__MAIN_TEXT__

Page 1


Møbler for bedre lÌring


www.offinn.no

4


5

I n n h o l d P R O D U K T G R U P P E

SIDE

Bord og stoler for de minste

12 –27

Offinn administrasjon og utstillingslokaler i Vestnes

Elevbord og kateter

28 – 51

Offinn AS ble etablert i 1992 og har i dag et

Elevstoler

52 – 81

Langbord, benker og trillebord

82 – 101

landsdekkende nettverk av interiør-og møbelforhandlere i Norge. Vi har spesialisert oss på møbler og innredning for skole og barnehage.

Skap og reoler

102 – 139

Møte, kantine og fellesareal

140 – 175

Vår produktkatalog publiseres annethvert år og inneholder et bredt utvalg av produkter for offentlige møblering. Vi samarbeider med over 30 leverandører, hvor en stor del produserer i Norge.

Sittegrupper

176 – 197

Offinn AS har også et sterkt fokus på produkt-

Tavler, AV-møbler og utstyr

198 – 209

Kontor og arbeidsplasser

210 – 235

produkter spesielt rettet mot skolemiljø.

Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

236 – 251

Offinns administrasjon og utstillingslokale ligger

Skolekjøkken og naturfag

252 – 279

Garderobe

280 – 315

Møbler til lek og aktivitet

316 – 347

Stell og hvile

348 – 353

Forhandleroversikt

354

utvikling, og er tidligere støttet av Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd. I tett samarbeid med norske designere har vi utviklet nye

i Vestnes, Møre og Romsdal. Våre forhandlere er representert i hvert fylke, og alle tilbyr vårt sortiment. Sammen utgjør vi Offinn – og med en betydelig omsetning av møbler til undervisningsmarkedet – er vi en av landets største aktører.

Med fokus på norsk kvalitet Størstedelen av møblene i Offinn konseptet produseres i Norge.


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

6

Bevar miljøet til kommende generasjoner Både forbrukere og myndigheter nasjonalt og internasjonalt fokuserer mer og mer på bruken av kjemikalier i industrien, og nødvendigheten av reduksjoner, for å ivareta miljø og vår egen helse.

Offinn AS har fokus på produktutvikling av møbler til barn og unge sitt læringsmiljø. Da er tanken på deres fremtid og miljø heller ikke langt unna.

Vi stiller strenge krav til våre produsenter både når det gjelder råvarer og materialvalg, bruk av kjemikalier og utslipp i produksjon, transport og emballasje.


7

Våre produsenter dokumenterer at de oppfyller kravene til miljø og HMS.

Offinn AS ble Miljøfyrtårnsertifisert i 2009

Offinn AS er kontrollmedlem i Grønt Punkt.

”Vi kan ikke løse de problemene vi har skapt ved å tenke på samme måte som vi tenkte da vi skapte dem.” Albert Einstein


8


9

”Møbler for bedre læring” Arbeid og læring er nøkkelen til utviklingen av samfunnet, og et riktig læringsmiljø for unge er vel så viktig som for voksne. Er omgivelsene gode, påvirker dette menneskekroppen positivt. Eller som vi liker å formulere det : Hodet lærer best når kroppen har det bra! Offinn ønsker å tilby produkter som er verdifulle, og som bidrar til å øke trivselen i et rom, i et læringsmiljø, og for hvert enkelt individ. Vår visjon er å gi brukeren møbler for bedre læring!

Offinn utvikler møbler for fremtidens skole og barnehage


Heidi Leren Industridesigner AHO Gründer - Anunatak AS Heidi har bakgrunn som industridesigner fra AHO og flyttet hjem til Romsdalen og startet Anunatak. Har jobbet mye grafisk, og fokuserer i dag på industridesignprosjekt. Har bidratt med design i utviklingen av garderobekroken Hlín - som i 2015 ble tildelt prisen Årets Produkt og merket for god design.

Johan Ørbeck Aase Utdannet industridesigner ved Newcastle upon Tyne Polytechnic i England, BA(Hons) Design for Industry 1984-88. Driver i dag egen praksis. Arbeider med industridesign, interiørog møbeldesign. FUS - Stolserien med tilhørende bordsystem vant den norske ”Statens Designkonkurranse `97 - ny skole nye behov”. JØAA har mottatt flere priser/utmerkelser nasjonalt og internasjonalt.

Espen Thorup Utdannet industridesigner fra Art Center i California. Tildelt Norsk Forms designpris, og flere Merket for God Design fra Norsk Designråd. Arbeider internasjonalt. Prosjekter som Flytoget og hurtigbåter for Fjellstrand er blant de mest kjente her i landet.

Design for skole, barnehage og offentlig miljø

10


Designere

11

Offinn AS har et sterkt fokus på produktutvikling, og er tidligere støttet av Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd. I tett samarbeid med norske designere har vi utviklet nye produkter spesielt rettet mot skolemiljø. Vi benytter oss av eksterne designere som alle har lang erfaring og kompetanse innen ulike felt, både nasjonalt og internasjonalt. Dette er kompetanseområder som ergonomi og arbeidssituasjoner, møbelsystemer, interiørkonsepter, industrielle komponenter og metodisk produktutvikling

Synne Dragsund Litlere

Jonas Hallberg Eggen

Industridesigner MSc(NTNU) og daglig leder, Inventas Molde.

Industridesigner MA(RCA), MNID, Inventas Molde.

Utdannet produktdesigner ved NTNU i Trondheim, linje for

Udannet industridesigner ved Royal College of Art i London, linje

teknisk design, med spesialisering i metodisk produktutvikling

for industridesign og møbel under ledelse av professor Ron Arad.

og industridesign.

Han har jobbet mange år internasjonalt bl.a. med utvikling og

Hun har flere års erfaring som formgiver og prosjektleder hos

design av forbrukerprodukter for det europeiske markedet før han

Arkidea med utvikling av interiørkonsepter, og har vært frilanser

ble en del av Inventas Molde i 2005.

bl.a. for IKEA før hun etablerte eget designfirma i Molde i 2003.


12

Kiddo™: side 18

Karlo junior: side 19

Mini-Karlo: side 19

Taburett i bøk: side 19

Mini barnebord: side 20

Pluto: side 21

Gasolina: side 21

Flex Mini: side 22

Lekemøbler i kryssfinér: side 22

Rondo Kids stol: side 23

Rondo Kids taburett: side 23

Taburett i stål: side 23

Lekebord: side 25

Isabell barnebord: side 26

Smilla: side 27

Mini barnestol: side 20

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Rulle: side 27


Bord og stoler for de minste

13


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

14


inspirasjon

15

Bord og stoler for de minste


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 16


17

Østsiden Bibliotek - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Bord og stoler for de minste


18

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Markedets mest brukervennlige barnestol. KIDDO vokser i takt med barnet, og har god sittekomfort. Sete og fotbrett høydereguleres fra baksiden av stolen og i ønsket posisjon, helt uten bruk av verktøy. Sete- og fotplate kan reguleres hele 12 nivåer, og sittedybden tilpasses automatisk når du velger nivå. KIDDO kan henges opp på bordplaten. Leveres i lakkert bjørk kryssfinér. Høyde 85 cm, bredde 46 cm, dybde 60 cm. Sittehøyder: 23 - 60 cm Art. 550 - KIDDO

KIDDO® kan leveres med putesett i microfiber i assorterte farger, som er vaskbart ved 40 grader.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 552 - KIDDO® putesett

KIDDO® kan utstyres med en sikkerhetspakke som inkluderer sikkerhetsbøyle i plast, samt sikkerhetsreim som festes i stolrygg og rundt barnet. Bøylen er regulerbar og kan tilpasses barnet. Begge deler kan vaskes i maskin. Lett å montere/demontere. Art. 551 - KIDDO sikkerhetspakke


Bord og stoler for de minste

19

Karlo Junior og Mini-Karlo kan nå leveres med beiset rygg Transparente beisfarger med synlig trestruktur: Pastellgrønn, pastellgul og pastellblå.

RAL 6021 PALE GREEN

RAL 1034 PASTEL YELLOW Regulerbar fotstøtte.

KARLO JUNIOR

MINI-KARLO

Barnestol i hvitpigmentert bøk eller bøk natur. Kan også leveres med beiset rygg. Kraftig laminert understell, lett å stable. Velg mellom fast fotstøtte, eller med regulerbar fotplate.

Barnestol i hvitpigmentert bøk eller bøk natur. Kan også leveres med beiset rygg. Kraftig laminert understell, lett å stable. Leveres i tre sittehøyder: 27, 30 og 34 cm.

Art. 6100 - Karlo JR, fast fotstøtte Art. 6100R - Karlo JR, regulerbar fotstøtte Art. 6100B - Karlo JR, fast fotstøtte, beiset rygg Art. 6100BR - Karlo JR, reg.bar fotstøtte, beiset rygg

Art. 6110 - Mini-Karlo Art. 6110B - Mini-Karlo, beiset rygg

TABURETT I BØK Taburett i formspent bøk, med valgfritt sete i finér eller massiv bøk. Kan også leveres i hvitpigmentert lakk mot pristillegg. Kan leveres med tilleggsutstyr som 1/4 fotbue (innvendig eller utvendig), og rygglen. Høyde 50 cm, diameter Ø 33 cm. Kan også leveres i lavere høyder mot pristillegg. Art. 6070 - Taburett Art. 6071 - 1/4 fotstøtte Art. 6073 - Tillegg for lavere høyde Art. 6074 - Rygglen Art. 6075 - Taburettvogn

Taburettvogn med 4 låsbare hjul, som har plass til 6 taburetter.

PRO DU S E N T:

RAL 5024 PASTEL BLUE


20

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MINI BARNESTOL Mini er en stabil og solid barnestol, som leveres i to sittehøyder - 34 og 38 cm. Alle hjørner og kanter er pent og barnevennlig avrundet. Understell i klarlakkert laminert bjørk. Sete og rygg i bjørk kryssfinér, som i tillegg til lakkert bjørk natur også leveres med hvit, rød, gul, blå eller grønn høytrykkslaminat. Art. - 110.001 – Mini stol, bjørk natur Art. - 110.002 – Mini stol, farget høytrykkslaminat

MINI BARNEBORD Mini bord har understell i klarlakkert laminert bjørk, og plate i lakkert bjørk kryssfinér. Kan også leveres med plate i høytrykkslaminat eller lyddempende belegg på forespørsel. Leveres som rektangulært 120 x 60 cm, samt halvrundt 1/2Ø 120 cm. Bordene leveres i hele 5 høyder: 45, 52, 55, 60 og 64 cm - oppgi høyde ved bestilling.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. - 110.003 – Mini bord, 120 x 60 cm Art. - 110.004 - Mini halvrundt bord, 1/2 Ø x 120 cm

PROD USENT:


Bord og stoler for de minste

PLUTO En meget sterk og god barnestol i polypropylen plast, som stabler godt og har god sittekomfort. Leveres som standard i 4 forskjellige høyder, der hver sittehøyde har sin egen farge. Art. 13201 - Pluto grønn, h: 26 cm Art. 13202 - Pluto blå, h: 28 cm Art. 13203 - Pluto rød, h: 30 cm Art. 13204 - Pluto gul, h: 35 cm

GASOLINA En tiltalende barnestol med understell i krom 3, og gjennomfarget plastskall som kan leveres i hele 8 farger! Gasolina leveres i 3 ulike sittehøyder; 30, 32 og 34 cm. Stolen kan stables inntil 10 stk i høyden. Farger skall: Azur blå, blå, mørk blå, grønn, mørk grønn, gul, orange og rød Art. GAS-30 - Gasolina, sittehøyde 30 cm Art. GAS-32 - Gasolina, sittehøyde 32 cm Art. GAS-34 - Gasolina, sittehøyde 34 cm

PRO DU S E N T:

21


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

22

FLEX MINI En spennende og fargerik stol for de minste, med et ergonomisk utformet skall i polypropylen. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard farger skall: Lys grå, sort, gul, oransje, rød, blå og grønn. Samme skall leveres i tre høyder på understellet - sittehøyde 31, 35 og 38 cm. Her avbildet i sittehøyde 35 cm. Kan også leveres i voksen størrelse - for mer info om stolserien, se side 77. Art. A-7874-2 - Flex Mini, sittehøyde 31 cm Art. A-7874-3 - Flex Mini, sittehøyde 35 cm Art. A-7874-4 - Flex Mini, sittehøyde 38 cm

LEKEMØBLER I KRYSSFINÉR Lekebord med høyde 45 cm. Mål plate: 60 x 60 eller 90 x 60 cm. Stolene er vendbare med 3 sittehøyder i en og samme stol, 17, 23 og 29 cm. Leveres i bjørk utførelse, eller med farget sete og rygg. Her kan du velge i hele 9 standard farger. Mål: 28 x 28 x 35 cm Art. 117.003 - Lekebord, 60 x 60 cm Art. 117.004 - Lekebord, 90 x 60 cm

PROD USENT:

NCS-S 0502-Y

NCS-S 2500-N

NCS-S 2570-G20Y

NCS-S 4030-R90B

NCS-S 1565-B

NCS-S 0560-Y20

NCS-S 1370-Y47R

NCS-S 2070-R

Standard farger

NCS-S 7502-B

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 117.001 - Kassestol, bjørk Art. 117.002 - Kassestol, farget


Bord og stoler for de minste

RONDO KIDS STOL Fargerike stoler som nå leveres i 3 ulike høyder - 26, 30 og 34 cm. Stolene kan stables og har god sittekomfort. Seteskall i lakkert bøk finer som leveres i bøk natur, eller lakkert i et stor utvalg farger og pasteller! Krom understell, 16 mm stålrør. Design: Erik Jørgensen Art. 5000 Rondo Kids

Rondo Kids stol - farge lavendel

RONDO KIDS TABURETT Smart stabelbar krakk i samme utførelse som Rondo Kids stol. Leveres i 3 ulike høyder - 26, 30 og 34 cm. Krom understell, 16 mm stålrør og seteskall i samme utførelser som Rondo Kids. Art. 5000T - Rondo Kids taburett

TABURETT I STÅL Stabelbar taburett med to fothvilere og rundt sete Ø33 cm i finert bøk. Leveres i to sittehøyder - 50,5 og 66 cm. Setet kan også leveres med lys grå laminat eller i sortbeiset massiv bøk mot pristillegg. Understell leveres i alu-lakkert stål. Kan også leveres i krom mot pristillegg. Taburettene stabler max 6 i høyden. Mål høyde fothvilere : 15 og 20 cm på taburett H50,5 cm 10 og 20 cm på taburett H66,0 cm Art. 200/F1 - Taburett alu/finert bøk/2 fothvilere H50,5 cm Art. 200/F3 - Taburett alu/finert bøk/2 fothvilere H66 cm

Sete lys grå laminat

Sete sortbeiset massiv bøk

23


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

24

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Bord og stoler for de minste

LEKEBORD Lekebord med plater i bjørk, bøk eller F7927 lys grå høytrykkslaminat og ABS kantlister, eller lyddempende plater i vinyl. Bein i 32 mm epoxylakkerte stålrør - bestill 4 stk bein pr bord. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Bordhøyde: 53 cm.

Bein: Art. 13251 - Bein, pr stk. Bjørk plater: Art. 10920 - Bordplate 120 x 60 cm Art. 10970 - Bordplate halvrund Ø 120 cm Art. 10990 - Bordplate rund Ø 120 cm

Lys grå plater: Art. 10720 - Bordplate 120 x 60 cm Art. 10770 - Bordplate halvrund Ø 120 cm Art. 10790 - Bordplate rund Ø 120 cm

Bøk plater: Art. 10820 - Bordplate 120 x 60 cm Art. 10870 - Bordplate halvrund Ø 120 cm Art. 10890 - Bordplate rund Ø 120 cm

Lyddempende plater, lys grå: Art.10120 - Bordplate120 x 60 cm Art.10170 - Bordplate halvrund Ø120 cm Art.10190 - Bordplate Ø120 cm

Plater kan leveres i andre platestørrelser og utførelser

PRO DU S E N T:

25


26

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

ISABELL BARNEBORD Lavt bord med ben i heltre og plate i hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist. Velg mellom kvadratisk eller rundt bordplate. Ben i hvitlasert bjørk eller eik. Totalhøyde 60cm. Andre høyder og platestørrelser kan leveres på forespørsel. Art. 25511 - Bjørk hvitlasert 60x60x60 Art. 25521 - Eik hvitlasert 60x60x60

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 25519 - Bjørk hvitlasert Ø70 Art. 25529 - Eik hvitlasert Ø70

PROD USENT:


Bord og stoler for de minste

SMILLA LAV En perfekt og ergonomisk stol for personale på barnehage og skole. Stolen har ekstra lav sittehøyde, fra sittehøyde 35 - 47,5 cm. Setet er mykt fjærende, og kan også leveres med ryggstøtte. Stabilt understell med 65 mm lettrullede hjul. Setet er stoppet med 20 mm kaldskum, og leveres trukket med Økotex kunstskinn. i hele 9 std farger. Evnt ryggstøtte er sort. Setediameter: 33 cm. Art. S3300 - Smilla Art. S2313 - Tillegg for ryggstøtte

RULLE En praktisk taburett på hjul med oppbevaringsmuligheter på understellet. Leveres i hele fem farger: Blå, grønn, rød, gul eller sort. Kan også leveres med sort ryggstøtte. Setet er i formpresset PU-skum, diameter 40 cm. Regulerbar sittehøyde 37-50 cm. Understell med 5 stk 75 mm hjul, der to av hjulene er låsbare. Art. S2002 - Rulle Art. S2313 - Tillegg for ryggstøtte

PRO DU S E N T:

27


28

Grande bordplater: side 36-37

Unik elevbord: side 38

Imagine elevbord: side 39

Kvadrat bord: side 40

R-40 eksamensbord: side 41

Vegghengt studiebord side 41

Doppio elevbord: side 42-43

PAGHOLZ® elevbord: side 44-45

Stablebart elevbord: side 46

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Global kateter: side 51

Mobilt arbeidsbord: side 48-49 Grande mobilt kateter: side 50

Grande kateter: side 51

Mix kateter: side 50


Elevbord og kateter

29


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 30


31

Kongsberg VGS - levert av vür forhandler Kontormiljø Ringerike AS Elevbord og kateter


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 32


33

Innfjorden friskole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Elevbord og kateter


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 34


35

Granstangen skole - levert av vĂĽr forhandler Form/Funk Oslo AS Elevbord og kateter


36

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRANDE STANDARD BORDPLATER

Bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist i lys grå F7927, bjørk F7921, eller bøk F0190.

Miljøplater i MDF med avrundede kanter og hjørner. Platene leveres som standard med F7921 bjørk høytrykkslaminat.

Bordplater med lyddempende akustikkbelegg i vinyl med 2 mm ABS kantlist.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Standard farge lys grå Andre farger kan leveres på forespørsel.

PROD USENT:


Elevbord og kateter

37

GRANDE STANDARD BORDPLATER - UTFØRELSER OG MÅL: Miljøplater i MDF med avrundede kanter og hjørner.

Bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist.

Platestørrelse

Art.nr. Bjørk

Platestørrelse

Art.nr. Lys grå Art.nr. Bøk

Art.nr. Bjørk

Tykkelse 17 mm 70 x 54 cm 80 x 60 cm

10517 10518

Tykkelse 20 mm 70 x 60 cm 120 x 60 cm 140 x 70 cm 160 x 80 cm 200 x 80 cm

10514 10520 10532 10535 10544

Tykkelse 20 mm 70 x 60 cm 80 x 60 cm 90 x 70 cm 120 x 60 cm 120 x 70 cm 120 x 80 cm 140 x 70 cm 160 x 80 cm 180 x 80 cm 200 x 80 cm

10714 10718 10715 10720 10725 10722 10732 10735 10743 10744

10814 10818 10815 10820 10825 10822 10832 10835 10843 10844

10914 10918 10915 10920 10925 10922 10932 10935 10943 10944

Rund Ø 60 cm Rund Ø 70 cm Rund Ø 90 cm Rund Ø 120 cm

10793 10792 10791 10790

10893 10892 10891 10890

10993 10992 10991 10990

Halvrund 1/2 Ø 120 cm 10770 Halvrund 1/2 Ø 140 cm 10782

10870 10882

10970 10982

Bordplater i lys grå lyddempende vinyl med ABS kantlist. Platestørrelse

Art.nr. Lyddempende lys grå

Tykkelse 22 mm 80 x 60 cm 120 x 60 cm 120 x 80 cm Halvrund 1/2 Ø 120 cm Rund Ø 120 cm

10118 10120 10122 10170 10190


38

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

UNIK ELEVBORD Bordserie med svært kraftig konstruksjon. Understell med sveiste bein Ø 38 mm, og kraftig sarg 40 x 20 mm under bordplaten. Bordhøyde: 72 cm. Kan også leveres i andre størrelser og utførelser på forespørsel. - Leveres med bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist, utførelser F7921 bjørk, F7927 lys grå eller F0190 bøk. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Leveres med 1 stk stillskrue pr bord. Har stålinnsats som hindrer slark og selvutskruing av stillskrue. Stoloppheng kan også leveres.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Leveres med 1 stk stillskrue pr bord. Har stålinnsats som hindrer slark og selvutskruing av stillskrue.

ABS kantlist

ABS kantlist

ABS kantlist

ABS kantlist

Lys grå: Art. 857 - 70 x 60 cm Art. 858 - 80 x 60 cm

Lys grå: Art. 876 - Halvrundt 120 cm Art. 878 - Halvrundt 140 cm

Bøk: Art. 847 - 70 x 60 cm Art. 848- 80 x 60 cm

Bøk: Art. 823- Halvrundt 120 cm Art. 824 - Halvrundt 140 cm

Lys grå: Art. 866 - 120 x 60 cm Art. 867 - 120 x 80 cm Art. 869 - 140 x 70 cm

Lys grå: Art. 945 - Rundt Ø60cm Art. 946 - Rundt Ø70cm Art. 947 -Rundt Ø90cm Art. 948- Rundt Ø120cm

Bjørk : Art. 837 - 70 x 60 cm Art. 838 - 80 x 60 cm

Bjørk: Art. 825 - Halvrundt 120 cm Art. 826 - Halvrundt 140 cm

PROD USENT:

Bøk: Art. 883 - 120 x 60 cm Art. 884 - 120 x 80 cm Art. 885 - 140 x 70 cm Bjørk: Art. 886- 120 x 60 cm Art. 887- 120 x 80 cm Art. 888 - 140 x 70 cm

Bøk: Art. 950 - Rundt Ø60cm Art. 951 - Rundt Ø70cm Art. 952 - Rundt Ø90cm Art. 953 -Rundt Ø120cm Bjørk Art. 954 - Rundt Ø60cm Art. 955 -Rundt Ø70cm Art. 956 -Rundt Ø90cm Art. 957 - Rundt Ø120cmm


Elevbord og kateter

IMAGINE ELEVBORD Et kraftig elevbord med runde bein Ø 30 mm. Konstruert for å sikre en enkel montering. Standard farge understell RAL 9006 aluminium. Bordplater i MDF med F7921 bjørk høytrykkslaminat, eller plater i F7927 lys grå, bøk eller bjørk høytrykkslaminat med ABS kantlist. Bordhøyde: 72 cm. Spesialmål kan leveres.

2 stk. stillskruer med stålinnsats pr. bord. Solid rammekunstruksjon. Enkel montering. Design: Espen Thorup

PRO DU S E N T:

Lakkert MDF-kant

ABS kantlist

Bjørk: Art. 890 - 80 x 60 cm Art. 891 - 120 x 60 cm

Lys grå: Art. 895 - 80 x 60 cm Art. 896 - 120 x 60 cm Art. 897 - halvrundt 1/2 Ø 120 cm Bøk: Art. 893 - 80 x 60 cm Art. 894 - 120 x 60 cm Art. 898 - halvrundt 1/2 Ø 120 cm Bjørk: Art. 806 - 80 x 60 cm Art. 807 - 120 x 60 cm Art. 808 - halvrundt 1/2 Ø 120 cm

39


40

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

KVADRAT BORD Elevbord med et meget solid og stilrent helsveist bordunderstell. Bordplate monteres sikkert og enkelt til understellet med 8 skruer– 2 i hvert hjørne. Sterke ben i Ø32 mm rør med en godstykkelse på 2 mm. Tre sarger i 30 x 15mm firkant rør med godstykkelse 2mm. Smalere frontsarg i 15 x 15 mm firkantrør med godstykkelse 2 mm. Universelt utformet - gir adkomst også for elever med funksjonshemming. Standard farge RAL 9006 aluminium. Leveres standard med stillskrue på ett ben. Kan også leveres med markedets beste stoloppheng, som gjør at stolen henger høyt og sikkert under platen, og frigjør både gulv og bordplate for enkelt renhold. Veskekrok for oppheng av ryggsekk kan også leveres. Velg bordunderstell: Art. 71710 - KVADRAT bordunderstell for bordplate 60x80 cm Art. 71711 - KVADRAT bordunderstell for bordplate 60x70 cm Art. 71712 - KVADRAT bordunderstell for bordplate 60x120 cm Art. 71719 - KVADRAT veskekrok sølv Art. 71770 - Kvadrat stoloppheng 60*80 for Kelly m/gasslift, Pilot m/gasslift, Tango Art. 71771 - Kvadrat stoloppheng 60*80 for Tango jr. Art. 71772 - Kvadrat stoloppheng 60*70 for Kelly m/gasslift, Pilot m/gasslift, Tango Art. 71773 - Kvadrat stoloppheng 60*70 for Tango jr. Velg Grande bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist: Art. 10718 - bordplate, lys grå, 60 x 80 cm Art. 10714 - bordplate, lys grå, 60 x 70 cm Art. 10720 - bordplate, lys grå, 60 x 120 cm For bordplater i andre utførelser - se oversikt over bordplater side 36.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kuleformede knotter gir mindre kontaktflate mot gulv og virker støydempende ved flytting av bord.

Nyutviklet solid opphengsbeslag

PROD USENT:

Helsveiset understell gir styrke og stabilitet.

Veskekrok

Stillskrue for justering mot gulvet


Elevbord og kateter

R-40 EKSAMENSBORD Sammenleggbart bord med solid låsemekanisme, velegnet som eksamensbord. Stabler 5 cm i høyden pr bord. Understell i krom, og plater med bøk, bjørk, hvit eller grå Fibo-laminat. Bordhøyde: 72 cm. Vekt: 10 kg. Kan også leveres i en rekke andre størrelser. Art. R40-103 - 80 x 60 cm.

VEGGHENGT STUDIEBORD Praktisk studiebord og benk - perfekt for miljøer hvor det er trangt om plassen. Slås enkelt ned og opp etter behov. Montert med gasspatron av høyeste kvalitet og utrustet med sikkerhetslås som holder bordet på plass når det ikke er i bruk. Solid ramme i pulverlakkert stål og bordplate i 25mm MDF med laminat og avrundede kanter. Totalmål: L123 x B134,5 cm Bordplate 110 x 60 cm Benkeplate 110 x 30 cm Bordhøyde 73 cm, sittehøyde 45 cm Art. 801872 -Vegghengt studiebord

PRO DU S E N T:

41


42

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

DOPPIO ELEVBORD Design: Offinn AS & Inventas AS Et kraftig elevbord med låsbar oppbevaring. Helsveiset hvitlakkert understell, med ben i 30mm firkantrør, og 60mm sarg på tre sider. Bordplate i 30mm tykkelse med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Trapesformet skuff for oppbevaring av bøker, permer og skrivesaker, utført i eik direktelaminat. Gir plass til ca 3 ringpermer. Mål: B80cm D60cm H72cm Art. 25191 – Doppio elevbord bordplate hvit Art. 25197 – Doppio elevbord bordplate semistandard

ekstra g styrke o p p o bevaring

Ekstra styrke Ekstra oppbevaring

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Doppio reol- og hyllesystem se side 134

PROD USENT:

Her vist med bordplate i semistandard farge F7940 gul


Elevbord og kateter

Semistandard farger

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Stoler med C-understell kan lett henges på bordplaten. Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

Trapesformet skuff for oppbevaring av bøker, permer og skrivesaker, gir plass til ca 3 ringpermer.

43


44

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Skjermvegg som tilleggsutstyr


Elevbord og kateter

PAGHOLZ ® CHANGE ELEVBORD Et sterkt og moderne elevbord med fremtidsrettet design. Change elevbord har bordplate utført i et formpresset og ekstremt sterkt materiale. Leveres både stabelbar, og med inntrukket understell slik at det kan plasseres kant-i-kant med neste bord. Standard krom understell i en sterk og sluttet konstruksjon med rørbøyle. Foruten krom, kan understellet også leveres i andre utførelser. Be om tilbud. Bordhøyde: 75 cm. Stabelbar inntil 5 i høyden. Mål: Bredde 70 cm, dybde 55 cm Art. A-7270- CHANGE, 70 x 55 cm

Pagholz stol-program og materialbeskrivelse se side 78

45


46

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

STABELBART ELEVBORD A2S-O-DUR® Flytende polyurethan blir formstøpt rundt bordplaten og gir en elastisk, beskyttende og holdbar kantlist som tåler sterk slitasje og påkjenninger. Alle A2S-O-DUR® fargene er PVC-frie.

Unikt stabelbart elevbord med 4 ben. Bordplate i høytrykkslaminat farge "Grey White", med patentert helstøpt kantlist A2S-O-DUR® i grå farge. (grey) Understell i pulverlakkert stål farge RAL 9006. Andre farger finnes også. Understell kan også leveres med hjul på de to fremste ben - for enkel flytting. Bordhøyde: 75cm Mål: Bredde 70 cm (76,5cm med ben) dybde 55 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. A-7280 - Stabelbart elevbord, 70 x 55 cm Art. A-7280C - Stabelbart elevbord med 2 hjul, 70 x 55 cm

Hjul forenkler flytting og ommøblering


Elevbord og kateter

47


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

48

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PROD USENT:


Elevbord og kateter

MOBILT ARBEIDSBORD MED HØYDEREGULERING høyde fra 73 til 116 cm. Understell i sølv RAL 9006 eller sort RALxxxx. Kan også leveres med buet frontpanel 70 x 49 cm, inkl. festebeslag. Art. 356 - Lys grå høytrykkslaminat med ABS kantlist, sølv understell Art. 357 - Hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist, sølv understell Art. 354 - Lys grå høytrykkslaminat med ABS kantlist, sort understell Art. 355 - Hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist, sort understell Art.2204 - Buet frontpanel i lakkert stål RAL 9006

49


50

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRANDE MOBILT KATETER I STÅHØYDE Kateter utført i lys grå direktelaminat. Topplate Ø 66 cm med høytrykkslaminat i lys grå eller bjørk. Innredet med 1 skuff med lås, og 1 hylle. Leveres med kraftige hjul, hvorav 2 låsbare. Kan også leveres med dør med lås. Mål: 46 x 44 x 102 cm Art. 362 - Mobilt kateter, grå topplate Art. 365 - Mobilt kateter, bjørk topplate Art. 366 - Tillegg for dør med lås

MIX KATETER Mobilt kateter i ståhøyde. Topplate i høytrykkslaminat, skrog i direktelaminat. Velg mellom kateter med skuff eller skuff og dør. Nedfallbare klaffer leveres som tilbehør. Mål: 46 x 46 x 102 cm Art.16401 – Mix kateter, hvit med hvit skuff Art.16501 – Mix kateter, lys grå med lys grå skuff Art.16408 – Mix kateter,hvit med skuff i semistd farge Art.16508 – Mix kateter, lys grå med skuff i semistd farge Art.16402 – Mix kateter, hvit med hvit skuff/dør Art.16502 – Mix kateter, lys grå med lys grå skuff/dør Art.16409 – Mix kateter,hvit med skuff/dør i semistd farge Art.16509 – Mix kateter, lys grå med skuff/dør i semistd farge

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Tilbehør Mix kateter Art.16400 – Nedfellbar klaff hvit, 46x25 cm, pr.stk Art.16500 – Nedfellbar klaff lys grå, 46x25 cm, pr.stk

PROD USENT:


GLOBAL KATETER I STÅHØYDE

G LOBAL -S ERIEN

Elevbord og kateter

Global kateter med spennende design. Skap med grå direktelaminat, og plate og fronter med bjørk direktelaminat. Frontpanel i perforert stålplate RAL 9006 aluminium. Låsbar skuffe under bordplaten leveres som tilleggsutstyr. Mål: B56/90 x D55 x H101/112 cm Design: Espen Thorup Art. 15420 - Global kateter uten skuff Art. 15421 - Tillegg for skuff

GLOBAL ARBEIDSSTASJON Topplate med rails som kan monteres på Globalreoler med bredde 80,2 cm. Beinsett med hjul Ø 75 mm, høyde: 23 cm. Design: Espen Thorup Art. 15199 - Topplate bjørk direktelaminat Art. 15177 - Beinsett med 4 hjul

Her er benyttet: 1 stk art. 15021 - Global modul, bjørk/grå 2 stk art. 15183 - Global medium dør, bjørk m/perforert fylling, store hull Std. rett håndtak

GRANDE KATETER Kateter i standard utførelse, med 1 eller 2 skuffer. Frontplate og skuffeseksjon i lys grå direktelaminat. Topplate med bøk, bjørk eller lys grå høytrykkslaminat. Kraftig stålunderstell med runde bein Ø 38 mm, lakkert i RAL 9006 aluminium. Mål: 120 x 60 x 72 cm. Art. 4615 - med 1 skuff, bøk plate Art. 4618 - med 1 skuff, bjørk plate Art. 4612 - med 1 skuff, lys grå plate Art. 4625 - med 2 skuffer, bøk plate Art. 4628 - med 2 skuffer, bjørk plate Art. 4622 - med 2 skuffer, lys grå plate

PRO DU S E N T:

51


MĂ˜BLER FOR BEDRE LÆRING

52

Amigo-serien: side 60-61

Public Swing: side 62

Samba: side 64

Rio: side 65

Coda: side 66

Coda Light: side 66

Ballet: side 67

Ballet funksjonsstol: side 67

Classic 208 / 508: side 68

Delta Ekstrem: side 69

Delta med meier: side 69

Tango Ekstrem: side 70

Bravo Ekstrem: side 70

Pilot-serien: side 72

Kelly-serien: side 73

Flex-serien: side 74-77

Premium-serien: side 78-79

Smart-serien: side 80

Pan-serien: side 81


Elevstoler

53


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 54


55

Eiganes barneskole - levert av vĂĽr forhandler Inventum Rogaland Tre og StĂĽl AS Elevstoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 56


57

Granstangen skole - levert av vĂĽr forhandler Form/Funk Oslo AS Elevstoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

58


inspirasjon

59

Vartdal skole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Elevstoler


60

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

AMIGO MED 4 BEN Sterk og solid stol med fire ben. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Understell i standard sølvgrå RAL 9006. Kan også leveres i sort RAL 9005. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 45 cm. Art.nr. UNIA4 – Amigo med 4 ben

AMIGO MED HJUL OG AMIGO 3D MED HJUL Sterke og solide høyderegulerbar stoler med gasslift. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Amigo med hjul kan også leveres med 3D-vipp i setet som gir en mer bevegelig sittestilling. Standard hjulkryss i sort nylon med hjul. Glidere kan også leveres. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 43-59 cm. Art.nr. UNIA1 – Amigo med hjul Art.nr. UNIA1-3D – Amigo 3D med hjul

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Sterk og stabil konstruksjon med ovalrør.

3D-vipp i setet

PROD USENT:


Elevstoler

AMIGO MED MEIER Sterk og solid stol med meier. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Understell i standard sølvgrå RAL 9006. Kan også leveres i sort RAL 9005. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 45 cm. Art.nr. UNIA2 – Amigo med meier

Beslaget beskytter stålet under stabling

Rød

Gul

Korngul

AMIGO MED Z-UNDERSTELL Blå

Eplegrønn

Grønn

Sterk og solid stol med Z-understell. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Understell i standard sølvgrå RAL 9006. Kan også leveres i sort RAL 9005. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 45 cm. Art.nr. UNIAZ – Amigo med z-understell

Sort

Grå

Alle stolskall er festet med 6 skrupunkt

61


62

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PUBLIC SWING Public Swing med gasslift er en trendy og lett arbeidsstol med sterkt og fleksibelt seteskall i polypropylen. Pen overgang mellom sete og rygg, lett svikt, og innstøpt løfteleppe i toppkant for bedre håndtering. Solid hjulkryss i sort plast. Kan også leveres med aluminiumskryss. Stolskall leveres i en nøktern palett som strekker seg fra det nøytrale til mer lekne nyanser. Kan også leveres med stoffbrikke i sete -og rygg eller helpolstret.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kan også leveres med armlener.

PROD USENT:

Standard farger: Grønn RAL 6025 / Pastellturkis RAL 6034 / Gråhvit RAL 9002 / Okergul RAL 1024 / Pastellblå RAL 5024 / Sort RAL 9004 / Rød RAL 3000 / Orange RAL 2010 / Grå RAL 7044 / Lilla RAL 4005 / Mosegrønn RAL 6005 / Oxidrød RAL 3009 / Azurblå RAL 5009 Design: Anderssen & Voll Art. PUBLIC-S -arbeidsstol med gasslift


Elevstoler

63


64

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SAMBA OG SAMBA JR Tøff arbeidsstol som leveres i to skallstørrelser, der det minste er tilpasset småskoletrinnet. Stolene har gasslift og sort hjulkryss, som også kan leveres med glidere. Fotring kan leveres som tilleggsutstyr. Stolene kan også leveres med polstring i setet, samt med beslag for oppheng på bordplaten. Standard farger Samba: Sort, grå, blå, rød, gul og mintgrønn. Standard farger Samba JR: Sort, grå, rød og mintgrønn. Art. 905 - Samba Art. 906 - Samba, polstret sete, prisgr. 1 Art. 907 - Tillegg for fotring med liftforlenger Art. 908 - Samba JR Art. 909 - Samba JR, polstret sete, prisgr. 1

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 905B - Tillegg for opphengsbeslag

Med opphengsbeslag kan Samba og Samba JR henges på bordplaten for enklere renhold. Opphengsbeslaget leveres som tilleggsutstyr.

