Page 1

П О В Е Ч Е

О Т

каталог с продукти Aurile №1 2014

К А Ф Е


Опознай преди да опиташ! 100% АРАБИКА

Всички кафета Aurile Excellence са смес от селектирани натурални кафета от вида Арабика (Coffea arabica). В композицията използвахме зърна от класическата африканска Арабика, предимно етиопска Мока. Сортът Мока е считан за най-добрият сорт кафе и е ценен от специалистите заради своя дълбок, изтънчен аромат: балансиран, кадифен, с лека цветна нотка, и е смятан за един от малкото сортове, които сами по себе си са ненадминати по вкус и не изискват никакви добавки.

MASTER BLEND

Нашите функционални и ароматизирани кафета са създадени на базата на оригинална смес от зърна от ориенталските видове Арабика и Робуста, приготвена по традиционна италианска рецепта. Нейната вкусова основа е създадена от сортове, произхождащи от Източна Азия, с характерен пикантно-дървесен аромат. Кадифената Арабика допълва композицията с деликатна кисела нотка, а интензивната Робуста я подчертава, придавайки й по-остри оттенъци. Идеално балансирана цялост, изпълнена с богат аромат.

ESPRESSO BLEND

Сърцето на сместа представляват сортове, отглеждани в планинските региони на Бразилия и Колумбия, но своите изразителни вкусови качества дължи на 10% примес мазни зърна индонезийска Робуста. Комбинираните в идеална пропорция зърна – 60% Арабика и 40% Робуста – правят аромата изключително силен и запомнящ се, с орехово-лешникова нотка и интензивен, леко опушен аромат.

ФОРМУЛА

Уникалните формули на функционалните кафета са създадени от видни полски учени. За обогатяването на кафетата използваме само най-висококачествени и изпитани съставки, чието ефикасно действие е доказано с многогодишни научни изследвания. Старателно се погрижихме те да нямат значимо влияние върху натуралния вкус и аромат на кафето.

НАТУРАЛНИ КАФЕТА

Кафетата Aurile не съдържат животински съставки, генетично модифицирани вещества и изкуствени оцветители.

ПРЯСНО ИЗПЕЧЕНО

Вкусът и ароматът на кафето зависят от степента на изпичане. Aurile се пече на място, в Полша. След изпичането зърната се охлаждат със сух, циркулиращ въздух. Процесът на изпичане е постоянно контролиран от професионални дегустатори на кафе, благодарение на което сме абсолютно сигурни, че зърната са ароматни и равномерно изпечени.

Сервирай Aurile така, както го обичаш! Можеш да приготвиш кафето Aurile така, както го предпочиташ: турско, виенско – с бита сметана, ирландско – с малко уиски и бита сметана. Можеш да приготвиш късо и силно еспресо, освежаващо фрапе или ароматно макиато. Високата температура и налягане не влияят на качествата на полезните екстракти, с които сме обогатили кафето, затова можеш също така да го приготвяш с различни видове кафеварки, френска преса, еспресо или шварц кафемашини. Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World. Цените са с ДДС. Каталогът с продукти Aurile №1 е в сила от м. февруари 2014г. Настоящата оферта, от гледна точка на цени и продукти, е в сила до изчерпване на количествата или до издаването на нов каталог. Каталогът и Маркетинговият План са единствените приети и издадени от FM GROUP източници на информация при продажбата и рекламата на продуктите FM GROUP.

