Page 1

ISE

RE ACCREDITED AGENT

N ARA TIF O

RGF

-rg

N D ET

G

f . no -

ELVECRUISE 2019 Ferdigpakket med fly fra Bergen / Oslo, transfers, reiseleder og cruise med helpensjon

ATT B A SER MES . 1.000. KR er person

p ved elder n uke j g t t Raba g innen e e lin bestil tter mess e

VELG MELLOM 11 ULIKE CRUISE PÅ FØLGENDE STEDER; Elvecruise Mekong - Elvecruise på Donau – Elvecruise på Rhinen Elvecruise St. Petersburg – Moskva - Elvecruise på Douro

Kontakt oss!

Tlf: 55 59 68 40 • Ulriksdal 1, 5009 Bergen gruppe@cruisespesialisten.com www.cruisespesialisten.com/cruisepakker

se hele vårt utvalg på…


ELVECRUISE 2019 Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie! Komfortable skip som tar mellom 150 til 300 passasjerer legger til i sentrum av byer og steder, med gĂĽavstand til en rekke severdigheter.


Å MEKONG P E IS U R C E V L el Reise: E t gyldne triang

and med de il a h T g o s o a L

14 dager . oktober 2019 ber - mandag 21 to ok 8. g da rs Ti Mekong Pearl ernattinger Skip: fly t/r og alle ov . kl in ,00 .9 44 Fra kr. Pris per pers.:

Antall dager: Dato:

Opplev mektige Mekong fra Vientiane, oppstrøms til Chiang Rai i Nord- Thailand! I løpet av 14 minneverdige dager får du unike opplevelser i møte med steder og mennesker, på en tur av høy kvalitet med en rekke utflukter inkludert underveis.

NOEN HØYDEPUNKTER:

Turen starter med fly til Bangkok og videre til Vientiane, for ombordstigning på det mange mener er Asias vakreste og mest spektakulære elvecruise.

Luang Prabang, den tidligere kongebyen som er en av Asias vakreste byer med UNESCO-status.

Samtlige lugarer er utvendige med enten fransk balkong eller balkong, og utstyrt med dusj/wc og aircondition. På dekk 2 er det restaurant og barområde, samt et soldekk med et lite spaområde. Underveis serveres det smakfulle og fargerike måltider hver dag. Utflukter i land med lokale guider og vår lokalkjente norske reiseleder er også inkludert.

Vientiane, hovedstaden i Laos med tempelet Pha That Luang.

Det gyldne triangel med innblikk i lokal kulturarv, mennesker og natur. Pak Ou grottene og vannfallet Kuang Si på Mekong- elven

INKLUDERT • Fly Oslo / Bergen – Vientiane – Chang Rai – Oslo / Bergen - Vi hjelper gjerne med tilslutning fra andre byer i Norge! • En hotellovernatting i Bangkok med frokost før og etter cruiset • Samtlige transfers • Cruise i utvendig lugar på Mekong Pearl • Helpensjon om bord • Alle utflukter og transporter iht. program • Foredrag og dokumentarer om bord • Dyktig, norsk reiseleder fra Cruisespesialisten

IKKE INKLUDERT • Drikke og andre personlige utgifter før og under cruiset • Tips til betjeningen på skipet • Visum til Laos, ca USD 30 som arrangeres underveis

Reiseleder er Rune Vik, som har vært på Mekong–elven og reiseleder i Asia en rekke ganger før – her vil dere bli tatt meget godt vare på under hele turen. Oktober er en gunstig reisemåned klimamessig. Regntiden er over, og været er stabilt og godt og varmt. På elvecruiset fra Vientiane disponerer vi hele det praktfulle skipet Mekong Pearl for vår gruppe. Skipet er førsteklasses, bygget i 2017, og har til sammen 15 lugarer over to dekk, med et mannskap på 18 som vil ta utrolig godt vare på oss.

REISERUTE:

Vientiane – Pak Lay – Tha Deua – Kuang Si Luang Prabang – Pak Ou – Pakbeng – Pak Tha Huay Xai – Golden Triangle

Priser per person:

Pris per person i dobbeltlugar Main Deck

Kr. 44.900.-

Superior lugar Main Deck

Kr. 48.900.-

Superior Lugar Upper Deck

Kr. 49.900.-

Deluxe Lugar Upper Deck

Kr. 54.900.-

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

3


au gjennom n o D å p e is ru Reise: Vårc n Fetesti til Wie a fr n e rt o p rn je Ant. dager: MS Crucestar 154 passasjerer

Dato: Skip/rederi:

Pris pr. pers.:

8 dager

ril 2019 til onsdag 10. ap Onsdag 3. april undo rederiet Crucem MS Crucestar fra .Fra kr. 14.900

• Spennende reiserute med Romania, Serbia og Ungarn • Flott 4*skip, kun 154 passasjerer • Ferdigpakket med fly og reiseleder Bli med på et prisgunstig vårcruise på Donau! Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie. Skipet legger til i sentrum av byer og steder, med gåavstand til en rekke severdigheter. Dette cruiset er litt utenom det vanlige – en meget spennende reiserute fra Romania og vestover til Wien Cruiset inkluderer en overnatting i Festeti før anløp i Romania, Serbia, Ungarn og Østerrike Reisen starter med fly til Bucuresti – hovedstaden i Romania. Vi flyr KLM via Amsterdam. Her har vi egen transport til Fetesti, ca 90 min kjøretur. Fetesti er en by med ca 30.000 innbyggere, langs løpet av Donau. Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte fra skipets mannskap og den første dagen og kvelden om bord. Skipet ligger til kai i Fetesti, med gode muligheter for å besøke byen både på dag- og kveldstid. Neste ettermiddag letter vi anker, og i løpet natten ankommer vi Giurgiu. Byen ligger på flatlandet og i våtmarksområder på Donaus venstre bredd, rett overfor den bulgarske byen Ruse på motsatt bredd. Byen er en hyggelig og klassisk by, med en innholdsrik historie og fine muligheter for sightseeing og shopping.

de mest imponerende gjennombruddsdaler eller juv i Europa. Neste dag ankommer vi Beograd, hovedstaden i Serbia, for et innholdsrikt dagsbesøk.

