Page 1

En gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

JOYEUX NOËL

GOD JUL

TIL JUL - GI OG DEL EN OPPLEVELSE Uansett hva folk ønsker seg så tror vi at det beste vi kan gi hverandre er opplevelser – og for oss er det én ting som alle kan samles om og ha glede av; mat. Inviter til et måltid laget med kjærlighet og omtanke, og skap en opplevelse. Det er julestemning det.

Adventskalender s. 4 20 år i Olivenlunden s. 7 FIRST Harvest s. 9 Julens olje & balsamico s.10 Julegaver s. 12 Nyheter & julefavoritter s. 17

Festmåltid s. 18 www.olivenlunden1830.no


20 ÅR

I OLIVENLUNDEN I år er det 20 år siden den første Olivenlunden butikken åpnet i Norge. Nå er olivenolje og balsamico blitt et fast innslag på manges bord. Det hadde ikke de to norske vennene og matentusiastene, Erik og Per Axel, forestilt seg den gangen de i 2001 åpnet den første, lille butikken på hjørnet i Vibesgate på Majorstuen i Oslo. I alle disse årene har Olivenlunden forsynt nordmenn med de beste extra virgin olivenoljene fra produsenter du ikke finner maken til, en unik samling balsamico, og kulinariske produkter fra Middelhavet. Ekte vare produsert av mennesker som forvalter et tradisjonsrikt håndverk og som ønsker å dele og tilby en ekte kulinarisk opplevelse. Du kan lese mer om Olivenlunden sitt eventyr på side 7.

Til jul - Gi og del en opplevelse Besøk oss i butikk eller på vår nettside. Våre team står klare til å hjelpe deg hver dag med gode råd og gaveforslag! Alle våre gaver blir pakket i lekre gaveesker. OPPDAG JUBILEUMSPRODUKTENE PÅ SIDE 7 2

Julehilsen fra oss i Olivenlunden 1830


Sammen med den franske organisasjonen, Act for Planet, har vi siden 2019 deltatt i kampen mot global oppvarming ved å finansiere prosjekter som planting av trær (pistasj- og kastanjetrær) i landbruksområder i Provence.

Vi støtter den franske organisasjonen, LPO, i arbeidet for å bevare truede fuglearter i Provence. LPO (La ligue de protection des oiseaux) er den største organisasjonen som jobber med beskyttelse av naturen i Frankrike.

Vi engasjerer oss for miljøet

Som en naturlig forlengelse av vår lidenskap for ren smak og ekte håndverk, er vi også engasjert i prosjekter som har som mål å beskytte biologisk mangfold i Provence. Årets adventskalender støtter, gjennom organisasjonen Act for Planet, LPO, en organisasjon som arbeider for beskyttelse av truede fuglearter (La ligue de protection des oiseaux, LPO) i sør Frankrike.

Vi støtter aktivt den franske organisasjonen, Fonds SPLP og deres program «Green & lavandes», som beskytter lavendel i Provence som er truet pga. klimaendringer. (Fonds SPLP : Préservons les lavandes de Provence)

Vi støtter også Olivares Vivos, en gruppe olivenoljeprodusenter, som jobber for beskyttelse av tradisjonelle dyrkingsområder og biologisk mangfold rundt Middelhavet.

Vi bidrar til å beskytte biologisk mangfold ved å velge ut et bredt utvalg av økologiske produkter.

Fuglekasse En miljøvennlig gaveeske

59,Fuglekasse håndlaget i Provence av fransk tre fra les Landes. Den kan brukes som gaveeske fylt med et utvalg av våre kulinariske spesialiteter, og henges opp i hagen når våren kommer.