PROD USENT:


Elevstoler

RIO Tidsriktig plastskallstol i polypropylen, leveres med krom eller sølvlakkert understell. Stolen er stabelbar og har meget god sittekomfort. Rio kan også leveres med fotbrett som tilleggsutstyr. Også mulighet for rekkekobling, be om pris. Vekt 4,5 kg, sittehøyde 45 cm. Std. Skallfarger: Sort, grå, blå, rød, gul, hvit og mintgrønn. Art. 900 - Rio Art. 901 - Rio, polstret sete, prisgr. 1 Art. 900FOT - Fotbrett til Rio RIO

RIO Z Praktisk plastskallstol i polypropylen og Z-understell som gjør oppheng og stabling enkelt. Leveres med lakkert understell. Understellets utforming gjør at stolen enkelt henges på bordplaten. Standard farger skall: Sort, grå, rød, gul, mintgrønn, blå og hvit Vekt : 5 kg Mål : H81cm B50cm SD46cm SH45cm Art. 904 – Rio Z

RIO JR OG RIO MINI Rio kan også leveres i to mindre størrelser med Z-understell. Rio JR har skall tilpasset småskoletrinnet, og understellets utforming gjør at stolen enkelt henges på bordplaten. Standard farger skall: Sort, grå, rød og mintgrønn. Sittehøyde 36 cm. Vekt 3,5 kg

RIO Z

Rio Mini er tilpasset de aller minste, med sittehøyde 28 cm. Art. 902M - Rio Mini Art. 902 - Rio JR Art. 903 - Rio JR, polstret sete, prisgr. 1

RIO JR

65


66

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CODA & CODA LIGHT Coda er en stol som er designet for mennesker i bevegelse. Stolen har en gyngefunksjon som gir en sikker og myk bevegelse, og stolskallets utforming gir en helt spesiell sitteopplevelse. Coda er en meget lett og komfortabel stol, som er laget av resirkulerbar PP-plast og aluminium. Nye Coda Light har en smalere sarg som gir bedre plassutnyttelse i store oppsett.

kombinasjon. Stolen har rekkekobling som standard. Coda kan leveres med armlener som har innebygget opphengsfunksjon for bord, mens Coda Light kan leveres med smart opphengsbeslag. Faste eller avtagbare stoffbrikker i sete og rygg leveres i mange ulike farger og kvaliteter, og også her kan man ha tofarget kombinasjon.

Coda har todelt skall som gir rom for lek med fargekombinasjoner. Standard farger skall: Sort, rød, hvit, grå og blå - ensfarget eller i tofarget

Vekt: 4,5 kg.

Art. 970 - Coda Art. 971 - Armlener til Coda Art. 972 - Coda med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973 - Coda med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1 Art. 970L - Coda Light Art. 971L - Opphensfunksjon for Coda Light Art. 972L - Coda Light med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973L - Coda Light med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

Design: Tor Gunnar Lundenes.

Smart integrert opphengsbeslag Coda Light

CODA MED LIFT

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Coda leveres også med hjulkryss og gasslift, og er en utmerket elevstol for lange skoledager. Coda med lift kan også henges på bordkanten for enkel rengjøring av gulv. Standard farger skall: Sort, rød, hvit, grå og blå - ensfarget eller i tofarget kombinasjon. Art. 975 - Coda med lift Art. 976 - Coda med lift, med setebrikke, prisgr. 1 Art. 977 - Coda med lift, med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

PROD USENT:


Elevstoler

RBM BALLET

RBM BALLET FUNKSJONSSTOL

En inspirerende stol som er klassisk i sin form. Stolen er stabil og har god sittekomfort. Stolen er stabelbar og kan rekkekobles. Formpresset skall i fargene sort eller grå.

Formstøpt skall i fargene sort eller grå. Understell i sort formstøpt nylon, gummihjul med myke baner.

Understell i 19 mm stålrør i RAL 9005 sort, RAL 9006 aluminium eller krom. Art. 6040 - Ballet Art. 6040S - Ballet, med polstret sete

PRO DU S E N T:

Kan også leveres med aluminiumsunderstell, høy lift og fotring Art. 6030-31 - Ballet funksjonsstol Art. 6030-32 - Ballet funksjonsstol, polstret sete

67


68

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CLASSIC 208 Stol Classic 208 er produsert i formpresset høytrykkslaminat som gir holdbarhet og bruksverdi år etter år. Dobbelkrum i rygg gir god korsryggstøtte. Ergonomisk utformet sete sikrer jevnt fordelt trykkbelastning på muskulatur. Vinkel på bein vanskeliggjør vipping. Stolen er lakkert i RAL 9006. Fotbrett leveres som ekstra utstyr. Sittehøyde 46 cm, sittedybde 38 cm Art. 71840 - Classic 208, uten fotbrett Art. 71841 - Fotbrett til Classic 208

CLASSIC 508 Stol Classic 508 er tilpasset småskoletrinnet med samme kvalitet og visuelle uttrykk som 208. Classic 508 leveres standard med fotbrett. Sittehøyde 49 cm, sittedybde 32 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 71845 - Classic 508, med fotbrett

Kvalitet stålgods understell: Utv. mål Ø22 mm med godstykkelse 1,5 mm

Regulerbart fotbrett

PROD USENT:


Elevstoler

DELTA EKSTREM OG DELTA EKSTREM JR. Kraftig elevstol i to størrelser. Skallet er i gjennomfarget polypropylen plast, med god elastisitet i skallet. Stolen har meget god sittekomfort, og stabler godt. Standard skallfarge er sort, rød og grå. Alle farger har struktur-overflate. Understell i 22 mm stålrør, pulverlakkert i RAL 9006 Sølv. Kan leveres med regulerbart fotbrett som tilleggsutstyr. Delta har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Delta JR. har et mindre skall tilpasset småskoletrinnet og standard bordhøyde 72 cm. Den har sittehøyde 49 cm, sittedybde 32 cm. Art. 71850 – Delta Art. 71851 - Fotbrett til Delta Art. 71852 - Delta JR. Art. 71864 - Fotbrett til Delta JR.

Nå med grep i ryggen for bedre håndtering.

Delta Ekstrem har gode stableegenskaper

DELTA MED MEIER Kraftig stol med skall i gjennomfarget polypropylen plast, med god elastisitet i skallet. Stolen har meget god sittekomfort, og stabler godt. Standard skallfarge er sort, rød og grå. Alle farger har struktur-overflate. Pulverlakkert meieunderstell i 12mm massivt stål i farge RAL 9006 Sølv. Sittehøyde 46 cm. Sittedybde 38 cm. Art. 71650 – Delta med meier

Grå

Rød

Kvalitet stålgods understell: Utv. mål Ø22 mm med godstykkelse 1,5 mm.

PRO DU S E N T:

Svart

Høy elastisitet og tåler store belastninger.

Gjennomfarget skall i polypropyleneplast.

Innfeste for understell er støpt inn i plastskallet for å tåle ekstremt store belastninger.

69


70

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

TANGO EKSTREM OG TANGO EKSTREM JR Høyderegulerbar stol med gasslift, leveres med gjennomfarget sitteskall i to størrelser. Skallet er i polypropylen plast, med god elastisitet i skallet og ekstrem styrke. Nå med grep i ryggen for bedre håndtering! Stolen har meget god sittekomfort. Standard skallfarger er sort, rød og grå. Alle farger har overflate med struktur. Sort plastkryss med hjul eller glidere. Tango kan leveres med regulerbar fotring for montering på gasslift. Evt med ergonomisk utført fotbrett, med et design som unngår støvsamling, og kan svinges bak stolen ved behov. Tango leveres med valgfritt oppheng enten integrert på stol eller under bordplate. Dette forenkler renhold av gulvene. Tango JR har et mindre sitteskall tilpasset småskoletrinnet, og leveres med fotring eller fotbrett. Art. 71855 – Tango, med hjul Art. 71858 – Tango, med glidere Art. 71867 – Tango JR, med hjul Art. 71868 – Tango JR, med glidere Art. 71856 – Fotring for Tango/Tango JR Art. 71853 – Fotbrett for Tango/Tango JR Sittehøyde: 41-51cm Sittedybde : 38cm Sittedybde Junior: 32cm

BRAVO EKSTREM OG BRAVO EKSTREM JR. Bravo er en kraftig regulerbar elevstol i polypropylen med lang levetid og en imponerende elastisitet i skallet. Nå med grep i ryggen for bedre håndtering! Stolen har meget god sittekomfort og er en praktisk stol for alle alderstrinn. Standard skallfarger er sort, rød og grå. Alle farger har struktur overflate og er gjennomfarget. Stolen har en enkel og sikker mekanisk regulering med 2 bolter som regulerer både fotbrett og sittehøyde. Understell og fotbrett er lakkert i sort RAL 9005. Bravo Ekstrem JR er beregnet for småskolen og har tilpasset sete og rygg for småskoletrinnet. Stolen har samme gode egenskaper som Bravo Ekstrem. Sittehøyde: 41-51cm Sittedybde : 38cm Sittedybde Junior: 32cm

Rød

Svart

Art. 71812 – Bravo regulerbar Art. 71813 – Bravo JR regulerbar Art. 71816 – Bravo / Bravo JR fotbrett

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Grå

Høy elastisitet og tåler store belastninger.

Gjennomfarget skall i polypropyleneplast.

PROD USENT:

Innfeste for understell er støpt inn i plastskallet for å tåle ekstremt store belastninger.


Elevstoler

71


72

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PILOT-SERIEN

Std.

Rimelige stoler med god kvalitet og et flott design. Gjennomfarget skall i høykvalitetsog glassfiberforsterket polypropylen. Understell kobles til plastskall med klammere med hele 8 skru-forbindelser. Stolene leveres i mange tidsriktige farger. Velg mellom standard sort eller grå, eller 7 andre semistandard farger. Pilot med fire ben og meier kan også leveres med matchende farge på understell. Standard skallfarger: sort, grå Semistandard skallfarger: gul, oransje, lilla, mosegrå, ivory, rød, blå Standard farge understell: RAL 9006 sølv Semistandard farge understell: RAL 2008 oransje, RAL 4006 lilla, RAL 3017 rød, RAL 1018 gul, RAL 1013 ivory, RAL 5014 blå, RAL 7003 mosegrå eller RAL 9005 sort.

Semistd.

PILOT MED GASSLIFT Elevstol med kraftig armert hjulkryss og gasslift. Myke hjulbaner i lys farge som ikke setter merke. Kan også leveres med glidere, fotring eller fotbrett. Stolen leveres også med valgfritt oppheng enten integrert på stol eller under bordplate. Pilot med gasslift har sittehøyde 41-55 cm og sittedybde 40 cm. Art. 71603 – Pilot med gasslift og hjul Art. 71604 – Pilot med gasslift og glidere Art. 71856 – Pilot fotring til gassliftstol Art. 71853 – Pilot fotbrett til gassliftstol

PILOT MED MEIER Elegant stol med meier med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Pilot med meier har sittehøyde 46 cm og sittedybde 40 cm. Art. 71601 – Pilot med meier

PILOT MED FIRE BEN Enkel stol med fire ben med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Pilot med fire ben har sittehøyde 46 cm og sittedybde 40 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 71600 – Pilot med 4 bein

Semistandard farger understell

PROD USENT:

Standard


Elevstoler

73

KELLY-SERIEN

Std.

Stoler med flott design, fantastisk sittekomfort og godt gripetak. Gjennomfarget skall i høykvalitets polypropylen. Understell kobles til plastskall med klammere med hele 8 skru-forbindelser. Stolene leveres i mange tidsriktige farger. Velg mellom standard sort eller mosegrå, eller 4 andre semistandard farger. Kelly med fire ben og meier kan også leveres med matchende farge på understell. Standard skallfarger: sort, mosegrå Semistandard skallfarger: gul, ivory, rød, blå Standard farge understell: RAL 9006 sølv Semistandard farge understell: RAL 1018 gul, RAL 7003 mosegrå, RAL 1013 ivory, RAL 3017 rød, RAL 5014 blå eller RAL 9005 sort.

Semistd.

KELLY MED GASSLIFT Elevstol med kraftig armert hjulkryss og gasslift. Myke hjulbaner i lys farge som ikke setter merke. Kan også leveres med glidere, fotring eller fotbrett. Stolen leveres også med valgfritt oppheng enten integrert på stol eller under bordplate. Kelly med gasslift har sittehøyde 41-55 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71623 – Kelly med gasslift og hjul Art. 71624 – Kelly med gasslift og glidere Art. 71856 – Kelly fotring til gassliftstol Art. 71853 – Kelly fotbrett til gassliftstol

KELLY MED MEIER Elegante meiestoler med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Kelly med meier har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71621 – Kelly med meier

KELLY MED FIRE BEN Enkel stol med fire ben med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Kelly med fire ben har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71620 – Kelly med 4 bein

Semistandard farger understell

PRO DU S E N T:

Standard


74

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FLEX STOLSERIE Flex er en serie elevstoler med mange muligheter. Det ergonomisk formede skallet er støpt i resirkulerbar polypropylen. Stolene leveres i hele 7 farger: Lys grå, sort, blå, grønn, rød, oransje og gul. Skallet har integrerte luftekanaler uten perforering, som er hygienisk og lett å rengjøre, og sørger for at setet ikke blir klamt å sitte på.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

En bred kanal ned langs ryggraden, sammen med gripetaket i ryggen, er med på å transportere luft i kanalene. Den ergonomiske formen stimulerer musklene og innbyr til ulike sittestillinger. Skallet har hele 3 gripetak - løfteleppe øverst, hull i rygg og under setet. Dette gir ideelle løftegrep for både voksne og barn.


Elevstoler

FLEX KID Flex Kid med lite stolskall og høyderegulerbar fotplate i heltrekjerne. Fotplaten reguleres enkelt med et enkelt håndgrep, og gjør at stolen kan benyttes av både små og store barn. Leveres med understell for sittehøyde 48cm og 52cm. Understell i lakkert RAL 9006 aluminium. Kan også leveres med stort skall. Art. A-7416.036-6 - Flex Kid, stort skall, SH48cm Art. A-7416.035-3 - Flex Kid, lite skall, SH52cm

75


76

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

l Floorsafe ® patentert gulvbeskyttelse

FLEX C

FLEX Z

Flex med C-understell kan lett henges på bordet for rengjøring av gulv. Stolen har integrerte beslag som beskytter bordplaten. Stolen leveres med varemerkeregistrert Floorsafe® gulvbeskyttelse, som forhindrer slitasje på gulvet. Stabelbar inntil 4 i høyden. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

Flex kan leveres med et unikt nytt Z-understell, som har et verdensdekkende patent. Denne spesielle konstruksjonen gir en meget god sittekomfort med svikt, og tillater i tillegg fleksibel 3D bevegelse med bevegelse sideveis. Stabelbar inntil 3 i høyden. Understellet har også varemerkeregistrert Floorsafe® gulvbeskyttelse, som forhindrer slitasje på gulvet. Stolen kan henges opp på bordet både forfra og bakfra, og har integrert beskyttelse av bordplaten. Understell leveres som standard lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

Art. A-7854-6 – Flex C

Art. A7853-6 – Flex Z


Elevstoler

FLEX SWING - FLEX SWING JR Høyderegulerbar Flex med gasslift, leveres både med stort skall - Flex Swing, og lite skall - Flex Swing JR. Passer dermed til alle alderstrinn. På stol med lite skall anbefales fotring som tilleggsutstyr. Fotbrett kan også leveres på forespørsel. Nå kan Flex Swing-stolene også leveres med 3D-tilter som gir stolen en flytende bevegelse i alle retninger, og dermed en mer variert sittestilling. Be om pris! Hjulkrysset er i aluminium, lakkert i RAL 9006 aluminium. Krysset kan også leveres i andre farger eller med glidere. Høyderegulerbar 41-54 cm.

Art. A-7973C-6 - Flex Swing, stort skall Art. A-7973C-3 - Flex Swing, lite skall Art. A-90°FOOTREST- Fotbøyle

FLEX B Flex med 4 bein, stabelbar inntil 5 i høyden. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm

l God sittekomfort, stimulerer musklene og innbyr til ulike sittestillinger

Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7874-6 - Flex B l Integrerte luftekanaler

lys grå

sort

gul

oransje

rød

blå

grønn

77


78

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PAGHOLZ ® Ekstrem styrke og holdbarhet! Et varemerkeregistrert materiale med unike egenskaper. Ultratynne lag av bøk finér blir farget og impregnert med spesialprodusert harpiks. Dette blir formpresset under sterk varme og høyt trykk. Resultatet blir et kompakt materiale som er nærmest umulig å ødelegge. Pagholz® er enkelt å rengjøre, flammehemmende og ripesikkert. Finéren kommer fra tysk rød bøk, er miljøvennlig og fullstendig resirkulerbar. Vi tilbyr tre ulike stolserier i Pagholz®: Premium, Smart og Pan

Kjemikalieresistent

Motstandsdyktig mot flekker, fargebestandig

Meget ripesikkert, tåler daglig tøff bruk

Lysekte

Flammehemmende og selvslukkende

Slagfast

PAGHOLZ® PREMIUM C Premium stol med C-understell, enkelt oppheng på bord. Seteskall i det ekstremt sterke Pagholz®materialet, med utmerket sittekomfort og god svikt i ryggen. Stabelbar inntil 9 i høyden. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. A-7811-6 – Premium C

l Floorsafe ® patentert gulvbeskyttelse

blå

mørkbeiset

gul

lys grå

grønn

rød


Elevstoler

PAGHOLZ® PREMIUM SWING En stol med fantastisk god sittekomfort med god svikt i ryggen. Seteskall i det ekstremt sterke Pagholz®-materialet. Skallet leveres i to størrelser - Premium Swing og Premium Swing JR, og passer for alle alderstrinn. Fotring leveres som ekstrautstyr til liten stol. Stolen har et utfrest grep i ryggen som gir lettere håndtering. Leveres beiset i transparent beis med synlig treverk, i standard fargene: Lys grå, blå, rød, grønn, gul og mørkbeiset. Understell med gasslift, høydereguleres fra 41 – 56 cm. Hjulkryss leveres lakkert i RAL 9006 aluminium. Kan også leveres i andre lakkfarger, eller med glidere. Nå kan Pagholz® Premium Swing-stolene også leveres med 3D tilter, som gir stolen en flytende bevegelse i alle retninger, og dermed en mer variert sittestilling. Be om pris! Art. A-8385C6 – Premium Swing, stort skall Art. A-8385C3 – Premium Swing JR, lite skall Art. A-FOOT – Fotring til Premium Swing JR Art. A-90°FOOTREST- Fotbøyle

PAGHOLZ® PREMIUM B Premium B med fire bein er stabelbar inntil 10 stoler i høyden. Seteskall i det ekstremt sterke Pagholz®-materialet, med utmerket sittekomfort og god svikt i ryggen. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7850-6 – Premium B

PAGHOLZ ® PREMIUM KID Premium Kid med lite stolskall og høyderegulerbar fotplate i heltrekjerne. Fotplaten reguleres enkelt med et enkelt håndgrep, og gjør at stolen kan benyttes av både små og store barn. Leveres med understell for sittehøyde 48cm og 52cm. Understell i lakkert RAL 9006 aluminium. Kan også leveres med stort skall. Art. A-7416.032-6 – Premium Kid, stort skall, SH48cm Art. A-7416.031-3 – Premium Kid, lite skall, SH52cm

79


80

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PAGHOLZ® SMART Smart er en stolserie med formstøpte skall i det ekstremt sterke Pagholz®-materialet. Se beskrivelse av materialet på forrige oppslag. Skallet leveres i helbeiset utførelse med synlig trestruktur, eller med topplag i lys grå eller bjørk laminat på for- og bakside med natur kanter. Kan også leveres med bøk og lønn laminat. Stolene har utfrest grep i ryggen for lett håndtering. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Andre lakkfarger kan leveres på forespørsel. Standard farger transparent beis: Rød, grønn, blå, lys grå, gul og mørkbeiset. Standard farger laminat (med natur kant): Bjørk og lys grå.

PAGHOLZ® SMART SWING

Lys grå laminat

Smart med gasslift, høydejusterbar fra 44-60 cm. Hjulkryss i aluminium, lakkert i RAL 9006 aluminium. Glidere kan leveres på forespørsel. Art. A-7831CS – Smart Swing, beiset Art. A-7831CL – Smart Swing, laminat

PAGHOLZ® SMART B

Understell for teppe / glidere

Smart med 4 bein, stabelbar inntil 10 i høyden. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7828S – Smart B, beiset Art. A-7828L – Smart B, laminat

PAGHOLZ® SMART C Smart med C-understell, henges enkelt på bordet. Stabelbar inntil 9 i høyden. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. A-7814S – Smart C, beiset Art. A-7814L – Smart C, laminat

Beisfarger: Bjørk laminat

blå

mørkbeiset

gul

lys grå

grønn

rød


Elevstoler

PAGHOLZ® PAN Stolserie med formstøpt seteskall i Pagholz®-materialet. Se beskrivelse av materialet på forrige oppslag. Stram rygg med en karakteristisk "V-form", som gir en utmerket sittekomfort. Utfrest grep i ryggen for lett håndtering. Leveres beiset i transparent beis med synlig treverk, i standard fargene: Lys grå, blå, rød, grønn, gul og mørkbeiset. Kan også leveres med polstret sete og rygg. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Andre lakkfarger kan leveres på forespørsel. Pan-modellen kan i tillegg leveres med en helt unik tekstil-finish! Bomulltekstil blir formpresset sammen med bøkefinér, og deretter impregnert med harpiks. Dette gir stolen et dekorativt preg , med den samme ripesikre og kompakte overflaten. Kan også leveres med egen-valgte tekstiler i bomull. Be om tilbud!

PAGHOLZ® PAN SWING

PAGHOLZ® PAN C

Pan med gasslift, høydejusterbar fra 41-56 cm. Hjulkryss i aluminium, lakkert i RAL 9006 aluminium. Glidere kan leveres på forespørsel. Leveres også i lite skall.

Pan med C-understell, for enkelt oppheng på bord. Stabelbar inntil 9 i høyden. Kan også leveres i lite skall. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

Art. 8386-6 - Pan Swing Art. 8386-6E - Pan Swing, sete og ryggpolstring Art. 8346-3 - Pan Swing, lite skall

Art. A-7307-6 – Pan C Art. A-7307-6E – Pan C, sete og ryggpolstring

PAGHOLZ® PAN M Stol med M-understell og gode stableegenskaper – stabler opp til 15 stoler. Kan også leveres i lite skall. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7200-6 – Pan M Art. A-7205-6E - Pan M, sete og ryggpolstring

81


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

82

Team langbord / benk: side 90

Ståbord: side 90

Vangebord: side 91

Lavitta bord / benk: side 92-93

Vegghengt klappbord: side 94

Langbord og benker: side 95

Ståbord: side 95

Grande benker: side 96

Team benk: side 96

Grande lyttekrokbenk: side 96

Serveringsvogner: side 98

Rustfritt trillebord: side 98

Trillebord Z: side 100

Trillebord: side 101

Emma bord og benker: side 97

Kongavognen: side 99

Benk: side 97

Rullebord smidig: side 99


Langbord, benker og trillebord

83


84

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Eiganes barneskole - levert av vår forhandler Inventum Rogaland Tre og Stål AS


inspirasjon

85

Borge ungdomsskole - levert av vür forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Langbord, benker og trillebord


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

86

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS


inspirasjon

87

Langbord, benker og trillebord


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 88


89

Gossen barne-og ungdomsskole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Langbord, benker og trillebord


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

90 Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat

TEAM LANGBORD OG BENK Langbord og benker med 30mm bord- og sitteplater belagt med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Leveres i utførelsene hvit, lys grå eller semistandard farge. Helsveiset understell i lakkert stål RAL 9006. Mål langbord : L180 x B80 x H72 cm Mål langbenk : L160 x B35 x SH45 Art. 1381 – Bord 180 x 80 cm, hvit Art. 1382 - Bord 180 x 80 cm, lys grå Art. 1389 - Bord 180 x 80 cm, semistd. Art. 1391 – Benk 160 x35 cm, hvit Art. 1392 - Benk 160 x35 cm, lys grå Art. 1399 - Benk 160 x35 cm, semistd.

Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat

Her vist med semistandard F7884 CHINA BLUE.

Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat

GLOBAL LANGBORD OG LANGBENK

Gul F7940 Mat

Langbord og benker med MDF-plater belagt med høytrykkslaminat F7921 bjørk eller F7927 lys grå. Understell i lakkert stål RAL 9006 aluminium.

Levante orange F3210 Mat

Benkene har et utfrest håndtak i hver ende.

Clementine orange F2962 Mat

Bordhøyde: 72 cm Sittehøyde benk: 45 cm

Rød F1238 Mat

Design: Espen Thorup

Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bøk F0190 Bjørk F7921

PROD USENT:

Langbord Bjørk: Art. 1322 - Bord 160 x 80 cm Art. 1324 - Bord 200 x 80 cm

Langbenk Bjørk: Art. 1326 - Benk 160 x 35 cm Art. 1327 - Benk 200 x 35 cm

Langbord Lys grå: Art. 1342 - Bord 160 x 80 cm Art. 1344 - Bord 200 x 80 cm

Langbenk Lys grå: Art. 1346 - Benk 160 x 35 cm Art. 1348 - Benk 200 x 35 cm


Langbord, benker og trillebord

VANGEBORD Vangebord utført i hvit høytrykkslaminat med farget innside, sort eller rød. Platetykkelse 40 mm. Mål: Bredde 80 cm, høyde 90 cm. Kan også leveres i andre farger og mål på forespørsel. Art. 1231 - 120 cm, rød innside Art. 1232 - 120 cm, sort innside Art. 1236 - 180 cm, rød innside Art. 1237 - 180 cm, sort innside Art. 1230 – Tillegg for fothviler

Vangebord leveres med eller uten fothviler

PRO DU S E N T:

91


92

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

LAVITTA LANGBORD OG BENKER Lavitta-serien har nye familiemedlemmer! Lavitta langbord og benker har alle en sofistikert overflate med delikat trestruktur og vakre, solide former som passer inn i mange miljøer. Lavitta langbord og benk leveres i eik finér eller sortbeiset. Bordplaten er utført i vakker solid heltre. Utførelser i valnøtt kan også leveres mot pristillegg. Mål langbord: 180 x 90 cm Bordhøyde 72 cm. Mål langbenk: 170 x 40 cm Sitthøyde 42 cm. Lavitta langbord finnes også i 240cm lengde med tilhørende benk L220cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. LRECT180-B - Lavitta bord, sortbeiset eik Art. LRECT180-SO - Lavitta bord, eik Art. LRECT180-MW - Lavitta bord, valnøtt

Art. LBENCH170-B - Lavitta benk, sortbeiset eik Art. LBENCH170-SO - Lavitta benk, eik

Bord i valnøtt


Langbord, benker og trillebord

Lavitta langbord passer ogsĂĽ perfekt sammen med Lavitta stol! Se side 162

Benk i eik

PRO DU S E N T:

93


94

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

VEGGHENGT KLAPPBORD MED BENKER Praktisk vegghengt og nedfellbart bord, med integrerte benker. Gassfjær for sikker og lett nedfelling og oppslåing. Sikret festeanordning i oppslått posisjon. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Leveres i to høyder: - Bordhøyde 72 cm, sittehøyde 45 cm - Bordhøyde 58 cm, sittehøyde 35 cm.

Finnes også som nedfellbart bord uten benker.

Mål: B140 X D120 X H58/72 cm Art. 133.002 - Klappbord med benker, høyde 58 cm Art. 133.003 - Klappbord med benker, høyde 72 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 133.001 - Klappbord uten benker, L140 x B70 x H58/72 cm. (høyde oppgies ved bestilling)

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

LANGBORD OG BENKER Langbord og benker i kraftig og lekkert design. Belagt med høytrykkslaminat, og leveres i tre standard farger - Formica F7927 Lys grå, F7912 Mørk grå og F7845 Rød. ABS kantlister. Benkene kan skyves inn under bordet. Kan også leveres i andre farger og utførelser, be om tilbud.

Mål bord: 180 x 80 x 72 cm. Mål benk: 160 x 35 x 43 cm. Art. 131.001 - Langbord Art. 131.002 - Langbenk

STÅBORD Arbeidsbord i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med lyddempende belegg på topplaten. Leveres enten med midtsarg for frittstående løsning, eller med bakplate for plassering inntil vegg.

PRO DU S E N T:

Mål: B100 x D60 x H90 cm Art. 131.010 – Ståbord med midtsarg Art. 131.011 – Ståbord med bakvegg

95


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

96 Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat

GRANDE BENKER Benker med MDF-plater med høytrykkslaminat i F7921 bjørk eller semistandard farge. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Mål: 103,3 / 112 / 120,5 x 50 cm

Art. 375 - Korbenk uttrekk, høyde 15/30/45 cm, bjørk Art. 377 - Korbenk uttrekk, høyde 15/30/45 cm, bjørk Art. 376 - Sittebenk uttrekk, høyde 20/40/60 cm, semistandard Art. 378 - Sittebenk uttrekk, høyde 20/40/60 cm, semistandard

Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bøk F0190 Bjørk F7921

GRANDE LYTTEKROKBENK

TEAM BENK

Benk leveres med standard plater i MDF med F7927 lys grå eller F7921 bjørk høytrykkslaminat. Epoxylakkert understell i RAL 9006 aluminium.

Benker med 30mm sitteplate belagt med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Leveres i utførelsene hvit, lys grå eller semistandard farge. Helsveiset understell i lakkert stål RAL 9006.

Mål: 160 x 35 x H33 cm.

Mål langbenk : L160 x B35 x SH45

Art. 371 - Lyttekrokbenk 160 cm, bjørk Art. 372 - Lyttekrokbenk 160 cm, lys grå

Art. 1391 - Benk 160 x35 cm, hvit Art. 1392 - Benk 160 x35 cm, lys grå Art. 1399 - Benk 160 x35 cm, semistd. Her vist med semistandard F7884 CHINA BLUE.

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

EMMA BORD OG BENKER Flotte bord og benker med sarg og skrådde ben i pulverlakkert stål. Kan leveres i ønskede lenger opptil 200 cm, i flere farger på understell og med mange ulike bordplater. Be om et tilbud! Her vises bord i L200 cm B90 cm H70 cm og langbenker i L200 cm B40 cm H45 cm. Standard ben med dimensjoner 8x2 cm. For plateutførelser – se Grandes standard plateoversikt s. 36

BENK I HELTRE OG STÅL Meget kraftig sittebenk til bruk i garderober, ganger, resepsjoner og fellesareal. 3 cm bjørk heltre sitteplate, bredde 40 cm. Understell i lakkert stål RAL 9006 aluminium. 2 stillskruer pr bein. Leveres i to standard lengder - 120 og 240 cm. Art. UNI006001 - lengde 120 cm Art. UNI006002 - lengde 240 cm

PRO DU S E N T:

97


98

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SERVERINGSVOGNER

TRILLEBORD

Trillebord i blå eller hvitlakkert utførelse. Høyde til øvre hylle: 70 cm. Avstand mellom hyllene: 37 cm. Max belastning: 100 kg. Mål: B52 x L76 x H90 cm. Vekt: 19 kg.

Praktiske trillebord som leveres med røde eller hvite hyller. Høyde øvre hylle: 71,5 cm. Avstand mellom hyllene: 51 cm. Max belastning: 150 kg.

Art. X2005-B - Blålakkert Art. X2005 - Hvitlakkert

RUSTFRITT TRILLEBORD Trillebord i rustfri utførelse. Høyde øvre hylle: 81 cm. Avstand mellom hyllene: 59 cm. Max belastning: 100 kg. Mål: B59 x L91 x H94 cm. Vekt: 12 kg.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. KM60354 - 2 plan Art. KM60355 - 3 plan

Mål: B43,5 x L85 x H95 cm. Vekt: 16,5 kg. Art. KM1720-1 - Røde hyller Art. KM1720-6 - Hvite hyller


Langbord, benker og trillebord

KONGAVOGNEN Pulverlakkert vogn med 2 hyller. Svart mønstret gummimatte på hyller og elegante, fargede dobbelthjul- to av dem med brems. Ergonomisk Softgrip på håndtak. Tilgjengelig i fargene grønn, sort og hvit. Høyde til øvre hylle : 71 cm Avstand mellon hyllene : 56 cm Max belastning: 150 kg Mål: B45,5 x L86,6 x H98 cm Vekt: 19,5 kg Art. KM1987 - Kongavognen, grønn Art. KM 1987-S - Kongavognen, sort Art. KM 1987-V - Kongavognen, hvit

SMIDIG TRILLEBORD Smidig trillebord med 2 hyller. Hyller kan leveres med kant opp eller ned etter eget ønske. Høyde til øvre hylle : 74 cm Avstand mellom hyllene : 48 cm Max belastning: 150 kg Mål: B43 x L69 x H75 cm Vekt: 15,5 kg. Art.KM3100 - Trillebord, blå Art.KM4100 - Trillebord, hvit Art.KM4100-E - Trillebord, stål Art.KM5100 - Trillebord, gul Art.KM7100 - Trillebord, rød Art.KM8100 - Trillebord, hammerslaglakk

Utførelse med hammerslaglakk

99


100

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

TRILLEBORD Z Praktisk trillebord med 2 hyller, og krom gripetak i begge ender. Utførelse i kryssfinér, belagt med høytrykkslaminat i standard farge hvit F1040. Kan også leveres med høytrykkslaminat i semistandard farger. Mål: 50x75x83 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art.432 -Trillebord Z, hvit Art.436 -Trillebord Z, semistd.

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

TRILLEBORD Trillebord i kombinasjon av heltre og kryssfinér, hvitpigmentert bjørk. Leveres med 2 faste hyller, eller med 3 hyller der den midterste er regulerbar i høyden. Mål: B60 x D60 x H80 cm. Art. 132.001 - Trillebord med 2 hyller Art. 132.002 - Trillebord med 3 hyller

PRO DU S E N T:

101


102

Multi-serien: side 112-113

Smarta-serien: side 114

Mobilhotel: side 115

Box-serien: side 116-117

MIX Reolsystem: side 118-125

Global-Serien: side 126-131

Kildesortering: side 132-133

Doppio Reolsystem: s. 134-137

MĂ˜BLER FOR BEDRE LÆRING

Grande Systemskap: s. 138-139


Skap og reoler

103


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

104


inspirasjon

105

Vartdal skole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Skap og reoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

106


inspirasjon

107

Moelv skole - levert av vĂĽr forhandler Senab Eikeland Ă˜st AS Skap og reoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 108


109

Innfjorden friskole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Skap og reoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 110


111

Møre ungdomsskole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skap og reoler


112

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MULTI SERIEN Et innholdsrikt modulsystem der du selv kan bygge ditt eget reoloppsett etter behov og ønske. Systemet består av totalt 8 grunnmoduler med åpne rom - 2 eller 3 rom i bredden, og 1, 2 eller 3 rom i høyden. Skrog utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Alle modulene kan påmonteres dørfronter – eller settes i skuffer. Kraftige dører og skuffer i bjørk kryssfinér med gode grep. Frontene kan leveres i hele 9 standard farger. Det finnes også lekekasser med plexiglass som passer i rommene. Bakvegg, sokkel og hjulsett leveres som tilleggsutstyr.

LEKEKASSE MED PLEXIGLASS

TILLEGGSUTSTYR:

Flott lekekasse med praktisk plexiglass på to sider, ellers samme utførelse som reolserien. Kan brukes både i reolene og som løs kasse. Kan også påsettes hjul. Mål: B36 x D38 x H36 cm.

Art. 100.015 - Sokkel, bredde 76 cm Art. 100.026 - Sokkel, bredde 116 cm Art. 100.016 - Hjulsett, reoler bredde 76 cm Art. 100.025 - Hjulsett, reoler bredde 116 cm Art. 100.017 - Rygg til 2-roms Art. 100.024 - Rygg til 3-rom Art. 100.018 - Rygg til 4-roms Art. 100.019 - Rygg til 6-roms Art. 100.020 - Rygg til 9-roms

Art. 100.010 – Lekekasse Art. 100.016 - Hjulsett

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 100.011 – Dør med hengsler, pr stk Art. 100.021 - Skuffe, pr stk

Bildet viser en 2-roms reol som er påsatt hjulsett og har 2 lekekasser.

PROD USENT:


Skap og reoler

MULTI SKAP, SKUFFER OG REOLSYSTEM Grunnmoduler med 2 rom i bredden: Her vist med henholdsvis hjulsett og sokkel, som kan bestilles i tillegg etter ønske.

Reol med 2 rom Mål: B76 x D45 x H40 cm.

Reol med 4 rom Mål: B76 x D45 x H76 cm.

Reol med 6 rom Mål: B76 x D45 x H114 cm.

