Issuu on Google+

1


Χαιρετισμός Δημάρχου Αθηναίων Φίλες και φίλοι, Η αναζωογόνηση του αστικού ιστού της Αθήνας, και η αναβάθμιση του κέντρου, υπήρξαν πρώτιστος στόχος για τον Δήμο Αθηναίων, από την αρχή της θητείας μου. Γνωρίζω ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της πρωτεύουσας, και ιδιαίτερα οι μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα από την οικονομική κρίση. Ωστόσο, παρά τις αλλαγές στον εμπορικό και επιχειρηματικό χάρτη της Αθήνας, και τις εισοδηματικές μεταβολές ευρέων κοινωνικών στρωμάτων, καταβάλαμε και καταβάλλουμε όλοι, μια συντονισμένη προσπάθεια, για αναστροφή του αρνητικού κλίματος, και αντιμετώπιση της ύφεσης και της κρίσης. Ο Δήμος της Αθήνας τάχθηκε εξαρχής, με μια σειρά συγκεκριμένων ενεργειών, στο πλευρό του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου. Με εξωστρέφεια αλλά και αποφασιστικότητα, επιδιώξαμε γόνιμες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Με συγκεκριμένες ενέργειες, για βιώσιμες και ασφαλείς μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης, καθώς και με δρομολογημένες αναπλάσεις και παρεμβάσεις σε υποβαθμισμένες ή προβληματικές περιοχές, στοχεύουμε στην αναζωογόνηση της αγοράς. Θετικά αποτελέσματα προσδοκούμε και από την σχεδιαζόμενη ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, που απευθύνεται κυρίως στους νέους, με καινοτόμες ιδέες. Σκοπός μας, είναι, επίσης, η άμεση ενίσχυση της τουριστικής επισκεψιμότητας στην πρωτεύουσα, να γίνει δηλαδή η Αθήνα προσφιλής προορισμός για επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκμεταλλευόμενη τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά της. Είναι ένας κοινός στόχος όπως και του Οδηγού Επιχειρήσεων που κρατάτε στα χέρια σας, που θα ωφελήσει και θα ενισχύσει την οικονομία, την αγορά, την ανάπτυξη της πόλης και θα συμβάλλει, σε αυτό που όλοι επιδιώκουμε, μια Αθήνα ζωντανή με δυναμική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

1


1


Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Αγαπητοί συμπολίτες, Αποτελεί κοινό τόπο το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, κυρίως τα τελευταία χρόνια, έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα. Από τη μία αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα την τελευταία 4ετία, από την άλλη το καθημερινό φαινόμενο των διαδηλώσεων, των απεργιών, «γκαιτοποίησης» συνοικιών πέριξ του κέντρου, την αυξημένη εγκληματικότητα, το παρεμπόριο, με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση ή ακόμη και την απαγορευτική πρόσβαση των εν δυνάμει πελατών, στα καταστήματα του κέντρου. Με την, ιδιαίτερα τιμητική για εμένα, ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, γνωρίζω «εκ των έσω» τα προαναφερθέντα, δεδομένου ότι το Επιμελητήριό μας, εκπροσωπεί την πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κέντρου, όλων των κλάδων, και επί σειρά ετών δίδει καθημερινό αγώνα με έγγραφα, υπομνήματα, παρεμβάσεις, συναντήσεις, με όλους τους αρμόδιους φορείς, έχοντας επιφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα. Η φιλοσοφία όμως της παρούσας Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας είναι να είναι πάντοτε αρωγός σε προσπάθειες και κινήσεις που σκοπό έχουν την ανακούφιση όλων των επιχειρήσεων και όχι μόνο των μελών του και στην κατεύθυνση αυτή χαιρετίζει την προσπάθεια της έκδοσης Οδηγού Επιχειρήσεων 2013 για το Δήμο Αθηναίων, ο οποίος θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην θετική λειτουργία της αγοράς. Αφού σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο σημαντικό αυτό βήμα θέλω να σας διαβεβαιώσω για την αμέριστη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου μας σε αυτό.

2

Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου


PRO PARTY


Φίλες και φίλοι, Ο Οδηγός Επιχειρήσεων που κρατάτε στα χέρια σας, είναι μια προσπάθεια να καταγράψουμε και να παρουσιάσουμε με τον πληρέστερο και καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιχειρήσεις των περιοχών μας. Θεωρούμε ότι πετύχαμε ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα και φιλοδοξούμε να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όλων μας στην αναζήτηση επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Ο Εκδότης Μπόκας Βασίλειος

Αγαπητοί Αναγνώστες Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που επικοινωνούμε μαζί σας μέσα από την ετήσια περιοδική μας έκδοση Οδηγός Επιχειρήσεων ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, ο οποίος φιλοδοξούμε να είναι δίπλα σας σε κάθε ανάγκη. Μέσα από τις σελίδες αυτής της έκδοσης επιχειρούμε να παρουσιάσουμε όσο πιο εμπεριστατωμένα την αγορά, την επιχειρηματικότητα καθώς και τους λειτουργούς υγείας της περιοχής ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ. Στην προσπάθειά μας έχουμε στόχο πάντοτε την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς διαβεβαιώνοντάς σας ότι η συνεργασία μας όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά και θα ενισχυθεί.

Με εκτίμηση

Ζήνα Φολτέα Διευθύντρια B.C. Dynamic

ΕΚΔΟΤΗΣ: B.C. Dynamic, Διαφημιστικές Υπηρεσίες ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Μπόκας Βασίλειος ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Φολτέα Ζήνα

Oδηγός Επιχειρήσεων

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: B.C. Dynamic ΕΔΡΑ: Θαρύπου 2, 117 45 Νέος Κόσμος, Αθήνα Τ: 210 7256 742-3 Ε-mail: infoad@coba.gr

4

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή η αναπαραγωγή ή η μετάδοση όλου ή μέρους του εντύπου χωρίς την άδεια του εκδότη. Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις αποτελούν ιδιοκτησία της BC DYNAMIC.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9  EKΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ . . . 13  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ . . . . . . . . . . . . . . 25  ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . 43  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60  ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 73  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 83  ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . 99  ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110  ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 111


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ

Σ

την Αρχαία Ελλάδα η Αθή- Ποσειδώνας. Ορίστηκε να γίνει ένας «αγώνας» να ονομαζόταν «Αθήναι» μεταξύ των δύο Θεών και όποιος θα προσέφερε

στον πληθυντικό. Στη δεκαε- το πολυτιμότερο δώρο, θα ήταν και ο προστάτία του 1970 με την κατάργη- της της. Έτσι πρώτος ο Ποσειδώνας χτύπησε το ση της καθαρεύουσας ονομά- σύμβολό του, την τρίαινα, στο έδαφος και αμέ-

ζεται επίσημα Αθήνα. Είναι η πρωτεύουσα της σως εμφανίστηκε ένα ρυάκι με γάργαρο νερό. Ελλάδας και η Έδρα της Περιφέρειας Αττικής. Κατόπιν ήρθε η σειρά της Αθηνάς που χτύπησε Βρίσκεται στη Στερεά (Κεντρική) Ελλάδα και με το δικό της σύμβολο, το δόρυ, στο έδαφος και αποτελεί εύρωστο οικονομικό, πολιτιστικό και φύτρωσε εκεί που είχε χτυπήσει μια μικρή ελιά. διοικητικό κέντρο της Χώρας. Επίσης από την Ο βασιλιάς και κριτής Κέκροπας εντυπωσιάστηαρχαία μυθολογία είναι γνωστό ότι το όνομα κε περισσότερο με το δώρο της Αθηνάς, την της πόλης των Αθηνών προήλθε από τη Θεά οποία και έχρισε νικήτρια. Έτσι η Αθηνά έγινε Αθηνά, τη Θεά της Σοφίας των Αρχαίων Αθη- από τότε η θεά-προστάτιδα της πόλης. ναίων, αλλά και όλων των Ελλήνων. Σύμφωνα με την παράδοση, η Αθήνα ιδρύΑπό τη μυθολογία είναι γνωστό ότι, όταν ο βασι- θηκε, όταν ο βασιλιάς Θησέας ένωσε σε ένα λιάς Κέκροπας αποφάσισε να ζητήσει από τους κράτος πολλούς οικισμούς της Αττικής. Ο τεθεούς έναν προστάτη για την πόλη της οποίας λευταίος βασιλιάς της αρχαίας Αθήνας ήταν ο ήταν βασιλιάς, παρουσιάστηκαν δυο, η Θεά Κόδρος, που θυσίασε τη ζωή του για να σώσει της Σοφίας Αθηνά και ο Θεός της Θάλασσας την πόλη. Αργότερα ήρθε στην εξουσία των 6


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ ευγενών (πλούσιοι γαιοκτήμονες). Οι ευγενείς Ο Σόλων έδωσε πίσω τα χρέη στους πολίτες και διοικούσαν την Αθήνα με ένα συμβούλιο τους, άφησε ελεύθερους όλους εκείνους που ήταν το Ανώτατο Δικαστήριο (Άρειος Πάγος), που σκλάβοι από τα χρέη τους. Ο νόμος αυτός, επεισυνεδρίαζε στον ομώνυμο Βράχο και από το δή ελευθέρωσε το λαό της Αθήνας από ένα πολύ συμβούλιο αυτό εκλέγονταν οι 9 άρχοντες της βαρύ φορτίο, ονομάστηκε Σεισάχθεια. Αθήνας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρχε η συνέλευση των Αθηναίων πολιτών Ο Σόλων διαχώρισε τους Αθηναίους σε τέσσε(Εκκλησία του Δήμου), αλλά δεν είχε τη δύνα- ρις κατηγορίες, ανάλογα με το εισόδημά τους. μη που απέκτησε αργότερα με τους νόμους του Άρχοντες (κυβερνήτες) είχαν το δικαίωμα να Σόλωνα.

γίνουν μόνο οι πλούσιοι. Όμως, Σόλων ενίσχυσε πολιτικά και τους φτωχούς, γιατί έδωσε τη

Οι Αθηναίοι ανέθεσαν στον Σόλωνα, που θε- μεγάλη δύναμη στην Εκκλησία του Δήμου, τη ωρήθηκε ως ένας πολύ σοφός άνθρωπος, να συνέλευση των πολιτών. Η συνέλευση αποφάγράψει νέους νόμους, μετά την αποτυχημένη σιζε για όλα τα σημαντικά θέματα και ψήφιζε προσπάθεια του Δράκοντα του οποίου οι νόμοι τους νόμους που εκπονήθηκαν από τη Βουλή ήταν πολύ σκληροί και αυταρχικοί, γεγονός που των Τετρακοσίων. Ο Σόλων ίδρυσε το μεγάλο απογοήτευσε τους Αθηναίους.

δικαστήριο της Αθήνας, την Ηλιαία. Αυτά ήταν τα πρώτα βήματα προς τη Δημοκρατία. Ο Κλεισθένης έδωσε όλη την εξουσία στην Εκκλησία του Δήμου. Από εκείνη τη συνέλευση εκλέγονταν οι 10 στρατηγοί που δεν διοικούσαν μόνο τον στρατό, αλλά και το ίδιο το Κράτος. Το Κοινοβούλιο των 400 του Σόλωνα αντικαταστάθηκε από ένα νέο Κοινοβούλιο με 500 βουλευτές. Τα μέλη του νέου Κοινοβουλίου, 50 Αθηναίοι από κάθε φυλή, επιλέγονται κάθε χρόνο με κλήρο. Με το σύστημα αυτό όλοι οι πολίτες της Αθήνας ήταν πιθανό να είναι κάποια ημέρα μέλη του Κοινοβουλίου, του οποίου η αποστολή ήταν να προετοιμάσει τα θέματα που θα συζητηθούν από την Εκκλησία του Δήμου. Ο Κλεισθένης, προκειμένου να εξασφαλίσει το νέο Σύνταγμα, εισήγαγε τον εξοστρακισμό.

www.odigos-epixeiriseon.com

Κάθε πολίτης έγραφε πάνω σε ένα κομμάτι σπα 7


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ σμένου αγγείου (όστρακο) το όνομα ενός πο- Αδριανός κατασκεύασε και διακόσμησε την λιτικού που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος Αθήνα με υπέροχα μνημεία όπως η Βιβλιοθήγια τη Δημοκρατία και μετά την καταμέτρηση κη του Αδριανού. όποιος πολιτικός είχε συγκεντρώσει 6 χιλιάδες όστρακα με το όνομά του, στέλνονταν στην Με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μειεξορία για 10 χρόνια.

ώθηκε επίσης και η σημασία της Αθήνας . Κατά τη διάρκεια των βυζαντινών χρόνων η Αθήνα

Έτσι γεννήθηκε στην Αθήνα, η Δημοκρατία και ήταν μια επαρχιακή πόλη της Βυζαντινής Αυτο Σύνταγμα που δίνει σε όλους τους πολίτες τοκρατορίας. Αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια το δικαίωμα και το καθήκον να συμμετέχουν αυτής της εποχής πολλές βυζαντινές εκκλησίες στη διακυβέρνηση του Κράτους. Η Δημοκρατία οικοδομήθηκαν στην Αθήνα. Οι σταυροφόροι ήταν ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα των εισέβαλαν στην πόλη τον 13ο μέχρι τον 15ο αιαρχαίων Ελλήνων.

ώνα, όπου τελικά καταλήφθηκε από τους Τούρκους. Μετά την Ελληνική Επανάσταση η Αθήνα

Η Αθήνα έζησε τις πιο ένδοξες στιγμές της κατά

έγινε η πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την

τη διάρκεια του 5ου αιώνα π.Χ., κατά την εποχή

Αίγινα και το Ναύπλιο. Στο πλαίσιο της βα-

του Περικλή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιό-

σιλείας του πρώτου βασιλιά της Ελλά-

δου, το Χρυσό Αιώνα, χτίστηκε ο Παρθενώνας.

δας, Όθωνα, η πόλη επεκτάθηκε

Τέχνες, Φιλοσοφία, Δράμα, αναπτύχθηκαν στο

προς τα βόρεια και πολλά κτί-

υψηλότερο

σημείο

τους. Δυστυχώς, ο Πελοποννησιακός πόλεμος

ρια κατασκευάστηκαν από Γερμανούς και Έλληνες Αρχιτέκτονες.

μεταξύ των Αθηναίων και της Σπάρτης έδωσε ένα τέλος σε αυτή τη δόξα.

Η Αθήνα σήμερα είναι μία σύγχρονη αλλά και διάσημη πόλη, καθώς και ένα σημα-

Η Αθήνα συνέχισε να αποτελεί κέντρο

ντικότατο κέντρο πολιτισμού•

πολιτισμού και πνευματικής σημασίας,

θεωρείται η ιστορικότερη

ακόμη και κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους.

πόλη της Ευρώπης. Επίνειό

Στα ταξίδια του στην Ελλάδα ο Απόστο-

της είναι το λιμάνι του Πει-

λος Παύλος μίλησε στους Αθηναίους

ραιά.

από τον βράχο του Αρείου Πάγου το 44 μ.Χ.. Κατά τη διάρκεια της

Πολιούχος της Πόλης

βασιλείας του Ρωμαίου αυτο-

των Αθηνών είναι ο

κράτορα Αδριανού, η Αθήνα

Άγιος Διονύσιος ο

έγινε η αγαπημένη του πόλη. Ο 8

Αρεοπαγίτης


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Λιοσίων 22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5241981, 210 5242583  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθηνάς 63 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3722141, 210 3722163 ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λιοσίων 22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5277420-23 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ . . . . . . . . 210 5277352 ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΤΆΞΗΣ . . . . . . . . . . . . 210 6977000 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ . . . . 210 5277575 ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΥΑΔΑ)-Ίδρυμα Αστέγων Σοφοκλέους 70 & Πειραιώς 35 . . . . . . . . . . . . . . . 210 5246516  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ . . 210 5127942, 210 5125732 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5143394, 210 5147695 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5128789, 210 5122627 ΙΑΤΡΙΚΉ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ ΚΈΝΤΡΟ ΆΜΕΣΗΣ ΒΟΉΘΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 166 ΚΈΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7793777 ΓΡΑΜΜΉ ΑΙDS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7222222 ΕΦΗΜΕΡΕΎΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ - ΚΛΙΝΙΚΈΣ ΙΚΑ . . 14944 ΕΦΗΜΕΡΕΎΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΊΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14944 ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΉΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΑΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ . . . . . . . . . . . . . 185 ΑΤΤΙΚΌ ΜΕΤΡΌ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5194001 ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌΣ ΣΙΔΗΡΌΔΡΟΜΟΣ . . . . . . . . . . 210 5272000 ΤΡΑΜ ΑΘΉΝΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9978000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΌΣ ΣΙΔΗΡΌΔΡΟΜΟΣ . . . . . . . . . . . . 210 3248311 ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΌΜΩΝ ΕΛΛΆΔΟΣ 210 5297777 ΣΤΑΘΜΟΊ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1440, 210 5124910 ATHENS SIGHTSEEING PUBLIC BUS N. 400 . . . . . . . . . . 185 ΘΑΛΆΣΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΠΛΟΊΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14944 ΛΙΜΆΝΙ ΠΕΙΡΑΙΆ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 4226000 ΛΙΜΆΝΙ ΡΑΦΉΝΑΣ . . . . . . . . . . . 22940 22300, 22940 22481 ΛΙΜΆΝΙ ΛΑΥΡΊΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22920 25249 ΛΙΜΆΝΙ ΑΓΊΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ . . . . . . . . . . . 22350 31759 YΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΜΠΟΡΙΚΉΣ ΝΑΥΤΙΛΊΑΣ . . . . . . 210 4191700 ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Διον. Αρεοπαγίτου 15 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9000900 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ Τοσίτσα 1 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8217724, 210 8217717 ΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ Παπαρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος . . . . . 210 3231397 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ Ερμού 148 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3463552 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ Βασ. Σοφίας 22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 2139572 ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ Πανεπιστημίου 12 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3632057 ΜΠΕΝΑΚΗ Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας . . . . . . 210 3671084 www.odigos-epixeiriseon.com

ΜΠΕΝΑΚΗ Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, Κεραμεικός . . . . . 210 3453111 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ Δωδώνης 119, Σεπόλια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5126611 ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα 210 3243972, 210 3243987 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1, (Μέγαρο Σταθάτου)216 8001054 ΛΟΥΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ Αναπαύσεως 20 και Τιμολέοντος 2, Μετς . . . . . 210 9232568 ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Κυδαθηναίων 14, Πλάκα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3312995 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας . . . . . . . . . . . . . 210 7224238 ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3452150, 210 3414466 ΣΤΟΑ ΑΤΤΑΛΟΥ (ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ) Αδριανού 24, Μοναστηράκι . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3210185 ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Πανεπιστημίου 32 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3382500

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Άμεση δράση αστυνομίας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 Άμεση επέμβαση Λιμενικου Σώματος . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 Άμεση επέμβαση Ναυτονομίας . . . . . . . . . . . . . . 210-6551900 Άμεση επέμβαση Στρατονομιάς . . . . . . . . . . . . . 210-7777777 Άμεση ιατρική βοήθεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 166 Ανοιχτή συμβουλευτική Γραμμή για το AIDS . 210-7222222 Αστυνομία Αεροδρομίου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3536919 Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού . . . . . . . . . . . 210 8707000 ΕΛΠΑ οδική βοήθεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10400 Εφημερεύοντες ιατροί Αττικής . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1434 EXPRESS SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1154 HELLAS SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1057 Ιατροί SOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1016 Ιατρικό κέντρο Αθηνών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6198115 Ιατρικές συμβουλές . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5212054 Κέντρο άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης . . . . . . . . . . . . 197 Κέντρο αιμοδοσίας ΕΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7787807 Κέντρο δηλητηριάσεων . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7793777 Κοινωνική βοήθεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 197 Νοσοκομεία 7 Κλινικές ΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1434 Πυροσβεστική υπηρεσία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 199 Τουριστική αστυνομία (πληροφ. ΕΟΤ) . . . . . . . . . . . . . . . . . 171 Τροχαία Αθ. Υπ. Δημ. Τάξης - Β τμήμα . . . . . . . . 210-5284120 Τροχαία Πειρ. Υπ. Δημ.Τάξης - Β τμήμα . . . . . . . 210-4175158 Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 Φαρμακεία Αθηνών-Πειραιώς & Προαστ. . . . . . . . . . . . . .1434

ΓΕΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Αποτελέσματα αγώνων στοιχήματος . . . . . . . . . . . . . . . . 1400 Αποτελέσματα ΟΠΑΠ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1444 Βλάβες ΔΕΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10503 Δρομ. Πλοίων - Ολυμπ. - ΟΣΕ - ΚΤΕΛ . . . . . . . . . . . . . . . . . 1440 Δρομολ. Ακτοπλοϊκών συγκ/νιών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1440

9


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Δρομολ. Αστικών συγκοινωνιών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 185 Δρομολ. Ολυμπ. Αεροπ. (εσωτ.-εξωτ.) . . . . . . . . 210-9269111 Δρομολ. Σιδηρ/μων Εξωτερικού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1440 Δρομολ. Σιδηρ/μων Εσωτερικού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1110 ΙΚΑ (γραφ. επικοινωνίας με τον πολίτη) . . . . . . . . . . . . . . . . 184 Ιππόδρομος & Εθν. Λαϊκά Λαχεία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1445 Κ.Τ.Ε.Ο. πληροφορίες . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1425 Μετεωρολογικό δελτίο Αττικής & Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1448 Μετεωρολογικό δελτίο (υπόλοιπη Χώρα) . . . . . . . . . . . . 1448 Οργάνωση προστασίας καταναλωτή . . . . . . . . . 210-3304444 Σώμα ελεγκτών προστασίας Περιβάλλοντος . 210-6459192 Τηλέφωνα υπεραστικών λεωφορείων . . . . . . . 210-5124910 Τηλεφωνική έκδοση πιστοποιητικών . . . . . . . . . . . . . . . . 1502 Τουριστικές πληροφορίες ΕΛΠΑ . . . . . . . . . . . . . 210-6068835 Υπηρεσία τουριστικών πληροφοριών . . . . . . . . . . . . . . . . . 174 Χαμόγελο του παιδιού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1056 Χρηματιστήριο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3612053 Ώρα Ελλάδος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14814 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ Μεσογείων & Κανελλοπούλου 1 . . . . . . . . . . . . . 210-7494000 414 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ (Σ.Ν.Ε.Ν.) Ταζ. Βέλλιου 6, Πεντέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8041158 ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ Αγ. Όλγας 3-5, Ν.Ιωνία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2776612 ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Λ. Αλεξάνδρας 171, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . 210-6409000 ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 251 ΓΝΑ Π. Καννελοπούλου 3, Παπάγου . . . . . . . . . . . . . . 210-7463399 ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ Βας. Σοφίας 72, Χίλτον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7220812 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βας. Σοφίας 80, Ιλίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2162000 ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 25ης Μαρτίου14, Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2003200 ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΣ (ΑΦΡΟΔ. & ΔΕΡΜ. ΝΟΣΩΝ) Ι. Δραγούμη 5, Παγκράτι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7265000 ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Άντερσεν 1, Ν. Ψυχικό . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6974000 ΑΡΕΤΑΊΕΙΟΝ Βασ. Σoφίας 76, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7286000 ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ Βασ. Παύλου 1, Βούλα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2163614 ΑΤΤΙΚΟΝ Ρίμινι 1, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5831000 ΓΕΝΙΚΌ ΚΡΑΤΙΚΌ - «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΆΣ» Λεωφόρος Μεσογείων 154, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 7768000 ΓΕΡΟΥΛΑΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Αραχώβης 35, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3810385 ΔΑΦΝΙ (ΨΥΧΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ) Λ. Αθηνών 374, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 538889 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ Αλκιβιάδου 4, Πλ. Βάθη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8257440 ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ Ιερά Οδός 343, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2046000 ΕΘΝ. ΙΔΡ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

