Page 1

Kevin Bacon

Kevin Bacon’s Horse Care K a ta log p r oi z v o da

Kevin Bacon, Australski prvak i čovjek širokih životnih pogleda, pokazivao je više od 60 godina posebnu strast prema konjima. Kao jahač, postao je živuća legenda u konjičkom športu. Njegova senzibilnost, skromnost, strpljenje i legendarni smisao za humor, ali također i njegovo veliko iskustvo i bogatstvo znanja, priskrbili su mu titulu majstora konjičkog sporta. Zdravlje i forma njegovih konja uvijek su bili u središtu njegove pažnje.

… jer Vaš konj zaslužuje samo najbolje

Sunce i partneri d.o.o. Čret 77 HR - 10000 Zagreb Tel: 01 2344 988 Mob: 091 2344 988, 098 1381 222 http://www.potkivanjekonja.com E-mail: ana@potkivanjekonja.com

Tel: 01 2344 988


Hoof Dressing Kevin Bacon Hoof Dressing (krema za kopita) je idealno rješenje za neujednačenu i raznoliku klimu u ovom dijelu Europe. Ona će zaštititi kopito od prodora velike količine vlage u kontinentalnom ravničarskom području, ali će mu pružiti i toliko potrebnu količinu vlage u posebno suhim brdskoplaninskim područjima i priobalju. Krema za kopita održava kopita gibljivim i elastičnim te sprečava nastanak napuknuća i pukotina. Ona također efikasno štiti kopito od ulaska bakterija što za uzvrat pomaže zdrav rast kopita. Napravljeno od 100% prirodnih sastojaka; Održava konstantnu količinu vlage u kopitu u svim uvjetima; Pakiranje od 1 litre; Raspoloživo s dodatkom 10% biljnih smola.

Liquid Hoof Dressing Tekući balzam za kopita dokazano je isto tako djelotvoran kao i klasični Kevin Bacon Hoof Dressing. Sastavljen od istih sastojaka, ovaj tekući balzam je sasvim jednostavan za primjenu, a isporučuje se u praktičnim pakiranjima sa četkicom za premazivanje. Jednostavan za primjenu pri niskim temperaturama; Održava kopita gipkim; Pomaže u prevenciji puknuća kopitnog zida; Štiti kopito od prodora bakterija; Daje kopitu predivan sjaj; Napravljen od 100% prirodnih sastojaka; Pakiranje od 1/2 litre.

Hoof Solution Nastao na osnovi recepture stoljećima starog

lijeka, ovaj moćni antibakterijski i antifungicidalni pripravak djelotvorno pomaže u liječenju i suzbijanju bakterijske infekcije žabice i bijele linije. Njegova antiseptička svojstva i brzo djelovanje čine ga odličnim proizvodom za sušenje i čišćenje inficiranog tkiva kopita. Pomaže kod prevencije i liječenja Thrush-a (Spherophorus Necrophorus) i ostalih bakterijskih kopitnih infekcija; Sastavljen od prirodnih sastojaka; Pakiranje sadrži četkicu za jednostavno nanošenje; Pakiranje od 150 g.

Hoof Formula Kevin Bacon Hoof Formula je znanstveno formuliran visoko probavljiv dodatak prehrani koji pomaže i potiče kvalitetan i zdrav rast kopita. Ovaj pripravak osmišljen je i testiran na Odjelu veterinarske medicine Sveučilišta u Liježu, Belgija. To je jedan od najkoncentriranijih dodataka prehrani dostupnih na tržištu, sa visokim udjelom Biotina (100mg/kg) i vitamina A (975,000 IU/kg). Njegova sumporom obogaćena formula sadrži 37% osnovnih proteina osobito bogatih esencijalnim masnim kiselinama s visokim udjelom metionina (42 gr/kg) i cistina (42 gr/kg). Hoof Formula je pogodan za konje na svim stupnjevima treninga uključujući i sportske i takmičarske konje čija prehrana sadrži visoki udio žitarica. Kevin Bacon Hoof Formula sadrži visoki udio kalcija (117 gr/kg), optimalnu količinu magnezija, kalija i fosfora te elemenata u tragovima kao što su bakar, cink, kobalt i jod. Jedinstven dodatak prehrani za kvalitetan rast kopita; Pomaže pravilan i zdrav razvoj i rast kože i krzna; Visoko koncentrirana formula; Pakiranje od 5 kg.

Active Soap Ovaj čudesan sapun protiv svrbeži pomaže u ublažavanju mnogih nadraženosti kože te pomaže u tretmanu svrbeži grive i repa. Ovaj potpuno prirodni proizvod sadrži najfiniju mješavinu raznih esencijalnih ulja i

djelotvorno sprečava iritaciju od uboda muha, obada, krpelja i ostalih parazita. On ne samo da učinkovito suzbija sve te štetnike i nametnike već i štiti kožu i krzno, jača dlaku repa i grive te daje prelijepi sjaj i znatno olakšava njihovo raščešljavanje kao i četkanje. Rezultat je savršena higijena i čistoća dlake i kože. Pakiranje od 100 g.

Clay of Manicouagan Manicouagan morska glina je prirodni proizvod koji se crpi iz ušća rijeke Saint Laurent u Atlantski ocean u Kanadi. Poznat već više od 215 miliona godina, ovaj izuzetan proizvod sadrži 42 različita kemijska elementa i ljekovitu morsku vodu. Bogata kalijem, magnezijem, natrijem, željezom i kalcijem, ova glina će pomoći u hlađenju i opuštanju otečenih fleksornih tetiva nakon vježbi ili natjecanja, ali će i značajno pridonijeti smanjenu natečenosti istegnutih tetiva. Ova glina je pogodna i za osjetljivu kožu i slobodno se aplicira i preko manjih rana, porezotina i razderotina bez bojazni izazivanja iritacije. Pakiranje od 2 kg.

Sunce i partneri d.o.o. Čret 77 HR - 10000 Zagreb Tel. 01 2344 988 Mob: 091 2344 988, 091 3277 437 Mob: 098 1381 288 http://www.potkivanjekonja.com E-mail: ana@potkivanjekonja.com

Kevin Bacon's proizvodi  

Kevin Bacon's proizvodi za njegu dlake i kopita konja.

Advertisement