Aurile. Повече от кафе Обожаваме новите емоции и постоянно търсим иновативни решения, за да Ви предложим изключителни продукти. Този път съсредоточихме своето внимание върху уелнес концепцията и хранителните продукти. Навлизайки в напълно нов сектор, решихме да създадем отделна марка, с красиво звучащото име Aurile. Aurile са продукти, създадени не само за наслада. Уникалните функционални кафета Aurile са абсолютна новост на полския пазар. Това са 100% натурални кафета със специално действие. След почти двугодишни интензивни изследвания създадохме четири оригинални формули, като отговор на най-важните нужди на модерния човек:  помагаща за запазване правилното ниво на метаболизма (стр. 6-7),   възвръщаща младежките жизненост и енергия (стр. 8-9),  улесняваща концентрацията и запаметяването (стр. 10-11),  забавяща процесите на стареене и намаляваща техните ефекти (стр. 12-13). Иновационните формули на кафетата са разработени в резултат съвместната работа на професионални дегустатори на кафе и екип от видни полски учени. Придадохме на натуралното кафе напълно нови, специални качества, като едновременно с това успяхме да запазим отличния вкус и неустоимия аромат на прясно изпечено кафе, което доказват сензорните изследвания, проведени от независими експерти. Нашите функционални кафета бяха обогатени с широк спектър ценни биоактивни съставки, които помагат да предпазите своето здраве, да поправите самочувствието си и да възвърнете равновесието. Търсихме ги по целия свят: в девствените гори на Амазония, в субтропическите райони на Азия. Използвахме най-новите постижения на науката и мъдростта на натуралната медицина. Екстрактите от Акай бери (Açai berry) и зелено мате, стимулиращият таурин, множеството витамини и минерали са само предвкусът на това, което се крие в чашата ароматно кафе Aurile.  Всяко едно от функционалните кафета Aurile е преминало комплексни научни изследвания. В случай, че желаете да научите повече относно качествата на тези кафета, сте добре дошли да се запознаете с научните мнения, публикувани при описанията на продуктите на www.aurile.pl. Пожелаваме Ви много незабравими емоции и великолепни моменти, прекарани на чаша възхитително кафе. Екатерина и Артур Травински


Наслади се на вкуса на истинска

Мока Сидамо

EXCELLENCE МЛЯНО КАФЕ

Aurile Excellence е оригинална смес от най-добрите зърна африканска Арабика, предимно от сорта Мока, с произход избрани плантации в Етиопия. Зърната зреят дълго в кафеените плантации на региона Сидамо, намиращи се на надморска височина до 1 800 метра. Приготвеното от тях кафе има кадифен, негорчив вкус, с лек цветно-винен акцент. Експертите смятат, че Моката е една от най-благородните разновидности на кафето, на чийто дълбок, копринен вкус е найдобре да се наслаждаваш без никакви добавки. Оставя очарователен, сладък привкус с леко кисели нотки. Идеално подчертава вкуса на кексове и десерти.

ESPRESSO EXPERIENCE Еспресо преживяване За любителите на класическото кафе еспресо създадохме оригинална смес от селектирани зърна от плантации в Южна Америка. Същността на сместа се състои от сортове, обработвани в планинските райони на Бразилия и Колумбия, но своите изразителни вкусови качества дължи на 10% примес мазни зърна индонезийска Робуста. Комбинираните в идеална пропорция зърна – 60% Арабика и 40% Робуста – правят аромата на Aurile Espresso Experience изключително силен и запомнящ се, с орехово-лешникова нотка и интензивен, леко опушен аромат. Идеалната смес за ценителите, които пият кафето без мляко и захар.

EXCELLENCE

ESPRESSO EXPERIENCE

КАФЕ НА ЗЪРНА

МЛЯНО КАФЕ

23,00

ЛВ. / 250 g

AR2

21,60

ЛВ. / 250 g

AR3

10А0Б% ИКА

АР

23,00

ЛВ. / 250 g

AR1

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

4

НАТУРАЛНИ КАФЕТА

В случай, че желаеш да изпробваш невероятния вкус на кафето, вземи мостра на продукта.

EXCELLENCE

5

O ESS R P ES

B LE

ND


От сутринта в идеална форма Постоянно броиш калориите? Или усещаш, че Твоята обмяна на веществата е намаляла? Събуди я с чаша вкусно кафе, обогатено с цинк, хром, L-карнитин, екстракт от камбоджанска гарциния и витамини от група B. Това е идеалната, но преди всичко безопасна, хранителна добавка в процеса на отслабване и пречистване на организма. С правилната диета и малко спорт ще Те накара да се почувстваш изключително леко.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЖЕЛАЕШ ДА: подобриш своя метаболизъм, бъдеш в добра форма, победиш в битката с наднорменото тегло.