10

Χασιάς 9η στάση, Ίλιον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2314103 ΕΛΠΙΣ Δημητσάνας 7, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6434001 ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Λ. Μεσογείων 107, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6972000 ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ερ. Σταυρού1, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6414000 ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Υψηλάντου 45-47, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2041000 ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Παπαδιαμαντοπούλου 18-20, Ιλίσσια . . . . . . . . 210-7470555 ΘΡΙΑΣΙΟ Λεωφ. Γ. Γεννηματά, Μαγούλα . . . . . . . . . . . . . . . 210-5534000 ΙΑΣΩ Α.Ε. Λ.Κηφισίας 37-39 Μαρούσι . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6184000 ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. Διστόμου 5-7, Μαρούσι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6198100 ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ Άρεως36, Π.Φάληρο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9847961 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Βασ. Σοφίας 114, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . 210-7483770 ΚΑΤ (ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ) Νίκης 2, Κηφισιά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2086000 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Ασκληπιού 31, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3674002 ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ «Η ΜΗΤΕΡΑ» Δημοκρατίας 65, Ίλιον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2015700 ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΝΗΣ Νοταρά 58, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3841313 ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ (ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΑΘΗΝΩΝ) Μεσογείων 154, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . 210-7785015 ΛΑΪΚΟ ΝΟΣ. ΑΘΗΝΩΝ (Β. ΠΑΥΛΟΥ) Αγ. Θωμά 17, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7456000 ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΩΝ Δωδεκανήσου 1, Αγ.Βαρβάρα . . . . . . . . . . . . . . . 210-5447691 MEDITERRANEO ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ηλείας 10-12, Γλυφάδα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9628167 ΜΕΤΑΞΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ Μπόταση 51, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4284444 ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ Εθν. Μακαρίου 9, Ν.Φάληρο . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4809000 ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Δεινοκράτους 70, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7261000 ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ . . . . . 210-5573437 ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ Δ. Μαντούβαλου 3, Νίκαια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2410000 ΝΙΜΙΤΣ Μ. Πετράκη 10-12, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7288001 ΝΟΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Δωδεκανήσου 1, Αγ.Βαρβάρα . . . . . . . . . . . . . . . 210-5613572 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας 105-107, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6412600 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4297039 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ Τέρμα Ζαϊμη, Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6138460 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ελ. Βενιζέλου 26Α, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3646954


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Σωκράτους 32, Ν. Ηράκλειο . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2816598 ΠΑΙΔΩΝ (ΑΓ. ΣΟΦΙΑ) Θηβών & Μ. Ασίας, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7467000 ΠΑΙΔΩΝ (ΑΓΛΑΐΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ) Θηβών & Λεβαδείας, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2009144 ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚ. Β. ΑΤΤΙΚΗΣ) Ιπποκράτους 8, Πεντέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8036300 ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Ιακωβάτων 43, Κ. Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2042192 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΕΝ. ΝΟΣ. Βας. Σοφίας 80 & Λούρου 1, Ιλίσια . . . . . . . . . . . 213-2051201 ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» Πλ. Ελ. Βενιζέλου, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . 210-6402000 ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8039001 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ (ΑΓ. ΕΛΕΝΗ) Δ. Σούτσου 21, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6444357 ΣΩΤΗΡΙΑ (ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΘΩΡΑΚΟΣ) Λ. Μεσογείων 152, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . 210-7763100 ΤΖΑΝΕΙΟ (ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Τζανή & Αφεντούλη, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . 210-4519411 ΥΓΕΙΑ Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι . . . . . . . . . . . . . . . 210-6827940 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΉ ΚΛΙΝΙΚΉ ΑΘΗΝΏΝ Βασ. Σοφίας 72-74, Αθήνα . . . . . . . . 2107291388, 210728940 ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔ. ΚΕΝΤΡΟ Λ. Συγγρού 356, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9493000 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ) ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ Βαθυκλέους, Πλ. Πλυτά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7519411 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ Τιμαίου & Πύλου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5130600 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Μηλέων & Αλεξάνδρας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6445028 Δ. Πλακεντίας & Φθιώτιδος . . . . . . . . . . . . . . . 210-6912918 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ Αντιόπης & Αρκεσίνης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8617871 Αυξεντίου & Μάτση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8616255 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Μητσάκη & Πολυλά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2025634 Πανδίωνος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2519333 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τσόχα & Μελά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6444777 ΓΟΥΔΗ Κανελλοπούλου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7771990 ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Βλαχάκη & Καραθεοδωρή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6714877 Βλάχου & Εφταλιώτη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6725060 Πλ. Κρημνίτσης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6711016 ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Αστραπόγιαννου & Νικήτα . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6913524 Ευελπίδων . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8843137 Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ Καβάφη & Ζαφειροπούλου . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2025635 ΚΑΡΑΒΕΛ Ουμπλιανής & Διοχάρους . . . . . . . . . 210-7211100 ΚΟΛΩΝΟΣ www.odigos-epixeiriseon.com

Λένορμαν & Αλεξάνδρας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5148280 Λεάνδρου & Ιφιγένειας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5153725 ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ Πυθέου & Αγκύλης . . . . . . . . . . 210-9225545 ΛΑΜΠΡΙΝΗ Τεώ & Αμυκλών . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2928206 Ν. ΚΟΣΜΟΣ Σαρκουδίνου & Μουράτη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9222620 Χέλντραϊχ 15 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9216215 ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου & Φρύνωνος . . . . . . . . . . . 210-7012579 ΠΑΤΗΣΙΑ Αιλιανού & Σίφνου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2018883 Πασσώβ 10 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2287506 ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Αθηνοδώρου 61 . . . . . . . . . . . . . . 210-34226422 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αχαρνών 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 212-2124000 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Λεωφ. Μεσογείων 96 Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7767000 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Λ. Μεσογείων 227-231, Χολαργός . . . . . . . . . . . . 210-6598100 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Λεωφ. Βας. Σοφίας 1, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3681000 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ηρώδοτου Αττικού 19, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 210-3385231 Γ. Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Γ. Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Αθήνα . . . . . . . . . 210-9098000 ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Πειραιώς 40 Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5295101 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Σταδίου 24 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3744000 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Νίκης 5-7, Π. Συντάγματος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3332000 Ακτή Βασιλειάδη, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4191700 ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ανδ. Παπανδρέου 37, Μαρούσι . . . . . . . . . . . . . . 210-3442000 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Αμαλιάδος 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-1515000 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 210-8201100 Τσόχα 7, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8707435 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Π. Κανελλοπούλου 4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6924558 ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριστοτέλους 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5232821 ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Αναστάσεως 2 & Στρ. Τσιγάντε, Παπάγου . . . . 210-6508000 ΚΤΕΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ www.ktel.org . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14505, 14944 ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5124911 ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8317109 ΠΛΗΡΟΦ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ . . . . . . 210-8808080 ΚΤΕΟ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΣΙΑ) Ελληνικό . . . . . . . 210-9969440, 210-9936755, 210-9936758 Καλύβια Θορικού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 229-1038463

11


12


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙ ΧΟΜΠΙ

 ON LINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ . . . 15  ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . 20  PERSONAL TRAINER . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23  PET SHOP - e-SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24  PILATES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23  YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22  ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . 23  ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ-ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . 14  ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - e SHOP . 15  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23  ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ-CD-DVD . . . . . . . . . . . . . . . 22  ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 21  ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24  ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ . . . . 18  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21  ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 21  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18  ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 17  ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ-ECDL . . . . . . . . . . . . . . . . . 20  ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ . . . . . . . . . . . . 17  ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21  ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ . 24  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . . . . . 14  ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16  ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16  ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 www.odigos-epixeiriseon.com www.odigos-epixeiriseon.com

 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . 15  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15  ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . 15  ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . . . 14  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24  ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20  ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST . 21  ΣΧΟΛΕΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ . . . . . . 14  ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . 23  ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ - MΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . 22  ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ . . . 22  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . 18  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . 17  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18  ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . 18  ΩΔΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22  ΩΔΕΙΑ - ΣΧΟΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ . . . . . . . . . 23

13


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος Διευκόλυνση της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας και της προαγωγής της γλωσσικής ταυτότητας της κοινότητας των Κωφών.

ΚΟΝΤΗ ΜΑΡΙΑ Βεΐκου 84, Κουκάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9220608 BEST BOOK HUNTERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3603473 COMPENDIUM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221248 DEUTCHE BUHHANDLUNG . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3225294 LIBRERIA ESPANOLA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3645779 LIBRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7247116 PAPER+PAPER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3310570 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3639336

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ NOTOS BOOKS-ΒΙΒΛΙΑ-BUCHER Ομήρου 15, Αθήνα www.notosbooks.gr . . . . . . . . . 210 3629746, 2103636737

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΙΑ ΠΑΛΑΙΑ & ΣΠΑΝΙΑ ΒΙΒΛΙΑ Μαυρομιχάλη 7, Αθήνα www.spanosrarebooks.gr . . . . 210 3614332, 210 3623917

ΣΧΟΛΕΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΖΑΧΑΡΩΦ 1 (1ος ορ.), Τ.Κ. 115 21 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ, Tηλ./fax: 210 5229269, Κιν. Σχολής: 6948 549947 e-mail: omke2006@otenet.gr, www.omkeng.gr ΟΜΚΕ - ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Ζαχάρωφ 1, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.omkeng.gr . . . . . . . . 210 5229269, Κιν.:6948 549947

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Βαλαωρίτου 9Β, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8080866 Αγίων Θεοδώρων 7, Κηφισιά . . . . . . . . . . . . . . . www.ket.gr

ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ ΠΥΡΗΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ιπποκράτους 16, Αθήνα . . . . . . 210 3602883, 210 3615223 ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ Φειδίου 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3800029 ΑΒΑΚΑΣ Αιλιανού 39, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2013203 Β.-Γ.-Δ. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. Πανεπιστημίου 39, Αθήνα www.loukopoulos.edu.gr . . . . 210 3232729, 210 3227942

14

FAGOTTO BOOKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . INTERBOOKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LIBRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΛΛΕΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΘΥΜΑΡΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3645147 210 3633629 210 7247116 210 3641120 210 3303035 210 3634901


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ ΙΚΑΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3225152 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3628492

ON LINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ POLYGLOT BOOKSTORE Ακαδημίας 84, Αθήνα www.polyglotbooks.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3300455

ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Αραχώβης 30, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3636090 ART BOOK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3302884 COPY CORNER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5246311 ELEPHANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2523255 SIGMA TRADING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 6459454 ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3611186 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΛΞΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3612280 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . 210 5120728 ΤΡΙΑΝΤΟΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8252063 ΤΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ . . . . . . . . . . . 210 5138070 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7783000

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΕΟΣΚ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Σόλωνος 100, Αθηνα info@eosk.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3646125

ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - E SHOP

Librairie Electronique d’ Athènes Γαλλόφωνο Βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας & E-SHOP 60, rue Sina, 10672, Athènes, Tel.: 211 0120547, 211 0120548 info@lea-books.gr, www. lea-books.gr

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ L.E.A. Ε.Π.Ε. Σίνα 60, Αθήνα www.lea-books.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0120547 www.odigos-epixeiriseon.com

ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ Κρέοντος 143, Σεπόλια, Αθήνα . . . 211 0120693,Κιν.:6947 600298 www.zouzounoxora.gr

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΖΙΓΚΟΤΖΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δραγατσανίου 6, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3311324 BOOK AND PLAY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FANTASY SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . JACK IN THE BOX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NEVERLAND . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . WU SUMEI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ZINA STAR ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 6775510 210 8252158 210 7258735 210 3600996 210 3224922 210 3423050 210 2519553

15


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (συνέχεια) ΖΟΥΖΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3639182 ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3251649

TΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ Παρασκευοπούλου 63, Πλ. Θυμαράκια, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.tampoumpoukakia.blogspot.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8325036, Κιν.: 6973 373860

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Για συνεστιάσεις, χορούς, δεξιώσεις, συνέδρια, παιδικά πάρτυ, γάμους, διαφημιστικά, προώθηση προϊόντων, βαπτίσεις, εκδηλώσεις (εταιρικές, κοινωνικές,

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Νικοπόλεως 29, Κάτω Πατήσια filoxeniaschool@gmail.com . . . . . . . . . . . . . . . 210 8621121

συλλόγων, σχολικές)

καθώς και για prive παραστάσεις...

Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Τρίσταν σας υπόσχεται μια μαγευτική εμπειρία!

6981997069

www.tristan.com e-mail: info@tristan.com

TRISTAN MAGIC www.tristan.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6981 997069

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Η ZEΣΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΑΣ Μπερόβου 25, Άνω Κυψέλη, Αθήνα www.folitsa.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8225388

SUNNY Γενναίου Κολοκοτρώνη 56, Φιλοπάππου, Αθήνα www.sunny.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3609272

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Σίφνου 10, Πλατεία Κολιάτσου, Αθήνα www.ztp-paidikosstathmos.gr . . . . . . . . . . . . 210 2232295

16


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ Αγίου Μελετίου 11-13, Αθήνα, Κυψέλη www.tokaravaki.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8212571

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΚΚΟΒΑ Καρέα 14-18, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9221196

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

BOOM BOOM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6420415 GOLDEN MANAGEMENT ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . 210 8815560 PERPERINO KIDS GARDEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2587336 ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5139409 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 6464466

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΑΣΣΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Παπαδιαμαντοπούλου 34, Ιλίσια . . . . . . . . . . 210 7778776 ΤΟ ΜΕΛΙ Σπετσοπούλας 7, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8841180, 210 8251798 ARCOBALENO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2010357 DOROTHY SNOT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6427594 ΑΓΚΑΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3229291 ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2020489 Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8317654 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2235575 ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8226523 Ο ΑΡΚΟΥΔΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6927293 ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2280282 ΣΤΟΡΓΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8823590 ΤΑ ΚΥΨΕΛΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8628610 ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ . . . . . . . . . . . . . . 210 2520308 ΤΟ ΡΟΔΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2281081 ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8319991 ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΧΥΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2012370

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Μαθήματα Αγγλικών IELTS Proficiency Intensive

bokos EXCLUSIVE ENGLISH LANGUAGE INSTITUTE

(12 months)

Proficiency 2nd Years (9 months)

Proficiency Exam Teachniques (3 months)

Business English Workshops Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑδΙΚΕΣ ΕξΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΕΑΠ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ Πατησίων 139, Αθήνα (Πλησίον ΗΣΑΠ) τηλ.: 210-86.17.494, κιν.: 6980 116.523 www.yourstudycommunity.gr YOUR STUDY COMMUNITY Πατησίων 139, Πλατεία Αμερικής www.yourstudycommunity.gr . . . . . . . . . . . . 210 8617494 www.odigos-epixeiriseon.com

Ιπποκράτους 68Α, Αθήνα, Τηλ.: 2103390625 (6 τετράγωνα πάνω από το Μετρό Πανεπιστήμιο)

www.bokos.gr

BOKOS Iπποκράτους 68Α, Αθήνα www.bokos.gr . . . . . . . . . 210 3390625, Κιν.: 6977 010267 MIR RUSSEL LANGUAGE CENTER Κολοκοτρώνη 15, Σύνταγμα www.mir.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3819310 INLINGUA ATHENS ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3214414

17


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (συνέχεια) ITALINGUA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 3303695 KALANDRANIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8653384 LINGUA FRANCA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 6756602 ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2025205 ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3413764 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΖΑΝΕΤΟΣ  . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3304535

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΚΙΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Βείκου 9-11 & Εκάτης 2, Γαλάτσι www.alkimo.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2222114

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9230095 ΚΟΥΤΡΟΖΗ ΕΙΡΗΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6918028 ΠΑΙΔΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3819136 ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8676600 ΠΡΑΞΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3462253 ΠΡΙΣΜΑ  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5235523

ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΕTWORK Λεωφ. Βασ. Σοφίας 84, Αμπελόκηποι . . . . . . 210 7488131

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΜΠΕΛΝΤΕΚΟΣ Π. - ΣΑΡΑΣΙΤΗΣ Δ. Μηθύμνης 16Β, Πλατεία Αμερικής . . . . . . . . . 210 8670130

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ LIBRAIRIE ANCIENNE CERAT . . . . . . . . . . . . . . . . ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3616330 210 3616204 210 3610508 210 3678800

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ

ΑΝΕΛΙΞΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Aχαρνών 140 , Αθήνα www.anelixi.fro.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8816322 ΠΡΙΣΜΑ-Β. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Πειραιώς 209Β, Ταύρος www.prismafme.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3479163 PUBLICSCHOOL.GR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3822495 ΑΝΕΛΙΞΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8611180 ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3834533 ΕΞΕΛΙΞΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5121032 ΕΟΡΓΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8219556 ΕΡΕΥΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2103422058

18

FOCUS ART . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PHOTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . STUDIO KOMINIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΚΤΙΝΑ Ε. & Α. ΑΝΝΙΝΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΑΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΑΡΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ν. ΚΟΛΙΟΠΑΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. . . . . . . . . . . . . . . . . . Π. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΦΑΙΔΩΝ ΨΑΛΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7293162 210 3230816 210 3601608 210 7242935 210 3238737 210 3607693 210 3818864 210 3610682 210 3216828 210 3617466 210 3631310

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ (σελ.: 19) Αριστοτέλη 132, Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2283511, Κιν.: 6972 884603


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

www.odigos-epixeiriseon.com

19


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (συνέχεια) ΑΓΚΑΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΧΥΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3229291 210 9337863 210 3614119 210 5129959 210 2012370

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ-ECDL ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Μαντινείας 22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 212 1005466 APPLE STUDIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3479452 THE CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6454436 ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6427498 ΟΡΑΜΑ ΓΝΩΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8319411

ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Α.Ε. Ακαδημίας 78, Αθήνα www.amarantos.gr . . . . . . . . . . 801 1111960, 210 3800237 NICOLAS CENTER OF STYLE - NICOLAS ΑΕΒΕ . 210 5246300 ΑLESSANDRO ACADEMY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3211277 ΝΙΚΗ ΛΑΚΚΑ - ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ . 210 3216467

ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

FREDDY MAKEUP STAGE Παλλάδος 24-26, Mοναστηράκι www.freddy.com.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3310111

20

SCHOOLNET Ηρούς 4, Κολωνός, Αθήνα www.schoolnet.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8220320


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST MAKE UP LAB BY YIANNIS MARKETAKIS Aγίων Αναργύρων 41, Ψυρρή, Αθήνα www.makeuplab.gr . . . . . 212 1029035, Kιν:6944 888454 MANOS VYNICHAKIS MAKE UP WORKSHOP-ΑΜΕ HHSL ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3318004 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. . . . 210 8827696

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

MΟΡΦΕΣ

Σεμινάρια Κοσμήματος, Decoupage, Κεριού, Πλεξίματος και άλλα... Κατάστημα ειδών Ζωγραφικής & Χόμπι

Λεωφ. Ιωνίας 298-300 • Άνω Πατήσια ΤΚ 11144 • Τηλ.: 210 21 11 330 email: info@ergastirimorfes.gr www.ergastirimorfes.gr ΜΟΡΦΕΣ Λεωφ. Ιωνίας 298-300, Αθήνα www.ergastirimorfes.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2111330

ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ 3ης Σεπτεμβρίου 64, Πλατεία Βικτωρίας www.kentroraix.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8812104 ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΜΕΝΗ Σπύρου Τρικούπη 34 Εξάρχεια www.armenis.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8253489 ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΕΑΚΗ - ΜΟΥΣΤΑΚΗ Εκφαντίδου 33, Παγκράτι, Αθήνα payiaveaki@yahoo.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7016934 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 210 3235592 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΜΗΔΗ ΦΩΤΙΑΔΗ . . . 210 8216912 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ . . . . 210 5225634 ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3470670 ΠΡΟΒΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8818326 ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Β . 210 6411821 ΣΧΟΛΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ . . . . . . . . . . . 210 8230124 ΤΡΆΓΚΑ - ΒΟΓΙΑΤΖΉ ΜΑΡΊΑ Α . . . . . . . . . . . . . . . 210 8231790

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ- ΧΟΡΟΥ Δικαιάρχου 106-108, Παγκράτι www.omadaplani.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7019616 www.odigos-epixeiriseon.com

21


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ - CD - DVD

YOGA

SIRENS RECORDS Νικηταρά 14, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3822304

SWAHA YOGA CENTER Καλλισπέρη 11, Ακρόπολη www.swahayoga.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9229251

ANDROMIDAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3814672 DRUMMWORLD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3802270

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ - MΠΑΛΕΤΟΥ CENTERS OF CLASSICAL BALLET ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΟΥΒΑΛΗ Ωροπού 97, Γαλάτσι . . . . 210 2918834, Kιν.: 6945 104882

YOGA HOUSE ΚΕΝΤΡΟ YOGA- PILATES Δρυόπων 20, Άνω Πετράλωνα www.yogahouse.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3450020 ART ACT AREA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ATHENS YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SATYANANDA ATHENS YOGA CENTER . . . . . . WHITE ELEPHANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

211 4035789 213 0383611 210 3311178 210 9249134

ΩΔΕΙA BYZANTINO ΩΔΕΙΟ Δάβαρη 5 & Μελετίου Βασ. - Γούβελη 12, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210-9019344, 210-9025523 ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ Ζωναρά 6, Αθήνα www.ethn.odeioneapoleos.com . . . . . . . . . . 210 6429239

