Page 1

HELE VERDEN

! D N Å H E L U H N I D -I


VELKOMMEN Velkomst ved chefen, Bazar Vest

Det er mig en stor fornøjelse at, byde dig velkommen indenfor i Danmarks førende multikulturelle indkøbscenter, Bazar Vest.

Hele verden under ét tag! Bazar Vest er skabt på privat initiativ af Byggeselskab Olav de Linde i 1996 og har siden udelukkende været et privat integrations- og beskæftigelsesprojekt uden offentlige støttemidler. Hovedidéen bag bazarprojektet var et ønske om at tilføre anderledes beskæftigelses- og integrationsmuligheder for beboerne i det udsatte Gellerupområde. En del år er efterhånden gået siden bygningerne fra den tidligere varmekedelfabrik på Edwin Rahrs Vej 32 blev renoveret og nyindrettet i 1996. Som denne brochure bevidner huser indkøbscenteret i dag repræsentanter for de fleste detail og handelsområder.

2

I denne brochure har vi samlet et bredt udsnit af indkøbscenterets butikker. For at lette overblikket en smule har vi også inddelt og kategoriseret de enkelte forretninger således at, du kan tage denne brochure under armen og benytte den som inspirationskilde og vejviser rundt i Bazaren. Når du går en tur igennem indkøbscenteret mærkes det tydeligt hvordan diversiteten summer i Bazar Vest, men også er ganske rammende for udbuddet i de ca. 100 butikker. - Vi har ganske enkelt samlet: ”Hele verden under ét tag…” Hjerteligt velkommen i Bazar Vest, Ahmet Øcalan Chef, Bazar Vest


OM BAZAR VEST En lille fortælling

Siden Bazar Vests etablering i 1996 har indkøbscenteret vokset sig stort og stærkt, ikke kun i lokalområdet, men i Aarhus som helhed. Dette har sidst resulteret i en større tilbygning på over 11.000 kvm i Bazarens nordlige afsnit. Det eksotiske indkøbscenter har udviklet sig til også at være både et væsentligt regionalt trækplaster med stor turismetilstrømning og til en katalysator for det positive kulturmøde.  Bazarkonceptet som mange af Gellerupområdets etniske minoriteter mere eller mindre kender fra deres eget oprindelsesland, har vist sig at være ideelt for personer med lyst til at prøve, at starte egen virksomhed men måske endnu ikke vover at tage det helt store spring. Handlen og den intense bazar-stemning er de seneste år blomstret op i fuld flor. Efter at have oplevet en turbulent periode med en del udskiftning af lejere i Bazaren har vi nu opnået en sund lejerkreds der både er kontinuerlig og dybt engageret i tilgangen til arbejdet i de enkelte butikker. Ganske som i andre indkøbscentre, vil en vis udskiftning

af butikskoncepter og lejere dog altid finde sted i en stor, dynamisk bazar. Det multikulturelle indkøbscenter beskæftiger i dag mere end 300 personer fordelt på ca. 100 lejemål og administration. Bazar Vests grundlægger, Byggeselskabet Olav de Linde har modtaget Netværksprisen for det store sociale ansvar man har udvist som privat virksomhed, ved at etablere Bazar Vest. Ligeledes har Bazar Vest efterhånden en ganske stolt historie og gæsteliste der bevidner om besøg af Kongelige, ministre fra ind såvel som udland, ambassadører og andre prominente gæster. Alle giver de deres varmeste anbefalinger til et besøg i bazaren. Har De spørgsmål til Bazar Vest, Byggeselskabet Olav de Linde, eller er De interesseret i et af de få ledige lejemål i Bazar Vest? Kontakt da vor administration. De finder diverse kontaktinformationer på bagsiden af denne brochure. Bazar Vest – Et besøg værd!

3


ISTANBUL BAGERI Dit daglige brød!

Istanbul Bageri må siges at være blandt Bazar Vests mest minifesterede foretagender. Efter 15 års kontinuerlig drift i Bazar Vest sælger Istanbul Bageri mere end 2.000 brød hver eneste dag!

Specialitet Der er her tale om ægte tyrkisk brød i alskens varianter. Brødet sælges lige fra ovnen, lunt og friskt.

Bagom butikken Okan Kevioglu har været bager i mere end 20 år og har de sidste femten år drevet Istanbul Bageri. Okan samarbejder med store dele af aarhusiansk restaurationsbranche og leverer på daglig basis deres brød. Et sandt kvalitetsstempel.

Butiksnummer: C8

4


ROMA SWEETS Lidt til den søde tand!

Denne kageforretning indehaves af Wassim Awad som også driver Café Roma i Bazar Vest. I butikken sælges alt lige fra småkager til store gennemførte bryllupskager. Alt sammen hjemmelavet, naturligvis.

Specialitet Roma Sweets er et af de få steder i Danmark hvor det er muligt at købe den arabiske specialitet, Baklava lavet helt fra bunden! Det skal smages!

Bagom butikken Wassim fik idéen til Roma Sweets efter at have leveret fødselsdagskager og anretninger via sin Café Roma her i Bazar Vest. Idéen voksede hurtigt og i dag står den sprit nye kageforretning klar til at tage imod.

Butiksnummer: C6

5


KONDITORIER Kultur kalorier!

