Page 4

Slovenija DVODNEVNI IZLETI

BELA JLUBLJANA IN MODRO MORJE Pa pojdimo kot turisti v Ljubljano! In slovenska Istra! Tu globoko vdihnite zrak, v njem se družita studenčna svežina Alp in dišeče vonjave Jadrana. Prvi dan: Odhod zgodaj zjutraj, vožnja po standardni poti do Ljubljane. Približno ob 9. se bomo povzpeli na nebotičnik (če bo možno), si ogledali panoramo mesta, potem bomo odšli na krožni ogled ljubljanskih znamenitosti: mestna hiša z Robovim vodnjakom, stolnica, Zmajski most, Tromostovje in Prešernov trg, Trg francoske revolucije s Križankami, Plečnikova Narodna in univerzitetna knjižnica ter Narodni muzej Slovenije, kjer si bomo po želji ogledali še katero aktualno razstavo . Nato se bomo odpravili v Tivoli, kjer si bomo privoščili malico iz »nahrbtnika«. Po malici prosto (po dogovoru možen obisk BTC, vodnega mesta Atlantis), ali vožnja z vzpenjačo na Ljubljanski grad . Ob 19. uri nastanitev v hotelu in ob 20 h večerja. Možen obisk diskoteke. Drugi dan: Po obilnem zajtrku se bomo odpeljali do Postojne in si ogledali Postojnsko jamo (ali Predjamski grad). Privoščili si bomo malico in nato vožnjo nadaljevali do morja. Najprej si bomo ogledali 800 let stare soline, nato bomo obiskali staro piratsko mesto Piran, kjer se bomo po prosti urici vkrcali na ribiško barko in z njo opravili 3 urno panoramsko vožnjo ob Slovenski obali. Na barki nam bodo postregli še sardelice na žaru. Utrujene in polne lepih vtisov nas bo v Piranu približno ob 19. uri sprejel šofer avtobusa in nas odpeljal proti domu, kamor bomo prispeli okrog 23. ure. Izlet je možno organizirati v obratnem vrstnem redu.(Najprej Piran, nočitev in nato Ljubljana). Cena: 79,50 EUR pri najmanj 45 potnikih. Cena vključuje: vožnjo z avtobusom in barko, nezgodno zavarovanje med vožnjo, storitve po programu ter organizacijo in vodenje izleta. Doplačilo: vstopnina v Postojnsko jamo ali Predjamski grad, vožnja z vzpenjačo na Ljubljanski grad in druge morebitne vstopnine.

BENETKE IN SLOVENSKO PRIMORJE Benetke - mesto na vodi, mesto bogate zgodovine in neponovljive arhitekture. So mesto gotike in renesanse, gondol in tudi mesto posebnega karnevala v času pusta. Ves svet prihaja občudovat to lepo mesto, v njem je lepot, znamenitosti, zakladov in zanimivosti za vse življenje. Mi pa imamo to srečo, da so nam Benetke tako blizu, da lahko odidemo tja kar na izlet. 1. dan: Benetke: Zbirališče udeležencev, vožnja do mejnega prehoda Fernetiči in z vmesnimi postanki pristanišča pri Benetkah, kjer bo čakala ladjica. Vkrcanje na ladjico in vožnja po beneški laguni do otokov Splošni pogoji so sestavni del programov.

Murano in Burano. Otok Murano slovi po izdelovanju stekla, otoka Burano pa po čipkah, saj so jih v preteklosti domačinke izdelovale za premožne meščane. Nadaljevanje vožnje do Trga Sv. Marka in ogled zunanjosti nekaterih mestnih znamenitosti: Doževe palače, mostu Vzdihljajev, Bazilike Sv. Marka (z vstopom) , zvonika, mostu Rialto,... Seveda bo tudi nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta ali okrepčilo v eni od številnih kavarn. Ob 18.30 vožnja z ladjico do pristanišča ter odhod iz Benetk. Vožnja do kraja na slovenski obali, kjer bo večerja in nočitev (namestitev po dogovoru). 2. dan: Valdotra in Koper: Po zajtrku se odpravite na obisk Ortopedske bolnišnice Valdotra s trajanjem nekje do 12. ure. Prosto za kosilo v svoji režiji. Okrog 13.30 ure se odpeljete v Koper na ogled mesta s poudarkom na Pretorski palači. Pred popoldanskim povratkom domov si še lahko ogledate ali Hrastovlje ali grad Socerb ali kaj drugega po vaši želji. Okrog 18. ure topla popoldanska malica ali večerja ( po vaši izbiri). Potem zadovoljne izletnike avtobus samo še odpelje domov Cena: 105,00 na osebo pri najmanj 30 udeležencih Cena vsebuje: Prevoz in prevozne stroške, oglede po programu vključno z vstopnino v baziliko, vožnja z ladjico, 1 x polpenzion, organizacijo in vodenje izleta. Doplačila: po želji vstopnine in večerja drugi dan.

BENETKE Z LADJO IN SLOVENSKO PRIMORJE 1.dan: Benetke: Zbirališče udeležencev ob 4. uri zjutraj, vožnja z avtobusom do mejnega prehoda Fernetiči in z vmesnimi postanki do pristanišča v Piranu, kjer bo čakala ladja Dora ali katera druga. Vkrcanje na ladjo in plutje do Benetk v pristanišče San Basilio. Po prihodu sprehod do Trga Sv. Marka in ogled zunanjosti nekaterih mestnih znamenitosti: Doževe palače, mostu Vzdihljajev, Bazilike Sv. Marka (z vstopom) , zvonika, mostu Rialto,... Seveda bo tudi nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta ali okrepčilo v eni od številnih kavarn. Možnost organiziranega kosila, vožnje z beneško gondolo po kanalu Grande. Ob 17. uri odhod iz Benetk ter vožnja z ladjo do Pirana (pristanek ob 19.45 uri. Vožnja do kraja na slovenski obali, kjer bo večerja in nočitev (namestitev po dogovoru). 2. dan: Valdotra in Koper: Po zajtrku se odpravite na obisk Ortopedske bolnišnice Valdotra s trajanjem nekje do 12. ure. Prosto za kosilo v svoji režiji. Okrog 13.30 ure se odpeljete v Koper na ogled mesta s poudarkom na Pretorski palači. Pred popoldanskim povratkom domov si še lahko ogledate ali Hrastovlje (znamenite freske) ali grad Socerb ali kaj drugega po vaši želji. Okrog 18. ure topla popoldanska malica ali večerja ( po vaši izbiri). Potem zadovoljne izletnike avtobus samo še odpelje domov. Cena: 145,00 na osebo pri najmanj 30 udeležencih in 159,00 pri najmanj 25 udeležencih. Cena vsebuje: Avtobusni prevoz in prevozne stroške, prevoz z ladjo Dora, oglede po programu vključno z vstopnino v baziliko, 1 x polpenzion, organizacijo in vodenje izleta. Doplačila: po želji vstopnine (dogovor) in večerja drugi dan.

Odyssei, vaš prijazen sopotnik! Pokličite 041 886 286!

www.odyssei-travel.net

Profile for Odyssei Travel

Izleti 1-2 dni za skupine  

Za vašo skupino najdete primeren kratek izlet tukaj: za en dan ali za dva, po Sloveniji in v sosednje države.

Izleti 1-2 dni za skupine  

Za vašo skupino najdete primeren kratek izlet tukaj: za en dan ali za dva, po Sloveniji in v sosednje države.

Advertisement