Page 2

Uusi Olifun tuoteluettelo on kädessäsi. Uskomme, että siitä on Sinulle hyötyä pedagogisen toiminnan ja hankintojen suunnittelussa. Laatu – Luovuus – Turvallisuus ovat Olifun avainsanoja ja jokainen Olifu tuote pitää nuo sanat sisällään. Tuoteluettelo on jaettu viiteen tuoteryhmään: Creative tuoteryhmä kattaa kuvataiteen ja askartelun. On tärkeää että toiminnan tukena on hyvät tuotteet ja materiaalit. Olifun vahvat värit ja monipuolinen käyttömahdollisuus auttavat lapsia toteuttamaan itseään ja saavuttamaan loistavia tuloksia omissa töissään. Exclusive tuoteryhmään kuuluvat pedagogiset pelit. Olifu peleillä voidaan tukea hienosti lapsen taitojen kehittämistä. Samaa peliä voidaan käyttää usealla eri tavalla niin ohjatussa kuin vapaassa toiminnassa. Useimmat pelit soveltuvat hyvin myös erityisopetuksen toiminnan tueksi.

Uutuudet Creative Exclusive Bikez

Bikez tuoteryhmään kuuluvat erilaiset kulku- ja harjoitteluvälineet liikunnan ja motoriikan kehittämiseen. Primus tuoteryhmään kuuluvat ulkoleikkivälineet. Tuotteet kestävät kovaa päivittäistä käyttöä vuoden ympäri. Laatu - Luovuus – Turvallisuus löytyvät tuotteistamme ja samat asiat haluamme näkyvän myös toiminnassamme. Pyrimme olemaan asiakkaalle oikeasti yhteistyökumppani. Jatkamme myös kiiteltyä toimintatapaamme, jossa tulemme paikan päälle esittelemään tuotteitamme. Tutustu luetteloon, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Yhteistyöterveisin! Tapio Alapuranen, Olifu Finland Oy

Primus

TUOTERYHMÄT

Hyvä lukija!

Myynti Olif Olifu Oli if Finland d Oy O 24280 SALO - FINLAND puh.: 040 728 4061 email: myynti@olifu.fi

Pedagogisen toiminnan tukemiseen! Hinnat ovat alv 0%. Yli 100 euron alv 0% tilauksessa kuljetus asiakkaalle sisältyy hintaan.

www.olifu.fi

Profile for Olifu Finland

Olifu tuoteluettelo 2019  

Olifu tuoteluettelo 2019  

Profile for olifu
Advertisement