__MAIN_TEXT__

Page 5

‘Continuïteit wordt hét onderwerp voor 2021’ De tijd raast voort. En ineens zitten we alweer in het laatste kwartaal van 2020. Relevante vraag: hoe staat de bouw ervoor? Raethuis Accountants uit Heerenveen, op de pagina’s van dit magazine al lang geen onbekende, stelde zichzelf diezelfde vraag. En men bedacht: laten we die vraag nu eens met wat relevante relaties bediscussiëren, op een prachtige locatie. Doel: kennis delen, reflecteren en misschien zelfs wel: elkaars mindset even helpen resetten voor de jaren die komen gaan.

46

Semteq: materieelservice met een missie Ze deden nog niets aan acquisitie; een artikel in Ondernemend Friesland is het eerste. En toch komen er al wekelijks nieuwe klanten bij. Semteq Materieelservice (Drachten) is er voor veiligheidskeuringen, reparatie en onderhoud van materieel. Importeurs, verhuurders en eindgebruikers van hoogwerkers, heftrucks en verreikers uit het hele land weten Semteq te vinden. Gezicht van dit bedrijf in een mannenwereld is Jenny Douwes.

‘Duurzame pellets slechts begin van oplossing’ Fripel verwerkt A-kwaliteit hout uit regionale reststromen tot pellets. “Er worden dus geen bomen gekapt voor onze pellets.” Ruben Hut, samen met Niek Witteveen directeur van pelleteerfabriek Fripel in Drachten, kan het niet vaak genoeg benadrukken. “Mensen denken bij houtpellets alleen aan de kap van bomen in Canada en de lange transporten naar Europa.

74

L E E S O F M A G A Z I N E O O K O N L I N E V I A W W W . O F. N L E N V O L G O N S V I A

,

EN

.

5

OF 2020-06

62

Profile for OF BV

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Profile for ofbv