Page 1

FirmaprĂŚsentation


Specialister

på komponenter til industriautomation

OEM Automatic gruppen er en af Europas ledende leverandører af komponenter til industriautomation. Et bredt og dybt sortiment, sammensat af produkter fra ledende producenter giver kunden unik mulighed for at samle sine indkøb fra én leverandør. Hos OEM Automatic Klitsø har vi et hel-

Vore produktspecialister og sælgere har om-

hedssyn og leverer altid vore kunder opti-

fattende erfaring og hjælper vore kunder til

male løsninger gældende produkt, service

at finde den teknisk bedste løsning. Hurtige

og kvalitet. Vort unikke udbud muliggør at

leverancer, klar besked og tydelig informa-

vi kan levere højkvalitets produkter samti-

tion er en selvfølge for os. Det skal være

digt med vi bidrager med kompetencer og

enkelt og effektivt at have OEM Automatic

hurtig service.

Klitsø som partner! Finn Alsing, Adm. Direktør

Leice

For vores producenter indebærer samarbejdet med OEM at de får en stærk og markedsledende partner med cirka 2 000 købende kunder.

For vore kunder indebærer samarbejdet adgang til et unikt sortiment fra ledende internationale producenter. Direkte fra kilden med en stærk lokal partner.

• Viden om det lokale marked

• Adgang til et bredt og dybt sortiment

• Stærkt lokalt markedsnærvær

• Høj leveringskapacitet

• Markedsføring af producenters produkter

• Mulighed for at mindske antallet af leverandører

• Feedback på kunders krav til nye produkter • Skabe logistikløsninger der møder kundernes krav

• Dybt produkt- og applikationskundskap • Effektivisering af indkøb


DK Kontorer

Fakta OEM Gruppen Omsætning

2.2 mia SEK

Ansatte

730 pers

Købende kunder

25 000

Leverandører

300

Kundebesøg

ca. 20 000 per år

Åbo Drammen

Tallinn

Stockholm

Tranås

Riga Grenå Allerød

Panevėžys

Warszawa

ester

Prag

Trnava

Ti produktområder

Budapest

For at bibeholde en høj teknisk kompetence omkring produkterne har vi opdelt produktprogrammet i ti forskellige produktområder. Hvert produktområde har tilknyttet egne produktspecialister og sælgere.

El-tavle

Fugt & Temperatur

Sikkerhed

Batterier

Tryk & Flow

Pneumatik

Maskine & Sensor

Proces

Motor & Transmission

Electronics


“Vi bidrager med kommerciel og teknisk rådgivning for at finde den optimale løsning for dig som kunde.”


Ledende

producenter & specialiseret organisation I over 50 år har vi udviklet et nært samarbejde med specialiserede og ledende producenter fra hele verden. OEM Automatic Klitsø fungerer som producenternes salgsorganisation på det danske marked.

Producenterne

Sælgerne

Vores producenter er specialiserede inden

Sælgerne har kundskab om et helt produkt

for deres felt og ledende i branchen. Gennem

områdes produkter og har som fornemmeste

vores rolle som producentens lokale organisa-

opgave at servicere vores kunder og bidrage

tion med fuldt ansvar for salget kan vi tilbyde

med både kommerciel og teknisk rådgivning for

et unikt sortiment med over 25.000 artikler

at finde den optimale løsning for kunden.

fra mere end 100 ledende producenter. Kundesupport 10 produktområder For at kunne tilbyde specialviden inden for hele vores sortiment har vi inddelt organisationen i 10 forskellige produktområder med egne produktspecialister og sælgere.

Produktspecialisterne Vores produktspecialister er producenternes forlængede arm og har et tæt samarbejde med producentens organisation. Ofte har de tilmed et tæt samarbejde med producentens udviklingsafdeling.

Vores kundesupport sidder altid klar til at give kunderne den bedst mulige service. Vi besvarer spørgsmål vedr. leverancer, priser og generelle spørgsmål af teknisk karakter.


El-Tavle El-Tavle markedsfører komponenter til styreskabe, kraftautomation & maskiner. Med mere end 40 års erfaring og et tæt samarbejde med vores producenter, kan vi tilbyde et komplet og konkurrencedygtigt produktsortiment. Sammen med producenter og vores kunder udvikler vi hele tiden vores produktsortiment for at kunne imødekomme vores kunders behov.

Strømforsyninger · Relæer · Kontaktorer · Rækkeklemmer · GSM-kommunikation Signalkonvertere · Micro PLC · Drifttidsmålere · Sikringer · Opmærkning


Fugt & Temperatur Komponenter til måling, regulering og overvågning af fugt & temperatur. Vi fører et bredt sortiment af instrumenter til måling og regulering af fugt og temperatur. Produktpaletten inkluderer både mekaniske og elektroniske instrumenter med mulighed for montering på rør, tanke, åbne rum mm.