Bazar Vest byder på forskellige oplevelser når det kommer sig til desserter, kage og andet sødt. Rundt omkring i indkøbscenteret både sælges og serveres alskens søde sager. Du finder sødt fra alle verdenshjørner. Eksempelvis kan nævnes arabisk, tyrkisk, somalisk og mere europæisk inspirerede deserter og bagværk.

Butikker i denne Branche: Roma Sweets Selskabskagemanden

6

Nyd din kage i Bazar Vest eller tag en lækker weekend-pakke med hjem bestående af frisk konditorhåndværk fra de mest populære køkkener på planeten.


BAZAR CAFETERIA Mad i hjertet af Bazaren!

Bazar Cafeteria er indkøbscenterets største spisested – og det er ikke uden grund! Den unge Ali Ayed serverer tyrkiske grillretter (kulgrill) og döner kebab, samt diverse arabiske retter. Alt sammen naturligvis hjemmelavet. Specialitet: Bazar Cafeteria har lige lanceret nyt koncept med en lækker, konstant skiftende buffet midt i restauranten. Her kan nydes forskellige hjemmelavede retter til en samlet fast pris. Bagom butiken: Ali har for nyligt overtaget restauranten der ellers har eksisteret på samme sted i Bazaren siden 1996. Der er ingen tvivl om at lokationen er en af de bedste i Bazaren, her opleves central beliggenhed samtidigt med at torvet fremstår som en stille oase i midten af Bazaren. Alt dette opleves på nært hold mens det hyggelige måltid indtages i det nye møblement. Vel mødt hos Bazar Cafeteria.

Butiksnummer: A22

7


RESTAURATIONER Spisesteder i Bazaren

Intet mindre end 16 forskellige restaurationer har til huse i Bazar Vest. Du finder alt hvad hjertet begærer lige fra det lille intime te-hus til de større restauranter. Som med alt andet i Bazar Vest er mange forskellige kulturer repræsenteret med hver deres ildsjæl der brænder for at give en smagsprøve på de sydlige himmelstrøgs krydderier og nationalretter.

Butikker i denne Branche: Chadi’s køkken Café Roma HB Kebab Ibo køkken Tyrkisk Te Hus Somaliansk Te Hus Aladdin Sharwarma Randhawa Indian

8

Bazar Cafeteria Bazar ovn og restaurant Hos Bilal Metins Grill Restaurant-grill – Al-Soltan Hamden Restaurant Bazarens juice bar Kaffe risteri

Det siges at man kan komme i Bazar Vest hver dag og stadigt spise sit måltid et nyt sted under hvert besøg. For blot at nævne et udpluk af det overvældene udvalg: Falaffel, grillretter, kyllingeshawarma, tyrkisk kebab, krydret indisk, afrikanske specialiteter, arabiske specialiteter, pizza m.m. Velbekomme i Bazar Vest!


CAFE ROMA

Luksus og italiensk forkælelse! Hos italienske Café Roma serveres alt hvad hjertet begærer herunder eksempelvis kaffe, kage, is, frugtsalater, smoothies og andre lækre drikke.

Vort kendetegn Café Roma’s rygelokale er noget for sig i Bazar Vest. Her er der mulighed for at nyde sin røg i ro og mag mens dagens emner bliver diskuteret ved de små hyggelige borde.

Bagom butikken Wassim Awad er med sine 29 år noget af et energibundt i Bazar Vest. Wassim har allerede drevet og videreudviklet Café Roma de sidste 8 år. Som Wassim selv siger: ”Det skal opleves – kig forbi”

Butiksnummer: C15

9


IBO KØKKEN Afrikansk og lækkert!

Ibrahim Mahed Dahir er uddannet kok og har altid brændt for de forskellige afrikanske køkkener. Hos Ibo Køkken sælges forskellige risretter, suppe, grøntsager og kødretter.

Specialitet Ibo laver traditionelle retter fra flere forskellige afrikanske lande, herunder Somalia.

Bagom butikken Ibo’s navn er efterhånden kendt i mange kredse. Der leveres mad til større arrangementer såvel som enkelte retter serveres i restauranten. Ibo har alt materiel til at afvikle et hvilket som helst spisearrangement.

Butiksnummer: A6

10


METINS GRILL Tyrkisk grill når det er bedst! Metins grill serverer de lækreste grillretter gennemsyret af tyrkiske krydderier, tradition og kvalitet.

Specialitet Foruden at være Bazar Vests eneste udbyder af kyllingekebab er det også muligt at svinge forbi slagteren, selv vælge sit kød og så tilbereder Metin det for dig hvorefter du nyder det i den store restaurant.

Bagom butikken Metin Pöhrenk har drevet grill’en i 14 år og som han siger: ”Skulle jeg nogensinde blive genfødt vil jeg bruge mit næste liv på at servere kvalitetsgrill som her” En sand entusiast der konstant videreudvikler og udvider sin forretning.

Butiksnummer: A46

11


AFGHAN FASHION Indisk mode med afghansk præg!

Afghan Fashion er en af de butikker i Bazar Vest der ikke blot sælger varer langvejs fra men også kombinerer sortimentet fra flere verdensdele. Du finder både effekter med indiske og afghanske rødder i denne butik som ligger i Bazar Vests nye tilbygning.

Vor kendetegn Afghan Fashion forhandler primært indiske kjoler og smykker. Disse af højeste mode ikke kun i Indien men i særdeleshed også i Afghanistan. Derforuden sælges også sjældne indiske musikinstrumenter såsom Tabla og Harmonium.

