Page 1

#2 2017 E N

K U N D E A V I S

F R A

O E M

A U T O M A T I C

A S

LA OSS EFFEKTIVISERE DINE INNKJØP

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER INNENFOR HELE VÅR UNIKE PRODUKTBREDDE side 3

imponerer igjen med sin kraftige utvikling av nye produkter side 6

330 serien Volume Booster For både on/off og styring av aktuator/ventil side 9

MØT OSS PÅ OTD

18-19 OKTOBER - STAND 4241 - HALL E


2

O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

Hei,

Spesialister på komponenter for prossess- og industriautomasjon

Finn Halmrast Adm. Dir, OEM Automatic AS Dags for OTD i Stavanger

OEM Automatic er en av Europas ledende leverandører av komponenter for prosess- og industriautomasjon. Et bredt og dypt sortiment, sammensatt av produkter fra ledende produsenter gir kunden en unik mulighet til å samle sine innkjøp

Høstmørket har kanskje begynt å senke seg, men her hos OEM Automatic ser vi ingen grunn til å la dette tynge oss. Blant annet er det jo snart dags for OTD i Stavanger, som vi gleder oss til også i år. Vi stiller som vanlig med egen stand, og vi håper du vil ta turen innom oss på stand 4241 for en hyggelig prat. I år vil du få se flere nyheter, blant annet den nye Boosteren fra Asco, og den ekstremt kompakte CP20 fra Puls. Begge disse produktene kan du forøvrig lese mer om litt lenger ut i dette magasinet.

Merverdi for våre kunder Vi på OEM Automatic arbeider ut ifra et helhetssyn. Vi har som mål å levere optimale løsninger til våre kunder, både når det gjelder produkt, kvalitet og service. Vårt unike tilbud er å levere produkter av høy kvalitet, samtidig som vi bidrar med vår kompetanse og hurtige service. Våre produktspesialister og selgere hjelper deg som kunde med å finne den beste tekniske løsningen, samtidig som vi kommersielt håndterer salget på en effektiv måte. Raske leveranser, klare beskjeder og tydelig informasjon er en selvfølge for oss. Det skal være trygt og enkelt å handle hos OEM Automatic. Umeå

Tekniske avdelning i sterk vekst På neste side i magasinet har vi gjort en kortfattet presentasjon av vår tekniske avdeling. Gjennom denne avdelingen tilbyr vi en rekke tilleggstjenester utover våre vanlige produkter. Dette er en avdeling som tilbyr noe markedet tydelig etterspør, og de er derfor i sterk vekst. Kanskje gir det også deg inspirasjon til noe du kan ha nytte av?

Åbo

Stockholm

Drammen

Tallin

Tranås

Göteborg

Riga

Allerød

Videre utover i magasinet finner du en rekke nyheter, og vi er glade over å kunne vise frem produkter fra alle våre produktområder.

Malmö

Leicester

Panevèzys

Warszawa

Prag

Utover produktnyheter og presentasjoner, klinker vi også til med to kampanjer med meget gode priser. Vi har en utvidet kampanje på filterregulatorer på side 5, i tillegg til en pumpekampanje på sistesiden.

Trnava

Budapest

Spesialiserte produsenter

Av annet nytt, vi jeg trekke frem at vi satser på å lansere en helt ny hjemmeside i løpet av noen få måneder. Dette vil være en side som selvsagt er optimert for pc’er så vel som mobile enheter. Den vil også være betydelig raskere enn vår nåværende side. Når den i tillegg skal gi forbedret ytelse i vår webshop, samt meget gode søkeog filtreringsmuligheter, vil dette være med å løfte vårt servicenivå mot deg som kunde.

Kunder

OEM Automatic AB er sertifiert ihht. ISO 9001 och ISO 14001

Ha en riktig god høst!

OEM Automatic AS markedsfører komponenter til #2 2017 E N

K U N D E A V I S

F R A

O E M

A U T O M A T I C

A S

LA OSS EFFEKTIVISERE DINE INNKJØP

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER INNENFOR HELE VÅR UNIKE PRODUKTBREDDE side 3

imponerer igjen med sin kraftige utvikling av nye produkter side 6

330 serien Volume Booster For både on/off og styring av aktuator/ventil side 9

prosess- og industriautomasjon. Vi representerer

OEM Automatic AS ansvarlig utgiver Finn Halmrast redaktør og grafisk form Therese Holmgren trykkansvalig Polinor AS | opplag 6 500 eks. adresse Bj. Bjørnsonsgt.110, 3044 Drammen Pb. 2144 Strømsø, 3003 Drammen telefon 32 21 05 05 internet www.oem.no | post@oem.no

ca 100 produsenter, og fungerer som deres salgsapparat på det norske markedet. Vårt kontor er lokalisert i Drammen, og vårt sentralTurku Drammen

Tranås

Pärnu

International som totalt opererer i 15 land. Riga

Allerød Vilnius

Leicester

Warszawa

MØT OSS PÅ OTD

18-19 OKTOBER - STAND 4241 - HALL E

lager er lokalisert i Tranås i Sverige.