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Bucuresti, transport til Fetesti, ombordstigning Dag 2 Fetesti, Romania. Cruiseavreise kl. 18.00 Dag 3 Giurgiu, Romania. Ank. 08.00 – avr. 18.00 Dag 4 Cruise, gjennom jernporten Dag 5 Beograd, Serbia. Ank. 10.00 – avr. 15.00 Dag 6 Mohacs, Ungarn. Ank. 09.00 - avr. 16.00 Dag 7 Budapest, Ungarn. Ank. 08.00 – avr 08.30 Esztergom, Ungarn. Ank. 13.30 – avr. 14.00 Dag 8 Wien, Østerrike Ank morgen, flyretur til Norge Inkludert: • Fly fra Oslo og Bergen til Bucaresti, med retur fra Wien - Kontakt oss gjerne for tilslutning fra andre byer • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag • Transfer skip- flyplass t/r • Havneavgifter • Reiseleder fra Cruisespesialisten (Minimum 16 reisende) Ikke inkludert: • Drikke, bortsett fra te/kaffe/jus til frokost • Valgfri tips • Valgfrie utflukter som arrangeres om bord

De siste dagene er satt av til besøk i Mohachs, Budapest og Esztergom, før ankomst Wien. Her stiger vi av skipet, og har retur hjem til Norge, med KLM via Amsterdam. Skipet MS Crucestar **** tar 154 passasjerer over fire dekk Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Lugarene på dekk 1 er noe mindre enn de på dekk 2 og 3. Lugarene på dekk 2 og 3 er også nyoppussete og med større vinduer. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder. Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen. Det er mulig å bestille utfluktspakke i forkant av turen, eller å bli med vår reiseleder på mer «uformelle» besøk på de ulike stedene.

Priser per person: Utvendig lugar dekk 1

Kr. 14.900.-

Utvendig lugar dekk 2

Kr. 16.900.-

Utvendig lugar dekk 3

Kr. 18.900.-

Dag fire er satt av til cruise på Donau. I løpet av dagen passerer vi den berømte Jernporten. Jernporten er en dal og et juv hvor Donau bryter igjennom fjellmassivet på grensen mellom Romania og Serbia. På nordsiden av elven ligger De transilvanske alpene og på sørsiden Balkanfjellene. Jernporten regnes som en av

4

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com


Køln

Reise:

MS Crucevita 110 passasjerer

uise Klassisk vårcr på Rhinen

Antall dager: Reiseperiode Skip/rederi:

8 dager

2019 til onsdag 1. mai Onsdag 24. april undo em uc rederiet Cr MS Crucevita fra .Fra kr. 16.900 Pris pr. pers.:

• Klassisk og innholdsrikt elvecruise fra Amsterdam til Mainz • Meget flott 4 + *skip, kun 110 passasjerer • Ferdigpakket med fly og reiseleder Kom våren i møte med et deilig vårcruise på Rhinen, rett etter påskeferien! Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie. Skipet legger til i sentrum av byer og steder, med gåavstand til en rekke severdigheter. Cruiset inkluderer en overnatting i Amsterdam før anløp i blant annet Køln, Rüdesheim og Strasbourg – en variert og flott rute!

I løpet av neste natt ankommer vi Køln. Byen betraktes som den økonomiske, kulturelle og historiske hovedstaden i Rhinlandet. I byen troner Kølnerdomen, kirken med verdens største fasade. Ferden går videre gjennom Rhinkløften, der Koblenz besøkes på formiddagen og meget idylliske Rüdesheim om ettermiddagen og kvelden på dag fem. Videre sørover til Mannheim med mulighet for utflukt til det berømte Heidelberg.- slottet.

Reisen starter med direktefly på formiddagen fra en rekke byer i Norge til Amsterdam. Ved ankomst Amsterdam er det transport til skipet MS Crucevita, som ligger sentralt til i nærheten av hovedjernbanestasjonen i Amsterdam.

Siste anløp er Strasbourg i Frankrike. Byen er et viktig møtested for mange EU- institusjoner, og byens sentrum på øya Grande Île ble i 1988 oppført på Unescos verdensarvliste.

Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte fra skipets mannskap og den første dagen og kvelden om bord.

Neste dag ankommer vi Mainz om morgenen, der vi går i land om morgenen og tar buss til Frankfurt for formiddagsfly fra Frankfurt tilbake til Norge.

En overnatting på skipet gir tid til å utforske den vakre kanalbyen både på kvelds- og dagtid, og vi ankommer midt i blomstringssesongen.

Skipet MS Crucevita ****(*) tar 110 passasjerer og er et meget bekvemt elvecruiseskip av topp standard. Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder som må oppleves! Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen.

Etter to hyggelig dager i Amsterdam beveger vi oss innover i landet, og følger Rhinen til byen Arnheim. Fra krigens dager er det her uttrykket « A bridge too far» stammer fra, og byen fikk store ødeleggelser. I dag er det en by som har gjennomgått en stor forvandling de siste årene, og er nå en meget spennende by med mengder av kultur og shoppingtilbud.

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Amsterdam, overnatting på skipet Dag 2 Amsterdam, avreise kl. 23.00 Dag 3 Arnheim, Nederland 06.00 – 14.00 Dag 4 Køln, Tyskland 06.00 – 21.30 Dag 5 Koblenz, Tysland 06.30 – 12.30 Rüdesheim, Tyskland 18.00 – 03.00 Dag 6 Mannheim, Tyskland 12.30 – 18.30 Dag 7 Strasbourg, Frankrike 08.30 – 19.00 Dag 8 Mainz, Tyskland, cruiseavstigning, flyretur fra Frankfurt Inkludert: • Fly fra Oslo (Tilslutning fra andre byer på forespørsel) • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag • Transfer skip- flyplass t/r • Havneavgifter • Reiseleder fra Cruisespesialisten Ikke inkludert: • Drikke, bortsett fra te/kaffe/jus til frokost • Valgfri tips • Valgfrie utflukter som arrangeres om bord

