Page 1

VIATGE A PARÍS 1r Matí: El nostre recorregut per París, durarà dos dies el primer dia, al matí, començarà a l’estació de metro “Gare du Nord”. A les nou del matí, ens trobarem allà i el nostre primer destí, serà la catedral de Notre-Dame, que està a 3,2 km de l’estació d’on sortirem. Com la catedral obre a les 7:45h no hi haurà problema. Com a curiositat que trobem en el camí a la catedral es que es troba a l’illa de la Cité, una petita illa que estroba al riu Senna. Com anirem a peu fins allà trigarem 40 minuts, és a dir, arribarem a les 9:40h. L’entrada a la catedral és gratuita, però si volem pujar a la torre ens costarà 7 euros, menys els menors de 18 anys i qui tingui la tarja “pase de museus de París”, també l’accés a les criptes costa 3,40 euros. L’entrada a la catedral es fa en grups de vint persones que entren cada deu minuts. trigarem en veure la catedral uns 40 minuts o una mica més això significa que menys o menys a les 10:30h estarem a fora de la catedral.

Catedral de Notre-Dame Desde la catedral ens anirem cap al museu del Louvre, que està a 1,6 km de la catedral. El museu està a obert des de les 9 del matí, hi ha 20 minuts aproximadament fins al museu així que menys o menys arribarem sobre les 10:50h. Comprarem l’entrada del museu, que es vàlida per a tot el dia i que costa 8,50 euros.

Al museu estarem desde les 10:50h fins a l’hora que acabem de veure-ho tot, farem un descans per anar a menjar i descansar, fent un tomb per els carrers de París i


disfrutant de l’ambient, a la tarda continuarem el nostre recorregut per els llocs mÊs importants de la ciutat.

Museu del Louvre


Tarda: La ruta que farem a la tarda, la començarem al museu del Louvre on vam acabar pel matí. Començarem la ruta a les 17:30h de la tarda i anirem caminant fins als Camps Elisis que estàn a 2,6 km del museu, trigarem uns 33 minuts en arribar o sigui que arribarem sobre les 18h. Estarem allà visitant-los durant un hora i mitja, donant voltes i fent fotos ja que és un lloc molt bonic. A les 19:30h menys o menys ya estarem.

Camps Elisis Després del Camps Elisis anirem a la Torre Eiffel, que es troba a uns 1,5 km dels Camps Elisis, que són uns 20 minuts a peu. Arribarem allà a les 19:50h, hem posat aquest horari per a que així la poguem vuere de nit, ja que és molt bonica veure-la iluminada. Com que serà més tard de les sis, hora que tanquen les escales per pujar, haurem de pujar pel l’ascensor, el preu de l’entrada per pujar és de 11 euros si volem pujar fins l’últim pis, estarem allà uns 40 minuts, per acabar la visita a les 20:30h i d’allà ens amirem a l’hotel, per sopar i descansar per al pròxim


dia. Torre Eiffel

2n MatĂ­:


El segon dia al matí, començarem la ruta a l’estació de metro Gare du Nord, on la vam començar el dia anterior. També quedarem a les 9 del matí, per poder aprofitar el temps que ens queda en aquesta bonica ciutat. El primer que farem serà anar a la basílica sacre coeur, és una basílica molt bonica per anar a vistar-la, com que obra a les 6 del matí podrem entrar sense problemes. La distància que hi ha desde l’estació fins allà és de 1,4km per això trigarem uns 20 minuts en arribar, així doncs arribarem a les 9:20h.

Basílica Sacre Coeur

Després de anar a la basílica, que hi estarem menys o menys un hora i mitja, fins a les 10:50h, d’allà anirem al Moulin Rouge, no estrarem només el veurem desde fora i ens farem fotos.


Moulin Rouge

Així acabarem la nostra ruta per París, podrem continuar passejant, però després tornarem a l’hotel per recollir les coses i tornar cap a casa. Aquest serà el nostre recorregut per aquests dies a París, espero que us hagi agradat la idea dels llocs per a visitar!

Viatge a París  
Viatge a París  

És una guía per anar a París on ens diu les posibles rutes que podem seguir.

Advertisement