Vi er en del av det børsnoterte konsernet OEM

Prag

Trnava Budapest


O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

La oss effektivisere dine innkjøp

3

Kundetilpassede løsninger innenfor hele vår unike produktbredde Vi på OEM Automatic ser mot deres helhetlige behov, og leverer gjerne en komplett løsning. Gjennom å tilpasse, bearbeide og montere sammen ulike komponenter, kan vi forenkle og effektivisere deres virksomhet

Enkel bestilling, med ett artikkelnummer

Takket være vår tekniske avdeling kan vi hjelpe dere som kunder, til å finne den mest kostnadseffektive løsningen med våre produkter. Basert på deres behov, monterer vi sammen et eller flere produkter til en artikkel som deretter kan bestilles med ett enkelt artikkelnummer. Det vi tilbyr kan handle om alt fra spesialpakking og merking av produkter til å montere sammen en komplett underenhet som passer direkte inn i deres applikasjon. Vi ønsker å hjelpe dere med å frigjøre ressurser, effektivisere deres virksomhet, og helt enkelt gi dere tid og mulighet til å kunne fokusere på det dere er best på.

Vi frigjør ressurser, og forenkler administrasjonen

Fakta Teknisk avdeling

Prosjektforespørsler Ordre Antall enheter

Fordeler for deg som kunde: • Færre artikkelnummer • Høyere innkjøpseffektivitet • Enklere logistikk • Færre leverandører • Lavere totalkostnad

Ansatte

ca. 220/år ca 7.500/år ca 600.000/år 17 fulltid, 9 deltid


4

O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

Han-Eco Den tøffeste lettvekteren Han-Eco er produsert i glassfiberforsterket polyamid som gir lav vekt, men samtidig svært robuste og mekanisk stabile hus. Det er ingen fare for korrosjon og den slagfaste plasten gjør HAN-Eco til den ideelle kontakten for utendørs bruk. Et stort utvalg av innsatser finnes tilgengelig fra det fleksible HAN-modular systemet, i tillegg til at det finnes egne monoblokker hvor man har fått plass til et større pol-antall enn i de tradisjonelle innsatsene i samme størrelse. Husene har IP65, temperaturområde -40°C til 125°C og er motstandsdyktig mot UV-stråling, kjemikalier m.m.

Wiska Combi Enklere blir det ikke Wiska Combi koblingsbokser gjør hverdagen enklere og monteringen kjappere med smarte detaljer. Koblingsboksene er støpt i to typer plast som gir en svært fleksibel membrangjennomføring samtidig som boksen er robust og slagfast. Membranen som tetter kabler Ø3-12 mm er også av knock-out type som gjør montering av kabelnippel enkelt ved behov. For rask installasjon kan man også bruke monteringsklipsen som følger med, denne skrus på vegg og boksen klemmes sikkert på plass. I tillegg til å være UV-bestandig og værtett IP66/67 er Combi koblingsbokser flammehemmende og halogenfrie. Vi kan også levere Combi Maritim som er DNV GL godkjent.

COMBI 108 76x76x51mm COMBI 308 85x85x51mm COMBI 407 95x95x60mm COMBI 607 110x110x66mm COMBI 1010 140x140x82mm COMBI 1210 160x140x81mm

Webkatalog: Maskin Kontakt: Svein Erik Eliassen 32 21 05 05 svein-erik.eliassen@oem.no

Webkatalog: Maskin Kontakt: Svein Erik Eliassen 32 21 05 05 svein-erik.eliassen@oem.no


O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

Kampanje på Asco filterregulator Asco har med sin filterregulator i SS316L for luft, nøytrale gasser og gasser med høyt innhold av hydrogensulfid, fått frem et produkt som egner seg spesielt godt for korrosive miljøer. Både offshore, i landbasert industri og i marin sektor. OEM Automatic AS har nå en kampanje frem til 31/12-2017 på to av disse filterregulatorene. En i standard og en i kompakt utførelse. Standardutgaven 342A8401GMB, (1/4»NPT, 25 filter, manometer og brakett) Kampanjepris pr. stk. 2.700.- eks mva. Kompaktutgaven 342A8409GMB, (1/4»NPT, 25 filter, manometer og brakett) Kampanjepris pr. stk. 1.900.- eks mva. Filterregulatoren fåes også i andre utgaver ihht. bestillingstabell på vår hjemmeside.