Priser per person: Utvendig dobbeltlugar dekk 1

Kr. 16.900.-

Utvendig dobbeltlugar dekk 2 med fransk balkong

Kr. 19.900.-

5


Bratislava

Budapest

Eztergom

Wien

Reise:

MS Crucestar 154 passasjerer

Donau Elvecruise på dapest fra Wien til Bu

Antall dager: Reisedato: Skip/rederi:

Pris per pers.:

8 dager 2019 onsdag 15. mai Onsdag 8. mai til Crucemundo MS Crucestar– .-

Fra kr. 15.900

• Opplev tre land og tre hovedsteder på vakre Donau • Lyst og elegant 4* elvecruiseskip • Ferdigpakket med fly, transfers og reiseleder Donau er Europas viktigste vannvei, og på denne turen opplever du klassiske Donau på sitt aller beste! Underveis besøkes tre land; Østerrike, Ungarn og Slovakia, samt tre hovedsteder; Wien, Budapest og Bratislava. I Wien og Budapest blir skipet over natten, med enda mer tid til oppleve noen av Europas aller vakreste byer. Reisen starter med direktefly Oslo – Wien på sen formiddag (mulighet for tilslutning fra andre byer samme dag). Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte, middag og den første kvelden om bord. Hele neste dag er avsatt til Wien, der du kan oppleve byen på en organisert utflukt, på egenhånd, eller i en kombinasjon! Vi letter anker på kvelden og starter cruiset sørøstover på Donau. Dürnstein og Melk er stoppestedene på første hele dagen på Donau, en del av kulturlandskapet Wachau, som er står på Unescos verdensarvliste. I Linz gjør Donau en markant sving, og dag 4 tilbringes her. Skipet legger til i nær gåavstand til gamlebyen og sentrum Bratislava, enkelt og greit!

6

I Budapest tilbringer vi en hel dag og kveld, med gode muligheter til å oppleve variasjonene på hver side av bydelene Buda og Pest. Tidlig dag 8 er vi tilbake i Wien igjen, med retur på tidlig ettermiddag direkte til Oslo . Skipet MS Crucestar **** tar 154 passasjerer over fire dekk. Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Lugarene på dekk 1 er noe mindre enn de på dekk 2 og 3. Lugarene på dekk 2 og 3 er også nyoppussete og med større vinduer. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder. Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen.

Priser per person i delt dobbeltlugar: Utvendig dobbeltlugar Standard Front dekk 2 Kr. 15.900.Utvendig dobbeltlugar Deluxe dekk 2

Kr. 17.900.-

Utvendig dobbeltlugar Deluxe dekk 3

Kr. 19.900.-

Enkeltlugar Standard, dekk 2 Front

Kr. 19.900.-

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Wien, Østerrike, transport til skip Overnatting på skip Dag 2 Wien, Østerrike. Cruiseavreise kl. 23.59 Dag 3 Dürnstein, Østerrike 07.00 til 12.00 Melk, Østerrike 15.00 til 20.00 Dag 4 Linz, Østerrike 07.00 til 14.00 Dag 5 Bratislava, Slovakia 08.00 til 19.00 Dag 6 Budapest, Ungarn. Ankomst 07.00 Dag 7 Budapest, Ungarn. Avreise 04.30 Esztergom, Ungarn 09.00 til 13.00 Dag 8 Wien, Østerrike Cruiseavstigning om morgen Flyretur til Norge Inkludert: • Fly Oslo - Wien t/r (Vi hjelper gjerne med tilslutning fra andre byer!) • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag • Transfer skip- flyplass t/r • Live musikk i baren hver kveld. • Havneavgifter • Reiseleder (ved minimum 16 antall deltagere) Ikke inkludert: • Drikke og annet personlig forbruk ombord • Valgfri tips til mannskapet ombord • Valgfrie utflukter / utfluktspakke

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com


Køln

Reise:

MS Crucevita 110 passasjerer

hinen Maicruise på R til Mainz fra Amsterdam

Antall dager: Reiseperiode Skip/rederi:

8 dager

ai 2019 til onsdag 29. m Onsdag 22. mai undo em uc rederiet Cr MS Crucevita fra .Fra kr. 16.900 Pris pr. pers.:

• Klassisk og innholdsrikt elvecruise fra Amsterdam til Mainz • Meget flott 4 + *skip, kun 110 passasjerer • Ferdigpakket med fly og reiseleder Bli med på et maicruise på Rhinen! Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie. Skipet legger til i sentrum av byer og steder, med gåavstand til en rekke severdigheter. Cruiset inkluderer en overnatting i Amsterdam før anløp i blant annet Køln, Rüdesheim og Strasbourg – en variert og flott rute! Reisen starter med direktefly på formiddagen fra en rekke byer i Norge til Amsterdam. Ved ankomst Amsterdam er det transport til skipet MS Crucevita, som ligger sentralt til i nærheten av hovedjernbanestasjonen i Amsterdam. Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte fra skipets mannskap og den første dagen og kvelden om bord. En overnatting på skipet gir tid til å utforske den vakre kanalbyen både på kvelds- og dagtid, og vi ankommer midt i blomstringssesongen. Etter to hyggelig dager i Amsterdam beveger vi oss innover i landet, og følger Rhinen til byen Arnheim. Fra krigens dager er det her uttrykket « A bridge too far» stammer fra, og byen fikk store ødeleggelser. I dag er det en by som har gjennomgått en stor forvandling de siste årene, og er nå en meget spennende by med mengder av kultur og shoppingtilbud.

I løpet av neste natt ankommer vi Køln. Byen betraktes som den økonomiske, kulturelle og historiske hovedstaden i Rhinlandet. I byen troner Kølnerdomen, kirken med verdens største fasade. Ferden går videre gjennom Rhinkløften, der Koblenz besøkes på formiddagen og meget idylliske Rüdesheim om ettermiddagen og kvelden på dag fem. Videre sørover til Mannheim med mulighet for utflukt til det berømte Heidelberg.- slottet.