Art. 100.001 – Modul 2 rom

Art. 100.002 – Modul 4 rom

Art. 100.003 – Modul 6 rom

Reol med 3 rom Mål: B116 x D45 x H40 cm. Art. 100.005 - Modul 3 rom

Reol med 6 rom Mål: B116 x D45 x H76 cm. Art. 100.003 - Modul 6 rom

Reol med 9 rom Mål: B116 x D45 x H116 cm. Art. 100.004 - Modul 9 rom

Multi reolsystem har nå fått to nye reol-moduler med enkle hyller. Reol med 2 hyller Mål: B76 x D45 x H76cm Art. 100.006 -Reol 2 hyller

NCS-S 0502-Y

NCS-S 2500-N

NCS-S 2570-G20Y

NCS-S 4030-R90B

NCS-S 1565-B

NCS-S 0560-Y20

NCS-S 1370-Y47R

NCS-S 2070-R

NCS-S 7502-B

Standard farger Reol med 3 hyller Mål: B76 x D45x H116cm Art. 100.007 -Reol 3 hyller

113


114

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SMARTA Lekre boksmoduler utført i 12 mm gjennomfarget MDF. Leveres som enkle vegghengte bokser 37 x 37 cm, eller moduler med 2 eller 4 rom som også kan plasseres på sokkel. Dører, glassdører, innsatser og sokkel leveres som tilvalg. Farger på forespørsel. Dybde 37 cm. Art. 107.001 – Vegghengt boks, 37 x 37 cm Art. 107.002 – Reol 2 rom, 72,8 x 37 cm Art. 107.003 - Reol 4 rom (2 i høyden og 2 i bredden), 72,8 x 72,8 cm Art. 107.004 – Reol 4 rom (4 i høyden eller 4 i lengden), 144,4 x 37 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 107.010 – Sokkel for 2 roms bredde Art. 107.011 – Sokkel for 1 roms bredde Art. 107.012 – Dør Art. 107.013 – Glassdør Art. 107.014 – Innsats, 34 x 31 cm Art. 107.015 – Skuffeinnsats, 2 pr rom Art. 107.016 – Delingshylle

PROD USENT:


Skap og reoler

Semistandard farger: Folkstone grå F7927 Mat

MOBILHOTELL

Tornado grå F1535 Mat

Skap for oppbevaring/innlåsing av mobiltelefoner. Plass til 30 telefoner. Skrog i hvit direktelaminat. Dør i hvit høytrykkslaminat med frostet glass. Kan også leveres med semistandard dørfarge.

Storm grå F7912 Mat

Mål: 37x11x75cm Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

PRO DU S E N T:

Art. 5101 - Mobilhotell, hvit dør med lås, venstrehengslet Art. 5102 - Mobilhotell, hvit dør med lås, høyrehengslet Art. 5109 - Mobilhotell, semistandard dør med lås, venstrehengslet Art. 5108 - Mobilhotell, semistandard dør med lås, høyrehengslet

115


BOX

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Praktisk oppbevaringsserie med mange variasjonsmuligheter. Leveres som standard med transparente plastskuffer i tre størrelser. Kan også leveres med plastskuffer i fargene rød, gul, grønn eller blå - oppgi farge ved bestilling. Skrog og hyller er utført i lys grå direktelaminat. Man kan bygge to moduler i høyden. Hjulsett med 5 hjul eller sokkel bestilles i tillegg.

PROD USENT:

B OX R EOL -S ERIEN

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

116


Skap og reoler

Mål: 105 x 45,5 x 73,5 cm (ekskl. hjul) Hjul bygger 10 cm i høyden. Box sokkel og hjul: Art. 99202 - Box sokkel, H10cm Art. 15172 - Hjulsett til reol (5 hjul)

Mål plastskuffer: Liten: B 31,2 x D 42,7 x H 7,5 cm Medium: B 31,2 x D 42,7 x H 15 cm Stor: B 31,2 x D 42,7 x H30 cm

Art. 99210 - Reol med 6 rom

Art. 99212 - Reol med 6 medium skf. og 3 rom

Art. 99214 - Reol med 12 små skf. og 3 rom

Art. 99216 - Reol med 6 store skf.

Art. 99218 - Reol med 12 medium skf.

Art. 99220 - Reol med 6 medium skf. og 6 rom

Art. 99222 - Reol med 6 små, 3 medium og 3 store skf.

Art. 99224 - Reol med 12 små og 6 medium skf.

Art. 99226 - Reol med 24 små skf.

117


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

M IX R EOL -S YSTEM

118

Plukk og mix innredning etter eget ønske. Det er opp til deg hvordan du setter sammen reolene med dører, skuffer og åpne rom.

Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat

NB! Fargeutførelse må oppgis ved bestilling.

Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bjørk F7921

PROD USENT:


Skap og reoler

GRUNNMODULER I MIX XS SERIEN - bredde 80 - dybde 40 - høyde 72,4 cm

Mix XS Reol med hylle Art. 16411 - Hvit Art. 16511 - Lys grå

119

MIX XS Reol XS har to grunnmoduler - med hylle eller med 4 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i flere fargevalg. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel.

Mix XS Reol med 4 rom Art. 16412 - Hvit Art. 16512 - Lys grå

Mix Slagdører Art. 16481 - Hvit 38,4x34,8 cm Art. 16581 - Lys grå 38,4x34,8 cm Art. 16981 - Semistd. 38,4x34,8 cm Art. 16482 - Hvit 38,4x70 cm Art. 16582 - Lys grå 38,4x70 cm Art. 16982 - Semistd. 38,4x70 cm

Mix Skyvedører Art. 16491 - Hvit 38,6x32,6 cm Art. 16591 - Lys grå 38,6x32,6 cm Art. 16991 - Semistd 38,6x32,6cm Art. 16492 - Hvit 38,6x67,8cm Art. 16592 - Lys grå 38,6x67,8 cm Art. 16992 - Semistd 38,6x67,8cm

XS1

XS2

XS5

XS6

XS10

XS11

XS12

XS13

XS14

Mix Skuff lav Art. 16487 – Hvit H10,7cm Art. 16587 - Lys grå H10,7cm Art. 16987 - Semistd. H10,7cm

XS16

XS7

Tilbehør Mix XS: Art. 16478 - Mix halvhylle, hvit 37,2x38,3cm Art. 16578 - Mix halvhylle, lys grå 37,2x38,3cm Art. 16474 - Hjulsett hvit, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16974 - Hjulsett rød,grønn, gul eller blå, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16476 - Fotramme 80 cm, hvit Art. 16576 - Fotramme 80 cm, lys grå Art. 777 - Sylinderlås

Mix Skuff høy Mix dekorboks Art. 16488- Hvit H16,2cm Art. 16971 - Semistd. Art. 16588- Lys grå H16,2cm Art. 16988- Semistandard H16,2cm

M IX XS R EOL -S YSTEM

Eksempel på Mix XS kombinasjoner:


120

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX S R EOL -S YSTEM

Eksempel på Mix S kombinasjoner:

S1

S17

S7

S8

S9

S10

S11

S12

S13

S16

Mix Skuff lav Art. 16487 – Hvit H10,7cm Art. 16587 - Lys grå H10,7cm Art. 16987 - Semistd. H10,7cm

PROD USENT:

Mix Skuff høy Art. 16488- Hvit H16,2cm Art. 16588- Lys grå H16,2cm Art. 16988- Semistandard H16,2cm

Mix dekorboks Art. 16971 - Semistd.


Skap og reoler

121

GRUNNMODULER I MIX S SERIEN - bredde 80 - dybde 40 - høyde 107,6 cm Mix S Reol med 2 hyller Art. 16421 - Hvit Art. 16521 - Lys grå

Mix S Reol med 6 rom Art. 16422 - Hvit Art. 16522 - Lys grå

Reol S har to grunnmoduler med hyller og med 6 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i flere fargevalg. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel.

Mix Skyvedører Art. 16491 - Hvit 38,6x32,6 cm Art. 16591 - Lys grå 38,6x32,6 cm Art. 16991 - Semistd 38,6x32,6cm Art. 16492 - Hvit 38,6x67,8cm Art. 16592 - Lys grå 38,6x67,8 cm Art. 16992 - Semistd 38,6x67,8cm

Semistandard fargevalg - se side 118

M IX S R EOL -S YSTEM

Mix Slagdører Art. 16481 - Hvit 38,4x34,8 cm Art. 16581 - Lys grå 38,4x34,8 cm Art. 16981 - Semistd. 38,4x34,8 cm Art. 16482 - Hvit 38,4x70 cm Art. 16582 - Lys grå 38,4x70 cm Art. 16982 - Semistd. 38,4x70 cm Art. 16483 - Hvit 38,4x105,2cm Art. 16583 - Lys grå 38,4x105,2cm Art. 16983 - Semistd 38,4x105,2cm

MIX S

Tilbehør Mix S: Art. 16478 - Mix halvhylle, hvit 37,2x38,3 cm Art. 16578 - Mix halvhylle, lys grå 37,2x38,3 cm Art. 16474 - Hjulsett hvit, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16974 - Hjulsett rød,grønn, gul eller blå, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16476 - Fotramme 80 cm, hvit Art. 16576 - Fotramme 80 cm, lys grå Art. 777 - Sylinderlås


122

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX M R EOL -S YSTEM

Eksempel på Mix M kombinasjoner:

M1

M3

M4

M6

M8

M9

Mix Skuff lav Art. 16487 – Hvit H10,7cm Art. 16587 - Lys grå H10,7cm Art. 16987 - Semistd. H10,7cm

PROD USENT:

Mix Skuff høy Art. 16488- Hvit H16,2cm Art. 16588- Lys grå H16,2cm Art. 16988- Semistandard H16,2cm

Mix dekorboks Art. 16971 - Semistd.


Skap og reoler

123

GRUNNMODULER I MIX M SERIEN - bredde 118,8 - dybde 40 - høyde 72,4 cm MIX M

Mix M Reol med 4 rom Art. 16431 - Hvit Art. 16531 - Lys grå

Reol M har to grunnmoduler - med 4 rom eller med 6 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i flere fargevalg. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel.

Mix M Reol med 6 rom Art. 16432 - Hvit Art. 16532 - Lys grå

Mix Slagdører Art. 16481 - Hvit 38,4x34,8 cm Art. 16581 - Lys grå 38,4x34,8 cm Art. 16981 - Semistd. 38,4x34,8 cm Art. 16482 - Hvit 38,4x70 cm Art. 16582 - Lys grå 38,4x70 cm Art. 16982 - Semistd. 38,4x70 cm

Mix Skyvedører Art. 16496 - Hvit 58x32,6 cm Art. 16596 - Lys grå 58x32,6 cm Art. 16996 - Semistd. 58x32,6cm Art. 16497 - Hvit 58x67,8cm Art. 16597 - Lys grå 58x67,8 cm Art. 16997 - Semistd. 58x67,8cm Semistandard fargevalg - se side 118

M5

M12

M10

M17

M16

Tilbehør Mix M: Art. 16478 - Mix halvhylle, hvit 37,2x38,3 cm Art. 16578 - Mix halvhylle, lys grå 37,2x38,3 cm Art. 16475 - Hjulsett hvit, for reol 118,8 cm, med 5 hjul Art. 16975 - Hjulsett rød,grønn, gul eller blå, for reol 118,8 cm, med 5 hjul Art. 16477 - Fotramme 118,8 cm, hvit Art. 16577 - Fotramme 118,8 cm, lys grå Art. 777 - Sylinderlås

M IX M R EOL -S YSTEM

Eksempel på Mix M kombinasjoner:


124

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MIX L Reol L har to grunnmoduler med 6 rom eller med 9 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i flere fargevalg. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX L R EOL -S YSTEM

Eksempel på Mix L kombinasjoner

L1

L2

L3

L5

L6

L7

L9

L17

Mix Skuff lav Art. 16487 – Hvit H10,7cm Art. 16587 - Lys grå H10,7cm Art. 16987 - Semistd. H10,7cm

PROD USENT:

Mix Skuff høy Mix dekorboks Art. 16488- Hvit H16,2cm Art. 16971 - Semistd. Art. 16588- Lys grå H16,2cm Art. 16988- Semistandard H16,2cm

Tilbehør Mix L: Art. 16478 - Mix halvhylle, hvit 37,2x38,3cm Art. 16578 - Mix halvhylle, lys grå 37,2x38,3cm Art. 16475 - Hjulsett hvit, for reol 118,8 cm, med 5 hjul Art. 16975 - Hjulsett rød,grønn, gul eller blå, for reol 118,8 cm, med 5 hjul Art. 16477 - Fotramme 118,8cm, hvit Art. 16577 - Fotramme 118,8cm, lys grå Art. 777 - Sylinderlås


Skap og reoler

125

GRUNNMODULER I MIX L SERIEN - bredde 118,8 - dybde 40 - høyde 107,6 cm Mix L Reol med 6 rom Art. 16441 - Hvit Art. 16541 - Lys grå

Mix L Reol med 9 rom Art. 16442 - Hvit Art. 16542 - Lys grå

Mix Slagdører Art. 16481 - Hvit 38,4x34,8 cm Art. 16581 - Lys grå 38,4x34,8 cm Art. 16981 - Semistd. 38,4x34,8 cm Art. 16482 - Hvit 38,4x70 cm Art. 16582 - Lys grå 38,4x70 cm Art. 16982 - Semistd. 38,4x70 cm Art. 16483 - Hvit 38,4x105,2cm Art. 16583 - Lys grå 38,4x105,2cm Art. 16983 - Semistd 38,4x105,2cm

Mix Skyvedører Art. 16496 - Hvit 58x32,6 cm Art. 16596 - Lys grå 58x32,6 cm Art. 16996 - Semistd. 58x32,6cm Art. 16497 - Hvit 58x67,8cm Art. 16597 - Lys grå 58x67,8 cm Art. 16997 - Semistd. 58x67,8cm Art. 16498 - Hvit 58 x103cm Art. 16598 - Lys grå 58 x103cm Art. 16998 - Semistd. 58 x103cm Semistandard fargevalg - se side 118

Mix Permreoler: Mål: 80x32x188,3cm

Standard utførelse med skrog i hvit eller lys grå direktelaminat og dører i hvit eller lys grå direktelaminat, eller dører i høytrykkslaminat i flere fargevalg. Alle Mix permreoler har dybde 32cm.

Mix permreol 5 rom Art.16461 - Permreol, hvit Art.16561 - Permreol, lys grå

Mix permreol med lave slagdører Art.16461-01 - Permreol, lave slagdører, hvit Art.16561-01 - Permreol, lave slagdører, lys grå Art.16461-51 - Permreol, hvit, lave slagdører semistd. Art.16561-51 - Permreol, lys grå, lave slagdører semistd.

L16

L11

Mix permreol med høye slagdører Art.16461-02 - Permreol, høye slagdører, hvit Art.16561-02 - Permreol, høye slagdører, lys grå Art.16461-52 - Permreol, hvit, høye slagdører semistd. Art.16561-52 - Permreol, lys grå, høye slagdører semistd.

M IX L R EOL -S YSTEM

Eksempel på Mix L kombinasjoner


G LOBAL -S ERIEN

126

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GLOBAL REOLER 2 bredder: 80,2 og 119 cm 3 høyder: 62, 72,5 og 107,6 cm Modulene kan bygges på hverandre i høyden, og settes valgfritt på sokkel, bein eller hjul. Design: Espen Thorup

Skrog i grå direktelaminat, med topp og bunn i bjørk direktelaminat. Rygg i glatt sølvfarget utførelse. Frontene leveres med bjørk direktelaminat.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Dørfrontene i to høyder kan velges glatte, med glassfylling eller med perforerte fyllinger i stål RAL 9006 aluminium, med små eller store hull. Du kan selv bygge løsninger etter eget behov. Innredningen kan varieres i det uendelige, og kombineres med valg av fronter, rygger og understell.

PROD USENT:

Tilleggsutstyr: Art. 15171 – Hjulsett til reol 80 cm (4 hjul) Art. 15173 – Bein til reol 80 cm (4 bein) Art. 15175 – Fotramme til reol 80 cm Art. 777 – Tillegg for sylinderlås


Skap og reoler

GLOBAL REOL MEDIUM – høyde 72,5 bredde 80,2 cm. Moduler B: 80,2 x D: 44 x H: 72,5cm, eks. sokkel eller hjul, H: 10 cm

Art. 15023 – Bjørk/grå

Art. 15024 – Bjørk/grå

Art. 15021 – Bjørk/grå

Art. 15025 – Bjørk/grå

Art. 15021 – Bjørk/grå Art. 15022 – Bjørk/grå + tillegg 6 stk plastkassett à 7 stk skjemaskuffer Art. 2265 – Plastkassett, pr stk

Art. 15026 – Bjørk/grå

Art. 15027 - Bjørk/grå

sylinderlås inkl.

GLOBAL REOL HØY – høyde 107,6 – bredde 80,2 cm. Moduler B: 80,2 x D: 44 x H: 107,6 cm, eks. sokkel eller hjul, H: 10 cm

Art. 15102 – Bjørk/grå

Art. 15103 – Bjørk/grå

Art. 15107 – Bjørk/grå

sylinderlås inkl.

Medium dører 38.4 x 70 cm: Art. 15181 - Bjørk glatt Art. 15182 - Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15183 - Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15186 - Bjørk m/glassfylling

Art. 15101 – Bjørk/grå

Art. 15108 – Bjørk/grå

Art. 15109 – Bjørk/grå sylinderlås inkl.

Std. rett håndtak

Høye dører 38.4 x 105,2 cm: Art. 15191 – Bjørk glatt Art. 15192 – Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15193 – Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15196 - Bjørk m/glassfylling

127


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GLOBAL REOL LAV – høyde 62 – bredde 119 cm. Moduler B: 119 x D: 44 x H: 62 cm, eks. sokkel eller hjul, H: 10 cm

Art. 15011 – Bjørk/grå

GLOBAL REOL MEDIUM – høyde 72,5 – bredde 119 cm. Moduler B: 119 x D: 44 x H: 72,5 cm, eks. sokkel eller hjul, H: 10 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 15042 – Bjørk/grå

Art. 15043 – Bjørk/grå

G LOBAL -S ERIEN

128

Art. 15045 - Bjørk/grå

sylinderlås inkl.

Art. 15046 – Bjørk/grå

Art. 15047 – Bjørk/grå

PROD USENT:

Art. 15048 – Bjørk/grå

Art. 15049 – Bjørk/grå

Design: Espen Thorup


Skap og reoler

129

GLOBAL REOL HØY – høyde 107,6 – bredde 119 cm. Moduler B: 119 x D: 44 x H: 107,6 cm, eks. sokkel eller hjul, H: 10 cm

Tilleggsutstyr:

Art. 15141 – Bjørk/grå

Art. 15143 – Bjørk/grå

Art. 15145 – Bjørk/grå

Art. 15172 - Hjulsett til reol 119 cm (5 hjul) Art. 15174 - Bein til reol 119 cm (5 bein) Art. 15176 - Fotramme til reol 119 cm Art. 777 - Tillegg for sylinderlås

sylinderlås inkludert

Art. 15146 – Bjørk/grå

Art. 15147 – Bjørk/grå

Medium dører 38.4 x 70 cm: Art. 15181 - Bjørk glatt Art. 15182 - Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15183 - Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15186 - Bjørk m/glassfylling

Std. rett håndtak

Art. 15148 – Bjørk/grå

Art. 15149 – Bjørk/grå

Høye dører 38.4 x 105,2 cm: Art. 15191 – Bjørk glatt Art. 15192 – Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15193 – Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15196 - Bjørk m/glassfylling


130

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GLOBAL REOL EKSTRA HØY Et reolprogram i Globalserien med flere standard innredningsvarianter. Skrog i grå direktelaminat. Dører og skuffefronter i bjørk direktelaminat. Dørene kan leveres glatte, med perforert stålfylling eller med glass. Mål: B80 x D44 x H188 cm.

sylinderlås er inkl.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

G LOBAL -S ERIEN

Design: Espen Thorup

Art. 15702

Art. 15705

PROD USENT:

Art. 15811 Bjørk skuffer

Art. 15816 Bjørk skuffer

Art. 15824 Bjørk dører


Skap og reoler

Medium dører 38.4 x 70 cm: Art. 15181 - Bjørk glatt Art. 15182 - Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15183 - Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15186 - Bjørk m/glassfylling

Høye dører 38.4 x 105,2 cm: Art. 15191 - Bjørk glatt Art. 15192 - Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15193 - Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15196 - Bjørk m/glassfylling

Ekstra høye dører 38.4 x 175,6 cm: Art. 15881 - Bjørk glatt Art. 15882 - Bjørk m/perforert fylling, små hull Art. 15883 - Bjørk m/perforert fylling, store hull Art. 15886 - Bjørk m/glassfylling

Art. 777 - Tillegg for sylinderlås

Medium dører

sylinderlås er inkl.

sylinderlås er inkl.

Høye dører

Art. 15825 Bjørk dører

Art. 15830 Bjørk dører

Ekstra høye dører

131


132

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FRITTSTÅENDE SKAP FOR KILDESORTERING Skrå topp med hull for innkast. Uten bunnplate. Inkl. plastbeholder 80 liter med hjul. Mål: 60x59,5x110

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 9502 - Lys grå direktelaminat, V Art. 9506 - Farget semistandard høytrykkslaminat, V

PROD USENT:


Skap og reoler

KILDESORTERINGSSKAP

BENKEPLATER BREDDE 61CM

Skrog i hvit direktelaminat uten topplate, med dør i høytrykkslaminat. Kjøkkenmodulene har fire ulike standard fronter. Ved bestilling: xx i starten av art.nr byttes ut med tallet som angir riktig front.

Benkeplater i høytrykkslaminat og ABS kantlist

Mål: 39,9 x 59,4 x 87,2 Hvit front med faset eik heltre kantlist 11xxxxxx Lys grå front med faset eik heltre kantlist 12xxxxx Hvit front med hvit ABS kantlist 14xxxxxx Lys grå front med lys grå ABS kantlist 15xxxxxx Art. xx090041 - Med dør, V, 1 stk plastbeholder 60 l Art. xx090042 - Med dør, H, 1 stk plastbeholder 60 l Art. xx091040 - Med 1 stor uttrekkbar skuff, 1 stk plastbeholder 60l Art. xx092040 - Med 2 uttrekkbare skuffer, 2 stk plastbeholder á 30l Art. XX094040 - Med skuff og utrekk med kildesortering, 4 stk plastbeholdere - 2 x 11 l og 2 x 5 l

Art. 1641040A - Hvit 2cm Art. 1941040A - Hvit 2,5cm Art. 1741040A - Hvit 3cm Art. 164SPA - Farget semistandard 2cm Art. 194SPA - Farget semistandard 2,5cm Art. 174SPA - Farget semistandard 3cm Tillegg Art.15578 -Beslag/utfresing pr hull i benkeplate

Viktig! Fra 2019 leveres alle Grande kjøkkenmoduler uten fast sokkel. Løse dekksokler, sokkelbein og endestykker må bestilles separat. Be om tilbud tilpasset dine behov!

For valg av håndtak se side 273.

DEKALER FOR RESIRKULERING Ø 12 eller Ø 30 cm til hele og halve fronter. Art. 14121 - Restavfall Ø 12 Art. 14122 - Papir Ø 12 Art. 14123 - Organisk avfall Ø 12 Art. 14124 - Plast Ø 12 Art. 14125 - Glass og metall Ø 12 Art. 14126 - Pant Ø 12 Art. 14131 - Restavfall Ø 30 Art. 14132 - Papir Ø 30 Art. 14133 - Organisk avfall Ø 30 Art. 14134 - Plast Ø 30 Art. 14135 - Glass og metall Ø 30 Art. 14136 - Pant Ø 30

DEKKSIDER BREDDE 61CM Dekksider med høytrykkslaminat på begge sider Art.168 - Farget semistandard høytrykkslaminat 2 cm Art.198 - Farget semistandard høytrykkslaminat 2,5 cm Art.178 - Farget semistandard høytrykkslaminat 3 cm Her vises sammensatte skap, benkeplate og dekksider i semistandard farge. Se semistandard fargeoversikt se side 135

133


134

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

DOPPIO REOLSYSTEM Design: Offinn AS & Inventas AS

Reolsystem med solid 30mm omramming i høytrykkslaminat og innredning i eik direktelaminat. Endereol med tverrstilte vanger «låser» konstruksjonen og gir ekstrem styrke og stabilitet, i tillegg til ekstra oppbevaring og et tiltalende asymmetrisk design. Doppio har også en pen rygg i eik direktelaminat, og tar seg godt ut som et frittstående element i rommet. Innred Doppio med dører, skuffer, hyller, tidsskrifthyller, garderobestenger, speil, whiteboard, mobiloppbevaring mm. Velg også farge på omramming – enten i standard farge hvit, eller i semistandard farger.

Reolene kan plasseres på sokkel eller hjul.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Doppio bokkasse med endereol Doppio bokkasse med endereol (B125 D40 H55,2cm ) Art. 25011 - Hvit omramming V Art. 25012 - Hvit omramming H Art. 25015 - Semistandard omramming V * Art. 25016 - Semistandard omramming H Doppio fotramme eller 5 hjul (2 med brems) Art. 25091 -Fotramme grå 125cm Art. 16475 – hjulsett hvit her vist uten tilvalg fotramme/hul

PROD USENT:


Skap og reoler

*Semistandard farger

Doppio reol lav

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat

Doppio reol lav 6 rom med endereol (B125 D40 H75,2cm )

Doppio skjøtereol lav 6 rom uten endereol (B110,6 D40 H75,2cm)

Spectrum blå F7851 Mat

Art. 25021 - Hvit omramming V Art. 25022 - Hvit omramming H Art. 25025 - Semistandard omramming V * Art. 25026 - Semistandard omramming H *

Art. 25023 - Hvit omramming Art. 25027 - Semistandard omramming *

Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat

Doppio reol medium

Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

Doppio fotramme og hjul Doppio fotramme grå Art. 25091 – Fotramme 125cm Art. 25092 – Fotramme 110cm Doppio hjulsett 5 hjul (2 med brems) Art. 16475 – hjulsett hvit

( Benytt ikke hjul på høy og ekstra høy reol. )

Doppio reol medium 9 rom med endereol (B125 D40 H110,6cm )

Doppio skjøtereol medium 9 rom uten endereol (B110,6 D40 H110,6cm)

Art. 25031 - Hvit omramming V Art. 25032 - Hvit omramming H Art. 25035 - Semistandard omramming V * Art. 25036 - Semistandard omramming H *

Art. 25033 - Hvit omramming Art. 25037 - Semistandard omramming *

135


136

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Doppio reol høy

(Kun på sokkel, ikke hjul. Skal festes til vegg eller seriekobles)

Doppio reol høy 12 rom med endereol (B125 D40 H146cm) Art. 25041 - Hvit omramming V Art. 25042 - Hvit omramming H Art. 25045 - Semistandard omramming V * Art. 25046 - Semistandard omramming H *

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Doppio reol ekstra høy

Doppio reol ekstra høy 15 rom med endereol (B125 D40 H181,4cm) Art. 25051 - Hvit omramming V Art. 25052 - Hvit omramming H Art. 25055 - Semistandard omramming V * Art. 25056 - Semistandard omramming H *

PROD USENT:

Doppio skjøtereol høy 12 rom uten endereol (B110,6 D40 H146cm) Art. 25043 - Hvit omramming Art. 25047 - Semistandard omramming *

(Kun på sokkel, ikke hjul. Skal festes til vegg eller seriekobles)

Doppio skjøtereol ekstra høy 15 rom uten endereol (B110,6 D40 H181,4cm) Art. 25053 - Hvit omramming Art. 25057 - Semistandard omramming *


Skap og reoler

Doppio tilbehør til reol

Doppio ekstra hylle,eik direktelaminat Art. 25118 - Hylle B33,8 D38

Doppio skuff, eik direktelaminat Art. 25112 - Skuff B33,4 H16,6 D34

Doppio dører, eik direktelaminat (passer også til endereol) Art. 25101 - Dør, B33,4 H33,4 Art. 25102 - Dør, B33,4 H68,8 Art. 25103 - Dør, B33,4 H104,2 Art. 25104 - Dør, B33,4 H139,6 Art. 25105 - Dør, B33,4 H175 Art. 777 – Sylinderlås

Doppio dører, 4mm herdet glass, med lås (passer også til endereol) Art. 25121 - Glassdør, B33,4 H33,4 Art. 25122 - Glassdør, B33,4 H68,8 Art. 25123 - Glassdør, B33,4 H104,2 Art. 25124 - Glassdør, B33,4 H139,6 Art. 25125 - Glassdør, B33,4 H175

Doppio tilbehør til endereol

Hyller Art. 25151 - Hylle hvit, B33,8 D15,2 Art. 25152 - Hylle semistd*, B33,8 D15,2

Garderobestang Art. 25159 - Garderobestang hvit med 2 kroker

Art. 25153 - Oppkanthylle hvit B33,8 D15,2/10 Art. 25154 - Oppkanthylle semistd* B33,8 D15,2/10 Art. 25155 - Tidsskrifthylle hvit B33,8 H34/5 Art. 25156 - Tidsskrifthylle semistd* B33,8 H34/5

Speil Art. 25132 - Speil, B33,8 H69,2 Art. 25133 - Speil, B33,8 H104,6 Art. 25134 - Speil, B33,8 H140 Art. 25135 - Speil, B33,8 H175,4

Whiteboardtavle Art. 25142 - Whiteboard, B33,8 H69,2 Art. 25143 - Whiteboard, B33,8 H104,6 Art. 25144 - Whiteboard, B33,8 H140 Art. 25145 - Whiteboard, B33,8 H175,4

Mobiloppbevaring ** Art. 5110 - Mobiltelefonhylle ** 3–5 stk mobiler pr. hylle, avhengig av bredde på telefoner. 5 stk hyller tar opp 2 permhøyder, gir plass til 15–25 stk mobiler. 8 stk hyller tar opp 3 permhøyder, gir plass til 24–40 stk mobiler.

137


138

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRANDE SYSTEMSKAP Stort skapprogram med standard innredninger, tilpasset de fleste behov. Dører med solide hengsler, håndtak og sylinderlås. Leveres med skrog i lys grå direktelaminat. Dørene leveres med direktelaminat i 5 ulike farger: Hvit, lys grå, mørk grå, bøk eller bjørk. Dørene kan også leveres med glassfylling. Mål: 90 x 46 x 200 cm ( der ikke annet er oppgitt ).

Universalskap Mål: 90 x 60 x 200 cm Art. 17136 - Hvite dører Art. 17236 - Lys grå dører Art. 17336 - Mørk grå dører Art. 17536 - Bøk dører Art. 17836 - Bjørk dører Tillegg for: Art. 17259 - Ekstra hylle Art. 19060 - Ballkasse

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Standard innredninger

Mål: 90 x 32 x 200 cm

Mål: 90 x 34 x 200 cm

Mål: 90 x 46 x 200 cm

Mål: 90 x 46 x 200 cm

Art. 17101 - Reol med 4 hyller Art. 17256 - Tillegg for ekstra hylle

Art. 17103 - Hvite dører Art. 17203 - Lys grå dører Art. 17303 - Mørk grå dører Art. 17503 - Bøk dører Art. 17803 - Bjørk dører

Art. 17102 - Hvite dører Art. 17202 - Lys grå dører Art. 17302 - Mørk grå dører Art. 17502 - Bøk dører Art. 17802 - Bjørk dører

Art. 17105 - Hvite dører Art. 17205 - Lys grå dører Art. 17305 - Mørk grå dører Art. 17505 - Bøk dører Art. 17805 - Bjørk dører

PROD USENT:


Skap og reoler

Bøk laminat

Bjørk laminat

Glass øvre del

Mørk grå laminat, NCS S6502-B

Lys grå laminat, NCS S2500

Hvit laminat, NCS S0502-G50Y

Tilleggsutstyr: Art. 17251 - Hylle, lys grå Art. 17252 - 1/2 hylle, lys grå Art. 17253 - 1/2 delevegg, lys grå Art. 19054 - Plastskuffe med lister Art. 19057 - Glassfylling øvre del 90 cm skap, pr par Art. 19087 - Perforert stålfylling øvre del, pr par

Standard innredninger

Mål: 90 x 46 x 200 cm 30 plastskuffer Art. 17108 - Hvite dører Art. 17208 - Lys grå dører Art. 17308 - Mørk grå dører Art. 17508 - Bøk dører Art. 17808 - Bjørk dører

Mål: 90 x 46 x 200 cm 8 plastskuffer Art. 17111 - Hvite dører Art. 17211 - Lys grå dører Art. 17311 - Mørk grå dører Art. 17511 - Bøk dører Art. 17811 - Bjørk dører

Mål: 90 x 46 x 200 cm 4 plastskuffer Art. 17112 - Hvite dører Art. 17212 - Lys grå dører Art. 17312 - Mørk grå dører Art. 17512 - Bøk dører Art. 17812 - Bjørk dører

Mål: 90 x 46 x 200 cm 16 plastskuffer Art. 17118 - Hvite dører Art. 17218 - Lys grå dører Art. 17318 - Mørk grå dører Art. 17518 - Bøk dører Art. 17818 - Bjørk dører

139


140

Klappbord: side 150-151

RBM Ana: side 150

Bord- og stolvogn: side 151

Konferansebord: side 152-153

Seminarbord: side 154

Isabell bord: side 155

Favn-serien: side 156

Public-serien: side 157

Coda & Coda light: side 158-159

Ideal-serien: side 160-161

Lavitta: side 162-163

Taburett: side 164–165

Fondo: side 166

Calado: side 166

Nye Vesta: side 166

Fanny: side 167

Iso Black: side 167

Nett II: side 167

Spela høy krakkt: side 168

Ståbord og Spela: side 168

Kvadrat: side 169

Silent: side 169

System A: side 170

Vangebord: side 171

Selena og Spela: side 172

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

2ME: side 167

Pilot og Kelly m. meier: side 173

Loop: side 174-175


Møte, kantine og fellesareal

141


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

142


inspirasjon

143

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

144


inspirasjon

145

Charlottenlund VGS - levert av vür forhandler Fagerhaug & Olstad AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

146


inspirasjon

147

Hønefoss VGS - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 148


149

Møte, kantine og fellesareal


150

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

RBM STANDARD KLAPPBORD Et stilrent og praktisk sammenleggbart bord i en svært god kvalitet. 22 mm bordplater med bøk og 2 mm støtdempende ABS-kant. Understell med stillskruer, lakkert i RAL 9005 sort, RAL 9006 aluminium eller krom. Kan også leveres med andre platetyper og i flere størrelser, samt som 1/2 sirkel, elipse og trapes - be om tilbud. Høyde: 74,5 cm. Art. 4680-900 - 120 x 45 cm Art. 4680-540 - 120 x 60 cm Art. 4680-520 - 140 x 60 cm Art. 4680-500 - 180 x 60 cm Art. 4680-390 - 120 x 70 cm Art. 4680-380 - 140 x 70 cm

Art. 4680-360 - 180 x 70 cm Art. 4680-270 - 120 x 80 cm Art. 4680-250 - 140 x 80 cm Art. 4680-240 - 160 x 80 cm Art. 4680-220 - 180 x 80 cm

RBM EMINENT BORD Et funksjonelt og praktisk bord som raskt kan bli et langbord. Enkel design i en solid konstruksjon gjør dette til et brukervennlig bordsom tåler mye i mange sammenhenger. Kan også leveres med stoloppheng for 1, 2, 4 eller 6 Ana og Ballet stoler. Bordplater 22 mm med bøk og 2 mm støtdempende ABS-kanter. Kan også leveres med andre plater, be om tibud. Bordbein i Ø 38 mm RAL 9005 sort, RAL 9016 hvit, RAL 9006 aluminium eller krom, inkludert justeringsskruer. Høyde: 73,5 cm Art. 4590-60 - 70 x 60 cm Art. 4590-54 - 120 x 60 cm Art. 4590-30 - 80 x 80 cm

Art. 4590-27 - 120 x 80 cm Art. 4590-24 - 160 x 80 cm Art. 4590-22 - 180 x 80 cm

RBM ANA Skallstol i polypropylen. Stabelbar i opptil 12 stk uten polstring, og 10 stk med polstring. Kan kobles sammen, med løse koblingsbeslag i plast - eller påsveiset rekkekobling. Be om pris. Standard farger skall: Charcoal, Graphite, Misty Grey, Vanilla, Sea Green, Teal Blue eller Poppy

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Understell i 19 mm stålrør i krom eller lakkert i følgende farger: Black, Misty Grey, Snow, Sea Green, Teal Blue, Lingon eller Alu Silver. Design: Tias Eckhoff. Art. 4340 - Ana Art. 4340S - Tillegg for polstret sete Art. 4340R - Tillegg for polstret sete/rygg, Art. M400 – Tillegg for skriveplate i 12 mm finér i bjørk eller bøk.

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

GRANDE SAMMENLEGGBART BORD Stabilt, sammenleggbart bord for bruk i kantiner, forsamlingslokaler, møterom m.m. Rask montering, lett å stable. 20 mm plate i bjørk eller lys grå direktelaminat. Understell i krom. Høyde: 74 cm. Vekt: 17,7 kg Art. 1168 - 120 x 80 cm, bjørk plate Art. 1162 - 120 x 80 cm, lys grå plate Kan også leveres med lettvektsplater, vekt pr bord: 13,9 kg: Art. 1178 - 120 x 80 cm, bjørk plate Art. 1172 - 120 x 80 cm, lys grå plate Kan også leveres med sort understell.

GRANDE SEMINARBORD Stabilt, sammenleggbart seminarbord med 20 mm plate i bjørk eller lys grå direktelaminat. Understell i krom. Høyde: 74 cm. Vekt: 12,2 kg Art. 1148 - 120 x 45 cm, bjørk plate Art. 1142 - 120 x 45 cm, lys grå plate Kan også leveres med lettvektsplater, vekt pr bord: 9,6 kg: Art. 1158 - 120 x 45 cm, bjørk plate Art. 1152 - 120 x 45 cm, lys grå plate Kan også leveres med sort understell.