Bagom butikken

Butiksnummer: M3

12

Zaki Noor har altid drømt om at åbne sin helt egen nichebutik. Drømmen gik i opfyldelse med Afghan Fashion tilbage i 2009. Du møder næsten altid Zaki i butikken. Han giver gerne en rundvisning i det indiske musikunivers eller et nærmere indblik i den smukke indiske mode.


FRUGT & GRØNT Bazarens bankende hjerte

Indkøbscenteret byder på flere frugt & grønt butikker. Det siges at dette marked i sig selv er Bazarens bankende hjerte. Du bliver mødt af de altid højtråbende men venlige grønthandlere, der konstant duellerer om din opmærksomhed. Specialiteterne er mange. Hver grønthandler i Bazaren har sin niche og dermed et tilbud indenfor frugt & grønt som næppe findes andre steder. Du gør dine daglige indkøb og går med en spænende frugt eller grøntsag som du måske aldrig før har set eller smagt. En sand Bazar-oplevelse. Frugt & Grønt markedet er altid et besøg værd. Du finder et af af østjyllands største udbud samtidigt med at, den sunde konkurrence grønthandlerne imellem sikrer de besøgende i indkøbscenteret altid får den bedste pris på deres varer. Kig forbi Bazarens højlydt, bankende hjerte!

Butikker i denne Branche: Banan Kongen Bazar frugt og grønt Nordisk frugt & grønt Fg frugt og grønt

13


KILIC MARKED - krydderi på tilværelsen!

Tyrkisk supermarked Hos Kilic sælges alt hvad hjertet begærer indenfor orientalske fødevarer. Du finder også produkter fra andre dele af verden, faktisk er det meste af kloden repræsenteret hos denne seriøse, tyrkiske købmand.  

Vor Specialitet Kilic mixer og blander selv visse krydderier. Disse sælges med stor succes i forretningen. Kilic har ligefrem sit eget brand kaldet “Kilic” under dette navn sælges forskellige købmandsvarer hvor Kilic personligt står indenfor kvaliteten.

Bagom butikken

Butiksnummer: C3

14

Butikken har nu eksisteret i mere end 14 år og drives til dagligt af grundlæggeren Mustafa Kilic. Mustafa Kilic er 54 år gammel og eksporterer også sine mest populære produkter til Sverige og Norge. Ligeledes sælger Kilic direkte til større danske detailkæder. Butikken i sig selv berettiger til et besøg i Bazar Vest.


KØBMÆND Alt fra hele verden...

Du kan sagtens tage bind for øjnene og lade dig forføre af din lugtesans, når du bevæger dig rundt mellem Bazar Vests købmænd, store som små. Du møder konstant nye, smigrende dufte der sender tankerne langt bort fra vore breddegrader. Købmændene har egne, unikke specialiteter og det anbefales at kigge forbi dem alle. Hver købmand står klar med alt fra krydderier til specialiteter du ikke anede fandtes! Føl dig som en ”mini-Columbus” og medtag krydderier og dagligvarer fra alverdens hjørner når du vender hjem fra dit besøg i Bazar Vest.

Butikker i denne Branche: Asian Food Store Kilic Marked Solsikken Mekong trading Bazar Vest pickles

15


BAZAR SLAGTER Når kød er bedst!

Du skal handle hos Bazar Slagter i Bazar Vest hvis du er til mere end blot ”en god pris” hos Bazar Slagter oplever du rådgivning omkring de enkelte højkvalitets skæringer.

Vor specialitet Hos Bazar Slagter sælges de fleste former for kød herunder primært oksekød, lammekød og kalvekød. Mohammed Aoud udvælger personligt al kød der sælges i butikken. Indehaveren kører ganske enkelt selv ud på slagtehuset hver eneste morgen.

Bagom butikken Butikken har eksisteret i Bazar Vest helt tilbage fra 1998. Mohammed Aoud er uddannet maskiningeniør i sine yngre dage, men har altid haft en forkærlighed for slagterfaget og har siden sin praktikperiode i en slagter tilbage i 1995, ikke været i tvivl om hvilken karrierevej, der skulle vælges.

Butiksnummer: C14

16


AL HILAL SLAGTER Kød af kvalitet!

Al Hilal Slagter har været med fra Bazar Vests begyndelse tilbage i 1996. Butikken har siden da vokset gevaldigt. Her er der tale om en slagter hvor både kvalitet og hygiejne er helt i top!

Specialitet Der forhandles alskens limousinekød i forretningen. Du kan også købe okse, lam, kalv, kylling og hele / halve lam, naturligvis Halal.

Bagom butikken Zoheir Awad har nu drevet Al Hilal Slagter i Bazar Vest mere end 15 år og kan bryste sig med at have vundet en brugerundersøgelse i Tv-programmet ”Rene ord for pengene” ”Billigste og mest møre kød i Danmark”

Butiksnummer: B3

17


KOC ÖZ

Personlige gaver til billige penge! I denne gavebutik sælges effekter fra hele verden. Alt lige fra engangslighteren, hårspænder, legetøj og malerier.

Specialitet Koc Öz gør meget ud af ikke at have én decideret specialitet i sin forretning, men til gengæld et konstant skiftende sortiment. Meningen er at, du skal kunne komme i butikken mange gange i løbet af året og hver gang finde nye inspirerende gaveartikler.

Bagom butikken Indehaveren, Kelan Auws gør det klart at man er blandt Bazar Vests billigste isenkrambutikker og at konkurrencen kræver priserne konstant er skarpe. Kig forbi butikken og find din næste gave til billige penge!