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Amsterdam, overnatting på skipet Dag 2 Amsterdam, avreise kl. 23.00 Dag 3 Arnheim, Nederland 06.00 – 14.00 Dag 4 Køln, Tyskland 06.00 – 21.30 Dag 5 Koblenz, Tysland 06.30 – 12.30 Rüdesheim, Tyskland 18.00 – 03.00 Dag 6 Mannheim, Tyskland 12.30 – 18.30 Dag 7 Strasbourg, Frankrike 08.30 – 19.00 Dag 8 Mainz, Tyskland, cruiseavstigning, flyretur fra Frankfurt Inkludert: • Fly fra Oslo og Bergen (Tilslutning fra andre byer på forespørsel) • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag • Transfer skip- flyplass t/r • Havneavgifter • Reiseleder fra Cruisespesialisten Ikke inkludert: • Drikke, bortsett fra te/kaffe/jus til frokost • Valgfri tips • Valgfrie utflukter som arrangeres om bord

Siste anløp er Strasbourg i Frankrike. Byen er et viktig møtested for mange EU- institusjoner, og byens sentrum på øya Grande Île ble i 1988 oppført på Unescos verdensarvliste. Neste dag ankommer vi Mainz om morgenen, der vi går i land om morgenen og tar buss til Frankfurt for formiddagsfly fra Frankfurt tilbake til Norge. Skipet MS Crucevita ****(*) tar 110 passasjerer og er et meget bekvemt elvecruiseskip av topp standard. Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder som må oppleves! Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen.

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

Priser per person: Utvendig dobbeltlugar dekk 1

Kr. 16.900.-

Utvendig dobbeltlugar dekk 2 med fransk balkong

Kr. 19.900.-

7


Reise:

MS Crucelake Nyoppusset 2018 248 passasjerer

ussland Elvecruise i R til Moskva Petersburg 11 dager fra St.

11 dager 2019 til lørdag 1. juni Onsdag 22. mai Crucemundo MS Crucelake / .Fra Kr. 17.900 Pris per pers.:

Antall dager: Dato: Skip/rederi:

• Prisgunstig pris på helt nyoppusset skip • Opplevelsetur med kunnskapsrik norske reiseleder • En av våre mest populære turer i mange år, meget godt mottatt De to metropolene St. Petersburg og Moskva rammer inn en reise som strekker seg 1900 km. Underveis opplever man på mange måter Russlands sjel, med flotte naturopplevelser kombinert med møter med lokalbefolkningen i byer og mindre landsbyer. Dette er turen for deg som vil ha en opplevelsesrik tur med kultur og historie. Vi har mange års erfaring i å arrangere denne turen, og den meget gode responsen fra tidligere reisende er din trygghet for at dette er en minnerik tur! Turene arrangeres i samarbeid med det største rederiet på elvecruise i Russland, et rederi som har kvalitet og service som varemerker. Skipet MS Crucelake er et klassiske og bekvemt elvecruiseskip, der alle fellesområder ble nyrenovert i 2018. Alle lugarer er utvendige med dusj/wc, tv, safe, aircondition og 200 volts uttak. Skipet har restaurant, panoramabar og en liten butikk, og er et hyggelig og komfortablet skip, perfekt for en opplevelsesrik tur! Inkludert i prisen er også samtlige utflukter og program underveis, samt bysightseeing og utflukt til Eremitasjen

i St. Petersburg, bysightseeing og utflukt til Kreml i Moskva. Det er også mulig å være med på flere utflukter i St. Petersburg og Moskva, de bestilles og betales direkte om bord. På kveldstid er det ofte underholdning om bord, og sammen med vår erfarne reiseleder og dine medreisende er det alltid god cruisestemning! Til Russland må man kjøpe visum på forhånd på den russiske ambassaden i Oslo, noe som kan være en omstendelig og kostbar prosess. Er du med på en av våre gruppeturer tar vi oss av alt det praktiske for de som ønsker det. Tre tilbakemeldinger fra tidligere turer: «Vi vil bare takke og si at turen var vi strålende fornøyd med og den var verd hver krone!» «Vi hadde en alle tiders tur. Flott båt; aldeles nydelig mat, veldig bra vær, mye sol og lite vind. En flott og annerledes tur som vi gjerne anbefaler til andre.» «Båten hadde alt vi hadde behov for uten å være luksuriøs. Det var rent og ryddig, personalet imøtekommende. Så tusen takk for tilrettelegging av en fin turopplevelse, dette skal vi leve lenge på!»

Dagsprogram: Dag 1 Ankomst St. Petersburg om ettermiddagen, transfer til skipet Dag 2 St. Petersburg: Bysightseeing Dag 3 St. Petersburg; Utflukt til Eremitasjen Skipsavgang om ettermiddagen Dag 4 Mandrogi, en tradisjonell russisk landsby Dag 5 Museumsøyen Kishi m/friluftsmuseet Dag 6 Goritsy, med utflukt til St. Cyril Klosteret ved Hvitesjøen Dag 7 Jaroslavl. By på Unescos verdensarvliste Dag 8 Uglitsj. Byrundtur til fots, inkl. St Dmitri-katedralen Dag 9 Ankomst Moskva, byrundtur og Kreml Dag 10 Moskva Dag 11 Moskva, avreise om ettermiddagen med ankomst Norge sen kveld Inkludert: • Flyreise med KLM Oslo/Bergen – St. Petersburg, retur Moskva – Oslo/Bergen (Vi tilbyr også tilslutning fra Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Torp) • 11 dagers elvecruise med helpensjon • Utvendig lugar med dusj/wc • Underholdning og fasiliteter om bord • Transport t/r flyplass – skip • Alle utflukter mellom St. Petersburg og Moskva. • Bysightseeing med lokal guide i St. Petersburg og Moskva. • Utflukt til Eremitasjen i St. Petersburg og til Kreml i Moskva. • Alle flyskatter og avgifter • Kunnskapsrik norsk reiseleder Ikke inkludert: • Drikke og andre personlige utgifter om bord på skipet • Valgfri tips til mannskapet (Anbefalt 7 Euro per pers/ dag) • Valgfrie utflukter • Obligatorisk visum til Russland, kr 1.690.- per person (Vi tar oss av hele visumprosessen) Priser per person: Utvendig lugar dekk 2