3


4


ÅRETS ADVENTSKALENDER 100% RESIRKULERBAR OG GJENBRUKBAR Vår populære adventskalender kommer i år i helt ny drakt: et serveringsbrett laget av tre, med 24 små firkantede esker fylt med gode smaksopplevelser fra Middelhavet. Kalenderen inneholder et utvalg av våre beste produkter, bl.a smaksatte olivenoljer, våre beste balsamicoeddiker, salte delikatesser og søte spesialiteter fra vår egen kjeksfabrikk og konditori i Provence. Ekte smaksopplevelser!

Benytt de forskjellige sidene på eskene til å lage en original adventskalender med ulike motiver av fugler. Ta godt vare på de 24 eskene for å lage din egen vri på en adventskalender neste år!

Noe godt hver dag i adventstiden. 24 overraskelser venter deg! Også i år, gjennom organisasjonen Act for Planet, gir vi kr 10 kr per solgte adventskalender til LPO (La Ligue de Protection des Oiseaux), en organisasjon som arbeider for beskyttelse av truede fuglearter i Provence. 3 ulike puslespill: 24 små pappesker med 3 forskjellige motiver av fugler blir til 3 ulike puslespill. Tegningene ble laget av Gisèle Baussan, moren til en våre gründere; franske Olivier Baussan.

Når du kjøper denne adventskalenderen, bidrar du sammen med oss, til å støtte organisasjonen, Act for Planet, og engasjementet for miljøet og beskyttelse av biologisk mangfold i Provence.

Adventskalender 599,-

Bidra i å beskytte og forsterke biologisk mangfold!

520 ÅR

I OLIVENLUNDEN og 20 år med den beste olivenoljen

Da de to norske venner og matentusiaster, Erik og Per Axel, oppdaget franske Oliver Baussan sin lille olivenoljebutikk i hjertet av Paris på slutten av 90 tallet var de solgt. Det ble starten på et langt og ekte vennskap og starten på et eventyr der de bygget opp Olivenlunden til å bli en toneangivende formidler av det mediteranske kosthold i Norge. For å markere vårt 20-ÅRSJUBILEUM har vi valgt ut to unike produkter fra våre italienske produsenter: ØKOLOGISK OLIVENOLJE FRA COLTIBUONO, TOSCANA, ITALIA 500ml - 399,& SORT BALSAMICOEDDIK FRA MODENA VELLAGRET I 20 ÅR 250ml - 499,Les mer om produktene på olivenlunden1830.no

At olivenolje og balsamico 20 år senere er blitt et fast innslag på manges bord hadde ikke Erik og Per Axel forestilt seg den gangen de i 2001 åpnet den første lille butikk på hjørnet i Vibesgate på Majorstua i Oslo. Etter alle disse årene kan vi trygt si Olivenlunden har bidratt til å gi olivenolje, balsamico og andre spennende franske og italienske smaker en selvskreven plass i det norske kjøkkenet.

EKTE VARE FOR EKTE MENNESKER Så hva skyldes suksessen? Vi har en kompromissløs forpliktelse til kun å tilby ekte vare. Vi har et nært og tett samarbeid med våre produsenter og verdsetter den lokale matkulturen sammen med de tradisjonsrike produksjonsmetodene. Vi lever av tillitt og krever selv full sporbarhet av det som havner i våre hyller. Derfor kjøper vi kun direkte fra våre betrodde leverandører. Alle varer er tilberedt uten bruk av kunstige fargemidler eller tilsetningsstoffer. Som en naturlig forlengelse av vår lidenskap for ren smak og ekte håndverk, er vi også engasjert, gjennom organisasjonen Act for Planet, i prosjekter som har som mål å beskytte biologisk mangfold i Provence.

