Page 1


Camping Møns Klint – en oase i tid og rum Velkommen til Danmarks smukkeste ø, med Danmarks største unikke naturperle - de hvide klinter der rejser sig lodret fra det turkisgrønne hav. Klinteskoven med de fredede overdrevsområder og et stort udvalg af orkidéer samt et spændende fugleliv. Liselund, en af Nordeuropaws kulturperler. Islænder Center, så man kan se det hele fra hesteryg. Kajak Center, så man kan se det hele fra havet, Mountain Bike bane, så man kan give den gas, Klintholm Havn med dejlige badestrande, fiskermiljø og restauranter. Den levende købstad Stege. Et fugleparadis på Nyord, og “Whisky hulen” Noorbo Handelen er yndede besøgsmål... Midt på øen en 18-hullers golfbane samt den store topattraktion; Geocenter Møns Klint, der kan fortælle om Danmarks fødsel og de første dinosaurer.

Klintholm Gods har igennem mere end 200 år sat sit præg på Høje Møn, herunder muligheden for at placere Camping Møns Klint som Danmarks mest unikke campingplads - beliggende i selve bag­landet af Møns Klint. Pladsen er en stor naturgrund med naturlige skel og terrænforskelle som skaber en god mulighed for at give vore gæster den frihed og det rum de fleste sætter højt. Ved ankomsten til pladsen har man selv mulighed for at være med til at vælge sin plads, pladserne er ikke opdelt i båse, men naturligt indpasset i terrænet. Der er flere områder på pladsen der er helt enestående for både autocampere, campingvogne og telte. For teltliggere der enten er i bil eller på cykel, kan vi tilbyde de flotteste teltpladser, midt i naturen. Fred, ro og uden at der er langt til faciliteter.

“Outdoor Living” i Møns Klint Resort og på Camping Møns Klint Vores grundfilosofi bygger på at give individuelt rum og frihed i både børne og voksenhøjde, i fin balance med kvalitetsaktiviteter både inde og udenfor Møns Klint Resort. Denne filosofi er med til at skabe kontrast til dagligdagen, hvor oplevelser i og med naturen spiller en stor rolle.

Postkort fra Camping Møns Klint, 1958 Livsstilen at Campere anno 1950 eller 2013 er for os det samme. I vores verden handler det om frihed og rum. Frihed til at vælge ankomst og afrejse, frihed til at vælge ud fra individuelle ønsker. Citat: Ole Eskling, campingchef.

Camps, events, temauger og weekender Fossilværksted - Drage­festival - Hubertus Jagt Nak og Æd - Cirkus Skole - Fodbolduge Kajak Tema - Fiskekonkurrence - Fotokon­kurrence Fotoevent - Flinteværksted - Massageuge. mm. Se mere på moensklintresort.dk

”Verden er blevet mindre. Vi rejser ud og vil gerne opleve verden - opleve bjergene, ørkenen, øde øer, hvide sandstrande, vulkaner og varme kilder. Det er som om, vi nogle gange tror, at derude i verden – dér kan vi for alvor opleve natur og naturfænomener, der virkelig rykker. Men vi har faktisk en stribe spændende naturfænomener herhjemme, lige uden foran vores egen hoveddør”. (Citat fra bogen DR2 “Om Danmarks Vidundere og Møns Klint”).


Unikke sommer- og koncept huse, campinghytter, skovhytter, samt Fyrhytten derskerikkeenskid.dk Møns Klint Resort tilbyder mange muligheder for at leje hytter, sommer- og koncepthuse. Vi har 1 1 hytter med eget toilet og bad, smukt placeret i terrænet på campingpladsen og 6 skovhytter uden bad. Stengården, vores koncept ”Lodge” for sportsfiskere og hestefolk ligger ved Klinte-skovens sydlige del. Fyrhytten ligger lige på kanten af klinten ved siden af det gamle fyrtårn. Sandet ligger helt for sig selv i et stort fugle naturområde, 800 meter fra fin badestrand. Søndergård med beliggenhed tæt på strand og Klintholm Havn med plads til hele 3 familier. Fiskerhuset med sin egen sø og både, og “Snehvides hus”. Læs meget mere om vores sommer- koncept og landhuse, og deres beliggenhed på: moensklintresort.dk

SANDET

KLINTHOLM HAVN

LISELUND PARK

SØNDERGÅRD

CAMPING MØNS KLINT

FISKERHUSET

GEOCENTER MØNS KLINT SNEHVIDES HUS MØNS FYR OG FYRHYTTEN

THE LODGE STENGÅRDEN

Møns Klint Resort, set fra oven - lige i baglandet af den majestætiske klint.

