Page 1

VÅRENS

TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til enhver anledning

www.bergenstorsenter.no


TAKK

BERGEN STORSENTER

FOR 25 FANTASTISKE ÅR

VÅRE OVER 800 ANSATTE GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN!


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

SUMMEN AV MANGE KREFTER I disse dager markerer Bergen Storsenter 25 suksessfulle år som kjøpesenter. Senterdirektør Ingunn B. Hansen har fulgt utviklingen siden starten.

TEKST: INA-CRISTINE HELLJESEN

I løpet av senterets fartstid har Bergen Storsenter blitt transformert fra å være en buss-stasjon med butikker som kan telles på én hånd, til å bli et fullverdig kjøpesenter med 30.000 besøkende hver dag. – Vi har hatt en formidabel utvikling. Fra senteret ble etablert i 1988, til antallet butikker nesten ble doblet på slutten av 90-tallet og frem til i dag hvor senteret møter stor aktivitet fra åpning til stenging, sier Ingunn B. Hansen. Hun kan fortelle at så mange som 18.000 av dem som legger turen innom Bergen Storsenter hver dag handler mens de er der. TROR PÅ GOD SERVICE Hansen mener at senterets beliggenhet er en viktig nøkkel til Bergen Storsenters suksess. Buss-stasjonen og tog-stasjonen er senterets nærmeste naboer samtidig som Bybanen passerer like utenfor døren. I tillegg berømmer hun senterets ansatte og deres servicenivå.

– Vi legger stor vekt på service og kjører mange kurs for alle ansatte, sier Hansen og viser til både kundebehandlingskurs og butikkeksponering. – Vi har jo i alle år sett at hvis man yter god service kommer kundene tilbake, legger hun til. VIKTIG I KULISSENE Men det er ikke bare butikkene og menneskene som møter øyet som skal til for å lykkes. Vel så viktig er de som jobber i kulissene, mener Hansen. Vektere er på plass nesten døgnet rundt, og renholdspersonalet står på fra senterdørene åpner til de lukker. – Selv om de ikke alltid er like synlige, er dette krefter du merker umiddelbart hvis de ikke er til stede. De er avgjørende for å få senteret til å fremstå godt, trygt og pent, forklarer hun. Hun legger til at driftspersonalet, de ansatte på senterkontoret og dem som jobber i informasjonen også spiller en avgjørende rolle for å få de daglige hjulene til å gå rundt og det tekniske til å fungere.

– Det er summen av alle de gode kreftene som har gjort og gjør oss så gode som vi er, sier Hansen om Bergen Storsenter ,som totalt er hjem til 87 butikker og kontorer. KUNDEN I FOKUS I disse dager kjører Bergen Storsenter en stor konkurranse med et ønske om å verve enda flere til senterets nye kundeklubb. Med en enkel SMS-innmelding blir du ikke bare fordelskunde, du er også med i trekningen av en splitter ny Hyundai i20. – Vi har alltid vært opptatt av å gi noe tilbake til kundene, sier Hansen og legger til at både diamantring og gavekort også er med på premielisten. – Vi har stor tro på at kundene setter pris på positive overraskelser og premiedrypp i hverdagen, og vi ønsker å ta vare på kundene våre, understreker Ingunn B. Hansen.

Alt du trenger til

ENHVER ANLEDNING I vårens trendmagasin (som du nå har i hånden) har vi valgt å presentere mangfoldet i Bergen Storsenter og ikke bare moteklær og tilbehør som tidligere år. Vi ønsker å vise våre kunder litt av alt hva vi har å by på fra våre 72 butikker. Vi har mangfoldet av butikker som dekker alle behov til enhver anledning enten det er til hverdag eller fest. I jubileumsåret har vi valgt å inngå et samarbeid med Auto 23 som stiller ut en splitter ny Hyundai i20 i vårt fellesareal. Denne bilen skal én av våre kunder vinne under nattåpent i juni. Når du leser dette magasinet vil du se mange flere spennende bilmodeller fra Auto 23.

Takk til frisørene for god styling på modellene i magasinet!

