Page 1

Helsingør Lille Skole Oktober 2010

IT-inspiration

Et par spredte IT-nyheder….

Office 2010 Alle har mulighed for at få Office 2010 på deres computer. Lån DVD’en eller få mig til at installere. Nyt… 

Skagens museums hjemmeside 

http://www.skagensmuseum.dk/i ndex.php?id=1427 Skal du lave noget om skagensmalerne – det står vist nok i en kanon et sted – er det en god ide at smutte forbi denne hjemmeside. Der er bl.a. et online spil, hvor børnene skal løse diverse opgaver om malerne og deres malerier.

 

Lidt mere stilrent layout. Men ikke forvirrende og ikke mange ændringer. Ingen nye mærkelige filformater denne gang! Bedre oversigt over sidst åbnede dokumenter. Mulighed for at embedde Youtube eller skoletubevideoer direkte ind i PowerPoint.. Og andre ting jeg ikke har opdaget..

Trænger din lærer-pc til en opgradering?? Lad mig installere Windows 7, Office 2010 og alle de andre opdateringer, nye programmer, printere osv. Jeg kan også lave backup af det der skal gemmes.

Husker du Wordle.net? Her er min vejledning fra sidste år: Matematik og geometriprogram som er installeret på OB og MB’s computere. Heldigvis kan man se videovejledninger om hvordan programmet bruges. Følg linket her (UNI-login). http://www.laerit.dk/geogebra/

Og her er ideer til anvendelse: http://www.it-didaktisk.dk/?p=89


Find synonymer i denne Wordle Til slut et par links – mest til dansklærere og mest om kortfilm. www.dr.dk/kortfilm www.fmb.dk/scoop/index.html Jeg er stadig uafklaret om filmstriben.dk, men måske skal vi bare bestille? – film er børnenes medie og er og bør være en væsentlig del af undervisningen. Husk også… www.linguascope.com til engelsk og tysk.

/Ole

IT-inspiration  
IT-inspiration  

inspiration