Erik Engebrigtsen, Olivier Baussan, Per Axel Prydz 7


20 ÅR

I OLIVENLUNDEN og 20 år med den beste olivenoljen

8


FIRST HARVEST ÅRETS ALLER FØRSTE GRAND CRU OLIVENOLJE

Årets høydepunkt. Olivenoljen som alle venter på! FIRST Harvest er årets ferskpressede olivenolje som er presset av oliven fra den første innhøstingen i oktober, når olivenene fortsatt er grønne og umodne. Oljen er grønn som gress og proppfull av antioksidanter, vitaminer og polyfenoler. Smaken er frisk, intens og pepperaktig. Det trengs ca. 12 kg nyplukkede oliven (tilsvarende et helt oliventre) for å presse 1 liter FIRST Harvest olivenolje. Kommer i butikk i november. Følg med på olivenlunden1830.no FIRST Harvest er oljen våre kunder står på venteliste for å kjøpe. Du kan allerede nå forhåndsbestille den i din nærmeste butikk ved å ringe eller sende mail.

Extra virgin olivenolje på 1L boks. Begrenset antall 9


ÅRETS JULEOLJE

FRA TOSCANA , ITALIA Økologisk extra virgin olivenolje 500ml – 429,Begrenset antall

I år har jakten på Juleoljen ført oss til Italia, høyt oppe i åssidene i Chianti, i hjertet av Toscana. Der ligger olivenlunden, Badia a Coltibuono, som er drevet av våre toscanske venner, familien Stucchi. Coltibuono var i sin tid et kloster der det ble dyrket grønnsaker, druer og oliven. I dag er det vin- og økologisk olivenoljeproduksjon som dominerer. Coltibuono betyr «en god avling» og årets Juleolje er en sjelden Grand Cru olivenolje!

Roberto Stucchi Prinetti olivenolje- og vinprodusent, Badia a Coltibuono, Chianti, Italia. Juleoljen er en balansert og urtepreget økologisk olivenolje med duft av kakao og hasselnøtt. I munnen er den elegant og fløyelsmyk, med noter av mandel, ruccola og tørket frukt, med en lang og krydret avslutning. Les mer om produsenten og se våre gode oppskrifter på olivenlunden1830.no

10

Den passer til grønnsaker, fisk, lyst og rødt kjøtt, pasta, risotto, ost og dessert med iskrem, sitrus eller med sjokolade.


JULEBALSAMICO 15 ÅRS VELLAGRET Denne eksklusive balsamicoen er fremstilt med de beste Trebbiano- og Lambruscodruene fra Modena, i Emilia-Romagna-regionen, der familieprodusenten har holdt kunnskapen om balsamico i hevd siden 1909. Den edle eddiken modnes langsomt på små trefat gjennom femten år. Vi anbefaler å bruke denne tyktflytende og aromatiske balsamicoen sammen med årets Juleolje til rå eller kokte grønnsaker, fisk, kylling, bifftartar, entrecôte, suppe, lagrede oster og dessert.

15 års vellagret balsamico 250ml - 459,Begrenset antall

Gullgaven 859,-*

Juleolje 500ml + Julebalsamico 15 års vellagret 250ml Begrenset antall 11


GI OG DEL EN OPPLEVELSE Det beste du kan gi de du er glad i er en opplevelse. Her finner du gavene som passer perfekt.


Kongen & Dronningen 509,-*

Penarrubia olivenolje fra Spania - økologisk 250ml + Vellagret balsamico fra Modena IGP 250ml + Granateplebalsamico 20ml

Favoritten på kjøkkenet 379,-*

Penarrubia olivenolje fra Spania - økologisk 250ml + Hvit balsamico 100ml + Sort balsamico 12 år 20ml

13

*Gaveinnpakning er inkludert i prisen.

13


Til alt og alle 189,-*

Til alt og alle 189,-*

Basilikumolje 100ml + Urtesalt til salat & pasta 10g

Chiliolje 100ml + Urtesalt til kjøtt 20g

Vår anbefaling!

Gjør god mat enda bedre 309,-*

Helt tøffel etter trøffel 329,-*

Basilikumolje 250ml + Urtesalt til salat & pasta 50g

14

Hvit trøffelolje 100ml + Hvitt trøffelsalt 30g

*Gaveinnpakning er inkludert i prisen.