THE DANCE CLUB BY KYPSELI Κυψέλης 94, Κυψέλη www.thedanceclub.gr . . 210 8695222, Kιν.: 6984 633046 ACADEMIA DEL TANGO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3310605 ART STUDIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0185185 DANCE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 5230582 DANCE UP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3257774 SERESTA DANCE COMPANY . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5226359 ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΝΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2911135 ΜΕΝΕΓΑ ΜΑΡΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8816381 ΜΟΡΙΑΝΟΒΑ ΣΟΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8231319 ΠΕΤΡΟΒΑ ΑΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2236364 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7717652 ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6411401 ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ . . . . . . 210 5224812 ΤΕΡΨΙΣ ΧΟΡΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6915236 ΤΟΥΑΝΕ-ΝΟΤΑΡΗ ΜΑΡΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6925127 ΦΩΛΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3253230 ΧΟΡΟ LOGIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5231060 ΧΟΡΟΔΙΑΣΤΑΣΗ DANCE DIMENSION . . . . . . .  210 2710079 ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7231957 ΧΟΡΟΤΕΧΝΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 3451134

ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ Κ. ΚΑΙ Ε. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Ναυάρχου Νοταρά 17, Αθήνα www.c-e-zacharakis.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8810663

22

ΕΝΑΡΜΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ Αχαρνών 314 & Άτλαντος, Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8542272, Kιν.: 6948 302376 ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ Σπύρου Λάμπρου 7, Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2027255, Kιν.: 6946 564696 ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . AMADEUS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MODERN MUSIC SCHOOL . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΤΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ . . . . . . . . . . . . ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΝ ΩΔΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7244251 210 8672416 210 3839400 210 9227762 210 8627575 210 5233175 210 2933707 210 3818335 210 6452445 210 3821396


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ ΝΕΑ ΤΕΧΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΟΠΕΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΩΔΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΩΔΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΙΣΤΡΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 8827570 210 2232339 210 8657700 210 8232660 210 5143133 210 2028185 210 9026826 210 6718133

GYM LOOK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3477413 GYMNASTIK INSTITUT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5228207 HOLMES PLACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3259400

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΩΔΕΙΑ - ΣΧΟΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ VOCAL STUDIO Γεωργαλά 8, Αθήνα www.vocalstudio.gr . . . . . . . . . 210 6470396, 210 6461864

PILATES DOO BE BOP Ομήρου 66, Κολωνάκι, Αθήνα www.doobebop.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3645095 ALMA PILATES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . EQUILIBRIUM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NEW YORK FITNESS CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PERSONAL TRAINING PLACES  . . . . . . . . . . . . . . PILATES FLOW . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . STUDIO BODYCENTRIC  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ  . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7240296 210 7214518 210 2025488 210 7220106 211 4084711 210 7470729 210 3645582

PERSONAL TRAINER XAMΠΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Tσακάλωφ 28, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3390090

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ BODY ART Λεωφ. Ιωνίας 187-189 ΑΘΗΝΑ . . . . . . . . . . . . 210 2023719 NOTORIUS Κ. Παλαμά 2-4 & Λεωφ. Γαλατσίου 7, Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2022666 THE FITTING ROOM Καρνεάδου 12, Κολωνάκι www.thefittingroom.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7254310 ATHENS GYM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8820927 BIODYNAMIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6913084 BODY FITNESS CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3601594 BODY FITNESS CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3601594 CHAMPIONS GYM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8239051 CHRIS POWER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 8811988 CORPUS FITNESS CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2929338 DESPORT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6918024 EFFECTIVE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9011635 GOLDEN GYM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8846410 GUINESS GYM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6442565 www.odigos-epixeiriseon.com

BODY MIND ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΑΚΗΣ Ναυάρχου Βότση 72-74, Κάτω Πατήσια . . . . 210 8319823 BODY ART . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2023719 HERMES CLUB SPORTS N DANCE . . . . . . . . . . . 210 9311864 OLYMPIC FITNESS GYM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5149159 PALESTRA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7483333 TIGER CLUB  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6920203 ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ . . . . . 210 5154507 ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2116470 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΪΚΙΝΤΟ . . . . . . . . . . . . . . 210 8811768

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ HELLAS FIT AND POWER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0676064 TENNIS CLUB - ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9232872 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9241632 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ . . . . . . . 213 0343603 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ . . . . . . . . . . 210 4112455 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ . . . . . . . . . .  210 2114538

23


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ (συνέχεια) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ . . . . . . . 210 3312955 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΜΜΑΧΟΝ . . . . . . . 210 9210504 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2525734 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π . . . . . . . . . . . . . . .  210 2930414 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ . . . . . . . 210 9216155 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3636950 ΕΟΧ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234412 Η ΠΡΟΟΔΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6410939 Ο ΜΑΧΗΤΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΔΑΦΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9010300 ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ . . . . . . . 210 8314080 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8829631 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 210 8841841 ΠΑΕ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2530692 ΠΕΠΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5142608 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΦΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5230359 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8622706

ΤΣΑΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2013060 ΧΟΒΟΛΟΥ ΑΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6432484

PET SHOP - E-SHOP MR ZOO Kρατίνου 7, Ομόνοια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3216727

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Π.Π.Ε Συγγρού 65 & Ζαν Μωρεάς 27, Νέος Κόσμος www.oppe.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9213118

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ PLANET SEA Χριστιανουπόλεως 49, Γαλάτσι . . . . . . . . . . . . 210 2922339 PERFECT FISHING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5140030 DISPAN ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3477847 ΤΟ ΑΣΤΡΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9223813 VALPAK ΑΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3232538 ΧΕΙΛΑ ΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3218282 ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8323882 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3249462

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΝΑ-ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ Κόνιαρη 31, Λυκαβηττός . . 210 6426502, Κιν.: 6977 407598 ΚΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 9020924 ΖΑΚΚΑ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7564770 ΝΑΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8653956 Ο ΖΩΟΦΙΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7013983 ΣΙΜΟΥ ΧΡΥΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9221123 ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΦΙΛΑΡΕΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5137989

24

PETS&FRIENDS Ελ. Βενιζέλου 109, Ν. Σμύρνη . 210 9313450, Κιν.: 6947185615 Ωκεανίδων 10, Ν. Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9370721 www.pets-friends.gr ΖΩΟΦΙΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3636234 AFRICA ZOO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8629295 CANARIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8222353 DT SYSTEMS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9220152 FUNKY PET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6455038 PET AVENUE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 6425319 PET CITY AΕΒΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 2221311 PET NEEDS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8623575 PET PLANET SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9215221 PETCORNER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 3820241 SIGMA PET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 7623523 ZOO PLANET  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5224403 ΖΩΟΠΟΛΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 9240230 ΖΩΟΦΙΛΙΑ  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 2281533 Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 9018688 ΤΣΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9221143


 CAFE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22  CAFÉ-BAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  CAFÉ-BAR-RESTAURANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23  CATERING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΕΣΤΙΑΣΗ  CREPERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 ΦΑΓΗΤΟ  FAST FOOD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26  FISH + CHIPS (ΨΑΡΙ + ΠΑΤΑΤΕΣ) . . . . . . . . . . . 31  FROZEN YOGURT- ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ . . . 24  HOT-DOG . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26  INTERNET CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23  MINI MARKET - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . 31  CAFÉ . .BAR . . . . .DELIVERY . . . . . . . . . . .ANAΨΥΚΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . .26  SNACK . . 24  CAFÉ BAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .27  VIDEO CLUB . . 32  CAFÉRESTAURANT- BAR RESTAURANT . . . ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . 30 . 29  WINE ITAΛΙΚΟ  CAFÉ - ΠΡΟΊΌΝΤΑRESTAURANT . . . . . . . . . .& . ΔΙΑΝΟΜΗ . . . . . . . . 30 34  ZYMHΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ  CAFÉ - SNACK DELIVERY . . . . . . . . . . . . . . . .26  ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . 34  CAFÉ -ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ  ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ . . . . . . . . . . .- .ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . .30 . . 35  COCTAIL & -BAR CATERING .  ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . .27 . . 33  CREPERIE . . .& . .ΕΜΠΟΡΙΑ . . . . . . . . . .ΕΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . 42  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ  CUP CAKES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .36 ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ . . . 35  FAST FOOD ΑΣΙΑΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . 29  FROZEN YOGURT .  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΙΝΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .36 . . 29  KENTΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ .  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .37 . . 28  MINI MARKET - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . .40  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ . . . 29  VIDEO CLUB .ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .42  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . 29  WINE BARS . ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . .ΚΟΥΖΙΝΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . .32  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . 29  ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ .  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .36 . . 28  ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ .ΑΝΑΤΟΛΗΣ . . . . . . . . 36 29  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ-ΓΕΥΣΕΙΣ  ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΒΟΤΑΝΑ  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .40  ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ . . . 37  ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟЇΟΝΤΑ . .  ΚΑΒΕΣΠΟΤΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ . . . . . . . . . . . .42 . . 35  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ .  ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . .42 . . 33  ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ . . . . .DELICATESSEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .36 . . 23  ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ - ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ  ΚΑΦΕΝΕΙΑΟΥΖΕΡΙ . . . . . . . . . . . . . ΚΑΦΕ . . . . . . . . . . 31  ΚΕΝΤΡΑ & ΤΣΑΓΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PARTY . . . . 26 29 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-RESTAURANT ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ .  ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .41 . . 38  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ  ΠΑΓΩΤΑ - GELATERIA . . . . . . . . . . . . . . . . . 36  ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23  ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 33  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ . . . . . . . . . . . 28  ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ Κ��ΥΖΙΝΑ . . . . . . 29  ΙΝΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ .  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ  ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .33 . . 30  ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .33 ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40  ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ - ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ . . . 35  ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ  ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ - ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . 33  ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .41 . . 31  ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ  ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANT) . 34  ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . .ΚΑΡΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . .41 . . 36  ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ .  ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ - ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . 41  ΠΑΓΩΤΟ-GELATERIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . .37 . . 24  ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ .  ΦΑΓΗΤΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37  ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .41 . . 32  ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΑ  ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ (JUICE BARS)  ΠΡΟΠΟ-ΛΑΧΕΙΑ . . . . . - . ΣΟΥΒΛΑΚΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .28 . . 33  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .40 & SMOOTHIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26  ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ . . 30  ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ  ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35  ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . - . ΟΥΖΕΡΙ . . . . . . . .- .ΡΑΚΑΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . .35 . . 27  ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ .  ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ - GRILL HOUSES . . . . . . . . 33  ΨΙΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .30 . . 33 www.odigos-epixeiriseon.com

25


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ - ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΦΕ & ΤΣΑΓΙΟΥ

GOPPION CAFFÉ (σελ. 1) Mεσολογγίου 10, Δάφνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.goppioncaffé.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9017633

ΚΑΘ’ΟΔΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3636171 ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9010636

CAFÉ

TAF . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3800014

ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ - JUICE BARS & SMOOTHIES

HOMESICK Ανδρέα Μεταξά 26, Εξάρχεια, Aθήνα . . . . . . 210 3801585 CANTINA SOCIAL CAFΈ Λεωκορίου 6-8 (εντός στοάς) Ψυρρή, Aθήνα . 210 3251668

ZENDO Σόλωνος & Πινδάρου 15, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . Fb.: Zendo Smoothies Juice Bars . . . . . . . . . . 210 3234827

CAFÉ - SNACK DELIVERY

MESTRE Γεωργίου Σταύρου 2, Ομόνοια, Aθήνα . . . . . 210 3315569

COCO CAFÉ Καυκάσου 151, Άνω Κυψέλη, Aθήνα . . . . . . . 210 8672323 FLOU Βουλής 35, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3234036 STARS Δεινοκράτους 125, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . 210 7242118 BRIDGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 7156771 CREMA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3467213 STREET 23 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7236370

26

ΠΕΡΑ ΚΑΦΕ Aιόλου 57 & Βύσσης, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 210 3232368


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2289045 ALABEIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3210101 ALFIERE CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3609795 ART CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9242065 BOOKSHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3828161 CAFÉ DEL SOL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3418169 CINCO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3643603 CRÈME CHOCOLAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9217151 ELAEA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9212280 LA FAVORITA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3839495 METRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3242921 OLYMPIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5233552 SARELLA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3618436 STRETTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3800872 ΙΝΤΡΙΓΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3300936 ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3816535 ΜΠΙΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4061238 ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9221138 ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3844355 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3242441 ΦΙΛΙΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3612850

CAFÉ- BAR

ΡΟΥΑ Ροβέρτου Γκάλλι 26, Ηρώδειο, Aθήνα Fb.: Ρουά - free wifi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4044074

AVLI Hρακλειδών 14, Θησείο, Aθήνα . . . . . . . . . . . 210 3470900

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ Αρκάδων 4, Πλ, Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα, Aθήνα www.myspace.com/brazilianabar . . . . . . . . . 211 7108428 www.odigos-epixeiriseon.com

SABOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BARHELONA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . THROUBI BAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΡΩΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΟΥΚΟΥΜΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3312330 210 3816262 210 3230928 210 8663461 210 3234814

COCTAIL & BAR CATERING

WHAT ABOUT A COCTAIL? Φλώρου 31 Αμπελόκηποι, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 6916166

27


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ Χαριλάου Τρικούπη 127, Εξάρχεια, Aθήνα . 215 5307827 ΓΕΥΟΜΑΙ & ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ Νηλέως 11, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3452802

ΚΑΦΕ ΝΗΣΙΔΑ Βουλιαγμένης 44 & Ζεύξιδος, Νέος Κόσμος, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9231286, 210 9230880

ΕΡΩΔΙΟΣ Καλλιδρομίου 64, Εξάρχεια, Aθήνα . . . . . . . . 210 8839856

ΚΙΡΚΗ Αποστόλου Παύλου 31, Θησείο, Aθήνα . . . . 210 3466960 ΟΞΟ ΝΟΥ Εμμ. Μπενάκη 63-65, Εξάρχεια, Aθήνα . . . . . 210 3801778

ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΑ - ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΘΗΣΕΙΟ Ακάμαντος 2, Θησείο, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . 210 3473133

28

FIXEAT (σελ.: 29) Λεωφ. Συγγρού 79, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9200291


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

29


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ

NANOS Θεμιστοκλέους 45, Εξάρχεια, Aθήνα Fb.: nanos . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3304926 BEER ACADEMY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BEER TIME . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PULP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . RED LION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3816962 210 3228443 211 4069835 210 7228149 210 6450345

RIALTO Πανόρμου 27, Αμπελόκηποι, Aθήνα . . . . . . . 210 6443722 LA BRASSERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3326200 LIBRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3602307

CAFÉ - RESTAURANT

CAFÉ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΑ ΔΡΟΠΟΛΙΣ Αθηνοδώρου 10, Κάτω Πετράλωνα, Aθήνα . . 210 3475324 ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (σελ.: 31) Αγίου Πολυκάρπου 24 , Βοτανικός, Aθήνα . 210 3420595

CAFÉ - BAR RESTAURANT

CENTRALE Ευαγγελιστρίας 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3226681

ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ακάμαντος 1, Θησείο, Aθήνα www.athinaionpoliteia.com . . . . . . . . . . . . . . 210 3413795

LONTOS Αποστόλου Παύλου 33-35, Θησείο, Aθήνα www.lontosrestaurant.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3463844

30


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

31


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

CAFÉ - RESTAURANT (συνέχεια)

FAST FOOD

NICE N EASY- BIO CAFÉ/RESTAURANT Oμήρου 60, Κολωνάκι, Aθήνα www.niceneasy.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3617201

EVEREST Τσακάλωφ 14, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 3616791

ΟΡΦΕΑΣ Μαρασλή 13, Ευαγγελισμός, Aθήνα . . . . . . . 210 7221539 COMMERCE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ICE GRILL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LOCO TIENDA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MOMA REST AND CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΥΔΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

32

210 3225532 210 3220201 210 3801413 210 3211233 210 3251619

SIMPLY BURGERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18380

WINE BARS FABRICA DE VINO Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Ομόνοια, Aθήνα FB.: Fabrica de Vino . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3214148 HETEROCLITO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3239406


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ - GRILL HOUSES

MEATROPOLEOS 3 Μητροπόλεως 3, Αθήνα www.meatropoleos3.gr . . . . . 210 3241805, 210 3241806 O TZIMΗΣ Προύσσης 52, Αιγάλεω . . . . . . 210 5986275, 210 5908293

ΚΟΣΜΙΚΟΝ Αδριανού 119, Πλάκα, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 3246984

KALAMAKI BAR Δράκου 15, Κουκάκι, Αθήνα . 211 0171862, Fb.: KALAMAKI BAR Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Μητροπόλεως 69, Μοναστηράκι, Aθήνα . . . 210 3243905

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ Φραντζή Αμβροσίου 20, Ν.Κόσμος, Aθήνα www.facebook.com/pages Tα Αστέρια . . . . 210 9229303 ΤΟ ΠΡΟΔΟΡΠΙΟΝ Ακαδημίας 52, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3630400

ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ L’ARTIGIANO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6445111 PIZZA FAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9239025

ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ AGLIO OLIO & PEPERONCINO . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9211801

ΙΝΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΖΩΡΤΖ . . . . . . . . . . 210 3826505

ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕΑΤΜΕΑΤΜΕΑΤ Τσακάλωφ 10, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 3388676 www.odigos-epixeiriseon.com

DOSIRAK Βουλής 33, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3233330

33


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ACROPOLIS Ροβέρτου Γκάλλι 17, Aθήνα www.acropolis-restaurant.gr . . . . . . . . . . . . . . 210 9237260

Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Θρασύλλου 24, Πλάκα, Aθήνα www.spilia-akropolis.gr . . . 210 3235134, Κιν.: 6977358359 KOLONAKI Δημάκη 1, Κολωνάκι, Aθήνα www.kolonakipizza.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7226333

ΜΑ’ΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΦΙΞ (oπισθόφυλλο) Φαλήρου 49, Κουκάκι, Aθήνα FB.: Facebook.gr/maergio . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9210055 SISSIFOS Μνησικλέους 31, Πλάκα, Aθήνα www.sissifos.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3246043

ΠΑΛΑΙΑ ΙΘΑΚΗ Αγίας Φιλοθέης 2, Μητρόπολη, Αθήνα www.oldithaki.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3229995 ΒΛΑΣΣΗΣ Μαιάνδρου 15, Ιλίσσια, Aθήνα . . . . . . . . . . . . 210 6463060

34

MY PLATE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3451606 Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3220666 ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9233721


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ

ΤΡΑΤΑ Θεμιστοκλέους 8, Αθήνα www.trataathens.gr//www.athenstrata.gr . 210 3838531

ΓΚΑΖΟΧΩΡΙ Περσεφόνης 61, Κεραμεικός , Aθήνα . . . . . . 210 3424044 Η ΛΕΣΒΟΣ Εμμανουήλ Μπενάκη 38, Εξάρχεια, Aθήνα . 210 3814525

ΑΝΔΡΕΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3827820

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ - ΟΥΖΕΡΙ - ΡΑΚΑΔΙΚΑ

ΡΑΚΟΠΩΛΕΙΟΝ ΡΑΚΟΥΜΕΛ Εμμανουήλ Μπενάκη 71, Εξάρχεια, Aθήνα www.rakoumel.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3800506 H ΣΤΟΑ Θεμιστοκλέους 11, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3825961

ΑΡΟΔΟΥ Μιαούλη Ανδρέα 22, Ψυρρή, Aθήνα . . . . . . . 210 3216774 www.odigos-epixeiriseon.com

ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟ Τριπόδων 14, Πλάκα, Aθήνα www.scholarhio.gr . . . . . 210 3247605, Κιν.: 6944 628067 ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3212858

35


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - DELICATESSEN

ΑΘΗΝΑΙΚΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3231946 ΑΡΓΟΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8619728 ΑΡΤΟΣ ΑΡΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7213019 ΑΡΤΟΣ ΑΡΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7213019 Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΓΩΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8839915 ΚΟΥΛΟΥΡΟΤΟΠΟΣ ΑΛΠΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9420280

CUP CAKES CAKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7212253 PHILIPPE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7246466

FROZEN YOGURT

AMIR Λουκιανού 12, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 7234372 DEGUSTATION Κουμπάρη 5, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . . . 210 3627744

SNOYO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9237237 YOGOLICIOUS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3237394 ΥΟΖΕΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3603196

ΠΑΓΩΤΟ - GELATERIA ICE QUEEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9245096

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΡΤΙΣΤΟΝ Σπυρίδωνος Τρικούπη 61, Εξάρχεια, Aθήνα 210 8211029

LA MAISON DU FROMAGE Καψάλη 10, Αθήνα - Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . 210 7248101

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ

Ο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟΣ Τριών Ιεραρχών 94, Άνω Πετράλωνα, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3475702

36

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ορφέως 69, Βοτανικός, Aθήνα . . . . . . . . . . . . 210 3412066


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΑΦΟΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. Χαριλάου Τρικούπη 82, Αθήνα . . . . . . . . . . . . 210 3610092

ΤΟ ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ - ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Φωτομαρά 91, Ν. Κόσμος, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 9222148 ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ηροδότου 14 , Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 7255454 COMPLET EIR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΝΕΜΩΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΒΕΝΕΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΣΙΜΙΤΖΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7210763 210 9022820 210 3461042 210 8983000 210 3461042 210 7211348

ΚΩΣΤΗΣ Σαρκουδήνου 57-59, Νέος Κόσμος, Aθήνα 210 9018677 MERCI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΦΟΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΘΕΜΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΣΜΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 5154569 210 5130897 210 3610092 210 6430132 210 9218252

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε Ράλλη Πέτρου 8, Ρουφ, Aθήνα www.siderisae.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3412661

ΤΑΞΙΜΙ Χαρ. Τρικούπη & Ισαύρων 29Γ, Αθήνα . . . . . . 210 3639919 ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9226975

ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ Ράλλη Πέτρου 8, Ρουφ, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3413744

ΦΑΓΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε Παπανδρέου Γ. 15, Αγ. Ι. Ρέντης, Aθήνα www.flerianos.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 4822372

ΞΕΜΠΑΡΚΟ (σελ.: 38-39) Εμμανουήλ Μπενάκη 45, Αθήνα FB.: ΞΕΜΠΑΡΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3801515

www.odigos-epixeiriseon.com

37


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

38


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

39


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

MINI MARKET - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΤΣΑΜΑΝΤΙΩΤΗΣ Ζωοδόχου Πηγής 70 -74, Εξάρχεια, Aθήνα . 210 3804533

ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΦΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Κειριάδων 36, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3457309 ΒΑΓΓΕΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9210224 ΤΟ ΑΘΗΝΑЇΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9217139 ΦΟΙΒΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9244110

Ο ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ Βαθέως 19-21, Αμπελόκηποι, Aθήνα . . . . . . . 210 6453030 MINI MARKET DELICATESSEN . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΠ΄ ΤΟ ΆΛΛΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΒΑΜΒΟΟ VEGAN.COM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7229559 210 3469264 210 3300018 215 5402486

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚA ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙA - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ-ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΚΑΡΥΔΟΜΕΛΟ Καλλιδρομίου 40, Εξάρχεια, Aθήνα . . . . . . . . 215 5107570

40

ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ Αθηνάς 42, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3250956


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ ΓΕΥΣΗ & ΥΓΕΙΑ Ευριπίδου 30, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3214402

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ Στρέιτ 1, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3218428

ΚΑΒΕΣ - ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΦΟΙΝΙΞ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9223874 ΛΕΣΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3307007

ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3420916

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ

ΣΙΝΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. Παλoυμπιώτη 22, Πολύγωνο, Aθήνα www.speciatyropita.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6455873 ΠΟΠΑΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0044491 GREEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7568905 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΠΑΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0044491

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9210299 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9241473 Ο ΞΙΦΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9247142

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΙΣΕΓΙΑΝΝΗ Λεβέντη 7, Κολωνάκι, Aθήνα www.misseyannis.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210136

www.odigos-epixeiriseon.com

ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Β. ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 18, Χαλάνδρι www.tyrokomia-naxou.gr . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6837758

41


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (συνέχεια)

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Χαλκίδος 22, Άνω Πατήσια, Aθήνα Κιν.: 6936 872420 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 1828170

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5402486 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9241118 ΦΑΚΟΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3464900

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΤΥΡΙΑ-ΒΟΥΤΥΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑ Αθηνάς 57, Bαρβάκειος, Aθήνα www.greek-cheese.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3211536

ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6459882 ΑΦΟΙ ΛΑΣΚΑΡΗ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3216194 ΖΑΦΟΛΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3216931 ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3213169 ΜΠΑΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8612647 ΤΟ ΤΥΡΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΘΥΜΝΗΣ . . . . . . . . . 210 8647793 ΓΑΙΑΣ ΔΩΡΑ

CREPERIE

Βαλαωρίτου 4, Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . 210 6019440 www.gaiasdwra.webs.com

AMOUAGE

BIOPORT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8227339

Kοραή 4, Στοά Κοραή, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 3218429

VIDEO CLUB CREPE ET CAFÉ Σουηδίας 47 , Κολωνάκι, Aθήνα . . . . . . . . . . . 210 7241230

CENTRAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9222722

www.athensdelivery.gr, www.bestofrestaurant.gr

ΛΟΥΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9247237

AFTER - ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8225609

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - CATERING

AMOUAGE CREPERI CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3218429 CREPA CREPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9330445

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1911 (σελ.: 3)

IN BETWEEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3317576

Θερμοπυλών 30, Πειραιάς

TCREPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3314333

www.pireas1911.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6038244

42


ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . 44  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . 58  ANTIKEΡI - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . 48  COMPUTERS ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ . . . . . . . . . . . . 58  ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 44  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . 59  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 46  ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46  ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48  ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . . . . . 48  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ OIKIAKΩN ΣΥΣΚΕΥΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . 58  ΑΝΤΛΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ . . . . . . . . . 55  ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 48  ΒΑΦΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 50  ΓΕΩΡΓΙΚΑ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ . . . 46  ΓΥΨΙΝΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 46  ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . 55  ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . . . . . 54  ΕΠΙΠΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58  ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46  ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . 53  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . 56  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 48  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI - GLAS . . . . . . . . . . . . 48  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48  ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V. & ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58  ΚΙΝΗΤΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ-SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . 59  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . 58  ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ . . . . . . . 53 www.odigos-epixeiriseon.com

 ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΒΙΤΡΩ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . 54  ΜΑΡΜΑΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46  ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . 48  ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46  ΞΥΛΙΝΑ ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ . . . . . . . . . . . 46  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . 50  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 46  ΠΛΑΚΙΑ - ΔΑΠΕΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 44  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ . . . . . . . . . 59  ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . 53  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ . . . . . 50  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . 55  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 58  ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . 58  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 52  ΤΕΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50  ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΕΣ . . . . . . . . . 44  ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ . 59  ΤΖΑΜΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ . . . . . . . . 48  ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 53  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . 54  ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ . . 50  ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . 50  ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . 46

43


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΔΑΔΙΩΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Αγ. Μελετίου 127, Αθήνα . 210 8674455, Κιν.: 6947 815131

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Φιλιππουπόλεως 4, Σεπόλια, Αθήνα www.zafeiris-engineering.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5106146, Κιν.:6984 580090 ΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ Δελβίνου 74, Νέα Κυψέλη, Αθήνα www.drymalitis.gr . . . . . 210 8812804, Κιν.: 6932 372754 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . 210 3600155 ΧΑΡΟΥΠΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3300133 ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . 210 3642208

ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Θησέως 44, Χαλάνδρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6972 057222 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΑΣΙΑ Μαυροματαίων 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6522336

ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ecoseal

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Επιδαύρου 84-86, Ακαδημία Πλάτωνος, 104 41, Αθήνα τηλ.: 210 5156335, fax: 213 0463869, κιν.: 6977 807872 www.ecoseal.gr, info@ecoseal.gr ECOSEAL Επιδαύρου 84-86, Ακαδημία Πλάτωνος-Αθήνα www.ecoseal.gr . . . . . . . . 210 5156335, Κιν.: 6977 807872 PANFLOW - ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ Μακεδονομάχου Πραντούνα 2-10, Αθήνα www.panflow.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6990205 ΚΑΛΛΙΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ευελπίδων 27, Κυψέλη-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.kallios.gr . . . . . . . . . 210 8816115, Κιν.: 6945 975006 ΠΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ . . . . . . . . ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΚΥΡΙΑΚΟΣ DF STUDIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΝΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HABITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

44

210 9801980 213 0043142 213 0235013 210 6726537 210 8657334

ΑΡΧΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ιοκάστης 35, Αθήνα . . . . . . . . 210 5140140, www.archi.gr

ΠΛΑΚΙΑ - ΔΑΠΕΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ . . . . . . . ΧΑΤΖΗΠΑΡΙΣΗ Δ ΤΣΕΜΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΨΑΡΑΔΕΛΛΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΚΑΚΙ . . . . . . . . . . . ΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΤΗΡΗΣ Ν ΑΕΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 2221391 210 2931140 210 5240474 210 8830352 210 8834091

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΜΕΛΕτΕσ – κάτάσκΕΥΕσ άΔΕΙΕσ ΛΕΙτοΥΡΓΙάσ • άνάκάΙνΙσΕΙσ-ΔΙάΡΡΥθΜΙσΕΙσ • οΙκοΔοΜΙκΕσ ΕΡΓάσΙΕσ • ντοΥΛάΠΙά κοΥΖΙνάσ-ντοΥΛάΠΕσ • άΔΕΙΕσ ΛΕΙτοΥΡΓΙάσ • νοΜΙΜοΠοΙησΕΙσ • ΜΕΛΕτΕσ ΠΥΡάσΦάΛΕΙάσ Ιοκάστησ 35, 10444, άθηνά, τηλ.: 210 5140140, www.archi.gr • info@archi.gr

ΑΡΧΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ιοκάστης 35, Αθήνα . . . . . . . . 210 5140140, www.archi.gr Ε.ΤΕ.ΚΑ (σελ.: 45) Ακακίων 32, Χαλάνδρι www.eteka.weebly.com . . 210 6830463, Κιν.: 6937 343105 ΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ Δελβίνου 74, Νέα Κυψέλη, Αθήνα www.drymalitis.gr . . . . . . 210 8812804, Κιν.: 6932 372754 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΓΑΒΑΛΑΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (σελ.: 45) Ρόδων 2, Χαλάνδρι facebook: polytechniki www.polytechniki.eu . . . 210 2775322, Κιν.: 6944 535023


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

45


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ (συνέχεια) ART AND STONE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DESIGN DI INTERNI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MASTORIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TECHNIC SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΠΕΚΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΜΠΙΜΠΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8645317 210 2281409 210 3822502 213 0358313 210 8645412 210 9242665 210 2412202

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΛΙΑΓΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8540796 BODEN GROUP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2280522

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΞΥΛΙΝΑ ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ HOME ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154420 ECO MARKET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5223649 ΚΟΡΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6466497

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Διώνης 5 & Θεσσαλονίκης, Αθήνα . . . . . . . . . 210 3453643 ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ Ρεγκούκου 16, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8327010, 210 8541953 ABIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BETODONITIKI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΟΜΟ STAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΕΝΤΑΓΚΡΟΥΠ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7484824 210 5150363 210 8543739 210 3421290 210 8237033

ΓΕΩΡΓΙΚΑ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αθηνάς 36, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3210275

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΦΟΙ ΧΟΛΟΓΟΥΝΗ Εκάτης 14, Κυψέλη-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6142790

THESSALIA RECYCLING SA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8810321 ΑΦΟΙ Β ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3456350 ΠΙΝΙΑΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3478447

ΜΑΡΜΑΡΑ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ - ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Πειραιώς 195, Αθήνα www.vidalismarbles.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3452955 ΑΦΟΙ ΔΑΜΙΓΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ . . . . . . . . . . 210 9232454 ΚΑΡΥΣΤΙΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9220559 ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3465914 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . 210 6455453 ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9237500

Ε.ΤΕ.ΚΑ (σελ.: 45) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6830463

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ Ε.ΤΕ.ΚΑ (σελ.: 45) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6830463 ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6779875 NOISE CONTROL ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2220601 ISELCO HELLAS ΕΠΕ - ΚΩΣΤΑΖΟΣ ΗΛΙΑΣ . . . . . .210 5317910

ΓΥΨΙΝΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ SNAP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ε.ΤΕ.ΚΑ (σελ.: 45) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

46

210 2934767 210 6830463 210 2526185 210 3457007

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗ Ο.Ε. Δευκαλίωνος 61, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2234064, Κιν.: 6936 705950 ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ Ηούς 37, Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3473804, Kιν.: 6948 837697 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Μιχελιδάκη 1, Αμπελόκηποι, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6918723, Kιν.: 6944 184132 ΚΑΠΠΟΣ ΧΡ. ΤΡΥΦΩΝΑΣ Ωρωπού 61, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . www.anelkistiresnet.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8618546, Κιν.: 6937 065055 ΔΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2233107 ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6422551


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΑΜΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

47


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ (συνέχεια) ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5135401 ΚΑΦΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6426218 ΚΟΚΟΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9018655 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9014990 ΜΑΥΡΑΕΙΔΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9221858 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8328891

FLOWERS STUDIO CARAFTI . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6435535 JOLIE FLEUR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3610489 JUST FLOWERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3637097

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΔΕΝΔΡΟΚΛΑΔΕΥΤΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2017070 ΤΡΟΠΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2018931

ANTIKEΡI-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΖΑMΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑMΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΗΦΑΚΗ ΟΕ Εμμανουήλ Ροΐδη 15, Περιστέρι www.sifakisglass.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5766408-9

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6985 867494 ΜΠΟΥΤΖΕΓΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9233350

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΦΟΙ ΓΚΟΓΚΟΥ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9833933 ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9917539 ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2926486 ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 7514171

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI-GLAS

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ Σόλωνος 43 και Ομήρου 40, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3603409, Κιν.: 6945 739743

ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3231197 ΖΑΜΙΤ ΣΟΦΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3633035 ΖΑΡΝΑΒΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3231554

ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ Θησέως 4-6, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3254472 ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234468

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ ΑΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΕΝΑΞΑ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3214142 210 3235542 210 3226146 210 3612022

ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ ATHENS GARDEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3222302

48

ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χαλκιδικής 68, Αθήνα . . 210 3422431, Κιν.: 6981 013513

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ EMA (σελ.: 49) Μοναστηρίου 73, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5140031


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

49


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (συνέχεια)

ΤΕΝΤΕΣ

ΠΑΟΜ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΩΣΕΩΝ (σελ.: 51) Κρατύλου 6, Αθήνα - Κολωνός . . . . . . . . . . . . 210 9610095 ARMATIM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2517645 Ε.ΤΕ.ΚΑ (σελ.: 45) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6830463 ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8395199

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΚΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΟΥΛΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΤΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3635469 210 8822128 210 9013271 210 2525625 210 8628179

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤ. ΑΒΤΖΗΣ Ζωοδόχου Πηγής 71 , Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . 210 3301345

ΕΠΙΠΛΑ

TEDES.GR Χαμοστέρνας και Πανδώρου 2, Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3469885, Κιν.: 6973 329199 ΑΦΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΗ ΟΕ Καλλιδρομίου 16, Αθήνα . . . . . 210 3631395, 210 3631436 ΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Επιδαύρου 32-34, Αθήνα 210 5128088, Κιν.: 6975 647454 ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟΣ Ερμού και Καραϊσκάκη 3, Αθήνα - Μοναστηράκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3211947

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ - ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Ερμού 105, Αθήνα . . . . . . 210 3212544, Κιν.: 6977 464197

KATSANIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3631173 KOURTIDIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7257578

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ορφανίδου 53, Άνω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2923818, Κιν.: 6945 040200

ΒΑΦΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3229286

ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΦΟΙ ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ ΟΕ Αιόλου 22 78 Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3234993 BESSIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3232365

50

ΗΛΙΟΑΣΠΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΕΝΤΕΣ - ΝΕΤ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . ΤΕΝΤΟΛΟΥΞ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 5138657 210 3218473 210 2222830 210 8231604 210 2018376

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΜΕΤ Σκουζέ 4 & Καλαμιώτου, Αθήνα . . 210 3224060, 210 3229377


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

51


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΑΣΙΑ Μαυροματαίων 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6522336

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ωλένης 14, Βύρωνας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9940296 EUROCARPET Ηρούς 5, Κολωνός . . . . . . . . . . . 210 5139164, 210 5151020

ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ Δ. ΠΑΣΧΑΛΟΓΛΟΥ Ζωοδόχου Πηγής 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3827630, Κιν.: 6945 890354

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Ιπποκράτους 47, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3619398, Κιν.: 6944 430263 ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΕΠΕ Τριών Ιεραρχών 186, Αθήνα www.malapetsas.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3414328 ΜΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αριστείδου 9, Αθήνα . . . . . . . . 210 3210471, 210 3217883

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Αριστείδου 159, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 6910007, Κιν.: 6941 500777, 6906 111777 ΒΑΣΙΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Μπουαίων 3, Αθήνα . . . . . . . . . 210 5226851, 210 6468994 ΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καραγιώργη Σερβίας 10, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 3232300

52

ΜΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ζαχ. Παπαντωνίου 19, Πατήσια, Αθήνα . . . . 210 8313800


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΙΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επταπυργίου 30, Αθήνα . 210 6421233, Κιν.: 6973 048617

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ALFA EXPRESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5243707 ΛΑΣΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8816000 ΛΕΣΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6982222 ΜΗΤΣΟΥ ΠΕΤΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8812756 Ο ΜΙΧΑΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9023312 ΦΤΗΝΟ ΚΛΕΙΔΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6434072

ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ Ακαδημίας 85, Εξάρχεια, Αθήνα www.pigiafisa.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3819063

ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

ALUDOORS Φιλαδελφείας 334, Κόκκινος Μύλος, Αχαρναί . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2468297, Κιν.: 6999 209756 ALOUNET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7017724 ROLOGREC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154731

ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΚΡΑΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ Σπύρου Ματσούκα 6-8, Τέρμα Πατησίων, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2236315 ΠΑΣΧΑΛΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3827630

ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ - ΨΑΘΙΝΑ ΕΙΔΗ MAISON DE MADAGASCAR Ζωοδόχου Πηγής 21 & Κωλέττη 2, Αθήνα . . 210 3300818 www.maisonmadagascar.com www.odigos-epixeiriseon.com

Α.Τ.Ε.Κ.Ο. - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Αγίου Κηρύκου 60, Περιστέρι www.ateko.gr . . . . . . . . . . 210 5749835, Κιν.: 6936 676075

53


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΒΙΤΡΩ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Καραγιάννη Λέλας 43,Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8627920, Κιν.: 6944 501058

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Νικοπόλεως 37, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8671228 ΚΑΛΑΡΕΜΑΣ ΝΙΚΟΣ Αρκάδων 16, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα www.ydravlikos.texnitesonline.gr . . . . . Κιν.: 6932 253245 ΚΑΛΟΓΕΡΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κονοπισοπούλου 29, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6918101, Κιν.: 6942 666094 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Αγίου Μελετίου 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8831537, Κιν.: 6974 656887 Ο ΣΑΚΗΣ - ΡΗΓΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Χαριλάου Τρικούπη 65 & Δερβενίων 22, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 3802626, Κιν.: 6932 322465, 6973 201389

ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Πάτμου 79, Αθήνα www.e-ydraylikos.gr . . . 210 2010801, Κιν.: 6974 313669 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τσιμισκή 43, Εξάρχεια, Αθήνα . . . 210 3806476, Κιν.: 6944 718562

54

ΣYΚΑΡΑΣ Βεΐκου 34, Κουκάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9200174, Κιν.: 6972 084719

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγ. Θωμά 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . 210 7757133


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ALUDOORS (σελ.: 53) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 24 68 297 Ε.ΤΕ.ΚΑ (σελ.: 45) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6830463

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Κουντουριώτου 4-6, Αθήνα . 210 2138308, Κιν.: 6932 611023

ΑΝΤΛΙΕΣ ΡΕΪΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΑΝΝΑ Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κασσάνδρας 10, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3422263

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Κηφισοδότου 2, Αθήνα . 210 3475754, Kιν.: 6945 976726

ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ Κλεισθένους 15, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4613900

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ASTRO GROUP AE-BLUE VELVET Αγαθοδαίμονος 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5155091

BEXIS SERVICES Δράμας 32, Κολωνός . . . 210 5152657, Κιν.: 6949 613630

www.odigos-epixeiriseon.com

55


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (συνέχεια) BML SECURITY (σελ.: 57) Ελευθερίας 24, Ταύρος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3459781

ΒΕWARE-ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΙΡΟΓΛΟΥ Λεωφ. Αλίμου 4, Άλιμος . 210 9816718, Κιν.: 6942 717199 EXPRESS SECURITY Γλάδστωνος 5, Αθήνα . . . . . . . . . www.express-security.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3300159, Kιν.: 6949 127654

NOBEL SECURITY SYSTEMS . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3312789

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

MS SOLUTIONS Ματρόζου 32-34, Κουκάκι . 211 4032803, Κιν.: 6932 856307

CLEANING FORCES Δευκαλίωνος 63, Αθήνα www.cleaningforces.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6974 824117

SENSORBETA Μετεώρων 28, Παγκράτι . . . . 210 6922397, 210 6916885

GENERAL CENTER SERVICE Kουντουριώτου 86, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7489480

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ

GENERAL CENTER SERVICE

56

ΙΚ Α

KAΘΑΡΙΣΜΟΙ

Νεόδμητων κτιρίων Πολυκατοικιών Συγκροτημάτων Γραφείων Εταιρειών Σχολείων Φροντιστηρίων Γυμναστηρίων Εστιατορίων Καφέ Ιατρείων

ΟΛΟ ΟΙΚ Γ ΡΟ

Π

Xρησιμοποιούμε Επαγγελματικά Υλικά Καθαρισμού Το προσωπικό μας είναι έμπιστο, πεπιραμένο και αποτελεσματικό Σε εμάς θα βρείτε ταχεία εξυπηρέτηση Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές Δεν επιβαρύνεστε με ένσημα (Ι.Κ.Α., δώρα, άδειες, υλικά καθαρισμού...)

ΪΟΝΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Απολυμάνσεις Υδραυλικά Αποφράξεις Οικοδομικά Σιδηροκατασκευές Γυψοσανίδες Ελαιοχρωματισμοί Πυρασφάλεια Τοποθέτηση πλακιδίων Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων Ανακαινίσεις Καταστημάτων

τηλ.: 210 7489480 τηλ.: 210 2582915 κιν.: 6979 862991


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

57


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ (συνέχεια)

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΤΟΤΑL SERVICE Μιχαήλ Βόδα 26, Γαλάτσι, Αθήνα www.totalservice.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2517220

ΕΨΕΜ ΑΕ Πειραιώς 139, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3451001 ΚΟΥΣΙΔΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Βάλτου 8, Αθήνα . . . . . . . 210 6928741, Κιν.: 6944 318249 ALISTIPES LTD ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ALMA ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BIOKATHARISMOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HELLAS CLEANING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HOUSE CARE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Α Ω ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 5220575 210 5146583 6932 831045 210 8256907 210 5717175 210 2026222

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ OIKIAKΩN ΣΥΣΚΕΥΩΝ

KROKIDAS S E R V I C E

ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ Φυλής 15, Πλ. Βικτωρίας, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 8223375

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ART ELECTRIC-ΓΕΩΡΓΑΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μηλιαράκη 42, Κ. ΠατήσιαΚιν.: 6937 286564, 6970 837783

MOULINEX

Λ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

SEB - TEFAL ROWENTA KRUPS -AEG

EΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΟΙΚ. ΣΥΣΚΕΥΩΝ

BOSCH KENWOOD

• ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΕΣΣΟΣΙΔΕΡΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΥΠΑΣ • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ: (AIG, ARISTON, BOSCH, BRANDT, CANDY, ELCO, GENERAL ELECTRIC,PITSOS, SIEMENS, INDESIT) • KEΡΑΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ - ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

PHILIPS FISSLER SITRAM BLACK&DECKER

ΚΕΙΡΙΑΔΩΝ 41, Κ. Πετράλωνα Τηλ./fax: 210 34 63 789 - ΚΙΝ.: 6944 63 49 98 e-mail: bkrokidas@gmail.com

DELONGHI SINGER BRAUN

KROKIDAS SERVICE Κειριαδών 41, Αθήνα-Κάτω Πετράλωνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3463789, Κιν.: 6944 634998 ΒΕΝΙΕΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ Πανόρμου 5, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . 210 6449911 APOSTO ELECTROSHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LAYTONCCREST LIMITED AE . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΕΗΟΣ EYRONICS-ΑΝΤΩΝΚΟ ΑΕΒΕ . . . . . . . . . .

