__MAIN_TEXT__

Page 13

Kies Koers start met NLP voor bedrijven Verbeteren begint bij jezelf. Wie inzicht heeft in eigen handelen en motiveren, kan stap voor stap steeds beter reflecteren. Niet alleen op het eigen gedrag, maar ook op allerlei situaties die zich voor kunnen doen op het werk en in het zakenleven.  Door je persoonlijk te ontwikkelen leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar weet je ook sneller situaties, sferen en contexten in te schatten tijdens zakelijke- of werk gerelateerde gesprekken. En dat is weer bevorderlijk voor een succesvolle samenwerking, bij het motiveren van mensen en bij het behalen van gestelde doelen.

Pienter verwelkomt eerste cursisten op bedrijventerrein De Marne, Bolsward

Om ondernemers daarmee te helpen en direct toepasbare handvatten te bieden, start NLP-specialist Kies Koers (Burgum) op 25 januari 2021 een zesdaagse NLP Business-training. De training is volgens de samenstellers ‘voor iedereen die inzicht wil in hoe communicatie werkt en hoe het te verbeteren is.’ De NLP Business zesdaagse wordt gegeven door ervaren trainers, die niet alleen zijn opgeleid volgens de nieuwste NLP-inzichten, maar die zélf ook ervaring hebben in het bedrijfsleven.

Bolsward – Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. Pienter Praktische Bedrijfsopleidingen verwelkomt haar eerste cursisten op De Marne 119 in Bolsward. Vandaag staat een cursus BHV op de planning. Acht deelnemers volgen onder leiding van een ervaren instructeur een praktijkgerichte cursus. ‘’Branden blussen, wonden verzorgen en reanimeren, het hoort er allemaal bij’’ vertelt Johannes Veenema, accountmanager bij Pienter.

Meer info op https://www.kieskoers.nl/pages/bedrijven/nlpbusiness.php)

Lokale opleider ‘’In Bolsward is er duidelijk vraag naar een lokale opleider waar je snel terecht kan’’ stelt Johannes. ‘’Bij Pienter bieden we standaard een selectie aan van cursussen die op onze locatie in Bolsward gevolgd kunnen worden. Denk aan bijvoorbeeld aan een VCA Basis, BHV of een Heftruckcursus.’’.

Praktijk centraal Mede door eigen ervaringen ligt de focus bij Pienter op een praktijkgerichte cursus. ‘’Onze instructeurs weten hoe ze de theorie op een praktische manier kunnen overbrengen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal wordt de theorie behandeld’’ legt Johannes uit. ‘’Daarnaast is er in de hal en het leslokaal voldoende ruimte om de theorie in de praktijk te brengen’’.

Menoar Mediation is vanaf heden MfN geregistreerd

COVID-19 Met oog op de eerste cursussen werden de ontwikkelingen rondom het Corona-virus door Pienter op de voet gevolgd. ‘’Gelukkig kunnen de cursussen nog gewoon doorgaan’’ vertelt Johannes. ‘’Natuurlijk met de nodige maatregelen zoals desinfectiezuilen, looproutes en mondkapjes maar we kunnen nog steeds verantwoord een cursus geven. Dat is ook het voordeel van de grote ruimtes die we hier hebben’’.

L E E S O F M A G A Z I N E O O K O N L I N E V I A W W W . O F. N L E N V O L G O N S V I A

,

Het MfN (Mediators federatie Nederland) is een kwaliteitsregister voor mediators. Mediator is geen beschermde titel, dus iedereen mag zich mediator noemen. En dat is dan ook de reden waarom Christie Dijkstra van Menoar Mediation ervoor heeft gekozen zich in te schrijven in het MfNregister. Door het theorie- en het praktijkexamen af te laten nemen, geef ze aan voor kwaliteit te staan. Dat er niet zomaar een gesprek met partijen plaats vindt, maar dat Dijkstra als mediator het proces bewaakt en de communicatie weer op gang helpt en daarmee de beste kansen creëert voor een geslaagde mediation. Met haar ervaring als accountant en financieel adviseur kan zij ondernemers goed begeleiden in conflictsituaties. Het bijzondere van mediation is dat de oplossing van het conflict bij de partijen zelf vandaan komt. En daarbij helpt Christie Dijkstra graag.

EN

.

13

OF 2020-06

Profile for OF BV

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Ondernemend Friesland editie 6 oktober 2020  

OF is al 30 jaar de dé informatie- en inspiratiebron voor ondernemers in Friesland. In iedere editie van het magazine, belichten wij de econ...

Profile for ofbv