Vår anbefaling!

Gourmet touch alltid 319,-*

Matmagi hver dag 409,-*

Basilikumolje 100ml + Granateplebalsamico 100ml

Basilikumolje 250ml + Tomat & basilikumbalsamico 100ml + Urtesalt til salat & pasta 10g + Granateplebalsamico 20ml

Gourmet touch sitrus 319,-*

Gourmet touch spicy 319,-*

Gul sitronolje 100ml + Fersken & aprikosbalsamico 100ml

Chiliolje 100ml + Mangobalsamico 100ml

*Gaveinnpakning er inkludert i prisen.

15


Vår anbefaling!

Til den som har alt unntatt urtesalt 307,-*

Gourmet snacks 409,-*

3 x Urtesalt (til salat & pasta 50g, til fisk 70g, til kjøtt 90g)

Ciappe kjeks + Pesto genovese 190g + Cherrytomater 290g + Sort tapenade 30g + Sort balsamico 12 år 20ml

Søte delikatesser 228,-*

Uimotståelige fristelser 359,-*

Pistasjkrem m/olivenolje & ristede pistasjnøtter 220g + Canistrelli med anis 180g

16

Pistasjkrem m/olivenolje & ristede pistasjnøtter 220g + Canistrelli med anis 180g + Mandelsjokolade med salt karamell 125g + Syltetøy med appelsin & klementin 30g

*Gaveinnpakning er inkludert i prisen.


NYHETER & JULEFAVORITTER

Ristede hasselnøtter & havsalt fra Camargue 50 g · 99,Et sjeldent og delikat produkt, som er både godt og sundt! 100% naturlig og produsert i vårt eget konditori i Provence. Bruk det i stedet for salt på sesongens retter.

Kirsebærbalsamico 100 ml · 199,Mørk balsamico med kirsebær fra Modena, Italia. Til hvit fisk, kjøtt, vilt, salat, ost, sauser, vaniljeis og dessert med sjokolade.

Økologisk Sennep med honning 120g + Confit med rødbeter & løk 220 g · 119,- pr glass

Sjokoladekrem med kakao & ingefær 220 g · 139,-

Til juleskinke, lutefisk og til vinterens retter med kjøtt, vilt, fisk og ost. Begge produktene er økologiske.

Sjokoladekrem for kalde dager! Den inneholder kakao, hasselnøtter, halvkandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje som gir den en silkemyk tekstur.

Hasselnøttolje & Valnøttolje 100 ml · 169,- pr flaske

Fikensjokolader økologisk 7 stk · 129,-

To virgin oljer presset på tradisjonelt vis i Vielcroze møllen i Périgord i Frankrike.

Håndplukkede og soltørkede Calabacita fiken fra produsenten sin økologiske fikenlund. Fikenene er fylt med mandelpraline og trukket i mørk sjokolade.

Disse aromatiske oljene passer til vinterens salte og søte retter.

17


JULEPUNSJ MED GRANATEPLE

FORBEREDELSESTID: 5 MIN ANTALL: 1 PERS

INGREDIENSER

COCKTAIL

⋅ Musserende vin ⋅ ½ granateple ⋅ ½ sitron ⋅ 1,25 dl vann ⋅ 0,4 dl appelsinjuice per glass ⋅ 2 ts Granateplebalsamico per glass

TILBEREDNING 1. Bland sammen granateplefrø, sitronsaft og vann. Hell blandingen i en isbitform og sett i fryseren. 2. Ha 2 ts granateplebalsamico i bunnen av glasset, ha i isbiter med granateplefrø-blandingen, ha i appelsinjuicen. Topp forsiktig med musserende vin. 3. Musserende vin kan erstattes med kullsyrevann.