Våre to frisørsalonger, De Capo og Vice Capo legger vekt på god kvalitet og god service, og alltid å være oppdatert på motefronten. Har også et rikholdig utvalg i produkter.

Vårens Trender– april 2013. Opplag: 100.000. Ansvarlig utgiver: Bergen Storsenter Senterforening, Strømgt. 8, 5015 Bergen. Tlf 55 21 24 60 – fax 55 21 24 61 Idé, design, tekst, grafisk produksjon: Oktan Bergen. Fotograf: Line Møllerhaug / Magni Håland Dyrøy - Styling: Karin Berge Schistad. Hårstyling og make-up: DeCapo og Vice Capo Trykk: Schibsted trykk AS - Det tas forbehold om trykkfeil og om utsolgte varer grunnet trykketid.

3


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til

BRYLLUPET

TREND (t.v.) Fra Selected: Dressjakke kr 999,95 Dressbukse kr 599,95 Skjorte kr 399,95 Belte kr 249,95 Tørkle og sløyfe kr 299,95 Sko Selected kr 699,95

4


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

BJØRKLUND I Bjørklundkjeden fører vi forlovelse- og gifteringer i gult gull, hvitt gull og tofarget gull; hvitt og gult. Hvilken farge som velges er smak og behag.

Få inspirasjon og ideér i de mange magasinene på NARVESEN

MESTERGULL

En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er valget av ringene, enten de er til forlovelse eller til bryllupet. Design deres symbol på kjærlighet med vår designmodul www.lykkeringene.no

MANI Pumps kr 499,-

DEN PERFEKTE BRYLLUPSKAKEN BAKER BRUN OG SOLBRØD

Bryllupskaken skal være midtpunktet på kakebordet. Våre bakerier, Solbrød og Baker Brun lager lekre kreasjoner etter dine ønsker.

BRUDEPIKEN OG BRUDESVENNEN

De små skal også være staselig antrukket på den store dagen. På Bergen Storsenter finner du garantert noe som passer både for små brudepiker og brudesvenner.

CUBUS Brudepikekjole (t.h) kr 249,(under) kr 199,-

VELPLEIDE NEGLER ”MR.BEAN-BILEN” MINI COOPER Kan leies hos Auto 23 ved spesielle anledninger.

www.auto23.no

NAIL BEAUTY Fine negler er viktig for de fleste, særlig ved store anledninger hvor du vil se ekstra bra ut. Hos Nail Beauty på Bergen Storsenter finner du alle teknikker innenfor kunstnegler og stell av naturlig negl. I tillegg er det salg av fantastiske skjønnhetsprodukter. Vi lager spesielle negler til brud.

SMÅ VENNER Jakke kr 249,95 Bukse kr 179,95 Vest kr 149,95 Slips kr 59,95

BENETTON (t.h.) Topp kr 349,- Bukse kr 499,- Veske kr 399,- DNA Sko kr 699,-

5


DEN PERFEKTE MORGENGAVEN!

BJØRKLUND 0,30ct w/p1 Før kr 9998,NÅ! kr 6998,-

DEN PERFEKTE MORGENGAVEN!

MESTERGULL Anheng Hjerte kr 6920,Ørepynt Hjerte kr 7570,-

TILBORDS Angelina Platinum service. Pris eks: Middagstallerken kr 369,-

Alt du trenger til

DEN PERFEKTE GAVEN Når du skal kjøpe gave til brudeparet er det viktig å velge en gjenstand som brudeparet kan glede seg over i mange år fremover. Det kan like gjerne være en bruksting av god kvalitet som en pyntegjenstand eller et festservise. Mange brudepar legger inn ønskelisten sin hos Tilbords. Slik er det enkelt for alle å se hva som er ønsket, hva som er kjøpt og hva som gjenstår på gavelisten.

DEN PERFEKTE MORGENGAVEN!