Butiksnummer: A17

18


CITY CALLING CENTER Alt i telefoni!

Her sælges alle slags taletidskort. City Calling Center er også agenter for Telenor hvilket vil sige at der kan gives seriøs sparring om teleløsninger i butikken.

Specialitet Foruden telefoni er der også mulighed for at overføre / købe valuta i butikken. Her benyttes Western Union.

Bagom butikken Mohamed El Chayeb driver i dag flere butikker både i Bazar Vest og Aarhus midtby. Mohamed er kendt for at være en af de mere kompetente partnere indenfor sit fagområde. Kig forbi Mohamed og få en løsning skræddersyet til dig.

Butiksnummer: A32

19


NADA SHOP

Personlig pleje med personlig service! Hos Nada shop sælges tøj, kosmetik, henna, hårprodukter, parfume og diverse andre skønhedseffekter til den personlige pleje. Herforuden sælges også bøger.

Specialitet Nada shop er den eneste butik i Bazar Vest der sælger Koranen og endda på flere forskellige sprog.

Bagom butikken Abubakar Sheik Jaliil Elmi har i mange år kæmpet for at finde et ledigt lejemål i Bazar Vest. Da det endelig lykkedes ham i januar 2011 tøvede han ikke. Butikken opnåede hurtigt stor popularitet og har allerede udvidet sit areal i Bazar Vest. Abubakar ser frem til at tage imod sine kunder hver dag og gør det med et varmt og imødekommende smil.

Butiksnummer: C16

20


GAVEBUTIKKER Alverdens gaver!

Du kender det… Du befinder dig på ferie i et fremmed land og vil så gerne have gaver og souvenirer med hjem fra det pågældende område. Her har du mulighed for at, shoppe som en ægte globetrotter! Hos Bazarens mange gavebutikker findes alt lige fra vandpiber til farvestrålende nips. Du har mulighed for at finde unikke gaveidéer hvor sjælen er lagt i håndværket. Kalkuler med rigelig tid når du suser rundt mellem dyner, køkkenudstyr, porcelæn, malerier (med lyd!) tyrkiske thekopper og alt andet til hjemmet. Her har du mulighed for at finde den helt personlige gave i klar kontrast til de velkendte, kommercielle detailbutikker.

Butikker i denne Branche: Gavecenter Koc öz Sultan gavecenter Salam gavecenter Nada Shop

21


DATA VEST Vi fikser dit IT!

Data Vest er en af de forretninger i Bazar Vest der allerede kan siges at have været i familien ”i generationer” Hos Data Vest repareres alt idenfor IT / Computer. Ligeledes formidles salg af brugt IT-udstyr og endeligt er der mulighed for at foretage fotokopiering i butikken af højeste kvalitet.

Specialitet Butikken er blandt østjyllands hurtigste og skarpeste når det kommer sig til reparation af private computere og anden IT.

Bagom butikken Da Mohammed Ajjawi for to år siden overtog butikken efter sin far må det siges at der var ganske store fodspor at fylde ud. Det har dog lykkedes den unge Mohammed Ajjawi så godt at han i dag har en stor kreds af stamkunder der altid går til ham når sagen drejer sig om IT og computer.

Butiksnummer: C18

22


ELEKTRONIK & IT Alt indenfor Tele & IT!

Bazar Vest huser efterhånden det meste indenfor It og elektronik. Du finder det hele lige fra reparation af pc’en til køb af ny mobiltelefon eller måske bare taletid? Elektronik butikkerne i Bazar Vest er drevet af entusiaster der samtidigt er seriøse fagmænd indenfor hver deres felt. Du er altid velkomme til at kigge forbi og få lidt sparring, rådgivning eller måske en pris på reparation af dit gamle udstyr. Du finder alt indenfor elektronik og telekommunikation i Bazar Vest!

Butikker i denne Branche: Lyca Mobile Data Vest Telekæden City Calling Center PC support/Tezelsat Bazar Elektronik

23


WROR

En verden af beklædning! Wror tager udgangspunkt i den nutidige mode rundt omkring på planeten. Arif synes at Danmark efterhånden er klar til at lade moden diktere af kulturer og lande længere væk end de parisiske catwalks og Madrids støvede gader.

Vor specialitet Kunderne kommer valfartende til Wror fra både Aalborg og København. Butikken er en af de ganske få der sælger traditionelle kostumer og beklædningsgenstande fra flere kulturer, lande og kontinenter.

Bagom butikken Arif Shairzid er ekspert i traditionel beklædning, der sælges fra bl.a. Kashmir, Dubai, Pakistan og Indien. Arif har især fokus på mavedansekostumer fra Dubai. Vi byder velkommen med et smil hos Wror i Bazar Vest.

Butiksnummer: C13

24


FASHION

Mode fra alle verdenshjørner! Du finder hele 11 butikker indenfor mode og livsstil i Bazar Vest. De 11 butikker ligner langt fra hinanden. Der er ganske enkelt samlet alt. Du har mulighed for at shoppe metervarer i den fineste silke eller gå direkte til skrædderen og lade din beklædningsgenstand reparere eller modificere. Moden er gerne dikteret i Europa fra få centrale byer. I Bazar Vest har du mulighed for at få et dybere indblik i hvordan moden defineres og opleves andre steder på planeten. Du kan også shoppe nationaldragter og kostumer fra de fleste verdenshjørner. Bliv klædt på til en kulturel oplevelse i Bazaren!

