Page 1

Oldalas magazin MĂŠdiaajĂĄnlat 2013


„A magazint 2010 januárjában kezdtem egyszemélyben, egyféle hóbortként készíteni, mégpedig az akkor futó „Bor’s Show című gasztronómiai műsor lapjaként. A műsort jelen pillanatban szüneteltetem, de a lap töretlenül halad a maga útján. Ez a fajta internetes, vagy más néven elektronikus magazin akkoriban még - de talán még most is - úttörőnek számított és pont ezért nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen könnyű lesz a piacra - úgymond - betörni. De az idő bebizonyította, hogy igenis van létjogosultsága egy ilyen, minden hiteles és irányt mutató lapnak, amely néha keményen fogalmaz, néha csak úgy véleményt formál, de azt gondolom az igazi kulcsa mégis abban van, hogy a mindenki által ismert problémákat nyíltan boncolgatja, mindenféle köntörfalazás nélkül. Vagy épp okít, tanácsokkal lát el legyen szó az ipari jellegű, vagy a hétköznapi vendéglátásról. Azután szép sorban jöttek a kollégáim, akik ki tudja, talán ugyanazt a lehetőséget látták meg a lapban, mint én az indulásnál. Van aki Gasztro História címmel vezet rovatot, egy történész szemével boncolgatja a gasztronómiát, van akinek az egészség, a Slow Food a legfontosabb, de olyan kollégám is akad, aki a hagyományokra fekteti a legnagyobb hangsúlyt. Immáron három éve nevezhetjük magunkat az Oldalas magazin szerkesztőségének, mi mind a tizenegyen, akiknek ezúton is köszönöm a néha áldozatos, lemondásokkal járó munkát! Az biztos, hogy egyikőnk sem bánja ezt az időt, amit erre fordított eddig és amit ezután fog!” Asztalos István Főszerkesztő

Ezen dokumentum bizalmas, jogi védelem alatt áll, és a nyilvános közléstől védett. Az ajánlat kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak, az üzletszerzési célok által megkívánt mértékben és módon használhatják fel. Tilos az ajánlatot, vagy annak bármely részét lemásolnia, elmentenie, üzenet tartalmával visszaélnie, bárkivel közölnie. Jelen dokumentum tájékoztató jellegű! Az árak visszavonásig érvényesek!


HIRDESSEN NÁLUNK, MERT MI: AZ OLDALAS MAGAZIN, FRISS ÉS HITELES INFORMÁCIÓKAT NYÚJT A SZAKMA VALÓS ÉLETÉRŐL, ANNAK PROGRAMJAIRÓL.

 Koncepcióban és hatékonysági alapon gondolkozunk.  Tájékoztatjuk Önt akciókról, kedvezményes megjelenési lehetőségekről.  Versenyképes hirdetési árakat biztosítunk.  Hosszabb távon gondolkodóknak kedvezményeket biztosítunk.  Kedvező csomagajánlatokat alakítunk ki, melyek nem csupán egy magazinban való megjelenést biztosítanak, így növelve az elérést és a hirdetés hatékonyságát.

MAGAZIN KAMPÁNYOK TERVEZÉSE ÉS MEGVALÓSÍTÁSA: A VENDÉGLÁTÓHELYEK T U L AJ D O N O S A I NA K , ÜZLETVEZETŐINEK, CHEF-JEINEK

BE-

MUTATKOZÁSI, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT.

BEMUTATJA A PIACI SZEREPLŐKET, A GYÁRTÓKAT, FORGALMAZÓKAT, NAGYKERESKEDŐKET, ÉS AZOK LEGÚJABB, A VENDÉGLÁTÁSBAN

FI-

GYELEMRE MÉLTÓ TERMÉKEIT.

A HIRDETÉSEK TÁJÉKOZTATJÁK A OLVASÓINKAT

A

LEGKEDVE-

ZŐBB BESZERZÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL, AZ AKCIÓKRÓL, AZ ÁRAKRÓL.

A magazin megjelenések biztosításán túl segítünk ügyfeleinknek a kreatív koncepció kialakításában, és megtervezésében. A kommunikációs célokat és a célcsoport preferenciákat figyelembe véve segítünk kiválasztani a hirdetési kampány legmegfelelőbb formáját. A terméknek vagy szolgáltatásnak megfelelően javaslatokat teszünk a magazinban való elhelyezésre, és a hirdetési méretek kialakítására. Igény szerint lehetőségünk van egyedi megjelenések kialakítására is.

MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK MÉRET SZERINT: • • • • • • • •

1/1 Álló/Daru: egész oldalas hirdetés 3/4 Álló/ Bagoly: háromnegyed oldalas hirdetés 1/2 Álló/ Fekvő/Pacsirta: fél oldalas hirdetés 1/3 Álló/Fekvő/Veréb: harmad oldalas hirdetés 1/4 Fekvő/Gólya: negyed oldalas hirdetés 1/8 Álló/Fekvő/Sas: nyolcad oldalas hirdetés Címlaphirdetés: címlapon alul, szalaghirdetés Szalaghirdetések: álló szalag, alsó szalag, panoráma szalag

EGYEDI MEGJELENÉSEK:

• PR cikk: olyan fizetett cikk, mely egy adott vállalat, szervezet a sajtó felé közvetített, hírértékűvé formált üzeneteiből áll. Ezek a cikkek nem tűnnek reklámoknak. • Rendezvényekkel, fesztiválokkal, termékbemutatókkal összekapcsolt megjelenés.

MAGAZIN REKLÁM ELŐNYEI:

• Az olvasókat a hirdetések kikapcsolódásuk közben, nyugodt élethelyzetben érik, ezért nyitottabbak az újdonságokra, több idejük van áttanulmányozni egy- egy cikket, ezáltal jobban rögzülnek a hirdetések is. • A magazinban történő reklámozással lehetőség nyílik kreatív technikák alkalmazására, hosszabb termékbemutatásokra, igényes képi megjelenésekre. • A magazinban elhelyezett hivatkozások megmaradnak, így egyből elérhető, és azonnal, egy kattintással az Önök oldalára irányítható az olvasó.

TUDNIVALÓK A SZAKMAI MAGAZIN ELŐNYÉRŐL:

A szakmai magazin a piaci szektor egy - egy szegmensében dolgozókat célozza meg. Például jelen esetben a vendéglátásban dolgozókat, a borászokat, a pálinkafőzdéket, a termelőket, a beszállítókat, vagy a turisztikai alkalmazottakat. Így a saját szegmensünk nyelvén szólítjuk meg az olvasóinkat. Aktuális piaci információkkal, trendekkel, statisztikákkal szolgálunk. Beszámolunk a szektor rendezvényeiről, eseményeiről, híreiről. A magazin kiválóan alkalmasak egy - egy ilyen területen tevékenykedők elérésére.


A LAP TEMATIKÁJA:

A LAP TERMÉKKÖREI:

• Bemutatkozik a tulajdonos, az üzletvezető, a szakács, a felszolgáló. Bemutatkozhatnak éttermek és emberek, elmondhatják véleményüket a szakma aktuális témájáról. • Vendéglátósok véleménye egy aktuális témára kihegyezve. A rovatban tág teret adunk a szakma képviselőinek a megszólalásra, és kitágítjuk a vendéglátás kereteit. •

ÉLELMISZEREK,

ITALÁRUK,

KONYHA-TECHNOLÓGIÁK.

Cégportré: vendéglátóhelyek bemutatkozása.

• A csúcs-, vagy a hétköznapi gasztronómiát űző vendéglátó üzletek tapasztalatai. •

Közétkeztetés: avagy mit eszünk a hétköznapokban?

Konyhatechnológiai beszámolók, azaz mit?, hogyan?, miért?

EZEN

BELÜL

MINDEN,

A

GASZTRONÓMIÁBAN

HASZNÁLT

TERMÉK,

ESZ-

• Receptek, amelyek egy adott, könnyen beszerezhető, minőségi alapanyagra van kihegyezve.

KÖZ, STB.:

HÚSOK, TEJTER-

Vendéglátóipari versek, hagyományokon nyugvó rigmusok.

• A vendéglátásban felhasznált alapanyagok, italok, technikai eszközök piacáról közlünk tematikus összeállításokat. • Tudósítunk a jelentősebb szakmai szervezetek programjairól, akiknek egyúttal igény esetén felületet biztosítunk.

MÉKEK,

KÁVÉK,

TEÁK,

ZÖLDSÉ-

GEK,

FÉLKÉSZ-,

KONZERV-,

KÉ-

NYELMI TERMÉKEK, ÉDESSÉGEK.