BJØRKLUND Seiko kr 5798,-

KREMMERHUSET Glasslysestake kr 199,Lys kr 49,-

KREMMERHUSET Fat kr 699,-

KREMMERHUSET Sushisett Oraya kr 199,-

KREMMERHUSET Skål Oraya kr 29,- Krus Oraya kr 29,-

6

TILBORDS Hardangerbestikk Ramona 24 deler Før kr 2499,- NÅ kr 1399,-

CLAS OHLSON Quick Grill kr 998,-

CLAS OHLSON Juice-maskin kr 499,-

CLAS OHLSON Blender kr 349,-


Alt du trenger innen

BLOMSTER

Botanica Blomster og Blomsterpaviljongen Interfloras blomsterdekoratører hjelper dere med valg av blomster. Her viser vi et utvalg av ulike brudebuketter, knappehullsblomster, blomster til brudepike/svenn. Vi kan også hjelpe dere med pynt i kirken, pynt i selskapslokalet og borddekorasjoner. Ta kontakt med Botanica Blomster eller Blomsterpaviljongen på Bergen Storsenter for personlig veiledning! Sammen finner vi det uttrykket som gjør dagen deres enda mer spesiell!


MESTERGULL Sett med stjerneformet øredobber og smykke. Sølv kr 475,MESTERGULL Gellner kjede kr 1450,Ørepynt, hvitt gull m/diamant kr 9605,-

MESTERGULL Fra Susanne Friis Bjørner Smykke med stein kr 700,Armbånd med stein kr 700,Ørepynt med stein kr 850,-

Alt du trenger til

KONFIRMASJONEN Er det klærne og det stilige tilbehøret til selve konfirmanten du ser etter? Eller kanskje den helt spesielle konfirmasjonsgaven? Du finner det store utvalget til vårens konfirmanter på Bergen Storsenter.

STIL Sko fra Toms kr 699,-

LUXE Burberry Eau De Toilette. Gutt: kr 450,- / Jente: kr 395,-

8


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

DET RETTE TILBEHØRET

NILLE Nå finner du alt til inspirasjon for kommende bursdager, vårfest, konfirmasjoner og bryllup i vår butikk.

Nille

MESTERGULL kr 1975,NORLI Konfirmasjonskort kr 65,-

ELITE FOTO Vi har kamera til konfirmanten

SPACEWORLD Philips Shibuya kr 499,90

SMÅ VENNER Jente str 116-152: Skjorte: 159,95 Bunad: 399,95 Strømpebukse: 69,95 Gutt str 116-140: Skjorte: 159,95 Bunad: 349,95 Strømper: 39,95

TELEKIOSKEN Sony Xperia Z m/komplett M+ fra Telenor (årspris 6987,-) kr 999,-

CLAS OHLSON Keybord Cover til iPad kr 899,-

FESTDRAKTER FOR DE MINSTE Vi har lange tradisjoner innen festdrakter, en tradisjon som er både fargerik og klassisk. Når mange festdager står for døren er det lurt å ta turen innom en av våre barnebutikker som fører et festlig utvalg for jenter og gutter.

PLATEKOMPANIET Hobitten DVD kr 129,50

CITY BAG Kortholder Moods of Norway kr 499,-

FESTKAKER

CLAS OHLSON Docking høytaler kr 899,-

BAKER BRUN OG SOLBRØD Våre to bakerier leverer alt man kan tenke seg av festkaker til enhver anledning.

Baker Brun

Gutt: DIGG: Dress kr 1299,- Skjorte kr 299,- Slips kr 149,Jente: DIGG: Kjole kr 399,- CITYBAG: Veske fra Guess kr 999,- VIC: Snö øredobber kr 199,- Snö armbånd 299,-

9


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til

WEEKENDTUREN

10

MOUSUMI (t.v.) Skinnjakke (Aleksander) kr 2199,- City topp kr 699,- Bukse fra Saint Tropez kr 899,Smykke fra Second Female kr 399,- Sko fra Nude kr 1399,Veske fra Citybag kr 2499,- Koffert fra Citybag kr 3199,- / kr 3399,- Beautybag fra Citybag kr 2299,-


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

CMYK Armbånd kr 179,-

CMYK EdwineBracelet kr 199,-

CITYBAG Campus Crossover kr 599,- Rafia mobil kr 299,CMYK Armbånd kr 149,-

CMYK Sjal kr 199,CMYK Veske kr 299,-

MESTERGULL Hvitt gull m/ diamanter kr 3470,ØKONOMISKO Sko kr 399,DNA Sandal kr 499,-

