Page 1

kajle-Ale og m책nen


Kajle-Ale og de var taget ud at spille rum Det gør de f müneden.

Det er en s bold, der fo blandt stje

Alerne


andre uhyrer i rummet for mbold fast ĂŠn gang om

speciel version af rundoregĂĽr ude i rummet erner og galakser.

e elsker at spille rumbold


Kajle-Ale og de andre uhyrer sl책r s책 h책rdt til bolden, at den ligner en komet n책r den flyver hen over himlen igennem rummet


Lige pludselig slår Kajle-Ale en befrier, der lander på månen, så månen åbner sine kæmpe store øjne og ser meget vred ud


De andre uhyrer spørger pænt om de må få bolden tilbage


Men månen griner bare dumt og fjoget tilbage mens den synger: ”æh bæh bussemand I kan få tæsk ja I kan. Æh bæh I får aldrig jeres bold.”


Alerne vidste godt at måner kunne drille og at de altid var meget voldelige. Kajle-Ale trak øjnene ind i hovedet og tænkte meget længe og sagde så:”Gi os bolden”. Månen sagde:”Kom og tag den”. Da Kajle-Ale gik efter bolden, bed månen efter Kajle-Ale. Men Kajle-Ale var parat og angreb også med et månepande-skalle-angreb.


Månen blev næsten helt flad som en pandekage og var besejret på kun 1 sekund Dermed var kampen overstået inden den var begyndt. Så tog alerne ned til jorden.


Her var det blevet helt mørkt og vindstille. De var alle trætte og gik hver til sit. Kajle-Ale sagde:” Sikke en flot aften, man kan se alle stjernerne på himlen”. Og det kunne man virkelig også.


Slut Prut

Test KA&M  
Advertisement