ФУНКЦИОНАЛНИ КАФЕТА

Помни, че това колко калорично ще бъде кафето Ти зависи от добавките – в случай, че имаш проблем с поддържане оптималното тегло, по-добре се откажи от захарта, млякото и сметаната.

METABOLISM МЛЯНО КАФЕ С ЕКСТРАКТ ОТ КАМБОДЖАНСКА ГАРЦИНИЯ И L-КАРНИТИН

27,00

ЛВ. / 250 g

AR6

СЪДЪРЖАЩИТЕ СЕ В КАФЕТО СЪСТАВКИ: спомагат за поддържане правилното ниво на кръвната захар, допринасят за поддържане правилния метаболизъм на хранителните макронутриенти, допринасят за поддържане правилния метаболизъм на въглехидратите, допринасят за поддържане правилния метаболизъм на мастните киселини, дават енергия.

38% ПДП HCA – хидроксилимонена киселина, извлечена от екстракта от камбоджанска гарциния (Garcinia cambogia), е една от тайните на нашето кафе. Оказва влияние върху обмяната на веществата, стопира прекомерния апетит, но същевременно не предизвиква нежелани странични ефекти. L-КАРНИТИН – натурална субстанция, която участва в транспортирането на мазнините и спомага тяхното изгаряне. Специално се препоръчва по време на физически упражнения, съпътстващи активното отслабване. ХРОМ – много ценен елемент, който спомага за поддържане правилното ниво на глюкозата в кръвта и допринася за поддържане правилния метаболизъм на хранителните макронутриенти (протеини, мазнини, въглехидрати).

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

6

7

в 2 чаши кафе*

хром

30% ПДП в 2 чаши кафе*

цинк, витамин B2

24% ПДП в 2 чаши кафе*

пантотенова киселина, ниацин, биотин

*ПДП, т.е. препоръчителен дневен прием. Изследване при предположение: 10 g кафе / 150 ml напитка

В случай, че желаеш да изпробваш невероятните вкус и качества на кафето, вземи мостра на продукта. Повече информация относно активните съставки ще откриеш на www.aurile.pl. Заповядай!

METABOLISM

Добре е да знаеш!


ФУНКЦИОНАЛНИ КАФЕТА

Зърната на Робустата са много по-богати на кофеин от зърната на Арабиката. Съдържат, в зависимост от вида, от 2% до 4,5% кофеин, докато зърната на Арабиката – само ок. 0,8-1,5%.

Допълнителен източник на енергия Когато светът около Теб се върти с бясна скорост, трябва да бъдеш една крачка напред. Зареди батериите! Опитай този нов източник на натурална енергия. Увеличеното количество кофеин от гуарана, стимулиращият таурин и витамините от група B ще Те върнат на бързи обороти.

ИДЕАЛНО В СЛУЧАЙ НА: физическа активност, тежък физически труд, работа нощна смяна (например професионални шофьори, пазачи, медицински персонал), активен спорт, неправилен начин на живот, чести пътувания и смяна на часовите зони.

ENERGY МЛЯНО КАФЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ГУАРАНА И ТАУРИН

27,00

ЛВ. / 250 g

AR4

СПЕЦИАЛНО СЕ ПРЕПОРЪЧВА: в периоди на увеличено интелектуално и физическо натоварване, по време на нощна активност, преди и след изтощителни тренировки, в моменти на изтощение и умора, по време на пътувания, при изключително тежки сутрини.

30% ПДП ГУАРАНА – освежава, намалява чувството на умора, увеличава физическата работоспособност, намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Представлява естествен стимулатор, който подобрява общото състояние на организма без да предизвиква нервност и напрежение. ТАУРИН – има стимулиращо действие върху нервната система, забързва възстановяването на мускулите след тренировка, спомага пречистването на организма. Стопира отделянето на серотонин, като едновременно с това удължава и засилва действието на кофеина, благодарение на което организмът има енергия и е в състояние да понесе по-голямо физическо натоварване отколкото обикновено.