HYUNDAI i20 Den lille bilen med den store plassen.

www.auto23.no

NORLI Bøker avbildet kr 149,-

STIL (t.h.) Jakke fra Line kr 899,- Tunika fra Line kr 1199,- Jeans fra Blink kr 1299,Ipadveske i skinn fra Saddler kr 999,- Sko fra Toms kr 699,-

11


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

CITYBAG Varetekst kr 1499,-

KAPPAHL Dressjakke kr 499,-

DNA Skoletter kr 799,-

KAPPAHL Kjole kr 349,-

LINDEX Kjole kr 199,- (kommer i butikk 24. april)

KAPPAHL Skjorte kr 249,Veske kr 249,Shorts kr 299,Bikinioverdel kr 129,-

LINDEX BH kr 149,- / Truse kr 69,50

LINDEX Slip kr 149,-

12

CUBUS BH kr 99,- / Truse kr 49,-

LINDEX BH kr 129,- / Truse kr 59,50


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

EMIL Trenchcoat kr 1599,Cardigan kr 399,Tunika kr 499,Bukse fra Geox kr 999,Citybag veske fra Tiger kr 1999,-

13


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

KLAR FOR VÅR OG SOMMER Vårfornyingen trenger ikke være mer komplisert enn en enkel oppdatering av garderoben i form av en ny veske, litt tilbehør og noen av sesongens nøkkelplagg.

CITYBAG Toalettmappe Moods of Norway kr 699,Sminkeveske Moods of Norway kr 499,-

CITYBAG Dokumentmappe. Tiger kr 2499,-

LINDEX Badedrakt kr 299,-

LINDEX Futteral kr 129,-

14

TWINS Kjole kr 2100,Kåpe kr 3499,-

ØKONOMISKO Tøysko kr 299,-

LINDEX (t.v.) Genser kr 199,Bukse kr 199,-

TWINS (t.h.) Kjole kr 2100,Veske kr 3499,Kåpe kr 3499,Sko kr 2699,-


LINDEX Sommerhatt kr 199,BRILLELAND RayBan kr 1099,-

UNG MOTE OG SPENNENDE KOMBINASJONER Vårens motebilde dekker et bredt spekter av former og farger. Motebevisst ungdom vil garantert finne klær og tilbehør som gir dem det særpreget de er ute etter.

CUBUS T-skjorte kr 149,-

DNA Sko kr 1599,-

CUBUS Kjole kr 299,-

CUBUS Jakke kr 499

LINDEX Veske kr 299,-

CUBUS Shorts, denim kr 299,-

MANI Sko kr 799,-

LINDEX Bukse kr 199,-

BJØRKLUND Sølvarmbånd kr 2065,-

CUBUS Jakke kr 499 Genser kr 199,Shorts kr 299,-

MANI Sko kr 599,-

15


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

VIVIKES Jakke kr 599,- Topp kr 199,- Jeans kr 499,- Skjerf kr 299,- Clutch kr 299,- MANI Sko kr 1999,-

16


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

BRILLELAND Carrera kr 1399,-

BRILLEFINE INNFATNINGER I våre to spesialbutikker for brillemote, Brilleland og Optikus Krohn, finner du nå det store utvalget av moteriktige brilleinnfatninger og solbriller. Se klart og beskytt øynene mot solens stråler. Brilleutvalget er enormt i Bergen Storsenter. Bruker du kontaktlinser eller ønsker å sjekke synet ditt av en spesialist, får du også det i våre brillebutikker.

BRILLELAND Burberry kr 2499,-

BRILLELAND Burberry kr 2499,-

OPTIKUS KROHN Fleye kr 2337,-

OPTIKUS KROHN Prodesign kr 2461,-

OPTIKUS KROHN Bellinger kr 2317,-

17


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til

GUTTETUREN

18

(t.v.): G-SPORT Fiskestang 599,- Ullgenser 999,- Fjellbukse GT1000 1899,- Sko 1399,- Termos 199,- Sekk 1299,(t.h.): CARLINGS Hettejakke 599,- Vest 499,-. Jakke, bukse, sko og sekk fra G-Sport.