A LAP ÁLLANDÓ ROVATAI, ROVATVEZETŐI: - Gasztronauta: Hasznos írások, konyhatechnológiák bemutatása, stb.

- Minek az új? Rendekné Olgi rovata (slow-food, egészséges termékek, beszámolók. Az egészséges élelmek rovata.) - Az étkezésről, hónapról-hónapra: Berecz Edgár rovata (alapanyagokról, azok fogyasztásairól, viselkedésről, némi humorral fűszerezve.) - Objektív: Asztalos István rovata (chef-ek, üzletvezetők, tulajdonosok bemutatása, interjúk készítése. Rendezvények tudósítása, véleménynyilvánítás, stb.) - Chef a családban: Stiller Tamás rovata - egészséges receptek Ezen felül számos hasznos írással igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy olvasóink ingyenesen is jól szórakozhassanak, vagy érdekes, esetleg hasznos cikkeket olvashassanak.

KONYHAI ÉS ÉTTERMI GÉPEK, BERENDEZÉSEK, F O G YÓ E S Z KÖ ZÖK.

ÜZLET-BE-

RENDEZÉSEK, SZÓRAKOZTATÓELEKTRONIKA, SZÁMÍTÁS-TECHNIKA, VILÁGÍTÁSÉS

BIZTONSÁG-

TECHNIKA. HŰTÉS-FŰTÉS, LÉGTISZTÍTÁS, STB.


MAGAZINUNKRÓL: A magazin elsősorban a szakmáról, a szakmának szól, de természetesen mindez színes köntösben tálalva a háziasszonyokat, és a hétköznapi embereket célozza meg, mindeddig nagy sikerrel.

OLVASÓI ÖSSZETÉTEL: Vendéglátóegységek-, hotelek vezetői, közétkeztetők, gyártók, importőrök, nagykereskedők, szakmai szervezetek, intézmények. Ezen felül más, a vendéglátóipartól független cégek, azok alkalmazottai. A turizmus iránt érdeklődő tudatos fogyasztók. Továbbá termelők, családi gazdaságok, az azokkal összefüggésbe hozható cégek, azok alkalmazottai.

MEGJELENÉS: A magazinunk jelen pillanatban kizárólag elektronikus formában jelenik meg. Olvasóink e-mail útján és a honlapunkon vagy a hírlevelünkön keresztül közvetlenül, értesülnek a magazinunk legújabb számának megjelenéséről. Ezen felül már számos helyre közvetlenül e-mail-ben megküldjük.

PÉLDÁNYSZÁM: cca. 100 000 *

Magazinunk szerkesztését Önkéntes alapon végezzük, ezért kérjük Önt, hogy lehetőségei függvényéban támogassa munkánkat! Számlaszám:

OTP Bank Nyrt. 11732150-20011765

A magazin tartalmában a következőképpen változik: • Saját rovatot indít útjára a Hungary Card kibocsátója, a Hotelinfo Kft. a turizmust és vendéglátást népszerűsítő, tudatosságot ösztönző céllal. • Rovatot kapnak a termelők is, a Termelőtől.hu együttműködésének köszönhetően. Melyben az őket érintő változásokról, fejleményekről informálódhatnak majd, vagy hasznos írásokkal találkkozhatnak. • Közétkeztetési rovatot indítunk, melyben a szakmai segítség, és a közétkeztetés fejleményeiről, változásairól kívánják tájékoztatni az olvasókat. Minőségfejlesztés terén technikai, és szellemi fejlesztést kívánunk a jövőben alkalmazni. Technikailag a felszerelésre gondolunk, mint számítógép, fényképezőgép, szoftverek. Kérjük támogassa Ön is munkánkat!


HIRDETÉSI ÁRAINK*: MEGNEVEZÉS:

MÉRET (OLDAL):

APRÓ (LAKOSSÁGI) „SAS” „GÓLYA” „VERÉB” „PACSIRTA” „BAGOLY” „DARU” CÍMLAP „TÚZOK” CÍMLAP „GALAMB” CÍMLAP „SZARKA” TOPP TIPP ROVAT

max.20 szó 1/8 1/6 1/4 1/2 3/4 1/1 1/1 1/8 1/12 1/6-tól

ÁR (BRUTTÓ):

4900.57500.81750.99000.137500.198750.228750.--------------------194000.52000.-tól

*Az árak az Áfát tartalmazzák, forintban értendők és egy megjelenésre vonatkoznak és visszavonásig érvényesek! A méretekről lentebb informálódhatnak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

KEDVEZMÉNYEK A MEGJELENÉS SZÁMÁTÓL ÉS MÉRETÉTŐL FÜGGŐEN, %- BAN MEGADVA:

2-3 alk. 4-5 alk. 6-7 alk. 8- alk.