Serien er i komplett syrefast stål 316L med FPM tetninger. Den leveres med ¼” eller ½” NPT eller BSP gjenger. Maks trykk 20 bar mens regulerbart område er 0,5-10 bar. Alle produktene er ATEX sertifisert 94/9EC. II 2GD c IIC T5/T6 (800/750 omgivelses temperatur), og SIL sertifisert IEC 61508.

Webkatalog/Produktområde Trykk & Flow Kontakt: Jan Kristian Jansen 92 42 79 86, jankristian.jansen@oem.no

Alle metalldeler både internt og eksternt er i henhold til ASTM A351/NACE MR 07.75 Serien kan også fåes EAC/ CUTR sertifisert. Temperaturområdet spenner fra minus 40°C til pluss 90°C. Minus 50°C er tilgjengelig som alternativ. Filtre er tilgjengelige med både 5 og 25 micron filter og valget står mellom manuell eller automatisk drenering.

ATEX / IECEx Trykk- og temperaturbrytere

Webkatalog: Trykk & Flow Kontakt: Kjetil Gulliksrud 40 92 30 51 kjetil.gulliksrud@oem.no

Bryterne fra Ettore Cella er av høy kvalitet som igjen garanterer for høy pålitelighet. De kan brukes som en sikkerhetsbryter eller som en styringsbryter i en prosess. Bryterne er ATEX / IECEx sertifisert.

• Fra -1 til +1000 Bar

• Fra +1 til 1000 Bar

• Fra -30 ºC til +600 ºC

• Fra -15 ºC til +_250 ºC

• 1 eller 2 SPDT

• 1 SPDT

• SS316L

• SS316L

• IP66

• IP66

5


6

O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

BREDT UTVALG AV MAGNETVENTILER FOR INDUSTRIELT MILJØ ”Med et sortiment på 80 000 unike magnetventiler tar vi fram en ventil til din applikasjon”

Ventilserie 551/553 551/553 fra Asco Numatics er en sleideventil som passer utmerket godt til styring av aktuatorer i prosessindustrien. Serien finnes med 3/2 og 5/2 funksjon. Flow fra 860 l/min til 3000 l/min (ANR). Den leveres i aluminium, messing eller SS316. Ventilene er TÜV-EXIDA sertifisert (SIL 4/3) og er velegnet i tøffe miljøer. Hele serien er omgivelsesbeskyttet. Det vil si at all til- og fra luft går via portene og ikke direkte ut i det fri. Dette gjør at eventuelle forurensinger i omgivelsene ikke kan komme inn i ventilen. Temperaturområdet er fra -40°C til +80°C. Den kan leveres med flere ulike varianter av spoler, både standard og ATEX / IECEx. Ventilserien kan også leveres med NACE sertifisert EX kapsling som også har passert Loyds vibrasjonstest 1 & 2 (IEC 60068-2-6). Om ventilen skal brukes for å styre lave arbeidstrykk (u/2 bar), vender man enkelt en pakning i ventilen og trykkmater piloten separat via den eksterne pilot tilkoblingen.

Ventilserien 327 Dette er en 3/2 ventil som kan leveres i messing eller SS316. ¼» eller ½». BSP eller NPT. Ventilen leveres med flere forskjellige ATEX/IECEX klassifiserte kapslinger/spoler. For eksempel EX d, EX emb, EX mb og EX ia. Spolene kommer i mange forskjellige spenninger og effektklasser.

