Issuu on Google+

Har stor erfaring med Karokebar


About

• Jeg havde aldrig fået en mulighed for at nyde et par drinks i en karaokebar før . Jeg følte glad for, at i det mindste vores nylige tur til København havde givet mig gratis drinks sammen med fantastisk menu , kok og musik. Min mand havde besluttet at besøge Karaoke Cafe på Durgaarden efter chatter med en lokal taxachauffør på vores måde . For en brøkdel af fem stjernede hoteller , var vi i stand til at besøge en standard og travl karaokebar i København . Jeg vil gerne alle til at besøge dette sted mindst én gang , især hvis han eller hun ønsker at opleve det store charme Karaoke musik i en smuk restaurant København .


Fra virksomhedernes banketter og bryllup parter til fødselsdag fest og altergang bekræftelse , denne Karaoke bar og restaurant har faciliteter til alle. Durgaarden ligger i nærheden Strandkro Greve, 2670 , og vi var meget glade for at høre, at det tjene gæster carvery og Buffet Brunch. Den tid, vi trådte ind i sin karaokebar , oplevede vi en stor livlig atmosfære af natteliv. Med nogle professionelle Karaoke sangere udfører i baren, vi nød hvert øjeblik af vores ophold på www.druegaarden.dk .


Alle har deres drøm om bryllupsdag , og hvor de fejre det , som forvandler det som en smuk erindring om deres liv. Her er nogle få tips til at vælge en perfekt bryllup banket plads til deres bryllup lejlighed : • Først skal du vælge hvilken type afhandling og stil til dit bryllup som traditionelle, imperial - størrelse , blomst baserede eller farve tema bryllup og så videre • For det andet , skal du vælge din banket størrelse, der betyder, at størrelsen af forhallen ​ , som afhænger af din gæsteliste , du foretager.


KontaKt os • Druegaarden • Denmark


Har stor erfaring med Karokebar