Temperaturfølere · Termometre · Termostater Fugtfølere · Hygrostater


Sikkerhed Komponenter og systemer til personsikkerhed samt sikring af produktionsmaskiner. I produktområdet Sikkerhed er vi specialister indenfor komponenter og systemer til personsikkerhed. Sortimentet består bla. af sikkerhedsrelæer, låsesystemer, lysgitre samt klemlister. Gennem et tæt samarbejde med nogle af de ledende producenter i verdenen, kan vi tilbyde sikring af netop jeres maskiner og personale.

Sikkerhedsrelæer · Sikkerheds PLC · Tohånds kontrol · Lysgitter · Lysbom · Låge kontakter · Nødstoptryk · Klemlister


Maskine & Sensor Sensorer, stregkodelæsere og tilbehør til maskinbyggere og produktionsmaskiner. I Maskine & Sensor hjælper vi vores kunder med at finde de bedste sensorløsninger hvad angår teknik og tilgængelighed. Vi samarbejder med nogle af de ledende producenter på markedet og har et bredt produktsortiment af komponenter og tilbehør. Kombinationen af dette gør at vi kan tilbyde hele løsninger og delmontage for de bedste kundeløsninger.

Pulsgivere · Endestop · Mikroswitche · Sensorer · Lamper & Sirener · · Stregkodelæsere · Vision

TAKENAKA SENSOR GROUP


Motor & Transmission Markedsfører motorer, motorstyringer, lineære produkter og tandremstransmissioner. Hos Motor & Transmission hjælper vi vores kunder med at finde de bedste løsninger, hvad angår teknik og tilgængelighed. Vi samarbejder med nogle af de ledende producenter på markedet og har et bredt produktsortiment af komponenter og tilbehør. Kombinationen af dette gør at vi både kan tilbyde delmontager og hele løsninger for optimal kundetilfredshed.

AC-motorer · Børsteløse motorer · Gear · Koblinger Linære produkter · Motorstyringer · Stepmotorer · Tandremme


Batterier Markedsfører batterier til industrien samt fritidsmarkedet. Produktområdet Batteri sælger og markedsfører batterier til industri og fritidsmarkedet. Vores sortiment er sammensat af batterier fra nogle af de ledende producenter på markedet, og vi kan altid hjælpe med at finde den rette løsning til netop dit behov.

AGM Batterier · Højstrømsbatterier · Batteriholdere · MC Batterier · Ladere & tilbehør


Tryk & Flow Markedsfører komponenter til styring og regulering af væsker, gasser og flow. I mere end 50 år har Tryk og Flow repræsenteret komponenter fra førende europæiske producenter af trykovervågning, afspærring og regulering. Vores tekniske kompetente team arbejder med en bred vifte af komponenter der sikre din applikation den optimale løsning.

Flowkomponenter · Magnetventiler · Luftkontakter · Fodpedaler Manometre · Niveaukomponenter · Pressostater · Vejeceller · Tryktransmittere


Pneumatik Markedsfører et bredt udvalg af komponenter fra nogle af markedets største udbydere indenfor pneumatik og vakuum. I produktområdet Pneumatik er vi specialister i komponenter og systemer. Sortimentet består blandt andet af magnetventiler, aktuatorer, fittings og sugekopper. Gennem et nært samarbejde med verdens førende producenter inden for dette område tilbyder vi et komplet og konkurrencedygtigt produktsortiment.

Vakuum· Cylindre · Fittings · Logikelementer Luftbehandling · Slanger · Ventiler


Proces Proces fører et bredt program, såsom slanger, rør, fittings, pumper, ventiler, tankudstyr samt instrumenter til brug inden for procesindustrien. I Proces fokuserer vi på et højt serviceniveau samt at vores knowhow er i top, så vi ad den vej kan være med til at rådgive og vejlede vores kunder. Vi vil være den foretrukne langsigtede samarbejdspartner og via vores samarbejde med de bedste leverandører i Europa, har vi let adgang til kvalitetsprodukter inden for bl.a. fødevare- & pharmaindustrien.

Fittings & rør · Flowcontrol · Slanger · Tankudstyr · Ventiler · Pumper Ventiler · Varmeveksler · Filter · Spande · Blandingsbatterier


Electronics Materialer og produkter til elektronik applikationer og produktionsindustrien. Hos Electronics markedsfører vi nogle af de absolut ledende producenter på markedet. Med egen og vores producenters viden tilbyder vi nogle af de bedste løsninger på markedet, vi hjælper gerne helt fra test stadie til afslutning.

Forbrugsmaterialer · Loddeudstyr · Udsugningsudstyr · Varmeelementer Ventilatorer · Batteriholdere


Altid tilgængelige altid engagerede

Vi er altid i nærheden, tilgængelige 24 timer i døgnet! Gennem personlige besøg, messer, kataloger, kundemagasiner, hjemmeside, webshop og kundesupport. Vi er i nærheden

Kundesupport

Vores hovedkontor ligger i Allerød og sælgerkon-

Vores medarbejdere i kundesupport har omfat-

tor i Grenå. Vi leverer fra hovedlager i Allerød

tende viden om vores sortiment. De giver hurtig

og centrallager i Tranås, Sverige samt tilgang til

og effektiv support pr. telefon og e-mail samt tag-

søsterselskaber i 14 lande.

er imod ordrer og besvarer generelle spørgsmål.