STOLVOGN Perfekt hjelpemiddel for små og store lokaler. Utførelse i pulverlakkert stål , og med massive gummihjul. Kan høydejusteres og tilpasses ulike stoler. Max belastning: 75 kg Mål: L44 x 38 x 132 cm Vekt:6,5 kg KM145730 -stolvogn

BORDVOGN Robust og smidig bordvogn med bøylehåndtak i 25mm stålrør og massive gummihjul. Bunnramme og bøylehåndtak i pulverlakkert stål, og brunlaminert sponplate i bunn. Bordvognen har 2 faste hjul og 2 med sving. Høyde til lasteplan 26cm Max belastning: 500 kg Mål: L120 x B80 x H90 cm Vekt: 30 kg KM331-3 -bordvogn

PRO DU S E N T:

151


152

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

AXO KONFERANSEBORD Elipseformet konferansebord med plate i 26mm hvit høytrykkslaminat med sort ABS kantlist, understell i krom. Art. 1581 - 240x115x72,6cm, elipse Art. 1582 - 300x115x72,6cm, elipse Art. 1589 - Ø70, H72,6cm, rundt Andre mål og farger på forespørsel

AXO STÅBORD Ståbord høyde 110 cm + platetykkelse. Understell i RAL 9006eller krom. Art. 1432 - Axo søyleunderstell, krom Ø58xH110 Art. 1442 - Axo søyleunderstell, sølv RAL 9006 Ø58xH110 Bordplater Art. 10793 - Lys grå høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø60x2 Art. 10792 - Lys grå høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2 Art. 10791 - Lys grå høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø90x2 Art. 10893 - Bøk høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø60x2 Art. 10892 - Bøk høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2 Art. 10891 - Bøk høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø90x2 Art. 10993 - Bjørk høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø60x2 Art. 10992 - Bjørk høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2 Art. 10991 - Bjørk høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø90x2 Art. 10662 –Hvit høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

MAXI SØYLEBORD Svært stabilt rundbord i Ø120 cm og Ø140 cm. Søylefot med diameter på hele 83cm i rustfritt stål. Plate i høytrykkslaminat med ABS kantlist. Velg mellom utførelser i lys grå, bøk eller bjørk. Totalhøyde 75cm. Art. 103676 - Lys grå Ø120 Art. 103686 – Bøk Ø120 Art. 103696 – Bjørk Ø120 Art. 103677 - Lys grå Ø140 (to-delt plate) Art. 103687 - Bøk Ø140 (to-delt plate) Art. 103697 - Bjørk Ø140 (to-delt plate)

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

REBELL KONFERANSEBORD Røft bord med plate i høytrykkslaminat med ABS kant. Understell i lakkert stål RAL 9006 aluminium. Art. 1596 - Hvit 240x115x73,6 elipse Art. 1597 - Hvit 300x115x73,6 elipse Art. 1598 - Hvit 360x115x73,6 elipse (todelt) med 3 T-bein Art. 1599 - Hvit 480x115x73,6 elipse (todelt) med 3 T-bein

ABELL BORD Elegant bord med plate i høytrykkslaminat med ABS kant. Understell i lakkert stål RAL 9006 aluminium. Kan også leveres med sort understell. Art.1522 - Hvit 120x80x73,3 Art.1502 - Bjørk 120x80x73 Art.1512 - Lys grå 120x80x73 Art.1528 - Hvit 180x80x73,3 Art.1508 - Bjørk 180x80x73 Art.1518 - Lys grå 180x80x73

ABELL KONFERANSEBORD Elipseformet konferansebord med plate i 26mm hvit høytrykkslaminat med sort ABS kantlist, understell i RAL 9006. Kan også leveres med sort understell. Art. 1591 - 240x115x73,6 elipse Art. 1592 - 300x115x73,6 elipse Art. 1593 - 360x115x73,6 elipse (todelt) med 3 T-bein Art. 1595 - 480x115x73,6 elipse (todelt) med 3 T-bein

RANDO KONFERANSEBORD Konferansebord med nedfellbar plate for god stabling. Plate i høytrykkslaminat med ABS kantlist. Stålunderstell i RAL 9006, hjul med brems. Kan også leveres med sort understell. Art.1426 - Hvit 160x80x73,3 Art. 1406 - Bjørk 160x80x73 Art. 1416 - Lys grå 160x80x73 Art. 1428 - Hvit 180x80x73,3 Art. 1408 - Bjørk 180x80x73 Art. 1418 - Lys grå 180x80x73

153


154

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

LUX SEMINARBORD Et pent seminarbord med moderne design. Understell med T-fot i stål, og ramme i aluminium. Bordet leveres med et dekorativt og praktisk frontpanel i aluminium i natureloksert utførelse. Plate 120 x 45 cm i lys grå direktelaminat. Med et enkelt håndtrykk kan bordplaten slås opp, og bordene trilles inn i hverandre og danner en skrå rekke. Kan betjenes fra begge ender. Art. 1180 - Lux

Prisgunstig !

STAR SEMINARBORD Seminarbord med et enkelt og tidløst design. Understell med natureloksert rør i aluminium. Bordet har samme betjening av platen som Lux-bordet, og bordene trilles inn i hverandre i en rett rekke når platen er oppslått. Bordet kan leveres med et pent epoxylakkert frontpanel i mørk grå farge som tilleggsutstyr. Plate 120 x 45 cm i lys grå direktelaminat.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 1185 - Star Art. 1189 - Frontpanel til Star

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

ISABELL BORD Rektangulært bord med ben i heltre og plate i hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist. Ben i hvitlasert bjørk eller eik. Totalhøyde 72cm. Art. 25714 - Bjørk hvitlasert 120x80x72 Art. 25724 - Eik hvitlasert 120x80x72

155


156

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FAVN-SERIEN Stol i laminert tre og stål. Favn er en todelt stol der de runde brede formene i setet og ryggen gir stolen en sjenerøs, inkluderende og vennlig karakter. Som navnet tilsier favner ryggdelen godt om kroppen og tilbyr en unik støtte og komfort. Sete og rygg i laminert tre og understell i stål -enten med 4 ben eller med meier. Stolen stabler godt og passer til bruk i forsamlingslokaler, i undervisning, eller som kantine-og konferansestol. Kan leveres med stoppet sete som tilleggsvalg. Sittehøyde 46cm. Kan leveres i både lakkert eller natur utførelse i bøk, ask, eik og valnøtt, eller med farget overflate i: -sort matt -oransjebrun (RAL 8023) -gråhvit (RAL9002) -oceanblue (RAL5020) -capriblå (RAL5019) Vekt FAVN: 4,8 kg. Vekt FAVN M: 6,9 kg. Design: Anderssen & Voll FAVN Art. FAVN – Favn med understell 4 ben

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

FAVN M Art. FAVN M – lakkert meieunderstell

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

PUBLIC

PUBLIC-SERIEN

Art. PUBLIC -lakkert understell 4 ben

Komfortabel flerbruksstol med sterkt og fleksibelt seteskall i polypropylen. Pen overgang mellom sete og rygg, lett svikt, og innstøpt løfteleppe i toppkant for bedre håndtering. Stolskallet er tilpasset 4 ulike understell og dekker dermed ulike bruksbehov. Velg mellom Z-understell, meier, 4 ben i stål m/u armer, eller 4 ben i laminert tre. Sittehøyde 45cm. Understell leveres som standard i lakkert og krom, med rekkekobling som tilleggsvalg. Stolskall leveres i en nøktern palett som strekker seg fra det nøytrale til mer lekne nyanser. Kan også leveres med stoffbrikke i sete -og rygg eller helpolstret. Public M med meier kan også leveres med understell i alle skallfargene. Stol med 4 ben stabler ca 7-8 stoler, stol med meier stabler ca 10 i høyden. Standard farger: Grønn RAL 6025 / Pastellturkis RAL 6034 / Gråhvit RAL 9002 / Okergul RAL 1024 / Pastellblå RAL 5024 / Sort RAL 9004 / Rød RAL 3000 / Orange RAL 2010 / Grå RAL 7044 / Lilla RAL 4005 / Mosegrønn RAL 6005 / Oxidrød RAL 3009 / Azurblå RAL 5009 Vekt Public: 4,2 kg. Vekt Public M: 5,5 kg. Vekt Public Z: 5,9 kg

PUBLIC W Art. PUBLIC-W laminert treunderstell 4 ben

Design: Anderssen & Voll

PUBLIC M Art. PUBLIC-M- lakkert meieunderstell Art. PUBLIC-M-R-lakkert meieunderstell med rekkekobling

PUBLIC Z Art. PUBLIC-Z - lakkert z-understell

PRO DU S E N T:

157


158

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CODA & CODA LIGHT Coda er en stol som er designet for mennesker i bevegelse. Stolen har en gyngefunksjon som gir en sikker og myk bevegelse, og stolskallets utforming gir en helt spesiell sitteopplevelse. Coda er en meget lett og komfortabel stol, som er laget av resirkulerbar PP-plast og aluminium. Nye Coda Light har en smalere sarg som gir bedre plassutnyttelse i store oppsett.

Standard farger skall: Sort,rød, hvit, grå og blå - ensfarget eller i tofarget kombinasjon. Stolen har rekkekobling som standard. Coda kan leveres med armlener som har innebygget opphengsfunksjon for bord, mens Coda Light kan leveres med smart opphengsbeslag. Faste eller avtagbare stoffbrikker i sete og rygg leveres i mange ulike farger og kvaliteter, og også her kan man ha tofarget kombinasjon.

Coda har todelt skall som gir rom for lek med fargekombinasjoner.

Vekt: 4,5 kg.

Art. 970 - Coda Art. 971 - Armlener til Coda Art. 972 - Coda med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973 - Coda med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

Art. 970L - Coda Light Art. 971L - Opphensfunksjon for Coda Light Art. 972L - Coda Light med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973L - Coda Light med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

Design: Tor Gunnar Lundenes.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Smart integrert opphengsbeslag Coda Light

Her vist med faste stoffbrikker i sete og rygg.

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

159


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

160

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Møte, kantine og fellesareal

IDEAL STOLER

Understell stålrør

Understell bolt

Understell bolt m/armlen

Understell heltre

Understell bolt m/armlen

Understell heltre

Ideal stol med lav eller høy rygg –et flott sittemøbel til konferanse, møte og kantinemiljø. God sittekomfort og tilgjengelig i mange ulike utførelser. Velg mellom understell med 4 ben, bolt eller treben. Bolt-understell leveres også med armlener. Mål : H83/102cm SH46cm B47cm D56cm Stålben i sort og krom, eller treben i bjørk, sort og Ekornes øvrige trefarger.

Understell stålrør

PRO DU S E N T:

Understell bolt

161


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

162

LAVITTA STOL Det første medlemmet av Lavitta-serien er en stol inspirert av finske tradisjonelle utemøbler -her i en ny og mer sofistikert drakt! Lavitta er laget av to formpressede stykker av kryssfiner, med en beiset overflate. Komfortabel passform i både rygg og sete og gjennomført, behagelig finish på treverket. Den varierte fargepaletten gjør stolen perfekt for et hvert interiør, fra private hjem til det offentlige rom. Standard utførelse er lakkert eik og sortbeiset. Kan også leveres i valnøtt, samt 2 nye farger Copper Orange og Gray Teal mot tillegg i pris. Leveres også med setepolstring. Art. LCHAIR-B – Lavitta stol, sortbeiset eik Art. LCHAIR-SO – Lavitta stol, eik Art. LCHAIR-MW – Lavitta stol, valnøtt

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Eik

Sortbeiset

Kan også leveres som Lounge stol

PROD USENT:

Valnøtt


Møte, kantine og fellesareal

LAVITTA BORD Lavitta-familien har nå fått splitter nye medlemmer; runde bord med den samme sofistikerte materialpaletten og de samme vakre formene som resten av Lavitta-serien. Leveres i to størrelser Ø100 med 3 ben og Ø120 cm med 4 ben. Lavitta runde bord leveres som standard i lakkert eikefiner eller svartbeiset. Lakkert Valnøtt kan også leveres mot tillegg i pris. 3 ben Art. LROT100-B – Lavitta bord Ø100 cm, sortbeiset eik Art. LROT100-SO – Lavitta bord Ø100 cm, eik Art. LROT100-MW – Lavitta bord Ø100 cm, valnøtt 4 ben Art. LROT120-B – Lavitta bord Ø120 cm, sortbeiset eik Art. LROT120-SO – Lavitta bord Ø120 cm, eik Art. LROT120-MW – Lavitta bord Ø120 cm, valnøtt

Se flere bord og benker fra Lavitta-serien på side 92-93

Bord Ø 120 cm - 4 bein

163


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

164

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Møte, kantine og fellesareal

BORDPLATER TIL SØYLEUNDERSTELL Bordplater i 20 mm med høytrykkslaminat og ABS kantlist:

Bordplate Ø 120 cm Bordplate Ø 90 cm Bordplate Ø 70 cm Bordplate Ø 60 cm

Art. lys grå 10790 10791 10792 10793

Art. bøk 10890 10891 10892 10893

Art. bjørk 10990 10991 10992 10993

Bordplate 120x80 cm Bordplate 160x80 cm

10722 10735

10822 10835

10922 10935

SØYLEUNDERSTELL TIL BORD

TABURETT MED FOTHVILER

Kraftig søyleunderstell til bord i 2 høyder - 70 cm for vanlig sittehøyde, og 108 cm for ståbord. Stamme Ø 76 mm med kraftig bunntallerken Ø 54 cm og festeplate i stål (29,5 x 29,5 cm) under bordplaten. Epoxylakkert i RAL 9006 aluminium, RAL 9005 sort eller i krom utførelse. Spesialmål kan også leveres.

Stabelbare taburetter med fothviler og rundt sete Ø 30 cm i 18 mm kryssfinér belagt med bøk, bjørk, sort, rød eller blågrønn høytrykkslaminat. Blå, delfinblå, gul eller limegrønn sitteplate mot pristillegg. Leveres også polstret med Comfort stoff, rød eller sort. Helsveiset konstruksjon med stålrør i lakkert epoxy RAL 9006 aluminium. Kan også leveres i krom utførelse mot pristillegg.

Art. UNI200001 - Søyle h: 70 cm, alu.lakk Art. UNI200003 - Søyle h: 70 cm, krom Art. UNI200005 - Søyle h: 70 cm, sort Art. UNI200002 - Søyle h: 108 cm, alu.lakk Art. UNI200004 - Søyle h: 108 cm, krom Art. UNI200006 - Søyle h: 108 cm, sort

OBS - Taburett høyde 46 har rett fothviler, mens 60 og 80 cm har fotring som avbildet. Høye taburetter kan også leveres med rett fothviler - her er mange kombinasjonsmuligheter. - be om tilbud. Lav taburett kan også leveres uten fotstøtte.

For plater Ø 90 - 120 cm: Art. UNI200111 - Søyle h: 70 cm, alu.lakk Art. UNI200112 - Søyle h: 108 cm, alu.lakk

Bøk/bjørk: Art. 80200 - Taburett, h: 46 cm Art. 80201 - Taburett, h: 60 cm Art. 80202 - Taburett, h: 80 cm Sort/rød/blågrønn: Art. 80205 - Taburett, h: 46 cm Art. 80206 - Taburett, h: 60 cm Art. 80207 - Taburett, h: 80 cm

PRO DU S E N T:

Polstret sete Comfort rød/sort: Art. 80230 - Taburett, h: 46 cm Art. 80231 - Taburett, h: 60 cm Art. 80232 - Taburett, h: 80 cm

165


166

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FONDO Sprek stol i høyglanset polypropylen, med meget høy kvalitet. Leveres i standard farger: Antrasitt, limegrønn, oransje, rød, lilla, beige og hvit. Understell med 4 ben eller bøyle i forkrommet eller pulverlakkert stål. Kan stables 8 stk i høyden. Kan også leveres som barkrakk, eller med polstret sete. Art. FONDO-CR - Fondo 4 ben, uten armlener Art. FONDO-CR-ARM - Fondo 4 ben, med armlener Art. FONDO-CFS - Fondo med bøyleunderstell

NYE VESTA

CALADO

Lett stabelbar konferanse- og besøksstol som har fått nytt kraftig stålunderstell som gir mulighet for rekkekobling. Stolen kan stables opptil 10 stk i høyden. Den har polstret sete og rygg som leveres i mange ulike stoff og farger. Leveres både med og uten armlener. Bøyleunderstell i krom eller lakkert stål. Tralle til stolene leveres som ekstrautstyr.

Pen stol med uttrykksfull perforert rygg i polypropylen forsterket med glassfiber. Leveres i standard fargene: sort, lys grå, oliven, rød, eller hvit. Understell med 4 ben eller bøyle i forkrommet stål. Kan også leveres uten armlener. Kan stables 6stk i høyden. Stol uten armlen stables opp til 8stk. Sittehøyde 46 cm Mål : B50 D53,5 H84,5 cm

Art. 1313-NY - Vesta uten armlener Art. 1313-NY-ARM - Vesta med armlener

Art. 1674-4L - Calado 4 ben, uten armlener Art. 1674-ARM-FRONT - Calado 4 ben, med armlener Art. 1674-CFS - Calado med bøyleunderstell

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kan også leveres med stoppet sete, som avbildet.

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

FANNY Pen besøksstol med sort nettingrygg, polstret sete. Krom eller sortlakkert stålunderstell. Veldig god sittekomfort. Sete trukket i sort stoff Elasticity eller i sort skai. Kan leveres med og uten armlener. Stolen er stablebar. Fanny uten armlener: Sittehøyden er 46 cm Mål: H86cm, B45,5cm D47cm Fanny med armlener: Sittehøyden er 46 cm Mål: H86cm B57cm D47cm Art. 165B – Fanny uten armlener, stoff, sort understell Art. 165B-ARM – Fanny m/ armlener, stoff, sort understell Art. 165B-PU – Fanny uten armlener, skai, sort understell Art. 165CH – Fanny uten armlener, stoff, krom understell Art. 165CH-ARM – Fanny m/ armlener, stoff, krom understell Art. 165CH-PU – Fanny uten armlener, skai, krom understell

2ME Konferanse - og besøksstol med karakteristisk formspråk i ryggen – inspirert av grenene på et tre. Velg mellom stol med fire ben eller bøyleunderstell. Stol med fire ben kan også leveres med hjul. Polstret sete og rygg med mange fargemuligheter. Pulverlakkert understell i farge hvit, metallic alu eller sort. Kan også leveres i krom. Stol med fire ben stabler 2 i høyden. Stol med bøyleunderstell stabler 3 i høyden. Sittehøyde 47cm. Mål bøyleunderstell: H86,5cm B53,5cm D61cm Mål fire ben: H86,5cm B52cm D55cm Art. 2ME-40A – 2ME, 4 ben, stoff prisgr.1 Art. 2ME-30A – 2ME, bøyleunderstell, stoff prisgr.1

ISO BLACK Lett stabelbar konferanse- og besøksstol med krom, alu eller sortlakkert understell. Stolen kan leveres i mange stoffkvaliteter eller i skai, stort fargeutvalg. Art. 1523 - Iso Black

NETT II Besøksstol med bøyleunderstell, nettingrygg og formstøpt sete i sort slitesterkt stoff med 120.000 martindale. Kan også leveres uten armlener. Understell i krom eller alulakk. Sittehøyde 49,5cm. Ryggbredde 48cm. Kan leveres med rekkekobling. Mål: H96,5, B61,5, SD50, SB 47,5 cm Art. 500MF-ALU - Nett II uten armlener, alulakk Art. 500MF-CH - Nett II uten armlener, krom Art. 500MF-ALU-ARM - Nett II med armlener, alulakk Art. 500MF-CH-ARM - Nett II med armlener, krom

PRO DU S E N T:

167


168

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SPELA HØYKRAKK MED GASSLIFT Høy stol med gassregulering, og seteskall belagt med sort høytrykkslaminat. Leveres med eller uten polstret sete og rygg, i standard stoff xtreme plus, kunstskinn eller skinn. Søyleunderstell i krom. Setet kan også leveres med følgende farger med noe lenger leveringstid. Hvit - W1000, Oransje - U326, Rød - U321, Limegrønn - U630, Mørk grå - U961 NB ! ( Ved bestilling, erstatt XXXX i art.nr. med det tallet som angir riktig farge ) Mål: Totalhøyde 83 - 109 cm Sittehøyde 54 - 80 cm Bredde 45 cm Dybde 47 cm Art. A/HG_U999 – Spela høy krakk, sort m/gasslift Art. C/HG – Spela høy krakk, sort m/gasslift, sete-og ryggbrikke Art. A/HG_XXXX – Spela høy krakk, std. farger m/gasslift Art. C/HG_XXXX – Spela høy krakk, std. farger m/gasslift, sete-og ryggbrikke

SPELA HØY KRAKK En fin stabelbar høy stol, belagt med sort høytrykkslaminat. Kan også leveres med følgende farger med noe lenger leveringstid: Hvit, oransje, rød, limegrønn og mørk grå. Kan også leveres med polstret sete eller fullpolstret - be om pris. Understell i krom 3 eller alulakk. Sittehøyde 75 cm

Art. SPELAH-S – Spela høy krakk, sort Art. SPELAH-F – Spela høy krakk, std. farger

STÅBORD Lekkert og solid FSC-sertifisert ståbord i 27 mm MDF belagt med hvit eller sort høytrykkslaminat, eller med sort linoleum. ABS kantlister. Leveres med stillskruer og fothviler. Høyde 105 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: 140 x 60 cm: Art. HB/H1 – Hvit høytrykkslaminat Art. HB/S1 – Sort høytrykkslaminat Art. HB/LS1 – Sort linoleum Mål: 180 x 60 cm: Art. HB/H2 – Hvit høytrykkslaminat Art. HB/S2 – Sort høytrykkslaminat, Art. HB/LS2 – Sort linoleum Mål: 180 x 80 cm: Art. HB/H3 – Hvit høytrykkslaminat Art. HB/S3 – Sort høytrykkslaminat, Art. HB/LS3 – Sort linoleum


Møte, kantine og fellesareal

KVADRAT Stol i PP og stål understell med meget gode stableegenskaper. Leveres med skall i fargene sort, rød og grå, og med krom understell. Sittehøyde 46 cm, vekt 4,3 kg. Kvadrat har egen oppbevaringstralle som rommer opptil 40 stoler. Leveres også med stoff i sete. Art. 930 - Kvadrat stol

SILENT Klappstol med god sittekomfort. Standard farger er antrasittgrå og antikkhvit. Stolen har myke knotter som demper lyden mot gulvet. Silent har egne oppbevaringstraller som rommer 20 eller 40 stoler. Kan også leveres med smart veggoppheng for 5 stoler. Stolen er tilkjent den anerkjente designprisen "Red Dot". Sittehøyde: 47 cm. Vekt: 4,6 kg. Art. 935 - Silent klappstol

PRO DU S E N T:

169


170

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SYSTEM A System A er et stødig og fleksibelt modulsystem med flere bruksfunksjoner. Grunnmodulene finnes i 2 størrelser – 34 x 34 cm og 34 x 90 cm, hvor den største modulen også kan leveres med åpen side med hyller. Dermed kan modulene benyttes som både disk, ståbord, romdeler og pidestall. Modulene er utført i lakkert MDF med åpning i topp. Leveres som standard i sort og hvit. Kan leveres i valgfri farge på forespørsel. Ved enkle grep og uten verktøy kan modulene tilføres følgende - Topplokk for ståbord - Topplokk med glassvegg - Topplokk med rammeglassvegg - Topplokk - Planteinnsats Mål : H90cm B34/90cm D34cm Be om et tilbud tilpasset dine behov!

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Grunnmodul 34x34

Grunnmodul 34x34 m/ topplokk

Grunnmodul 34x34 m/ lokk for ståbord

Grunnmodul 34x34 m/ rammeglassvegg

Grunnmodul 90x34

Grunnmodul 90x34 m/ topplokk

Grunnmodul 90x34 m/ planteinnsats

Grunnmodul 90x34 m/ rammeglassvegg -NY!

Grunnmodul 90x34 m/ glassvegg

Grunnmodul 90x34 m/ ståbord

Grunnmodul disk 90x34

Grunnmodul disk 90x34 m/ topplokk

Grunnmodul disk 90x34 m/ lokk for ståbord

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

*Semistandard farger Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat

VANGEBORD Art. 1231 - 120 cm, rød innside Art. 1232 - 120 cm, sort innside Art. 1236 - 180 cm, rød innside Art. 1237 - 180 cm, sort innside Art. 1230 – Tillegg for fothviler

Vangebord utført i hvit høytrykkslaminat med farget innside, sort eller rød. Platetykkelse 40 mm. Mål: Bredde 80 cm, høyde 90 cm. Kan også leveres i andre farger og mål på forespørsel.

Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

PRO DU S E N T:

Vangebord leveres med eller uten fothviler

171


172

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SELENA En enkel og pen skallstol som stabler godt og leveres i 15 farger, og 7 transparente farger. Stolen er sterk og er testet til en max belastning på 120 kg. Stabler inntil 12 stk i høyden. Understell i krom 3, alulakkert stål eller sortlakkert stål. Stolen kan også leveres med transparente skall i 7 ulike farger. I tillegg finnes det mange opsjoner: Brannhemmende skall, armlener, skriveplate, rekkekobling, filtsko, stoloppheng, stolvogner og polstring i sete og sete/rygg. Selena leveres også som høy krakk. Vekt: 3,5 kg. Gjennomfargede skall: Hvit, lys grå, mørk grå, sort, azur blå, blå, mørk blå, grønn, mørk grønn, gul, oransje, rød, teglrød, beige og brun. Transparente skall: Hvit, limegrønn, blå, oransje, gul, lilla og rød. Art. SEL/A-CR - Selena, miljøvennlig krom understell Art. SEL/A-SO - Selena, sortlakkert understell Art. SEL/TRANS - Tillegg for transparent skall

SPELA

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

En pen og anvendelig stol. Skallet er belagt med sort høytrykkslaminat som standard. Kan også leveres i følgende farger med noe lenger leveringstid: Hvit, oransje, rød, limegrønn og mørk grå. Kan også leveres med lønn, bøk eller eik høytrykkslaminat eller finér, be om tilbud. Stolen er stabelbar opp til 12 stk. Understell i krom 3, alulakkert stål eller sortlakkert stål. Spela kan også leveres med polstret sete, sete- og ryggpolstring eller fullpolstring. Med polstring kan den ikke stables. Den kan også leveres med armlener (ikke stabelbar), og det finnes bordoppheng tilpasset stolen. Art. SPELA-S – Spela, sort Art. SPELA-F – Spela, std. farger


Møte, kantine og fellesareal

173

PILOT OG KELLY MED MEIER

Std.

Elegante meiestoler med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Mange skallfarger og muligheter for matchende farge på understell. Sittehøyde 46cm. Kelly med meier har sittedybde 38 cm, og Pilot med meier har sittedybde 40cm.

PILOT Standard skallfarger: sort, grå Semistandard skallfarger: gul, oransje, lilla, mosegrå, Ivory, Rød, Blå Semistd.

Standard farge understell: RAL 9006 sølv Semistandard farge understell: RAL 1018 gul, RAL 2008 oransje, RAL 4006 lilla, RAL 7003 mosegrå, RAL 1013 ivory, RAL 3017 rød, RAL 5014 blå eller RAL 9005 sort. Art. 71601 – Pilot med meier Se mer ifra Kelly og Pilot-serien side 72 – 73

Semistandard farger understell

Standard

Std.

KELLY Standard skallfarger: sort, mosegrå Semistandard skallfarger: gul, ivory, rød, blå Standard farge understell: RAL 9006 sølv Semistandard farge understell: RAL 1018 gul, RAL 7003 mosegrå, RAL 9005 sort, RAL 1013 ivory, RAL 3017 rød, RAL 5014 blå eller RAL 9005 sort.

Semistd.

Art. 71621 – Kelly med meier

Semistandard farger understell

PRO DU S E N T:

Standard


174

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

LOOP Rund benk/samværselement som inviterer til lek, bevegelse og samhold. Rund og enkel form i klare farger som skaper rom i rommet. Robust og enkel å holde ren. Kan fylles med sand eller vann, eller festes på underlaget med monteringsbeslag. Fungerer like fint ute som inne i felles lokaler, eller som samlingspunkt. Mål: Ø 180 cm, høyde 40 cm. Art. OS135 - Loop

LOOP LINE Kan brukes alene som en enkel sittebenk, eller kombineres med Loop Arc for å skape spennende former. Fylles med sand eller vann for mer vekt, eller festes på underlaget med monteringsbeslag. Ingen skarpe kanter og lett å holde ren. Kan brukes både ute og inne.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: Lengde 200 cm, høyde 40 cm. Art. OS140 - Loop Line


Møte, kantine og fellesareal

LOOP ARC Sitte- og samværsmodul med mange anvendelsesog plasseringsmuligheter. Rundt et tre, som sandkasse, eller som buet eller rund benk. Modulene kobles sammen med beslag under. Art. OS137 - Loop Arc

HOP OP 500 Som Hop Op, men for gulv eller fastdekke. Graves ikke ned. Lette å flytte, og med holdbar, vandalsikker overflate. Kan festes på underlaget med beslag, eller fylles med vann/sand for mer vekt. Selges stykkevis. Mål: Ø 50 cm, høyde 40 cm. Art. OS157 - Hop Op 500, pr stk

Std. farger

Rød

Lime grønn

Orange

175


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

176

Ideal-serien: side 186-189

Rondo puff og stol: side 190

Ideal loungestoler: side 191

City sofaserie: side 194-195

Circle: side 196

Duo: side 196

Ideal salongbord: s. 192-193


Sittegrupper

177


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

178


inspirasjon

179

Vartdal skole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS

Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 180


181

Tindesenteret - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

182


inspirasjon

183

Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

184

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Sittegrupper

185


186

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

IDEAL LARGE Ideal - en ny fleksibel sofa-serie for ulike miljøer. God kvalitet, ekstra god sittekomfort og mange ulike valgmuligheter. Mål: SH46cm D82cm Skreddersy din egen Ideal sofa - velg mellom grunnmodulene stol, 2-seter og 3-seter, og tilføy ønskede vanger, sofabein og hjørnemoduler. Ideal-serien leveres som standard i Ekornes egen stoffkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Ideal kan og leveres i andre tekstiler og hudkvaliteter i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Vanger og beinløsninger

Vanger: A: Rett E: Rett høy F: Rett høy rutet

F E A

PROD USENT:


Sittegrupper

Bein H:12 cm G: Trebein konet H: Stållbein I: Bolt

I H G

Stol

2-seter

51

o

90 bue

45 hjørne

151

101 82

o

3-seter

82

66

o

90 utvendig bue

85

85

82

o

90 hjørne

85

85 85

85 90

85

45

0

0

90

0

187


188

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

IDEAL SMALL En slankere sofamodell i den nye Ideal-serien. Ideal Small passer perfekt for mindre felleskap, og er godt egnet for spisesituasjoner og i bruk sammen med standard bordhøyde 72cm. Mål: SH46cm D65cm Skreddersy din egen Ideal sofa velg mellom grunnmodulene stol, 2-seter og 3-seter, og tilføy lave eller høye vanger, hjørnemoduler eller bordkoblinger. Sylinderbein i sort, hvit eller krom. Ideal Small leveres som standard i Ekornes egen stoffkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Ideal Small kan også leveres i andre tekstiler og hudkvaliteter i en rekke farger på forespørsel.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

PROD USENT:


Sittegrupper

Stol

2-seter

61

o

90 bue

90 bue bord

181

121 65

o

3-seter

65

68

65 68

65

65

189


190

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

IDEAL RONDO PUFF OG STOL Rondo puffer og stoler gir mulighet for ekstra sitteplasser, og passer godt inn med resten av Ideal-serien. Velg mellom puff, eller puff med lav rygg for mer avslappende sittekomfort. Mål: SH46cm Ø40/Ø70/Ø90 cm Velg også mellom ulike bein i H12cm - Stålbein i sort og krom, eller trebein i bjørk, sort og Ekornes øvrige trefarger. Rondo puffer og stoler leveres som standard i Ekornes egen stoffkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Ideal puffer kan også leveres i andre tekstiler og hudkvaliteter i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov! Stol A: Stol Ø70cm B: Stol Ø90cm C: Puff Ø40cm

Puff C: Puff Ø40cm D: Puff Ø90cm E: Puff Ø70cm

Bentyper F: Trebein konet G: Stålbein H: Bolt

C

B A

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

E

F D

PROD USENT:

G

H


Sittegrupper

IDEAL LOUNGESTOL Ideal loungestol er et perfekt sittemøbel for mer avslappede miljø eller venteområder. Loungestolene er tilpasset resten av Ideal stol-serie og passer perfekt med Ekornes bordprogram. Mål : H78cm SH46cm B51cm D57cm Velg mellom stol med 4 ben, bolt eller trebein. Bolt-understell leveres også med armlener. Stålbein i sort og krom, eller trebein i bjørk, sort og Ekornes øvrige trefarger. Ideal loungestoler leveres som standard i Ekornes egen stoffkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Kan også leveres i andre tekstiler og hudkvaliteter i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

Understell stålrør

Understell bolt

Understell bolt m/armlen

Understell heltre

191


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

192

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PROD USENT:


Sittegrupper

193

IDEAL SALONGBORD IDEAL lave bord er tilpasset sofa og loungestoler, og leveres i en rekke utførelser, størrelser og høyder. Velg mellom bordhøyde 43cm og 53cm. Bordplater leveres som standard med høytrykkslaminat i utvalgte farger, men kan også leveres i andre farger på forespørsel. Velg mellom stålbein i sort eller krom, eller trebein i bjørk, sort eller Ekornes øvrige trefarger. Mål : Ø60/Ø90cm / B55 x L55cm / B72 x L96 cm / B74 x L107 Treben og rund bordplate Alpino K 1040 NCS S 0502-G50Y Sarum Grey NCS S 4502-Y TerrilNCS 7502-B RattanCane Natural Oak F 1079

Stålben rett og trekant bordplate

Boltben og firkant bordplate

Standard farger bordplater:

Alpino K 1040 NCS S 0502-G50Y Sarum Grey NCS S 4502-Y TerrilNCS 7502-B RattanCane ø60

ø90

98

55 55

119 72

107 87

74

Oak natural F 1079


194

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CITY SOFASERIE City Life, City Style og City Small -en prisgunstig sofa-serie med svært god sittekomfort. Velg mellom grunnmodulerstol, 2-seter og 3-seter og tilføy ønsket vangetype. Alle modellene leveres med ulike hjørnemoduler for maksimal plassutnyttelse. City small er en grunnere modell, perfekt for miljø med begrenset plass. CITY SMALL D63cm Vange B8cm CITY LIFE D82cm Vange B8cm CITY STYLE D82cm Vange B12cm City-serien leveres som standard i Ekornes egen stoffkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoff i flere prisgrupper. City kan også leveres i andre tekstiler og hudkvaliteter i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Leveres også med sokkel

CITY SMALL D:63 Vange B:8 cm

PROD USENT:

CITY LIFE D:82 Vange B:8 cm

CITY STYLE D:82 Vange B:12 cm


Sittegrupper

Stol

2-seter

51

o

90 bue

45 hjørne

151

101 82

o

3-seter

82

66

o

90 utvendig bue

85

85

82

o

90 hjørne

85

85 85

85 90

85

45

0

0

90

0

195


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

196

CIRCLE Pene norskproduserte sofabord med plate og hylle i hvitfarget eik, og understell i stål. Finnes i tre ulike størrelser, alle med høyde 50 cm. Leveres også i fargene espresso og gråfarget eik. Art. KL101 – 130 x 75 cm Art. KL102 – Ø 100 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

DUO Stilrent bord med fleksibel uttrekksfunksjon. Bordet er lite og nett, men kan enkelt trekkes ut til å bli stort. Utført i hvitfarget eik. Høyde 48cm. Bredde 80 cm. Variabel lengde 80-135 cm. Art. KL140 – 80/135 x 80 cm Ny fargebehandling for et matt uttrykk med toppstrøk i UV-lakk. Dette gir en overflate som er vedlikeholdsfri og slitesterk.

PROD USENT:

Spesialmodeller kan også leveres - ta kontakt !


Sittegrupper

ISABELL BORD Lavt bord med ben i heltre og plate i hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist. Velg mellom kvadratisk eller rundt bordplate. Ben i hvitlasert bjørk eller eik. Totalhøyde 60cm. Art. 25511 - Bjørk hvitlasert 60x60x60 Art. 25521 - Eik hvitlasert 60x60x60 Art. 25519 - Bjørk hvitlasert Ø70 Art. 25529 - Eik hvitlasert Ø70

PR O DU S E N T:

197


198

Grande tavler: side 204–205

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Utstyrstavle: side 207

Emaljerte ståltavler: side 206

Oppslagstavler: side 209

Vingetavler: side 206

Stativtavler: side 207


Tavler, AV-møbler og utstyr

199


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

200

Vartdal skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


201

Hønefoss VGS - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS Tavler, AV-møbler og utstyr


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

202


inspirasjon

203

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Tavler, AV-møbler og utstyr


204

DIGIT TAVLELØSNING Komplett, solid og fleksibel løsning for undervisningsrom. Løsningen er modulbasert og kan tilpasses de aller fleste rom. Løsningen består av 8 underskap, 4 overreoler, 1 tavlefront og 2 endevanger. Om man ønsker omramming legges det på en topplate. Skyvedørene på tavlefronten er Whiteboard i høyglans laminat. Velg mellom dører og skuffer på underskapene, begge deler leveres med demping for mindre støy. Midtpartiet (tavlefront) utgjør halve totallengden og har plass til TV eller touchskjerm-løsning.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Digit underskap med dør Skrog i hvit direktelaminat, front i høytrykkslaminat med innfelte håndtak og demping. 1 hylle. Hvit sokkel inkludert. Art. 114151 - Underskap 50 cm, venstrehengslet, hvit Art. 114152 - Underskap 50 cm, høyrehengslet, hvit Art. 114161 - Underskap 60 cm, venstrehengslet, hvit Art. 114162 - Underskap 60 cm, høyrehengslet, hvit Art. 119151 - Underskap 50 cm, venstrehengslet, semistandard farge Art. 119152 - Underskap 50 cm, høyrehengslet, semistandard farge Art. 119161 - Underskap 60 cm, venstrehengslet, semistandard farge Art. 119162 - Underskap 60 cm, høyrehengslet, semistandard farge Digit skuffeseksjon med 3 skuffer Skrog i hvit direktelaminat, front i høytrykkslaminat med innfelte håndtak og demping på skuffene. Hvit sokkel inkludert. Art. 114350 - Skuffeseksjon 50 cm, hvit Art. 114360 - Skuffeseksjon 50 cm, hvit Art. 119350 - Skuffeseksjon 50 cm, semistandard farge Art. 119360 - Skuffeseksjon 60cm, semistandard farge Art. 777 - Tillegg for sylinderlås i dør eller øverste skuff

PROD USENT:


205

Digit overreol Skrog i hvit direktelaminat. Art. 114050 - Overreol 50 cm, hvit Art. 114060 - Overreol 60 cm, hvit Digit tavlefront Modulen består av inntrukket boks for skjerm, og skyvetavler i hvit høyglans med skyvebeslag og demping. Høyde 141,5cm, dybde 28cm. Leveres i totallengder på 400, 440 og 480 cm. Art. 114400 – Tavlefront, 199,5 cm, hvit (totalt 400 cm) Art. 114440 – Tavlefront, 219,5 cm, hvit (totalt 440 cm) Art. 114480 – Tavlefront, 239,5 cm, hvit (totalt 480 cm) Art. 119400 – Tavlefront, 199,5 cm, semistandard farge (totalt 400 cm) Art. 119440 – Tavlefront, 219,5 cm, semistandard farge (totalt 440 cm) Art. 119480 – Tavlefront, 239,5 cm, semistandard farge (totalt 480 cm)

Tavler, AV-møbler og utstyr

Endevanger/omramming Art. 114002 – Endevange, høyde 210 cm, hvit Art. 119002 – Endevange, høyde 210 cm, semistandard farge Art. 119404 – Topplate, lengde 400 cm, semistandard farge Art. 119444 – Topplate, lengde 440 cm, semistandard farge Art. 119484 – Topplate, lengde 480 cm, semistandard farge Finn semistandard fargekart s. 220


206

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SCANAVI EMALJERTE STÅLTAVLER OG WHITEBOARDTAVLER Skriveflate i miljøvennlig PolyVision E3 kvalitet med 30 års garanti, magnetfunksjon. Krittavler er standard i grønn farge (kan fåes i koks eller blå på forespørsel), whiteboardtavler i hvitt. Ramme og kritthylle / pennehylle i naturanodisert aluminium (hvit RAL 9010 mot pristillegg), grå plasthjørner. Skjult veggmontasje. AV-list med spor for flipover VISION etc., med eller uten papirholder, kan monteres ovenfor tavlen, alternativt kan flipoveren henges direkte på topplisten. Whiteboardtavler leveres i samme formater og utførelse som krittavlene.

