Kreum brochure 2018

Page 1

kreum skaber unikke køkkenløsninger

Få en køkkenoplevelse ud over det sædvanlige

kreum er Danmarks nye køkkenmærke med 55 års BIGA erfaring


Danmarks nye køkkenmærke – med 55 års BIGA erfaring kreum kom til verden i 2017, men rødderne stikker tilbage til 1962. Her etablerede snedkermester Børge Jacobsen køkkenfirmaet BIGA i Hjorthede ved Bjerringbro. Han så mulighederne i at skabe individuelt tilpassede køkkener med afsæt i godt håndværk, kvalitetsmaterialer, dansk design og tidens kundeønsker. I dag bliver et kreum køkken også fremstillet på fabrikken i Hjorthede. Der står stadig danske ejere bag virksomheden. Der står stadig erfarne branchefolk bag dit nye køkken – uanset om det gælder køkkenkonsulenten i butikken, designeren ved computeren, snedkeren i produktionen eller montøren, der giver køkkenet den sidste finish hjemme hos dig. Historien om kreum er historien om dygtige fagfolk, der i årevis har gjort en forskel og hjulpet tusindvis af danskere til at realisere deres køkkendrømme. Vi tror på, at dialog giver det bedste resultat – og at ansvaret for en god køkkenoplevelse skal og vil ligge hos kreum. Hent inspiration i denne brochure, hvor vi præsenterer en række spændende smagsprøver fra vores indretningsverden. Kom på sporet af din køkkendrøm og få skabt et køkken, der passer præcist til dine ønsker, behov og forventninger. Det ansvar tager vi gerne på os. Glæd dig til at købe køkken eller bad hos kreum.

Køkkenet er boligens centrale rum, hvor der skal være plads til hverdagens mange gøremål. Et kreum køkken er skabt til både madlavning, lektielæsning, hygge med vennerne, brætspil og meget, meget mere.

Nye livsformer kræver nye køkkener. Hos kreum får du mulighed for at veksle dine tanker, ønsker og behov til spændende indretningsmuligheder – og vi tager hånd om alle detaljer. 2


Hvad blev der af ansvaret? Efter vores mening bliver alt for mange køkkenkøbere overladt til sig selv. Hos kreum går vi mod denne tendens og trækker ansvaret tilbage til os som leverandør af den samlede køkkenløsning. Det kan vi naturligvis kun gøre, fordi vi har helt styr på processen fra den første kontakt til det færdigmonterede køkken hjemme hos dig. Vi er fleksible, reagerer hurtigt og retter op på fejl og mangler, hvis disse skulle opstå undervejs. Det gør de nu sjældent. Men vi påtager os det fulde ansvar.

Vi tager ansvar for dit nye køkken

Hvidmalede Cannes-låger giver en indbydende og enkel front, der fremhæver den øvrige indretning.

3


Sort eg med sammensatte fronter pĂĽ lĂĽgerne. Specialtilpasset lĂĽge over ovnen og sokkelskuffe med skridsikker bund.

4


Skræddersyede løsninger

Skønt køkken i sort eg og køkkenø med hvidmalede fronter og Inline greb. Med det indbyggede Magic Hide skab køres lågerne væk, så skabet forvandles til en åben reol.

Køkken i hvid Sorano. Køkkenø skabt med Cento gribelister udført i hvid laminat og lys eg. Øen leveres på en færdigsamlet sokkel, så du ikke ser endekanterne. Gavlen, der har samme design som fronterne, fuldender køkkenet.

Få mere inspiration på kreum.dk

5


Nyd dette elegante Modena-køkken med hvide overskabe og underskabe i specialfarve efter dine ønsker – og med finesser som skuffer, der åbner med et let tryk.

Kombiner låger og overflader

Kundetilpasset køkken med hvidmalede fronter. Køkkenø i massiv eg med 30 mm massiv skuffefronter og skuffer produceret i træ. Desuden lækker Corian-bordplade monteret med svævekant.

6


Køkken i hvid Modena med bordplade på køkkenø i massiv eg. Lågerne er tilpasset rummets højde og låger og skuffer er med push-open. Gode ingredienser til køkkenglæden.

7


10 gode grunde til at vælge kreum Hos kreum tager vi ansvar for dit nye køkken. Vi fører en ansvarlig dialog i alle faser af køkkenkøbet. Vi er vores ansvar bevidst hele vejen igennem forløbet, og du kan altid kontakte en kreum-medarbejder, hvis der skulle være det mindste galt. Vælg kreum af følgende grunde:

1 Holdbare kvalitetsløsninger Hos kreum er vi helt kompromisløse ved valg af materialer og håndværksmæssig kvalitet. Vi skaber køkkener med omtanke, omhu og godt gammeldags håndværk. Det er det, vi er kendt for blandt vores kunder.

2 Faglighed og individuel rådgivning Tag vores dygtige køkkenkonsulenter med på råd, og forvent individuel rådgivning fra øverste hylde. Vi lytter, tager ansvar og sikrer dig et individuelt tilpasset drømmekøkken.

3 Skræddersyede løsninger Hos kreum findes ingen standardkøkkener. Vi leverer udelukkende skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine behov, ønsker og forventninger.

4 Gennemtænkte løsninger Vores køkkenkonsulenter går meget langt for at udtænke “de rigtige løsninger” til køkken, bad og garderobe. Vi tager ansvar for, at det hele er gennemtænkt til mindste detalje.

