Page 1

IMMANUELSKIRKENUGENYT UGE 4 2012

UGENYTIMMANUELSKIRKEN

1

Gudstjeneste

2

Fredags Kick-in & Bøn+Bibel

3 4

Søndag d. 29. januar kl. 16 er der gospelgudstjeneste ved InJoy. Afonso Waco er prædikant ved anledningen og taler under emnet “Syng for Jesus”. Søndagens tekst er Johannesevangeliet 12:24-26.

Fredag d. 27. januar kl. 17 er der bibelstudie med bøn. Studiet vil indlede den kommende faste periode, og temaet til de fire efterfølgende sessioner op til fasten er: ”Ørkenvandring”. På fredag læser vi i 2. Mosebog 3:1-10. Kl. 18 er der fællesspisning. Det koster 30kr for voksne og 15kr for børn under 15.

Menighedsbidrag

Menighedsbidragene er nu indberettet til SKAT. Du kan nu i løbet af 8 til 14 dage kontrolere, om dit bidrag er korrekt. Gå ind på www.skat.dk og se i din Skattemappe under Personlige skatteoplysninger i rubrikken Fradragsberettigede ydelser/ gaver og find året 2011. Er der uoverensstemmelse, kontakt da Birk Sandbæk.

Letlandsgruppen Som det allerede er bekendt har “tøjgruppen” fået nye medlemmer. Vi har forsøgt at fordele opgaverne lidt imellem os. Henriette Petersen er formand for gruppen Inga Kjærgaard er kasserer Britta Christensen er kontaktperson mellem gruppen og menighedens medlemmer. Så hvis der er spørgsmål der vedrører tøjforsendelserne, er I meget velkommen til at ringe til Britta på tlf: 26356502. Vi har holdt et møde i gruppen og syntes alle det var rigtig hyggeligt at være med. Der er stadig plads til flere, hvis du skulle have lyst.


IMMANUELSKIRKENUGENYT UGE 4 2012

5

Andet Se yderligere omkring ugens aktiviteter og begivenheder på kirkens hjemmeside: immanuelaros.dk Kontakt Kim Nguyen på 24 61 61 81 eller kim@immanuelaros.dk hvis du har spørgsmål eller behov for at booke. Har du nyheder/oplysninger, som du mener kunne være relevante at få bragt ud via UgeNyt er du velkommen til at sende det pr. mail til ugenyt@immanuelaros.dk. Ugenyt udkommer midt/sidst i ugen og har derfor deadline hver onsdag kl. 12.00.

Ugenyt - Uge 4 - 2012  

Ugenyt for Immanuelskirken, uge 4

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you