Butikker i denne Branche: Afghan Fashion Narimo Fashion J & S Style 1000 ting Bazar stof Muniira Fashion Butik

Mama africa WROR Archrea Tøj & Parfume Skrædder

25


GENBRUGSLAND Second hand shopping!

Hos Genbrugsland finder du det meste mellem himmel og jord. Der sælges alt lige fra billige møbler til hjemmet, brugt tøj til hele familien spænende bøger m.m.

Vort kendetegn Genbrugsland er blandt Danmarks allerstørste genbrugsbutikker med hele 1700 kvm spækket med spænende effekter til skarpe priser.

Bagom butikken Tove, Lars og Jens står til dagligt i spidsen for de mange frivillige medarbejdere i butikken. Genbrugslands overskud går til Danmission og det internationale hjælpearbejde. (Yderligere information: www.danmission.dk)

Butiksnummer: P1

26


PERSHIAN CARPETS Iransk håndværk: Verdens bedste! Persian Carpets bliver til dagligt drevet af Sanama Ismaeli. Butikken sælger udelukkende håndknyttede persiske tæpper af international topkvalitet. Derforuden er der muliged for at få renset og plejet sit ældre ægte tæppe i butikken.

Specialitet Hos Persian carpets tager man gerne dit brugte, ægte tæppe i bytte for et andet. De lækre tæpper anses for at være en seriøs handelsvare og kan derfor byttes og handles på lige fod med andre værdifulde produkter.

Bagom butikken Persian Carpets hører til i den nyere del af Bazar Vest. Dermed er butikken heller ikke særlig gammel, men har til gengæld slået sig fast på rekord tid som en af Bazar Vests mest gennemførte specialforretninger både hvad angår produkt og service.

Butiksnummer: M6

27


BØRNENES BAZAR Fra nyfødte til teenagere!

Det er ikke kun de voksne der kan få en på opleveren i Bazar Vest. Flere butikker har de små som kernekunder. I Børnenes Bazar sælges alt lige fra babyudstyr af højeste kvalitet til legetøj for enhver smag. Kig forbi de forskellige børnebutikker i Bazar Vest. Du støder med sikkerhed på mange af de kendte varemærker men til en helt anden og noget mere behagelig pris end det er tilfældet andetsteds.

Butikker i denne Branche: A2Z Outlet Zahra World X-Price Pars tøj SE HVORNÅR DU KAN MØDE BAZARBAMSEN PÅ BAZARVEST.DK

28

Oplev Bazar Bamsen der deler små overraskelser ud til Bazarens yngste besøgende. Du kan altid læse nærmere om hvornår du kan møde Bamsen på hjemmesiden: www.bazarvest.dk Vi glæder os til at byde dig og de små velkommen i Børnenes Bazar.


A2Z OUTLET Alt i børnetøj!

Hos A2Z Outlet finder du alt i baby og børnetøj samt udstyr. Butikken forhandler de kendte mærkevarer til en lavere pris end hos konkurrenterne i midtbyen. Altså bliver der ikke gået på kompromis i Rania’s butik hverken med pris eller kvalitet.

Vor kendetegn Priserne på babyudstyr og babytøj hos A2Z Outlet må siges at være væsentligt lavere men af samme høje kvalitet som andre babyforretninger.

Bagom butikken A2Z, der ligger i Bazar Vests nye tilbygning, er til dagligt drevet og ejet af Rania Eljashe. Ranja har selv fire børn og årelang erfaring indenfor branchen. Rania giver sig altid god tid til kunden og gør sit ypperste til at vedkommende forlader A2Z med den helt rigtige vare!

Butiksnummer: M8

29


HAMAM CARWASH Professionel bilklargøring!

Hamam Carwash er kendt i Aarhus som en af byens førende bilplejeforretninger især når det kommer sig til indvendig og udvendig vask / rengøring af bilen. Hamam sørger også for dækskift, olieskift samt anden service for alle bilmærker.

Vort kendetegn Hamam Carwash sørger for at din bil ser ud som da den forlod bilforhandleren i sin tid.

Bagom butikken Tarek Ismail er uddannet mekaniker og brænder for at genoplive det nye look hos enhver bil der triller ind hos Hamam Carwash. Som Tarek selv siger: ”Kommer en kunde først én gang, kommer vedkommende igen og igen…”

Butiksnummer: K7

30


BILPLEJE I BAZAREN Vi plejer detaljen!

Uanset om du er bilentusiast eller blot indehaver af en ældre model der trænger til en kærlig hånd, ja så er du kommet til rette sted. Auto Bazaren står klar til at hjælpe med alt lige fra komplet klargøring af din bil til en let støvsugning der finder sted mens du går på opdagelse i bazaren. Mange medarbejdere i Autobazaren har fornyligt deltaget i bilklargøring –og vedligeholdelseskursus. Dette er din sikring for at der benyttes de helt korrekte renseprodukter mv. til lige præcis din bil og dens behov. Kig forbi autobazaren og se hvad de mange entusiastiske forretningsdrivende kan gøre for dig.

Butikker i denne Branche: Hamam Carwash Bazarens Bilvask

Ren velvære for dig og din bil i Bazar Vest!

31


VÆRKSTEDER Seriøst mekanisk arbejde!