Kr. 17.900.-

Utvendig lugar dekk 3

Kr. 18.900.-

Balkonglugar dekk 4

Kr. 26.900.-

Singlelugar dekk utvendig dekk 3

Kr. 22.900.-

Kishi Mandrogi

Goritsy

St. Petersburg Uglitsj Moskva

8

Jaroslavl

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com


Lisboa

l Lisboa, Porto ti r u rt e m m o S Reise: å frodige Douro p e is ru c e lv e og Amalia Rodrigues 9 Ferdigbygges i 201 132 passasjerer

10 dager Antall dager: 2. august 2019 24. juli til fredag ag sd On Dato: s – Croisi Europe Amalia Rodrigue i: er ed /r ip Sk ,- Fra kr. 25.900 Pris per pers.:

• To netter med hotell og utflukter i Lisboa i forkant av cruiset • Opplev naturskjønne Dourodalen på et nytt 5* kvalitetsskip • All inclusive om bord; mat og drikke er inkludert Opplev Lisboa og Dourodalen på et deilig sommercruise på et nytt og flott skip fra det familieeide kvalitetsrederiet Croisi Europe! Franske Croisi Europe byr på meget god kvalitet, med franskinspirert mat om bord, gode utflukter, service og ikke minst et cruise på det nyeste av rederiets mange skip. Turen starter med to overnattinger i Lisboa, den nydelige hovedstaden i Portugal. Byen ligger ved nordbredden av elven Tejo, med et mildt og maritimt klima, der utflukter og flere måltider er inkludert i regi av vår lokale skandinaviske Lisboaspesialister! Turbeskrivelse Reisen starter med fly til Lisboa, der vår lokale skandinaviske samarbeidspartner Fasada står klar med buss og henter gruppen og vår reiseleder for transport til hotellet Heritage Lisboa Plaza. Dette er et hyggelig og klassisk hotell av medium størrelse, med flott beliggenhet, vennlig personale og små fine detaljer som gjør at du føler deg nesten som hjemme. Dag to står til rådighet for å oppleve severdighetene i Lisboa. Vi starter på formiddagen med en fire timers sightseeing med lokal guide, med buss og til fots. Underveis besøker vi de trange smugene i Alfamaområdet, borgen Castello Sao Jorge med flott panoramautsikt, samt området Belem med sine mange museer og monumenter. Turen avsluttes med felles lunch på restauranten Leao d’Our, en perfekt avslutning etter sightseeingen. Sentrale Leao d’Ouro, en av Lisboas mest tradisjonsrike restauranter, har et uformelt og trivelig miljø, og meget gode omtaler fra tidligere grupper. Her er 3- retters lunch med tilhørende drikke inkludert.

Dette er en livlig og hyggelig restaurant som serverer portugisiske spesialiteter. 3- retters middag med drikke er inkludert. På dag tre er det tid for en komfortabel og flott busstur til Porto, der elvecruiseskipet Amalia Rodrigues venter på oss. Skipet Amalia Rodrigues er helt nytt fra 2019. Det lyse og hyggelige elvecruiseskipet tar 132 passasjerer over totalt 4 dekk, der det øverste er et hyggelig soldekk med sitteplasser og et lite basseng. Alle lugarer er utvendige på ca 13 m², med tv, safe, aircondition, hårføner og bad med dusj. Skipet har restaurant og bar samt en rolig utsiktssalong. Om bord er alle måltider inkludert. Inkludert er også vann, vin, øl, jus og kaffe til alle måltider, samt også drikke servert i barens åpningstider. Champagne og enkelte viner (markert i menyen) er ikke inkludert. I løpet av cruisedagene opplever vi Porto, samt cruiser vi gjennom den frodige Dourodalen, som står på verdensarvlisten til Unesco. Elven er omkranset av vinranker og naturparker, og byr på en flott kombinasjon av naturopplevelser, kultur og godt og varmt vær. Underveis tilbys det flere utflukter.

Resten av dagen er til fri disposisjon før vi på kvelden har felles middag på restauranten Clube do Bacalhau.

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Lisboa, transport til hotell Heritage Lisboa Plaza. Dag 2 Lisboa, Portugal, utflukt og lunch inkludert. Middag på Clube do Bacalhau inkludert Dag 3 Transport til Porto, ombordstigning på MS Amalia Rodrigues, overnatting ombord Dag 4 Porto Dag 5 Porto - Regua Dag 6 Regua – Vega de Terron Dag 7 Vega de Terron – Barca d’ Alva Dag 8 Barca d’ Alva – Ferradosa - Pinhao Dag 9 Pinhao - Porto Dag 10 Porto - Leverinho - Porto, cruiseavstigning kl 09.00, flyretur fra Porto. Inkludert: • Fly Oslo – Lisboa, med retur Porto – Oslo Vi hjelper gjerne med tilslutning fra andre byer! • To netter på hotell i Lisboa med frokost • En fellesmiddag og en felleslunch i Lisboa • Sightseeing i Lisboa • Alle transporter med privat buss • 8 dagers elvecruise på 5 * Amalia Rodrigues • Helpensjon og drikke inkludert på skipet • Utvendig lugar m/dusj og wc • Underholdning på skipet • Norsk reiseleder fra Cruisespesialisten (minimum 16 reisende) Ikke inkludert: • Måltider utover det som er spesifisert over • Tips til skipsmannskapet • Utflukter på cruiset

Priser per person: Utvendig dobbeltlugar Dekk 1

Kr. 25.900.-

Utvendig dobbeltlugar Dekk 2

Kr. 26.900.-

Utvendig dobbeltlugar Dekk 3

Kr. 27.900.-

Enkeltlugar dekk 1

Kr. 32.900.-

9


Køln

Rhinen å p e is u r rc e m Reise: Som am til Mainz rd te s m A a fr MS Crucevita 110 passasjerer

Antall dager: Reiseperiode Skip/rederi:

8 dager

2019 til onsdag 7. aug Onsdag 31. juli undo em uc rederiet Cr MS Crucevita fra .Fra kr. 16.900 Pris pr. pers.:

• Klassisk og innholdsrikt elvecruise fra Amsterdam til Mainz • Meget flott 4 + *skip, kun 110 passasjerer • Ferdigpakket med fly og reiseleder Bli med på et sommercruise på Rhinen! Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie. Skipet legger til i sentrum av byer og steder, med gåavstand til en rekke severdigheter. Cruiset inkluderer en overnatting i Amsterdam før anløp i blant annet Køln, Rüdesheim og Strasbourg – en variert og flott rute! Reisen starter med direktefly på formiddagen fra en rekke byer i Norge til Amsterdam. Ved ankomst Amsterdam er det transport til skipet MS Crucevita, som ligger sentralt til i nærheten av hovedjernbanestasjonen i Amsterdam. Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte fra skipets mannskap og den første dagen og kvelden om bord. En overnatting på skipet gir tid til å utforske den vakre kanalbyen både på kvelds- og dagtid, og vi ankommer midt i blomstringssesongen. Etter to hyggelig dager i Amsterdam beveger vi oss innover i landet, og følger Rhinen til byen Arnheim. Fra krigens dager er det her uttrykket « A bridge too far» stammer fra, og byen fikk store ødeleggelser. I dag er det en by som har gjennomgått en stor forvandling de siste årene, og er nå en meget spennende by med mengder av kultur og shoppingtilbud.

10

I løpet av neste natt ankommer vi Køln. Byen betraktes som den økonomiske, kulturelle og historiske hovedstaden i Rhinlandet. I byen troner Kølnerdomen, kirken med verdens største fasade. Ferden går videre gjennom Rhinkløften, der Koblenz besøkes på formiddagen og meget idylliske Rüdesheim om ettermiddagen og kvelden på dag fem. Videre sørover til Mannheim med mulighet for utflukt til det berømte Heidelberg.- slottet.

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Amsterdam, overnatting på skipet Dag 2 Amsterdam, avreise kl. 23.00 Dag 3 Arnheim, Nederland 06.00 – 14.00 Dag 4 Køln, Tyskland 06.00 – 21.30 Dag 5 Koblenz, Tysland 06.30 – 12.30 Rüdesheim, Tyskland 18.00 – 03.00 Dag 6 Mannheim, Tyskland 12.30 – 18.30 Dag 7 Strasbourg, Frankrike 08.30 – 19.00 Dag 8 Mainz, Tyskland, cruiseavstigning, flyretur fra Frankfurt Inkludert: • Fly fra Oslo og Bergen (Tilslutning fra andre byer på forespørsel) • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag • Transfer skip- flyplass t/r • Havneavgifter • Reiseleder fra Cruisespesialisten Ikke inkludert: • Drikke, bortsett fra te/kaffe/jus til frokost • Valgfri tips • Valgfrie utflukter som arrangeres om bord

Siste anløp er Strasbourg i Frankrike. Byen er et viktig møtested for mange EU- institusjoner, og byens sentrum på øya Grande Île ble i 1988 oppført på Unescos verdensarvliste. Neste dag ankommer vi Mainz om morgenen, der vi går i land om morgenen og tar buss til Frankfurt for formiddagsfly fra Frankfurt tilbake til Norge. Skipet MS Crucevita ****(*) tar 110 passasjerer og er et meget bekvemt elvecruiseskip av topp standard. Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder som må oppleves! Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen.

Priser per person: Utvendig dobbeltlugar dekk 1

Kr. 16.900.-

Utvendig dobbeltlugar dekk 2 med fransk balkong

Kr. 19.900.-

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com


onau gjennom D å p e is ru c e Reise: Elv ien til Fetesti W a fr n e rt o p Jern MS Crucestar 154 passasjerer

Antall dager: Reiseperiode

Skip/rederi: Pris pr. pers.:

8 dager

t. 2019 . til onsdag 2. ok Onsdag 25. sept undo rederiet Crucem MS Crucestar fra .Fra kr. 15.900

• Spennende reiserute med Østerrike, Romania, Serbia og Ungarn • Flott 4*skip, kun 154 passasjerer • Ferdigpakket med fly og reiseleder Forsøk et elvecruise litt utenom det vanlige! Bli med på en meget spennende tur på Donau fra Wien til Fetesti i Romania. Underveis besøkes Østerrike, Ungarn, Serbia og Romania. Reisen starter med fly til Wien, hovedstaden i Østerrike. Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte fra skipets mannskap og den første dagen og kvelden om bord. Om kvelden forlater vi Wien, og cruiser østover på Donau. De første dagene er satt av til besøk i Esztergom, Budapest og Mohachs, med muligheter for fine turer i land, enten på egenhånd, sammen med vår reiseleder eller på en organisert utflukt. På dag fire ankommer vi Beograd, hovedstaden i Serbia, for et innholdsrikt dagsbesøk. Dag fem er satt av til cruise på Donau. I løpet av dagen passerer vi den berømte Jernporten. Jernporten er en dal og et juv hvor Donau bryter igjennom fjellmassivet på grensen mellom Romania og Serbia. På nordsiden av elven ligger De transilvanske alpene og på sørsiden Balkanfjellene. Jernporten regnes som en av de mest imponerende gjennombruddsdaler eller juv i Europa.