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

8

9

в 2 чаши кафе*

витамин B2

24% ПДП в 2 чаши кафе*

пантотенова киселина, ниацин, биотин

*ПДП, т.е. препоръчителен дневен прием. Изследване при предположение: 10 g кафе / 150 ml напитка

В случай, че желаеш да изпробваш невероятните вкус и качества на кафето, вземи мостра на продукта. Повече информация относно активните съставки ще откриеш на www.aurile.pl. Заповядай!

ENERGY

Добре е да знаеш!


ФУНКЦИОНАЛНИ КАФЕТА

Кофеинът стимулира областите на мозъка, отговорни за производството на допамин. Този невротрансмитер е отговорен за висшите психични функции, включително за познавателните процеси: възприятие, концентрация, памет.

Гениална мисъл

FOCUS

Трудна задача, нов проект, сесия? В случай, че не знаеш откъде да започнеш – започни от кафето. Обогатихме нашето ароматно кафе с магнезий, витамини от група B и екстракт от гуарана, които ще Ти помагнат да избистриш ума си и да се концентрираш върху наистина важните неща. Почувствай проблясъка на мисълта на чаша кафе.

НЕЗАМЕНИМО ЗА: хора, извършващи интензивна умствена работа, поспециално работа, изискваща съсредоточаване, студенти, всички, които желаят да подобрят своите мисъл и концентрация, изморените и изложените на постоянен стрес хора.

МЛЯНО КАФЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ГУАРАНА И МАГНЕЗИЙ

27,00

ЛВ. / 250 g

AR5

СПЕЦИАЛНО СЕ ПРЕПОРЪЧВА: в периоди на увеличено интелектуално натоварване, в периоди на обучение, особено при запаметяване на големи абзаци текстове, при намалени психични функции.

30% ПДП МАГНЕЗИЙ – това е един от най-ценните елементи за нашия мозък: помага за правилното функциониране на нервната система и допринася за поддържане на нормалните психични функции. Извежда се от организма и затова неговото редовно набавяне е толкова важно. ГУАРАНА – естествен източник на енергия. Кофеинът от гуарана се абсорбира по-бавно отколкото кофеина от кафе, а ефектът му е по-дълъг и по-равномерен. Именно затова се препоръчва даже и в случаи на пълно физическо изтощение и стрес.

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

10

11

в 2 чаши кафе*

магнезий, витамин B2

24% ПДП в 2 чаши кафе*

пантотенова киселина, ниацин, биотин

*ПДП, т.е. препоръчителен дневен прием. Изследване при предположение: 10 g кафе / 150 ml напитка

В случай, че желаеш да изпробваш невероятните вкус и качества на кафето, вземи мостра на продукта. Повече информация относно активните съставки ще откриеш на www.aurile.pl. Заповядай!

FOCUS

Добре е да знаеш!


Няма да спрем времето, но съвременната наука ни позволява да сведем до минимум неговите негативните ефекти. В това начинание помагат избраните от нас биоактивни съставки: Акай бери, зелено мате, цинк и витамин E. Съчетанието от най-ефикасните антиоксиданти и изключително кафе е великолепен елексир на младостта, на който можеш да се наслаждаваш всеки ден! Възползвай се от съкровищницата на природата!

СПЕЦИАЛНО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА: хора, желаещи да променят своя начин на живот с по-здравословен, живущите в големите мегаполиси и в замърсена околна среда, хора с лоши хранителни навици, изложени на постоянен стрес хора, пушачи.

ФУНКЦИОНАЛНИ КАФЕТА

Елексир на младостта

ORAC (Капацитет за Поглъщане на Кислородни Радикали) определя силата и антиоксидантните способности на даден продукт. Един от рекордьорите по съдържание на антиоксидантни свойства е плодът Акай бери.