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

CLAS OHLSON GPS/compass kr 399,-

G-SPORT Hodelykt T-trail kr 499,-

CLAS OHLSON Ryggsekk 30ltr kr 349,-

G-SPORT Primus gass kr 79,-

G-SPORT Real Turmat. Pr. pose kr 89,-

CLAS OHLSON Sitteunderlag kr 19,-

CLAS OHLSON Termos kr 129,-

G-SPORT Hansker kr 599,-

G-SPORT The Northface Friluftscaps kr 399,-

G-SPORT Norheim Sovepose kr 799,-

VITUS APOTEK NORDSTJERNEN Turpakke førstehjelp kr 249,-

G-SPORT Primus Omnifuel kr 1299,CLAS OHLSON Rast Tallerkenboks kr 99,-

HYUNDAI SANTA FE: Dra hvor du vil, når du vil, med hvem du vil. Hyundai Santa Fe kan alt!

www.auto23.no

G-SPORT Kjelesett kr 1199,-

19


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

FOR DEN MODERNE MANN

Vi har det aller meste mannen ønsker seg til jobb, fritid og fest. Det siste nye er ankommet i våre motebutikker og skobutikker. Vårens nyheter innen tilbehør finner du også i våre typiske «mannebutikker».

TREND Fra Selected: Dressjakke kr 999,95 Skjorte kr 399,95 Tørkle og sløyfe kr 299,95

20


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

LUXE Burberry kr 510,L‘eau Dissey Pour Homme kr 510,-

KICKS Nyhet fra Versace herre EROS 50ml kr 515,- Dior Homme Cologne 75ml kr 625,-

DRESSMANN Bukse kr 299,Genser kr 199,Belte kr 199,-

DNA Sko kr 399,-

MANI Tommy Hilfiger kr 899,-

ØKONOMISKO Fritidssko, Keepers kr 499,-

ØKONOMISKO Adidas Joggesko kr 599,-

CLAS OHLSON GPS/Klokke kr 1798,-

KAPPAHL Skjorte kr 399,Genser kr 299,Bukse kr 399,-

21


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til

SPORTY ELEGANSE

MATCH (dame) Dunjakke fra Jean Paul kr 1699,- Genser fra Jean Paul kr 599,Bukse fra Jean Paul kr 899,- Belte fra Saddler kr 349,- Sjal fra Jean Paul kr 299,Clutchveske fra Va Vite kr 399,- Armbånd 149,- Sko fra Jean Paul kr 399,-


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

TELEKIOSKEN iPad Mini 16GB wifi kr 2899,-

CARLINGS Dressjakke kr 1099,Vest kr 499,-

BJØRKLUND Nixon herreklokke kr 5500,-

KAPPAHL Blazer Hampton Republic kr 799,-

DRESSMANN Skjorte kr 499,-

BJØRKLUND Nixon dameklokke kr 3498,-

PORSCHE BOXSTER: Livet er for kort til å kjøre kjedelige biler!

www.auto23.no

MATCH (herre) Skjorte fra Jean Paul kr 799,- Genser fra Jean Paul kr 999,- Jakke fra Jean Paul kr 1699,Bukse fra Jean Paul kr 899,- Belte fra Saddler kr 399,- Sko fra Jean Paul kr 599,-

NETCOM HTC 8X kr 3199,-

NETCOM Samsung Note 10.1 kr 4499,-

23


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

www.auto23.no

FIAT 500: Familiebilen fra 70-tallet. Kan leies ved spesielle anledninger.

Alt du trenger til

JENTETUREN 24

BIK BOK (t.v.) Skinnjakke kr 599,- Topp kr 149,- Bukse kr 499,- Boots kr 599,- Solbriller kr 79,VERO MODA (t.h.) Jakke kr 499,95 Bukse kr 150,- Smykke kr 129,95 Skinnbag kr 1199,95 Sko fra DNA kr 999,-


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger innen

VELVÆRE

SLOW VELVÆRE Her kan du få ansiktsbehandling, spa, massasje, fotpleie, airbrush, makeup, hårfjerning og gratis hudanalyse.