TAVLER MED INNBRENTE NOTELINJER

STANDARDTAVLER Lengde x høyde

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

26 x 36 cm 35 x 50 cm 45 x 60 cm 50 x 60 cm 60 x 90 cm 90 x 122 cm 100 x 122 cm 120 x 122 cm 150 x 122 cm 180 x 122 cm 200 x 122 cm 250 x 122 cm 300 x 122 cm 350 x 122 cm 400 x 122 cm 450 x 122 cm 500 x 122 cm

Art. Kritttavle

Art.Whiteboard

Lengde x høyde

Art. Kritttavle

Art. Whiteboard

100 x 122 cm, notelinjer 150 x 122 cm, notelinjer 200 x 122 cm, notelinjer 300 x 122 cm, notelinjer

711210NOT 711215NOT 711220NOT 711230NOT

712110NOT 712115NOT 712120NOT 712130NOT

711210 711212 711215 711218 711220 711225 711230 711235 711240 711245 711250

712106 712107 712101 712108 712102 712103 712110 712112 712115 712118 712120 712125 712130 712135 712140 712145 712150

PROD USENT:

Tavler finnes også som standard med ruter 5 x 5 cm.

VINGETAVLER Whiteboardtavler med en eller to dobbeltsidige vinger (dører) i miljøvennlig PolyVision E3 kvalitet. Tavlemål med lukkede dører: B100 x H122 cm, 1 vinge, 3 skriveflater

Art.nr: 887210

B150 x H122 cm, 2 vinger, 5 skriveflater Som over, men med hovedtavle i projiserbar, halvmatt whiteboard

887215 887215HALVM

B200 x H122 cm, 2 vinger, 5 skriveflater Som over, men med hovedtavle i projiserbar, halvmatt whiteboard

887220 887220HALVM

Startsett, rekvisitapakke Flipover holder, type klemlist, magnetisk Flipover blokker, pakke med 5 stk

829800 SC849961 829505


Tavler, AV-møbler og utstyr

SCANAVI EMALJERTE STATIVTAVLER

30 års garanti på skriveflaten

ENKELTSIDIGE STATIVTAVLER

VENDBARE STATIVTAVLER (SVINGTAVLER)

Hvitlakkert stålstativ med 4 trinser (2 låsbare). Flipover VISION kan henges direkte på topplisten. Endestoppere er ekstrautstyr. Total høyde 198 cm.

Hvitlakkert stålstativ med 4 trinser (2 låsbare). Flipover VISION kan henges direkte på topplisten. Endestoppere er ekstrautstyr. Total høyde 206 cm.

Tavlestørrelse lengde x høyde

Krittavle Whiteboard grønn hvit

Tavlestørrelse lengde x høyde

Krittavle grønn/grønn

Kritt/Whiteboard grønn/hvit

Whiteboard hvit/hvit

100 x 122 cm 150 x 122 cm 200 x 122 cm 250 x 122 cm 300 x 122 cm

772122 772123 772125 772126 772127

100 x 122 cm 150 x 122 cm 200 x 122 cm

878502 878503 878505

878302 878303 878305

878002 878003 878005

772212 772213 772215 772216 772217

UTSTYRSTAVLE Hvit plate med ramme i naturanodisert aluminium, grå plasthjørner. Mål: 60 x 122 cm. Eksklusivt utstyr i hvit plast. Følgende er inkludert: l passer med 3 føtter l linjal l vinkel 45-45-90 l vinkel 30-60-90 l transportør l pekestokk, hvit plast Komplett tavle med utstyr Art. 723201

PROJISERBAR WHITEBOARD Whiteboardtavler som beskrevet på s.204, men i halvmatt utførelse egnet til projeksjon og til skrift med whiteboardpenner (samme tavletørker som til blanke tavler). Benyttes f.eks. til interaktive tavler med eBeam elektronikk. Tavlehøyde 122 cm. Lengde x høyde Art. nr. 200 x 122 cm 712120HALVM 225 x 122 cm 712123HALVM 250 x 122 cm 712125HALVM 300 x 122 cm 350 x 122 cm 400 x 122 cm

712130HALVM 712135HALVM 712140HALVM

eBeam sensor deksel 719200 Hjulstativ til tavle 180 x 122 cm og 225 x 122 cm Art. SC849987GRÅ

207


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

208

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Tavler, AV-møbler og utstyr

Overflate i kork, linvev, 6 mm Forbo Bulletin Board, eller strukturvevet bomull. Kjerne i porøs plate eller, ved Bulletin Board, MDF-plate. Ramme i naturanodisert aluminium (hvit RAL 9010 mot pristillegg), grå plasthjørner. Flipover VISION kan henges direkte på topplisten. Bulletin Board leveres alternativt uten kantlist (fasete kanter). Alle størrelser kan mot pristillegg fås med ramme i bøk, bjørk eller eik. Trerammen bygger 1 cm ekstra, første størrelsen blir alltså 61x91 cm etc.

SCANAVI OPPSLAGSTAVLER

BULLETIN BOARD - 15 FARGER

2162 duck egg

2166 nutmeg spice

2182 potato skin

2187 brown rice

2204 poppy seed

2206 oyster shell

2207 cinnamon bark

2208 mushroom medley

2209 black olive

2210 hot salsa

2211 tangerine zest

2212 fresh pineapple

2213 baby lettuce

2214 blue berry

2186 blanched almond

21 rød

57 grønn

60 koks

BOMULL – 8 FARGER

05 hvit

06 sort

62 grå

84 gul

12 blå

Art.nr. for standard med alu. ramme. Ved treramme angis art.nr. + treslag, f.eks. 733002BØK. Mål

Kork Art.

Linvev Art.

Bulletin Board Art.

Bomull Art.

60 x 90 cm 60 x 122 cm 100 x 122 cm 150 x 122 cm

733002 733004 733010 733015

738002 738004 738010 738015

734002 734004 734010 734015

737002 737004 737010 737015

200 x 122 cm 250 x 122 cm 300 x 122 cm

733020 733025 733030

738020 738025 738030

734020 734025 734030

737020 737025 737030

350 x 122 cm 400 x 122 cm

733035 733040

738035 738040

734035 734040

737035 737040

Rammer

um

i

in

m

u Al PR O DU S E N T:

r

tu

na

Eik

k

ør

Bj

k

209


210

Midi / Mix kontor: s. 216-221

Grande arbeidsbord: side 222

Brannsikrede skap: s. 226

Pc-Skap: side 227

Brannsikrede arkivskap: s. 227

Mobiloppbevaring: side 227

Pc-Traller: side 227

Nøkkelskap: side 228

Sikkerhetsskap: side 228

Stål kontorskap: side 229

Spider-serien: side 230

Duke: side 231

Dalton: side 231

Pilates: side 231

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kontorstoler: side 232-235

Nuevo disk: side 223

Skrankesystem: side 224-225


Kontor og arbeidsplasser

211


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 212


213

Silence Original skjermvegg se side 248 Kontor og arbeidsplasser


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 214


215

Mix reolsystem til kontor -se side 221 Kontor og arbeidsplasser


216

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MIDI BORDPLATER

Rektangulære bordplater med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art.10604 - 60x60x2,3cm Art.10605 - 80x60x2,3cm Art.10606 - 100x60x2,3cm Art.10607 - 120x60x2,3cm Art.10608 - 140x60x2,3cm

Rektangulære bordplater med lang magebue med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art. 10624 - 140x80x2,3 Art. 10626 - 160x80x2,3 Art. 10628 - 180x80x2,3 Art. 10630 - 200x80x2,3

Art.10610 - 100x80x2,3cm Art.10612 - 120x80x2,3cm Art.10614 - 140x80x2,3cm Art.10616 - 160x80x2,3cm Art.10617 - 180x80x2,3cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

ZOOM BORDBEN Zoom bein med høyderegulering fra 63 – 78 cm (+ platetykkelse). Art.2559 - 1 stk sort struktur Art.2557 - 1 stk sølvfarget (RAL 9006) Art.2555 - 1 stk hvit

Abell bordunderstell med fast høyde 71 cm: Art.1450 - Platemål 90x80–140x100 Art.1451 - Platemål 140x80–300x100 Art.1455 - Platemål 90x60–140x70 Art.1456 - Platemål 140x60–300x70

Tillegg Art.2561 - Hjul med brems Art.2563 - Dekkhylse i sølvfarget plast Art.2568 - Dekkhylse i sort plast Art.2562 - Dekkhylse i hvit plast

Art.1460 - Platemål 90x80–140x100 Art.1461 - Platemål 140x80–300x100 Art.1465 - Platemål 90x60–140x70 Art.1466 - Platemål 140x60–300x70

PROD USENT:

Abell bordunderstell med manuell høyderegulering 63,5–108,5 cm:


Kontor og arbeidsplasser

MIDI KONTORMØBLER Praktiske og pene kontorløsninger for et helhetlig uttrykk. MIDI kontormøbler er alle i hvit utførelse, og kan fint kombineres med MIX reolsystem i samme utførelse og formuttrykk. Velg mellom reoler, skuffeseksjoner, bordplater, understell og uttrekkseksjoner for å skape et komplett kontormiljø etter dine behov! Standard farger understell RAL9006. Bordunderstell komponenter kan også leveres i sort eller hvitt.

Rund plate Art. 10662 - Ø70x2,3cm

Rektangulære bordplater med kort magebue med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art. 10634 - 140x80x2,3 Art. 10636 - 160x80x2,3 Art. 10638 - 180x80x2,3 Art. 10640 - 200x80x2,3

Hjørneplate (bilde viser høgre) med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art. 10651 - 120x100/80X60x2,3 V Art. 10652 - 120x100/80X60x2,3 H

Kombiplate (bilde viser høgre) Art. 10653 - 180x120 / 80x60x2,3cm, venstre Art. 10654 - 180x120 / 80x60x2,3cm, høgre

Skuffeseksjon i hvit direktelaminat med penneskuff og 3 vanlige skuffer. Sentrallås. Mål: 42x60x61 Art.15441- Hvit

Abell bordunderstell komponenter Abell bordunderstell til hjørneløsninger og lange lengder med påbygging Art.1478 - T-fot for plate bredde 80 cm, pr stk. H71 Art.1476 - T-fot for plate bredde 60 cm, pr stk. H71 Art.1488 - T-fot for plate bredde 80 cm, pr stk * Art.1486 - T-fot for plate bredde 60 cm, pr stk * Art.1482 - Sarg for plate lengde 90–140 cm Art.1483 - Sarg for plate lengde 140–240 cm Art.1472 - Koblingsstykke for hjørneløsning *Manuell høyderegulering 63,5 - 108,5

Art 1678 – T-fot for plate 80 cm, sort Art 1682 – Sarg for plate L90–140 cm, sort Art 1683 – Sarg for plate L140–240 cm, sort Art 1778 – T-fot for plate 80 cm, hvit Art 1782 – Sarg for plate L90–140 cm, hvit Art 1783 – Sarg for plate L140–240 cm, hvit

MIDI SKUFFESEKSJON PÅ HJUL Tillegg Art.2156 - Formularplater per stk (plass til 6 stk pr skuff) Art.2158 - Delevegg til skuff (tversgående) Art.15449 - Tillegg for sokkel, hvit

217


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

218

MIDI

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

MIDI UTTREKKSSEKSJON Uttrekksseksjoner i 2 høyder, med skrog i hvit direktelaminat, front i hvit direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistandard farge. 3 hylleplan med permhøyde Mål: 40x80x125 cm Art.15451 - Hvit, Venstreseksjon Art.15452 – Hvit, Høgreseksjon Art.15491 - Semistd, Venstreseksjon Art.15492 – Semistd, Høgreseksjon

4 hylleplan, 2 nederste + øverste med permhøyde Mål: 40x80x150 cm Art.15453 – Hvit, Venstreseksjon Art.15454 – Hvit, Høgreseksjon Art.15493 – Semistd, Venstreseksjon Art.15494 – Semistd, Høgreseksjon

Tillegg Art. 15459 - Topphylle med penneskål Art. 15458 – Skuffekassett m/ 3 skuffer. ( Passer i de nederste rommene ) Art. 15460-1 - List for oppheng av bordplate ( ved bruk av 2 zoom-bein )

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

MIDI KONTORMØBLER MIDI uttrekksseksjon gir mye oppbevaringsplass på lite areal og er ideelt for kompakte arbeidsstasjoner. Kombineres med MIDI bordplater og Abell understell med manuell høyderegulering for en fleksibel arbeidshverdag. Kan også kombineres med MIX reolsystem for et komplett kontormiljø!

Midi uttrekk (bilde viser høgre)

219


220

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Semistandard farger: Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bjørk F7921

PR O DU S E N T:

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

MIX REOLSYSTEM

Eksempel på Mix moduler:

Reolene i Mix-serien passer også godt sammen med Midi kontormøbler. Her finner du et utvalg fra Mix-serien som er godt egnet for kontorløsninger. Standard utførelse med skrog i hvit eller lys grå direktelaminat og dører/skuffer i hvit eller lys grå direktelaminat, eller dører og skuffer i høytrykkslaminat i flere fargevalg. Alle Mix grunnmoduler har dybde 40cm, mens permreoler har dybde 32cm.

Mix XS B80 H72,5cm Kombinasjon XS5 se side 119

Mix S B80 H107,6cm Kombinasjon S1 se side 121

For flere varianter og artikkeloversikt - se MIX REOL-SYSTEM fra side 118

Mix M B118,8 H72,5cm Mix M reol med 4 rom se side 123

Mix S B80 H107,6cm Kombinasjon S11 se side 121

Mix S B80 H107,6cm Kombinasjon S12 se side 121

Mix L B118,8 H107,6cm Kombinasjon L2 se side 124

Mix permreol - B:80 D:32 H:188,3cm (inkl.sokkel)

Mix permreol med 5 rom se side 125

Mix permreol med lave slagdører se side 125

Mix permreol med høye slagdører se side 125

221


222

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRANDE ARBEIDSBORD Bordplater med høytrykkslaminat i standard F0190 bøk, F7921 bjørk eller F7927 lys grå. Understell med runde bein, standard farge RAL 9006 aluminium. Bordhøyde: 72 cm. Her vist med kassett. Bøk: Art. 10323 - 90 x 70 cm Art. 10303 - 120 x 60 cm Art. 10324 - 120 x 70 cm Art. 10325 - 140 x 70 cm Art. 10312 - 160 x 80 cm Bjørk: Art. 10323bj - 90 x 70 cm Art. 10303bj - 120 x 60 cm Art. 10324bj - 120 x 70 cm Art. 10325bj - 140 x 70 cm Art. 10312bj - 160 x 80 cm Lys grå: Art. 10323G- 90 x 70 cm Art. 10303G- 120 x 60 cm Art. 10324G - 120 x 70 cm Art. 10325G - 140 x 70 cm Art. 10312G - 160 x 80 cm

KASSETTER FOR ARBEIDSBORD

SKUFFEKASSETTER

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Hyllekassett for plassering på bord. Utført i bøk eller bjørk direktelaminat, med bakvegg i mørk grå direktelaminat. Høyde med én hylle: 49 cm - Høyde med to hyller: 80 cm

Bøk: Art. 12302 - Kassett 90 cm, m/2 hyller Art. 12312 - Kassett 120 cm, m/2 hyller Art. 12342 - Kassett 140 cm, m/2 hyller Art. 12332 - Kassett 160 cm, m/2 hyller

PROD USENT:

Bjørk: Art. 12102 - Kassett 90 cm, m/2 hyller Art. 12112 - Kassett 120 cm, m/2 hyller Art. 12142 - Kassett 140 cm, m/2 hyller Art. 12132 - Kassett 160 cm, m/2 hyller

Lys grå direktelaminat: Art. 4712 - Enkel skuffe med lås Art. 4722 - Skuffeseksjon med 2 skuffer, lås i øvre skf.


Kontor og arbeidsplasser

NUEVO RESEPSJONSDISK En stabil resepsjonsdisk som er enkel å montere. Leveres som standard med glatt eller sporet frontdel i utførelsene hvit, sort, bjørk, bøk eller eik. Leveres i lakkert topplate eller massiv bjørk, bøk eller eik. Nuevo er satt sammen av standard elementer på H110 x L94 cm, og kan derfor bygges i ønsket lengde. Spesialhøyder og endeløsninger tilpasses av produsent uten ekstra kostnader. Andre materialer og utførelser kan også leveres på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset dine behov! Mål: Standard element: B 94 x H 110 cm Topplate: B 36 cm Tykkelse 30 mm Front tykkelse 22 mm Overheng utside: 15 cm Overheng inside: 18,8 cm

PRO DU S E N T:

223


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

224

GREENLINE SKRANKESYSTEM l l l l l l

Elegant skrankeserie Fronter og sidepaneler i lakkert MDF Sokkel i rustfritt stål Arbeidsplate med direktelaminat Kabelgjennomføring Enkel montering! Flytende skranketopp i speilblank marmor imitasjon

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

QT 108 leveres med oppbevaringsskuff

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

225

GREENLINE SKRANKE QT 101 Skranken leveres med topp i speilblank marmor imitasjon, arbeidsplate med kabelgjennomføring Meget enkel montasje. Mål: L250 x D85 x H105 cm Art. K1805 -Skranke 250 x 85 cm

GREENLINE SKRANKE QT 102 Skranken leveres med topp i speilblank marmor imitasjon, arbeidsplate med kabelgjennomføring Meget enkel montasje. Mål: L180 x D85 x H105 cm Art. K1807 -Skranke 180 x 85 cm

GREENLINE SKRANKE QT 108

GREENLINE SKRANKE QT 103

Skranken leveres med topp i speilblank marmor imitasjon, arbeidsplate med kabelgjennomføring. Meget enkel montasje. Mål: L88 x D69 x H106 cm

Skranken leveres med topp i speilblank marmor imitasjon, arbeidsplate med kabelgjennomføring. Skranken kan leveres med hjørnet til høyre eller venstre. Meget enkel montasje.

Art. KQT108 -Skranke 88 x 69 cm

Mål: L275 x D85 x H105 cm Art. K1806 -Skranke 275 x 85 cm


226

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

BRANNSIKREDE DOKUMENTSKAP Alle brannskap er produsert for å tåle høye temperaturer og er testet i henhold til norske og internasjonale krav. Kraftig låsesystem med meget enkel betjening er standard. Leveres i størrelsene fra 15 liter / 37 kg til 990 liter / 750 kg. Be om produktblad og priser på andre modeller.

Art. BS-B530W - brannsikret dokumentskap Utv. mål: H 53 B 43,5 D 44cm Innv. mål: H 41,2 B 32 D 31cm Vekt: 63 kg. Volum: 40,8 liter (Plass for 4 permer) Lås: Manuell kodelås og masternøkkel. 1 plastskuffe. 1 hylle Branntest P90 Hvit RAL 9002

Art. BS-T750 - Brannsikret dokumentskap Utv. mål: H 75 B 53 D 50,5cm Innv. mål: H 54 B 39 D 34,5cm Vekt: 140 kg. Volum: 73 liter (plass for 5 permer) Lås: Elektronisk lås (uten nøkkel) 1 låsbar skuffe, 1 hylle Branntest P90 Farge: Hvit (RAL 9002)

Art. BS-T1400 - Brannsikret dokumentskap Utv. mål: H 138,5 B 70 D 63cm Innv. mål : H 114,5 B 53 D 46cm Vekt: 335 kg. Volum 280 liter (plass for 21 permer) Lås: Elektronisk lås (uten nøkkel) 1 låsbar skuffe, 2 hyller Branntest: P120 Farge: Hvit (RAL 9002)

Art. FS-2414 - Lateralskap 2/4 skuffer A4/A5

BRANNSIKREDE ARKIVSKAP Arkivskap for mappelagring, leveres med 2, 3 eller 4 skuffer. Branntest: 60 p iht. NT Fire 017, testet ved SP.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. BIF-200 - 2 skuffer, folio og A4 Art. BIF-300 - 3 skuffer, folio og A4 Art. BIF-400 - 4 skuffer, folio og A4

BIF 200

BIF 300

PROD USENT:

BIF 400

FS 2414 Lateralskap


Kontor og arbeidsplasser

PC-SKAP Låsbare skap i moduler for PC. Sokkel og topp følger med, og gir en flott finish. Du velger selv størrelsen på skapet, med plass til fire, seks, åtte, ti, tolv og opptil 16 rom i hver søyle. Skapene er designet slik at de kan inneholde flest mulig rom på minst mulig plass. Låsvalg: Hasp for hengelås, sylinderlås eller kodelås (pristillegg). Be om tilbud på ønsket størrelse! Avbildede skap i rekke rommer 10 laptop'er pr modul. Utv. mål PC-skap: B40 x D50 x H180 cm Art. SC-0070810 - PC-skap, 10 rom

BRANNSIKRET ARKIVSKAP

MOBILOPPBEVARING I STÅL

Mange innredningsalternativer. Branntest: P60 - Test: NT. Fire 017 Kan innredes med hengemapperammer, låsbart rom, bokstøtte og uttrekkbar arbeidshylle - be om pris. Standard innredning: 4 hyller. Her avbildet med tilleggsutstyr. Art. SC-0022580 - for 60 brevordnere Art. SC-0022990 - for 120 brevordere (dobbel dybde)

Mobiloppbevaring med 30 rom 1 låsbar dør, enten med hasp for hengelås eller sylinderlås Mål: B 40 D 18 H 70 cm

Mobiloppbevaring med 10 rom 10 låsbar rom, enten med hasp for hengelås sylinderlås eller manuell kodelås. Mål: H 56 D 16,2 B 25,5 cm

Art. SC-108585 Art. SC-100371 - med hasp Art. SC-100372 - med sylinderlås

PC-TRALLER Prisgunstige PC-traller for 16, 24 eller 32 bærbare PC'er for trygg og sikker oppbevaring. Tilkobling av ladeadapter i front. Kjølevifte og ventilasjon. Understell med 4 hjul, hvorav 2 låsbare. Lysgrå utvendig og lys beige innvendig. Mål: bredde 116 cm, dybde 47 cm. Art. PC-TRA16 - 16 PC'er, h: 102 cm Art. PC-TRA24 - 24 PC'er, h: 135 cm Art. PC-TRA32 - 32 PC-er, h: 171 cm

Brannsikkert arkivskap

227


228

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

NØKKELSKAP Vi leverer nøkkelskap i mange forskjellige utførelser, både med og uten FG-godkjenning. Vennligst ta kontakt for fullstendig oversikt. Art. KS00001 - Nøkkelboks med kodelås Art. KS0003C - Nøkkelboks med kodelås Art. KS0031E - Nøkkelskap med 30 kroker (H28 B30 D10 CM) Art. KS0032E - Nøkkelskap med 48 kroker (H36 B30 D10 CM) Art. KS0033E - Nøkkelskap med 144 kroker (H66 B43 D13 CM) Art. KS0034E - Nøkkelskap med 300 kroker (H75 B58 D25 CM) Art. KS0035E - Nøkkelskap med 500 kroker (H76 B58 D28 CM) Art. KS0036E - Nøkkelskap med 700 kroker (H76 B58 D33 CM)

Nøkkelboks med 4 kodehjul. Enkelt å forandre kode Sterk og solid konstruksjon Klargjort for fastskruing til vegg. Skruer følger med.

Nøkkelboks med trykknapper Enkelt å forandre kode. Sterk og solid konstruksjon. Klargjort for fastskruing til vegg. Skruer følger med. Leveres med vanntett deksel. Art. KS0003C

Art. KS0001

BRANNSIKREDE SIKKERHETSSKAP

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Skap med manuell kodelås og masternøkkel. Det største har også 1 flyttbar hylle. Skapene er ikke FG-Godkjente. Branntest P60. Hvit RAL 9002 Sikkerhetsskap/brannsikret dokumentskap – Branntest P60 Utv. mål: H 31 B 42 D 35,5cm Innv. mål: H 20,4 B 31,4 D 23,6cm Vekt: 37 kg. Volum: 15,1 liter (Ikke plass for permer) Lås: Manuell kodelås og masternøkkel. 1 plastskuffe. Hvit RAL 9002

Sikkerhetsskap/brannsikret dokumentskap – Branntest P60 Utv. mål: H50 B35 D42,5cm Innv. mål: H38,1 B23,6 D30,6cm Vekt: 57 kg. Volum: 27,5 liter (Plass til 2stk A4 permer) Lås: Manuell kodelås og masternøkkel. 1 plastskuffe. Hvit RAL 9002

Art. BS-B310

Art. BS-B500

Art. MN-20EK – utv. mål: B31 x D20 x H20 cm, volum 9 liter

Art. HT-20EKA – utv. mål: B43 x D33 x H20 cm, volum 22 liter

SIKKERHETSSKAP Rimelige skap som kan boltes fast for tyverisikring. Elektrisk kodelås og nødnøkkel (2 stk). Skapene er ikke FG-godkjente.

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

MIDI ARKIVSKAP Leveres med 2, 3 eller 4 skuffer. Mål: bredde 465 mm, dybde 620 mm. Format: A4 og folio Art. DDM-70 - Midi 2 skf., H: 72 cm Art. DDM-100 - Midi 3 skf., H: 102 cm Art. DDM-130 - Midi 4 skf., H: 132 cm

SILVER STÅL KONTORSKAP Mål: bredde 915 mm, dybde 458 mm Art. DDM-195 - 4 hyller, H: 195 cm

PRO DU S E N T:

229


230

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SPIDER-SERIEN Praktiske taburetter med gasslift og understell i stål. Godt egnet for tøffe miljøer og spesialrom som naturfag, sløyd - og formingsrom. Seter i sort plast, formpresset PU-skum Ø40 cm, eller lakkert formspent kryssfinér Ø36 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kan også leveres med hjul, glidere og ryggstøtte og fotring. Regulerbar sittehøyderer 54-73 cm. Understell Ø43 cm.

SIGMA SPIDER 1250

KAPPA SPIDER 1251

JUPITER SPIDER 2805

Art. 71.2.001.000

Art. 71.2.002.000

Art. 71.2.012.000

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

DUKE 1

DUKE 2

Rimelig og god taburett med sete i kraftig sort integralskum, Ø 31 cm. Høyderegulerbar gasslift fra 44–58 cm setehøyde. Hjulkryss i sort nylon, med gummihjul. Kan også leveres med lavere eller høyere gasslift mot pristillegg.

Enkel og rimelig taburett med hjul. Mykt polstret sete trukket med sort skai, Ø 37 cm. Høyderegulerbar gasslift fra 44-58 cm sittehøyde. Hjulkryss i sort nylon, med gummihjul. Kan også leveres med lavere eller høyere gasslift mot pristillegg.

Art. DUKE1

Art. DUKE2

DALTON Sadelformen på setet gjør at man automatisk retter ryggen, ogsitter avslappet og komfortabelt. Stolen leveres i to ulike utførelser. Vinkelen på setet kan med Easy Seat mekanismen reguleres trinnløst 17 grader fremover og 5 grader bakover. Dalton leveres i to utførelser. Den ene har formstøpt sete i polyuretan-skum, og hjulkryss i sort plast. Setet leveres i fargene: Sort, rød, blå og hvit. Den andre varianten har forkrommet hjulkryss, og godt polstret sete i kaldskum. Setet leveres trukket i Gabriel Runner, std farger: Sort, blå, rød, turkis, beige og limegrønn. Høyderegulering: 58-77 cm (kan leveres med lavere høyde på forespørsel). Art. DAL-10 – Dalton PU sete Art. DAL-20 – Dalton stoppet sete

PILATES AIR SEAT Pilates taburetten har samme effekt som den kjente pilatesballen, og krever at kroppen ”konsentrerer seg om å sitte”. Setet inneholder en luftpute, Ø 33 cm, som beveger seg i alle retninger. Dermed trenes muskulaturen mens man sitter og jobber. Det medfølger en enkel pumpe slik at motstanden kan reguleres. Pilates elevmodell leveres med sort plastkryss med glidere og fotring. Setet er trukket med Ferrari stamskin i 9 std farger.

PRO DU S E N T:

Pilates standard leveres med hjulkryss i aluminium. Setepute er trukket med Gabriel Runner, std farger: Sort, koks, rød, turkis, beige og limegrønn. Høyderegulering: 54 – 73 cm. Pilates kan også alternativt leveres med rygg. Art. PIL-10 – Pilates elevmodell Art. PIL-20 – Pilates standard

231


232

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

KS500 Kontorstol med gasslift, og høy eller mellomhøy rygg. Ergonomisk formet og mykt polstret sete og rygg som følger kroppens bevegelser og kan låses i hele 5 posisjoner. Regulerbar vippemotstand og antishock - som hindrer ryggen i å sprette frem når låst posisjon løses ut. Setedybde, rygghøyde og armlener er også regulerbare. KS500H med høy rygg kan leveres med nakkestøtte. Standard hjulkryss i polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv. Prisene er oppgitt i stoffgruppe 1, men det finnes mange flere grupper og valgmuligheter. Be om tilbud tilpasset ditt ønske. Art. KS500L - Mellomhøy rygg Art. KS500H – Høy rygg uten nakkestøtte. Art. KS500HN - Høy rygg med nakkestøtte Tillegg for armlener Art. R42U1-SB2 - 2D armlener Art. R41 - 3D armlener Art. R42U3-SB2 - 4D armlener

KS3OO Kontorstol med gasslift, og mellomhøy rygg. Ergonomisk formet rygg, og et bredt og komfortabelt polstret sete. Sete og rygg følger kroppens bevegelser og kan låses i hele 5 posisjoner. Regulerbar vippemotstand og antishock - som hindrer ryggen i å sprette frem når låst posisjon løses ut. Stolen kan leveres med regulerbar setedybde, rygghøyde og armlener. Kan også leveres med nettingrygg og nakkestøtte. Standard hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv. Prisene er oppgitt i stoffgruppe 1, men det finnes mange flere grupper og valgmuligheter. Be om tilbud tilpasset ditt ønske. Art. KS300M – Mesh nettingrygg Art. KS300 – Polstret rygg Tillegg for armlener Art. R19T - Høydejusterbare armlener Art. R32R - 3D armlener

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

KS400 Kontorstol med gasslift og karakteristisk åpent ryggdesign. Velg mellom polstret stoffrygg eller nettingrygg. Mykt polstret sete. Rygg og sete følger kroppens bevegelser og kan låses i hele 5 posisjoner. Regulerbar vippemotstand og antishock - som hindrer ryggen i å sprette frem når låst posisjon løses ut. Setedybde, rygghøyde og armlener er regulerbare. Leveres med eller uten nakkestøtte. Hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv. Stolen kan også leveres i hvit utførelse. Prisene er oppgitt i stoffgruppe 1, men det finnes mange flere grupper og valgmuligheter. Be om tilbud tilpasset ditt ønske. Art. KS400M – Mesh nettingrygg Art. KS400MN – Mesh nettingrygg, nakkestøtte Art. KS400 – Polstret rygg Art. KS400N – Polstret rygg, nakkestøtte Tillegg for armlener Art. R35K2 - Høydejusterbare armlener Art. R35K3 - 3D armlener Art. R35K3-SB2 - 4D armlener

233


234

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GENA En slank kontorstol med mange detaljer og innstillingsmuligheter. Lagerføres i sort Fighter og grått Medley stoff fra Gabriel. Stolen har høyderegulerbar rygg, korsryggpumpe, gasslift, synkronvipp, setevinkling, setedybderegulering, høyde- og dybderegulerbar nakkestøtte og justerbare armlener alle veier. Leveres med polert aluminiumskryss, 4D armlener og nakkestøtte som standard. Mekanisme: Donati flex plus. Art.1501-F – Gena med sort fighter stoff med armlener Art.1501-M – Gena med grått Medley stoff med armlener

NETT I

CESAR KONTORSTOL

Kontorstol med stoff eller nettingrygg og formstøpt sete i sort stoff. Stolen har synkronvipp, høyderegulering og selvregulerende vippemotstand som kan låses i ønsket posisjon. Stoffet har 120.000 Martindale. tandard hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv. Kan også leveres med armlener.

Kontorstol med nesten alle innstillingsmuligheter! Stolen har høyderegulerbar korsryggstøtte, gasslift, synkronvipp, justerbar setevinkling, setedybderegulering, justering av seteform, høyderegulerbar nakkestøtte og 4D armlener. Leveres med polert aluminiumskryss og armlener som standard. Lagerført med sete i sort stoff og skinn, rygg i sort stoff eller netting.

Art. 621MF – Nett I kontorstol Tillegg for armlener Art. 11251 – Faste armlener

Art. 633FF – Cesar med stoff i sete og rygg med armlener Art. 633MF - Cesar med stoff i sete og nettingrygg, med armlener Art. 633ML - Cesar med skinn i sete og nettingrygg, med armlener Alle modeller kan også leveres med nakkestøtte.

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

KS100

KS200

Kontorstol med gasslift og lav rygg. Ergonomisk formet og polstret sete og rygg - som også passer bra for ungdom. Regulerbar setedybde og rygghøyde. Ryggvinkelen kan også låses i ønsket posisjon. Kan leveres med faste armlener. Hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv.

Kontorstol med gasslift og mellomhøy rygg med ergonomisk formet kontur. Polstret sete og rygg. Regulerbar setedybde og rygghøyde. Ryggvinkelen kan også låses i ønsket posisjon. Kan leveres med faste eller regulerbare armlener. Standard hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv.

Prisene er oppgitt i stoffgruppe 1, men det finnes mange flere grupper og valgmuligheter. Be om tilbud tilpasset ditt ønske.

Prisene er oppgitt i stoffgruppe 1, men det finnes mange flere grupper og valgmuligheter.

Art. KS100 – polstret, uten armlene Art. KS100AF – polstret, faste armlene Art. KS100AR – polstret, regulerbare armlene

Be om tilbud tilpasset ditt ønske.

K50

KS55

Arbeidsstol med gasslift og lav rygg med praktisk gripehåndtak. Anti-skli sete og rygg i polyurethane integralskum. Regulerbar setedybde og rygghøyde. Ryggvinkelen kan også låses i ønsket posisjon. Hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv. Kan også fås med høy lift (89-120cm) og fotring men da kun med glidere.

Høy arbeidsstol uten rygg, med gasslift og høyderegulerbar fotring. Anti-skli sete i polyurethane integralskum. Hjulkryss i sort nylonplast og glidere for en stødig arbeidsstilling.

Art. KS50 – arbeidsstol, Art. KS50F –høy arbeidsstol med fotring

Art. KS200 – polstret, uten armlene Art. KS200AF – polstret, faste armlene Art. KS200AR – polstret, regulerbare armlene

Art. KS55 – høy arbeidsstol uten rygg

235


236

Systemhyller: side 244-247

Silence og Nordic Screen skjermvegger: side 248-249

Gartorps bordskjermer: side 250

Grande skjermvegger: side 251

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Perm- og bokvogn: side 251


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

237


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 238


239

Aremark barne-og ungdomsskole - levert av vür forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 240


241

Systemhyller S01 se side 244

Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

242

Vågsetra barne-og ungdomsskole – levert av vår forhandler Grande Interiør AS


243

Gossen barne-og ungdomsskole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


244

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SYSTEMHYLLER S01

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

En fleksibel moduloppbygningssystem, med muligheter for individulle tilpasninger. Systemet leveres frittstående og veggfast, med epoxylakkerte stålskinner, -søyler, -hyller og – gavler. Standard farger er hvit, sølv og sort.

PROD USENT:

Til større prosjekter kan RAL-farge velges etter avtale. Det kan også leveres gavler i tre, glass og stål.

Frittstående søyler: høyder fra 123 cm. Veggskinner: høyder fra 64-240 cm. Hyllebredde: 60, 90 cm. Hylledybde: 20, 25, 30, 40cm.