Autobasaren består ikke kun af bilpleje. Der er også mulighed for at få tilset den mere mekaniske side af bilen. De fleste mærker både efterses og repareres hos auto bazaren.

Butikker i denne Branche: Frank’s auto MS Auto

32

Du kan endda være heldig at din skade eller defekt kan udbedres med det samme mens du shopper rundt i Bazar Vest. Du finder en fleksibilitet og et engagement der til tider kan være svært at få øje på hos de større mekanikere i bilbyerne rundt omkring. Mekanisk arbejde når det er bedst!


DIVERSE Fra blomst til fisk!

Foruden de fremhævede brancher du lige har læst om, på de forgangne sider, byder Bazar Vest bl.a. på forretninger der sælger: Blomster, fisk, møbler, maling, smykker, skomageri, musik, rejser, pleje, frisører, et tolkecenter og et jobcenter. Kendetegnende for de fleste forretninger i Bazaren er det unikke håndværk og engagement der bliver lagt for dagen. Du finder alt lige fra mindre håndlavede souvenirer til porcelæn af højeste kvalitet, nøgleordet må siges at være håndværk. Ganske enkelt, har vi som tidligere nævnt, samlet: ”Hele verden under ét tag” Vel mødt i Bazar Vest!

Butikker i denne Branche: Bazar Blomster Bazar fisk Sultan Møbler Kai’s farver og malerfirma Hæveautomat Nagwan Jewellery Skomager Amal Express Nagwan Smykker

Yanki musik Ms. Majesty Madina Travel Jobcenter Aarhus Misk pleje Salon Asya frisør Undervisningslokaler Tolkecenter Danmark Arbejdsformidling

33


FIND VEJ

Find din nye yndlingsbutik P

A6B A0

A4

A3

A2

A5

A6

A9

A12 A13

A11

A14 A10 A1

A19

A15 A16

HOVEDINDGANG »

A17

A32

B1 B2

B3

B5

B6

B7 B8

B16

B17

B24

B25

B18

C5

C4

B12 B13 B14 B15

C6 M1

B9

B20

C9

C1

C10

A29

C3

A45

A46

A47

A48

C8

A30 A41 B21

B22

B26

C15

C14

B27

C16

C2

« IND- / UDGANG

M2

M3

M4

M5

M6

M7

M8

M9

M10 M11 M12 M13 M14

P C7

C13 A28

A37 A39 A33 A34 A35 A36 A38 A40

A42

B4 B10

A22

A18

A24 A23 A25 A26 A31

A43

A7 A8

A20 A21

C18 C19 C21 C20

« IND- / UDGANG

C23 C22 C24

P

A50

P

P1

P

SKOLE / UNDERVISNING

P

P

P

SKOLEGÅRD P

P

P

S1

S2

S3

S4

S5

S6

K1

K2

K3

K4

K5

K6

S7

S8

S9

P

P

P P

P

P

K7

K9

A6B A4 A3 / UDKØRSEL A2 INDA5

A0

A9 A14

A6 A12 A13

A11

P

A7 A8

B4 B10 A6BA6B

B5

B6

B7 B8

B12 B13 B14 B15

C4

C5

P

P

P

C6

M1

B9

M2

M3

M4

M5

M6

M7

M8

M9

M10 M11 M12 M13 M14

A10 A20 A6B P A3 A19 A3 A4 A4 A2 A2 A6B A5 A5 A6 A6 C9 C10 A15 A21 A0 A0 A2 A3 C1 B1A6 C7 A4 A5 A7 B16 A7 A8 A8 B17 B20 B18 B4 B4 A4 A9 A3 A2 A0 A6 A22 B2 B3 A16 A17 B5 B5 B6 B6 B7 B7 B8 C3 B8 A18A9 A5 A12 A12 A0 A7 A8 C5 C5 C6 C6 C4 C4 C8 DINDGANG » B4 B5 B6 B7 B8 C13 A7 A8 A12 A9 A11 A11 B4 B5 B6 B7 B8 A13 A13 A9 M1 M1 M2 M2M3 M3M4 M4 M5 M5M6 M6M7 M7 M8 M8 M9 M9 M10M10 M11M11 M12M12 M13M13 M14M14 A12 A24 C5 C6 « IND- / UDGANG C4 A14 A14 B10 B10B12 B12 B13 B13 B14 B14 B15 B15B9 B9 C5 C6 C4 M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M12 M13 M14 A23 A25 A26 A28 A11 A29 A11 A30 A13 A13 A14 B10 B12 B13 B14 B15 B9 C23 M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M12 M13 M14 P P A14 P1 B10 B12 B13 B14 B15 B9 A10 A10 A20 A20 P P A31 B24 B25 B21 B26 C15 C14 C16 C18 C19 C21 C9 A41 C22 C9 C10 C10 B27 A37 A39 A10 A33 A19A20 A19 A21B22 A1 A1 A15 A15 A21 C20 P A10 A20 C1 C1 B1 B1 A34 C7 C7 C9 C10 P A19 A36 A38 A40 C24 A32 A1 A15 A35A16 A21« IND- / UDGANG C9 C10C3 B20 C1 B20 B3 B3 B16 B16 B17 B17 C2 B18 B18 C3 A22 A19 A16 A17 A17 A18 A18 B1A22 B2 B2 A1 C7 A15 A21 B1 A42 C7 B3 B16 B17 B18 C1 B20 C3 A22 B2 A16 A17 A18 HOVEDINDGANG HOVEDINDGANG C13 C13 C8 C8 B20 B16 B17 B18 C3 A22 B2 B3 A16 A17» »A18 HOVEDINDGANG » C13 C8 A24 A24 « IND« IND/ UDGANG / UDGANG EDINDGANG » C13 C8 A47 A48 A46 A50 A43 A45 A24 P « IND/ UDGANG A23 A23 A28 A28 A29 A29 A25 A25 A26 A26 A30 A30 A24 « IND- / UDGANGC23 C23 P P P A23 A25 A26 A28 A29 A30 C23 A23 A25 A26A31 A31 A28 A29 A30 P P P B24 B24 B25 B25 B21 B21 B22 B22 B26 B26 C21 C21 C18 C18 C15 C15 C14 C14 C16 C16 C19 C19 A41 A41 C23 C22 C22 B27 B27 P P SKOLE / UNDERVISNING A39 A39B21 A37 A37 P1 A33 A33 C20 C20 A31 B24 B25 B22 B26 C15 C14 C16 C18 C19 C21 C22 A41 B27C14 A34 A34A41 A37 A33 A31 B25 B21 B22 B26 C15 C2 C16 C2 C18 C19 C21 C22 B27 « IND« IND/ UDGANG / UDGANG A36 A36A39 A38 A38 C24 C24 A32 A32 A40 A40B24 C20 A39 A37 A33 A35 A35 A34 C20 C2 « IND/ UDGANG A36 A38 C24 A32 A40 A34 A42 A36 A38 A35A40 C2 « IND- / UDGANG C24 A32 A42 A42 A35 A42 A43 A43 A45 A45A46 A46A47 A47A48 A48A50 A50 A47 A48 S1 S2 P P S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9 A46 A50 A43 A45 P A47 A48 A46 A50 A43 A45 P P SKOLEGÅRD P P SKOLE SKOLE / UNDERVISNING / UNDERVISNING A1