5 Bredt udvalg Vælg mellem markedets nok bredeste udvalg af løsninger. Vi sammensætter en kreum-løsning, der passer perfekt til netop din smag, dine ønsker og dit behov.

6 Ordreproducerende Vi kunne aldrig drømme om at have køkkener på lager. Vi producerer efter ordre på egen møbelfabrik. Derfor tilbyder vi at specialfremstille bl.a. elementer, vitrineskabe, skuffer, sokler og lyslister. Det sikrer også den højeste håndværksmæssige kvalitet.

7 Frihed og fleksibilitet Vi tager altid udgangspunkt i dine tanker, skitser eller tegninger, når vi rådgiver dig. Derfor er der størst chance for, at dine drømme bliver til virkelighed, når du handler med kreum.

8 Tilfredse kunder Hos kreum sælger vi ofte køkkener til vores eksisterende kunder, når de flytter til en ny bolig. Tilfredshed smitter, og tit skaber vi løsninger til vores kunders venner, naboer og kolleger.

9 100% dansk-ejet Vi har rødderne solidt plantet i den jyske muld, og har over 50 års erfaring med danske kvalitetskøkkener. Vi fremstiller køkkener på vores egen fabrik i Hjorthede nord for Bjerringbro. Det betyder gennemtænkt håndværk, nærhed, kreativitet og høj service.

10 Mere værdi for pengene Hos kreum får du mere værdi for dine penge. Vores kvalitet tåler sammenligning med de dyreste på markedet, men prisen ligger midt i markedet. Vores kunder oplever at få mere, end de betaler for. Deri ligger naturligvis et løfte.

Vi tager ansvar for dit nye køkken


Afrundede hjørner på endegavlen og softline greb er to flotte detaljer ved dette kreum køkken.

Kreative løsninger og gennemtænkte detaljer

Hvidmalet Modena-køkken med sokkelskuffer i hele køkkenet og afrundede hjørner på endegavle.

9


Køkken med Cento gribelister i eg, lys under skabene, massive egetrÌsben og bordplade i hvid Corian.

10


Få et ganske særligt køkken. Et bud er et hvidmalet Inline køkken med et væld af lækre detaljer. I kogesektionen er siderne på skabene, bagvæggen og bordpladen udført i marmor. Fronten til vinskabet er skræddersyet, så det passer til køkkenet. Køleskabet er med elektrisk push-open.

Bordplade i hvid Corian, der er forlænget som vindueskarm. Højskab i Toulon-eg efter arkitektens ønske og tilpasset til rummet.

Få mere inspiration på kreum.dk

11


Kreative køkkenrum Hos kreum skaber vi individuelt tilpassede køkkener, hvor der er rige muligheder for at kombinere låger, overflader, træsorter og hårde hvidevarer. Vi sammensætter dit nye køkken ud fra forskellige design og materialer, så det passer perfekt til dine behov. Vores køkkener passer både til villaer og lejligheder. Alt bliver tilpasset dit hjem – og fremstillet på vores egen fabrik og leveret af vores egne håndværkere, der monterer det hos dig. Vi tager ansvaret for hele processen, så du kan koncentrere dig om at nyde livet i dit nye køkken…

Kom og få professionel rådgivning 12

Lyst og inviterende. Enkelt køkken med hvidmalede Cannes-låger og højskabe indbygget i muren.


Sæt stemningen med et Modenakøkken i røget eg. Låger, hvidevarer og marmorbordplade er tilpasset rummet og giver en fantastisk helhedsoplevelse. Push-open og elektrisk push-open på køleskabet.

Soklen på køkkenøen er røget eg. Den er leveret samlet fra vores fabrik uden synlige endekanter. Køkkenøen er skabt med Cento-fronter og Cento-gavle, så øen har samme look, uanset hvor fra man ser den.

13


Velvære og luksus i hverdagen. Stå op til daglig forkælelse med et skønt badmiljø med bl.a. skuffefronter og vaske i hvid Corian og elegante skuffer, der åbnes med et let tryk.

14


Se alle mulighederne i kreums køkkenbutikker Hos kreum tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger til dit nye bad. Udvalget er stort og vi får det hele til at passe med dine ønsker, behov og forventninger. Måske vil du have to håndvaske. Måske ekstra opbevaringsplads. Måske ønsker du en anden belysning – eller et mere stemningsfyldt bad. Lad os sammen finde frem til netop den løsning, der giver dig maksimal velvære.

Velvære og komfort i højsæde

Få mere inspiration på kreum.dk

15


Besøg vores køkkenbutik i Aarhus eller Brøndby

Vi tager ansvar for den gode køkkenoplevelse også i vores butikker Kom ind i vores køkkenbutik, hvor vi står klar til at give dig en god køkkenoplevelse. Du er vores gæst og vi tager godt imod dig. Vi spørger ind til din køkkendrøm, præsenterer de nyeste køkken-modeller og guider dig gennem relevante steder i udstillingen. Vi giver gerne et konkret tilbud med tilhørende tegninger af dit kommende køkken – og giver os god tid til at komme omkring de mange spændende aspekter. Vi tager ansvar for det første besøg og resten af forløbet, hvis du vælger kreum som leverandør.

kreum Aarhus Bredskiftevej 20 8210 Aarhus V Tlf. 29 68 62 20

kreum.dk

oerskovgruppen.dk . 23538 . 02.18

Få en specialtilpasset bryggersløsning så du kan udnytte pladsen bedst muligt. Her i form af en løsning med Barcelona hvid eg med sorte kanter.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.