__MAIN_TEXT__

Page 15

IIBO uit Heerenveen genomineerd voor Cobouw Innovatie Award 2020!

Koplopers in ontwikkeling lanceren nieuwe bedrijfsnaam; ‘De Ontwikkel Uitblinkers’

Sterkere profilering door nieuwe naam en productaanbod

Biobased, circulair en energieneutraal – drie woorden die sinds dit jaar veel te horen zijn in Heerenveen. De oorzaak? IIBO. In de eerste helft van 2020 installeerden zij een 150 meter lange robotstraat in hun eigen fabriek waarmee zij kant-en-klare prefabwoningen maken. Ze spelen in op de stijgende vraag naar betaalbare huisvesting door met hun volledig geautomatiseerde productielijn binnen no-time woningen te produceren. Dit resulteert in twee volledige woningen per dag, vijfhonderd op jaarbasis én een nominatie voor de Cobouw Innovatie Award 2020!

Margriet van der Galiën en Klaske de Jong-Grijpma van Op Loopbaanavontuur hebben per 1 oktober hun bedrijfsnaam gewijzigd. De nieuwe naam past bij de sterkere profilering van het bedrijf. Het is een krachtige belofte aan opdrachtgevers die koploper zijn en dat ook willen blijven. Daarvoor heb je ‘Ontwikkel Uitblinkers’ nodig. Medewerkers die het beste uit zichzelf halen. Sprankelende medewerkers vol energie en werkplezier. Medewerkers die trots zijn dat ze bij jouw organisatie werken. En die het lef tonen om zich te ontwikkelen in een continu veranderende wereld. En hier wil je meer van! 

Werkfestival SúdwestFryslân: dik succes

Deze Ontwikkel Uitblinkers in jouw organisatie zijn samen met Klaske & Margriet in staat om een feest van ontwikkeling te creëren in de organisatie. Klaske & Margriet bieden met hun producten concrete tools om een cultuur van ontwikkeling vorm te geven.

Een mooi evenement in Sneek, waar eind september het ‘Werkfestival Súdwest-Fryslân’ werd gehouden. Vorig jaar was de eerste en geslaagde editie van het werkfestival Sneek. Deze werd zo enthousiast ontvangen door de deelnemers en door de vele bezoekers, dat in 2020 het festival een groter gebied beslaat en voortaan als ‘Werkfestival Súdwest-Fryslân’ door het leven gaat.

Wil jij koploper zijn en blijven met jouw organisatie? Klaske & Margriet delen graag dé 11 bewezen succesfactoren. Mail hen op info@ontwikkeluitblinkers.nl en check de website www.ontwikkel-uitblinkers.nl.

De deelnemende bedrijven vertelden belangstellenden over actuele vacatures, diverse loopbaanmogelijkheden, volwassen-opleidingen en de mogelijkheden voor her- of omscholing in het algemeen. Mensen kregen de kans om bij de deelnemende bedrijven in SúdwestFryslân te kijken en op Bedrijven Expeditie te gaan. Het werkfestival werd mede mogelijk gemaakt door Ondernemend Sneek en Gemeente Súdwest Fyslân. “Een groot succes”, zo stelde deelnemende ondernemer Rein Brandsma, directeur bij Landmeter BDM. “We zijn nog maar net bezig en ik heb nu al vijf aanmeldingen. Dus dat is hartstikke leuk.” Een mooi filmpje van het event is te vinden op het YouTube kanaal van Ondernemend Sneek. Te vinden onder de titel: ‘Werkfestival SWF 2020’.

L E E S O F M A G A Z I N E O O K O N L I N E V I A W W W . O F. N L E N V O L G O N S V I A

,

EN

.

15

OF 2020-06

Profile for OF BV

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Profile for ofbv