58

ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V. & ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

210 9225062 210 3614014 210 3211919 210 3614494

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γενναίου Κολοκοτρώνη 48Α, Κουκάκι . . . . . . 210 9236308 Κιν.: 6944 931408 ΡΟΜΑ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ Σουρμελή 5, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8846178 PASCOM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9231449 ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3424590 ΣΕΡΒΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5150949

COMPUTERS ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ BD COMMUNICATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΝΤΗΣ ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΡΙΕΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΧΕΤΖΑΚΗΣ ΠΑΡΗΣ ΑΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 2015154 210 5200073 210 3238018 210 3411750


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

AΛΟΥΜΙΝΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

COSMOS BUSSINESS SYSTEMS AEBE Π. Μπακουγιάννη 44 , Μεταμόρφωση www.cbs.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6492800

ΗΛΕΚTΡΟΝΙΚA ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΕΕ Νιρβάνα 24-26, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8320208, 210 8325034

ΚΙΝΗΤΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ-SERVICE

M K

M K MOBILE KARE

• Αγορά - πώληση καινούριων & μεταχειρισμένων κινητών • Επισκευή - αναβάθμιση σε όλα τα είδη κινητών & υπολογιστών

Ακαδημίας 92 Αθήνα Τηλ.: 210 3839080 Κιν.: 6944 440402 sale@mobilekare.com

•Δωρεάν Sim κάρτες όλων των παρόχων κινητής τηλ/νίας •Μεταφορά χρημάτων

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑΛ Ιθάκης 43, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8254064 Κιν.: 6944 745004, www.alouminial.gr ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ Σπινθάρου 35, Ν. Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9248579, Κιν.: 6936 904576

ALUDOORS (σελ. 53) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 24 68 297

MOBILE KARE MOBILE KARE Ακαδημίας 92, Αθήνα . . . 210 3839080, Κιν.: 6944 440402

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Τσουδερού 24, Αθήνα . . 210 8311851, Κιν.: 6932 855561

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ BAVARIA - ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΑΛ ΕΠΕ Σολωμού 27, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3816985, Κιν.: 6974 199199 , www.pyrotechnikal.gr www.odigos-epixeiriseon.com

59


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ . . . . . . 65  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ . 65  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . 67  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ . . . . . . . . . 67  BIOMHXANIKA ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ . . . . . . . . . . . 67  SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . 68  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BMW - MINI + SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . 64  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ & ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 67  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . 66  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΞΙ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . 62  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . 67  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ . . . . . . . . . . . 64  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . 62  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . 62  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . 61  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ . . . . . . . . . 66  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . 64  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ - ΤΑΧΥΜΕΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . 62  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ . . . 65  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ . 66  ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 67  ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ (ΚΛΑΡΚ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . 61

60

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . 68  ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ . . . . . . . . . . . 68  ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ HONDA . 65  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES . 65  ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & AFTER MARKET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64  ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . 67  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE . . 67  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61  ΠΟΔΗΛΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 72  ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ RENAULT . . . . . . . . . . . . 65  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ TOYOTA . . . . . . . . . . . . . 65  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ PEUGEOT & CITROEN . 65  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ . 64  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 68  ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 71


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ (ΚΛΑΡΚ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ Λεωφ. Αθηνών 210, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5138736

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΞΙ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΤΑΧΙ - ΙΧ - ΦΟΡΤΗΓΑ AΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Αθ. Μαρούλης Μ. Καγιά

Λένορµαν 97 Τηλ.: 210.51.43.236 210.51.53.525 Fax: 210.51.49.097

AUTO TAXI Λένορμαν 97, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5143236 ΕΜΚΑ CAR ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΡΟΜΒΕΡΤΟΣ Λεωφ. Λιοσίων 282, Τρείς Γέφυρες . . . . . . . . 210 8310508 Θ.Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ. Αλεξάνδρας 23 , Αθήνα www.autotaxi.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6470900 ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ Λένορμαν 117-121, Αθήνα www.kaniadakis.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154854

AUTOSUPPORT Σπάρτης 4, Καλλιθέα . . . . . . . . 210 3467707, 210 3470672

G GEORGOPOULOS

G

S P E C I A L I S E D T R A N S P O R TAT I O N S

Εξειδικευμένες μεταφορές

● Εξειδικευμένες υπηρεσίες ● Μεταφορές auto - moto ● Γερανοί ● Frigo transport ● Mετακόμιση εταιρειών, γραφείων, καταστημάτων, οικιών Κιν.: 697 438 4116, Τηλ./fax: 210 5690380 Παπαδιαμάντη 131, Πειραιάς, Α. Κορυδαλλός website: www.gtrans.gr • e-mail: info@gtrans.gr

G

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ TRANS Παπαδιαμάντη 131, Κορυδαλλός www.gtrans.gr . . . . . . . . . . 210 5690380 Κιν.: 6974 384116

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΤΑXI CAR - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Λένορμαν 163, Κολωνός, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 5158186 ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΤΑΧΙ Λιοσίων 59, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8837552 ΛΙΤΣΑΚΗΣ Α. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Γ. . . . . . . . . . . . . . 210 8810410 ΠΑΛΛΗΚΑΡΆΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0192842 www.odigos-epixeiriseon.com

ELXI RENT A CAR Λεωφ. Συγγρού Ανδρέα 36-38, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9227100 Κιν.: 6978 306144

61


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ

ΠΑΥΛΟΥ - ΛΙΟΤΣΟΣ STAL OE Κάρπου 25, Νέος Κόσμος . . . . 210 9029144, 210 2381515 AUTO DRAKAKIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8310605 GRUPPOCAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9270055 ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3461114 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5222557

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ -ΤΑΧΥΜΕΤΡΑ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Ορφέως 164, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3465800

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Καρύων 3 , Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3451470

Φ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - Ι. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ Σερρών 72, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5121348 ΔΙΑΣΤΑΣΗ Φραντζή Αμβροσίου 66, Νέος Κόσμος . . . . . 210 9011929

ΜΕΤΡΙΚΗ ΑΕ Λεωφ. Αθηνών 75 , Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3454437

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ Π.ΚΑΝΔΡΕΒΑΣ - Π.ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Κατεχάκη 30-32, Αθήνα . . . . . . 210 6713298, 210 6744613

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ADAL GROUP Προφήτη Δανιήλ 22, Βοτανικός . . . . . . . . . . . 210 3469960

62

ΔΡΟΥΚΑΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Στρ. Κάλλαρη 26, Κάτω Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8313576, 210 8312112


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (συνέχεια) ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Λιοσίων 166, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8326449-62

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΡΕΓΚΑΚΟΣ Μπαρμπάνου 3Α, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . 210 9012150 ΧΑΪΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3450131

ΜΠΙΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Λιοσίων 208, Αθήνα www.bibas.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8320828

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

MY AUTOPARTS Αναγεννήσεως 28, Υμηττός . . . . . . . . . . . . . . . 210 9753733

ΓΚΙΜΙΣΗΣ Λι��σίων 297, Αθήνα . . . . . . . . . 210 8313595, 210 8323582

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φραντζή Αμβροσίου 65B, Νέος Κόσμος . . . . 210 9015571

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Β. ΑΝΘΗ - ΡΟΛΕ Κάρπου 58, Νέος Κόσμος www.brembo.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9015824

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιππώνακτος 18, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . 210 9016351 www.odigos-epixeiriseon.com

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Λαγουμιτζή 4 , Καλλιθέα www.lemix.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9229014

63


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Αλεξανδρείας 69, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5140858 C SERVICE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ Φραντζή Αμβροσίου 68, Νέος Κόσμος . . . . . 210 9019660 AUTOCARB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5221449 ΦΟΝΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9341905

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΝΕΟΦΡΕΝPARTS.GR Φραντζή Αμβροσίου 52, Νέος Κόσμος . . . . 210 9016296 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕΝΕΓΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8318235

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΜΕΤΑΧ/ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & AFTER MARKET

STELCO HELLAS AEBE Λεωφ. Αθηνών 419, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . 210 5580355-56

ΚΑΛΔΕΛΗ ΑΦΟΙ ΟΕ Δημοκρατίας 328, Άγιοι Ανάργυροι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2310056, 210 2381441

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BMW-MINI+SERVICE

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Ε. - ΜΗΛΙΑΚΟΣ Δ. Αγκύλης 50, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9921111

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES ΣΑΜΠΑΝΗΣ Γ. ΠΑΤΡΩΝΙΑΣ Α. ΟΕ Σερρών 102, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154722

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8321522

64

ΚΟΙΛΙΑΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ Σπύρου Βρεττού 121, Αχαρνές . 210 2465167, Κιν.: 6944665772 ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τριδήμα 16, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5152076

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΚΡΙΔΑΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Βρεσθένης Θεοδωρήτου 49, Αθήνα . . . . . . . 210 9236805 ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Μιχαλακοπούλου 199, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 7752890


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (συνέχεια) ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Βριλησσού 49, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6439125

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ PEUGEOT KAI CITROEN

ΣΚΑΝΤΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Κωστή Παλαμά 12, Καματερό . . . . . . . . . . . . . 210 2321190 ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Κηφισσού & Δράκοντος 100, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5125087, 210 5127585 ΠΑΥΛΟΣ Γ. ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Λάμψα 3 & Λ. Ριανκούρ, Αμπελόκηποι www.servisecar . . . . . . . . 210 6926949, Κιν.: 6945 805873

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ (MERCEDES) ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιερά Οδός 95, Αθήνα www.kosiavelos.gr . . . . . 210 3420496, Κιν.: 6948 307095

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗ AUTO SERVICE - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν. Ταυγέτου 65, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2024694

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ RENAULT RENAULT-PEUGEOT-CITROËN SERVICΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ Φωτομαρά 72, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . 210 9226484

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χελντράιχ 38, Νέος Κόσμος www.konstantinos-service.gr . . . . . . . . . . . . . 210 9012680

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ ΣΩΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κάρπου 44, Νέος Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9011687 Κιν.: 6977797011

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

ΒΑΦΕΙΔΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9613053

ΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9226067 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ . . . . . . . . . . 210 8831457 ΤΣΙΑΒΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8663527

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ HONDA

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΜΠΑΤΗΣ ΤΖΑΝΗΣ Τηλεφάνους 31, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5135353

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΕ Λιοσίων 147, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8831457 (συνέχεια στη σελ. 66)

www.odigos-epixeiriseon.com

65


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΦΑΝΟ Β Α Φ Ε Σ Φ Π Ο ΙΪ Α ΟΥΡ S E R V IC E Ν Ο Υ

Αναλαμβάνουμε τις αποζημειώσεις του αυτοκινήτου μας από την Ασφαλιστική Εταιρεία

ΓΕΛΑΓΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ 3, ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΛ.: 210 8310464, ΚΙΝ.: 6932 899453

ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ - ΧΟΛΕΒΑΣ ΑΕΕ Αργους 148, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5141708

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αχαρνών 101, Άνω Λιόσια . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2480253 Ο ΘΕΜΗΣ Χ. Τρικούπη 43-45, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . 210 3838448 ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Ανδρέα Παπανδρεου 15, Άνω Ηλιούπολη . . 210 9750462 ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6717464

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ- ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΓΕΛΑΓΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Ανθυπολοχαγού Ρεγκούκου 3, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8310464, 210 8324756

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αναστασίου Κατάρα 26, Αχαρνές . . . . . . . . . . 210 2443837 ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Γ. - ΑΝΘΟΥΛΗΣ Π. Αντλιοστασίου 14, Ν. Ιωνία . . . . . . . . . . . . . . . .210 2716358 ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Π Αχαρνών 427, Α. Πατήσια www.paint-land.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2518730

ΚΡΙΚΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Πτολεμάιου 15 Αθήνα . . . 210 5130251 Κιν.: 6936831047

S.O. AUTOMAKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9237455 ΑΡΚΟΥΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3450146 ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. ΟΕ . . . . . 210 2801000

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τιμοξένου 25, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9016279, Κιν.: 6946237080

ΑDAM’S CLEAN Κασομούλη 76, Νέος Κόσμος www.adams-clean.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9015771

66


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΕΠΕ Καλλιρρόης 77Γ, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9241621

ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Κασομούλη 23, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . 210 9025919

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ

MOTO TASSIS Τραλλέων 29, Άνω Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . 210 2929795 WHAT A BIKE Μιχαλακοπούλου 197, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 7750692

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMWART SRVICE ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χαμοστέρνας 6, Κάτω Πετράλωνα . . . . . . . . . 211 4021150

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ TIRE SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9230047

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MOTO MOURIKIS Λεωφ. Βουλιαγμένης 54, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 9240868

ΔΡΑΚΟΣ ΕΠΕ Τροφωνίου 16, Πλατεία Αττικής www.drakosdigital.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8251640

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ ΑΕ Καλλιρόης 23, Αθήνα www.moto-vagianelis.g . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9213092 GREEN MOTORS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0049039 KV CARS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6412204 MONDO DI MOTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8817111 MOTO JOHNNY’ S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2014854 MOTO SELECT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2118010

MOTO SERVICE - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΤΣΑΣ Μιχαλακοπούλου 153, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 7754801 ABOUT MOTO STICKERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9021013 E-MOTO.GR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8252303 LS AUTO MOTO SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6442103 MOTO CARE Καπούλας Ευάγγελος Δ. . . . . . . . . . 210 3423815 MOTO DRIVER Αλεξόπουλος Αλέξανδρος Σ. . . 210 6466689 MOTO SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8395029 MOTO TECHNOLOGY Μόνος Χρήστος Α. . . . . . 210 9014394 MOTO TUNING Κάλλος Γεώργιος Δ. . . . . . . . . . . 210 7486045 MOTO ΚΩΛΕΤΤΗ Αντωνιάδης Δημήτριος Γ. . . . 210 3810802 ΜΟΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5123236

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ BIOMHXANIKA ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ & ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ROBOTIS BIKES SHOP Καλλιρρόης 65, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . 210 9243690 www.odigos-epixeiriseon.com

ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΑΕ Σπύρου Πάτση 15, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . 210 3470000

67


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Λένορμαν 237, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 1837038

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΟΝΤΟΝΗΣ Ν. ΣΤΑΘΗΣ Παρασκευοπούλου 120, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8312700 Kιν.: 6976 560924

HOTEL ELISABETH Αρκαδίας 46, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . 210 7774379 ATHENS LYCABETTUS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3600600 GRANDE BRETAGNE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3330000 KING GEORGE IIPALACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3222210

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ AEROFLOT ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΕΣ . . . . . . . . . . . 210 3220986 AIR CHINA LIMITED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7220630 IRAN AIR THE AIRLINE OF THE ISLAMIC . . . . . . . 210 9246574

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ EVI DIAKANTONI-HALBOUNI . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3230510 GALLOP TRAVEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3835630 MAGIC TRAVEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3237471

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΒΑΡΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αγλαύρου 13, Κουκάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9246111

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ασκληπιού 52, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3390008 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δαμαγήτου 69, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7560629 ΑΦΟΙ ΛΑΛΙΩΤΗ Ο.Ε. . . . . . . . . . . . 210 2282334, 210 2287115 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6462662 ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6443725

24ωρη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ARGO Βίκτωρος Ουγκό 25, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 211 0120828

ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Α Θ Η Ν Α : 210 64 57 000 ΚΗΦΙΣΙΑ: 210 80 14 000 ΓΛΥΦΑΔΑ: 210 99 61 420 DIOSKOUROS Πιττακού 6, Πλάκα www.hoteldioskouros.com . . . . . . . . . . . . . . . 210 3248165

68

6909 439 292 6987 283 381 6940 400 870

RADIOTAXI HELLAS Τατοΐου 92, Mεταμόρφωση www.radiotaxihellas.gr . . . . . . . . . . . . 18180, 210 6457000


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ (συνέχεια)

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΣΤΕΡΑΣ Λεωφ. Ειρήνης 32, Πεύκη . . . . . . . . . . . . . . . . 18288, www.asteras1.gr

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ...............................................18388 Μπουαίων 9, Αθήνα, www.athensradiotaxienotita.gr

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ MEGA METROPOLITAN: Κλεισθένους 208, Γέρακας. . . . . . . . . . .210 6616500, www.megametropolitan.gr

www.odigos-epixeiriseon.com

69


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΡΜΗΣ-24 ΩΡΕΣ Μεσολογγίου 46, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 4115200 Κιν.: 6982 388880 ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5323300 Κιν.: 6985 800801

ΤΑΧΙ ΟΝ LINE SERVICES ATHENS GREECE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6977 465193, 6942 629619

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΜΙΝΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΑΡΤΟΥ

Πειραιώς 169, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3475521

ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ

PAΔΙΟ-ΤΑΞΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ - ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ

Αδειοδοτημένη επιχείρηση επεξεργασίας ανακύκλωσης σιδήρου και μετάλλων Έκδοση βεβαίωσης πιστοποιητικού ανακύκλωσης ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΙΔΗΡΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΩΝ SCRAP ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Δ. ΠΑΠΠΑΣ

& ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΙΠΑ - ΒΙΟΠΑ ΛΑΚΚΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΜΕΓΑΡΑ, ΤΗΛ.: 210 3452779 ΤΗΛ./FAX: 210 3472989 ΚΙΝ.: 6944 332064, 6945 272666

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤ��ΛΛΩΝ-ΣΙΔΗΡΩΝ

Πάροδος Ορφέως 164, Βοτανικός, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3452779 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Α. Φραντζή 75, Ν. Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9010044, Κιν.: 6973 200663

70

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210

5323300 6985 800 801 6934 111 999 6940 604 100


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ EASY PARK & HAND CAR WASH Αγησιλάου 75, Κεραμεικός, Αθήνα . . . . . . . . 210 3458390 METROPARK Mητροπόλεως 21-23, Σύνταγμα www.metropark.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3243801-7

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - BENDO ANDREA Φαλήρου 18, Κουκάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9222206

δημητριου ελλας παρκινκ

πατησιων 302α, αθήνα 111 41, τηλ.: 210 22 80 005 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Πατησίων 302Α, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2280005

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ Θήρας 20 & Μηθύμνης 33, Κυψέλη . . . . . . . . 210 8621427 PARADISE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ Σόλωνος 82 Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7010800

x pa

rk

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Μπόταση 1-3, Εξάρχεια, Αθήνα, τηλ.: 210 3807352 Δημοκρίτου 16, Κολωνάκι, Αθήνα, κιν.: 6974 614042

Χ-PARK Δημοκρίτου 16, Κολωνάκι Μπόταση 3, Εξάρχεια . . . . 210 3807352 Kιν.: 6974 614042 www.odigos-epixeiriseon.com

XANΔΑΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Σόλωνος 118 & Λόντου 10, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 3832566, Κιν.: 6974 692610, 698 3670029 KOYTΣΟΚΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Φερρών 19, Πλ. Βικτωρίας, Αθήνα . . . . . . . . . 210 8214686

71


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΙΚΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ Κασομούλη 73, Ν. Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9028884 ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΑΡΗΣ ΕΠΕ Βεραντζέρου 36-40, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 210 5228620 MEGA PARK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8829738 MOTO INN PARKING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8542622 NATIONAL CAR PARK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3627998 PARK AND SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3837841 PARKING KOMERAX - ΚΟΜΕΡΑΞ . . . . . . . . . . . . . 210 5242311 POLIS PARK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3816330 QUICK WASH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0136617 TENP - Π. ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8256888 ΑΕΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3244090 ΑΠ - DIAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5122333 ΑΥΤΟΜΕΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3229955 ΒΙΚΤΩΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8224462 ΕΥΡΩΠΗ - ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . 210 8214020 ΚΟΤΖΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΤΖΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ . . . . . . . 210 6431614 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ PARKING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8623509 ΝΕΑ ΡΕΜΙΖΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5127552 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . 210 5235159 ΠΑΝΤΌΠΙΚΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3805924 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8838897

ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Καλλιρόης 75 & Φραντζή Αμβρ., Ν. Κόσμος . . . 210 9241108

72


ΜΟΔΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΔΑ ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΥΓΕΙΑ

 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74  BOUTIQUE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74   KOΣΜΗΜΑΤΑ-ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ TATOO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .82 . . . . . 78   SEX SHOP & CABINS-DVD . ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .82 . . . . . 77   SPA . . . . . . . . .ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .76 ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . 78   ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ . . . ΕΙΔΗ . . . . . . ΓΟΥΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .79 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ . . . . . 76   ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ . . . . . . .ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . .&74 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ  ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ .ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74 . . . . . 77   ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . & . . ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . 76 . . . . 77 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ . .ΓΑΜΩΝ   ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .76 ΕΙΔΗ & ΥΛΙΚΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ . . . . . . 80   ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74 . . . . . 77   ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 . . . . . 76   ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΔΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ . ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 . . . . . 76   ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . .75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ- . ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . 76   ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . .ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . 76   ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . 76   ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ . . . . . . 77   ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ . ΕΣΩΡΟΥΧΑ - ΠΥΖΑΜΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 . . . . . 76   ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ . . . . . . . . . . .ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . .75 . . . . . 77   ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . .75 ΚΕΝΤΡΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ . INΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ . . . . . . 77   ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74 . . . . . 78   ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΩΡΟΛΟΓΙΑ . . . . . 80   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 & ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΥΦΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .79 . . . . . 77   ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΠΤΙΚΑ . . . . . . .ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 . . . . . 80   ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ . . . .ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 . . . . . 78 ΟΠΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82   ΕΣΩΡΟΥΧΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75 ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . .  . 76 ΠΕΡΟΥΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82   ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ . . .ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . .79 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . .  . 76 ΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ . . . . . . . 75   ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .78 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . .  . 77 ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 76   ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .79 ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ . . . . .  . 80  ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . 82  ΤΣΑΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74  ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . 82  ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75  ΜΑΚΙΓΙΑΖ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79  ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ . . . . 75  ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ . . . . . . . . . . . . 78  ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . 82  ΜΑΣΑΖ SPA THERAPY . . . . . . . . . . . . . . . . . 76  ΩΡΟΛΟΓΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82  ΝΥΦΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76  ΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . 82 www.odigos-epixeiriseon.com

73


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ ACCESSORIZE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ALEXI ANDRIOTTI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ALLESSANDRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ANTONELLO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . AXILLEAS ACCESSORIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . COLOUR MAGIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DNA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . EMES CORNER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FALSTAFF . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FOLIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LAPIS LAZZULI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MARCO POLO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MOLFETTAS - ANDREW’S TIES . . . . . . . . . . . . . . . PETIT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SICURO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 8089233 210 7230711 210 3388843 210 3608969 210 3249708 210 3211545 210 3319893 210 3222317 210 3611445 211 1163000 210 3640403 210 3616076 210 3390945 210 3219257 210-7250659