Ventilen er sertifisert ihht. IEC 61508 Functional safety data og er SIL-3 kapabel. (TÜV & EXIDA). Manuell reset funksjon er tilgjengelig på visse versjoner. Avtagbar manuell overstyringsknapp er tilgjengelig som opsjon. Denne funkjonen gjør at man kan sette på og ta av knappen under drift/trykksatt anlegg. Kan leveres med NACE kompatibelt hus som inkluderer interne deler i kapslingen. Denne er også vibrasjonsgodkjent 1&2 ihht. IEC 60068-2-6 Webkatalog/Produktområde Trykk & Flow Kontakt: Jan Kristian Jansen 92 42 79 86, jankristian.jansen@oem.no


O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

ASCO 330 serien Volume Booster "For både on/off og styring av aktuator/ventil"

ASCO 330-serien Volume Booster er utviklet for bla. større aktuatorer/ventiler eller der hvor man generelt ønsker stor flow. Den kan brukes til både on/off og kontrollert styring av aktuator/ventil. Det kan også brukes i applikasjoner der Partial Stroke Testing (PST) er ønskelig. 330-serien Volume booster er sertifisert for bruk i farlige områder og i SIL-applikasjoner og den har godkjenninger ihht. ATEX, CUTR og IEC 61508. Volume Booster tilbyr et høyt nivå av fleksibilitet, brukervennlighet og robusthet. Spesielt i kombinasjon med 327 serien NAMUR pilotventil som vist på bilde. Fordeler •

Asco 330 Volume Booster kan fås i SS316L eller i aluminium og størrelse ½" og 1" NPT og BSP.

Rask responstid og enkel installasjon. Pga. et unikt NAMUR pad mount system kan en magnetventil kobles direkte på boosteren.

Webkatalog/Produktområde Trykk & Flow Kontakt: Jan Kristian Jansen 92 42 79 86, jankristian.jansen@oem.no

Fakta • Funksjon: 3/3 Piston • Materiale: SS316L eller Anodisert Aluminium

Temperaturområde på -60 °C til + 90 °C gjør den egnet til bruk i ekstreme miljøer.

• Rørtilkobling: ½" eller 1" NPT eller BSP

For å spare tid på vedlikehold har boosteren unike tilkoblinger. Dette gjør at den kan tas ut, uten at man trenger å skru fra hverandre rør og koblinger.

• KV: 4,0-11 m3/h

Den har en forventet levetid på 12 år. (Exida-sertifisert). Dette er gjort mulig på grunn av lav intern friksjon og en «non sticking» teknologi samt robust design. Sertifisert for bruk i sikkerhetsapplikasjoner opptil SIL3.

• Temp.område: -60 °C til +90 °C • SIL klasse: Opp til SIL 3 (Exida) • Levetid: 12 år eller 200.000 sykluser. • IP klasse: IP66, IP67 • Sertifikater: ATEX, IEC 61508, CUTR, NACE .

7


8

O OEEM M A AU UTTO OM MAT ATIIC C IIN NFFO ORRM MEERREERR ##21 2 22001177

Nytt kompakt medlem i DIMENSION-familien PULS imponerer igjen med sin kraftige utvikling av nye produkter, som f.eks. lanseringen av en helt ny 20 A strømforsyning i serie Dimension C. CP20.241 er i utrolig kompakt format. CP10.241 (10 A) satte flere rekorder ved lansering som størrelse og virkningsgrad i verdensklasse. CP20.241 setter igjen en ny standard på markedet med en bredde på kun 48 mm og en virkningsgrad på hele 95,6%. Videre finnes store fordeler som elektronisk beskyttelse mot innrusningsstrøm, aktiv PFC, temperaturområde fra -25 til +70°C. Dette sammen med et innebygget transientfilter gjør at CP20.241 passer i de fleste applikasjoner. Flere varianter av CP20 kommer til å finnes tilgjengelige: CP20.241-S1 med kraftige fjærtilkoblinger likt Dimension Q serien. CP20.241-S2 med Push-in tilkoblinger samt CP20.241-R2,

som er en strømforsyning med innebygget redundans. Denne versjon har innebygget MOSFET på utgangen noe som gjør at man ikke behøver en ekstern redundansmodul for å bygge en redundant løsning. Med innebygget redundans sparer man verdifull plass på DIN-skinnen og får ned antall artikkelnummer i løsningen. CP20.241-R2 har pluggbare kontakter for inn-/utgang samt releutgang for å forenkle et eventuelt bytte av strømforsyning og gjør det mulig å bytte uten å bryte spenningen såkalt «hot swapping».

