Page 1

2 de setembre 2018 - Jornada 2 - CD Olímpic de Xàtiva - Orihuela CF

Nous temps És el cofundador de Sudeva. Un jove emprenedor i advocat de professió.

Anuj Gupta President

Ex alumne del prestigiós Col·legi de Comerç de Shriram. Va establir la seua pràctica com a advocat d’èxit a Londres abans de tornar a les seues arrels en 2009 amb la intenció de contribuir al món dels esports.

Després de tornar a l’Índia, va fundar una exitosa firma d’advocats, ANM Global Solicitors & Advocates, que té 6 oficines a Índia, incloses oficines en Mumbai, Delhi, Bangalore i Gurugram. El seu amor pels esports i el seu desig de fer un canvi positiu en l’ecosistema existent el van portar a crear Sudeva. Va jugar com a migcampista i va ser capità de l’equip de futbol SRCC amb el qual va arribar a la victòria universitària. Ara de la mà de SUDEVA i del CD Olímpic afronta un bonic i apassionant projecte per a portar a l’equip de Xàtiva el mes alt possible. Tot açò sense deixar de la costat el seu compromís amb l’esport, es crearan programes internacionals en els quals els joves es formaran futbolísticament a Espanya amb la finalitat d’algun dia poder jugar en les millors lligues.


Próxim partit a La Murta CD Olímpic

Jornada 4

Diumenge, 16 de setembre 2018

Novelda CF

Primera batalla a La Murta El CD Olímpic afronta la segona jornada amb la intenció de seguir sumant per consolidar el nou projecte en un inici de calendari exigent. Hui visita La Murta un dels equips més forts del Grup VI amb un planter pensat per lluitar per l’ascens com és el Orihuela CF. Ambdós equips van guanyar els seus partits de la primera jornada i busquen ja començar a distanciar un rival directe. Per a aquest partit, Jero López no podrà comptar amb Banegas i Íker, ja que es van lesionar a Silla en el primer partit de lliga. Per a suplir aquestes baixes, els juvenils han guanyat protagonisme als entrenaments i també a la convocatòria. Aquest és el primer partit oficial a casa amb el nou projecte de SUDEVA i esperem que a poc a poc tota la família de l’Olímpic puga anar guanyant en il·lusió per a junts lluitar per tot.

J

D’altra banda, cal recordar que demà dilluns a les 19:30 h torna el nostre Juvenil A a la Lliga Nacional a La Murta contra el Alboraya B.

José T. Andrés Alemany

Á

Coordinador General

Després de estar fora del club els últims tres anys, assumeix la responsabilitat de la gestió de la ma de Sudeva, per a intentar recuperar l’estabilitat i millorar la actual situació de l’Olímpic. Molt vinculat al club com a jugador i després com a responsable esportiu, en una de les seues millors etapes, aconseguint l’ascens fins la seguna B, desde la preferent i la permanència cinc anys consecutius en la categoria de bronze del futbol espanyol. Siguent un dels principals responsables , junt al cos tècnic i jugadors, d’un dels partits més importants de la història de l’Olímpic, en la Copa de SM el Rei contra el Reial Madrid. Esperem poder recuperar els millors moments de la història de l’Olímpic, en aquesta nova etapa.

V

C


Plantilla

Jero López

Emilo Badenes

Pablo Ruiz

Ángel Fernández

Entrenador

Fisioterapeuta

Temporada 2018/2019

2º Entrenador

Preparador Fisic

José Martínez

Entrenador de Porters

Carlos Edo

Eduardo Rifaterra

Encarrégat de material

Secretari Tècnic

José Tortosa

Berna Ballester

Paco Fernández

Vicente Moscardó

David Kedra

Álvaro Escobar

Fran Giménez

Rafa Gimeno

Dani Martínez

J. E. Laurent

Victor Banegas

José Manuel Rueda

Adrián Pérez

Iker Durán

Raúl Bonillo

Carlos Martínez

Ben Ovetsky

Iván Albert

Rubén Solano

Alex Cortell

Defensa

Defensa

Migcampista

Migcampista

Defensa

Defensa

Migcampista

Migcampista

Porter

Defensa

Migcampista

Davanter

Migcampista

Defensa

Migcampista

Davanter

Porter

Defensa

Migcampista

Davanter


Sorteig de la setmana El posseïdor de aquets fullet amb el número corresponent amb el sorteig que durant el descans del partit es realitzarà, serà premiat amb:

Tres botelles de vi

Donatiu

1€

Numero

000

TEMPS DE FUTBOL - Jornada 2 - 2 de setembre 2018  
TEMPS DE FUTBOL - Jornada 2 - 2 de setembre 2018  
Advertisement