VASSILIOS KOSTETSOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3607354 VASSILIS ZOULIAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7225613 VLASSIS HOLEVAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3616167

ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ AVANTIFURS-ΚΡΑΝΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3221230 KAPLAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3222226 Κ & Σ ΚΟΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3218536

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ CONTHO PELLE DI QUALITA . . . . . . . . . . . . . . . . . DALIANI LEATHER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KEM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KOUROS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KOUTRAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LOUIS NICOL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MCM STORE ATHENS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ROLLINI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SOFRONAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3227416 210 3311866 210 7219230 210 3312721 210 3231848 210 3640594 210 7225910 210 9765545 210 3221350

FIONA Ερμού 40 Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3238669 BLACK ROSE BOUTIQUE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GEOGINA GHIOLMAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LA BOTTEGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LAURA ASHLEY FASHION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MANGO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MARINA RINACOL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NEW UICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PARTHENIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΑΝΔΡΙΚΑ

CARPISA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3214026 VOYAGER-SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3614490

BENALEX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BERTO LUCCI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OXFORD COMPANY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SAGIAKOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

��ΣΑΝΤΕΣ

ALKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BANG BANG . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CAROUSEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CASA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KANNABISHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MATI-R.TOUCH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NATURA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OCTOPUS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3642731 210 3643643 210 7218941 210 3601957 210 3614111 210 3210285 210 3615494 210 3246726

BOUTIQUE APOSTOLOS IOANNOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CHRISTIAN DIOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ELISAVET KAPOGIANNI DESIGN STUDIO . . . . . . ENNY MONACO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

74

210 3614762 210 3613014 210 8812742 210 7290805

210 9241101 210 3624444 210 3603247 210 3644272 210 3227657 210 3638741 210 3224274 210 3633158

210 3226531 210 3637100 210 7222535 210 7211133 210 3390146

CARDELIA DE CASTELLANE . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7291011 LITTLE ANGELS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3645568 PREMAMAN WITH COMPLEMENTS . . . . . . . . . . . 210 3626023 PRENATAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3216490

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΚΙΚΟΣ Ηρακλείτου 5, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 3629952 AFTER SEASON . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BENETTON . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BURBERRY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BΕRSHKA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DIESEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3640445 210 3614141 210 3611153 210 3314440 210 3622748


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ EPONYMO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FENDI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FOKAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GEORGIO ARMANI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GUCCI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GUESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . H & M . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HOGAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MISS SIMBOLO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MISS SIXTY-ENERGIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NARACAMICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NIKE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OXFORD COMPANY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . RAXEVSKY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . REPLAY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ROCOCO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SALVATORE FERRAGAMO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . STEFANEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TIMBERLAND . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TOMMY HILFIGER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TRUSSARDI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . UNITED COLORS OF BENETTON . . . . . . . . . . . . . . VARDAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3629906 210 3356421 210 3257770 210 3613603 210 3602519 210 3602511 210 3252507 210 3356493 210 3638932 210 3603264 210 3639842 210 3621372 210 7211133 210 3237065 210 3245217 210 3613547 210 3356437 210 3607637 210 3638843 210 3389420 210 3641429 210 3245991 210 3390780

ΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μεσογείων 47, Αμπελόκηποι, Αθήνα www.battos.gr . . . . . . . . . 210 6712312, Kιν.: 6937 253943

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ DE TOUTE FASON . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3602211 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7250431 ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΤΣΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3635070 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 210 3644660 ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3238392

LUNA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MA CHERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΕΡΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 8144035 210 7234360 210 3636615 210 3624165

ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΜΠΑ ΛΙΑΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3641027

ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ BATON PREMIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3601611 ΠΕΤΡΑΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3620570 MARKS & SPENCER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3245571

ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ FANCY JUNIOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7258858 KIDS SHOES STATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3646643 GANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7214338

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΔΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3238519

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ Ιπποκράτους 1Α, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3617709 ΝΑΟΥΜΗ Ιπποκράτους 9, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3614464

KANNABISHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3614111

ANATOMIC STEP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3255540 ARCHE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3614607 CINDERELLA SUPER SIZE SHOES . . . . . . . . . . . . . 210 3239986 GIANNA KAZAKOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3222417 J . BOURNAZOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3245106 MIGATO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3227970 SHOES CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3257115 SHOES STORIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3220062 TOD’S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3356425 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3356401 ΛΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3254776 ΧΑΡΙΣ ΚΑΖΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3232492

ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ VON BERG HELLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7256000

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

FOUROULI LINGIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . IOLI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . POSTO ITALIANO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Γ & Β ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3227671 210 3601873 210 3242051 210 3235309

ΒΙG SHOES - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ θεμιστοκλέους 9 , Αθήνα www.bigshoes.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3818119

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

GLAVAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3220469 INTIMISSIMI - CALZEDONIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3605775 LA MEDUSE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3610138

EXPRESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3230815 ΤΑΚΟΥΝΙ EXPRESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3644988 ΤΑΚΟΥΝΙ ΕΞΠΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3221545

www.odigos-epixeiriseon.com

75


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

ΙΔΕΕΣ… Ρόμβης 11, Αθήνα www.idees-wedding.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3246040

AΛΦΑ-ΔΟΥΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγίας Ζώνης 50, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 8648668

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ρόμβης 11, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3227867 CATHERINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DEMETRIOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TEOKATH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΜΟΙΡΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΑΙΖΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3312340 210 3222503 210 7242530 210 6723790 210 3609510

NATIONAL DRY CLEANERS - LAUNDRY Aπόλλωνος 17, Αθήνα www.nationaldrycleaners.gr . . . . . . . . . . . . . . 210 3232226 ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Λαοδικείας 17, Ιλίσσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . 210 7790095 ΦΑΡΟΣ CLEAN Kερκύρας 78, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 8223266

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ

SPA

LILA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3615778 SHALIMAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7228037 ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΙΔΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3630512 ΤΕΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3617338

ELITE SPA Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι, Αθήνα . 210 7251874

ΝΥΦΙΚΑ ATELIER LOUKIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PRONOVIAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . THE BEST WEDDING COLLECTION . . . . . . . . . . . ΦΩΤΕΙΝΑΚΟΥ ΑΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

76

210 3627334 210 3247777 210 3215443 210 3601557

HEALTH SKIN SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3390523 OLIVE TREE SPA - UNEO ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7244425

ΜΑΣΑΖ SPA THERAPY FISH SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 8003700 ΙΡΙΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7247273


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ

www.elite-spa.gr

Σ

ε ένα πολυτελές και ζεστό περιβάλλον, που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για σας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ακούγοντας απαλή μουσική και επιλέγοντας παράλληλα τον τύπο μασάζ που προτιμάτε. Με την φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Σ

ELAX - ΜΑΣΑΖ ROMATHERAPY ΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ R A Ρ ε έναγια πολυτελές καιμέθοδος ζεστό περιβάλλον, που Χαλαρωτική μέθοδος Μια εναλλακτική Μέθοδος που ανακουφίζει πόνους, ξεκούραση και την απόλυτη χαλάρωση

χαλαρωτικού μαζάζ με χρήση αιθέριων ελαίων.

κινήσεων στο σώμα.

λείους, θερμασμένους λίθους.

πιέσεις & εντάσεις που προκαλούνται από το άγχος της καθημερινότητας.

ELITE SPA για σας, μπορείτε να δημιουργήσαμε αποκλειστικά απολαύσετε το ποτο σας ακούγοντας μουσική ΙΑΤΣΟΥ ΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ απαλή ΜΑΣΑΖ Σ Α ΠΟΛΊΤΙΚΟ Γιαπωνέζικο μασάζ που σημαίνει Δυνατό, βαρύ μασάζ, με σκοπό Ο απόλυτος συνδυασμός relax και «δακτυλοπίεση». Μια ποικιλία από τηνπαράλληλα εκτόνωση των μυών. τον τύπο αθλητικούμασάζ μασάζ, που προσφέρει και επιλέγοντας που τεχνικές για τη μέγιστη ευεξία. χαλάρωση και ευεξία. προτιμάτε. Ρεφλεξολογία, θαλασσοθεραπεία κ.λπ. ΠΑΛΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ HOT STONES ΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Μ Α Συνδυασμός απαλών χτυπημάτων Ειδική μέθοδος μασάζ που Αποτρίχωση για άνδρες και Με την φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού μας. και σταθερών κυλινδρικών χρησιμοποιεί ως μέσο μάλαξης γυναίκες.

για άντρες & γυναίκες

50

ΠΡΟΣΦΟΡΑ έκπτωση Πατριάρχου Ιωακείμ 45%(1οςσεορ.) όλες τις υπηρεσίες μας Κολωνάκι - Αθήνα Τηλ.: 210-7251874 www.elite-spa.gr

www.odigos-epixeiriseon.com

77


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

1/8 BELLINO ΒΕAUTY & FINGERNAILS Ασκληπιού 24 & Διδότου, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 3633933

1/8 D·NAILS BEAUTY STUDIO Δυρραχίου 40-42, Σεπόλια, Αθήνα . . . . . . . . . 210 5133323 MERLIN SPA Μέρλιν 8, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 210-3389296 ΑΙΓΛΗ ΑΚΡΩΝ Φυγαλείας 5, Γαλάτσι, Αθήνα ....................... 210 2934762 GOLDEN NAILS SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HAPPY NAIL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MARIELA NAILS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . NAILS PLACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SMELLY CAT NAIL STUDIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . YNAILS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΚΡΑ-ΑΚΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 2223619 210 3470148 210 9235372 211 1825420 213 0318439 210 3628711 210 3635656

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ANDERSON’S ATHENS HEALTH AND BEAUTY CENTER Αλκιμάχου 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210789 ONLY BEAUTY - Μ. Γ. ΓΡΑΝΑ Λεωφ. Βεΐκου 42, Γαλάτσι, Αθήνα www.onlybeauty.gr . . . . . . . . . 2102925541, 210 2223613

78

ONLY BEAUTY


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ Συνοδινού 16, Α. Πατήσια, Αθήνα www.inst-ilianthos.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2926896 ΚΑΡΑΒΑ ΦΙΛΙΤΣΑ Σικίνου 35, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8659239, Κιν.:6934 623578 ΚΕΡΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Πατησίων 141, Αθήνα . . 210 8640020, Kιν.: 6937 941164 AESTHE BEAUTY INSTITUTE . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7242883 BEAUTY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2916963 BEAUTY LASER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8210900 BEAUTY LIFE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9213060 BEAUTY SALON . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8837672 BELLA DONNA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3257610 BIOLINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8644696 COSMETIC DERMA MEDICINE . . . . . . . . . . . . . . . 210 6980451 DORA PAVELLI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2580469 ELEGANCE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3229469 FOR KINGS AND QUEENS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6928440 GOLDEN BEAUTY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2282873 GOLDEN BEAUTY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8827738 HAMMAM BATHS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3231073 IMMORTAL FAIRNESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2283169 MARIELLA NAILS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9235372 MF DAY SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9014211 MV AESTHETIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6456679 NAIL BOX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9243600 PERMANENT BEAUTY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8133624 VIVE LA BEAUTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5150715 ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8628202 ΔΙΠΛΑ ΑΛΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9232504 ΕΥΕΞΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3240144 ΖΑΡΚΑΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3632100 ΙΡΙΔΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΘΕΚΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7247273 ΚΟΛΛΙΑ ΕΛΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7229032 ΣΕΛΛΗ ΑΤΡΕΜΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4040537 MEDI LASER CLINIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8254850

AFRODITI SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3643444 BELLA DONΝA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3257610 HEALING HERBS STUDIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3608616 PRIVE TATTOO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293966 RENATO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3607559 SKOURAS MED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3641648 SOLARIUM KOLONAKI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3604780 STUDIO ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7251161 ΕΛΕΝΑΣ DAY SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3387556 ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ ΤΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7213860 ΚΟΜΝΗΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3625027 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΝΕΤ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9221988

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

CHIC AND SIMPLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7293511 CHIC AND SIMPLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7290546

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

1/8 ΔΑΦΝΗΣ Αγ. Κων/νου 4, Ομόνοια, Αθήνα www.dafnis.com . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5223400

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ANTONIS CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . APIVITA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BODY’N SOUL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . FRESH LINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GALERIE DE BEAUTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HONDOS CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MΑSTIC SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . THE BODY SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝIΚΟΠΟΥΛΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 2138835 210 3640560 210 7222424 210 3644015 210 3390094 210 3668120 210 3242011 210 3311186 210 3220479

1/8

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΒΙΒΗ ΜΕΝΤΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ Βάρναλη13, Χαλάνδρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6890855 Έβρου18, Γέρακας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6618800 www.odigos-epixeiriseon.com

BLOW GEORGE KRASSAS HAIRSTYLING ..... 210 9220216 Φαλήρου 2 & Δημητρακοπούλου 1, Μακρυγιάννη-Αθήνα

79


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ ΒΕΑUTY Δυρραχίου 7-9, Σεπόλια, Αθήνα . . . . . . . Κιν.: 6934 358719

1/8

ΔΑΝΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Σπευσίππου 46, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210622 ΗΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ιπποκράτους 98-100,Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 210 3636523 ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΚΑΝΤΑ Υψηλάντου 55, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 7227912 ΛΙΑ Πανεπιστημίου 18 (εντός στοάς), Αθήνα . . . . . 210 3625260

COMO Καπνικαρέας 9-11, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3223181

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Αγορακρίτου 33-35, Πλ. Αττικής, Αθήνα . . . 210 8820741

CREATION HAIR DESIGN Σίνα 38 & Σκουφά, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3630111, 210 3606482 DANIELA’S HAIR AND NAILS STUDIO Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . 210 3605177 DORIS’ PLACE Ηροδότου 10, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7240360, 210 7240363

1/8

FOR YOU-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Πανδώρου 10, Πετράλωνα, Αθήνα . . . . . . . . . 210 3477733 LIDA. A Ερμού 18 (5ος όροφος.-αίθουσα 4), Αθήνα . . . .210 3233184

ΜΥΡΙΑΜ Αναγνωστοπούλου 40, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3600804, 210 3628746

σονέτο

Μαρασλή 34, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 7232328

1/8 MAD HAIR Πετράκη 12, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3246024 MADDIE’S COIFFURE Βουκουρεστίου 25Α, Αθήνα . . 210 3643343, 2103642539 SKOYFA 62 HAIR SALON Σκουφά 62 Α, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3392346, Κιν.: 6948 484538

80

ANDREAS COIFFURES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7246911 HAIR DRESSING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7227628 HAIR STYLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6438823 HELENA MILANOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7237000 JOHNNY ‘S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5135606 LEO ΜΠΑΖΙΜΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7219402 MARINA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3619260 MISS… TRESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7248085 NEW STYLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7235544 NOTIS - HAUTE COIFFURE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7223864 PANOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6427588 PATTY COIFFURE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3609429 PRIMECUT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3624095 TEO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3631885 VIOLET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3634259 ΑΜΑΛΙΑ ΑΥΓΕΡΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7254343 ΑΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3622083 ΑΥΓΕΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3315430 ΓΙΟΥΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2919917


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ

www.odigos-epixeiriseon.com

81


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΥΓΕΙΑ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ

KOΣΜΗΜΑΤΑ-ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ Ακαδημίας 76, Αθήνα . . . . . . . . 210 3823174, 210 3820104

ELECTROPLATING Περικλέους 23, Αθήνα www.electroplating.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3236100

ΜΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3624715 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΑΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3220022

ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΠΕΡΡΟΥΚΕΣ ΠΟΣΤΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3220619

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA CHRISTINA KAMMENOU JEWELS Πινδάρου 26, Κολωνάκι, Aθήνα www.facebook.com/ChristinaKammenouJewels . 210 3611556 GEORGES Πανδρόσου 7, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3247780

1/8 PROTOTYPO ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Σόλωνος 36, Κολωνάκι - Αθήνα www.kosmima-prototypo.gr . . . . . . . . . . . . . . 210 3634689 RICH & CO TSIPIS Κριεζώτου 9, Κολωνάκι, Αθήνα . 210 3608330, www.rich-co.com

ΟΠΤΙΚΑ BLINK OPTICAL Kαραολή & Δημητρίου 55, Βύρωνας www.blinkoptical.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7651168, ΟΠΤΙΚΑ VISTA Ακαδημίας 62, Αθήνα www.vistaoptics.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3621504 ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΛΑΜΗ Αμερικής 14, Αθήνα . . . . . . . . . 210 3619390, 210 3601101 ΟΠΤΙΚΑ ΣΙΣΜΑΝΗΣ Λεωφ. Αλεξάνδρας 119, Αθήνα www.sismanis.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6427614

ΩΡΟΛΟΓΙΑ CHRONO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CHRONOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . JULIO WATCHES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . LA SWISS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ORA KESSARIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OXETTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ROLLEX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TIMEX CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3236936 210 3387222 210 3311489 210 3629832 210 3711020 210 3223475 210 3621138 210 3242207

ΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ARSENIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MARA MARTIN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SARANTOPOULOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SYMBOL COLLECTION-ΑΦΡΟΔΙΤΗ . . . . . . . . . . . ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3633057 210 3615060 210-3228937 210 3238400 210 3610434

SEX SHOP & CABINS-DVD

1/8

ΑΤΤΡΑΧΧ Ιάκχου 36, Γκάζι, Αθήνα www.attraxx.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3412078

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ STUDIO NO NAME Κάλβου 51, Γκύζη, Αθήνα www.snname.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6444571

ΤHISSEAS - Ι. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ & Μ. ΓΑΛΑΚΤΙΔΗΣ Θησέως 13, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3224557

82

ONE WEDDINGS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΦΟΙ ΖΗΔΡΟΙ-ΖΗΔΡΟΠΟΥΛΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . ΦΩΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΧΑΝΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3314897 210 3237445 210 3637336 210 3833658


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

                           

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . 96 ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ . 87 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . 93 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . 84 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . . . . . . . . . 90 ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ . . . . . . . . 86 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ . . . . . . 92 ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 96 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . 91 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ . . . . . 85 ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ . 90 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . 88 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . . . . . . . 85 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . 94 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . 91 ΠΡΑΚΤΟΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 91 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . . . 88 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ . . . . . . . . . . 85 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ . . . . . . . . 94 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER . . 91 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . 93

www.odigos-epixeiriseon.com www.odigos-epixeiriseon.com

83


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ A.I.G. ΕΛΛΑΣ ΑΕ Λεωφόρος Κηφισίας 119, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 8127600

ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ Λ. Μεσογείων 2-4, (Πύργος Αθηνών), Αμπελόκηποι www.farantouris.gr . . . . . . 210 6965600, Κιν: 6946 503834 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Βουλής 7, Σύνταγμα, Αθήνα www.genikipanelladiki.gr . . 210 3217801,Κιν.: 6940 432542

ΥΨΙΠΕΤΕΣ Δράμας 99, Πλησίον Στάσης Μετρό, Αθήνα - Σεπόλια www.staysafe.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5124685

ΕΑΣΥ ΑΑΕ ΟΤΑ Λιοσίων 145, Κάτω Πατήσια-Αθήνα . . . . . . . . 210 8826002

ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Γ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3624711 AUTOBESIKOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2237005 FULL COVER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154311 ING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9224490 Γ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΕΓΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3224484

ΣΕΜΠΕΚΟΥ Ε. Μ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Μάρνη 33, Πλ. Βάθης-Αθήνα . 210 5231205, 210 5234940

84


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΖΕΥΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9214500 ΜΑΛΕΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Φ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0121512 ΣΤΑΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9273350 ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210013

ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

VESTER ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ Σταδίου 10, Σύνταγμα, Αθήνα www.vester.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3259811 EXECUTIVE INSURANCE BROKERS . . . . . . . . . . 210 3469549 FRONT LINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 1019900 ΜΑΣ ΑΕΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6727591

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ CONSULCO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3387830 ARATOR ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7233772 HAY GROUP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3217666 VECTOR PARTNERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3610806 ΑΓΓΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7257757 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7256184 ΚΑΡΑΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5319844

ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΟΕ Καλλιρόης 41 & Ηρακλέους 1, Νέος Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9224657 ASPIS REAL ESTATE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3311220 FAROS REAL ESTATE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8213120 INFOCASA ΑΚΙΝΗΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7255653 ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΣΙΤΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7231226

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Eμμ. Μπενάκη 69Α - 106 81 Αθήνα Τηλ.: 210 33.04.807, Fax: 210 38.30.326, Κιν.: 6944 36.23.10 e-mail: athanasopoulos.k.law@gmail.com TND REAL ESTATE Βεΐκου 64-66, Κουκάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . 211 7156778-9 FAX: 211 7156780, www.tndrealestate.gr www.odigos-epixeiriseon.com

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Εμ. Μπενάκη 69Α, Εξάρχεια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3304807, Κιν.: 6944 362310

85


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (συνέχεια)

ΓΡΑΤΣΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7222606 ΔΗΜΟΎΔΗ ΦΑΝΉ Β. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3302817 ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3630113 ΖΑΓΚΑΝΆ ΙΩΆΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3825505 ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3637461 ΣΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3614910 ΣΟΥΤΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3243558 ΧΆΛΑΡΗ ΜΑΡΊΑ Ν. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3803473

ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ACTION - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ MATINA Βερανζέρου 13, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα www.giannoulimatina.gr . . 210 3300191-192, Κιν.: 6977 170411 ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ & ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ακαδημίας 61, Αθήνα . . . 210 3629760, Κιν.: 6973 429361

MARATHON INVESTIGATIONS ΔΙΕΘΝ. & ΕΛΛΗΝ. ΕΡΕΥΝΕΣ Διοχάρους 10, (περιοχή Χίλτον), Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8044071, Κιν.: 6937 029222

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σ. ΖΕΡΒΑΣ Ακαδημίας 8, Αθήνα www.zervaslawfirm.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3392300, ΑΡΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7244376 ΓΕΡΟΝΤΖΟΥ ΖΩΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3237672 ΓΡΕΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3603330 ΖΙΩΓΑΣ Η. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7257904 ΚΑΛΦΑ Θ. ΔΗΜΗΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3644176 ΜΑΝΤΖΑΒΑΣ Α. ΕΥΘΥΜΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 3616587 ΠΑΙΠΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3621928 ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3636435 ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3623303

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Σούτσου Αλεξάνδρου 20, Κολωνάκι, Αθήνα . 210 3608703 ΧΑΪΚΑΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ Ζωοδόχου Πηγής 7, Εξάρχεια, Αθήνα . . . . . . 210 3827156 ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΙΑΣΜΗ Πινδάρου 16-20, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3387560

86

ΠΕΛΕΚΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πεντέλης 5, Σύνταγμα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3237298, Κιν.: 6932 766342

ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ Ι. Βουλής 36, Αθήνα . . . . . . 210 3313863, Κιν.: 6971 753156 ABC COSMOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3804346 ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΜΠΈΤΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3616406 Η ΣΦΙΓΓΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0643812


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3311044 ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3840970 ΚΟΛΟΒΌΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6411820 ΛΆΓΙΟΣ ΠΈΤΡΟΣ Γ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3215118 ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3640050 ΤΑΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3818568

G

A

Z

I

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

ENEXΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

Xρυσά Ρολόγια Αυτοκίνητα Μηχανές Πολύτιμες Πέτρες Laptops - PC ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΩΝ

Σατωβριάνδου 43 Τηλ.: 210-5241803 - 5245179, Κιν.: 6955 094770

GAZMEND HASHANI Σατωβριάνδου 43, Αθήνα . 210 5241803, Κιν.: 6955 094770

GOLD BUYERS Ερμού 34, Σύνταγμα-Αθήνα www.goldbuyers.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3228794 www.odigos-epixeiriseon.com

GOLDEN CASH Περικλέους 12, Αθήνα . . 210 3211460, Κιν.: 6932 492107 GOLD POINT ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ Πατησίων 386, Αθήνα . . 213 0231762, Κιν.: 6974 193733 ΑΓΑΠΙΟΣ Πλατεία Ομόνοιας 12, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . 210 3215466 ΑΘΗΝΑΪΚΟΝ Καραγεώργη Σερβίας 3, Αθήνα . . . . . . . . . . . . 210 3229378

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1) Πλατεία Ομονοίας 19 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5245809 2) Πειραιώς 8, Ομόνοια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . 210 5239938 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6987 142877

87


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) GOLD FUTURE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9015275 GOLDEN DEAL HELLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5223090 GOLDXCHANGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3225400 LONDON GOLD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0152878 RICARDO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5108500 ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΘΗΝΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3243367 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΛΩΝΟΥ . . . . . . . . . 210 5128770 ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . . . . 210 3234088

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2018226 ΚΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6432069 ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6918322 ΡΟΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6400918 ΤΡΑΝΟΥ - ΚΟΥΛΟΥΡΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6421057

ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΜΑΓΔΑ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7231503 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3642849 ΛΙΑΡΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3841923 ΤΟΥΣΗ-ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ . . . . . . . . . . . . 210 3834223

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΤΑΙ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ACTION LINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3637585 GEODATA ΑΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3817315 PRESTIGE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3239898

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ Ακροπόλεως & Νικηταρά 1, Δάφνη Τηλ.: 210 9760 933 Κιν.: 698 4499 766, 690 6083 999 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Νικηταρά 1 & Ακροπόλεως Δάφνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9760933, Κιν.: 6906 083999

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

LM LOGISTES

Α. ΛΑΖΑΡΟΓΛΟΥ - Α. ΜΑΛΛΗΣ Ο.Ε.

ΒΟΥΖΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πατησίων 280, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2235860 ΔΕΤΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Κειριαδών 78, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3420535

• ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ • ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ • ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΡΕΟΝΤΟΣ 92, T.K. 10443, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 2105130536 FAX: 2105130574, KIN.: 6932192787-9, 6994047700 e-mail: lmlogistes@gmail.com ΥΙΟΙ ΡΑΫΜΟΝ ΜΠΙΘΑΡΗ Κάρπου 46, Αθήνα - Νέος Κόσμος . . . . . . . . . 210 9022330

LM LOGISTES Κρέοντος 92, Κολωνός, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5130536, Kιν.: 6932 192787-9

ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΣ Π. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7774043 ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9230670 ΚΑΔΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8827393

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Βησσαρίωνος 8, Κολωνάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3643176, Κιν.: 6947 885910

88


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ε. ΜΠΑΚΑΛΗΣ Β. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΟΕ Σκουφά 66, Κολωνάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3635850, Κιν.: 6937 006852 ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Παρασκευοπούλου 73, Κάτω Πατήσια, Αθήνα www.kolia.gr . . . . . . . . . . . 210 8542498, Κιν.: 6942 651726

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ Κειριαδών 48, Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα . . . 210 3413978

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Αριστοφάνους 20, Αθήνα . . 210 3210777, Fax: 210 3217142 www.leonidopoulos.com . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6977 684371

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Φιλελλήνων 3, Σύνταγμα, Αθήνα www.f-diaxirisi.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3210325 ΔΕΔΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Λεωφ. Ηρακλείου 64, Πατήσια-Αθήνα . . . . . 210 2284349 ΣΥΛΛΑΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Αχαρνών 301 & Προμηθέως 74, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 8623931, Κιν.: 6977 996373, 6972 246866 www.odigos-epixeiriseon.com

FAO ECONOMICS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7258499 ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5151451 ΜΑΝΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2021461 ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8314049

89


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Δ. ΛΟΥΚΙΑ Αγίου Κωνσταντίνου 33-37, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5224263, Κιν.:6972 609282 ABC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5238088 ALEXANDER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3303661 JOB FOR YOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8838259 ΑΤΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8811553 ΓΑΛΑΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3822559 Η ΑΝΑΣΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8235783 ΛΑΟΥΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5236035 ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5225638

“Το Club για κάθε

Εραστή του Kαπνού και των Αρωμάτων που Χαρίζουν μοναδικά Ταξίδια Απόλαυσης

Προσφορέσ στουσ ΑνΑγνώστέσ του οδηγου 1η Προσφορά: -12% στα Πούρα - Cigarillos

2η Προσφορά: Ηλεκτρική Μηχανή Άδειων Τσιγάρων και 1000 Άδεια Τσιγάρα αξίας μόνο 39€

ΧΟΡΤΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3304311

ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Δραγατσανίου 6, (εντός στοάς) 117 45 Αθήνα, τηλ.: 210 3234771 www.topcigarsclub.gr info@topcigarsclub.gr

CIGAR ACCESSORIES Παπαδιαμαντοπούλου 37, Αθήνα www.cigaraccessories.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7708850 TOPCIGARSCLUB.GR Δραγατσανίου 6, Σταδίου 29, Εντός Στοάς, Αθήνα www.topcigarsclub.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3234771 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ Λ. Συγγρού Ανδρέα 59, Συγγρού Φιξ, Αθήνα www.310.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9246682 ALTER SMOKING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8610405 CASSANO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3627364 EBACCO.GR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8232550 LITTLE POEMS SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3222121 NICO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2025508 NOBACCO SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7247277

90


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ PRISMA OPTIONS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7482001 NIELSEN AUDIENCE MEASUREMENTS . . . . . . . 210 6999200 POST MEDIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3316333 QED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7484602 ΑΠΟΨΙΣ SMR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7256267

COURIER CENTER Λένορμαν 233, Κολωνός-Αθήνα www.courier.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5156375 SPEEDEX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5150217 ACS COURIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2112551

ΠΡΑΚΤΟΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

ΝΤΑΤΑ ΠΑΟΥΕΡ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΕ . 210 8256825

ACE MODELS - ΦΟΥΣΙΑΝΗ Χ. Μακρυγιάννη 3, Κουκάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . 210 9226200

ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

CONTACT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 7109412

DETAILS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3611600 GLOBUS BC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3615000 GRALATER LIMITED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3635845 GREEN DESIGN PLACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3614794 SPECIAL HEROES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8828402

LOVESTONE FELLOWS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3637366 MARRIAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5242696 VIPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3234793 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . 210 2832313 ΠΑΠΠΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3620147

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER BCS COURIER Θαρύπου 2, Νέος Κόσμος www.bcscourier.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9212227

www.odigos-epixeiriseon.com

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Επιδαύρου 52-54, Κολωνός-Αθήνα . . . . . . . . 210 5139539 BAUROTOR - ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Η & Ν ΟΕ Μουσών 25, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6995552 EUROGRAPH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5157597

91


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (συνέχεια) ΒΙΟΜΕΧ ΕΠΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9239706 ΤΙΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3231265

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ SMART CO Aργοστολίου 17, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 8822005

ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ Ι. ΣΤΑΥΡΟΣ Σαρρή 39, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 3255121, 210 3219230

ΛΙΘΟΤΥΠΙΚΗ Ζηνοδώρου 26, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5143113 ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ Φειδίου 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3800029 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΞΙΩΝ Γαδίλων 9, Ριζούπολη, Αθήνα www.ektipotikiaxion.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2511850

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΑΜΟΥΣΙΑΝ Λέκκα 22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3238978

COPYEXPERT.............................................................210 3800783 Γραβιάς 16 & Θεμιστοκλέους, Αθήνα, www.copyexpert.gr

92

GRAPHIC DESIGN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3624800 EUROGRAPH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5157597 OPEN LINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3631859


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΦΩΤΟΤΣΙΓΚΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Δ. Γ. - ΚΑΤΡΗΣ Ζ. ΟΕ Γιατράκου 22, Αθήνα . . . . . . . . 210 5235801, 210 5235701

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ EGRAPHO Αγίας Ελεούσης 7, Μοναστηράκι, Αθήνα www.egrapho.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3219782

ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕ Κάρπου 21, Αθήνα . . . . . . . . . 210 7247564, www.stigmi.gr

www.odigos-epixeiriseon.com

COPY CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3303035 COPY EXPRESS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6401777 COPY LOGIC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7700074 COPY SMART . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4059551 GRAFFITY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9214304 GRAMMA CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7777590 OUT LINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9011153 ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3460578

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

HELLENIC CERT ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕΠΕ Θεσσαλονίκης 127, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα www.hcert.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3464554

93


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (συνέχεια) CORMACH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3453821 SMART LIFT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3422729 ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3423201 ΤΣΑΓΚΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154714

Γραφείο Μετακομίσεων

ΕΡUΚΟΚΑΚΗΣ & UΙΟΣ

 Συσκευασίες Επίπλων  Αποθηκεύσεις

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ

 Προμήθεια υλικών

MULTISACCO - ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥΛΗ ΟΕ Λεωφόρος Κηφισού 54, Κολωνός, Αθήνα www.sakoules-multisacco.gr . . . . . . . . . . . . . . 210 5751600

EIΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ - ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΝΑΥΛΟΝ - Ρ.Ρ.Ρ. - ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ - ΜΕΜΒΡΑΝΗ - ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ - ΣΕΛΟΤΕΪΠ - ΤΑΙΝΙΕΣ - ΤΣΑΝΤΕΣ ΕΝΤΥΠΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ ΧΕΡΑΚΙ - ΧΟΥΦΤΑ - ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ - ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ - ΦΟΑΜ ΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΣΑΣ ΧΑΡΤΙ ΟΝΤΟΥΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΖΑ

συσκευασίας

Δραγατσανίου 8, Αθήνα ● Τηλ.: 210 3216213, Fax: 210 3248708 Χαλάνδρι: 210 6891811 ● Κιν.: 6944 417 059 www.verikokakis.gr ● e-mail: nverikokakis@gmail.com

μεταφορές - συσκευασίες - αμπαλάζ

ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Δραγατσανίου 8, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3216213, Κιν.: 6944 417059

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΚΑΪΡΗ 6, ΤΗΛ.: 210 3251191, 210 3210110, FAX: 210 3219683 ΥΠΟΚ/ΜΑ: ΕΥΒΟΙΑΣ 77, ΚΥΨΕΛΗ, ΤΗΛ.: 210 8826148 e-mail: elefdrakop@yahoo.gr

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Καΐρη 6 και Αθηνάς 22, Μοναστηράκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3251191, Κιν.:6948 053858 ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ ΑΦΟΙ ΑΤΕ Ανθέων 34-36 & Επινίκου, Άνω Πατήσια, Αθήνα www.afoi-marmaridi.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2526868 BAG AND PACK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5136633 SWAN PAPER MARKET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7011016 ΑΛΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3211126 ΛΙΩΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2512922

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

CARG

LAND transport & more

CARGOLAND SA Μεταφορική Εταιρεία

Λουκάς Ποδάρας Διευθύνων Σύμβουλος Tηλέφ. 210 43 29 500 Κινητό 6937 05 48 80 Φαξ 210 43 29 390 cargoland@otenet.gr

Λ. Δημοκρατίας 143 & Κανδάμου 1 Τ.Κ. 187 55 Κερατσίνι

CARGOLAND SA AE Λ. Δημοκρατίας 143, Κερατσίνι . . 210 9858500, 210 4329508

94

®

Αποθηκεύσεις - Συσκευασίες Ο& ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝ ΙΚΟ ΩΠ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣ

Συνδέσεις - Ηλεκτρικών Αποσυνδέσεις - Ηλεκτρικών

ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΝΕΦΕΛΗΣ 39-41, ΑΘΗΝΑ

ΚΙΝ. 6977 288 507 e-mail: dimgeorgoulas@yahoo.gr

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Νεφέλης 39-41, Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα . 6977 288507 ΔΑΡΣΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ορφέως 218 και Πλούτωνος, Βοτανικός, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3478262, Kιν: 6944 550076 ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δράκοντος 35 Κολωνός, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5142214, Kιν: 6944 324970 ZANTE TRANS Λαμπείας 55, Αιγάλαιω . . . . . . 210 3455880, 212 9553000


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - EXPRESS ΜΥΚΟΝΟΥ Ορφέως 197Α, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3466933, Kιν.: 6944 310639

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΩΡΙΔΟΣ - Δ. ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ορφέως 160, Βοτανικός, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 3467365 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ - ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ Άγιους Όρους 45, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3456725 ΜΕΤΜΠΑ ΑΕ Ορφέως 117, ��οτανικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3427136

ΕΦΑΜ ΑΕ Πολυκράτους 15, Μοσχάτο . . . . . . . . . . . . . . . 210 4810490

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ Αγίας Άννης 25, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . . . .210 3458351

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΙΒΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΓ. ΚΟΥΤΑΚΟΣ Ο.Ε.

ΜΕΤΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε. Λεωφ. Κηφισού 91, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . 210 3458335 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΟΥΡΛΑΝΟΥ Διγενή Ακρίτα 16, Εξάρχεια - Νεάπολη, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6464555 www.odigos-epixeiriseon.com

ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 43 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3450896, 210 3453360 FAX: 210 3477245 e-mail: pgriv@otenet.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ..ΤΗΛ.: 2710 222 723 ΣΠΑΡΤΗΣ...... ΤΗΛ.:27310 24 350 ΓΥΘΕΙΟΥ....... ΤΗΛ.:27330 22 270

ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΙΒΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΑΚΟΣ ΟΕ Αγίας Άννης 43, Βοτανικός-Αθήνα . . . . . . . . . 210 3453360

95


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ (συνέχεια)

ZANTE TRANS - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Λ. Κηφισσού 91, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3455880 ZΑΡΑΪΔΩΝΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ Ραβίνε 41, Περιστέρι . . . . 210 5756645 Kιν: 6977 223582 Κ.Ε.Μ. ΑΧΑΊΑΣ - ΗΛΕΙΑΣ ΟΕ Ορφέως 220, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3424770

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ορφέως 125, Βοτανικός, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 3412000

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΑΡΩΜΑ ΣΜΥΡΝΗΣ Χρεμωνίδου 56, πλ. Δεληολάνη-Παγκράτι . 213 0147407

ΠΑΚΕΤΟ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Κακλαμάνου 8, Ν. Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6944 364874, 6932 228022 ΣΚΑΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Αγ. Πολυκάρπου 116, Βοτανικός . . . . . . . . . . . 210 3420497 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κορυτσάς 27, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3414031

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΗΛΟΥ

ˮ

Ο Σταμάτηςˮ

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ & ΥΙΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 63 ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΛ.: 210 3451530, ΟΙΚΙΑΣ: 22870-21394 ΚΙΝ.: 6945 581188 - 6972 327851 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΗΛΟΥ Πλούτωνος 63, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3451530

96

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Πυθοδώρου 32, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5148165 ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ - ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (σελ.: xxx) Πυθέου 55, Αθήνα . . . . . . . . . 210 9028070, www.astro1.gr FENG SHUI RESEARCH CENTER . . . . . . . . . . . . . 211 4002615 ΒΑΣΆΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ Ν. . . . . . . . . . . . . . . 210 3806677 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . 210 8677714


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

www.odigos-epixeiriseon.com

97


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

98


ΙΑΤΡΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟЇΑΣ . . . . . . . . . . . . 109  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . 100  ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . 109  ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . 109  ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ . . 100  ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧ/ΤΑ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ . . . . . . . . . . . 109  ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 100  ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . 100  ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 100  ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 101  ΙΑΤΡΟΙ ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 101  ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . 101  ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . 100  ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . 101  ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101  ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . 102  ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 102  ΙΑΤΡΟΙ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . 102  ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 102  ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . 107  ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . 109  ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 104  ΙΑΤΡΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . 102  ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 103  ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . 103  ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . 104  ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . 104  ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . 106  ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . 107  ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 www.odigos-epixeiriseon.com

 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ . . . .  ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . .  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ- IAΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . .  ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . .  ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . .  ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

108 107 108 106 107 106 109 107 108 109 100 109 109 110 110 108 108 108

99


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ MEDISCIENCE AE Ερμού 14, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3232722

ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7245688 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7474184 ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6919819

ΑΘΛΙΑΤΡΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΝΤΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6467763 CHECK UP MEDICUS Πανόρμου 38, Αμπελόκηποι www.cumedicus.gr . . . . . . . . . . 210 6983222, 213 0312000

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Φαιδριάδων 11, Πλ. Κυψέλης, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8652992, Κιν.: 6974 068066 ΓΡΗΓΟΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΗΜΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΨΑΛΗ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΣΑΠΤΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΨΑΡΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 6982741 210 7216508 210 7755216 210 6994718 210 7211831 210 6929125 210 7233002

ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΤΣΕΧΠΕΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Βασ. Σοφίας 100, Πλ. Μαβίλη, Αθήνα www.laparosurgery.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0312985

EXPOMEDIPOINT Ρεμούνδου 9, Αθήνα www.expomedipoint.com . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8812831 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Πατησίων 49, Αθήνα www.medpap.gr . . . . . . . . . . . . 210 5222500, 210 5246907

100

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΞΙΑΡΧΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΛΕΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΙΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7296584 210 7779180 210 7771077 210 7298350 210 8618318

ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΔΕΡΒΕΝΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7215117


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΛΜΑΝΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7235696

ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . 210 3615265 ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7291307

ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΠΑΒΕΝΕΤΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗ-ΕΡΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7249190 210 7222995 210 3627961 210 3611054

ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ομήρου 39, Κολωνάκι . . 210 3602070, Κιν.: 6932 805276 ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Βασ. Σοφίας 100, Πλ. Μαβίλη, Αθήνα . . . . . . 210 7708081 ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Νεοφύτου Βάμβα 1, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6184000, Kιν.: 6944 251279 ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Βασ. Σοφίας 115, Αθήνα www.trompoukis.gr . . . . 210 6420882, Κιν.: 6974 446400

ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

Δρ. ΜΑΡΙΟΣ ΔΑΧΛΥΘΡΑΣ MAIEYTHΡΑΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» ΙΑΤΡΕΙΟ: ΗΠΕΙΡΟΥ 1 & ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ - Τ.Κ. 104 33 Τηλ.: 210-82.12.463, Fax: 210-82.26.425

Τηλ. Noσοκ.: 210-69.72.271 Κινιτό: 6932-379.546

ΔΑΧΛΥΘΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Ηπείρου 1 & Πατησίων, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8212463, Κιν.: 6932 379546 ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΗ Β. ΒΑΣΙΛΙΚΗ Τσοχά 20, Πλ. Μαβίλη, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6440914, Kιν.: 6977 250417

ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Βασ. Σοφίας 121, Αθήνα . . 210 6436258, Κιν.: 6974 442000 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7213294 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . 210 7217552 ΑΜΕΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7291791 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7215098 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3615655 ΖΟΥΡΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  210 7228633 ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7221238 ΚΛΗΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3602015 ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7474704 ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3634350 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΗΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3602479 ΡΙΖΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3635670

ΙΑΤΡΟΙ ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤ. Γ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3637064

ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. Σούτσου 24, Πλ.Μαβίλη, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6457995, Κιν.: 6972 910028 ΠΑΧΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κηφισίας 34, Αθήνα . . . . 210 7791110, Κιν.: 6976 066834 www.odigos-epixeiriseon.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α. ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Λεωφ. Κηφισίας 10, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7715591 AUGER MATHIEU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ . . . . . . . . . . . . ΚΟΡΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . .

210 7258780 210 7258076 210 3301040 210 7797510

101


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ (συνέχεια) ΠΑΠΑΘΑΝΑΚΟΥ Λ��Α . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7294502 ΡΗΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7297571 ΩΖΕ ΜΑΤΘΑΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7258780

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ

ΔΑΚΟΥ ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7237257 ΔΗΜΟΥΛΑ ΥΒΟΝΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7258482 ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9026533 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7701777 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6456498 ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . . . . . . . . . . 210 7488801 ΜΙΑΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6431159 ΜΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7797437 ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3631665 BAKOYΦΤΣΗ ΜΙΡΑΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8610176 ΒΟΥΡΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3227886 ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7710848 ΜΑΡΓΑΡΗ ΝΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7259229 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΟΦΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6454302 ΣΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6440110 ΤΣΙΛΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6911043 ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΣΙΣΣΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8653980

ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ

ΤΣΕΡΔΑΝΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Εθν. Αντιστάσεως 74, Πλ. Καισαριανής . . . . . 210 7247404 HEALTH & BALANCE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΜΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΗ ΕΛΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7254155 210 7240650 210 6450630 210 3618136

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΚΑΚΑΪΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Σπύρου Μερκούρη 26, Παγκράτι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7294062, Κιν.: 6944 273901 ΚΑΡΑΝΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡ. Β. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΩΣΤΕΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΑΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΟΧΑ ΕΛΕΝΗ . . . . .

