__MAIN_TEXT__

Page 19

FIND Bedrijven is een lokale speler in NoordNederland op het gebied van asbestinventarisatie, -inspectie en -analyse en is gevestigd in Heerenveen. Het werkgebied strekt zich grotendeels uit over de noordelijke helft van Nederland. Onder FIND ressorteren twee bedrijven: de inventarisatietak, dat team blauw wordt genoemd en de inspectie- en analysetak, team groen. Een nadere kennismaking.

FIND Bedrijven wil klankbord voor haar klanten zijn Wietse Jan Kuyper, al langer bij FIND betrokken als aandeelhouder, is sinds juni 2020 directeur. Cindy de Vries - Neyens is sinds dag één in dienst bij FIND. Zij begon in 2006 als administratief medewerkster op de voormalige locatie in Oudehaske. Daar heeft zij het bedrijf in de daaropvolgende vijftien jaar zien groeien van twee naar veertien man personeel. Intussen is FIND verhuisd van Oudehaske naar het bedrijventerrein IBF in Heerenveen. De Vries-Neyens mag zich inmiddels bedrijfsleidster noemen bij FIND. Zij streeft als zodanig naar een goed gevulde orderportefeuille, zoekt constant naar manieren om het bedrijf nog professioneler in de markt te zetten en zorgt voor korte lijnen met de klanten. Klanttevredenheid en tevreden medewerkers is wat typerend is voor FIND.

Vooronderzoek en inspectie Kuyper: “FIND Asbestinventarisatie doet het vooronderzoek, kijkt waar zich asbesthoudende materialen bevinden, wat voor soort en in welke hoeveelheden. Wanneer dat in een inventarisatierapport is beschreven, gaat de saneerder aan de slag. Dit gebeurt echter buiten ons om. Daarna kan een opdrachtgever FIND Inspecties & Analyses inhuren om te inspecteren of alles, wat in de eerste stap in kaart is gebracht, ook daadwerkelijk verwijderd is. Tot slot – en dat is uniek voor Noord-Nederland – hebben we inpandig een laboratorium, zodat we alles in eigen hand kunnen houden. Daardoor kunnen wij snel schakelen, de lijnen kort houden en flexibel zijn.”

L E E S O F M A G A Z I N E O O K O N L I N E V I A W W W . O F. N L E N V O L G O N S V I A

,

EN

.

19

OF 2020-06

Profile for OF BV

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Profile for ofbv