SKOLE / UNDERVISNING SKOLE / UNDERVISNING

P

Restaurationer

PP

P

P

P

C9 Chadi’s køkken Det arabiske køkken SKOLEGÅRD SKOLEGÅRD SKOLEGÅRD C15 SKOLEGÅRD Café Roma Kaffe, is og kager P P P P P P P P P C2 HB Kebab P KebabP P A6 Ibo køkken Afrikansk mad A4 Tyrkisk Te Hus The A3 Somaliansk Te Hus The A15 & A10 Aladdin Shawarma Shawarma A16 Randhawa Indien Indisk mad A22 Bazar Cafeteria Tyrkisk Grill A50 Bazar ovn og restaurant Pizzaria A48 & A40 Hos Bilal Shawarma & Döner A46 Metins Grill Shawarma & Döner A43 Restaurant Al-Soltan Grill spyd A23 &A31 Hamden Restaurant Fallaffel & Sambusa A39 Bazarens juice bar Juice C7 Kaffe risteri Kaffe

P

34

P

Tlf. 86 25 42 04 Tlf. 27 28 47 83P P P P P P 13 00 60 Tlf. P86 Tlf. 32 12 13 13

Tlf. 86 25 41 66 Tlf. 86 18 39 18 Tlf. 86 25 26 66 Tlf. 86 25 22 33 Tlf. 28 71 82 06 Tlf. 53 50 15 11 Tlf. 87 38 92 92 Tlf. 87 46 04 50

PP

P

P

P

P

PP

P

P

P

P

Frugt & Grønt

B27 B18 B24, B25, B17 B26

K1

K2

PS1

S2

K1

K2

Banan Kongen Bazar frugt og grønt Nordisk frugt & grønt Fg frugt og grønt

K3

K4

K5

K6

S1

S1 S2 S1 S3

S2 S3 S2 S4

S3S4S3 S5

S4S5S4 S6

K1

K1 K2 K1 K3

K2 K3 K2 K4

K3K4K3 K5

K4K5K4 K6

Frugt & Grønt Frugt & Grønt Frugt & Grønt Frugt & Grønt

K7

S5S6S5 S7 K5K6K5 K7

Tlf. 42 45 42 16

Købmænd C5 C3 A41 A45 A42

Asian Food Store Kilic Marked Solsikken Mekong trading Bazar Vest pickles

Købmand Købmand Købmand Asiatisk fødevarer Købmand

Tlf. 28 50 43 09 Tlf. 86 25 66 40 Tlf. 86 12 63 66 Tlf. 50 51 65 64

K9

S6S7 S6 S8 K6 K6 K7

S7 S8 S7 S9 K9

S8 S9 S8

K7 K7K9

S9

K9


Slagtere C14 B3

Bazar slagter Al-Hilal slagter

Gavebutikker Slagter Slagter

Tlf. 86 25 74 74 Tlf. 86 25 42 45

Bagere C8

Istanbul bageri

Bager

Tlf. 86 25 00 66

Konditorier C6 A47

Roma Sweets Selskabskagemanden

Tlf. 86 76 30 10

Børnebutik Børnebutik 10 kroners-marked Børnetøj & DVD

Tlf. 26 22 36 84

K5 K1

TELE PC / Udstyr TELE TELE PC REP TV - REP

Tlf. 32 16 14 13 Tlf. 86 25 04 40 Tlf. 86 25 27 29 Tlf. 86 25 35 82 Tlf. 86 25 15 10

Mode Mode Somalisk Skrædder Gavemarked Stof Somalisk tøj Mode Mode Kjoler & Dragter Mode Skrædder