18


CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS FORBEREDELSESTID: 30 MIN ANTALL PERS: 4 PERS

FORRETT

INGREDIENSER ⋅ 400 g kveite eller torsk ⋅ ½ økologisk grapefrukt ⋅ 1 økologisk sitron ⋅ 1 fennikel ⋅ 3 ss Grapefruktbalsamico eller Sitronbalsamico ⋅ ¼ bunt grovhakket dill ⋅ Juleolje ⋅ 4-5 korn Timut pepper ⋅ Havsalt fra Camargue

TILBEREDNING 1. Ha fisken i fryseren i minst 24 timer 2. Skrell grapefrukten, løsne grapefruktkjøttet forsiktig med en gaffel og legg det over en sil. Kutt fennikel i små terninger 3. Bland sammen grapefruktkjøtt, fennikel og dill med 1 ss grapefruktbalsamico og smak til med halvparten av det raspede sitronskallet 4. Lag en vinaigrette med 2 ss juleolje og 3 ss grapefruktbalsamico, smak til med Timut pepper 5. Skjær tynne skiver av fisken, dander på tallerkenene og pensle fisken med vinaigretten 6. Fordel grapefrukt-fennikel-dill-blandingen over hver tallerken, rasp over sitronskall, dryss over havsalt fra Camargue og ringle over litt juleolje.

19


FORRETT

JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL TILBEREDNING 1. Hvis du velger å ha med mandarin, skrell mandarinene og del i 16 skiver. Karamelliser mandarinskivene i en “tørr” stekepanne.

FORBEREDELSESTID: 20 MIN STEKETID: 10 MIN ANTALL PERSONER: 4 INGREDIENSER ⋅ 500 g jordskokk ⋅ 2 hvitløksfedd ⋅ 1 sjalottløk ⋅ 1 ss Hverdagsolje ⋅ 4 dl melk ⋅ 1,5 dl fløte

⋅ 3 dl grønnsakskraft ⋅ 4 ss Hvit trøffelolje ⋅ Hvitt trøffelsalt ⋅ nykvernet økologisk Sort pepper fra Kerala ⋅ 2 mandariner* (kan sløyfes) ⋅ Parmesankrem med trøffel

*Syrlighet fra stekt mandarin gir en fin kontrast til parmesan, trøffel og jordskokk. 20

2. Skrell jordskokkene, finhakk sjalottløken og hvitløksfeddene. Fres sjalottløken i en stor gryte med hverdagsolje til den blir blank og tilsett deretter hvitløken. Bland godt sammen. 3. Tilsett så jordskokkene, melken og grønnsakskraften/vannet. La det småkoke til jordskokkene blir møre. Kjør det glatt med en stavmikser. 4. Pisk fløten og vend inn 2 ss parmesankrem med trøffel. Ha det i suppen. 5. Ha 4 karamelliserte mandarinskiver i bunnen av hver bolle og hell suppen over. 6. Topp med 1 ts parmesankrem med trøffel og 4 mandarinskiver. Til slutt ringle over trøffelolje og smak til med trøffelsalt og nykvernet pepper.


MED TYTTEBÆRSAUS & HASSELBACKPOTETER FORBEREDELSESTID: 30 MIN STEKETID: 60 MIN ANTALL PERSONER: 4 PERS

INGREDIENSER ⋅ 800 g laksefilet ⋅ 8-12 poteter ⋅ 10 ss Hverdagsolje ⋅ ½ bunt gressløk - finhakket ⋅ ½ bunt dill - grovhakket ⋅ 5-6 knivspisser Espelette Chilipulver AOP ⋅ 2 ss finhakket sjalottløk ⋅ 0,5 dl Julebalsamico ⋅ 0,25 dl Granateplebalsamico ⋅ 1,5 dl hvitvin ⋅ 3 ss Juleolje ⋅ 100 g tyttebær ⋅ nykvernet økologisk Hvitt Pepper fra Kerala ⋅ Hasselnøttsalt