Kundebesøg

Website med fuldstændigt produktkatalog

Hvert år gennemfører vores specialiserede

På vores hjemmeside får du opdateret informa-

sælgere ca. 2500 kundebesøg rundt i landet. Det

tion om sortiment samt aktuelle tilbud og kam-

er altid let at nå os, vi giver hurtig tilbagemelding

pagner. Her findes en udførlig præsentation af

på dine spørgsmål og har altid løsningsforslag til

hele vores sortiment.

netop dit projekt.


Kataloger

Web

Hvert produktområde har sin egen præsentation. I

På www.oemklitso.dk finder du alle vores produkter

præsentationen beskrives salgsproces, produktsorti-

med udførlig information såsom mål, datablade,

ment og tekniske kvalifikationer.

tilbehør m.m. Bestiller du på vores webshop inden kl. 14.30 og vi sender ordren samme dag, hvis varen er på lager.

Kundemagasiner

Kundesupport

Vores kundemagasin Informerer udgives 3 gange om

Vi er altid tilgængelige. Vores team besvarer dine

året i et oplag på 3000 eksemplarer. Det indeholder nyheder og artikler om producenter samt den seneste produkt- og sortimentsudvikling.

spørgsmål og finder løsninger på dine udfordringer. E-mail: kundesupport@oemklitso.dk, Tlf.: 70 10 64 00.


Hurtig levering helt og holdent på dine vilkår

Vores logistikcenter ligger i Tranås, Sverige og leverer effektivt til danske, svenske og norske kunder. Foretages bestillingen inden kl. 14.30, sendes varen samme dag og i de fleste tilfælde har du dine varer dagen efter.

Vi stiller høje krav

Tilpassede løsninger

Ved at stille høje krav opnås en effektivitet og

Hos OEM Automatic Klitsø fokuserer vi på

kvalitet i arbejdet. Det kommer kunden til gode

kundens behov som en helhed, og leverer gerne

ved at det rette produkt leveres på det rigtige

en komplet løsning. Ved at forædle to eller flere

tidspunkt i overenstemmelse med kundens øn-

produkter til én enhed forenkler og effektivis-

sker til levering.

erer vi for dig.

OEM Automatic Klitsø har som målsætning at

Vores logistikcenters tekniske afdeling produc-

opnå en leveringspræcision på 97 % til vores

erer årligt mere end 1 000 kundeunikke artikel-

kunder, og sammen med vores leverandører

numre. Dygtige montører med høj kompetence,

arbejder vi kontinuerligt med at øge effektivitet og

i kombination med nærheden til vores lager,

service.

gør arbejdet effektivt og af høj kvalitet. Produktionen er kvalitetscertificeret, omkostningseffektiv og hver unik enhed dokumenteres med tydelige Lagerførte produkter

25 000 Lagerkapacitet

7 000 m² Daglige leverancer

400

monteringsanvisninger.


Kvalitetsarbejde en vigtig del af vores udvikling

Vores centrallager i Tranås arbejder dagligt med at forbedre kvalitet og effektivitet. Målet er at forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, effektivisere logistikprocesser samt at udvikle den samlede portefølje af tilbud til vores kunder. Vor metode

Effektiv reklamationshåndtering

Ansvaret fordeles gennem daglige kvalitetsmøder

Reklamationer er desværre uundgåelige. Dog be-

og dokumention af arbejdet sikres gennem et

tragter vi reklamationer som en kilde til udvikling

omfattende kvalitetssystem, der er implementeret

og ny viden. Når vi modtager en

i virksomheden.

reklamation er ambitionen, at afgøre sagen hurtigt og derefter sikre at kunden modtager en

Takket være vor kvalitetsarbejde OQD (OEM

tilfredstillende erstatning.

Quality Development) genemfører vi løbende forbedringer, som sikrer leveringssikkerhed samt

Vi gennemfører ligeledes korrigerende handlinger

udvikling af tilbud til vores kunder.

for at undgå at fejlen gentages. Vi behandler altid en reklamation inden for tre arbejdsdage, og 90 %

Kvalitetscertificering

af reklamationerne er afsluttet inden tre

Arbejdet med kvalitet er en vigtig del af vores

arbejdsdage.

daglige drift. Derfor er vores centrallager i Tranås certificerede efter ISO 9001 og ISO 14001.


Hovedkontor Engholm Parkvej 4, DK-3450 Allerød Tlf. +45 70 10 64 00 info@oemklitso.dk www.oemklitso.dk

Logistikcenter Fredriksbergsgatan 2, 573 92 Tranås Tlf +46 75 242 41 00 info@aut.oem.se

Salgskontor

© 2015 - OEM Automatic AB

Djursgade 31, DK-8500 Grenå Tlf. +45 87 59 22 22 info@oemklitso.dk

OEM Automatic Klitsø Firmapræsentation 2016  
OEM Automatic Klitsø Firmapræsentation 2016