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

Frittstående ensidig

Frittstående tosidig

Frittstående med display

245

Vegghengt

SYSTEMHYLLER S01


246

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SYSTEMHYLLER S03 S03 er en ny generasjon reolsystemer, som gir en perfekt kombinasjon av stil og økonomi. Rammeverket er i lakkert stål, og kombinasjonen av materiale og et spennende design gir et moderne uttrykk. Systemet skreddersys det enkelte bibliotek, og kan bestilles i mange størrelser. Effektiv produksjon og innovativt design gjør oss i stand til å levere løsninger til en konkurransedyktig pris.

FOR DET EFFEKTIVE BIBLIOTEK Det er lagt opp til enkel bestilling og gjennomføring av spesialtilpasninger, utbygginger og tilleggsutstyr i systemet S03. Et komplett og fungerende bibliotekmiljø er en balanse mellom stil og funksjon, og S03 stigereol kan bestilles i en flere bredder og dybder. Systemet har et meget kvadratmeterøkonomisk fotavtrykk, det vil si at reolen opptar liten plass utover selve hylleplassen.

FOR DET FARGERIKE BIBLIOTEK I tillegg til å kunne velge gavler i glass, tre eller stål, kan vi levere S03 i alle RAL-farger. Det gjør det enkelt å fargekode ditt bibliotek, eller ganske enkelt sette et unikt preg på miljøet. Konstruksjonen er i høykvalitetsstål og sikrer reolsystemet lang levetid.

TILBEHØR SYSTEMHYLLER

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

S03 dobbel bokvogn på hjul med hylledybder i 25 og 30 cm. Fås med endegavler i glass, stål eller laminat. Ved bruk av gavler anbefales 2 stk håndtak. Her avbildet med tilleggstustyr: glassgavler og håndtak.

S03 bokvogn her med påsatte stålgavler og håndtak

PROD USENT:


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

247

SYSTEMHYLLER S03


248

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SILENCE ORIGINAL SKJERMVEGGER Fleksibel og lyddempende skjermveggserie som reduserer støynivået i rommet med 19,5 dB! Silence Originalserien lar deg kombinere skjermer i ulike høyder, bredder og materialer, og monteres enkelt sammen med koblingsbeslag, både til rettvinklede og buede skjermløsninger. Finnes i 4 ulike bredder – 60,80,100,120 cm, og 2 høyder -150 og 190 cm. Velg mellom moduler med utfreste spor, akustikkplate eller glass. De ulike utførelsene kan kombineres på begge sider av skjermen. Akustikkplatene leveres som standard med stoff Event Screen eller Soul fra Gabriel. Be om tilbud tilpasset dine behov!

SILENCE ORIGINAL H 150 CM

Modul A Utfreste spor

Modul B Utfreste spor / glass

Modul C Akustikkplate

Modul D Akustikkplate / glass

Modul E Utfreste spor

Modul F Utfreste spor / glass

Modul G Akustikkplate

Modul F Akustikkplate / glass

SILENCE ORIGINAL H 190 CM

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

SILENCE SKY For en optimal lydabsorbering i kontormiljøet kan sky-element påbygges. Sky passer til samtlige Silence Original skjermer, og halverer støy og etterklang i rommet. Ingen andre A-klassede gulvskjermer på markedet oppnår idag dette resultatet.

PROD USENT:


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

NORDIC SCREEN SKJERMVEGGER Nordic Screen demper effektivt lyden i lokaler utsatt for mye støy. Det herdede glasset uten ramme demper også lyden – uten å forstyrre sikten. Skjermens utforming er tilpasset for arbeidsplassen og kan leveres i bredder opp til 2,2 meter. Skjermene hviler stødig på to fottallerken, og kan lett kobles sammen. Nordic Screen leveres i fargene hvit, sort, bjørk, eik eller bøk. Velg mellom stoffkledd akustikkplate eller akustikkplate med utfreste spor. Begge deler kan kombineres. Modul A Utfreste spor / glass

Modul B Akustikkplate / glass

Mål: H172cm B140/160/180/200/220cm D7,3 cm Standard stoff er Event Screen, Runner og Soul. - be om tilbud !

SILENCE SOUND SOLUTION Dekorative, heltrukkede akustikkplater for oppheng på vegg. Består av lydabsorberende stenull som er kledd med ullstoff. Reduserer lyd i miljøer med mye støy. Henges mellom 70 til 210 cm fra gulv for best effekt. Beslag for oppheng medfølger. Standard stoff er Alfa fra Berghem. Dybde 5,5 cm. Art. 30-040040 - Akustikkplate 40 x 40 cm Art. 30-060060 - Akustikkplate 60 x 60 cm Art. 30-080080 - Akustikkplate 80 x 80 cm Art. 30-100100 - Akustikkplate 100 x 100 cm Art. 30-120120 - Akustikkplate 120 x 120 cm Art. 31-040040 - Rund Ø40 cm Art. 31-056056 - Rund Ø56,5 cm Art. 31-075075 - Rund Ø75 cm Art. 31-095095 - Rund Ø95 cm Art. 31-120120 - Rund Ø120 cm Art. 32-040040 - Triangel 40 x 40 cm Art. 32-060060 - Triangel 60 x 60 cm Art.35-000000 - Beslag for takmontering Leveres i mange flere størrelser og formater - be om tilbud.

249


250

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GARTORPS BORDSKJERMER Gartorps bordskjermer er effektive og lettmonterte løsninger for skjerming og lydabsorbering på arbeidsplassen. Den enkleste måten å redusere lyd i arbeidsmiljøet! Silence bordskjerm- treramme med innvendig A-klassifisert akustikkplate, helkledd med standard stoff Xpress fra Gabriel. Festes med L-vinkel. Dybde 3 cm. Kan også leveres med Soul eller Event Screen fra Gabriel. Easy bordskjerm i laminert MDF. Dekker delvis front på bord og skjuler sjenerende ledninger. Standard utførelser i bøk, bjørk, eik og hvit. Kan også lakkeres i valgfri farge. Festes med L-vinkel. Dybde 0,8 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Solid bordskjerm- Stoffkledd akustikkplate med synlig treramme. Leveres alternativt med utfreste spor. Standard utførelser på ramme er eik, bjørk , bøk eller hvitlakkert. Velg mellom 8 standard farger i stoffet Event Screen fra Gabriel. Festes med klembeslag. Dybde 5,5 cm. Kan også leveres med Xpress, Soul eller Twist fra Gabriel.

SILENCE BORDSKJERMER

EASY BORDSKJERMER

Art. 976-087 - 80 x 70 x 3 cm Art. 976-097 – 90 x 70 x 3 cm Art. 976-107 – 100 x 70 x 3 cm Art. 976-127 – 120 x 70 x 3 cm Art. 976-147 – 140 x 70 x 3 cm Art. 976-167 – 160 x 70 x 3 cm Art. 976-187 – 180 x 70 x 3 cm Art. 976-207 – 200 x 70 x 3 cm

Art. 975-087 – Easy 80x70 x 0,8 cm Art. 975-097 – Easy 90x70 x 0,8 cm Art. 975-107 – Easy 100x70 x 0,8 cm Art. 975-127 – Easy 120x70 x 0,8 cm Art. 975-147 – Easy 140x70 x 0,8 cm Art. 975-167 – Easy 160x70 x 0,8 cm Art. 975-187 – Easy 180x70 x 0,8 cm Art. 975-207 – Easy 200x70 x 0,8 cm

SOLID BORDSKJERMER Art. 985-085 – 80 x 50 x 5,5 cm Art. 985-095 – 90 x 50 x 5,5 cm Art. 985-105 – 100 x 50 x 5,5 cm Art. 985-125 – 120 x 50 x 5,5 cm Art. 985-145 – 140 x 50 x 5,5 cm Art. 985-165 – 160 x 50 x 5,5 cm Art. 985-185 – 180 x 50 x 5,5 cm Art. 985-205 – 200 x 50 x 5,5 cm

Bordskjermer i ulike farger og materialer

PROD USENT:


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

GRANDE SKJERMVEGGER Skjermvegg i MDF-plate med bjørk Direktelaminat eller semistandard høytrykkslaminat. Bein lakkert i RAL 9006 aluminium, med stillskruer. Mål: 90 x 140 cm Art. 118 - Grande skjermvegg MDF/ bjørk Art. 117 - Grande skjermvegg MDF/ semistd. Art. 119 - Tillegg for hjul til skjermvegg

PERM-OG BOKVOGN Bokvogn med 2 skråstilte hyller for bøker og permer. Utførelse i bjørk eller hvit direktelaminat og stativ i pulverlakkert stål. Smidig vogn som rulles enkelt frem og tilbake etter behov. Mål: L90 x B30 x H92 cm Max belastning - 50 kg Vekt: 15 kg Art. KM156 - Perm-og bokvogn, bjørk Art. KM157 - Perm-og bokvogn, hvit

PRO DU S E N T:

251


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

252


Skolekjøkken og naturfag

253


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 254

PROD USENT:


255

Vågsetra barne-og ungdomsskole – levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

256

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS


inspirasjon

257

Aremark barne- og ungdomsskole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Skolekjøkken og naturfag


inspirasjon

258

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Denofa - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS


259

Aremark barne- og ungdomsskole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 260


261

Aremark barne- og ungdomsskole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

262


inspirasjon

263

Ørskog skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 264


265

Julsundet skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

266

Ørskog skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


267

GRANDE KJØKKEN Et solid brukskjøkken med fronter i høytrykkslaminat i flere farger. Designet med tanke på sterk slitasje og enkelt renhold. Det store utvalg i moduler gjør seksjonene anvendelig i flere sammenhenger, som f.eks. vaskerom, fotorom, laboratorier etc. Dører og skuffer leveres med demping. For å motvirke nedbøy er hyllene i overskapene limt.

Viktig! Fra 2019 leveres alle Grande kjøkkenmoduler uten fast sokkel. Løse dekksokler, sokkelbein og endestykker må bestilles separat. Takforinger kan også leveres. Be om tilbud tilpasset dine behov! (NB! Produktoversikten vises fortsatt med sokler)

Skolekjøkken og naturfag


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

268

Dør- og skuffefronter

NB!

4

3

2

1

Standardmodeller leveres med 4 ulike fronter i høytrykkslaminat. Ved bestilling, erstatt XX i starten av art.nr. med tallet som angir riktig front.

1 - Art. 11xxxxxx - hvit front med faset eik heltre kantlist 2 - Art. 12xxxxxx - lys grå front med faset eik heltre kantlist

3 - Art. 14xxxxxx - hvit front med hvit ABS kantlist 4 - Art. 15xxxxxx - lys grå front med lys grå ABS kantlist

Standard farger: Hvit: F1040 MAT - Alpino NCS S 0502-G50Y – Grå: F7927 MAT - Folkstone NCS S 2500-N

UNDERSKAP Dybde 59,4 cm, høyde 72,7 cm + sokkel + plate.

Oppvaskbenk Art. XX002080 - bredde 80 cm Art. XX002100- bredde 100 cm Art. 7500080 - hylle oppvask 80 cm Art. 7500100 - hylle oppvask 100 cm

Viktig! Sokler ikke inkludert – be om tilbud !

Ved bestilling: XX i starten av art.nr. byttes ut med tallet som angir riktig type front

Underskap, 1 dør, 1 hylle Bredde 20 cm: Art. XX001021 - venstrehengslet Art. XX001022 - høyrehengslet

Underskap, 1 dør, 1 skuff, 1 hylle Bredde 40 cm: Art. XX003041 - venstrehengslet Art. XX003042- høyrehengslet

Bredde 30 cm: Art. XX001031 - venstrehengslet Art. XX001032 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX003051 - venstrehengslet Art. XX003052 - høyrehengslet

Bredde 40 cm: Art. XX001041 - venstrehengslet Art. XX001042 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX003061- venstrehengslet Art. XX003062 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX001051 - venstrehengslet Art. XX001052 - høyrehengslet

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bredde 60 cm: Art. XX001061 - venstrehengslet Art. XX001062 - høyrehengslet

Skuffeseksjon 4 skuff. Art. XX014040 - bredde 40 cm Art. XX014050 - bredde 50 cm Art. XX014060 - bredde 60 cm Art. XX014080 - bredde 80 cm

Skuffeseksjon, 2 skuff. 1 kolonialsk. Art. XX013040 - bredde 40 cm Art. XX013050 - bredde 50 cm Art. XX013060 - bredde 60 cm Art. XX013080 - bredde 80 cm

Kolonialseksjon, 2 kolonialskuffer Art. XX012040 - bredde 40 cm Art. XX012050 - bredde 50 cm Art. XX012060 - bredde 60 cm Art. XX012080 - bredde 80 cm

Tillegg for bestikkinnlegg Art. 7030401 - bredde 40 cm Art. 7030501 - bredde 50 cm Art. 7030601 - bredde 60 cm Art. 7030801 -bredde 80 cm

Tillegg for bestikkinnlegg Art. 7030401 - bredde 40 cm Art. 7030501 - bredde 50 cm Art. 7030601 - bredde 60 cm Art. 7030801 - bredde 80 cm

Innvendig skuff Innvendig skuff for plassering bak kolonialskuff. Med deluttrekk, silent system og demping.

Art. 7500044 - Tillegg for heluttrekk pr. skuff Art. 7500045 -Tillegg for «Push to open» pr. skuff

PROD USENT:

Art. 7500034 - Innvendig skuff 40 cm Art. 7500035 - Innvendig skuff 50 cm Art. 7500036 - Innvendig skuff 60 cm Art. 7500038 - Innvendig skuff 80 cm


Skolekjøkken og naturfag

269

Semistandard farger:

UNDERSKAP Dybde 59,4 cm, høyde 72,7 cm + sokkel + plate.

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat

Skap for innbyggingskomfyr Art. XX037060- bredde 60 cm

China blå F7884 Mat

Hjørnebenk med hylle Bredde 110 cm Art. XX081111 - venstrehengslet Art. XX081112 - høyrehengslet

Hjørnebenk med karusell Bredde 110 cm Art. XX082111 - venstrehengslet Art. XX082112 - høyrehengslet

Hjørnebenk med hylle Bredde 90 x 90 cm Art. XX081091- venstrehengslet Art. XX081092 - høyrehengslet

Hjørnebenk med karusell Bredde 90 x 90 cm Art. XX082091 - venstrehengslet Art. XX082092 - høyrehengslet

Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat

KILDESORTERINGSSKAP

Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

Bredde 40 cm: Art. XX090041 - Med dør, V, 1 stk plastbeholder 60 l

Bredde 40 cm: Art. XX091040 - Med stor uttrekkskuff, 1 stk plastbeholder 60 l

Bredde 40 cm: Art. XX092040 - Med 2 uttrekkskuffer, 2 stk plastbeholder á 30 l

Art. XX090042 - Med dør, H, 1 stk plastbeholder 60 l

Benkevange 2 cm Art. 7090020

Bredde 60 cm: Art. XX094040 - Med skuff og utrekk med kildesortering, 4 stk plastbeholdere - 2 x 11 l og 2 x 5 l

Front til oppvaskmaskin Art. XX500061


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

270

Dør- og skuffefronter

NB!

4

3

2

1

Standardmodeller leveres med 4 ulike fronter i høytrykkslaminat. Ved bestilling, erstatt XX i starten av art.nr. med tallet som angir riktig front.

1 - Art. 11xxxxxx - hvit front med faset eik heltre kantlist 2 - Art. 12xxxxxx - lys grå front med faset eik heltre kantlist

3 - Art. 14xxxxxx - hvit front med hvit ABS kantlist 4 - Art. 15xxxxxx - lys grå front med lys grå ABS kantlist

Standard farger: Hvit: F1040 MAT - Alpino NCS S 0502-G50Y – Grå: F7927 MAT - Folkstone NCS S 2500-N

OVERSKAP

Ved bestilling: XX i starten av art.nr. byttes ut med tallet som angir riktig type front

standard høyde 72,7 cm

Overskap enkel Dybde 33,7 cm, høyde 72,7 cm Art. XX201020 - bredde 20 cm Art. XX201030 - bredde 30 cm Art. XX201040 - bredde 40 cm Art. XX201050 - bredde 50 cm Art. XX201060 - bredde 60 cm

Overskap dobbel Dybde 33,7 cm, høyde 72,7 cm Art. XX202080 - bredde 80 cm Art. XX202100 - bredde 100 cm

Hjørneoverskap Dybde 60 cm, høyde 72,7 cm Art. XX281060 - bredde 60 cm

Mål nisje for Micro: B:56 x D:32 x H:37 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Ventilatorskap Mål: 60 x 33,7 x 54,5 cm Art. XX231060 - ventilatorskap

Topphengslet overskap Dybde: 33,7 cm, høyde 36,3 cm Art. XX101040 -bredde 40 cm Art. XX101050 - bredde 50 cm Art. XX101060 - bredde 60 cm Art. XX101070 - bredde 80 cm

PROD USENT:

Ventilatorskap for slimline Mål: 60 x 33,7 x 72,7 cm Art. XX232061 - venstrehengslet Art. XX232062 - høyrehengslet

Overskap for Micro Mål: 60 x 33,7 x 72,7 cm Dybde 33,7 cm, høyde 72,7 cm Art. XX235061 - venstrehengslet Art. XX235062 – høyrehengslet


Skolekjøkken og naturfag

Semistandard farger: Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat

HØYSKAP høyde 200 cm

Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat

(Til kjøleskap, stekovn og micro. NB: Oppgi innbyggingsmål ved bestilling)

Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat

Hylleskap D: 59,4 cm, høyde 200 cm

Kosteskap D: 59,4 cm, høyde 200 cm

Høyskap for innbyggingsprodukter D: 59,4 cm, høyde 200 cm

Levante orange F3210 Mat

Bredde 40 cm: Art. XX421041 - venstrehengslet Art. XX421042- høyrehengslet

Bredde 40 cm: Art. XX422041 - venstrehengslet Art. XX422042 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX442061 - venstrehengslet Art. XX442062 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX421051 - venstrehengslet Art. XX421052 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX422051 - venstrehengslet Art. XX422052- høyrehengslet

Tillegg Art. XX36-60 - Kolonialskuff, pr stk Art. XX18-60 - Vanlig skuff, pr stk

Bredde 60 cm: Art. XX421061 - venstrehengslet Art. XX421062 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX422061 - venstrehengslet Art. XX422062- høyrehengslet

Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190

Viktig!

Bjørk F7921

Sokler ikke inkludert – be om tilbud !

Høyskapvange 2 cm Art. 7490020

271


272

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

OVERSKAP TAKHØY standard høyde 90,9 cm

Overskap enkel Dybde 33,7 cm, høyde 90,9 cm Art. XX301020 - bredde 20 cm Art. XX301030 - bredde 30 cm Art. XX301040- bredde 40 cm Art. XX301050 - bredde 50 cm Art. XX301060 - bredde 60 cm

Overskap dobbel Dybde 33,7 cm, høyde 90,9 cm Art. XX302080 - bredde 80 cm Art. XX302100 - bredde 100 cm

Hjørneoverskap Dybde 60 cm, høyde 90,9 cm Art. XX381060 - bredde 60 cm

Ventilatorskap Mål: 60 x 33,7 x 72,7 cm Art. XX331060 - bredde 60 cm

Ved bestilling: XX i starten av art.nr. byttes ut med tallet som angir riktig type front

For utførelser og fargeoversikt - se forrige side. Ventilatorskap for slimline Mål: 60 x 33,7 x 90,9 cm Art. XX332061 - venstrehengslet Art. XX332062 - høyrehengslet

Overskap for Micro (Mål nisje for microovn: B56xD32xH37) Mål: 60 x 33,7 x 90,9 cm Art. XX335061- venstrehengslet Art. XX335062 – høyrehengslet

HØYSKAP TAKHØY

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

høyde 218,2 cm

Hylleskap Dybde 59,4 cm

Kosteskap Dybde 59,4 cm

Høyskap for innbyggingsprodukter Dybde 59,4 cm

Bredde 40 cm: Art. XX521041 - venstrehengslet Art. XX521042 - høyrehengslet

Bredde 40 cm: Art. XX522041- venstrehengslet Art. XX522042 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX542061 - venstrehengslet Art. XX542062 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX521051 - venstrehengslet Art. XX521052 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX522051 - venstrehengslet Art. XX522052 - høyrehengslet

Tillegg Art. XX36-60 - Kolonialskuff, pr stk Art. XX18-60 - Vanlig skuff, pr stk

Bredde 60 cm: Art. XX521061 - venstrehengslet Art. XX521062 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX522061 - venstrehengslet Art. XX522062 - høyrehengslet

Høyskapvange 2 cm Art. 7490020H Dybde 59,4 cm

Viktig! Sokler ikke inkludert – be om tilbud !


Tilleggsutstyr

Skolekjøkken og naturfag

Håndtak Art. 7500024 - håndtak rett aluminium c/c 9,6 mm Art. 7500025 - håndtak rett aluminium c/c 19,2 mm Art. 7500072 - buet håndtak i matt krom c/c 96 mm Art. 7500074 - buet håndtak i matt krom c/c 192 mm Art. 7500069 - håndtak i alufarge c/c 96 mm Art. 7500070 - håndtak i alufarge c/c 192 mm Art. 7500026 - håndtak i rustfritt stål c/c 9,6 mm Art. 7500027 - håndtak i rustfritt stål c/c 19,2 mm

Foringer Art. 7500081 - foring til under-/overskap, hvit direktelaminat Art. 7500081H - foring til overskap takhøy, hvit direktelaminat Art. 7500083 - foring til høyskap, hvit direktelaminat Art. 7500083H - foring til høyskap takhøy, hvit direktelaminat Art. 7500082 - foring til under-/overskap, lys grå direktelaminat Art. 7500082H - foring til overskap takhøy, lys grå direktelaminat Art. 7500084 - foring til høyskap,lys grå direktelaminat Art. 7500084H - foring til høyskap takhøy, lys grå direktelaminat Frontpanel Art. 179 - frontpanel i hvit direktelaminat, H:72,7cm, pr mtr Art. 177 - frontpanel i lys grå direktelaminat, H:72,7cm, pr mtr Art. 176 - frontpanel i høytrykkslaminat semistd, H:72,7cm, pr mtr Innredning Art. 7500041 - skjærefjøl i stedet for skuff Art. 7500094 - Hevebeslag for mixer/symaskin Art. 7500095 - strykebrett for underskap Art. 7500052 - Kildesortering i uttrekk for underskap, 2 x 15 liter 26 x 48 x 40 cm Art. 7500053 - Kildesortering i uttrekk for underskap, 1 x 15 + 2 x 7 liter 26 x 48 x 40 cm Art. 7030401 - Bestikkinnlegg 40 cm Art. 7030501 - Bestikkinnlegg 50 cm Art. 7030601 - Bestikkinnlegg 60 cm Art. 7030801 - Bestikkinnlegg 80 cm Ekstrautstyr i høytrykkslaminat, semistandard* farger Art.7500001 - Dekkside til overskap Art.7500002 - Dekkside til overskap takhøy Art.7500003 - Dekkside til underskap Art.7500009 - Dekkside dobbel, til underskap Art.7500004 - Dekkside til høyskap Art.7500005 - Dekkside til høyskap takhøy Art.7500006 - Benkevange med sokkel Art.7500007 - Høyskapvange med sokkel Art.7500008 - Høyskapvange takhøy, med sokkel Ekstrautstyr i hvit direktelaminat Art.7500039 - Dekkside dobbel til underskap

Glass for overskap/høyskap - pr dør Art. 7500065 - Tillegg for glass i overskap Art. 7500065H -Tillegg for glass i overskap takhøy Art. 7500066 - Tillegg for glassfelt øvre del høyskap Art. 7500066H - Tillegg for glassfelt øvre del høyskap takhøy Åpning av dør/skuffe Art. 7500044 - Tillegg for heluttrekk pr skuff Art. 7500045 - Tillegg for "push to open" pr skuff Art. 7500048 - Tillegg for "push to open" pr dør

* Semistandard farger se side 271

273

Ekstrautstyr i lys grå direktelaminat Art.7500011 - Dekkside til overskap Art.7500012 - Dekkside til overskap takhøy Art.7500013 - Dekkside til underskap Art.7500019 - Dekkside dobbel til underskap Art.7500014 - Dekkside til høyskap Art.7500015 - Dekkside til høyskap takhøy Art.7500016 - Benkevange med sokkel Art.7500017 - Høyskapvange med sokkel Art.7500018 - Høyskapvange takhøy, med sokkel Lyslister Art. 7500021 - lyslist hvit, lengde 220cm Art. 7500022 - lyslist grå , lengde 220cm Art. 7500029 - lyslist semistd. , lengde 220cm Sokkelbein Art. 7500091 - sokkelbein børstet stål, H:15 cm


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

274

BENKEPLATER

40

mm

Art. 133 - PP1070CR hvit Art. 135 - PP5568MAT Art. 138 - PP6275HHD Art. 139 - PP5013CR

Art. 1641040H - bredde 61 cm, hvit Art. 1651040H - bredde 64 cm, hvit Art. 1631040H - bredde 122 cm, hvit

Benkeplate i høytrykkslaminat, 25 mm tykkelse med eik heltre kantlist Art. 1941040H - bredde 61 cm, hvit Art. 1951040H - bredde 64 cm, hvit Art. 1931040H - bredde 122 cm, hvit

Benkeplate i lakkert heltre, bredde 61 cm, 30 mm tykkelse

Art. 1647927H - bredde 61 cm, lys grå Art. 1657927H - bredde 64 cm, lys grå Art. 1637927H - bredde 122 cm, lys grå

Art. 1947927H - bredde 61 cm, lys grå Art. 1957927H - bredde 64 cm, lys grå Art. 1937927H - bredde 122 cm, lys grå

Art. 7500164 - heltre bøk Art. 7500174 - heltre bjørk Art. 7500184 - heltre eik

Art. 164SP - bredde 61 cm, semistd.* Art. 165SP - bredde 64 cm, semistd.* Art. 163SP - bredde 122 cm, semistd.*

Art. 194SP - bredde 61 cm, semistd.* Art. 195SP- bredde 64 cm, semistd. * Art. 193SP - bredde 122 cm, semistd.*

Benkeplate i lakkert heltre, bredde 61 cm, 40 mm tykkelse

Benkeplate i høytrykkslaminat, 20 mm tykkelse med ABS kantlist

Benkeplate i høytrykkslaminat, 25 mm tykkelse med ABS kantlist

Art. 7500264 - heltre bøk Art. 7500274 - heltre bjørk Art. 7500284 - heltre eik

Art. 1641040A - bredde 61 cm, hvit Art. 1651040A- bredde 64 cm, hvit Art. 1631040A - bredde 122 cm, hvit

Art. 1941040A - bredde 61 cm, hvit Art. 1951040A- bredde 64 cm, hvit Art. 1931040A - bredde 122 cm, hvit

Art. 1647927A - bredde 61 cm, lys grå Art. 1657927A - bredde 64 cm, lys grå Art. 1637927A - bredde 122 cm, lys grå

Art. 1947927A - bredde 61 cm, lys grå Art. 1957927A - bredde 64 cm, lys grå Art. 1937927A - bredde 122 cm, lys grå

Art. 164SPA - bredde 61 cm, semistd.* Art. 165SPA - bredde 64 cm, semistd.* Art. 163SPA - bredde 122 cm, semistd.*

Art. 194SPA - bredde 61 cm, semistd.* Art. 195SPA - bredde 64 cm, semistd.* Art. 193SPA - bredde 122 cm, semistd.*

* Semistandard farger se side 271

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

mm

Benkeplate i høytrykkslaminat, 20 mm tykkelse m/ eik heltre kantlist

Hvit med ABS kantlist

25

Benkeplate med postformet kant, bredde 61 cm, 30 mm tykkelse.

mm

Lys grå med eik heltre kantlist

20

30

mm

Heltre lakkert eik

PROD USENT:


Skolekjøkken og naturfag

30

mm

Lys grå med ABS kantlist

Semistandard med ABS kantlist

Benkeplate i høytrykkslaminat, 30 mm tykkelse med eik heltre kantlist Art. 1741040H - bredde 61 cm, hvit Art. 1751040H - bredde 64 cm, hvit Art. 1731040H - bredde 122 cm, hvit Art. 1747927H - bredde 61 cm, lys grå Art. 1757927H - bredde 64 cm, lys grå Art. 1737927H - bredde 122 cm, lys grå

Tillegg: Art. 15578 - Beslag / utfresing pr.hull i plate v/ kildesortering Art. 199 - Sargramme, hvit direktelaminat, pr. mtr, H10 cm Art. 190 - Stenkeplate for vegg mellom over/underskap, semistd, pr mtr, Høyde 51, 6 cm Tykkelse 1,6 cm Art. 191 - Stenkeplate for vegg mellom over/underskap, aluminiumslaminat M2022, pr mtr, Høyde 51, 6 cm Tykkelse 1,6 cm

Art. 174SP - bredde 61 cm, semistd.* Art. 175SP- bredde 64 cm, semistd.* Art. 173SP - bredde 122 cm, semistd.* Benkeplate i høytrykkslaminat, 30 mm tykkelse med ABS kantlist Art. 1741040A - bredde 61 cm, hvit Art. 1751040A- bredde 64 cm, hvit Art. 1731040A - bredde 122 cm, hvit Art. 1747927A - bredde 61 cm, lys grå Art. 1757927A - bredde 64 cm, lys grå Art. 1737927A - bredde 122 cm, lys grå Art. 174SPA - bredde 61 cm, semistd.* Art. 175SPA - bredde 64 cm, semistd.* Art. 173SPA - bredde 122 cm, semistd.* Benkeplate i oljeherdet huntonitt, Art. 166 - Oljeherdet huntonitt, pr. mtr

Hev / senk løsning for kokeplate og vask

BENKEBESLAG

Benkebeslag - for skap fra bredde 50 cm

Benkebeslag - for skap fra bredde 80 cm

Benkebeslag - for skap fra bredde 50 cm

Benkebeslag - for skap fra bredde 60 cm

Enkel kum med/uten rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500131 - Enkel kum EE4x4 Art.7500134 - Enkel kum med rillefelt EES8x4

Dobbel kum med/uten rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500132 - Dobbel kum ED8x4 Art.7500133 - Dobbel kum med rillefelt TIPO8S

1 1/2 kum uten rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500136 - 1 1/2 kum uten rillefelt TIP06

1 1/2 kum med rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500137 - 1 1/2 kum med rillefelt TIPO7S

275


276

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

BRANNISOLERTE KJEMIKALIESKAP

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Brannisolert kjemikalieskap i 7 størrelser for tilkobling til avtrekksventilasjon. Ventilasjons- og branntestet på Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Hver hylle utgjør et mindre oppsamlingstrau. Ett større trau for plassering i bunn finnes som tilleggsutstyr.

KJEMIKALIESKAP G803GLL

SYRESKAP SS4

Brannisolert og ventilert kjemikalieskap, som er tilpasset plassering på syreskap mod. SS4. Mål: B100 x D30 x H80 cm.

Skap i høytrykkslaminat med 3 hyller og trau i polypropylen. Ventilasjonskanal i ryggen. Mål: B100 x D45 x H135 cm.

Art. G803GLL - Kjemikalieskap

Art. SS4 - Syreskap

PROD USENT:

Art. G2006B - B100 x D60 x H209,5 cm, 5 hyller Art. G2004B - B100 x D45 x H209,5 cm, 5 hyller Art. G200 - B60 x D60 x H209,5 cm, 5 hyller Art. G1204E - B100 x D45 x H129,5 cm, 3 hyller Art. G806G - B100 x D60 x H89,5 cm, 1 hylle Art. G804G - B100 x D45 x H89,5 cm, 1 hylle Art. G803G - B100 x D30 x H89,5 cm, 1 hylle


Skolekjøkken og naturfag

KJEMIKALIESKAP Brannsikker oppbevaring av farlige produkter på laboratorium, leveres i 5 størrelser. Brannsikkert i 60 minutter. Branntestet i henhold til EN 14470-1. Selvlukkende dører og brannventiler. A: Art. F60-KEM4 - B63 x D61,5 x H185 cm B: Art. F60-KEM3 - B114 x D61,5 x H105 cm C: Art. F60-KEM1 - B63 x D61,5 x H67 cm D: Art. F60-KEM5 - B114 x D61,5 x H185 cm E: Art. F60-KEM2 - B114 x D61,5 x H67 cm

A

B

C

D

GASS-SKAP EI30 Skap for oppbevaring av gass som oppfyller kravet for EI 30, testet på Sveriges Provningsoch Forskningsinstitut. EI 30 GAS er for plassering mot yttervegg med ventilasjon gjennom vegg, da kreves ingen mekanisk ventilasjon. EI 30 KEM er først og fremst for kjemikalier, men kan også benyttes for gass når man ikke har mulighet for å plassere skapet mot yttervegg. Art. EI30GAS1 - B92,5 x D77 x H85,3 cm Art. EI30KEM1 - B92,5 x D77 x H85,3 cm Art. EI30GAS4 - B92,5 x D60 x H85,3 cm Art. EI30GAS2 - B92,5 x D77 x H112,5 cm Art. EI30KEM2 - B92,5 x D77 x H112,5 cm Art. EI30GAS3 - B92,5 x D60 x 200 cm Art. EI30KEM3 - B92,5 x D60 x 200 cm Art. EI30V - Vogn for 77 cm dype skap Art. EI30H - Hylle Art. EI30UH - Utdragbar hylle Art. EI30L - Tillegg for lås Art. E60BS - Brannventiler til KEM skap (2 stk)

E

277


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

278

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Skolekjøkken og naturfag

KEBO AVTREKKSSKAP Avtrekksskap i flammehemmende høytrykkslaminat (FS-laminat), som er motstandsdyktig mot brann og korrosjon. Hevedør i gjennomsiktig polykarbonat. Arbeidsplate leveres i rustfritt syrefast stål, og er tilpasset for stående arbeid. Lufthastighetsalarm som tilvalg. Skapet tilfredsstiller kravene til ventilasjon og brannsikkerhet. Skapet kan leveres med underskap eller stativ på hjul, samt med glass i sidene. Det finnes også en del annet tilleggsutstyr - be om pris. Mål avtrekksskap: 100 x 66 x 132 cm Mål inkl. underskap: 100 x 66 x 210 cm

Art. 322000-0 - Avtrekksskap, komplett med underskap og alarm

Art. 322000-1 - Avtrekksskap, uten underskap Art. 322000-2 - Underskap til avtrekksskap Art. 322000-3 - Stativ på hjul til avtrekksskap

Art. 322000-4 - Tillegg for glass i rygg Art. 322000-5 - Tillegg for glass i venstre side Art. 322000-6 - Tillegg for glass i høyre side Art. 370506 - Tillegg for alarm

279


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

280

Gobi garderobe: side 288

Hlínkroken: side 289

Aksess garderobe: side 290-291

Rydd garderobe: side 292

Knaggrekke og benk: side 293

Partner garderobe: s. 294-295

Reol for Voksiposer: side 296

Fingarderobe: side 296

Påkledingsrampe: side 296

Frittstående garderobe: s. 297

Garderobesystem: side 298

Garderobebenk / hyller: s. 299

Skohylle: side 299

Frittstående garderobe: s. 300

Garderobesystem: side 301

Vogner og Skostativ: side 302

Revungen: side 303

Garderobesystem: side 304

Påkledningsbenker: side 305

Skap: side 306–310

Mobil- og småromsskap s. 311

PC-skap: side 311

Garderobeutstyr: s. 312-314

Helsveisede skap side 315


Garderobe

281


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

282

Vartdal skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


283

Moelv skole - levert av vĂĽr forhandler Senab Eikeland Ă˜st AS Garderobe


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

284

Vartdal skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


inspirasjon

285

Garderobesystem i stĂĽl se fra side 300 Garderobe


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 286


287

Åsveien skole og ressurssenter – levert av vår forhandler Fagerhaug & Olstad AS Garderobe


288

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GOBI Dobbel garderobehylle utført i bjørk direktelaminat med rom à 30 cm bredde. Høyde 45 cm, dybde 29 cm. Hver plass består av 2 hyller, frontstang i krom samt opphengskrok.Kan leveres med ankerkrok i krom for småskoletrinnet eller Hlín sikkerhetskrok for barnehage. Garderobebenk med sete i bjørk høytrykkslaminat og skohylle i forkrommet stålrør. Høyde 30 cm, dybde 35 cm. Høyde på frittstående løsning: 170 cm, benkehøyde 40 cm. Velg mellom stativ i bjørk direktelaminat eller stativ i stål. OBS: Ensidige stativ til garderobehyller og -benker må festes til vegg. Garderobehylle med Hlínkrok ( Hlínkrok - grå eller orange -oppgi farge på kroker ved bestilling) Art. 2820 Garderobehylle m/ Hlínkrok 2 rom, 60cm Art. 2830 Garderobehylle m/ Hlínkrok 3 rom, 90cm Art. 2840 Garderobehylle m/ Hlínkrok 4 rom, 120 cm Art. 2850 Garderobehylle m/ Hlínkrok5 rom, 150 cm Garderobehylle med ankerkrok i krom: Art. 282 - Garderobehylle 2 rom, 60 cm Art. 283 - Garderobehylle 3 rom, 90 cm Art. 284 - Garderobehylle 4 rom, 120 cm Art. 285 - Garderobehylle 5 rom, 150 cm Art. 292 - Garderobebenk 60 cm Art. 293 - Garderobebenk 90 cm Art. 294 - Garderobebenk 120 cm Art. 295 - Garderobebenk 150 cm Stativ i bjørk direktelaminat for frittstående tosidig løsning Art. 398 - Bredde 90 cm Art. 399 - Bredde 120 cm Stativ i stål for frittstående tosidig løsning Art. 298 - Bredde 90 cm Art. 299 - Bredde 120 cm Ensidig stativ i stål for veggmontering: Art. 296 - Bredde 90 cm Art. 297 - Bredde 120 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Ensidig stativ i bjørk direktelaminat for veggmontering: Art. 396 - Bredde 90 cm Art. 397 - Bredde 120 cm

PROD USENT:


Garderobe

HLÍNKROKEN Vi anbefaler Hlín i alle barnehagegarderober. Hlín tåler normal vekt fra klær, utstyr og små sekker, men løser seg ut når vekten blir for stor. • Ekstra sikkerhet, hindrer ulykker • Løser ut, klikkes på plass • Årets produkt 2016 • Merket for god design • SINTEF-testet • Enkel å montere • Norsk produkt og design • Leveres i orange og grå • Mønsterbeskyttet Design: Anunatak AS

Art. 1201 – Hlín sikkerhetskrok, grå Art. 1202 – Hlín sikkerhetskrok, orange

PRO DU S E N T:

289


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

290

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Aksess enkel garderobehylle Garderobehylle i lys grå direktelaminat eller semistandard høytrykkslaminat. For montering på vegg eller stativ. Leveres med Hlin sikkerhetskrok eller tradisjonell ankerkrok i stål. Hlín sikkerhetskrok i grå eller orange. NB: oppgi farge på kroker ved bestilling. Kan også leveres med dører og beskjedhyller.Høyde 26cm og dybde 26cm. Leveres i lengder på 60,90 og 120cm (119)

Aksess dobbel garderobehylle Dobbel garderobehylle i lys grå direktelaminat eller semistandard høytrykkslaminat. For montering på vegg eller stativ. Leveres med Hlin sikkerhetskrok eller tradisjonell ankerkrok i stål. Hlín sikkerhetskrok i grå eller orange. NB: oppgi farge på kroker ved bestilling. Kan også leveres med dører og beskjedhyller. Høyde 50cm og dybde 26cm. Leveres i lengder på 60, 90 og 120cm (119)

Hlínkrok: Art. 4821 – Garderobehylle enkel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4831 - Garderobehylle enkel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4841- Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4021 - Garderobehylle enkel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4031 - Garderobehyll enkel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Aer. 4041 - Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Hlínkrok: Art. 4822 – Garderobehylle dobbel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4832 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4842- Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4022– Garderobehylle dobbel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4032 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Aer. 4042 - Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Tradisjonell ankerkrok: Art. 4823 – Garderobehyll enkel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4833 – Garderobehylle enkel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4843- Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4023 - Garderobehylle enkel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4033 - Garderobehylle enkel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Aer. 4043 – Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Tradisjonell ankerkrok: Art. 4824 – Garderobehylle dobbel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4834 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4844- Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4024 - Garderobehylle dobbel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4034 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Art. 4044 - Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Aksess beskjedhylle: Beskjedhylle for montering i Aksess garderobehylle. Bredde 27,8 Dybde 25,6cm

Aksess dører: Dør i mdf med lys grå direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistandard farge, klarlakkert mdf kant. Høyde 22,4, bredde 27,4cm

Art. 4809 – Beskjedhylle, Lys grå Art. 4009 – Beskjedhylle, Semistandard

Art. 4801 -Aksess dør, Lys grå direktelaminat, V Art. 4802 -Aksess dør, Lys grå direktelaminat, H Art. 4001 -Aksess dør, Semistandard*, V Art. 4002 -Aksess dør, Semistandard*, H

PROD USENT:


Garderobe

291

AKSESS GARDEROBE Rund garderobe i lys grå direktelaminat, eller semistandard høytrykkslaminat, med hjul.Leveres med Hlín sikkerhetskroker eller tradisjonelle ankerkroker i stål. Hlín sikkerhetskrok i grå eller orange. NB: oppgi farge på kroker ved bestilling.