1/8old. 3 4 6 8

1/6old. 3 4 6 8

1/4old. 4 6 8 10

1/2old. 4 6 8 10

3/4old. 5 8 10 12

1/1old. 5 8 10 12

LAPZÁRTA:

ELÉRHETŐSÉGEINK:

MINDEN HÓNAP MÁSODIK CSÜTÖRTÖKÉN 12.00 ÓRA.

+36-70-394-8771

CSAK EDDIG AZ IDŐPONTIG BEÉRKEZETT HIRDETÉSEKET TUDJUK FIGYELEMBE VENNI!

media.marketing@oldalasmagazin.hu oldalasmagazin@postafiok.hu www.oldalasmagazin.hu


MÉRETTÁBLÁZAT:

„Sas” 1/8 oldal

„Gólya” 1/6 oldal

„Pacsirta” 1/2 oldal

„Bagoly” 3/4 oldal

„Címlap Túzok” 1/1 oldal Nem rendelhető

„Címlap Galamb” 1/8 oldal

„Veréb” 1/4 oldal

„Daru” 1/1 oldal

„Címlap Szarka” 1/12 oldal

Ezen felül bármilyen megoldásra nyitottan várjuk megtisztelő megrendelésüket!

media.marketing@postafiok.hu oldalasmagazin@postafiok.hu


MEGRENDELÉS MENETE:  Ön felveszi velünk a kapcsolatot, ezt megteheti e-mail-ben, telefonon, személyesen, vagy levélben, hogy feltérképezzük az igényeit.  Elküldi a megjelentetni kívánt szerkesztett anyagát. Leegyeztetjük a megjelenés kívánalmait, esetlegesen segítünk annak elkészítésében.  Megküldi részünkre a hiánytalanul kitöltött megrendelőlapot.  Elutalja az előzetesen megállapított díjat a bankszámlánkra.  Mi visszaigazoljuk a sikeres megrendelést.  Majd megjelenik a hirdetése.

A MEGRENDELÉS LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE: Minden hónap második csütörtöke, 12:00 óra.

MEGRENDELÉS FELTÉTELEI: • A Megrendelés történhet e-mail-ben, postán, vagy személyesen, ehhez a szerkesztett anyagot kérjük csatolni, vagy CD-re írni, JPEG. PDF. PNG. PSD. formátumban. • A megrendelés feltétele az előzetesen megállapított díj beérkezése! • A megrendeléshez szükséges a megrendelőlap* hiánytalan kitöltése, és időre beérkezése. • Figyelem! Csak a hiánytalanul kitöltött, cégszerűen aláírt, lebélyegzett, megrendelőlap eredeti példányát tudjuk elfogadni! És az összeg megérkezése után tudjuk azt érdemben figyelembe venni, mely megtörténéséről visszajelzést küldünk. (*A megrendelőlap jelen ajánlat legalján is megtalálható!)

LEGUTOLSÓ VISSZALÉPÉSI HATÁRIDŐ: A leadott anyag visszavonását a lapzártát követő 4. naptári napig tudjuk teljesíteni. Visszalépés esetén a kiadó a megállapodás összege alapján számított, 50%-os veszteségi díjat számít fel.

EGYEBEK: • Műszaki jellegű és Vis Maior problémák esetén, a kiadó – már visszaigazolt határidők esetén is – fenntartja magának a halasztás jogát. • Reklamáció hibásan megjelent hirdetések esetén kizárt akkor, ha a hirdetőnek lehetősége volt arra, hogy a soron következő megjelenés előtt a hibára felhívja a figyelmet. • A hirdető vállalja, hogy a hirdetésekben kizárólag olyan terméket szerepeltet, amely megfelel a gazdasági reklámtevékenységről szóló, többszörösen módosított 1997. évi LVIII. törvényben foglalt előírásoknak, illetve annak hatályos módosításainak és kiegészítéseinek. Ennek elmulasztásáért a teljes felelősséget a hirdető magára vállalja.

LEHETŐSÉG VAN NYEREMÉNY FELAJÁNLÁSSAL A LAPBA KERÜLNI, EZZEL KAPCSOLATOSAN ELÉRHETŐSÉGEINKEN INFORMÁLÓDHATNAK. media.marketing@postafiok.hu oldalasmagazin@postafiok.hu

+36-70-394-8771 www.OLDALASMAGAZIN.hu


1. OLDAL

HIRDETÉS MEGRENDELŐLAP Cégnév: Kapcsolattartó személy neve: Székhely:

Telephely: Adószám: Cégjegyzékszám: Telefon: E-mail: Megjegyzés: A KÖVETKEZŐ RÉSZBEN A MEGFELELŐ RÉSZNÉL, KÉRJÜK X-EL JELÖLJE A MEGFELELŐ VÁLASZT!

MEGRENDELEM AZ OLDALAS MAGAZINBAN AZ ALÁBBI HIRDETÉST / HIRDETÉSEKET: „Sas” 1/8 méretben 57500.- x „Gólya” 1/6 méretben 81750.- x „Veréb” 1/4 méretben 99000.- x „Pacsirta” 1/2 méretben 137500.- x „Bagoly” 3/4 méretben 198750.- x „Daru” 1/1 méretben 228750.- x Címlap „Túzok” 1/1 méretben Címlap „Galamb” 1/8 méretben Címlap „Szarka” 1/12 méretben 194000.- x Topp Tipp rovat 1/6 méretben 52000.- x A hirdetést: Álló

, Fekvő

formában kérném.

db, azaz db, azaz db, azaz db, azaz db, azaz db, azaz db, azaz db, azaz Összesen:

összegben. összegben. összegben. összegben. összegben. összegben. nem rendelhető nem rendelhető összegben. összegben. összegben.


2. OLDAL

ELHELYEZÉS, INFORMÁCIÓ: •

Hirdetési blokkban elhelyezve kérem. igen

nem

Belső oldalakon (3-19. oldal) kérem elhelyezni.( +5% felár) igen

Kész, szerkesztett hirdetést adok. igen

Szakmai interjúban elhelyezve kérem. (+7% felár) igen

Szerkesztést kérek (+20% technikai költség) igen

nem

nem nem

nem

ALAPBEIKTATÁS: •

Kép vagy logó

db elhelyezését kérem. igen

nem

(1db-ot a hirdetési lista tartalmaz, minden további kép, logó x 5 000 Ft egyszeri szerkesztési költséget számítunk fel).

LAPSZÁM: • • • • • • • • • • • •

201 201 201 201 201 201 201 201 201 201 201 201

havi magazinba szeretném megvásárolni a hirdetési felületet.

MEGJEGYZÉS:

FIZETÉSI MÓD: •

Megrendeléskor számlázva, készpénzzel fizetve igen

15 napos átutalással igen nem (Figyelem! A kifizetés a megjelenés feltétele!

nem

Számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11732150-20011765)

Kelt: 201.. , ………….. hó. ….napján. Cégszerű aláírás, bélyegző


HU ISSN 2062-9826 Kiadó adatai:

Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület 6090 Kunszentmiklós, Szász Károly u. 14. Telefon: +36-/70-394-8771; www.oldalasmagazin.hu Lapigazgató:

Asztalos István Alapító főszerkesztő:

Asztalos István

Számlaszám:

OTP Bank Nyrt. 11732150-20011765 Adószám:

18216767-1-03


Kiadta: KORTÁRS GASZTRONÓMIAI ÉS KULTURÁLIS EGYESÜLET 6090 Kunszentmiklós Szász Károly u. 14. www.kortarsegyesulet.hu

Ára: 11.- Ft

Oldalas magazin, médiaajánlat-2013  

Az Oldalas magazin, havonta megjelenő, ingyenesen letölthető elektronikus magazin, melyben hirdetések elhelyezésére is lehetőség van, jelen...

Oldalas magazin, médiaajánlat-2013  

Az Oldalas magazin, havonta megjelenő, ingyenesen letölthető elektronikus magazin, melyben hirdetések elhelyezésére is lehetőség van, jelen...

Advertisement