Siste anløp er Festesti i Romania, der vi har en overnatting på skipet, med gode muligheter for å besøke byen både på dag- og kveldstid. Turen ender med transport til Bucuresti og fly hjem med KLM via Amsterdam

Dagsprogram: Dag 1 Fly til Wien, cruiseavreise kl 22.00 Dag 2 Esztergom, Ungarn. Ank. 10.00 - avr. 10.30 Budapest, Ungarn. Ank. 14.00 – avr. 21.00 Dag 3 Mohacs, Ungarn. Ank. 08.00 – avr. 14.00 Dag 4 Beograd, Serbia. Ank. 08.00 – avr. 23.00 Dag 5 Cruise, gjennom jernporten Dag 6 Giurgiu, Romania. Ank. 09.00 – avr. 19.00 Dag 7 Fetesti, Romania. Ank. 08.00, overnatting på skipet Dag 8 Fetsesti, cruiseavtigning, flyretur fra Bucurest Inkludert: • Fly fra Oslo og Bergen til Wien, med retur fra Bucuresti - Kontakt oss gjerne for tilslutning fra andre byer • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag • Transfer skip- flyplass t/r • Havneavgifter • Reiseleder fra Cruisespesialisten (Minimum 16 reisende) Ikke inkludert: • Drikke, bortsett fra te/kaffe/jus til frokost • Valgfri tips • Valgfrie utflukter som arrangeres om bord

Skipet MS Crucestar **** tar 154 passasjerer over fire dekk. Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Lugarene på dekk 1 er noe mindre enn de på dekk 2 og 3. Lugarene på dekk 2 og 3 er også nyoppussete og med større vinduer. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder. Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen. Det er mulig å bestille utfluktspakke i forkant av turen, eller å bli med vår reiseleder på mer «uformelle» besøk på de ulike stedene. Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie. Skipet legger til i sentrum av byer og steder, med gåavstand til en rekke severdigheter.

Priser per person: Utvendig lugar dekk 1

Kr. 15.900.-

Utvendig lugar dekk 2

Kr. 17.900.-

Utvendig lugar dekk 3

Kr. 19.900.-

På morgenen dag seks ankommer vi ankommer vi Giurgiu. Byen ligger på flatlandet og i våtmarksområder på Donaus venstre bredd, rett overfor den bulgarske byen Ruse på motsatt bredd. Byen er en hyggelig og klassisk by, med en innholdsrik historie og fine muligheter for sightseeing og shopping.

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

11


ssland u R i e is u r c e Reise: Elv oskva

od MS Nizhny Novgor set opp 2019 Bygget 1977 – pus r jere sas 216 pas

M Petersburg til 11 dager fra St.

11 dager september 2019 st til søndag 8. gu au . 29 g da rs To orod – Vodohod MS Nizhny Novg .Fra kr. 19.900 Pris per pers.:

Antall dager: Dato: Skip/rederi:

• Helt nyoppusset 4* skip • Opplevelsetur med kunnskapsrike norske reiseledere • En av våre mest populære turer i mange år, meget godt mottatt De to metropolene St. Petersburg og Moskva rammer inn en reise som strekker seg 1900 km. Underveis opplever man på mange måter Russlands sjel, med flotte naturopplevelser kombinert med møter med lokalbefolkningen i byer og mindre landsbyer. Dette er turen for deg som vil ha en opplevelsesrik tur med kultur og historie. Vi har mange års erfaring i å arrangere denne turen, og den meget gode responsen fra tidligere reisende er din trygghet for at dette er en minnerik tur! Turene arrangeres i samarbeid med det største rederiet på elvecruise i Russland, et rederi som har kvalitet og service som varemerker. MS Nizhny Novgorod er et hyggelig 4* elvecruiseskip som får en fullstendig oppgradering i 2019, blant annet med nye lugarer. Alle lugarer er utvendige med dusj/wc, tv, safe, aircondition og 200 volts uttak. Skipet har restaurant, panoramabar, sauna og en liten butikk, og er et hyggelig og komfortablet skip, perfekt for en opplevelsesrik tur! Inkludert i prisen er også samtlige utflukter og program underveis, samt bysightseeing og utflukt til Eremitasjen i St. Petersburg, bysightseeing og utflukt til Kreml i Moskva. Det er også mulig å være med på flere utflukter i St. Petersburg og Moskva, de bestilles og betales direkte om bord. På kveldstid er det ofte underholdning om bord, og sammen med vår erfarne reiseleder og dine medreisende er det alltid god cruisestemning!

12

Til Russland må man kjøpe visum på forhånd på den russiske ambassaden i Oslo, noe som kan være en omstendelig og kostbar prosess. Er du med på en av våre gruppeturer tar vi oss av alt det praktiske for de som ønsker det. Tre tilbakemeldinger fra tidligere turer: «Vi vil bare takke og si at turen var vi strålende fornøyd med og den var verd hver krone!» «Vi hadde en alle tiders tur. Flott båt; aldeles nydelig mat, veldig bra vær, mye sol og lite vind. En flott og annerledes tur som vi gjerne anbefaler til andre.» «Båten hadde alt vi hadde behov for uten å være luksuriøs. Det var rent og ryddig, personalet imøtekommende. Så tusen takk for tilrettelegging av en fin turopplevelse, dette skal vi leve lenge på!»

Dagsprogram: Dag 1 Ankomst St. Petersburg om ettermiddagen, transfer til skipet Dag 2 St. Petersburg: Bysightseeing Dag 3 St. Petersburg; Utflukt til Eremitasjen. Skipsavgang om ettermiddagen Dag 4 Mandrogi, en tradisjonell russisk landsby Dag 5 Museumsøyen Kishi m/friluftsmuseet Dag 6 Goritsy, med utflukt til St. Cyril Klosteret ved Hvitesjøen Dag 7 Jaroslavl. By på Unescos verdensarvliste Dag 8 Uglitsj. Byrundtur til fots, inkl. St Dmitri-katedralen. Dag 9 Ankomst Moskva, byrundtur og Kreml. Dag 10 Moskva Dag 11 Moskva, avreise om ettermiddagen med ankomst Norge sen kveld Inkludert: • Flyreise med KLM eller SAS Oslo/Bergen – St. Petersburg, retur Moskva – Oslo/Bergen (Vi tilbyr også tilslutning fra Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Torp) • 11 dagers elvecruise med helpensjon • Utvendig lugar med dusj/wc • Underholdning og fasiliteter om bord • Transport t/r flyplass – skip • Alle utflukter mellom St. Petersburg og Moskva. • Bysightseeing med lokal guide i St. Petersburg og Moskva. • Utflukt til Eremitasjen i St. Petersburg og til Kreml i Moskva. • Alle flyskatter og avgifter • Rutinert norsk reiseleder Ikke inkludert: • Drikke og andre personlige utgifter om bord på skipet • Valgfri tips til mannskapet (Anbefalt 7 Euro per pers/ dag) • Valgfrie utflukter • Obligatorisk visum til Russland, kr 1.690.- per person (Vi tar oss av hele visumprosessen)

