Page 1

mataro@casadelamusica.cat facebook.com/casadelamusicaclap

twitter.com/casamusicaclap t. 93 798 36 32

PRATS

+ DULCE PÁJARA DE JUVENTUD divendres 22 al Clap

projecte compartit per:

activitats i concerts www.casadelamusica.cat

editorial

Suport tècnic de la Casa de la Música de Mataró a les entitats ciutadanes i a les escoles de música de la ciutat

Un dels pilars de les activitats de dinamització i de participació ciutadana de la Casa de la Música de Mataró és el suport tècnic a les entitats ciutadanes de la ciutat, que consisteix en la cessió d’un equip tècnic per la sonorització de concerts programats en les seves activitats. La Casa de la Música no té una actitud intrusiva al respecte de les activitats que han de realitzar les entitats de la ciutat, però si aquestes entitats decideixen programar activitats musicals, la Casa de la Música els pot oferir suport tècnic. Aquest suport es concreta en la cessió i el transport d’un equip adequat per a actes de fins a 400 persones, tot i que l’entitat s’ha de fer càrrec de les despeses de personal extra que sigui necessari per efectuar el muntatge i sonorització de l’acte. Durant l’any 2011, la Casa de la Música de Mataró va realitzar un total de 33 actes de suport a entitats i iniciatives ciutadanes: Celebració Any Nou Amazig, Gospel Sons, actuació del grup Gossos a la presó de Lledoners, Ball de Gitanes, Òmnium Cultural, Escola Municipal de Música de Mataró, Fundació El Maresme, Companyia Trànsit, IME, Spray Sound, AV de l’Havana, AV del Pla d’en Boet, AV carrer Altafulla, Escola d’Adults Els Tarongers, AV dels Molins, Lasal del Varador, AV Rocafonda, AV Camí de la Serra, Marinxa, Cirera Rock, Marxa de Torxes, AV El Palau, Mostra d’entitats de la gent gran de Mataró, AFAMMMA, Capgrossos de Mataró, La Coixinera, Consorci de Normalització Lingüística i el Tecnocampus Mataró. També durant el mes de juny és remarcable el suport que la Casa de la Música de Mataró ofereix a les escoles de música de la ciutat en els seus actes de final de curs, amb exhibicions del seus alumnes i combos musicals. Majoritàriament aquestes actuacions es realitzen amb la cessió de les infraestructures de què disposa la sala Clap. Les escoles de música que s’acullen a aquesta activitat són: Escola Municipal de Música, Escola de música, Imma Planas, Escola de música El Carreró, Escola de Música Moderna 3et i Escola de música Musical Mataró.

Diumenge 3

D’CALLAOS Clap | 17.30 h | 3 EUR Final de temporada dels Discconcerts d’enguany amb l’actuació del grup de Terrassa. Es presentaran amb nou espectacle i amb una formació renovada però amb les mateixes de ganes d’oferir una bona tarda de música amb la seva proposta del nu-flamenc fresc, alegre i que s’endinsa una mica en la versió més canyera del rock d’arrel andalusa.

discconcert El Discconcert és un projecte que sorgeix de la col·laboració de la Casa de la Música i el Taller d’Idees amb la intenció de, per un costat, oferir un espai de lleure a les persones amb discapacitat on poder gaudir de música en directe i una estona de ball a la discoteca, i per una altra banda recollir diners per poder dur a terme, col·laborar i desenvolupar nous projectes de participació i integració de persones amb discapacitat.

S’obre la convocatòria de la 6a mostra d’art social

Amb l’arribada del bon temps augmenten els suports tècnics Aquest juny s’incrementa el número de suports tècnics que ofereix la Casa de la Música al teixit associatiu de la ciutat. El divendres 1 es sonoritzaren els concerts de la nit de Sant Domingo que s’organitzen al barri de l’Havana, concretament al Passeig del Callao. El divendres següent, dia 8, serà el torn de les festes populars del Pla d’en Boet, on la Casa de la Música serà l’encarregada de què soni bé el concert del grup Aimarai. També un divendres, el 15, es cediran infraestructures per a la celebració de la festa final de curs del Centre d’Adults Els Tarongers. L’endemà, dissabte 16, es sonoritzarà el concert de La Coixinera, en motiu de la festa del 35è aniversari de l’Esplai Garbí. El concert tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 21.00 h.

JUNY 2012

Enguany es celebrarà del 25 al 28 d’octubre a Mataró De què va?