210 6464184 210 7229625 210 3621037 210 7217451 210 7246813

ΙΑΤΡΟΙ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΙ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΥΜΑΤΩΝ DREAM DIET www.dreamdiet.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 801 3003438

ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8617417 ΔΑΠΟΛΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3612401 ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ Ι ΣΙΣΣΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8653980

ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΤΑΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ Mασσαλίας 3, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3612024

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Hπείρου 6 & Πατησίων, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5223728, Κιν.: 6945 387323

ΘΩΜΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ MSc. MD

ENΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΟΠΠΥ

Ενηλίκων - Παίδων Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Master Μεταβολικά Νοσήματα Οστών - Οστεοπόρωσης ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ - ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ (ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΚΥΗΣΗΣ, ΠΑΙΔΩΝ) ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΥΠΟΦΥΣΗΣ - ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΣΤΩΝ - ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ - ΥΠΕΡΤΡΙΧΩΣΗ

Ιατρείο: Ηούς 77, Κάτω Πετράλωνα, Τ.Κ. 11853, Τηλ/fax: 211 4041740 Kιν.: 6977 508637, e-mail: thgeorgoulas@yahoo.gr ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ - MD. MSC Hούς 77, Κάτω Πετράλωνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4041740, Κιν.: 6977 508637

102

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Δ. . . . . . . . . . . . 210 6447340 ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3628011 ΖΗΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6440418 ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ - ΧΑΛΔΟΥΠΗ ΣΟΦΙΑ . . . . . . . .210 8811688 ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6912191 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2107210290 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ210 8229872 ΣΠΑΘΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Π. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7236227

ΙΑΤΡΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΆΔΗΣ ΠΈΤΡΟΣ Χ. . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΙΑΣΣΆΣ ΣΤΥΛΙΑΝΌΣ Ε. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΡΑΜΟΎΖΗΣ ΜΙΧΑΉΛ Ν. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΙΌΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΌΣ Ι. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΑΔΑΜΑΝΤΊΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 6921302 210 6412602 213 0158287 210 7799051 213 0034334


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ

ΒΛΑΧΟΥ ΜΕΛΙΝΑ Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Κολωνάκι www.healthysmile.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7221882 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . 210 3647545 ΔΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7796432 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7225111

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΓΙΑΣ Κηφισίας & Πανόρμου 119, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6927304, 210 6914655 ΘΕΟΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δημοκρίτου 10, Αθήνα . . 210 3610436, Κιν.: 6973 980904

ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΚΟΤΣΑΛΟΥ ΖΩΗ Καραγιάννη Λέλας 89, Κυψέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8616127, Κιν: 6948 752240

ΤΣΕΤΣΕΝΕΚΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ Καρνεάδου 21, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3620353, Κιν.: 6932 530301 www.odigos-epixeiriseon.com

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΡΗΣ Βασ. Σοφίας 124Β, Αθήνα www.athensdental.gr . . . 210 7755744, Κιν: 6937 332050

103


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ (συνέχεια) ΜΗΤΣΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, DENTAL-CENTER Μαρασλή 29, Κολωνάκι www.dental-center.eu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7219000 ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Χρυσ, Σμύρνης 3, Αιγάλεω . . 210 5902110, Κιν.: 6972 170129

ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΒΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΤΣΟΧΙΩΝΗ ΚΛΕΟΠ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΥΡΙΆΚΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΕΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΤΟΥΦΗ ΕΛΕΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΕΛΩΝΑ ΒΙΒΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΣΕΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . ΧΑΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3617924 210 7220244 210 3615867 210 6723320 210 3602441 210 7297612 210 7212138 210 7293211 210 3610411 210 3626300 210 7292555 210 7292262 210 3603660 210 7706730 210 3643372

ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΜΟΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ξενοκράτους 38 & Μαρασλή 10, Κολωνάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7234100, Κιν.: 6972 728027 ΠΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ερυσίχθωνος 10, Θησείο . 210 3471114, Κιν.: 6974 979800

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΖΑΜΠΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΗΛΊΑΣ Χ. . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7293211 210 3634277 210 7225333 210 3632077 210 7218719

ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Kαρνεάδου 40, Κολωνάκι . . 210 7226718, Κιν.: 6944 202560 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (σελ.: 105) Παπαδιαμαντοπούλου 14, Μέγαρο Μουσικής www.οδοντιατροι.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7293473 ATHENS LIFE SMILE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3622522 DENTAL PEARLS-ΔΕΛΗΓΕΟΡΓΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ . . 210 7234000 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . 210 3647545 ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ ΠΑΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3390332 ΑΜΠΑΤΖΗ ΒΙΒΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6459279 ΒΑΣΙΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . 210 7223841 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3643081 ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . 210 3635409 ΓΕΡΑΡΧΑΚΗ - ΒΕΡΓΕΤΗ ΑΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . 210 3628693 ΓΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7218992

104

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Ασκληπιού 39, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3632377, 6944 776333 ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΤΣΟΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΤΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7219714 210 5121730 210 7222327 210 7214166

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0193225 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6443223


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

www.odigos-epixeiriseon.com

105


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ (συνέχεια) ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6427915 ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ . . . . . . . . . . 210 7258149 ΤΖΙΒΙΣΚΟΥ - ΜΠΕΣΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ . . . . . . . . . . . . . 210 7705100

ΧΑΡΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6464700 ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7257470

ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΕΦΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ Σπινθάρου 49-53, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9024867, Κιν.:6974 340880 ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Aκαδημίας 19, Αθήνα . . . 210 3608767, Κιν.: 6944 396805 ΛΟΥΚΡΕΖΗ ΑΡΤΕΜΙΣ Aκαδημίας 19, Αθήνα . . . . 210 3604102, Κιν.:6947 426020 ΦΙΛΙΠ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΜΟΝΙΚΑ Φ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 12, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7251690, Κιν.: 6955 300300 ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2235200 ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8226190

106

ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΔΑΜΙΑΝΗ Αχαΐας 39, Αμπελόκηποι . . 210 6910110, Κιν.:6936 876978 ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7226373


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7252682 ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8811911

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Μπουμπουλίνας 14, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3800333, Κιν.: 6932 068197 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Γάζης 30, Ζωγράφου www.kids-med.com . . . . 210 7755559, Κιν.: 6937 323843 ΤΑΛΙΑ ΤΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΚΟΥΡΟΥ Λεωφ. Κηφισίας 74, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . 210 6924449 ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3416777 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΓΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3613819 ΣΜΕΡΛΑ ΡΟΥΜΠΙΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7259100

ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3237921 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΦΑΙΔΩΝ Μ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7222067 ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7248930 ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤ. Γ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7220966 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7249038 ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7226373 LASER TOUCH Bεντήρη 7,Ηilton, Αθήνα www.lasertouch.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7294440 ΖΩΛΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΣΣΙΜΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΥΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΧΑΛΚΙΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3618754 210 7245005 210 7226089 210 7242042 210 7236857

ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Στρατηγού Δαγκλή 157, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8311063, Κιν.:6974 115341

www.odigos-epixeiriseon.com

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ

210 7253109 210 7236247 210 7295500 210 6995707

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΑΒΟΥΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . 210 7291993 ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6441985

Δρ. ΣΤΕΛΙΟΣ Μ. ΔΩΡΗΣ

ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΕΝΤΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . ΣΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ

210 6468538 210 8833233 210 7011732 210 7299389

Εργαστήριο Ηλεκτρομυογραφίας & Προκλητών Δυναμικών Διον. Αιγινήτου 4 ΑΘΗΝΑ 11528

2107249292 6944287099 steliosdoris@gmail.com

ΔΩΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Διονυσίου Αιγινήτου 4, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7249292, Κιν.: 6944 287099 ΖΗΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3619235 ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . 210 7255230

107


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΕΦΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7293412

ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΘ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7291993 ΜΠΑΖΑΡΙΔΗΣ Κ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3633103 ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6441985

ΤΑΚΑΝΤ ΑΜΙΡ Μανωλιάσας 12-14, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7212770

ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΙΟΓΕΝΗΣ Γ. ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΞΑΡΧΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 3603721 210 7236028 210 3619278 210 7756971 210 7211486 210 7255831

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

®

ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ Καλλιρόης 23, Αθήνα www.neurofeedback.com . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9228909

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σωτηρίου Χαραλάμπη 1 & Μαυρομιχάλη, Εξάρχεια www.opc.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6435980, 210 6447533

ΔΡΕΣΙΟΥ ΧΡΥΣΑ Ασκληπιού 116, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6944 748326

ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ 3ης Σεπτεμβρίου 64, Πλατεία Βικτωρίας www.kentroraix.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8812104 ΑΝΟΙΚΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σωτηρίου Χαραλάμπη 1 & Μαυρομιχάλη, Εξάρχεια www.opc.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6435980, 210 6447533

ΙSPS HELLAS Υψηλάντου 28, Αθήνα www.ispshellas.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7212759

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Zαΐμη 34, Αθήνα . . . . . . . 210 8215788, www.exelisomai.gr

ΕΥΗ ΨΑΛΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ Αχαρνών 264, Αθήνα www.evipsalti.com . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8627784

108


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΝΑΒΒΑ ΦΙΛΙΩ Φωτομάρα 73 (με Αμβροσίου Φραντζή), Νέος Κόσμος www.filiokanava.gr . . . . . 213 0246121, Κιν.: 6948 552138 ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΑΛΛΑ…ΖΩ» Bενιζέλου Ελευθερίου 21, Περιστέρι www.kaiallazo.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0088818 ΛΙΓΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λαοδικίας 15, Αθήνα . . . 210 7702375, Κιν.: 6972 446753 ΜΑΥΡΑΚΗΣ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Σουρμελή 5, πλ Βάθης-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . 210 5243765 Κιν.:6932 285543 ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ροστοβίου 16-18, Κόμβος Κατεχάκη, Αθήνα . 210 6998132 ΤΣΙΟΥΛΗ ΕΛΙΝΑ Σπευσίππου 39, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7238342, Κιν.: 6974 082634 ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 212 1006924 ΚΑΒΡΟΧΩΡΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7484117 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . 210 7211953

GEO HEALTH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ZAMΠΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΡΕΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΥΕΞΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΚΚΑΛΆ ΦΑΝΉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΟΥΣΩ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . .

210 8613136 210 6755038 210 2234393 213 0229303 210 6929210 210 7785686 210 3246441 210 7296600

ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΛΟΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . ΒΑΛΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΙΑΛΙΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 8221941 210 7774866 210 3645531 210 3610100 211 0143126

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΑΚΟΥΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ Ακαδημίας 63, Αθήνα www.akouoprosthetiki.gr . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3828033 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΕ . . . . . . . . . 210 3643611 ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3610433

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7293212 ΤΟΜΑΡΑΣ ΒΛΑΣΗΣ Δ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210301

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ

ΛΕΝΤΑΡΗ ΛΟΓΟΥ ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . ΔΟΝΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΟΓΟΥ ΑΝΘΗΣΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ- ΑΡΗΣ ΒΑΦΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΥΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210 7236247 210 6930629 210 9270746 210 7219510 210 6464866 210 3806555

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ-IAΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ RAMMA DENTAL.GR Πλατεία Γκύζη 11, Αθήνα www.rammadental.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6450161 ΑΡΓΥΡΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . 210 3627022 DDS ΚΟΎΒΑΛΗΣ ΗΛΊΑΣ Ι. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7220241

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧ/ΤΑ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ FAST MEDICAL SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7777533

ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ PAINMASTER HELLAS ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΟΥ ΕΙΡΗΝΑ Λεωφ. Ηρακλείου 211, Νέα Ιωνία www.sensitiv-diagnostic.gr . . . . . . . . . . . . . . . 211 7252203 NUNE S. ΜΚRTCHYAN - ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Σισίνη Γεωργίου 22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7298883, Kιν.: 6974 241590 www.odigos-epixeiriseon.com

GOLDEN CARE - ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΟΣ ΦΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7297590 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7217633 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7218618

ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ ΕΡΓΕΛΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7230240

109


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ BOWTECH CENTER Ηριδανού 3, Χίλτον, Aθήνα www.bowtechcenter.com . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7296600

PHYSIO ACTIVITY-ΔΑΒΑΡΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Αλωπεκής 46, Κολωνάκι . . 210 7213456, Κιν.: 6977 321085 D.R.S. E.Π.Ε. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΣΚΛΗΠΙΚΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . PHYSIO CARE - EYH MAYREA . . . . . . . . . . . . . . . . ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SPORTS REHAB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΝΑΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΥΚΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . .

210 6461267 210 5223976 210 3641663 210 8679337 210 6451891 210 7296156 210 7217430 210 3630630 210 3623293 210 3625338

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ Καραγιώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα . . . . . . . . . 210 7215015 Κανάρη 8, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3638840 www.ifar.gr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

110

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . 210 7226153 ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210150 ΑΝΑΣΗΣ Ν. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3225575 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ . . . . . . . . . . . . . . 210 7293141 ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΘΕΟΔΟΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3637342 ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7210150 ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7242947 ΒΥΖΑ ΑΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7212870 ΒΥΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3611672 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3609741 ΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ . . . . . . . . . . . . . . 210 3611010 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3243764 ΓΙΟΥΒΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΕΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3625408 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΒΑΝΙΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7225832 ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3223696 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2103471527 ΕΥΑΓ. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ . . . . . . . . . 210 3638222 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3616423 ΗΛ. ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - Μ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ . . . 210 3612779 ΗΛΙΑΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3221680 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΓΡΕΣ & ΟΛΓΑ ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ . 210 3636236 Κ . Ν. ΜΠΙΡΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3628319 ΚΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3641766 ΚΟΣΙΔΙΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3620137 ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3221211 ΚΟΤΣΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . 210 3615545 ΚΟΥΡΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7249886 ΚΩΝ. & ΔΗΜ. ΚΟΤΣΕΡΩΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3615545 ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3610142 ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Ν. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6442405 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣ. & ΙΩΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3835155 ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΙΩΑΚ.ΓΙΟΥΒΑΝΟΓΛΟΥ . . . . . . . . . . 210 3625408 ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3609741 ΠΑΛΟΓΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3623960 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3619431 ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ Γ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6435586 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3640854 ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3609096 ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6436131 ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΗΛ. ΚΑΣΟΥΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3625514 ΤΣΑΓΚΟΥΡΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6463858 ΤΣΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3248659 ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3237960 ΥΠΑΚΟΗ Α. ΠΙΝΟΤΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3225982 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΟΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3612105


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΙΔΗ

A-Z

BOUTIQUE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 CAFÉ - BAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 CAFÉ - BAR RESTAURANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 CAFÉ - RESTAURANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 CAFÉ - SNACK DELIVERY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 CAFÉ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΑ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 COCTAIL & BAR CATERING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 COMPUTERS ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 CREPERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 CUP CAKES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 FAST FOOD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 FROZEN YOGURT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 KENTΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 MINI MARKET - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ON LINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . 20 PERSONAL TRAINER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 PET SHOP - e-SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 PILATES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ . . . . . . . . . . 65 SEX SHOP & CABINS-DVD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 VIDEO CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 WINE BARS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22

A

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ - ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 87 ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . 46 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ OIKIAKΩN ΣΥΣΚΕΥΩΝ . . . . . 58 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BMW - MINI+SERVICE . . 64 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ . . . . . . . . . 62 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . 64 ΑNTIKEΡI - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ & ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΝΤΛΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .7474 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ - ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . 40 ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 84 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΞΙ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . 61 www.odigos-epixeiriseon.com

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ - ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . 63 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ - ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ - ΤΑΧΥΜΕΤΡΑ . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ- ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΒΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 66

B

ΒIOMHXANIKA ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ . . 67 ΒΑΦΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . 14 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪOΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42

Γ

ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - e-SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΓΕΩΡΓΙΚΑ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 90 ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΦΩΤΟΤΣΙΓΚΟΓΡΑΦΙΕΣ . . . 92,93 ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΓΥΨΙΝΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Δ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ . . . . . . . . . 102 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ - CD - DVD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21

Ε

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - DELICATESSEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ . . . . . . . . . . . . . 90 ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . 54 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΔΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

111


ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ . . . 67 ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ (ΚΛΑΡΚ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . 61 ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ-ΠΡΟΪOΝΤΩΝ ΚΑΦΕ & ΤΣΑΓΙΟΥ . . . . . . . . . 26 ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . 109 ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΕΣΩΡΟΥΧΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ HONDA . . . . . . . . . . . . . . 65 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ . 79 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΠΙΠΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . 21 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΕΣΩΡΟΥΧΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

Ζ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Η

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Θ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53

Ι

ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧ/ΤΑ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 103

112

ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 103 ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106 ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106 ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΙΝΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41

Κ

ΚOΣΜΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . 17 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & AFTER MARKET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI-GLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΑ - ΣΟΥΒΛΑΚΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ECDL . . . . . . . . . . . . 20 ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . 108 ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ . . . . . . . . . . . . 21 ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V. & ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΚΙΝΗΤΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - SERVICE . . . . . . . . . . . . . 59 ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΒΙΤΡΩ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 24

Λ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109

Μ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΜΑΡΜΑΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΜΑΣΑΖ SPA THERAPY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ - ΟΥΖΕΡΙ - ΡΑΚΑΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 94 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91


ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

A-Z

BOUTIQUE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 CAFÉ - BAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 CAFÉ - BAR RESTAURANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 CAFÉ - RESTAURANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 CAFÉ - SNACK DELIVERY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 CAFÉ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΑ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 COCTAIL & BAR CATERING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 COMPUTERS ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 CREPERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 CUP CAKES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 FAST FOOD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 FROZEN YOGURT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 KENTΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 MINI MARKET - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ON LINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . 20 PERSONAL TRAINER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 PET SHOP - e-SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 PILATES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ . . . . . . . . . . 65 SEX SHOP & CABINS-DVD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 VIDEO CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 WINE BARS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22

A

ΑNTIKEΡI - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ - ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 87 ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . 46 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ OIKIAKΩN ΣΥΣΚΕΥΩΝ . . . . . 58 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BMW - MINI+SERVICE . . 64 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ . . . . . . . . . 62 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ & ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΝΤΛΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .7474 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ - ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . 40 ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 84 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΞΙ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . 61 www.odigos-epixeiriseon.com

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ - ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . 63 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ - ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ - ΤΑΧΥΜΕΤΡΑ . . 62 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ- ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΒΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 66

B

ΒIOMHXANIKA ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ . . 67 ΒΑΦΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . 14 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪOΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42

Γ

ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - e-SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΓΕΩΡΓΙΚΑ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 90 ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΓΥΨΙΝΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Δ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ . . . . . . . . . 102 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ - CD - DVD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21

Ε

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - DELICATESSEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ . . . . . . . . . . . . . 90 ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . 54 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΔΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

111


ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ . . . 67 ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ (ΚΛΑΡΚ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . 61 ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ-ΠΡΟΪOΝΤΩΝ ΚΑΦΕ & ΤΣΑΓΙΟΥ . . . . . . . . . 26 ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . 109 ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΕΣΩΡΟΥΧΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ HONDA . . . . . . . . . . . . . . 65 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ . 79 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΠΙΠΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . 21 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΕΣΩΡΟΥΧΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

Ζ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Η

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Θ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53

Ι

ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧ/ΤΑ & ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 103

112

ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 103 ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106 ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106 ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΙΝΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41

Κ

ΚOΣΜΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . 17 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & AFTER MARKET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI-GLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΑ - ΣΟΥΒΛΑΚΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ECDL . . . . . . . . . . . . 20 ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . 108 ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ . . . . . . . . . . . . 21 ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V. & ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΚΙΝΗΤΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - SERVICE . . . . . . . . . . . . . 59 ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΚΤΙΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΒΙΤΡΩ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 24

Λ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109

Μ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79 ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΜΑΡΜΑΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΜΑΣΑΖ SPA THERAPY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ - ΟΥΖΕΡΙ - ΡΑΚΑΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 94 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91


ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . . . . . . . . . . . . . 100 ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30

Ν

ΝΥΦΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76

Ξ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΞΥΛΙΝΑ ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Ο

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - IAΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΟΠΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42

Π

ΠΑΓΩΤΟ - GELATERIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΟΥ . . . . . . . 40 ΠΕΡΟΥΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ - ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΠΛΑΚΙΑ - ΔΑΠΕΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΠΟΔΗΛΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 72 ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . . . . 14 ΠΡΑΚΤΟΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59

Ρ

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

Σ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . 53 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ RENAULT . . 65 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ TOYOTA . . . 65 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ PEUGEOT & CITROEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΥΝΕΡΓΕΙA ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 www.odigos-epixeiriseon.com

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ . . . . . . . . 50 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 94 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ . . . . 58 ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 ΣΧΟΛΕΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ- MΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68

Τ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANT) . . . . . . . . . . . . . . . . 34 ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . . . . . . . . . . . 58 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΤΕΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΤΖΑΜΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 ΤΣΑΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ - ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 41

Υ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Φ

ΦΑΓΗΤΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ (JUICE BARS) & SMOOTHIES . . . . . . . . . . . . 26 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . 18 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18

Χ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71

Ψ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108

Ω

ΩΔΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΩΔΕΙΑ-ΣΧΟΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΩΡΟΛΟΓΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82

113


ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . . . . . . . . . . . . . 100 ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30

Ν

ΝΥΦΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76

Ξ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΞΥΛΙΝΑ ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Ο

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - IAΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΟΠΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42

Π

ΠΑΓΩΤΟ - GELATERIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΟΥ . . . . . . . 40 ΠΕΡΟΥΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ - ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΠΛΑΚΙΑ - ΔΑΠΕΔΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΠΟΔΗΛΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 72 ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . . . . 14 ΠΡΑΚΤΟΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59

Ρ

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

Σ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ . . . . . . 53 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 85 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ RENAULT . . 65 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΟ TOYOTA . . . 65 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ PEUGEOT & CITROEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΥΝΕΡΓΕΙA ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ . . . . . . . . 50 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 94 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ . . . . 58 ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 ΣΧΟΛΕΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ- MΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68

Τ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANT) . . . . . . . . . . . . . . . . 34 ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . . . . . . . . . . . 58 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΤΕΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΤΖΑΜΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 ΤΣΑΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ - ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 41

Υ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Φ

ΦΑΓΗΤΟΠΩΛΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ (JUICE BARS) & SMOOTHIES . . . . . . . . . . . . 26 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . 18 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 110 ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18

Χ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71

Ψ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108

Ω

ΩΔΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 ΩΔΕΙΑ-ΣΧΟΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΩΡΟΛΟΓΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ 2013