a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 38

DYGRA LICHTRECLAME

‘Goede reclame-uiting versterkt de boodschap’ Dygra Lichtreclame is al sinds 1991 specialist op het gebied van lichtreclame, buitenreclame en gevelreclame. “Tegenwoordig werken we heel veel met LED-verlichting”, vertelt directeur Jouke Dijkstra. Vanaf industrieterrein De Alde Mar in Dronryp bedient Dygra klanten in vooral de noordelijke helft van Nederland.

“Wij ontwerpen en produceren alle reclameuitingen zelf. Denk daarbij aan gevelbelettering, reclamezuilen en reclameborden, maar ook autoreclame, fotoprints op plaat en XL fullcolour folies voor carwrapping. Binnenkort voegen we ook digitale signing voor binnen en buiten aan ons assortiment toe, onder de naam Dygra Digital.” Dijkstra vertelt over lichtreclame en de mogelijkheid om lichtbakken binnen en buiten kantoorpanden te plaatsen. “Tegenwoordig wordt in gebouwen ook veel gewerkt met behang en doeken in frames: wallpictures die een hele wand bedekken, vaak van textiel of vinyl. Op nieuwe trends zoals deze spelen wij uiteraard in.” Dygra levert producten aan eindgebruikers, maar ook aan reclamebureaus en signmakers. “Zij produceren de producten die ze aanbieden niet altijd zelf, zo wordt ook bij ons een deel van die productie uitbesteed.”

LED-verlichting van A tot Z Dijkstra zit al bijna dertig jaar in de reclame en heeft vele ontwikkelingen meegemaakt. “Ook de productiemethodes zijn veranderd. Zo heeft

38

KIJK OP HET NOORDEN | WWW.KIJKOPHETNOORDEN.NL

Profile for OF BV

Kijk op het noorden maart 2020 - nr 415