Page 1

Har I en ledig stol til en generalist med fokus på disse områder? Velfærdteknologi

Inovation

Foto/video

Eventmager

Projektleder

Grafiker

Konceptudvikler

DTP’er

Kommunikation


- sĂĽ kunne der vĂŚre plads til mig...

- har ogsĂĽ skjorter og jakker i min garderobe!


10 år på ECCO med ansvar for int. markedsføringsopgaver - herunder konceptudvikling, udarbejdelse og effektuering af reklamekampagner, messeudvikling og deltagelse herpå, ansvarlig for såvel udvikling, implementering og vedligeholde ECCO’s Corperate identity samt budgetopfølgning - arbejdsområder der efterfølgende har sat sit præg på mine opgaveløsninger som selvstændig. En varieret kundeportefølje har bidraget til mange forskelligartede problemstillinger med løsninger, hvor fokus altid har været på såvel et højt kreativt samt kvalitativt niveau. Jeg har varetaget totalproduktion - fra kreativt oplæg over tekst og foto til rentegning og produktionsstyring af såvel tryksager som reklamefilm og online medier. Mærkevarer og branding heraf fylder en stor del i min tankegang. Det har igennem 10 år også givet sig udslag i et spændende samarbejde med VAGABOND SHOES, hvor jeg har forestået markedsføring overfor såvel BTC og BTB i såvel Danmark samt en række europæiske markeder. Igennem flere år har jeg arbejdet free-lance for Det Gamle Apotek Engros i Tønder. Her har jeg forestået al produktion til salgsoplæg, produktrentegning, billedbehandling, katalogfotografering - med hovedvægt på emballage- og katalogproduktion til en omfattende kollektion af textiler og brugskunst. Har ligeledes forestået opbygning af den visuelle identitet for Nyati Safari og Blyde Wildlife Estate i Sydafrika og herefter været ansvarlig for markedsføringen i skandinavien. Igennem de seneste 6 år har jeg været på et iværksætterhold med hands on på udviklingen af ShowMyDay - et digitalt hjælpemiddel til strukturering af hverdagen for mennesker med særlige behov. Jeg har været projektleder/ udvikler fra idéen blev skabt i 2012. Herefter 1 års research og markedsscreening. Udarbejdelse af businessplan med henblik på fonding, hvor vi fik 3.2 mill kroner i 2013. ShowMyDay har solgt over 900 licenser i Danmark. Har indgået aftale om salg i Sverige og Norge med Humana AB. Og man er netop startet op i USA, hvor jeg også har været omdrejningspunktet. På den grafiske side behersker jeg 100% de ”værktøjer” der danner baggrund for høje, kvalitative resultater - hvad enten det er trykte eller online medier. Kreativiteten til indholdet kan jeg også bidrage med - både i billed/video og skarpe tekster. Jeg er en god holdspiller, en god lytter, har en god intuition, er A-meneske, har et super humør, arbejder også godt under pres, har en god situationsfornemmelse og er en god kollega. Selvstændighed under ansvar behøver jeg vel ikke nævne. Lyst til at høre mere? - gi’ mig en melding og jeg kridter skoene til en uddybende samtale. Med venlig hilsen

Ole Thomsen


Kunderelationer Nyati Safari

Opbygge corporate identity for Safari Lodge i Sydafrika. Imageskabende markedsføring på det skandinaviske marked. Katalog og webproduktion.

Vagabond Shoes

Igennem 10 år gennemført markedsføringstiltag på flere europæiske markeder både BTB og BTC.

Ad hoc opgaver mobiltelefonikampagner BTC for TDC.

Brightpoint Danmark

Breeders of Denmark

Udvikling af messestande og katalogproduktion/annoncering/web til det internationale marked.

Duckfeet

Relancering af Den Danske Andefod. Logodesign. Katalogproduktion. Workflow og gennemførelse af webproduktion for såvel imagedel som shopdel.

Euromaster Danmark

Landsdækkende kampagner rettet mod vognmænd og entreprenører. Lokale kampagner for de enkelte dækcentre.

Cimbria Tømmerhandel

Relancering af ny identitet. Logodesign integreret i hele virksomheden. Medarbejderudvikling. Udarbejdelse af markedsføringskoncept “TomStok” med Asger Reher i hovedrollen.

Danlamp

BTB markedsføring af skibslanterner worldwide.

BTB markedsføring af kulturer til mejeri-industrien worldwide.

Laboratorium Visby

Inhust ApS

Drivende kraft fra idé til lancering af app til borgere med særlige behov med fokus på strukturering af hverdagen for borgere med autisme. 

Referencer

- kan kontaktes efter aftale.

Erik Bohsen - CEO Abena A/S

Dennis Vestergaard, tidligere Porteføljechef SDTI

Betina Carstens, CEO Inhust ApS

Jørgen Nielsen, Founder Nyati Safari


Baggrund -1975

Realeksamen Brundlundskolen, Aabenraa

1976

HHX Aabenraa Handelsskole

1976-1981

Juniorkonsulent International Reklame Service, Sønderborg

1981-1990

A/S Ecco Sko, marketing/markedsføringsanvarlig

1991-2013

Selvstændig konceptudvikler

2013 -

Udvikler Inhust ApS

Behersker

Sprog

IT

Engelsk og tysk tale og korrespondance Office progammerne normalbruger

InDesign, Photoshop og Acrobat superbruger

Illustrator normalbruger

Mac superbruger

Har fotograferet i mere end 30 år

Videreuddannelse

1977-1979

Merkonom i markedsføring

Diverse faglig relaterede kurser

Diverse IT relaterede kurser

Personlige data

Født 16. februar 1958 (ikke til at se eller mærke)

2 børn, Casper, 3D webintegrator hos Cadesign i Århus, Troels, selvstændig montør

Single, nonesmoker og bor i Aabenraa - men er hurtig flytbar


Personlige egenskaber • Stort drive og energi • Selvstændig, proaktiv, struktureret og kvalitetsbevidst • Analytisk og resultatorienteret - evner at se løsninger • Høj arbejdskapacitet og vant til at overkomme mange opgaver • Gode kommunikations- og samarbejdsevner • Fleksibel, personlig gennemslagskraft og humor Motto

” I idéfasen kan alt lade sig gøre”

Ole Thomsen Skolevej 7 6200 Aabenraa

T 27 462 264 M ole@notiz.dk

✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔

Generalist  

Ole Thomsen is looking for a job

Generalist  

Ole Thomsen is looking for a job

Advertisement