ANTIOXIDANT МЛЯНО КАФЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНО МАТЕ И АКАЙ БЕРИ

27,00

ЛВ. / 250 g

AR7

СЪДЪРЖАЩИТЕ СЕ В КАФЕТО АНТИОКСИДАНТИ: гарантират защита от свободните радикали, блокирайки тяхното разрушително действие, предпазват клетките от оксидантен стрес, спомагат правилния синтез на ДНК, спомагат правилното функциониране на имунната система, спомагат за поддържане здравия вид на кожата и косата.

АКАЙ БЕРИ – антиоксидант, произхождащ от девствените гори на Амазония. Това е тъмно лилав плод на бразилско палмово дърво (Euterpe oleracea). Неговите многобройни полезни свойства не могат да бъдат надценени: предпазва от свободните радикали, пречиства организма от токсини, забързва метаболизма, увеличава устойчивостта на организма към стрес. Нищо чудно, че е считан за суперплод! ЗЕЛЕНО МАТЕ – йерба мате (Ilex paraguariensis) е известно не само със своите енергизиращи, но също така и лечебни свойства. Действа стимулиращо, намалява умората и стреса, увеличава устойчивостта на организма към стрес, но е и силен антиоксидант. ВИТАМИН E – наричан „витамин на младостта”. Отличен антиоксидант, предпазващ клетките от оксидантен стрес.

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

12

13

30% ПДП в 2 чаши кафе*

витамин E, цинк

*ПДП, т.е. препоръчителен дневен прием. Изследване при предположение: 10 g кафе / 150 ml напитка

В случай, че желаеш да изпробваш невероятните вкус и качества на кафето, вземи мостра на продукта. Повече информация относно активните съставки ще откриеш на www.aurile.pl. Заповядай!

ANTIOXIDANT

Добре е да знаеш!


ER

T MAS

ND

BLE

Екзотична сладост на ванилия или деликатен аромат на сметана и уиски? Два очарователни аромата, съчетани с отлично кафе, които ще Те откъснат за момент от ежедневието. Поседни за малко и се наслади на своето любимо кафе.

IRISH CREAM Възхитително уиски и деликатна, сладка сметана – това е аромат, който идеално се комбинира с вкуса на натуралното, прясно изпечено кафе. Ще мечтаеш това удоволствие никога да не свършва!

IRISH CREAM

VANILLA

МЛЯНО КАФЕ С АРОМАТ НА IRISH CREAM

20,20

Екзотичният, сладък аромат на ванилия е мечтаното допълнение към вкуса на натуралното кафе. Придава на композицията топли, радостни нотки. Това е истински пир за сетивата!

ЛВ. / 250 g

AR9

VANILLA МЛЯНО КАФЕ С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ

20,20

ЛВ. / 250 g

AR8

Продуктът не съдържа алкохол, захар, подсладители, мляко и млечни продукти.

Може да се сервира топло или студено (основа за айс кафе). Също така е страхотно като добавка към кафеени сладкиши и десерти!

Продуктът не съдържа захар и подсладители.

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

14

15

АРОМАТИЗИРАНИ КАФЕТА

В случай, че желаеш да изпробваш невероятните вкус и качества на кафето, вземи мостра на продукта.

Прибави към любимите


ПОРЦЕЛАНОВИ СЕРВИЗИ

mug

Q-DECO

Чаша Q-DECO

Идеалният комплект КАФЕЕН СЕРВИЗ AURILE Q-DECO гладък порцелан индивидуално подбрани елементи ръчно изработен мотив измиване в съдомиялна машина

Обем: 350 ml

А РАН И Т И ЛИМ СЕРИЯ ване наа.