Kishi Priser per person: Utvendig standardlugar dekk 3, Middle Deck Kr 19.900.Utvendig standardlugar dekk 4, Boat Deck

Kr. 20.900.-

Utvendig Deluxlugar dekk 2, Main Deck

Kr. 21.500.-

Utvendig singlelugar dekk 3 eller 4

Kr. 22.900.-

Mandrogi

Goritsy

St. Petersburg Uglitsj Moskva

Jaroslavl

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com


Køln

Reise:

MS Crucevita 110 passasjerer

Rhinen Høstcruise på til Mainz fra Amsterdam

Antall dager: Reiseperiode Skip/rederi:

8 dager

r 2019

. oktobe ber til onsdag 30 Onsdag 23. okto undo rederiet Crucem MS Crucevita fra .Fra kr. 16.900 Pris pr. pers.:

• Klassisk og innholdsrikt elvecruise fra Amsterdam til Mainz • Meget flott 4 + *skip, kun 110 passasjerer • Ferdigpakket med fly og reiseleder

Dagsprogram: Dag 1

Fly til Amsterdam, overnatting på skipet

Dag 2

Amsterdam, avreise kl. 23.00

Dag 3

Arnheim, Nederland 06.00 – 14.00

Dag 4

Køln, Tyskland 06.00 – 21.30

Dag 5

Koblenz, Tysland 06.30 – 12.30

Rüdesheim, Tyskland 18.00 – 03.00

Dag 6

Mannheim, Tyskland 12.30 – 18.30

Dag 7

Strasbourg, Frankrike 08.30 – 19.00

Dag 8

Mainz, Tyskland, cruiseavstigning, flyretur fra Frankfurt

Inkludert: • Fly fra Oslo og Bergen (Tilslutning fra andre byer på forespørsel) • Cruise med helpensjon, tre måltider per dag

Bli med på et prisgunstig høstruise på Rhinen! Elvecruise er en rolig og meget hyggelig form for cruiseferie. Skipet legger til i sentrum av byer og steder, med gåavstand til en rekke severdigheter. Cruiset inkluderer en overnatting i Amsterdam før anløp i blant annet Køln, Rüdesheim og Strasbourg – en variert og flott rute! Reisen starter med direktefly på formiddagen fra en rekke byer i Norge til Amsterdam. Ved ankomst Amsterdam er det transport til skipet MS Crucevita, som ligger sentralt til i nærheten av hovedjernbanestasjonen i Amsterdam. Innsjekk på skipet etterfølges av informasjonsmøte fra skipets mannskap og den første dagen og kvelden om bord. En overnatting på skipet gir tid til å utforske den vakre kanalbyen både på kvelds- og dagtid, og vi ankommer midt i blomstringssesongen. Etter to hyggelig dager i Amsterdam beveger vi oss innover i landet, og følger Rhinen til byen Arnheim. Fra krigens dager er det her uttrykket « A bridge too far» stammer fra, og byen fikk store ødeleggelser. I dag er det en by som har gjennomgått en stor forvandling de siste årene, og er nå en meget spennende by med mengder av kultur og shoppingtilbud.

I løpet av neste natt ankommer vi Køln. Byen betraktes som den økonomiske, kulturelle og historiske hovedstaden i Rhinlandet. I byen troner Kølnerdomen, kirken med verdens største fasade.

• Transfer skip- flyplass t/r

Ferden går videre gjennom Rhinkløften, der Koblenz besøkes på formiddagen og meget idylliske Rüdesheim om ettermiddagen og kvelden på dag fem.

Ikke inkludert:

Videre sørover til Mannheim med mulighet for utflukt til det berømte Heidelberg.- slottet.

• Valgfrie utflukter som arrangeres om bord

• Havneavgifter • Reiseleder fra Cruisespesialisten

• Drikke, bortsett fra te/kaffe/jus til frokost • Valgfri tips

Siste anløp er Strasbourg i Frankrike. Byen er et viktig møtested for mange EU- institusjoner, og byens sentrum på øya Grande Île ble i 1988 oppført på Unescos verdensarvliste. Neste dag ankommer vi Mainz om morgenen, der vi går i land om morgenen og tar buss til Frankfurt for formiddagsfly fra Frankfurt tilbake til Norge. Skipet MS Crucevita ****(*) tar 110 passasjerer og er et meget bekvemt elvecruiseskip av topp standard. Alle lugarer er utvendige og romslige og har bad med dusj, tv, safe, hårtørker og aircondition, samt sittegruppe. Skipet har restaurant, bar, panoramasalong, soldekk og flotte fellesområder som må oppleves! Hver dag serveres det frokost, lunch og middag, som selvsagt er inkludert i cruiseprisen.

Kontakt oss på telefon: 55 59 68 40 eller på e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

Priser per person: Utvendig dobbeltlugar dekk 1

Kr. 16.900.-

Utvendig dobbeltlugar dekk 2 med fransk balkong

Kr. 19.900.-

13


Dekksplan MS Nizhny Novgorod fra Vodohod

14

Kontakt oss pĂĽ telefon: 55 59 68 40 eller pĂĽ e-post: gruppe@cruisespesialisten.com


Dekksplan MS Crucestar fra Crucemundo

Dekksplan MS Crucevita fra Crucemundo

Kontakt oss pĂĽ telefon: 55 59 68 40 eller pĂĽ e-post: gruppe@cruisespesialisten.com

15


Ulriksdal 1, 5009 Bergen

G

RE ACCREDITED AGENT

N ARA TIF O

RGF

-rg

N D ET

ISE

Bestill din tur på tlf 55 59 68 40 / gruppe@cruisespesialisten.com Se utfyllende turbeskrivelser på www.cruisespesialisten.com

f . no -

2. utgave. Januar 2019

Profile for Oktan

Elvecruise 2019  

Elvecruise 2019  

Profile for oktan