__MAIN_TEXT__

Page 51

De Tafelgenoten Rients de Jong Mede-eigenaar van Raethuis Accountants. Onderneemt zelf ook, onder andere in vastgoed. Over vijf jaar……”doe ik dit werk nog, want het blijft boeiend, omdat iedere klant zijn eigen verhaal heeft. De goede chemie met mensen hebben; daar gaat het mij om.”

Jan Emmo Hut van bouwbedrijf Kooi in Appingedam (JEH). Vader had aannemersbedrijf in Groningen. Werkte zelf 31 jaar bij Van Wijnen, vervolgens naar Centrum Veilig Wonen en kocht enkele jaren geleden zijn huidige bedrijf. Over vijf jaar….”heb ik mijn bedrijf nog wat meer continuïteit gegeven en begin ik langzaam na te denken over het overdragen van het bedrijf.”

Rein Dijkstra Mede-eigenaar Raethuis Accountants. Tevens ondernemer in onder andere vastgoed. Citaat: “Boekhouden vind ik niet zo interessant. Maar mooie projecten opzetten, of helpen opzetten; dat kan ik niet laten.” Over vijf jaar …..”onderneem ik nog, want dat zal ik doen tot aan mij dood.”

Marten Cornel: leidde zijn hele carrière het familiebedrijf. Is tevens penningsmeester van Bouwend Nederland. Over vijf jaar….”heb ik mijn bedrijf succesvol overgedragen en reis ik misschien wel af en toe naar een mooi land.”

Jacob Stuiver, eigenaar van Stuiver Project- en Procesmanagement. Over vijf jaar…..”ben ik in dit werk verder gegroeid en lukt het steeds beter om allerlei relevante partijen samen te laten werken aan belangrijke transities.”

Bas de Haan Relatiemanager bouw bij ABN-AMRO (BdH). Vader werkte jarenlang in de bouw. Beheert namens de bank nu circa vijftig klanten in de bouwsector. Over vijf jaar….”doe ik wat ik nu al doe. Dit is voor mij verreweg de mooiste sector. Ik voel me er als een vis in het water.”

Erik Mous, werd na een lange carrière in de uitzendbranche zélf eigenaar van een uitzendbureau. Over vijf jaar….. “wil ik bekend staan als een bureau dat open een eerlijk de belangen van opdrachtgevers, én van werkzoekenden op maat bedient en dichtbij de markt staat.”

L E E S O F M A G A Z I N E O O K O N L I N E V I A W W W . O F. N L E N V O L G O N S V I A

,

EN

.

51

OF 2020-06

Profile for OF BV

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Profile for ofbv