10,80

ерп с т в изч оличе о д о ек Сам ичнит л на

ЛВ. / 1 брой

ARK2

Вдъхновени от изкуството art-déco комплектът чувствено съчетава класика с модернизъм. Уникално украшение за всеки дом. Всичките елементи на сервиза имат идеално профилирана форма и удобни дръжки. Проектиран с мисъл за естетите, които обичат да се обкръжават с красиви предмети.

sugar bowl

Захарница

espresso cup

Чашка за еспресо

Q-DECO Обем: 200 ml

Q-DECO

16,90 ARC2

(в комплект с чинийка)

12,20

Обем: 100 ml Диаметър на чинийката: 12 cm

ЛВ. / 1 брой

ARF2

classic cup

Класическа чаша за кафе

milk jug

Каничка за мляко

Q-DECO (в комплект с чинийка)

Обем: 200 ml Диаметър на чинийката: 14,5 cm

12,80

Q-DECO Обем: 150 ml

ЛВ. / 1 брой

12,80

ARF4

ЛВ. / 1 брой

ARZ2

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

16

17

ЛВ. / 1 брой


ПОРЦЕЛАНОВИ СЕРВИЗИ

SIMPLE

mug

Чаша SIMPLE

За всички видове интериорни стилове

Обем: 350 ml

10,80

КАФЕЕН СЕРВИЗ AURILE SIMPLE

ЛВ. / 1 брой

ARK1

гладък порцелан индивидуално подбрани елементи ръчно изработен мотив измиване в съдомиялна машина

Класически кафеен сервиз, оригинално украсен с логото Aurile. Идеален за всички, които са на мнение, че Aurile е не само великолепно кафе, но преди всичко неповторим начин на живот. Сервизът е създаден с мисъл за презентации и дегустации, но също така е перфектен за дома и офиса, за барове и кафенета.

sugar bowl

Захарница

espresso cup

SIMPLE

Чашка за еспресо

Обем: 200 ml

16,90

SIMPLE (в комплект с чинийка)

12,20

Обем: 100 ml Диаметър на чинийката: 12 cm

ARC1

ЛВ. / 1 брой

ARF1

milk jug classic cup

Класическа чаша за кафе SIMPLE

SIMPLE

(в комплект с чинийка)

Обем: 150 ml

Обем: 200 ml Диаметър на чинийката: 14,5 cm

12,80

Каничка за мляко

12,80

ЛВ. / 1 брой

ARZ1

ЛВ. / 1 брой

ARF3

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

18

19

ЛВ. / 1 брой


Около света с Aurile Оригинални коркови подложки за чаша с изображения на магичните места, на които обожаваме или искаме да изпием чаша кафе. Еспресо в Париж, лате в Сидни или капучино в Рим? Вдъхновение за тези, които обичат да мечтаят с чаша кафе в ръка!

Сега само за няколко минути ще приготвиш класическо италианско еспресо и в собствената си кухня ще се почувстваш като в Милано, Рим или Портофино! Изработена от неръждаема стомана, кафеварката е подходяща за различни видове котлони: електрически, керамични, газови. Благодарение на удобния пластмасов завършек лесно ще провериш дали кафето е вече готово и ще го сипеш в чашите.

moka pot

Кафеварка Coffee Taste

mug coasters

Подложки за чаша Coffee & City

Обем: 4 чашки еспресо Височина: 16 cm Диаметър: 9 cm (в основата)

27,00

ЛВ. / 1 брой

ARE1

Размери на подложката: 10 x 10 cm (със заоблени ъгли) Дебелина на подложката: 1,5 mm

Комплектът съдържа 6 броя (всяка подложка е с различно изображение).

Практична и елегантна

13,50

Херметическа кутия, изработена от неръждаема стомана. Не само практична, но и елегантна – истинско бижу за Твоята кухня, а съхраняваното в нея кафе дълго време ще запази своя свеж аромат.

ЛВ. / комплект

coffee can

Кутия за кафе

ARD1

Fresh Coffee Обем: 550 ml Височина: 12,5 cm Диаметър: 9 cm

10,00 ARP1

Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

20

21

ЛВ. / 1 брой

БАРИСТА АКСЕСОАРИ

КАФЕ ОТ КУХНЯТА

Приготви най-доброто кафе


БАРИСТА АКСЕСОАРИ

Не само за из път

Препоръчителна таблица

Удобната, изработена от неръждаема стомана чаша е проектирана така, че Твоето кафе да бъде винаги топло. Има двойни, устойчиви на удар стени, а външната й повърхност не се нагрява. Идеална за дома, офиса, училище или на екскурзия. Перфектно може да замести малък термос. Благодарение на цветните елементи всеки член на семейството може да има своя собствена уникална чаша.

