Page 1

Bold & Sport

Livsstil

Outdoor

Uddannelse

Fitness


”Jeg har aldrig før gjort noget vildt i mit liv. Så hvis jeg nogensinde skulle få det gjort, var det på Nordjyllands Idrætshøjskole. Jeg har sindssygt meget højdeskræk, men nu har jeg gennemført et faldskærmsudspring.” JULIE BJERREGAARD

OPLEV N IH


NIH ER FOR ALLE, DER VIL LEVE NOGLE MÅNEDER MED IDRÆT OG FÆLLESSKAB. På NIH kommer du for at dyrke den idrætsgren som du er vild med, men også for at prøve nye. Du kommer for at være end del af et sprudlende fællesskab, hvor du lærer nye mennesker at kende, og knytter nye venskaber – alt sammen med idræt som omdrejningspunkt.

ALTID I UDVI KLING

For findes der noget federe end at tage en ny idræt op som for eksempel cross-training eller marathonløb og så opleve, hvor god du faktisk kan blive og hvor sjovt vi har det. Det er derfor, vi alle sammen er her! På NIH har vi de bedste og mest engagerede undervisere, og vi udvikler os altid efter nyeste trends og teorier. Du tager NIH med hjem og bruger dit ophold til at videreudvikle dig resten af livet. Til at få mest muligt ud af det du er god til – og det du prøver for første gang. NIH – altid i udvikling.


Outdoor Prøv kræfter med adventure og udendørstræning. Fagene foregår i naturen, og vi bruger naturen som redskab – fx surfing, klatring, faldskærmsudspring eller ski. Her får du action og grænseoverskridende oplevelser.

Bold & Sport Bliv undervist i forskellige boldspil. Her er der fokus på personlig udvikling og forbedring – samt styrkelse af samarbejde og fællesskab i idrætten.

Livsstil Lær hvordan et sundt liv skabes – og find dig selv fysisk og mentalt. Her får du fag, hvor fysisk udfoldelse og fordybelse er i fokus. Dan rammen om et sundt og aktivt liv gennem personlig udvikling og målsætning.


FA GGR.........U......... PP........ ER .................. Udvikl dit helt eget ophold på NIH ved at kombinere fagene fra de forskellige faggrupper. Vælg selv om dit ophold skal være fokusere t, for sjov, ekstremt, studieforberede nde, og om du tænder på powersport, extreme, dance, mar athon, adventure eller noget helt andet. Tjek dine muligheder på nih.dk

Fitness

Uddannelse Bliv studieklar ved at arbejde med faglig udvikling og målsætning. Velegnet for dig der også vil bruge dit højskoleophold til at forberede dig til din fremtidige karriere. Uanset hvilken studieretning du vælger i fremtiden.

Undervisning inden for fitnesstræning. Indeholder fag som udfordrer din fysiske kunnen og teknik. Godt for dig der vil i form, vil arbejde med træning og sundhed eller som fitnessinstruktør.


(1.)

HOLD GODE FOR ler du på 2- el r o b s Hos o eget bad ed m er ls re 3-mandsvæ e. Der er ls re hvert væ og toilet til økkener, der og te-k loungeområ sammen, hænger ud e n er ev el hvor llesspisning en er der fæ al es is sp i og d mad. ig med sun – selvfølgel

(2 .)

DET HELT RIGTIGE STED Skolen ligger i centrum af Skandinavien, midt i den nordjyske natur. NIH’s moderne idrætsfaciliteter og de unikke omgivelser giver dig optimale forudsætninger for at fordybe dig i din idræt. Der er direkte forbindelse til tog og motorvej – og kun en halv times kørsel til fly og færgeforbindelser.

NALE ELEVER INTERNATIO e lande. unge fra andr Bliv ven med ever ent af vores el Op til 15 proc stralien, USA, er fra bl.a. Au e. nordiske land de Brasilien og

.... ....................................

(3.)

..........

G N I L K I V D U I LIVE....T..............................................

REJSER Verden er fyldt med grænseoverskridende udfordringer og oplevelser, der udvikler dig for livet. Derfor er rejser en naturlig del af dit ophold på NIH. Kom med på skirejse eller adventurerejse i de franske alper, Back Packer i Thailand, oplev fodbolden i England og meget mere. Se vores rejsekatalog på hjemmesiden.

(4 .)


OPLEV NIH

”Jeg har taget teambuilder-uddannelsen, og det er mega-fedt, at vi som teambuildere får lov til at lave arrangementer for skoler og virksomheder. Vi har fået en masse værkstøjer til at kommunikere og udtrykke os med, og det har givet mig selvtillid at klare opgaverne godt.” KENNIE GRETH


PÅ NIH UDVIKLER DU DIG MED IDRÆT, FAGLIGHED OG SOCIALT SAMVÆR. VI ER RET STOLTE AF VORES SKOLE, FOR VI HAR NOGLE AF LANDETS BEDSTE FACILITETER. DU BOR GODT, SPISER GODT, UNDERVISES GODT, TRÆNER GODT – OG HAR DET GODT. www.nih.dk NORDJYLLANDS IDRÆTSHØJSKOLE · PARKVEJ 61 · DK-9700 BRØNDERSLEV · TEL. 9882 5300 · INFO@NIH.DK

Å O PLEV OSNPIH.DK FACEBOO K+

NIH Profilbrochure  
NIH Profilbrochure  
Advertisement