Tradisjonell ankerkrok Art. 4883 - Garderobe, 8 plasser Lys grå Ø110x146 Art. 4083 - Garderobe, 8 plasser Semistandard * Ø110x146 Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Aksess Garderobebenk i lys grå direktelaminat med sitteplate i lys grå høytrykkslaminat, eller utførelse i semistandard høytrykkslaminat. For montering på vegg eller stativ.Høyde 30cm og dybde 30cm. Leveres i lengder på 60,90 og 120cm (119) Art. 4820 –Garderobebenk 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4830 - Garderobebenk 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4840 - Garderobebenk 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4020 - Garderobebenk 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4030 - Garderobebenk 3 rom, 90 cm, Semistandard * Art. 4040 - Garderobebenk 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Aksess frittstående stativ Stativ i lys grå direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistandard farge. Stativ leveres som startfag og følgefag for videre påbygging. Høyde 170 cm, dybde 62cm, lengder 94/123cm Startfag, bestående av 2 vanger og rygg Art. 4898 - Tosidig for 90-modul, lys grå Art. 4098 - Tosidig for 90-modul, semistandard * Art. 4899 - Tosidig for 120-modul, lys grå Art. 4099 - Tosidig for 120-modul, semistandard * Følgefag, bestående av 1 vange og rygg Art. 4893 - Tosidig for 90-modul, lys grå Art. 4093 - Tosidig for 90-modul, semistandard * Art. 4894 - Tosidig for 120-modul, lys grå Art. 4094 - Tosidig for 120-modul, semistandard *

Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

PRO DU S E N T:

Semistandard farger:

Hlínkrok Art. 4881 - Garderobe, 8 plasser Lys grå Ø110x146 Art. 4081 - Garderobe, 8 plasser Semistandard * Ø110x146


292

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

RYDD Garderobesystem i hvitpigmentert lakkert bjørk kryssfinér med sittebenk i grå høytrykkslaminat. Skohylle i krom. Kan leveres med tradisjonell ankerkrok for småskoletrinnet, eller Hlín sikkerhetskrok for barnehage. Dørfronter leveres i grå laminat F7927. Dører og sitteplater kan også leveres i andre farger på forespørsel. Grunnmodulen leveres i to størrelser; 59,5 cm med 2 rom, og 88,5 cm med 3 rom. Kan innredes videre med beskjedhylle i øvre rom, lav dør i øvre rom eller heldekkende høy dør i hvert rom. Det leveres også stativ både tosidig og ensidig, for begge moduler. Moduler bestilles i tillegg. Mål: høyde 136 cm, dybde 28/54 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Hlínkrok: Art. 5720 - 2-roms m/Hlínkrok, bredde 60cm Art. 5730 - 3-roms m/Hlínkrok, bredde 90cm Tradisjonell ankerkrok: Art. 572 – 2-roms, bredde 60 Art. 573 – 3-roms, bredde 90

Art. 570 – Beskjedhylle for montering øvre rom Art. 581 – Liten dør for montering øvre rom, lys grå Art. 582 – Høy dør, heldekkende, lys grå

Standard modul (3-roms)

Med beskjedhylle i øvre rom

Med liten dør i øvre rom

Med høy dør, heldekkende

Med stativ ensidig

Med stativ for frittstående løsning, tosidig

PROD USENT:

Art. 597 - Stativ tosidig, for 2-roms modul Art. 598 - Stativ tosidig, for 3-roms modul Art. 595 - Stativ ensidig, for 2-roms modul Art. 596 - Stativ ensidig, for 3-roms modul


Garderobe

KNAGGREKKE Furu/sort epoxy. Art. 156 - 100cm m/ 7 kroker Art. 157 - 200cm m/ 14 kroker

SITTEBENK Furu/sort epoxy. Bredde 35 cm, høyde 40 cm. Art. 181 - 90 cm Art. 182 - 120 cm Art. 183 - 150 cm Art. 184 - 210 cm

PRO DU S E N T:

293


294

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PARTNER GARDEROBESKAP Låsbar boksgarderobe for oppbevaring av personlige eiendeler. Standard utførelse i lys grå direktelaminat med dører i lys grå direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistd farge. Skapene leveres med sylinderlås med ulike nummer. Kan leveres med hengelåsvrider- må oppgis ved bestilling.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Hele skap har hattehylle med karusellkrok. Delte skap har karusellkrok og inntrukket hylle. Spesialutførelse og/eller andre farger på dører kan leveres på forespørsel.

PROD USENT:


Garderobe

295

Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat Mål: 30 x 59 x 200 cm Art. 11701 - 1 dør, v-hengslet, dør i lys grå Art. 11702 - 1 dør, h-hengslet, dør i lys grå Art. 11705 - 1 dør, v-hengslet, dør i semistd. Art. 11706 - 1 dør, h-hengslet, dør i semistd.

Mål: 30 x 59 x 200 cm Art. 11721 - 2 dører, v-hengslet, dører i lys grå Art. 11722 - 2 dører, h-hengslet, dører i lys grå Art. 11725 - 2 dører, v-hengslet, dører i semistd. Art. 11726 - 2 dører, h-hengslet, dører i semistd.

Mål: 60 x 59 x 200 cm Art. 11700 - 2 dører, dører i lys grå Art. 11704 - 2 dører, dører i semistd.

Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Mål: 60 x 59 x 200 cm Art. 11720 - 4 dører, dører i lys grå Art. 11724 - 4 dører, dører i semistd.

Mål: 30 x 59 x 200 cm Art. 11751 - 5 dører, v-hengslet, dører i lys grå Art. 11752 - 5 dører, h-hengslet, dører i lys grå Art. 11755 - 5 dører, v-hengslet, dører i semistd. Art. 11756 - 5 dører, h-hengslet, dører i semistd.

Mål: 60 x 59 x 200 cm Art. 11750 - 10 dører, dører i lys grå Art. 11754 - 10 dører, dører i semistd

Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat

Tilleggsutstyr for låsbare skap Art. 11203 - Ekstra hylle til garderobeskap (D:28 cm) Art. 11202 - Merkeplate i børstet stål For plassering mellom skap: Art. 11206 - Garderobehylle 100 cm, lys grå Art. 11205 - Skohylle med rør i krom, 100 cm

Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat

Dekorativ og solid merkeplate / låsbeslag i børstet stål.

Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

PRO DU S E N T:


296

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

REOL FOR VOKSIPOSER Oppbevaringsreol med 8 rom for Voksiposer, levert i lys grå laminat som avbildet, eller i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B80 x D40 x H170 cm Art. 122.012 – Voksipose skap, bjørk kryssfinér Art. 122.013 – Voksipose skap, lys grå laminat

LAV FINGARDEROBE Lave gulvstående garderobeskap som leveres i hvitpigmentert bjørk kryssfinér som avbildet, eller med lys grå direktelaminat og ABS kantlist. Skapene leveres som enkelt og dobbelt skap. Dybde 35 cm, høyde 130 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Toppmontert rom for oppbevaring av Voksipose leveres som tilvalg. Art. 122.003 – Dobbelt skap 60 cm, bjørk kryssfinér Art. 122.005 – Enkelt skap 31 cm, bjørk kryssfinér Art. 122.006 – Topphylle dobbel, bjørk kryssfinér Art. 122.007 – Topphylle enkel, bjørk kryssfinér Art. 122.008 – Dobbelt skap 60 cm, lys grå laminat Art. 122.009 – Enkelt skap 31 cm, lys grå laminat Art. 122.010 – Topphylle dobbel, lys grå laminat Art. 122.011 – Topphylle enkel, lys grå laminat

PÅKLEDNINGSRAMPE Praktisk modulbasert påkledningsrampe som letter avog påkledning i garderoben. Bygges opp etter ønske med 3 ulike moduler – benk med og uten skuffe, samt trapp. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med lyddempende gulvbelegg på topplate og trappetrinn. Standard farger belegg: Mørk grå og grå. Modulmål: B58 x D60 x H38 cm. Art. 122.020 – Modul trapp Art. 122.021 – Modul benk med skuffe Art. 122.022 – Modul benk uten skuffe

PROD USENT:


Garderobe

VEGGHENGT GARDEROBE Fleksibelt garderobesystem med valgmuligheter. Utført i lys grå direktelaminat med ABS kanter. Grunnmoduler med 2, 3 eller 4 rom i bredden. Dører og sittebenk bestilles som tilvalg. Her avbildet med både dører og sittebenk. Mål: dybde 30 cm, høyde 150 cm. Total dybde med sittebenk: 50 cm. Art. 126.001 - 2-roms, 60 cm Art. 126.002 - 3-roms, 90 cm Art. 126.003 - 4-roms, 120 cm Art. 126.004 - Tillegg for dør, pr plass Art. 126.005 - Tillegg for sittebenk, 2-roms Art. 126.006 - Tillegg for sittebenk, 3-roms Art. 126.007 - Tillegg for sittebenk, 4-roms

FRITTSTÅENDE GARDEROBE Frittstående dobbel garderobe i lys grå direktelaminat med ABS kanter. Leveres som standard uten skohyller. Her avbildet med spesialtilpassede skohyller i stål, pris på forespørsel. Leveres med rygg i høyde 170 cm, og uten rygg i høyde 150 cm.

Frittstående uten rygg, dybde 64 cm, høyde 150 cm: Art. 126.023 - Dobbel uten rygg, 2-roms, 64 cm Art. 126.024 - Dobbel uten rygg, 3-roms, 92 cm Art. 126.025 - Dobbel uten rygg, 4-roms, 120,5 cm Frittstående med rygg, dybde 64 cm, høyde 170 cm: Art. 126.008 - Dobbel med rygg, 2-roms, 64 cm Art. 126.009 - Dobbel med rygg, 3-roms, 92 cm Art. 126.010 - Dobbel med rygg, 4-roms, 120,5 cm

PRO DU S E N T:

Enkel vegghengt hylle til fin- og grovgarderobe. (Avbildet i bakgrunnen på bilde til venstre.) Dybde 28 cm, høyde 25 cm. Art. 126.020 - Enkel hylle, 2-roms, 60 cm Art. 126.021 - Enkel hylle, 3-roms, 90 cm Art. 126.022 - Enkel hylle, 4-roms, 120 cm

297


298

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GARDEROBESYSTEM I BJØRK

Garderobesystem i 15 mm klarlakkert bjørk kryssfinér. Ståldetaljer lakkert i RAL 7037. Kan også leveres i andre farger - be om tilbud. Frittstående garderobe med vanger lakkert i RAL 7037. Enkel modell settes mot vegg. Dobbel modell får man ved å sette sammen to enkle moduler som plasseres fritt i rommet. Enkel montering. Høyde 170 cm. Dybde enkel modell: 40 cm, dobbel modell: 80 cm. Rygg, skohylle og dryppbrett leveres som ekstrautstyr.

Moduler: Art. 120.001 - 2-roms, 62,5 cm Art. 120.002 - 3-roms, 81 cm Art. 120.003 - 4-roms, 120 cm Tilleggsutstyr: Art. 120.007 - Rygg til 2-roms Art. 120.008 - Rygg til 3-roms Art. 120.009 - Rygg til 4-roms Art. 125.001 - Skohylle til 2-roms Art. 125.002 - Skohylle til 3-roms Art. 125.003 - Skohylle til 4-roms

Kan også leveres i høyde 150 cm for mindre barn.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 125.004 - Dryppbrett til 2-roms Art. 125.005 - Dryppbrett til 3-roms Art. 125.006 - Dryppbrett til 4-roms

Det kan også leveres dør med eller uten lås - be om tilbud.

PROD USENT:


Garderobe

DOBBEL OG ENKEL GARDEROBEHYLLE Dobbel og enkel garderobehylle i kryssfinér med skillevegg, stålrør som frontlist og 3-armet propellkrok. Dybde 29 cm, høyde enkel: 25 cm, høyde dobbel: 50 cm.

Art. 120.013 - Dobbel hylle, 2-roms, 59,5 cm Art. 120.014 - Dobbel hylle, 3-roms, 87,8 cm Art. 120.015 - Dobbel hylle, 4-roms, 116,5 cm Art. 120.010 - Enkel hylle, 2-roms, 59,5 cm Art. 120.011 - Enkel hylle, 3-roms, 87,8 cm Art. 120.012 - Enkel hylle, 4-roms, 116,5 cm

GARDEROBEBENK Vegghengt garderobebenk i kryssfinér, med skohylle og åpning for støvler. Kan også brukes som alternativ benk i frittstående løsning. Art. 120.018 - Benk, 2-roms, 58 cm Art. 120.019 - Benk, 3-roms, 87,8 cm Art. 120.020 - Benk, 4-roms, 116 cm

SKOHYLLE MED DRYPPBRETT Skohylle med dryppbrett for oppsamling av sand og fukt. Kan settes på gulv og skrues på vegg. Leveres med 3, 4 og 5 hyller i høyden, bredde 90 eller 120 cm. Dybde: 30 cm. Standard farge på stål: RAL 7037 grå.

90 cm bredde: Art. 121.001 - 3 hyller, h: 70 cm Art. 121.002 - 4 hyller, h: 90 cm Art. 121.003 - 5 hyller, h: 125 cm

120 cm bredde: Art. 121.004 - 3 hyller, h: 70 cm Art. 121.005 - 4 hyller, h: 90 cm Art. 121.006 - 5 hyller, h: 125 cm

299


300

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FRITTSTÅENDE GARDEROBE Leveres standard med 2 burhyller, skohyller og dryppbrett for oppsamling av sand og fukt. Standard farge: RAL 9006, sølv. Totalmål: Høyde 177,6 cm, Dybde 66,2 cm Mål Burhylle: Høyde:30,9 cm. Dybde 25,9/30,6 cm (øvre/nedre del) Art. 71995 - Frittstående dobbel stativ 120cm Sølv (Inkludert hylle, skohylle og dryppbrett) Art. 71996 - Frittstående dobbel stativ 90cm Sølv (Inkludert hylle, skohylle og dryppbrett) Art. 71997 - Frittstående dobbel stativ 60cm Sølv (Inkludert hylle, skohylle og dryppbrett)

ØMERKE T ILJ M

VEGGHENGT BURHYLLE 2031 0086

Mål: dybde 25,9/30,6 cm (øvre/nedre del) Høyde:30,9 cm. Art. 71992 - Hylle 60 cm m/8 kroker Art. 71991 - Hylle 90 cm m/12 kroker Art. 71990 - Hylle 120 cm m/16 kroker

ØMERKE T ILJ M

LUEHYLLE

2031 0086

Passer fint sammen med knaggrekke, men kan også leveres separat. Standard farge: RAL 9006 sølv. Dybde: 25cm Høyde: 12 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 71971 - Luehylle 120 cm sølv Art. 71972 - Luehylle 90 cm sølv Art. 71973 - Luehylle 60 cm sølv

PROD USENT:


Garderobe

KNAGGREKKE

301

ØMERKE T ILJ M

Standard farge: RAL 9006 Sølv.

2031 0086

Art. 71941 - 60 cm, m/4 buer - 8 kroker Art. 71942 - 90 cm, m/6 buer - 12 kroker Art. 71943 - 120 cm, m/8 buer - 16 kroker Art. 71951 – Avslutningsbrakett ØMERKE T ILJ M

STØVELKNAGGER Standard farge: RAL 9006 Sølv.

2031 0086

Art. 71945 - Støvelknagger 60 cm m/4 par støvler Art. 71947 - Støvelknagger 90 cm m/6 par støvler Art. 71946 - Støvelknagger 120 cm m/8 par støvler Art. 71951 - Avslutningsbrakett

SITTEBENK MED SKOHYLLE (2 PLANKER I BJØRKEKRYSSFINÉR) Standard farge: RAL 9006 Sølv. Art. 71901 - Startseksjon 120 cm Art. 71902 - Skjøteseksjon 120 cm Art. 71911 - Startseksjon 60 cm Art. 71912 - Skjøteseksjon 60 cm Art. 71903 - Startseksjon 90 cm Art. 71904 - Skjøteseksjon 90 cm bde -

Ny dy

NYHET Leveres nå som standard i RAL 9006 Sølv. Kan fortsatt leveres i sort mot pristillegg og noe lenger leveringstid.

2031 0086

Standard farge: RAL 9006 Sølv. Art. 71921 - Startseksjon 120 cm Art. 71922 - Skjøteseksjon 120 cm Art. 71923 - Startseksjon 90 cm Art. 71924 - Skjøteseksjon 90 cm Art. 71931 - Startseksjon 60 cm Art. 71932 - Skjøteseksjon 60 cm

PRO DU S E N T:

ØMERKE T ILJ M

2031 0086

DRYPPEBRETT for skohylle Unngå sand og søl på gulvet. Standard farge: RAL 9006 Sølv. Art. 71933 - Dryppebrett 120 cm Art. 71936 - Dryppebrett 90 cm Art. 71934 - Dryppebrett 60 cm

PLASTPROPP For montering på enderør. Art. 71935 - Plastpropp, sort, pr stk

35cm

!

(3 PLANKER I BJØRKEKRYSSFINÉR) Standard farge: RAL 9006 Sølv.

bde -

Ny dy

SKOHYLLE

!

SITTEBENK

Art. 71905 - Startseksjon 120 cm Art. 71906 - Skjøteseksjon 120 cm Art. 71915 - Startseksjon 60 cm Art. 71916 - Skjøteseksjon 60 cm Art. 71907 - Startseksjon 90 cm Art. 71908 - Skjøteseksjon 90 cm

ØMERKE T ILJ M

35cm


302

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GARDEROBEVOGN FOR STØVLER

GARDEROBEVOGN FOR KLÆR

Garderobevogn for støvler. Leveres med 2 stk låsbare hjul. Garderobevognen har plass for 32 par støvler, og kan leveres med solid dryppbrett om ønskelig. Standard farge: RAL9006 Totalmål: Høyde 115 cm Lengde 120 cm Dybde 80 cm

Garderobevogn for klær. Leveres med 2 stk låsbare hjul. Garderobevognen leveres med 30 innovervendte knagger og kan også leveres med solid dryppbrett om ønskelig. Standard farge: RAL9006 Totalmål: Høyde 148 cm Lengde 120 cm Dybde 80 cm

Art. 71975 - Garderobevogn for støvler, 32 par Art. 71979 - Dryppbrett

Art. 71976 - Garderobevogn for klær, 30 stk innovervendte knagger Art. 71979 - Dryppbrett

STATIV FOR SKO OG STØVLER Mobile stativ for oppbevaring og tørk av sko og støvler. Stativene kan leveres i 2 ulike utførelser – grålakkert for innendørs bruk (som avbildet), og forzinket/klarlakkert for utendørs bruk. KM125077 har 3 hjul, derav 1 med brems: Max belastning: 25 kg Mål: L78 x B71,4 x H119,2 cm Vekt: 19,5 kg Art. KM125077 – 3 hjul, grålakkert Art. KM125077-O – 3 hjul, forzinket/klarlakkert

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

KM125264 har 4 hjul, derav 2 med brems: Max belastning: 25 kg Mål: L106,3 x B54 x H120 cm Vekt: 20,5 kg Art. KM125264 – 4 hjul, grålakkert Art. KM125264-O – 4 hjul, forzinket/klarlakkert


Garderobe

Semistandard farger:

REVUNGEN Morsom benk utført i MDF. Finnes i tovarianter, med en høy og en lav vange, eller med to lave vanger. Vangene er belagt med høytrykkslaminat i semistandard farge. Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921

PRO DU S E N T:

Mål: Lengde 90 cm, bredde sitteplate 38 cm, sittehøyde 34 cm. Største bredde på ben er 50 cm. Høyde vanger er 79 og 41 cm. To lave vanger: Art. 13132 - Revungen to lave vanger En høy og en lav vange: Art. 13136 - Revungen høy + lav vange

303


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PLEXI FLEXI GARDEROBESYSTEM

Standard farge stål: RAL 9006 aluminium. Standard farger plexiglass: Sort sotet, opalhvit, rød, oransje og lilla. Det er også mulighet for symboltegn i fronten, be om tilbud.

Kraftig garderobesystem i nettingdesign. Praktiske og fargerike kombinasjonsmuligheter med farget plexiglass på kurvhyllen. Renslige i bruk.

Garderobehyllen kan leveres med disse symbolene i fronten, be om tilbud. Velg et eget symbol til din skole eller barnehage, eller velg ulike symboler til hver avdeling. Velg blant standard plexifarger.

Design: POIESIS

Det kan også utvikles eget identitetssymbol.

IDENTITETSSYMBOL.

304

DOBBEL KURVHYLLE Leveres med både 20 cm og 30 cm inndeling pr rom. Dybde 30 cm, høyde 30 cm.

Kurvhyller for bruk i barnehage kan nå også leveres med Hlín sikkerhetskrok. Les mer om Hlín på side 289

Art. POI104 - Lengde 40 cm, 2 rom Art. POI105 - Lengde 60 cm, 3 rom Art. POI106 - Lengde 80 cm, 4 rom Art. POI103 - Lengde 60 cm, 2 rom Art. POI102 - Lengde 90 cm, 3 rom Art. POI101 - Lengde 120 cm, 4 rom Finnes også i flere lengder, be om pris.

SKOHYLLE MED INNDELING Leveres med både 20 cm og 30 cm inndeling pr rom. Dybde 30 cm, høyde 30 cm. Art. POI010 - Lengde 40 cm, 2 rom Art. POI009 - Lengde 60 cm, 3 rom Art. POI008 - Lengde 80 cm, 4 rom

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. POI007 - Lengde 60 cm, 2 rom Art. POI006 - Lengde 90 cm, 3 rom Art. POI005 - Lengde 120 cm, 4 rom Finnes også i flere lengder, be om pris.

PROD USENT:


Garderobe

SKOKNEKT

PÅKLEDNINGSBENKER

Flott hjelpemiddel der barna kan ta av seg skoene selv. Tosidig, med bøyle å holde seg i. Mål: B50 x D63 x H48 cm.

Av- og påkledningsbenker som sparer rygg og knær for den som hjelper til. Møt barna på halvveien. Bøyle å holde i for at de minste skal holde balansen leveres som tilleggsutstyr. Plate i PPL-belagt plywood med sklibeskyttelse. Understell og bøyle i pulverbelagt stål. Avstand fra gulv til første avsats er 23,2 cm på begge modeller.

Art. Q7001

LILL-SITT Mål: B88,5 x D51,4 x H43 cm. Art. Q7002-1-2- Lill-sitt med bøyle

STOR-SITT Mål: B144,3 x D62,4 x H43 cm. Art. Q7003-1-2- Stor-sitt med bøyle

QBENA-PALLEN Praktisk hjelpemiddel. Mål: B39 x D51 x H63 cm. Høyde første trinn: 15,5 cm. Høyde andre trinn: 24,5 cm. Vekt: 3 kg. Art. Q6801

305


306

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SKAP Helsveiset skap med pulverlakkert skrog i RAL 7035 lys grå. Ventilasjon i topp og bunn. Dørstopper og innredning med hattehylle og ankerkroker. Velg mellom skap med 1,2,3,4 eller 5 dører. Kan settes på sokkel, bein eller stativ med sittebenk.

Leveres i 2 bredder og 2 dybder. Dørvalg : - enkel ståldør 0,5 mm. Velg mellom 24 standardfarger og flere typer lås. Mål: H175,2 cm B30/40 cm D40/55 cm. Skapet kan også leveres med skrått tak H186 cm i bakkant.

Velg mellom sokkel, bein eller stativ med sittebenk:

Enkel ståldør materialtykkelse 0,5 mm.

Skap med 1 dør

PROD USENT:

Skap med 2 dører


Garderobe

307

SKAPREKKER Stålskapene leveres i moduler med flere skap i bredden noe som gjør det enkelt å montere og gir stabilitet. Stålfarger

Be om tilbud!

RAL 1013 RAL 1015 RAL 1017 RAL 2009

Sylinderlås RAL 3003 RAL 3005 Hasplås 1 RAL 3020 RAL 4005 Hasplås 3 RAL 5003 RAL 5007 RAL 5010 RAL 5012 RAL 5018 RAL 6011 RAL 6033 RAL 7001 RAL 7016 RAL 7021 RAL 7031 RAL 7035 RAL 7040 RAL 8016 RAL 9005

Skap med 3 dører

Skap med 4 dører

Skap med 5 dører

Ral 9010


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

308

INNEBYGDE LØSNINGER Stålfarger

RAL 1013

Leveres med eller uten sokkel og kan fint bygges inn i vegg for sømløst uttrykk. Be om tilbud!

RAL 1015 RAL 1017 RAL 2009 RAL 3003 RAL 3005 RAL 3020 RAL 4005 RAL 5003 RAL 5007 RAL 5010 RAL 5012 RAL 5018 RAL 6011 RAL 6033 RAL 7001 RAL 7016 RAL 7021 RAL 7031 RAL 7035 RAL 7040 RAL 8016 RAL 9005 Ral 9010

PROD USENT:


Garderobe

309

SKOLESKAP

Dørvalg : - enkel ståldør 0,5 mm. - forsterket ståldør 0,8 mm - forsterket ståldør 3 mm - laminatdør med stålramme

Laminatfarger

Skoleskap med forsterkede dører og gangjern, konstruert for å tåle tøff behandling! I skap med ett eller to rom er det innredning med to hyller for bøker, pc, permer samt 2 kroker for oppheng. Ekstra kraftig låsesystem og dørene har gummidemping. Leveres i flere høyder, i 2 dybder og 2 bredder.

F 1040 F 0189 F 7924

Velg mellom 24 standard stålfarger, eller 16 laminatfarger. F 2253

Mål: Flere høyder, D40/50 cm B30/40 cm. Kan også leveres med skrått tak og som Z-skap.

F 7940 F 3210 F 7845 F 7966 F 7897

Sylinderlås F 7967 F 7851 Hasplås 1 F 7914 Mønster:

Hasplås 3

F 7921 F 6149 F 0190

Enkel ståldør

Forsterket ståldør

Laminatdør med stålramme F 6945


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

310

Z-SKAP

RAL 1015

Stålfarger

RAL 1013

Helsveiset skrog pulverlakkert i RAL 7035 lys grå. Ventilasjon i topp og bunn, dørene går inn i en ramme med gummidempere. Dørstopper på alle ståldører. Kan settes på sokkel, bein eller stativ med sittebenk. Leveres i 2 bredder.

Velg mellom sokkel, bein eller stativ med sittebenk:

Dørvalg : - forsterket ståldør 0,8 mm - laminatdør 17,6 mm Velg mellom 24 standardfarger og flere typer lås.

RAL 1017 Mål: H175 cm B30/40 cm D55 cm. RAL 2009 RAL 3003

Skapet kan også leveres med skrått tak. – be om tilbud! Kan også leveres som sammensatt løsning 2 + 2

RAL 3005 RAL 3020 RAL 4005 RAL 5003 RAL 5007 RAL 5010 RAL 5012 RAL 5018 RAL 6011 RAL 6033 Sylinderlås

Hasplås 1

Hasplås 3

RAL 7001 RAL 7016 Forsterkede ståldører RAL 7021 RAL 7031 RAL 7035 RAL 7040 RAL 8016 RAL 9005 Ral 9010

PROD USENT:

Laminatdører


Garderobe

311

MOBIL -OG SMÅROMSSKAP

Laminatfarger

Praktisk mobil – og småromsskap til oppbevaring av mobiltelefon og andre små verdisaker. Pulverlakkert stålskrog i RAL7021 sort og ståldører i RAL9010 hvit.Kan også leveres i andre fargekombinasjoner. Rommene og nøklene er nummert. Velg mellom skap med 5 til 80 rom. Be om tilbud tilpasset dine behov!

Lysåpning for oppbevaringsrom: H12 cm B12,5 cm D19 cm.

F 1040 F 0189 F 7924 F 2253 F 7940 F 3210 F 7845 F 7966 F 7897 F 7967

PC-SKAP F 7851 F 7914 Mønster:

Praktiske vogner for oppbevaring og lading av PC, nettbrett og mobiltelefoner. Solid konstruksjon med låsbare dører. Hvert rom har eget strømuttak. Store lettrullende hjul og praktisk håndtak for enkel håndtering av vognen. Pulverlakkert skrog i RAL 7021 sort, og dører i RAL7035 lys grå.

F 7921

Leveres i flere størrelser- be om tilbud! F 6149 Art. 71571

F 0190 F 6945

Art. 71569

Art. 71570


312

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

ALT TIL GARDEROBEN! Kvalitetsgarderober i epoxylakkert stål, kombinert med elegante aluminiumsdetaljer. En bred kolleksjon med både veggfestede og frittstående garderober gir mange valgmuligheter. Stativer og oppheng finnes i mange lengder.

Tertio H16K Kan leveres med 1, 2, 3 eller 4 kleshengere. Art. 3119 - Med 2 kleshengere

Be om spesialkatalog og tilbud.

Garderobehylle Tertio WK Med 1 stk kleshenger pr 10 cm. Lengder fra 40-300 cm. Art. 3118 - Lengde 100 cm, 10 kleshengere

Knaggrekke Tertio H Lengder fra 20-300 cm Art. 3103 - Lengde 100 cm

Knaggrekke Tertio HJH Solide kroker i kunststoff montert på anodisert aluminiumsprofil. Lengder fra 20-300 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 3117 - Lengde 100 cm

PROD USENT:


Garderobe

Tertio Junior Et lavere garderobestativ for barn, i høyde 120 eller 150 cm. Et ypperlig alternativ til skoler, barnehager og SFO. Leveres med skohylle, hattehylle, kroker og trinser. Utførelse i aluminium med epoxylakkerte sider. Knagger i mørkegrått kunststoff. Mål: bredde 160 cm, dybde 60 cm. Art. 2011 - Tertio Junior, H: 120 cm Art. 2010 - Tertio Junior, H: 150 cm

Garderobestativ Tertio EVK Stativ for vegg med hyller i aluminium, epoxylakkerte gavler og kroker / kleshengere i grått kunststoff. Lengder fra 50-300 cm. Som tilleggsutstyr kan det leveres paraplystativ som avbildet. Art. 3107 - Lengde 100 cm

Garderobestativ Tertio DV2 Dobbelt frittstående stativ, i lengder fra 60-300 cm. Som tilleggsutstyr kan stativet leveres med trinser som avbildet. Art. 3108 - Lengde 100 cm

313


314

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

LOBBY HATTEHYLLE Sider i heltre bjørk. Høyde 12 cm, dybde 31 cm. Finnes også i flere lengder enn oppgitt her. Art. 30100634 – Lengde 60 cm, 8 kroker Art. 30100834 – Lengde 80 cm, 10 kroker Art. 30101034 – Lengde 100 cm, 12 kroker Art. 30101234 – Lengde 120 cm, 14 kroker

LOBBY SKOHYLLE Sider i heltre bjørk. Høyde 12 cm, dybde 31 cm. Finnes også i flere lengder enn oppgitt her. Art. 30110634 – Lengde 60 cm Art. 30110834 – Lengde 80 cm Art. 30111034 – Lengde 100 cm Art. 30111234 – Lengde 120 cm

SPRING GARDEROBESYSTEM Garderobestativ på trinser, lett å flytte. Leveres i grå metallic, sort eller mørk grå. Mål: B120 x D60 x H167 cm. Art. SPRING-DV - Spring garderobestativ

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. SPRING-70 - Kleshenger

PROD USENT:


Garderobe

HELSVEISEDE GARDEROBESKAP Pene garderobeskap i stål, pulverlakkert i RAL 9002 lys grå. Leveres med rett tak, sylinderlås, hattehylle, garderobestang og kroker. Moduler med 1, 2, 3 eller 4 rom i bredden. Mål: høyde 180 cm, dybde 50 cm.

Art. NH-180-1 - 1 rom, bredde 30 cm Art. NH-180-2 - 2 rom, bredde 60 cm Art. NH-180-3 - 3 rom, bredde 90 cm Art. NH-180-4 - 4 rom, bredde 120 cm

! Prisgunstig

HELSVEISEDE Z-SKAP Flotte plassbesparende Z-skap i stål, pulverlakkert i RAL 9002 lys grå. Leveres med rett tak, hasp for hengelås, hylle, garderobestang og kroker. Moduler med 2, 4 eller 6 rom. Mål: høyde 180 cm, dybde 50 cm.

Garderobestativ Tertio DV2 Dobbelt frittstående stativ, i lengder fra 60-300 cm. Som tilleggsutstyr kan stativet leveres med trinser som avbildet. Art. THL-180/1.2 2 rom, bredde 40 cm

Art. THL-180/2.4 4 rom, bredde 80 cm

Art. THL-180/3.6 Art. 3108 - lengde 100 c 6 rom, bredde 120 cm

315


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

316

Bokreoler: side 324

Utkledningsvogn: side 325

Bord og vogner: side 326-327

Podier og benker: side 328

Bokreoler: side 329

Lyttekrokbenker: side 329

Kaktus og puter: 330

Sitteputer og puffer: 331

Vippi™: side 332

Eventyrkroken: side 333

Skummøbler: side 334-335

Byggesett: side 336-337

Sekkeputer: side 338

Reolsystem i stål: side 339

Tivolispeil: side 340

Lekekjøkken: side 341

Materialvogner: side 342

Tørkevogner: side 343

Ballvogn: side 343

Høvelbenk: side 345

Arbeidsbenker: side 346

Materialstender: side 346

Benker: side 347

Kartong- og papirreol: s. 346

Verktøyskap: side 347


Møbler til lek og aktivitet

317


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

318


inspirasjon

319

Karihola barnehage - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Møbler til lek og aktivitet


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 320


321

Øya barnehage - levert av vår forhandler Fagerhaug & Olstad AS Møbler til lek og aktivitet


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 322


323

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Møbler til lek og aktivitet


324

Møbler og utstyr fra din l o

ENSIDIG BOKREOL Bokreol i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med 4 hyller. Det kan leveres både skrå og flate hyller. Mål: B76,5 x D30 x H122 cm. Art. 104.001 – Bokreol, ensidig

TOSIDIG BOKREOL Tosidig bokreol i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Leveres med låsbare hjul, praktisk og lett å flytte på. Leveres med 4 hyller på hver side, både skrå og flate hyller er tilgjengelig. Mål: B76,5 x D49,5 x H122 cm. Art. 104.002 – Bokreol, tosidig

BOKKASSE Anvendelig bokkasse på hjul med totalt 8 rom. To av hjulene er låsbare. Utførelse i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B76 x D76 x H76 cm. Art. 104.003 – Bokkasse

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

BOKSENG Robust bokseng med 3 rom, utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Utfreste håndtak i endene. Mål: B76,5 x D40 x H45,5 cm. Art. 104.004 – Bokseng

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

UTKLEDNINGSVOGN Praktisk utkledningsvogn utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Vognen er utstyrt med 2 sidehyller, 6 stk 3-armet garderobekroker, hylle på toppen og oppbevaringskasse i bunnen. I tillegg er det påmontert sikkerhetsspeil på endevangen. Mål: B95 x D49,5 x H122 cm. Art. 116.001 – Utkledningsvogn

325


326

Møbler og utstyr fra din l o

GLASSMONTER Glassmonter med 3 flyttbare hyller og nøkkellås. Utførelse i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B50 x D50 x H160 cm. Art. 105.001 - Glassmonter

LITE LYSBORD

AKTIVITETSBORD

Lite og praktisk lysbord tilpasset barnehage. Sikker lyskilde med lufting. Avtagbar opalisert akrylplate på toppen. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B70 x D62 x H45 cm.