ЗА ФУНКЦИОНАЛНИТЕ КАФЕТА симптоми

AURILE ENERGY

AURILE METABOLISM

екстракт от камбоджанска гарциния, L-карнитин, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин, цинк, хром

до две чаши кафе на ден (най-добре непосредствено след хранене)

AURILE ANTIOXIDANT

екстракт от Акай бери, екстракт от зелено мате, цинк, витамин E

до две чаши кафе на ден

екстракт от гуарана, магнезий, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин

до две чаши кафе на ден (последното кафе за деня най-малко 3 часа преди лягане)

AURILE FOCUS

екстракт от гуарана, магнезий, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин

до две чаши кафе на ден (последното кафе за деня най-малко 3 часа преди лягане)

AURILE ENERGY

екстракт от гуарана, таурин, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин

до две чаши кафе на ден (последното кафе за деня най-малко 3 часа преди лягане)

проблеми с поддържане оптималното телесно тегло

AURILE METABOLISM

екстракт от камбоджанска гарциния, L-карнитин, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин, цинк, хром

до две чаши кафе на ден (най-добре непосредствено след хранене)

проблеми с паметта

AURILE FOCUS

екстракт от гуарана, магнезий, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин

до две чаши кафе на ден (последното кафе за деня най-малко 3 часа преди лягане)

Coffee & Travel Обем: 380 ml Височина: ok. 19 cm Диаметър: 6,3 cm

ART1

(бяла с оранжеви елементи)

23,00

ART2

(бяла с черни елементи)

ЛВ. / 1 брой

дозировка (1 чаша = 10 g кафе) до две чаши кафе на ден (последното кафе за деня най-малко 3 часа преди лягане)

чувство на тежест (особено след хранене)

Термо чаша

добавки екстракт от гуарана, таурин, витамин B2, пантотенова киселина, ниацин, биотин

чувство на постоянна умора и изтощение

thermal mug

препоръчваме

дълготраен стрес

ART3

AURILE FOCUS

(при повишено умствено натоварване)

(бяла със зелени елементи)

ART4

стр. 8-9

стр. 6-7

стр. 12-13

стр. 10-11

(бяла със сини елементи)

проблеми с концентрацията

barista apron

Престилка Barista Висококачествена престилка, предназначена не само за професионални баристи. Нейната елегантна кройка и красив, наситен кафяв цвят ще се презентират прекрасно както в кафене, така и в Твоята кухня. Гарантира на Твоето облекло идеална защита, а на Теб – стилен вид. ARB1

31,00 Продуктите Aurile са оригинални продукти на FM GROUP World.

22

ЛВ. / 1 брой

Цвят: кафяв Материал: памук, полиестер Връзки: да Отвор за главата: да Джоб: да

липса на енергия, чувство на слабост

23

стр. 10-11

стр. 8-9

стр. 6-7

стр. 10-11


Запознай се с новата марка на FM GROUP! Открий богатството от незабравими вкусове и аромати!

FM GROUP България

ОФИС София 1124 бул. Евлоги и Христо Георгиеви №50 Телефон: 02/ 943 00 74, 0886/ 89 33 70, 0885/ 36 11 43, 0878/ 20 14 60, 0878/ 20 14 69 e-mail: fmgroup@mail.bg www.fmgroup.bg

България ©

FM GROUP WORLD WWW.FMWORLD.COM 2014 Ф Е В Р У А Р И

BUL 01

Д И С Т Р И Б У Т О Р

© В с и ч к и п ра в а з а п а з е н и . Д а н е с е к о п и ра . И м и та ц и я та н а н а ш и т е о р и г и н а л н и п р о д у к т и щ е б ъ д е с м я та н а з а н е л о я л н а к о н к у р е н ц и я .

Profile for Olga Gotseva

Aurile katalog_bg  

Aurile katalog_bg

Aurile katalog_bg  

Aurile katalog_bg

Profile for olga77
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded