Page 27

Musik i gaden skaber altid mylder.

Musik i Gaden begyndte som en tosset idé For snart seks år siden fik jeg en tosset ide om en gademusikfestival. Når en lille by som Uldum med succes kunne lave Uldum gademusikfestival, så kunne vi også lave noget tilsvarende i Brædstrup. Jeg indkaldte så Brædstrup Handel & Erhverv og samtlige afdelinger i Brædstrup IF til et indledende møde, hvor Flemming Sønderup fra Uldum fortalte lidt om, hvordan de greb det an i Uldum. Vi fik nogle ideer med fra mødet og gik så i gang med at forberede det første arrangement, som løb af stablen den tredje lørdag i august 2010.

Af Frede Benfeldt

der Bønnelykke, Jane Bønnelykke, Jørn Bonde , Marianne Overvad, Hanne Malm Lidegaard , Tommy Johansen samt undertegnede.

virkelig god underholdning. Vi kører selvfølgelig videre næste år, så håber vi på at Brædstrup by igen bakker op om vores Musik I Gaden.

Hovednavnet i 2010 var Tørfisk, i 2011 var det Sussi og Leo, og i 2012 var Fede Finn og Funny Boyz hovednavnet. Så kom Roger and Over med deres Volvo b 18 i 2013, og i år havde vi så besøg at Cash /Carter Band som underholdt Bredgade med deres version af Johnny Cashs musik, også

Vi har også haft en del lokale bands med. Blandt andet kan nævnes Æ Sammenrend, Pole Cats, Blue for You, Ann Louise, Midnight Django, Ad Libitum , Take it or leave it , The Fabbs og husorkesteret B-TAB. Desuden har der været dans og masser af underholdning for børn.

Et af de største tilløbsstykker for Musik i Gaden var Sussi og Leo, der gæstede byen i 2011. Foto: Søren E. Alwan

Folkene bag var hovedsaligt personer, som var involveret i seniorfodbolden, da der ikke var andre afdelinger, som ønskede at deltage. Desuden fik jeg involveret nogle nye hoveder, som ikke før havde været med, så det første udvalg til Musik I Gaden bestod af Kim Lauersen, Pe27

90 års jubilæumsskrift  
90 års jubilæumsskrift  
Advertisement