Tlf. 29 82 51 10 Tlf. 71 67 27 23 Tlf. 76 77 10 00 Tlf. 42 25 66 15 Tlf. 86 20 14 70 Tlf. 71 35 45 91 Tlf. 26 28 46 43 Tlf. 24 25 23 91 Tlf. 28 53 97 76 Tlf. 42 79 23 16

Genbrugsbutik

Tlf. 86 25 99 99

Tæppehandel

Tlf. 86 15 53 61

Konditori Konditori

A2Z Outlet Zahra World X-Price Pars tøj

Lyca Mobile Data Vest Telekæden City Calling Center PC support/Tezelsat Bazar Elektronik

Tlf. 60 10 68 54 Tlf. 26 28 46 43

Fashion M3 M5 M7 M9 M11 C10 B6 C13 B21 A28 C20

Afghan Fashion Narimo Fashion J & S Style 1000 ting Bazar stof Muniira Fashion Butik Mama africa WROR Archrea Tøj & Parfume Skrædder

Genbrugsbutikker P1

Genbrugsland

Gavebutik Gavebutik Gavebutik Gavebutik

Tlf. 28 97 58 53

Bilpleje Bilpleje

Tlf. 28 83 84 88 Tlf. 71 64 64 71

Værksted Værksted

Tlf. 50 59 23 19 Tlf. 71 19 12 19

Tlf. 86 25 42 13 Tlf. 28 30 79 67

Hamam Carwash Bazarens Bilvask

Værksteder

IT & elektronik C22 C18 A21 A32 A37 A12

Gavecenter Koc Öz Sultan gavecenter Salam gavecenter Nada Shop

Bilpleje K7 K9

Børnenes Bazar M8 B9 B22 B2

A17 A18 A19 C16

Frank’s auto MS Auto

Diverse Handel B20 C24 S9 M1 C23 C19 C1 B5 A20 A29 A30 A26 A36 B10 A13 A0 & A1 M14 M13 A6B

Bazar Blomster Blomster Bazar fisk Fisk Tlf. 24 26 02 22 Sultan Møbler Møbler Tlf. 86 25 25 63 Kai’s farver & malerfirma Farvehandel Tlf. 86 12 14 30 Hæveautomat ATM Nagwan Jewellery Smykker Tlf. 86 25 51 29 Skomager Skomager Tlf. 42 75 45 36 Amal Express Pengeoverførsel Tlf. 60 72 83 77 Nagwan Smykker Smykker Tlf. 86 25 51 29 Yanki musik Musik Tlf. 86 25 22 16 Ms. Majesty Smykker mv. Tlf. 81 73 74 73 Madina Travel Rejser Tlf. 86 25 05 05 Jobcenter Aarhus Job Tlf. 29 20 57 59 Misk pleje Pleje Tlf. 27 21 95 34 Salon Asya frisør Frisør Tlf. 86 25 17 11 Undervisningslokaler Undervisning Butikker i denne Tolkecenter Danmark Tolk Branche: Tlf. 86 15 16 20 Arbejdsformidling Job Bazar Administration Administration Tlf. 86 25 42 11

Toiletter C4 & B1 A2 A9 A14

Toilet Toilet for mænd/handicappede Toilet for kvinder Toilet for kvinder

Tæppehandel M6

Persian Carpets

35


ALTID ÅBEN Alle dage undtaget mandag

Find vej: Bazar Vest Edwin Rahrs Vej 32 8220 Brabrand

Åbningstider: Tirsdag – søndag: 1000 - 1800 Spisesteder: 1000 - 2100 Mandag: Lukket

Offentlig Transport: Bus 15 og Bus 4A har stoppested på Edwin Rahrs Vej, tæt ved Bazar Vest. Du kan altid holde dig opdateret på transportmulighederne til Bazar Vest via www.midttrafik.dk

Bazar Vest, ejer:

BAU

TAV EJ

HOLMST J

VEJ

GVE

RAHRS

RIN

EDWIN

VEJ

RUPGÅR HRS VEJ

SV AL ED JR HE

Kontakt:

ÅBY

EDWIN RA VEJ

EJ

EDWIN RAHRS

GUDRUNSVEJ

Byggeselskab Olav de Linde Søren Frichs Vej 38A 8230 Åbyhøj Tlf.: 86 15 42 44 E-mail: info@olavdelinde.dk Web: www.olavdelinde.dk

DR.

EJ

IDSV

SIGR

Ahmet Øcalan, Chef Bazar Vest Telefon: 86 25 42 11 Eller Mobil: 28 10 66 97 E-mail: ao@olavdelinde.dk

EJ

SV

LST

. HO

DR

www.bazarvest.dk

ÅBY RINGVEJ

EJ

SVEJ

GUDRUN

SV

AL

ED

R EJ

ST CITY VE

H

INGASVEJ SILKEBORGVEJ

EDITHSVEJ J SILKEBORGVE

J SILKEBORGVE

J

SILKEBORGVE

EJ

TS V

HOLS

EVE

IS LOU

Bazar Vest - sommer 2012  

Her er den nye Bazar Vest brochure med udvalgte butikker og information om det eksostiske indkøbscenter i det vestlige Aarhus.

Bazar Vest - sommer 2012  

Her er den nye Bazar Vest brochure med udvalgte butikker og information om det eksostiske indkøbscenter i det vestlige Aarhus.

Advertisement