Webkatalog: Tavlekomponenter Kontakt: Joachim Bjelland 90 78 55 81 joachim.bjelland@oem.no

Webkatalog: Tavlekomponenter Kontakt: Joachim Bjelland 90 78 55 81 joachim.bjelland@oem.no


O OEEM M AAUUTTO OM MAT ATIIC C IIN NFFO ORRM MEERREERR ##22 2 0 1 7

• Kun 48 mm bredde • Innebygget redundans (CP20.241-R2) • Meget høy virkningsgrad • Lastdelingsfunksjon • DC ok rele kontakt • 20 % effektreserve • Søkt om marine og EX godkjenninger • Fås med fjærklemmer, skruterminering og Push-in som opsjon

Kompakt signallampe med integrert LED BACO har kommer med en helt ny serie med LED lamper i 22,5 mm betjeningsmateriell utførelse. Denne finnes i 5 farger og har en lavere byggedybde inn i el-skapet, noe som er en stor fordel ved montering i kapslinger og el-tavler som ikke er dype. Fordeler NYE serien LED signallamper • • • • • •

Kostnadsoptimert Lavere byggedybde i el-skapet (kun 37,2 mm) Lavere byggehøyde i front av el-skapet (kun 11,3 mm) IP66 og IP69K (IK05) 24 V AC/DC varianten kan brukes på 12 V AC/DC (30 % lavere intensitet) Levetid: 50 000 timer (100 000 timer rød)

Signallampen har et robust og moderne design, og passer i tøffe industrimiljø takket være sin høye IP klasse (IP66 / IP69K) og dens robusthet mot mekaniske støt (IK05). Skruterminering, lett tilgjengelig i bunn av lampen. 10 års produktgaranti. CE, CCC, UL og marine godkjenningen, BV.

9


10

O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

Stego's N t generation Stego lanserer en ny serie med EX varmeelementer med tilhørende termostat for bruk i sone 1 gass og sone 21 støv. Serien strekker seg fra 50-250 W over 3 temperaturklasser T3, T4 og T5. Serien er både ATEX og IECEx godkjent. Varmeelementene og termostatene er DIN-skinne monterbar eller med skrumontering. Serien består av hele 11 • IP66 modeller, slik at varmeele• Anodisert aluminium mentet kun • 1 m kabel behøver å være så stort som nødvendig, noe som sparer plass i Ex tavlen. Universal jordtilkobling opp til 2,5 mm2 for nesten alle modeller gjør det enkelt for deg som kunde å benytte. • 50-250 W

Termostatene finnes i 2 modeller, bryte punkt 15°C og 25°C og man kan ha flere varmeelementer på en termostat. EX varmeelementer og termostater benyttes som frostsikring eller for å forhindre uventede temperaturforandringer og kondens i EX tavler og EX applikasjoner. Bruksområder kan være kjemisk, petrokjemisk, farmasøytisk, olje og gass, skip, gruver mm.

Webkatalog: Tavlekomponenter Kontakt: Joachim Bjelland 90 78 55 81 joachim.bjelland@oem.no

APEX produserer planetgir for de fleste applikasjoner Taiwanske APEX Dynamics produserer planetgir for de fleste applikasjoner hvor det er behov for en bevegelse, rotasjon eller kraftoverføring. Kvalitet, høy virkningsgrad og kort leveringstid på standardsortimentet er noen av de gode grunnene til å velge APEX Dynamics, i tillegg til onlineverktøyet «Design Tool» som hjelper deg å velge riktig gir til din motor. Alle seriene produseres i rustfritt stål (bortsett fra Pserien) og IP-klasse 65. - Ekstremt lavt glapp - Høy virkningsgrad - Skråstilte tannhjul - Stillegående - Rustfritt - IP65 - Rette eller vinkelgir - Ø40 til Ø220 mm diameter - Opp til 2 000 Nm moment - Leveres med monteringsflens

APEX DYNAMICS SWEDEN AB

APEX Dynamics lanserer i disse dager Rack and Pinion APEX Dynamics lanserer en serie Rack and Pinion i samme høye kvalitet som sine planetgir. Rack and Pinion er et kost• Høy presisjon nadsbesparende alternativ til kuleskruer for lineære • Høy kraftoverføring bevegelser. Skråstile tenner • Høy hastighet gir høy virkningsgrad og • Lavt lydnivå kraftoverføring, samt reduserer lydnivået. • Lang levetid

Webkatalog: Motor & Transmisjoner Kontakt: Martin Stensland 90 66 12 61 martin.stensland@oem.no


O E M A U T O M AT I C I N F O R M E R E R # 2 2 0 1 7

Moderne design i tre trinn

40 mm 70 mm

60 mm

EcoModul Signal er Auers nyeste serie lystårn hvor den klassiske signalsøylen er modernisert fra bunn til topp. Et stort utvalg av sokler gir mange monteringsmuligheter og de nyutviklede lampemodulene med LED sikrer skarpt og tydelig lys. Levetid og kvalitet er som vanlig satt i fokus samtidig som EcoModul er blitt mer kostnadseffektiv enn forgjengeren. For enkel tilkobling gjøres fortsatt all tilkobling i sokkelen på lystårnet og nå er det gjort enda enklere ved at alle sokler leveres med fjærklemmer. Webkatalog: Maskin Kontakt: Svein Erik Eliassen 32 21 05 05 svein-erik.eliassen@oem.no