NAIL BEAUTY Vi har alt av behandlinger innen negledesign. Kunstnegler, manicure/pedicure, permanent lakk, dekor, vippe-extensions, vipper/bryn, makeup og voksing. SONJA KNUDSEN FOTTERAPEUT Vi begynner med et deilig fotbad med eteriske oljer etterfulgt av neglebehandling, klipping, sliping, behandlinger av nedgrodde negler og sliping av hud og torner etc.

VITUS APOTEK NORDSTJERNEN Showergel kr 149,Saltskrubb kr 329,Dusjolje kr 189,-

DECAPO FRISØR & VICE CAPO Vi kan tilby alt innen hårbehandling; herreog dameklipp, farge, striper, struktur, kurer, brudepynt, oppsetting, make-up, hair-extension, hull i øre og nese m.m. Vi er en trendy frisørsalong på Bergen Storsenter som tilbyr alle kunder kvalitet og god service. VITUS APOTEK NORDSTJERNEN Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning, farging av vipper og bryn og manikyr. BRUN OG BLID Vi er landets største solsenterkjede.

VITUSAPOTEK NORDSTJERNEN Serum kr 649,Dagkrem kr 689,-

DECAPO GHD rettetang kr 1749,-

CUBUS Mascara kr 135,-

KICKS Bliss Peeling kr 399,Bliss Fuktighetskrem kr 335,Bliss Dusjsåpe kr 299,-

CUBUS Øyeskygge kr 99,-

25


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER VITUSAPOTEK NORDSTJERNEN Start kit kr 595,-

KICKS Seeby Chloé 30 ml kr 395,-

LUXE EDT kr 535,-

KICKS Pleiende lebestift fra Lancôme kr 265,-

CUBUS Solpudder kr 99,-

SLOW VELVÆRE Sololje, solfaktor 6, stimulerer pigmentene kr 449,After sun kr 425,-

Alt du trenger

INNEN VELVÆRE

Bergen Storsenter er også et velværesenter. Våre kunder finner et stort utvalg når det gjelder velværeprodukter og opplevelser. De rette duftene, sminken, kroppspleieproduktene til de intime stundene på badet og alle de kjente hårpleieproduktene.

BYSTASJONEN PARFYMERI Pinsett kr 169,Saks kr 179,-

VITA Solkrem kr 499,-

CUBUS Eye shadow kr 109,-

KICKS Molton Brown Skrubb kr 360,-

26

KICKS Molton Brown Dusjsåpe kr 199,-

KICKS Molton Brown Badesalt kr 229,-


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

VITA Mascara kr 179,-

VITA Sololje kr 164,-/189,-

VITA Fuktighetskrem kr 129,KREMFRESH Skrubb kr 219,-/335,-

CUBUS Eye shadow kr 99,-

DECAPO OG VICE CAPO Naturlig stylingserie fra Davines fra kr 239,-

NAIL BEAUTY Fine negler er viktig for de fleste og særlig ved store anledninger hvor du vil se ekstra bra ut. Hos Nail Beauty på Bergen Storsenter finner du alle teknikker innenfor kunstnegler og stell av naturlig negl. I tillegg er det salg av fantastiske skjønnhetsprodukter fra CosmoBeauty.

LUXE EDT kr 535,KICKS Bildet over viser vårtrenden fra Lancôme, som du får kjøpt hos Kicks.

KREMFRESH Bad og masasjeolje kr 139,-

SLOW VELVÆRE Face & Bodyscrub kr 519,Forfriskende body lotion kr 429,-

VITUSAPOTEK NORDSTJERNEN Body lotion kr 199,- Skumbad kr 199,- Håndkrem kr 129,-

VITA Neglelakk kr 129,-

27


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til

HELGEHANDELEN

28

VIC (t.v.) Dunvest fra Tommy Hilfiger kr 1499,- Skjorte fra Tommy Hilfiger kr 799,V-genser – Tommy Hilfiger kr 999,- Bukse fra Jean Paul kr 899,Belte fra Jean Paul kr 399,- Armbånd Snö kr 299,- Sko fra DNA kr 499,-


TILBORDS Nordens mat Kokebok kr 249,-

TILBORDS Le Creuset Støpejernsgryte 5 ltr. kr 1749,7 ltr. kr 1899,Stekepanne i støpejern 28 cm kr 1249,-

Alt du trenger

PÅ KJØKKENET

Mange ønsker sin egen stil også på kjøkkenet, og litt mote i fargerik design er viktig også her. Praktiske redskaper er halve jobben på kjøkkenet, enten du skal stelle til et enkelt måltid for deg selv og familien, eller forbereder en gøyal vennefest.

