Page 55

Produktnyheter fra TROS Pumpe: TR-JP5 proff

Spesialdesignet pumpe basert på erfaringer fra rens onshore og offshore de siste 21 år. Pumpen kan leveres spesialdesignet etter behov. Standar pumpe på uniten er type JP5. Materialet i rustfri 316. 3 eller 5 kW varmekolbe. Påmonterte hjul for enkel transport. Fåes kun hos TROS AS.

Stopper lekkasjer uten varme eller verktøy. Tåler trykk opp til 20 bar og varme opptil 480 grader. Leveres i størrelsene: 5 x 150 cm og 10 x 450 cm.

Miljøvennlig malingfjerner: Termorens IPS 300

Vi har utviklet en miljøvennlig malingsfjerner til bruk ombord på båter og plattformer. Produktet er til HOCNF - godkjenning og blir registret i NEMS-databasen i løpet av mars/april 2015.

Påført etter 4 timer.

Sluttresultat: ren overflate.

Aquamax doseringspumper

Evolution serien: Den nye måten å tenke rens og doseringspumper på. På denne måten er pumpen enkel og renslig å ta med seg. Alle pumpene i EVOLUTION serien er også utstyrt med den nye Powerflux venderen som gjør at man kan styre vannstrømmen i den retning man vil.

Vi har egen produksjon av våre produkter og kompetanse til å håndtere store og små prosjekter, samt produksjon av spesialprodukter på forespørsel. Vi kan tilby følgende kvalifisert personell: • VVS ingeniører • Kjemi fag personell • Mekanikere

• Overflatebehandlere • FROSIO sertifiserte inspektører • TT personell (tilkomstteknikk)

Våre HOCNF Datablader ligger på NEMS Databasen med produktene: Termorens - SAP nr. 585501 Termorens GEL - SAP nr. 845489 Hovedkontor Skien

Kontor, lager og verksted Bergen

TermoRens Offshore Service AS

Kokstadflaten 29, 5257 Kokstad Tlf: 555 40 534 - post.tros@termorens.no - www.tros.no

Annonse

Alle pumpene i Evolution serien er utstyrt med en spesiell hermetisk kappe (Egen patent) i støtsikkert og rustfritt materiale. Denne dekker pumpedelen med slanger og hindrer at rester av rensevæske lekker ut og søler til i servicebilen, på lageret etc.

Offshorepluss OTD 2015  

Oljemagasinet Offshorepluss til OTD-messen i Stavanger 2015.

Offshorepluss OTD 2015  

Oljemagasinet Offshorepluss til OTD-messen i Stavanger 2015.

Advertisement