Audicions d’escoles de música de la ciutat En aquestes dates és quan arriben a la seva fi molts cursos de formació. L’educació musical no n’és cap excepció. És per aquest motiu que durant aquest mes la sala gran del Clap acollirà tres audicions de final de curs de centres de formació musical de Mataró. El dissabte 9 tindrà lloc la primera, seran els i les alumnes de l’Escola de Música Imma Planas, centre situat al Camí Ral. El diumenge 17 serà el torn de l’alumnat de l’Escola de Música Musical Mataró, situada al Carrer de Sant Josep. I el darrer dia de juny, el dissabte 30, els qui pujaran dalt de l’escenari seran els diversos combos de l’Escola de Música Moderna 3ET, espai situat al Carrer de Sant Joaquim.

Els Bancs de Proves a Mataró Ràdio Els diumenges a la 1 de la matinada a Mataró Ràdio (89.3 FM), podeu escoltar els concerts gravats en directe dels grups que participen en els Bancs de Proves.

La mostra s’estructura en dues vessants: una és la terapèutica, en la que s’intenta mostra com certs processos mostren com podem viure d’una forma més creativa, així com afavorir la integració de grups d’exclusió social. L’altra vessant és la transformadora, amb l’objectiu de generar un espai de reflexió, de debat i intercanvi d’estratègies que estiguin dirigides a modificar les estructures que perpetuen les diferències socials. A qui va dirigida? Associacions o grups que treballen en projectes artístics amb la finalitat d’integració social, que estiguin encaminats a modificar certes estructures socials a nivell interpersonal, institucional… amb la intenció que puguem reflexionar sobre com construir una societat més justa.

Organitzen: www.tallerdidees.org

Fins quan es poden presentar propostes? Fins el 10 de juny, enviant un correu electrònic a: tallerdidees@tallerdidees.org o fent arribar la teva proposta a: Taller d’Idees (Fundació Hospital) Carrer de Sant Pelegrí, 3, 08301, Mataró (el Maresme)

www.casadelamusica.cat


MATARÓ SALT (GIRONA) L’H TERRASSA MANRESA

Dissabte 2

Dissabte 9

Cicle Col·lectiu Músics Maresme

QUIMI PORTET

DR. KIWI + THE POWER OF SOUL Clap | 23.00 h

Concerts per a tots els públics. Els concerts al Clap els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del tutor legal.

Sala Clap: Carrer Serra i Moret, 6 Pol. Ind. Pla d’en Boet Mataró *Despeses de gestió: De 0 a 9,99 EUR: +0,75 EUR De 10 a 19,99 EUR: +1 EUR A partir de 20 EUR: 1,5 EUR

www.casadelamusica.cat mataro@casadelamusica.cat facebook.com/casadelamusicaclap twitter.com/casamusicaclap t. 93 798 36 32

Ant_4 EUR

(+ despeses de gestió*)

// Taq_5 EUR

Clap | 22.30 h Ant_15 EUR

(+ despeses de gestió*)

// Taq_18 EUR

L’astre intercomarcal repassa els seus records a través de paisatges sonors revisats amb els seus petits tocs irònics que el caracteritzen.

El primer concert del juny és la doble cita que tenim cada dos mesos amb els grups de la comarca.

Divendres 15

Dijous 7

LAS MIGAS

Banc de proves

Ant_10 EUR

Clap | 22.00 h

(+ despeses de gestió*)

// Taq_15 EUR

THE FAKE DRUIDS + Divendres 22 DOMINGO Y PRATS + LOS FESTIVOS DULCE PÁJARA DE JUVENTUD

La vitalitat del flamenc fet a casa nostra. Un univers sonor tan divers i mestís com la procedència de cadascuna d’elles.

Clap | 22.00 h Gratuït

Dues propostes ben diferents, el funk i soul de Domingo y los festivos i l’experimentació rockera de The Fake Druids.

Divendres 8

FUNDACIÓN TONY MANERO

Clap | 23.00 h Ant_6 EUR

(+ despeses de gestió*)

// Taq_9 EUR

Prats és un projecte que sorgeix de les cendres del Madee. Dulce Pájara de Juventud destaquen per la seva versatilitat expressiva.

Clap | 23.00 h

(+ despeses de gestió*)

// Taq_13 EUR

Un dels grups insígnia del disco funk estatal, els seus concerts són uns xous sense concessions a l’avorriment.

projecte compartit per:

Entrades anticipades: Discos Trak, Llibreria Robafaves, www.codetickets.com i a

www.casadelamusica.cat

LAS MIGAS

Ant_10 EUR

Activitats i concerts de la Casa de la Música #juny_2012  

Totes les activitats de la Casa de la Música de Mataró durant el juny de 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you