TGR Krydderkvern pr. stk.kr 40,-

TGR Skjærefjøl 2 stk. kr 50,-

TILBORDS Redskapssett 6 pkn. kr 619,-

HYUNDAI i30: Den nye familiebilen som passer alle.

www.auto23.no

TREND (t.h.) Jakke i skinn fra Jack & Jones kr 1099,95 Skjorte kr 349,95 Solbriller kr 150,Jeans fra Jack & Jones kr 449,95 Belte fra Jack & Jones kr 249,95 Sko fra Hummel kr 800,-

TGR Keramisk kniv, stor kr 120,Keramisk kniv, liten kr 60,-

29


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER Bilde: www.matprat.no

Alt du trenger til

DE GODE SMAKENE SUNKOST Det skal være lett å leve sunt. Hos Sunkost får du sunn og næringsrik mat til hele familien. Prøv vår egen Grunndeig til pizza, pai og muffins. Vi kan også anbefale Grovbrødet med sprø skorpe og den ekstra saftige Sjokoladekaken.

RIMI Rimi har gjennom årene utviklet mange smakfulle og sunne produkter under egen merkevare. Sunne matoljer, grønnsaker, bær og syltetøy er blant noen av produktene du finner i butikken. Like godt og alltid rimeligere.

MENY Jacobs Utvalgte er en kvalitetsserie hos Meny som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken. Serien inspirerer til virkelig gode matopplevelser når du er kommet vel hjem.

30


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

SPISESTEDENE VÅRE CAFE OPUS Hos oss kan du velge mellom kalde retter som smørbrød, kaker eller små og store varmretter. Du kan også få noe godt å drikke til.

BAKER BRUN Hos Baker Brun kan du finne roen. Lese avisen og kose deg med en nydelig frokost. Frokostbufèen står dekket fra kl. 7.00 til 09.00. Besøk oss og la deg friste av alt det gode vi har i disken. BIG BITE Har du ti minutter til bussen går? Eller har du bare lyst på noe godt på vei til et møte? Fortvil ikke. Big Bite lager kjapt en deilig baguette/wraps med masse godt til deg.

SOLBRØD La hverdagen bli en fest med en kake og kaffe hos Solbrød. Du kan kose deg i butikken, eller ta med hjem og la hele familien få en god opplevelse.

NARVESEN “Har du lyst har du lov” skal understreke de små fristelsene Narvesen tilbyr deg - de små tingene som kan bli en liten oppnåelig luksus i en travel hverdag.

BURGER KING Grillet er best! Vi serverer deg raskt med et stort smil.Velkommen! BIRKELAND VILT OG SPEKEMAT Birkeland er “verdenskjent” i Bergen for sine fantastiske råvarer innen vilt og spekemat! I den delikate butikken i 1. etasje får du et stort utvalg av egenprodusert pinnekjøtt, fenalår og spekeskinke, sammen med alle varianter kjøtt, pølser og pålegg.

FRUKTBAR Smoothie er Fruktbars spesialitet og mest populære vare. Vi har mange forskjellige varianter og noe for enhver smak.

DOLLY DIMPLES Dolly-pizza - smaken du blir hekta på! Og det er ikke uten grunn at det er mange som blir ”hekta” på den gode Dolly-smaken...

31


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

Alt du trenger til

LAMPEHUSET Milan taklampe kr 2950,-

HJEMMET

Når våren er i anmarsj kribler det i fingrene hos de fleste etter å få gjort noe nytt i hjemmet. I våre spesialbutikker for hjem og innredning får du idéer og gode råd til små og store forandringer hjemme eller på hytten. Detaljer som lamper, puter, vaser og krukker og mye mer til alle rom i hjemmet finner du hos oss.

