Page 10

Børnesommerlejr på Rubjerglejren Af Ane Katrine Nørgaard

Emil, 12 år. Det bedste ved Ru bjer sine venner og have g er at hygge sig med det fedt. Det værs te er… der er ikke noget slemt… årh okay måske at gøre toiletter rene og vaske op, men de man jo ikke klage over, det er som de t kan t er. Det sjoveste jer lige ka n hike da vi sad om huske var i går aftes på kring bålet, det va r mega hyggeligt.

Malthe. Det bedste er temaet med Disney og alt det sjove vi skal lave. Det værste er helt klart at gøre rent på toiletterne. Det sjoveste var det i går, hvor vi lavede boder, hvor vi skulle handle med penge hos hinanden.

Ane, 7 år. Det bedste ved Rubjerglejr er at man hygger sig og får nye venner, og det er sjovt. Det værste er at man skal gøre toiletterne rene. Det sjoveste jeg har lavet, var da vi lave de racerbiler og bål.

. Anna (leder), 19 år g er, når jeg har det sjovt er bj Ru Det bedsteved stoler på kan mærke, at de med deltagerne og mig. øder ;) de laaaange lederm skulle Det værste er nok vi da , er r jeg ha Det sjoveste minde de video om de hvide en m m ræ sk optage en glederne tten, men alle un mænd midt om na i det dugvåde græs, så vi lde blev ved med at fa med at grine. op e ld ho ikke kunne

10 - Så er det sagt... - i Nord!

2019 I starten er skolernes sommerferie afholdes KFUM og KFUK’s årlige børnesommerlejr i Rubjerg. På lejren finder man børn i alle aldre, men også en stor flok ledere og ungledere, som stadig nyder at lege med hver sommer. Årets tema var Disney, og hver dag på lejren oplevede deltagerne en ny disneyfilm blive til virkelighed. Jeg har spurgt nogle af deltagerne om, hvad det bedste, det værste, og det sjoveste ved Rubjerglejr er. En ting er de i hvert fald enige om: det værste ved Rubjerg er rengøring af toiletter. Alligevel kommer rigtig mange af deltagerne igen år efter år, og når man bliver for gammel til at være deltager, vælger mange at fortsætte som ungledere på lejren. Grunden til dette er nok at de sure rengøringstjanser kun fylder en lille del af Rubjerglejren, og at det meste af tiden går med spil, leje og sjove aktiviteter.

SOMMERL E J R RUBJERG H Y G G E FÆLLESS K A B SOMMERF E R I E GLÆDE SAMVÆR G E L EVENTYR

Profile for Kirsten

Så er det sagt... – i Nord! - September 2019  

Så er det sagt... – i Nord! - September 2019  

Advertisement