Page 1

VictoriaMob

Decolux

100% mobilier şi amenajări din lemn masiv Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.victoriamob.ro


Colecţia Versailles

Colecţia VERSAILLES utilizează o combinaţie rafinată de esenţe nobile: stejar şi cireş. Inserţiile din cireş sunt trăsătura distinctivă a acestei colecţii, conferindu-i o eleganţă sofisticată. Cuprinde 58 de piese de mobilier în 2 culori.


Colecţia Country

Colecţia COUNTRY cuprinde 162 de piese de mobilier în 44 de culori, cu lac mat sau lucios, cu efect antichizat sau neantichizat, realizate 100% din stejar masiv. Stejarii pe care îi utilizăm provin din păduri naturale, unde cresc cel puţin 90 de ani înainte de a fi transformaţi în piese de mobilier unicat.


Amenajări personalizate

Din dorinţa de a oferi nu doar mobilier din lemn masiv, ci soluţii complete pentru amenajarea locuinţei, VICTORIAMOB a inaugurat o nouă gamă de produse: parchet triplu-stratificat din lemn masiv, placări de pereţi, scări din lemn masiv (structură, trepte, baluştri), uşi de interior şi exterior şi orice alt tip de amenajări din lemn masiv.


Colecţia Temple

Colecţia TEMPLE cuprinde 124 de piese de mobilier în 44 de culori, cu lac mat sau lucios, cu efect antichizat sau neantichizat, realizate 100% din stejar masiv.

Colecţia Aubusson

Colecţia AUBUSSON cuprinde 66 de piese de mobilier în 44 de culori, cu lac mat sau lucios, cu efect antichizat sau neantichizat, realizate 100% din stejar masiv.


Colecţia Manor

Colecţia MANOR cuprinde 34 de piese de mobilier în 44 de culori, cu lac mat sau lucios, cu efect antichizat sau neantichizat, realizate 100% din stejar masiv.

Colecţia Courtier

Colecţia COURTIER cuprinde 52 de piese de mobilier în 44 de culori, cu lac mat sau lucios, cu efect antichizat sau neantichizat, realizate 100% din stejar masiv.


Colecţia Roma

Colecţia ROMA cuprinde 32 de piese de mobilier în 2 culori.

Colecţia Elegance

Colecţia ELEGANCE cuprinde 35 de piese de mobilier în 44 de culori, cu lac mat sau lucios, cu efect antichizat sau neantichizat, realizate 100% din stejar masiv.


La ora actuală, VICTORIAMOB produce exclusiv mobilier din lemn masiv 100% (stejar, cireş şi paltin), aproximativ 95% din producţie având ca destinaţie Marea Britanie. Substanţele folosite la fabricarea mobilierului nostru sunt în deplină concordanţă cu prevederile în vigoare ale Uniunii Europene vizând protecţia mediului înconjurător. Magazinul de prezentare DECOLUX este reprezentant unic VICTORIAMOB în România. Pentru o perspectivă mai detaliată asupra calităţii produselor şi serviciilor noastre, vă invităm să ne vizitaţi de marţi până sâmbătă, între orele 1000-1800. Vă rugăm să ne contactaţi în prealabil pentru a realiza o programare, cu ocazia căreia unul dintre consultanţii noştri va sta exclusiv la dispoziţia dumneavoastră.

VictoriaMob prin DECOLUX

str. Cezar Bolliac, nr. 22-24, Sector 3 Bucureşti Tel.: 021 3220350 Fax: 021 3236092 Mobil: 0748 026529 Email: shop@victoriamob.ro Website: www.victoriamob.ro

VMB - Catalog BIFE 2009  

Catalog BIFE

Advertisement