Page 1

IMMANUELSKIRKENUGENYT UGE 2 2012

UGENYTIMMANUELSKIRKEN

1

Gudstjeneste

2

Evangelisk alliance bedeuge

3 4

Søndag d. 15. januar kl. 10 er der gudstjeneste under temaet “Guds kærlighed rækker til alle mennesker” ved Afonso Waco. Teksterne til søndagen findes i 1. Kongebog 8:22-30 og Johannesevangeliet 4:5-26.

Torsdag d. 12. januar kl. 19.30 taler Afonso Waco til ungdomsfest i Aarhus Citykirke. Endvidere slutter bedeugen søndag d. 15. januar med gudstjeneste i Christianskirken kl. 19.30

Kollekt til ekstraordinære udgifter

Der er for de næste tre søndage besluttet, at den løse kollekt går til at dække de ekstraordinære omkostninger, der er kommet i forbindelse med at renovere tagkvisten på kirkebygningen. Bidrag indbetalt ved nummer er fradagsberettiget. Overfører man via bankoverførsel kan man mærke overførelsen m. ”Bidrag til tavkvist”.

Letlandshold Det nye Letlands hold mødes for første gang tirsdag den 17. januar kl. 17.00 i kælderen i kirken.Vi starter med at spise lidt pizza sammen og vil derefter prøve at fordele opgaverne og aftale nærmere mødetider og pakkedage. Har du interesse i at deltage i forsendelserne til Letland, så kom og mød os ovennævnte dag. Gurli Petersen kigger forbi, og giver lige et par gode råd med på vejen. Mange hilsner, Inga Kjærgaard, Inge Tingbak, Gitte Olesen, Kirsten Nørgaard, Gerda Grarup, Britta Christensen, Pernille Petersen og Henriette Petersen


IMMANUELSKIRKENUGENYT UGE 2 2012

5

Andet Se yderligere omkring ugens aktiviteter og begivenheder på kirkens hjemmeside: immanuelaros.dk Kontakt Kim Nguyen på 24 61 61 81 eller kim@immanuelaros.dk hvis du har spørgsmål eller behov for at booke. Har du nyheder/oplysninger, som du mener kunne være relevante at få bragt ud via UgeNyt er du velkommen til at sende det pr. mail til ugenyt@immanuelaros.dk. Ugenyt udkommer midt/sidst i ugen og har derfor deadline hver onsdag kl. 12.00.

Ugenyt - Uge 12 2012  

Ugenyt for Immanuelskirken

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you