Tænkebænk, blomster- og urtemark Velkommen til en verden i farver og velkommen til vores blomsterog krydderurtemark. Marken ligger i den vestlige ende bag søen (følg skiltene). Pluk en buket til din kone, din kæreste eller spis af urterne lige fra marken. Men for at nyde må man yde, så du skal hjælpe med at luge og vande. Vores tænkebænk står smukt mod vest og der kommer snart en kærestebænk ved dens side - så der er frit valg efter arbejde, hvor man vil starte sit hvil. På bænken står der: “Den, der hører sommerfugle le, ved hvordan skyer dufter”. Novalis 1978 (tysk rockband). Ideen bag dette initiativ er, at vi elsker blomster og at både personalet og gæster nu selv kan plukke til vores bygninger, hytter, telte og campingvogne.


HUSK: Når du bor hos os: • skal der være ro på pladsen kl. 23.00. Bommen er lukket mellem kl. 23.00-7.00. • hunde skal føres i snor. Luftning bør altid foregå i randområderne. Lad din hund løbe frit rundt i Hundeskoven. • knallertkørsel er forbudt på pladsen. • radio og TV må ikke være generende for medcampister. Ved receptionen hænger de gældende ordensregler for campingpladser. Hvis det regner, så find paraplyen frem, kom op på kontoret og personalet vil give dig idéer til, hvad Møn tilbyder på en regnvejrsdag. Der er mange muligheder. Turistbureauet i Stege har også forslag til aktiviteter. I denne brochure har vi samlet nogle af de vigtigste oplysninger om campingpladsen og området. Yderligere oplysninger om de mønske seværdigheder, bus- og togforbindelser, veksling af valuta, pladsbestilling til færger m.m. hjælper vi dig gerne med i receptionen. Eller læs selv på vores website: moensklintresort.dk

Hunosø Hunos¯ Fiskesø og bådudlejning

Pavillon

18

Blomstermark

Tegnforklaring:

Møns Klint 1,5 km Indgang, Jydelejet

Vandrehjem

Hestefold

17

Slowstop

Aborrebjerget Udsigtspost

17

16 1 14

44 5A 16 7

4 5A

13

Klinteskoven

16 17

Aborresø

2

Fiskehytten

Skovsti

1 16

19

4 21

Hundeskov

5A 3

15

6

Hestefold 8

9 12

Hestefold

10

22 11

Klinteskoven 5

100 meter 20

30

40

50

60

70

80

90

20

Find os på Facebook og Twitter og på vores egen You Tube kanal

I appstore kan du downloade vores gratis app.

Kåret til Årets Plads 2006 af ANWB Campsite of the year 2006 by ANWB

Nominated

Children’s Campsite of the Year 2011

moensklintresort.dk

Klintevej 544 4791 Borre, Møn Tlf. 55 81 20 25 camping@klintholm.dk campingmoensklint.dk

Design: www.lillie-grafisk.dk

1

Vandpost Hytter Område GRØN Område GUL Område ORANGE Område RØD Område BRUN Område LILLA Område BLÅ

 1 Reception/informa­tion  2 Busstop/Indgang Nat-/gæsteparkering  3 Kiosk  4 Toiletbygning m. køkken  5 Køkken 5a Affald og genbrugsstation  6 Café Pejsestuen  7 Autocamperstation  8 Comfortpladser  9 Tennisbane 10 Hoppepude 11 Legeplads 12 Multibane (sport) 13 Badebassin 14 Sø/vandhul 15 Bordtennis 16 Udslagskumme for kemisk toilet 17 Hytter til udlejning 18 Hunosø, fiskesø og bådudlejning 19 Hundeskov 20 Cykelsti/vandresti til GeoCenter Møns Klint 21 TV-stue 22 Lejrskole/cykel hytter og fælleshus

Cmk2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you