Rundt aktivitetsbord med god lagringsplass på begge sider. Leveres med hjul, derav to er låsbare. Utførelse i hvitpigmentert bjørk. Bordet kan også leveres med nedfelt lysplate, med sikker lyskilde og opalisert akrylplate. Mål bordplate: Ø 120 cm. Mål: B75 x D75 x H63 cm.

Art. 112.006 – Lite lysbord

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 112.004 – Aktivitetsbord Art. 112.005 – Aktivitetsbord med lysplate

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

TRILLEBORD Trillebord i kombinasjon av heltre og kryssfinér, hvitpigmentert bjørk. Leveres med 2 faste hyller, eller med 3 hyller der den midterste er regulerbar i høyden. Mål: B60 x D60 x H80 cm. Art. 132.001 - Trillebord med 2 hyller Art. 132.002 - Trillebord med 3 hyller

TØRKEREOL Stor tørkereol for papir/malingsark. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, og leveres med hjul – hvorav to låsbare. Mål: B76,5 x D49,5 x H122 cm. Art. 112.003 - Tørkereol

MATERIALVOGN Praktisk og anvendelig enhet for oppbevaring av tegne- og malesaker, formingsmateriell, papir etc. Hyller er tilpasset format A5, A4 og A3. To av hjulene er låsbare. Hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Bildene viser vognen fra begge sider. Mål: B76 x D76 x H84 cm Art. 112.001 - Materialvogn

327


328

Møbler og utstyr fra din l o

SAMLINGSTRAPP Samlingstrapp i L-form, utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér med lyddempende gulvbelegg på trappetrinnene. Standard farger belegg: Sort, grått, gult og rødt. Mål: 200 x 150 x H40 cm Art. 114.020

PODIE Podie i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med lyddempende gulvbelegg på topplaten. Leveres i 4 ulike størrelser. Standard farger belegg: Sort, grått, gult og rødt. Art. 114.030 – Podie, 60 x 60 x 25 cm Art. 114.031 – Podie, 60 x 60 x 30 cm Art. 114.032 – Podie, 70 x 70 x 25 cm Art. 114.033 – Podie, 70 x 70 x 30 cm

HULE SITTEBENK Sittebenk utført i Valchromat gjennomfarget 19 mm MDF, med 2 krypehull. Standard farger: Blå og oransje. Mål: B70 x D90 x H45 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 122.001

LEKESKLIE Populær tredelt skliemodul som kan bygges sammen med podiet. Hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Gulvhøyde: 50 cm, total høyde 100 cm. Grunnmål inkl. sklie: 130 x 50 cm. Art. 114.012

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

MIX BILLEDBOKREOL Billedbokreol i direktelaminat. Velg mellom sokkel eller hjulsett 4 hjul. Mål: 80x40x55 Art. 16469 - hvit Art. 16569 - lys grå Art. 16474 - Hjulsett hvit, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16974 - Hjulsett rød,grønn, gul eller blå, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16476 - Fotramme 80 cm, hvit Art. 16576 - Fotramme 80 cm, lys grå

DOPPIO BOKKASSE MED ENDEREOL Bokkasse med 30mm omramming og endereol i høytrykkslaminat og innredning i eik direktelaminat. Innred endereolen med hylle, oppkanthylle eller tidskrifthylle. Doppio bokkasse med endereol (B125 D40 H55,2cm) Art. 25011 - Hvit omramming V Art. 25012 - Hvit omramming H Art. 25015 - Semistandard omramming V * Art. 25016 - Semistandard omramming H

Hyller Art. 25151 - Hylle hvit, B33,8 D15,2 Art. 25152 - Hylle semistd*, B33,8 D15,2 Art. 25153 - Oppkanthylle hvit B33,8 D15,2/10 Art. 25154 - Oppkanthylle semistd* B33,8 D15,2/10 Art. 25155 - Tidsskrifthylle hvit B33,8 H34/5 Art. 25156 - Tidsskrifthylle semistd* B33,8 H34/5

Doppio fotramme eller 5 hjul (2 med brems) Art. 25091 -Fotramme grå 125cm Art. 16475 – hjulsett hvit Her vist uten tilvalg fotramme/hjul.

TEAM BENK Langbenk med 30mm sitteplater belagt med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Leveres i utførelsene hvit, lys grå eller semistandard farge. Helsveiset understell i lakkert stål RAL 9006. Mål: B35cm L160cm H45cm Art. 1391 – Benk 160 x 35 cm, hvit Art. 1392 – Benk 160 x 35 cm, lys grå Art. 1399 – Benk 160 x 35 cm, semistd.

GRANDE LYTTEKROKBENK Benk leveres med standard plater i MDF med F 7927 lys grå, eller bjørk høytrykkslaminat. Epoxylakkert understell i RAL 9006 aluminium. Mål: 160 x 35 x H33 cm. Art. 371 - Lyttekrokbenk 160 cm, bjørk Art. 372 - Lyttekrokbenk 160 cm, lys grå

PRO DU S E N T:

329


330

Møbler og utstyr fra din l o

KAKTUS Et dekorativt og morsomt opphengsprodukt for vegg, utført i epoxylakkert stål, standard farge RAL 6017 grønn. De små kaktusarmene gir gode opphengsmuligheter, og er utmerket til å oppbevare sitteputer på. Kan også brukes som garderobeoppheng for jakker, vesker etc., samtidig som den er et blikkfang og dekorativt element i seg selv. Kaktus leveres i to høyder - 70 og 100 cm (total lengde inkl. fester). Bredde 17,3 cm, dybde 4 cm. Design: Inventas AS Art. UNI600101 - Kaktus, 70 cm Art. UNI600102 - Kaktus, 100 cm

PUTER FOR OPPHENG Små sitteputer i øko-sertifisert og brannhemmende skum. Putene har hempe for oppheng. Trekk i standard stoff i ulike prisgrupper som kan taes av og vaskes. Mål: Ø 30 cm, tykkelse 10 cm. Kan også leveres i tykkelse 5cm. Art. MV30-1 - Sittepute med hank, prisgr. 1 Art. MV30-3 - Sittepute med hank, prisgr. 3 Art. MV30-6 - Sittepute med hank, prisgr. 6

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kan syes med fransksøm mot pristillegg. Andre trekk kan leveres på forespørsel.

PUTETRALLE

FLERE ALTERNATIVER

Tralle for transport og oppbevaring av puter, i hvitlakkert stål. Leveres både til puter med diameter Ø 30 cm og Ø 35 cm. Kapasitet: 8-10 puter.

I samme serie kan det leveres ulike standard madrasser og klosser i samme kvalitet og standard stoffer. Alle med trekk som kan taes av og vaskes.

Art. PUTETRALLE - for puter Ø 35 cm Art. PUTETRALLE2 - for puter Ø 30 cm

Hvilemadrass - 130 x 52 x 6 cm Lekemadrass - 120 x 120 x 15 cm Klosser - 30 x 30 x 30 cm + 30 x 30 x 15 cm Klosser - 40 x 40 x 40 cm Stellemadrass - 100 x 70 x 6 cm. Leveres også etter spesialmål på forespørsel. Alle klossestørrelser kan også bestilles som puff med plate og glideknotter.

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

SITTEPUTER Sitteputer i øko-sertifisert og brannhemmende skum. Trekk i standard stoff i ulike prisgrupper som kan taes av og vaskes. Mål: Ø 35 cm, tykkelse 10 cm. Kan også leveres i tykkelse 5cm , og i Ø30cm. Art. MV35-1 - Sittepute, prisgr. 1 Art. MV35-3 - Sittepute, prisgr. 3 Art. MV35-6 - Sittepute, prisgr. 6

TEKSTILER

Kan syes med fransksøm mot pristillegg. Andre størrelser og trekk kan leveres på forespørsel.

STANDARD STOFFER Prisgruppe 1: PVC-belagt duk - vaskbar og tåler hard bruk. Lysekthet 5. Farger: Blå 109 og Rød 110. Prisgruppe 3: Bevernylon - høy slitasjestyrke og vaskbart på 60 grader. Lysekthet 5. Farger: Grå og rød. Prisgruppe 6: Silvertex - et vinylbelagt tekstil med ekstrem slitestyrke. Beregnet for både innendørs og utendørs bruk, vanntett. Lysekthet 5. Farger: Rasberry 2016, Baltic 3066 og Pistacho 5008. Kan også leveres i andre farger mot pristillegg.

PUFFER Lette og sterke puffer som gir muligheter for aktive barn. Lett kjernemateriale trukket med skum, øko-sertifisert og brannhemmende. Trekk i standard stoff i ulike prisgrupper som kan taes av og vaskes. Leveres i tre ulike høyder, 21, 38 og 46cm. Puffer leveres nå standard med fransksøm. Andre størrelser og trekk kan leveres på forespørsel.

Bildene viser puter og puffer trukket med tekstilet Silvertex.

Høyde 21 cm, Ø44 cm: Art. MV21-1 - Puff, prisgr. 1 Art. MV21-3 - Puff, prisgr. 3 Art. MV21-6 - Puff, prisgr. 6 Høyde 38 cm, Ø44 cm: Art. MV38-1 - Puff, prisgr. 1 Art. MV38-3 - Puff, prisgr. 3 Art. MV38-6 - Puff, prisgr. 6 Høyde 46 cm, Ø38 cm: Art. MV46-1 - Puff, prisgr. 1 Art. MV46-3 - Puff, prisgr. 3 Art. MV46-6 - Puff, prisgr. 6

331


332

Møbler og utstyr fra din l o

VIPPI™ - mer enn en stol

Vippi inviterer til aktivitet, variasjon, bevegelse og hvile. Vippi gir mulighet for lek og fantasifulle bygg. Vippi utfordrer balanse- og koordineringsevnen og barns naturlige kreativitet. Vippi gir god støtte i ryggen og gjør det behagelig å sitte på gulvet. Du kan slappe av med Vippi, enten du vil ligge på magen, ryggen eller på siden. Vippi oppfattes som støydempende på grunn av sin form og materialoppbygging i rom som ellers er fylt med skarpe lyder. Den har et påsydd håndtak på toppen, og er derfor lett å håndtere for både store og små. Den kan lett stables etter bruk. Vippi anbefales av fysioterapeuter og pedagoger. Vippi lagerføres i Pilotnylon (50%nylon/50%bomull) i 7 std farger. Det er også mulighet for å kjøpe løse trekk i std farger. Mål: 82cm x 36cm x 45cm Vekt : 6,2 kg Norsk design: Interiørarkitekt MNIL® Tone Grimsrud

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 10-006447 - Vippi, pilotnylon rosa “pink” Art. 10-005700 - Vippi, pilotnylon grå Art. 10-005697 - Vippi, pilotnylon rød Art. 10-009366 - Vippi, pilotnylon lime “grønn” Art. 10-009109 - Vippi, pilotnylon orange Art. 10-009717 - Vippi, pilotnylon lemon“ sitrongul” Art. 10-009924 - Vippi, pilotnylon blå “azur” Art. 10-011520 - Vippi, sort skai

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

EVENTYRKROKEN En myk og spennende sofa til lesekroken. Ytre mål: L145 x D100 x H55 cm Den kan leveres trukket i ulike tekstiler: Prisgruppe 1: PVC-belagt duk, vaskbar og tåler hard bruk. Lysekthet 5. Std. farger: Blå og rød Prisgruppe 3: Bevernylon - høy slitasjestyrke og vaskbart på 60 grader. Lysekthet 5. Std. farger: Grå og rød

7

8

Prisgruppe 6: Silvertex - et vinylbelagt tekstil med ekstrem slitestyrke. Beregnet for både innendørs og utendørs bruk, vanntett. Lysekthet 5. Std. farger: Rasberry 2016, Baltic 3066 og Pistacho 5008. Kan også leveres i andre farger mot pristillegg.

6 Design: Espen Thorup 5 Art. MV24500-1 - Eventyrkroken, prisgr. 1 Art. MV24500-3 - Eventyrkroken, prisgr. 3 Art. MV24500-6 - Eventyrkroken, prisgr. 6

4

3

2

1

Silvertex tekstil 1. Pistacho 2. Sandstorm 3. Titanium 4. Safran, 5. Baltic, 6. Aubergine, 7. Rasberry og 8. Sunkist.

333


334

Møbler og utstyr fra din l o

CreativePlay-sortimentet er designet for å gi optimale muligheter for å styrke barns fantasi og kreativitet, motorikk og balanse, forståelse for former og farger, og stimulere den sosiale utvikling mens de leker og har det gøy. Alle produktene er utviklet og produsert for å møte de nødvendige krav til miljø, kvalitet og bruk i offentlige miljø. Alle skumprodukter og tekstiler er Øko-Tex merket. CMHR sikkerhetsskum av høy kvalitet.

8-KANTET LEKESOFA En spennende og praktisk 8-kantet sofa for lek, samling og lesestund, som rommer mange. Yttermål: Ø 200 cm. Tykkelse bunn 9 cm. Høyden på ryggen er 56 cm, bredde kant er 15 cm. Leveres i Pilotnylon std. farger. Art. 10-008548 - Lime bunn, lemon kant, pink inngang Art. 10-008549 - Pink bunn, lemon kant

5-KANTET HJØRNESOFA En praktisk hjørnesofa som er lett å plassere. Leveres med løs bunn. Utvendig mål: Ø220 cm. Tykkelse bunn: 9 cm. Høyden på ryggen er 56 cm, bredde kant er 15 cm. Leveres i Pilotnylon std. farger. Art. 10-008546 - Lemon kant, azur inngang, lime bunn Art. 10-008547 - Lime kant, azur bunn

KNEKKMADRASS Praktisk knekkmadrass som kan brukes på mange måter, som sofa eller til byggelek. Leveres i to størrelser. Pilotnylon tekstil, std. farger.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: 70+70 x 140 x 9 cm Art. 10-008570 - Liten, Pilotnylon, pink og azur Art. 10-008571 - Liten, Pilotnylon, lime Mål: 100+100 x 200 x 10 cm Art. 10-008562 - Stor, Pilotnylon, lemon og lime Art. 10-008563 - Stor, Pilotnylon, pink


Møbler til lek og aktivitet

DIAGONAL HJØRNESOFA En deilig hjørnesofa for både lek og avslapning. Kan benyttes både sammenslått og utslått. Mål utslått: 150 x 150 x 15 cm. Leveres i Pilotnylon std. farger.

Azur

Lemon

Lime

Orange

Pink

Pilotnylon: Et meget slitesterkt og tettvevd materiale av nylon og bomull. Smussavvisende, kan vaskes av med fuktig klut. Kan maskinvaskes ved 30 grader. Slitetest Martindale 40 000.

STANDARD TEKSTILER

Art. 10-008550 - Lime rygg, lemon kant, pink topp/bunn Art. 10-008551 - Azur rygg, lemon bunn

TUMLEMADRASS En stor og deilig lekemadrass. Mål: 150 x 150 x 10 cm. Leveres i Pilotnylon std. farger. Art. 10-008578 - Pilotnylon, azur Art. 10-008579 - Pilotnylon, lime kant, pink topp/bunn

335


336

Møbler og utstyr fra din l o

BYGGESETT 10 MODULER

MODULSETT 10 MODULER

Stimuler barnas motorikk, fantasi og balanse. La dem bygge huler, hinderløyper og figurer. Sett med 10 moduler i Pilotnylon std farger.

Sett med 10 moduler som består av klosser og sylindere i ulike størrelser. Leveres i Pilotnylon std. farger. Art. 10-008575 - Modulsett 10 moduler, Pilotnylon

Art. 10-008543 - Byggesett 10 moduler

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Settet inneholder følgende moduler:

Settet inneholder følgende moduler:

Form:

Mål:

Farge Pilotnylon:

Form:

Mål:

Farge Pilotnylon:

Kile

60 x 60 x 30/7 cm

1 x lime/pink

Kloss

70 x 40 x 15 cm 1 x azur, 1 x lime

U-profil

60 x 60 x 30 cm

2 x lime/orange

Kloss

40 x 30 x 15 cm 1 x lemon, 1 x pink

Madrass

160 x 60 x 6 cm

2 x azur

Kloss

40 x 40 x 15 cm 1 x orange, 1 x azur

Halvsirkel 120 x 160 x 30 cm 1 x azur/pink

Sylinder

Ø15 x 40 cm

1 x lime, 1 x lemon

Sekskant

60 x 60 x 30 cm

2 x orange/lemon

Sylinder

Ø15 x 70 cm

1 x pink, 1 x orange

Sylinder

Ø30 x 130 cm

1 x azur/pink

Tunnel

60 x 80 x 60 cm

1 x lemon


Møbler til lek og aktivitet

MODULSETT 18 MODULER Sett med klosser, trekanter og sylindere i ulike størrelser, totalt 18 moduler. Veldig mange bruksmuligheter. Leveres i Pilotnylon std. farger. Art. 10-008544 - Modulsett 18 moduler Settet inneholder følgende moduler: Form:

Mål:

Farge Pilotnylon:

Kloss

30 x 60 x 30 cm

1 x lime, 1 x azur

Kloss

30 x 30 x 30 cm

2 x pink

Kloss

30 x 30 x 15 cm

1 x lime, 1 x azur

U-modul

90 x 30 x 30 cm

1 x orange, 1 x pink

L-modul

60 x 60 x 30 cm

1 x lemon, 1 x orange

Trekant

60 x 30 cm

1 x pink

Trekant

30 x 60 cm

1 x lemon

Trekant

42 x 30 cm

1 x lime, 1 x azur

Trekant

30 x 30 cm

1 x orange, 1 x azur

Sylinder

Ø30 x 30 cm

1 x orange, 1 x azur

337


338

Møbler og utstyr fra din l o

SEKKEPUTER 350 L

SEKKESTOL 175 L

Sekkepute med innertrekk, fylt med 350 liter krøyerkuler. Ideel til lesehjørnet og de litt større barna. Mål: 135 x 160 cm. Trekk i Pilotnylon std. farger.

Dråpeformet sekkestol med innertrekk, fylt med 175 liter krøyerkuler. Perfekt til både avslapning og lek. Mål: 130 x 85 cm. Trekk i Pilotnylon std. farger.

Art. 10-008552 - Pilotnylon, orange Art. 10-008553 - Pilotnylon, lemon

Art. 10-008556 - Tofarget, pink og lemon Art. 10-008557 - Ensfarget, lime.

HVILEMADRASS

SITTEPUTER 6-PK

En god madrass som sikrer barna hvile og optimal støtte. Mål: 60 x 125 x 5 cm. Trekk i Pilotnylon std farger.

Små sitteputer Ø 30 cm i flotte farger, i sett med 6 stk puter. Skum trukket med Pilotnylon std farger. Sklisikker bunn. Mål: Ø 30 cm, tykkelse 7 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 10-008567 - Pilotnylon, azur Art. 10-008566 - Pilotnylon, orange

Art. 10-008560 - Pilotnylon (1 x azur, 2 x orange, 1 x lime, 1 x lemon, 1 x pink)


Møbler til lek og aktivitet

REOLSYSTEM I STÅL Småvarereoler av høy kvalitet. Reolen er helt bolteløs. • Lett å montere uten bolter • Fleksibelt reolsystem for lager, verksted, kontor, showrom, kjeller etc. • Ferdigpakkede sett grunnseksjoner og påbygningsseksjoner (ready-pack) • Hyllene er forberedt for skilledelere med spor på 50mm • Hyllene kan monteres pr 25mm i høyden • Belastning må være jevnt fordelt på hyllene Bygg din egen reol ved å velge antall grunnseksjoner og påbygningsseksjoner du trenger. Du trenger 1 grunnseksjon i alle reollengder. Grunnseksjon inkluderer 4 hyller - ekstra hyller kan kjøpes Kapasitet på 150 kg pr. hylle Mål: H200 X B100cm Dybde hyller: 40, 50 og 60cm Art.94952 - Grunnseksjon 40cm Art.94954 - Grunnseksjon 50cm Art.94956 - Grunnseksjon 60cm Art.94953 - Påbygningsseksjon 40cm Art.94955 - Påbygningsseksjon 40cm Art.94957 - Påbygningsseksjon 40cm

Art.95575 - Ekstra hylle 40cm Art.95576 - Ekstra hylle 50cm Art.95577 - Ekstra hylle 60cm

339


340

Møbler og utstyr fra din l o

Art. 111.001 - buet utover (konveks)

TIVOLISPEIL Morsomme tivolispeil for oppheng på vegg. Tre ulike typer speil: - buet utover, - buet innover - dobbel bue. Rammene er i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med akrylspeil.

Art. 111.002 - buet innover (konkav)

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: 40 x 90 x 10 cm

Art. 111.003 - dobbel bue (S-form)


Møbler til lek og aktivitet

LEKEKJØKKEN Solid lekekjøkken utført i bjørk kryssfinér. Art. 115-008 - Komplett lekekjøkken (som avbildet) Underskap: Mål: B40 x D45 x H58 cm. Art. 115.001 - Komfyr Art. 115.002 - Skap Art. 115.003 - Oppvaskbenk Art. 115.004 - Skuffeseksjon Overskap: Mål: B40 x D20 x H40 cm Art. 115.005 - 2 hyller, bredde 40 cm Art. 115.006 - 2 hyller, bredde 80 cm Art. 115.007 - Ventilator (høyde 43 cm)

PRO DU S E N T:

341


342

Møbler og utstyr fra din l o

PLATEVOGN Vogn for oppbevaring og transport av sponplater m.m. Vognen har 5 bøyler i forzinket stål, blålakkert bunnramme og hvitlaminert sponplate i bunn. Hjul med gummibane, derav 2 med brems. Avstand mellom bøylene: 13,5 cm. Max belastning: 150 kg. Mål: L100 x B70 x H69 cm Vekt: 27 kg Art. KM839

TRANSPORTVOGN Vogn for transport av sponplater m.m. Utført i forzinket stål med blålakkert bunnramme. Vognen har 2 faste hjul, og 2 med sving i massiv gummi. Lastebredde i bunn: 14 cm. Max belastning: 500 kg. Mål: L100 x D70 x H138 cm. Vekt: 38,5 kg Art. KM08400

Det kan leveres pakke med 6 løse bøyler for montering på vognen, for oppbevaring og transport av liggende materialer som kledning, listverk m.m. Vekt: 5,5 kg. Pakke med bøyler til transportvogn

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. KM08450


Møbler til lek og aktivitet

TØRKEVOGN Tørkevogn med 10, 15 eller 25 utdragbare netthyller og 4 svingbare hjul derav 2 med brems. Perfekt til tørking av barnas kunstverk malt med vannfarger. Utførelse i pulverlakkert stål og topphylle i bøkelaminat. Mål: L95,5, x B60 x H84,5 / 112 / 154 cm Høyde til topphylle i bøk 77/ 101/ 154cm Hylleavstand 45cm Max belastning per hylle 4 kg Vekt : 32,5 / 38 / 58,5 kg Art. KM152975 -Tørkevogn, 10 hyller Art. KM152976 -Tørkevogn, 15 hyller Art. KM 152977 -Tørkevogn, 25 hyller

MALEVOGN Malevogn for barnas egne malerier. Staffelitavle i kryssfinér med klemmer for papiroppheng og med oppbevaringshylle for tegne - og malesaker. 10 smarte utdragbare netthyller under for tørking av våte kunstverk. Utførelse i pulverlakkert stål. Mål: L70 x B62 x H150 cm Avstand mellom hyller 5 cm Max belastning: 50 kg Art. KM152978 - male/tørkevogn

BALLVOGN Låsbar oppbevaringsvogn for baller og lignende. Leveres med 4 svingbare hjul derav 2 med brems. Mål: L118 x B66,2 x H85,8 cm Max belastning: 150kg Vekt: 28 kg Art. KM199 - BALLVOGN

343


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

344

Møbler og utstyr fra din l o


Møbler til lek og aktivitet

HØVELBENKER Norskproduserte høvelbenker i bjørk fra Hamran. Hamran har levert høvelbenker til norske skoler siden 1939.

4 stk høvelbenker 120 cm uten fortang. Satt sammen i gruppe med plate 74 x 74 cm i midten. Montert på understell med 4 ben. Mål: 165 x 165 cm Leveres i høyde 77 eller 85 cm, samt i høyde 65 cm for barnehage. Art. 141-65 - Høvelbenk gruppe, uten fortang, h: 65 cm Art. 141-77 - Høvelbenk gruppe, uten fortang, h: 77 cm Art. 141-85 - Høvelbenk gruppe, uten fortang, h: 85 cm

d old me n! e renh Enkler en på gruppe b bare 4

Høvelbenker type SSTL nr. 2 Art. 146-65 - Høvelbenk 120 cm, h: 65 cm Art. 146-77 - Høvelbenk 120 cm, h: 77 cm Art. 147 - Høvelbenk 150 cm, h: 85 cm Art. 150 - Tillegg for venstrehendt modell

SSTL nr. 2 - 120 og 150 cm

Midtplaten kan også monteres jevnt med toppen av benkene.

4 stk høvelbenker 120 cm type SSTL nr 2 satt sammen i gruppe med plate 55 x 55 cm i midten. Høyde 77 eller 85 cm, eller 65 cm for barnehage. Mål: 190 x 190 cm Art. 142-65 - Høvelbenk gruppe, med fortang, h: 65 cm Art. 142-77 - Høvelbenk gruppe, med fortang, h: 77 cm Art. 142-85 - Høvelbenk gruppe, med fortang, h: 85 cm

PRO DU S E N T:

2 stk standard høvelbenker type SSTL NR. 2 satt sammen i gruppe av to benker. Leveres i høyder 65, 77 og 85 cm.

345


346

Møbler og utstyr fra din l o

ARBEIDSBENKER Benker med plate i kraftig oljeherdet huntonitt 30 mm. Epoxylakkert understell RAL 9006 aluminium, kraftig firkantrør 50x50 mm. Mål: 240 x 60 x 91 cm Art. 144 – Arbeidsbenk uten skuffer Art. 145 – Arbeidsbenk med skuffer

MATERIALSTENDER Høyde 200 cm, med 4 knekter 60 cm Art. 149 - Materialstender, pr stk Arbeidsbenk vist i spesialtilpasset utgave

GRANDE KARTONG- OG PAPIRREOL Reol på hjul med 6 rom for oppbevaring av kartong, papp og papir. Leveres som standard i lys grå direktelaminat. (Her avbildet i bjørk.) Mål: 105 x 74 x 83,3 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 102 - Kartongreol, lys grå

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

347

VERKTØYSKAP Innholdsrikt og solid skap for oppbevaring av verktøy. Skrog og dører i lys grå direktelaminat. Dører med sylinderlås og håndtak.4 hyller.

Semistandard farger:

Mål: 100 x 60 x 200 cm Art. 17231 - Lys grå

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Monaco blå F5127 Mat Spectrum blå F7851 Mat Bermuda grønn F2478 Mat Maui grønn F5347 Mat Vibrant grønn F6901 Mat

GRANDE BENKER Benker med MDF-plater med høytrykkslaminat i F7921 bjørk eller semistandard farge. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Mål: 103,3 / 112 / 120,5 x 50 cm

Art. 375 - Korbenk uttrekk, høyde 15/30/45 cm, bjørk Art. 377 - Korbenk uttrekk, høyde 15/30/45 cm, bjørk Art. 376 - Sittebenk uttrekk, høyde 20/40/60 cm, semistandard Art. 378 - Sittebenk uttrekk, høyde 20/40/60 cm, semistandard

Wasabi grønn F5341 Mat Iron grå F7902 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Clementine orange F2962 Mat Rød F1238 Mat Rosa F0232 Mat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Bjørk F7921


348

Stellebord: side 351

Trapp for stellebord: side 351

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Stellebord: side 352-353


Stell og hvile

349


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

350

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Stell og hvile

LØSNINGER FOR STELLEBORD Grande stellebord bygges opp og tilpasses etter behov av ulike skapmoduler fra vårt kjøkkenprogram. Her vist med topphengslede overskap og underskap med benkeløsninger. Se sidene 266-275 for skapmoduler. Be om tilbud på komplett innredning etter behov!

STELLEBORD EL. HEV/SENK Stellebord med elektrisk understell, lakkert i RAL 9006 aluminium. Plate i hvit høytrykkslaminat med tykkelse 25 mm. Mål: 100 x 80 cm. Art. 4411 - Stellebord el.hev/senk 100x80 cm, v-formet Art. 4421 - Stellebord el. hev/senk 100x80 cm Art. 4422 - Stellebord el. hev/senk 120x80 cm

TRAPP FOR STELLEBORD Trapp for stellebord som kan plasseres under benk og trekkes frem ved behov. Utført i kryssfinér med hvit høytrykkslaminat. Mål: 44 x 53 x 79 cm. Art. 13170

PRO DU S E N T:

351


352

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FLEX 3000 BASIC Min/Max- høyde over gulv: 78/98 cm. Kan kombineres med madrass, trådkurver, beskyttelsesrekkverk og vaskebenken ”Ren”. Kan også leveres med trappen ”Maxitrapp elbord”. (Trådkurver og maxitrapp kan ikke kombineres) Art. Q6805 - 80 x 80cm Art.Q9086-01 - Maxitrapp elbord Art.Q6807-5- Trådkurver Art. Q8080-02- Madrass Art.Q8091- Beskyttelsesrekkverk Art Q8082- Vaskebenk “Ren”

FLEX 5000 BASIC med vaskebenk høyre eller venstre Mål stellebord: 80x80cm. Mål vaskebenk: 60x80cm. Min/max høyde over gulv: 78/98 cm. Kan kombineres med madrass, trådkurver, beskyttelsesrekkverk, blandebatteri, hånddusj, avløpspakke og trappen ”Maxitrapp elbord”. Kan også leveres med hjul, som vist her. Art. Q6809-1 - 140 x 80cm,vask høyre side Art. Q6809-2 - 140 x 80cm,vask venstre side

BUDGET Et meget robust og prisgunstig stellebord som passer i de fleste miljøer. Understell i pulverlakkert stål. Leveres med pulverlakkerte trådkurver som rommer mengder med bleier, håndklær og vaskekluter. Stellebordsplaten er laminatbelagt, med kantlist i bøk og sideog baklister i bjørk. Kan kombineres med vaskebenk og trappen "Maxitrapp" i ulike kombinasjoner. Her vises noen forslag til løsninger, men det kan leveres mange sammenstillinger. Be om tilbud på ønsket kombinasjon.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Med 6 trådkuver: Art. Q8033 - 80 x 80 x 90 cm Art. Q8080-02 - Tillegg for madrass Med 5 trådkurver, Maxitrapp og madrass: Art. Q8043 - 80 x 80 x 90 cm Med 6 trådkurver og vaskebenk: Art. Q8032-00 - 140 x 80 x 90 cm, høyre Art. Q8032-01 - 140 x 80 x 90 cm, venstre Art. Q8080-02 - Tillegg for madrass Art. Q8082-02 - Tillegg for blandebatteri Dobbel løsning med 11 trådkurver, vaskebenk i midten og 1 stk Maxitrapp: Art. Q8041-01 - 220 x 80 x 90 cm, venstre Art. Q8041-00 - 220 x 80 x 90 cm, høyre


Stell og hvile

FLEX 3000 Elektrisk hev- og senkbart stellebord som lett kan flyttes. Understellet har én søyle, aluminiumsfarget med innebygd styreenhet. Installasjonen skjer enkelt med 220V kontakt i vegguttak. Leveres med pulverlakkert trådkurv, madrass og stillbare føtter. Stellebordplate er i bøk laminat. Kan med fordel kombineres med vaskebenken "Ren", og stigen "Maxitrapp elbord" som felles inn under bordet. Min/max høyde over gulv: 78/98 cm. Art. Q6804 - 80 x 80 cm Art. Q9086-01 - Maxitrapp elbord Art. Q8082 – Ren vaskebenk

FLEX 2000 Flex 2000 uten vask Et lite, kompakt og nedfellbart stellebord som løfter hele 80 cm. Stativet skrus direkte i veggen og liften er skjult under et deksel. Høyde reguleres enkelt med fjernkontroll. Leveres med madrass. Understellet er produsert i forsinket stål. Drift med transformator 24V/240V og el.motor 24V. Min/max høyde over gulv: 20/100 cm. Kan også leveres frittstående mot tillegg i pris. Art. Q8075-100 - 80 x 80 cm Art.Q8075-106 – 120 x 80 cm Art. Q8075-109 - 140 x 80 cm Art. Q8075-110 - 160 x 80 cm Flex 2000 med vask Stellebord med vask i rustfritt stål på høyre eller venstre side. Leveres med uttrekkbare pulverlakkerte trådkurver og heldekkende sikkerhetsstopp. Blandebatteri er også inkludert. Kan også leveres frittstående mot tillegg i pris. Min/max høyde over gulv: 36/115 cm. Art. Q8075-104 - 120 x 80 cm, høyre Art. Q8075-102 - 140 x 80 cm, høyre Art. Q8075-103 - 120 x 80 cm, venstre Art. Q8075-101 - 140 x 80 cm, venstre Art. Q8075-98 - Monteringsskinne, benyttes dersom spikerfeste ikke passer. Tillegg for frittstående modell Art. Q8075-99 – tillegg frittstående modell

FLEX 5000 Et stellebord med mange finesser. Understell med én søyle, alu.farget med innebygd styreenhet og vask i rustfritt stål på høyre eller venstre side. Leveres med to pulverlakkerte trådkurver, madrass, ettgreps blandebatteri og uttrekkbar hånddusj som letter stellejobben. Min/max høyde over gulv: 78/98 cm. Kan kombineres med stigen "Maxitrapp elbord" som felles inn under bordet når den ikke er i bruk. Art. Q6807-1 - 140 x 80 cm, høyre Art. Q6807-2 - 140 x 80 cm, venstre Art. Q9086-01 - Maxitrapp elbord

Alle stellebord kan leveres med spesialbredde mot pristillegg!

353


354

Finn din lokale forhandler: Distrikt

Forhandler

Sted

Telefon

E-post

Finnmark

Lindbak Finnmark AS

Alta Kautokeino Karasjok Lakselv Honningsvåg Vadsø Kirkenes

992 18 660 992 18 670 992 18 675 992 18 680 992 18 685 992 18 690 992 18 695

post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no

Troms

Lindbak AS Tromsø F&O Tromsø AS

Tromsø Tromsø

77 66 36 00 77 75 80 10

firmapost.troms@lindbak.no tromso@f-o.no

Senab Eikeland Bodø AS

Bodø

75 58 87 00

bodo@senabeikeland.no

Nordland - Helgeland

Ja Takk Kontor AS ( JT Kontor )

Mosjøen

75 11 13 70

tommy@jt-kontor.no

Trøndelag

Lindbak AS Lindbak AS Lindbak AS

Trondheim Namsos Verdal

73 96 08 00 74 21 90 90 48 88 33 30

firmapost@lindbak.no namsos@lindbak.no verdal@lindbak.no

Fagerhaug & Olstad AS

Trondheim

73 84 39 80

kundeserv@f-o.no

Møre og Romsdal

Grande Interiør AS Lindbak AS Lindbak AS Lindbak AS Lindbak AS

Innfjorden Kristiansund Molde Ålesund Ørsta

71 22 44 00 93 45 76 97 71 20 54 00 81 55 02 45 81 55 02 45

interior@grande.no kristiansund@lindbak.no molde@lindbak.no more@lindbak.no more@lindbak.no

Hedmark og Oppland

Senab Eikeland Øst AS

Gjøvik

91 30 66 20

gjovik@senabeikeland.no

Sogn og Fjordane

Lindbak AS

Førde

40 02 00 85

more@lindbak.no

Hordaland

Senab Eikeland Bergen AS

Bergen

55 98 74 74

bergen@senabeikeland.no

Rogaland

Inventum Rogaland Tre og Stål AS Senab Eikeland Stavanger AS Senab Eikeland Haugesund AS

Stavanger Stavanger Haugesund

51 88 46 50 47 67 66 00 52 70 53 00

post@treogstal.no stavanger@senabeikeland.no haugesund@senabeikeland.no

Agderfylkene

Senab Eikeland Sør AS

Kristiansand Arendal

45 25 90 40 45 25 90 40

sor@senabeikeland.no sor@senabeikeland.no

Vestfold

Senab Eikeland BTV AS

Tønsberg

90 95 40 74

tonsberg@senabeikeland.no

Telemark

Bohus Notodden AS

Notodden

90 87 46 01

gisle.moen@bohus.no

Buskerud

Kontormiljø Ringerike AS

Hønefoss

32 11 50 50

post@kontormiljo.no

Oslo

Senab Eikeland Øst AS Form/Funk Oslo

Oslo Oslo

22 25 56 00 90 03 39 40

oslo@senabeikeland.no oslo@formfunk.no

Akershus

Senab Eikeland Øst AS Form/Funk Oslo

Oslo Oslo

22 25 56 00 90 03 39 40

oslo@senabeikeland.no oslo@formfunk.no

Sørlie Prosjektinnredninger AS

Sarpsborg

69 13 99 50

sorlie@sorliepro.no

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Nordland

med unntak av Helgeland

med unntak av Ås, Vestby, Frogn, Nesodden og Ski

Østfold samt Ås, Vestby, Frogn, Nesodden og Ski


Profile for Offinn AS

Offinn produktkatalog 2019-2020  

Møbler for skole, barnehage og offentlig miljø

Offinn produktkatalog 2019-2020  

Møbler for skole, barnehage og offentlig miljø