Komplett sortiment av LED-moduler

- Fast lys - Blinkende - Blits

S I G N A L G E R Ä T E

- Multiblits - Fast lys ”High Performance” - Blits ”High Performance” - Multiblits ”High Performance”

Fakta •

Moderne design

40 mm, 60 mm og 70 mm

Lang levetid, vedlikeholdsfri

IP66, ihht. UL type 4/4X/13

ATEX og IECEx fra Aplisens Trykktransmittere for måling av relativt trykk, undertrykk og absolutt trykk av luft, vann, olje og gass. Kan kalibreres til hvilket som helst trykkområdet innenfor -1 til 1000 bar, samt skaffes i de fleste IP-klasser. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med å finne korrekt transmitter til din applikasjon

Smart trykktransmittere • ATEX / IECEx • M20x1,5 eller 1/2"NPT-F el.tilkobling ( IP66 / IP67 ) • Stort utvalg i prosesstilkoblinger • DNV & BV marine sertifisert • 0,05 % nøyaktighet som opsjon • SIL 2 sertifikat som opsjon • Alle trykkområder fra -1...1000 bar

Nivåtransmittere • ATEX

Trykktransmittere

• Hus er i komplett SS316

• ATEX / IECEx

• Membran i Hastelloy C276

• Stort utvalg i el. tilkoblinger ( IP65, IP66, IP67, IP68 )

• DNV marine sertifisert

• Stort utvalg i prosesstilkoblinger

• Standard med PUR kabel i ønsket lengde

• DNV & BV marine sertifisert • 0,16 % nøyaktighet som opsjon • SIL 1 sertifikat som opsjon • Alle trykkområder fra -1...1000 bar

• Stort utvalg i ut-signaler • Andre typer kabler på forespørsel Webkatalog: Trykk & Flow Kontakt: Kjetil Gulliksrud 32 21 05 05 kjetil.gulliksrud@oem.no

11


B

RETURADRESSE: OEM Automatic AS Postboks 2144 Strømsø 3003 Drammen

Pumpekampanje! Rask bunkring med kvalitetspumper fra Jabsco! En bunkringspumpe fra Jabsco gir deg en trygg, rask og kostnadseffektiv bunkring av eksempelvis diesel og hydraulikkolje. Selvsugende pumper med kapasiteter opp til 105 L/min.

Webkatalog: Pumper Kontakt: Mikko Mannermaa 32 21 05 05 mikko.mannermaa@oem.no

JABSCO sine vingepumper er spesialdesignet for å håndtere diesel, fyringsolje, parafin, kjølevæske, AdBlue o.a. på en rask og effektiv måte. De leverer høy strømningshastighet med minimal batteridrift. I motsetning til en sentrifugalpumpe fjerner vingepumper det meste av gjenværende drivstoff fra slangen når forsyningsbeholderen er tom. De er egnet for bruk over et bredt temperaturområde, og tar ikke skade fra diverse tilsetningsstoffer i dieselen. Jabsco VR100 serie Rask bunkring - 105 liter / minutt 24 volt Høy kapasitet for trykkhøyde - 15 meter Selvsugende - opptil 5 meter IP55 beskyttet motor Best.nr.: VR100-1122

Pris 4.800.-

VR050 serie Rask bunkring - 50 liter / minutt 12 / 24 volt Høy kapasitet for trykkhøyde - 10 meter Selvsugende - opptil 3 meter IP55 beskyttet motor Best.nr.: VR050-1122

Pris 2.450.-

Jabsco 23870 serie Rask bunkring - 35 liter / minutt 12 / 24 volt Høy kapasitet for trykkhøyde - 6 meter Selvsugende - opptil 2,8 meter IP55 beskyttet motor Best.nr.: 23870-1300

Pris 1.450.-

Andre varianter, be om kampanjetilbud. Kampanjen pågår frem til 31/12-2017.

OEM Automatic AS adresse

Postboks 2144, Strømsø, 3003 Drammen | internett

www.oem.no |

mail

telefon

post@oem.no

32 21 05 05

Oem informerer Norge 2-2017  
Oem informerer Norge 2-2017  

Kundeblad