Page 40

Wie een ziekenhuis wil bouwen, denkt aan BAM APELDOORN - In de utiliteitsbouw is BAM Bouw en Techniek een vooraanstaande partner, die de meest complexe projecten kan realiseren. Wie een ziekenhuis wil bouwen, of een operatiekamer wil vernieuwen, denkt aan BAM. Maar ook voor het vervangen van een kapotte deurklink kan de vaste klant terecht bij de full-service dienstverlener, die in toenemende mate het complete lifecycle management van gebouwen op zich neemt en in een steeds vroeger stadium bij utiliteitsprojecten betrokken wordt.

Een van de eerste operaties in het nieuwe operatiekamercomplex van Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk, onlangs gerealiseerd door BAM Bouw en Techniek. Met onder meer een innovatief en voor Nederlandse begrippen uniek luchtbehandelingssysteem. Het St Jansdal is ĂŠĂŠn van de vaste klanten die het Apeldoornse bouwbedrijf voortdurend uitdaagt tot het toepassen van de modernste technieken en werkwijzen.

38

Kijk op oost Nederland juli 2017 - nr 230  

Kijk op oost Nederland signaleert al 36 jaar de economische, trendy, culturele en toeristische ontwikkelingen in oost Nederland. Het magazin...