HOVEDRETT

LAKS TILBEREDNING 1. Vask og skjær potetene, nesten helt igjennom, i jevne, ca. 2 mm., tynne skiver. Legg de i en ildfast form. 2. Bland 4-5 ss hverdagsolje sammen gressløk, dill og espelette chilipulver. Pensle rikelig med blandingen over potetene. Smak til med nykvernet pepper og hasselnøttsalt. Stek i ovnen på 180°C i cirka 40 minutter. 3. Fres sjalottløk i en liten kasserolle, tilsett julebalsamico og granateplebalsamico og reduser til halvparten. Tilsett vin og fortsett å småkoke sausen i 10 min. Kjør glatt med en stavmikser og tilsett gradvis 3 ss juleolje. 4. Varm sausen forsiktig opp igjen og tilsett tyttebær. Hold sausen varm. 5. Del laksen i 4 stykker, smaksett med dill, pepper og havsalt fra Camargue. 6. Ha fisken i en ildfast form, dekk med folie og stek på 180°C i 10 – 15 min. 7. Server laks med hasselbackpoteter og saus med tyttebær på en varm tallerken. Smak til med hasselnøttsalt og nykvernet hvitt pepper fra Kerala. 21


OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN FORBEREDELSESTID: 40 MIN STEKETID: 15 MIN ANTALL PERSONER: 6 PERS INGREDIENSER

DESSERT

Rullekaken ⋅1,5 l god vaniljeis ⋅½ moden mango ⋅1 vaniljestang ⋅1 ts Sitronbalsamico ⋅1 ts Gul sitronolje ⋅6 basilikumblader - strimlet ⋅½ ts Hasselnøttsalt ⋅2 ss Lemon curd - til pensling ⋅5 ss Gul sitronolje - til pensling Bunnen ⋅ 5 egg à 50 g ⋅ 20 g hvetemel ⋅ 25 g maizena ⋅ 20 g potetmel ⋅ 15 g mandler ⋅ 4 ss Gul sitronolje ⋅ 85 g sukker Marengs ⋅ 70 g sukker ⋅ 70 g melis ⋅ 6 eggehviter TILBEREDNING 1. Del mangoen i terninger og mariner sammen med vaniljestang, sitronbalsamico og sitronolje i 2 timer. 2. Kjør potetmel og mandler glatt i en kjøkkenmaskin og bland inn hvetemel og maizena. Pisk eggeplommene med 35 g sukker i 10 minutter. Pisk så eggehvitene og tilsett gradvis resten av sukkeret. 3. Vend forsiktig eggehvitene inn med eggedosisen, så vend inn tørrblandingen og til slutt sitronoljen. Ha deigen over et stekebrett med bakepapir. Stek på 190°C i 9 minutter. 4. Ha vaniljeisen i kjøleskapet for å kunne forme den. Kutt et rektangel av 22

kakebunnen og pensle med blandingen av lemon curd og sitronolje. Isen skal ha lang, firkantet form. Lag en renne i isen og fyll den med marinert mango og basilikumblader, dryss med hasselnøttsalt. Til slutt dekk iskremkaken med kakebunnen. Sett til side i fryseren. 5. Lag så marengs: Piske opp eggehviter forsiktig og tilsett gradvis sukker til du får en fast konsistens. Bruk en slikkepott og vend forsiktig inn melis i marengsen. 6. Pensle omelette norvegienne med lemon curd og sitronolje. Dander marengsen med en sprøytepose eller en slikkepott 7. Flamber med en brenner eller å ha i ovnen med grill. Deretter flamber med cognac.


FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM FORBEREDELSES TID: 150 MIN STEKETID: 15 MIN ANTALL PERSONER: 8 PERS INGREDIENSER

DESSERT

⋅ 400 g hvetemel ⋅ 25 g tørrgjær ⋅ 3 ss sukker ⋅ 100 g meierismør ⋅ 2 dl melk ⋅ 1 egg ⋅ ½ ts salt ⋅ ½ ss raspet sitronskall fra økologisk sitron ⋅ 1 ts kardemomme ⋅ ½ glass Pistasjkrem til fyll ⋅ 4 ss Gul sitronolje til fyll ⋅ 2 dl frosne blåbær til fyll ⋅ melis til pynt ⋅ fersk sitronsaft ⋅ hakkede pistasjnøtter til pynt

TILBEREDNING 1. Smelt smør, tilsett melk og rør inn egget. Varm opp til litt over 37 °C 2. Ha det våte i bakebollen til kjøkkenmaskinen, bland inn det tørre og elt deigen til du får en smidig deig. La den heve til ca. dobbel størrelse på et lunt sted. Slå deigen sammen og la den heve 10 minutter til. 3. Bland pistasjkrem og sitronolje i en skål 4. Trykk eller kjevle ut deigen til et rektangel med tykkelse på ca. 1 cm. Bruk litt olivenolje på benken for å hindre at deigen fester seg. Bland pistasjkrem med sitronolje og smør utover deigen. Legg blåbær over deigen og rull den sammen 5. Del pølsen i to på langs, flett og form en kringle på et stekebrett med bakepapir. La den etterheve i ca. 40 minutter. Stek kringlen i ca. 15 minutter til den får en gyllen farge. 6. Avkjøl kringlen på rist og pynt med melisglasur med sitronsaft og hakkede pistasjnøtter 23


VÅRE BUTIKKER Oslo - Majorstuen Dronning Astrids gate 7, 0355 Oslo Tlf : 920 43 440 E-post: vibesgate@olivenlunden.no Oslo - Grünerløkka Olaf Ryes Plass 3, 0552 Oslo Tlf : 455 126 77 E-post: grunerlokka@olivenlunden.no

Åse - butikkleder i vår butikk i Stavanger sentrum

Oslo - Storo Storsenter Vitaminveien 9, 0485 Oslo Tlf : 948 71 848 E-post: storo@olivenlunden.no Oslo - Østbanehallen Jernbanetorget 1, 0154 Oslo Tlf : 920 20 162 E-post:ostbanehallen@olivenlunden.no Oslo - CC Vest Lilleakerveien 16, 0283 Oslo Tlf : 920 46 610 E-post: ccvest@olivenlunden.no Sandvika Storsenter Brodtkorpsgate 7, 1338 Sandvika Tlf : 920 43 990 E-post: sandvika@olivenlunden.no

Vi har butikker i hele landet Alle våre produkter kan du også kjøpe i vår nettbutikk

olivenlunden1830.no

Stavanger sentrum Breigata 25, 4006 Stavangeri Tlf : 920 43 481 E-post: breigata.stavanger@olivenlunden.no Bergen - Lagunen Storsenter Laguneveien 1, 5239 Rådal Tlf : 930 006 64 E-post: bergen.lagunen@olivenlunden.no Molde - Amfi Roseby Lingedalsvegen 6, 6415 Molde Tlf : 934 34 033 E-post: amfi.molde@olivenlunden.no Trondheim - Byhaven Olav Tryggvasongate 28, 7011 Trondheim Tlf : 930 707 20 E-post: trondheim.byhaven@olivenlunden.no Tromsø - Jekta Storsenter Karlsøyvegen 12, 9015 Tromsø Tlf : 920 204 16 E-post: tromso.jekta@olivenlunden.no

Strømmen Storsenter Støperiveien 5, 2010 Strømmen Tlf : 920 500 83 E-post:strommen@olivenlunden.no Ski Storsenter Jernbanesvingen 6, 1400 Ski Tlf : 930 708 22 E-post: ski@olivenlunden.no

Følg oss på Facebook & Instagram #olivenlunden1830 Denne juleavisen har følgende sertifiseringer: FSC® – Merket for ansvarlig skogbruk. www.fsc.org og PEFC™ PEFC/01-31-126. Trykket hos Trykkpartner AS.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.