KREMMERHUSET Lyslykt Øyenstikker kr 129,Pute Øyenstikker kr 99,Sinkbøtte Øyenstikker kr 299,-

GRØNNER FARVEHANDEL Skal du pusse opp får du alltid gode råd og inspirasjon hos Grønner Farvehandel i 4 etg. Her finner du alt du trenger innen maling og malerutstyr, tapeter, strie, og ikke minst alt tilbehøret du trenger for å få jobben gjort. Ta turen innom Grønner Farvehandel – en god «gammeldags» farvehandel med bredt vareutvalg og kunnskapsrike medarbeidere.

KREMMERHUSET Blomst kr 59,-

32

KREMMERHUSET Puff kr 1499,-


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

TROPEHAGEN ZOO Akvarier fra kr 699,-

KREMMERHUSET Du finner et stor utvalg av kurver hos Kremmerhuset Kremmerhuset

LAMPEHUSET Lampe m/sort skjerm kr 1999,-

HANSEN & DYSVIK Pute kr 199,90

HANSEN & DYSVIK Lykt kr 249,90

HANSEN & DYSVIK Pute kr 179,90

KREMMERHUSET Plastmatte 80x50cm kr 139,-

HANSEN & DYSVIK Pute kr 179,90

HANSEN & DYSVIK Pute fra kr 49,90 Brikke kr 19,90 Duk 140x180cm kr 179,90 Vase 49,90

HANSEN & DYSVIK Sengesett, Høie 140x200 kr 549,90 140x220 kr 599,90

HANSEN & DYSVIK Froté fra kr 14,90

33


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

MESTERGULL Per Spelmann. Serie i sølv, for barnedåp. Krus kr 2350,- Kniv kr 870,- Gaffel kr 920,- Skje kr 920,-

BJØRKLUND Smykke kr 375,- Armbånd m/charms kr 570,Armbånd kr 895,- Ring kr 297,-

BR LEKER Lego kr 499,Lego kr 99,90

SMÅ VENNER Skjorte kr 199,95 Jakke kr 279,95 Chinos kr 199,95

34

NORLI Duste dagboka kr 249,- En pingles dagbok kr 99,-

SMÅ VENNER Tunika kr 199,95 Tights kr 129,95

CLAS OHLSON Teservise, 15-deler kr 149,-

SMÅ V EN Små Ve NER nn til barn er har alltid n o i aldere n 0 til 12 e nytt og spen nende år!


VÅRENS TRENDER PÅ BERGEN STORSENTER

TGR Barnekoffert kr 30,-

Alt du trenger til

KAPPAHL Newbie babyklær i organisk bomull Str. 44-98

DE ALLER MINSTE Når det våres er det spesielt gøy å handle til de aller minste i familien, enten det er nye klær eller morsomme leker. På Bergen Storsenter har vi det store utvalget av butikker hvor stolte foreldre, besteforeldre, tanter og onkler kan handle for å kunne glede de små.

LINDEX Sko kr 99,-

LINDEX Sett kr 129,-

TGR Rabbit kosebamse kr 40,-

ØKONOMISKO Tøysko kr 249,-

KREMMERHUSET Dukkevogn kr 1449,-

BR LEKER Blekksprut Babyleke kr 199,90,-

KAPPAHL Gutt: T-skjorte kr 79,50 Shorts kr 129,Jente: T-skjorte kr 79,50 Shorts kr 129,-

LINDEX Gutt: Skjorte kr 179,- T-skjort kr 129,- Bukse kr 149,Jente: Kjole kr 149,-

35


Bergen Storsenter takker Auto 23 for et inspirerende samarbeid i jubileumsåret og for lån av lokaliteter og biler i forbindelse med fotografering til vårens trendmagasin.

l i b n e Vinn otte premier! og mange fl

36

Meld deg inn i Kundeklubben i dag, og vær med i trekningen av en Hyundai i20 levert av Auto 23 og mange andre flotte gaver! Send BERGENSTOR til 2242 for å bli medlem.


VårensTrende  

Bergen Storsenter

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you