Οδηγός Επιχειρήσεων / odigosonline ΑΘΗΝΑ 2015, 2016 / Business Athens Info Guide

Page 1


Χαιρετισμός του Δημάρχου Αθήνας

Φίλες και φίλοι, Ο Δήμος της Αθήνας βρίσκεται στο πλευρό του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου. Με μια σειρά συγκεκριμένων ενεργειών ενισχύει την εξωστρέφεια και με αποφασιστικότητα επιδιώκει γόνιμες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Παρά τις αλλαγές στον εμπορικό και επιχειρηματικό χάρτη της Αθήνας και τις εισοδηματικές μεταβολές που υπέστησαν πολλές κατηγορίες συμπολιτών μας, καταβάλλουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για αναστροφή του αρνητικού κλίματος και αντιμετώπιση της ύφεσης και της κρίσης. Η αναζωογόνηση του αστικού ιστού της Αθήνας, καθώς και η αναβάθμιση του κέντρου, αποτελούν πρώτιστο σκοπό της δημοτικής μας αρχής. Ενισχύουμε την τουριστική επισκεψιμότητα στην πρωτεύουσα, ώστε η Αθήνα να γίνει προσφιλής αυτόνομος προορισμός για επισκέπτες και επαγγελματίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με συγκεκριμένες ενέργειες για βιώσιμες και ασφαλείς μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης, καθώς και με δρομολογημένες αναπλάσεις και παρεμβάσεις σε υποβαθμισμένες ή προβληματικές περιοχές στοχεύουμε στην αναζωογόνηση της αγοράς. Θετικά αποτελέσματα προσδοκούμε και από τις δράσεις κοινωνικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Είναι ένας κοινός στόχος, όπως και του Οδηγού Επιχειρήσεων που κρατάτε στα χέρια σας, που θα ωφελήσει και θα ενισχύσει την οικονομία, την αγορά, την ανάπτυξη της πόλης και θα συμβάλλει σε αυτό που όλοι επιδιώκουμε μια Αθήνα ζωντανή με δυναμική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Γιώργος Καμίνης Δήμαρχος Αθηναίων1


1


Φίλες και φίλοι, Ο Οδηγός Επιχειρήσεων που κρατάτε στα χέρια σας, είναι μια προσπάθεια να καταγράψουμε και να παρουσιάσουμε με τον πληρέστερο και καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιχειρήσεις των περιοχών μας. Θεωρούμε ότι πετύχαμε ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα και φιλοδοξούμε να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όλων μας στην αναζήτηση επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Ο Εκδότης Μπόκας Βασίλειος

Αγαπητοί Αναγνώστες, Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε καταφέραμε να εκδόσουμε τον ΟΔΗΓΟ ΑΘΗΝΑΣ για τέταρτη χρονιά. Η Ομάδα του ΟΔΗΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ πιστεύω ότι σφυγμομέτρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της Τοπικής Αγοράς, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι περσινοί συμμετέχοντες, αλλά και στην ενίσχυση που είχαμε από όλους τους επιχειρηματίες που δοκιμάζουν για τέταρτη φορά την προβολή τους μέσα από την έντυπη αλλά και ηλεκτρονική έκδοση του ΟΔΗΓΟΥ μας. Γιατί ο ΟΔΗΓΟΣ συνεχίζει μέσα απο το site, την εφαρμογή για smartphones-tablet και το facebook να ενημερώνει για προσφορές, εκδηλώσεις και διάφορα events απο όλους τους συνεργάτες που το επιθυμούν, αρκεί να μας το ζητήσουν. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνεργασία μας όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά όλη η Ομάδα του ΟΔΗΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε επαγγελματικό σας βήμα, καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με εκτίμηση

Ζήνα Φολτέα Διευθύντρια B.C. Dynamic ΕΚΔΟΤΗΣ: B.C. Dynamic, Διαφημιστικές Υπηρεσίες ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Μπόκας Βασίλειος ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Φολτέα Ζήνα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: B.C. Dynamic ΕΔΡΑ: Θαρύπου 2, 117 45 Νέος Κόσμος, Αθήνα Τ: 210 7256 742-3 Ε-mail: support@odigos-epixeiriseon.com

2

Oδηγός ΕπιχειρήσεωνΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ

Σ

την

Αρχαία

Ελλάδα Ποσειδώνας. Ορίστηκε να γίνει ένας «αγώνας»

η Αθήνα ονομαζόταν μεταξύ των δύο Θεών και όποιος θα προσέφερε

«Αθήναι» στον πληθυντικό. το πολυτιμότερο δώρο, θα ήταν και ο προστάΣτη δεκαετία του 1970 με την της της. Έτσι πρώτος ο Ποσειδώνας χτύπησε το κατάργηση της καθαρεύου- σύμβολό του, την τρίαινα, στο έδαφος και αμέσας ονομάζεται επίσημα Αθήνα. Είναι η πρω- σως εμφανίστηκε ένα ρυάκι με γάργαρο νερό. τεύουσα της Ελλάδας και η Έδρα της Περιφέ- Κατόπιν ήρθε η σειρά της Αθηνάς που χτύπησε ρειας Αττικής. Βρίσκεται στη Στερεά (Κεντρική) με το δικό της σύμβολο, το δόρυ, στο έδαφος και Ελλάδα και αποτελεί εύρωστο οικονομικό, πολι- φύτρωσε εκεί που είχε χτυπήσει μια μικρή ελιά. τιστικό και διοικητικό κέντρο της Χώρας. Επίσης Ο βασιλιάς και κριτής Κέκροπας εντυπωσιάστηαπό την αρχαία μυθολογία είναι γνωστό ότι το κε περισσότερο με το δώρο της Αθηνάς, την όνομα της πόλης των Αθηνών προήλθε από τη οποία και έχρισε νικήτρια. Έτσι η Αθηνά έγινε Θεά Αθηνά, τη Θεά της Σοφίας των Αρχαίων από τότε η θεά-προστάτιδα της πόλης. Αθηναίων, αλλά και όλων των Ελλήνων. Σύμφωνα με την παράδοση, η Αθήνα ιδρύΑπό τη μυθολογία είναι γνωστό ότι, όταν ο βασι- θηκε, όταν ο βασιλιάς Θησέας ένωσε σε ένα λιάς Κέκροπας αποφάσισε να ζητήσει από τους κράτος πολλούς οικισμούς της Αττικής. Ο τεθεούς έναν προστάτη για την πόλη της οποίας λευταίος βασιλιάς της αρχαίας Αθήνας ήταν ο ήταν βασιλιάς, παρουσιάστηκαν δυο, η Θεά Κόδρος, που θυσίασε τη ζωή του για να σώσει της Σοφίας Αθηνά και ο Θεός της Θάλασσας την πόλη. Αργότερα ήρθε στην εξουσία των 4


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ ευγενών (πλούσιοι γαιοκτήμονες). Οι ευγενείς Ο Σόλων έδωσε πίσω τα χρέη στους πολίτες και διοικούσαν την Αθήνα με ένα συμβούλιο τους, άφησε ελεύθερους όλους εκείνους που ήταν το Ανώτατο Δικαστήριο (Άρειος Πάγος), που σκλάβοι από τα χρέη τους. Ο νόμος αυτός, επεισυνεδρίαζε στον ομώνυμο Βράχο και από το δή ελευθέρωσε το λαό της Αθήνας από ένα πολύ συμβούλιο αυτό εκλέγονταν οι 9 άρχοντες της βαρύ φορτίο, ονομάστηκε Σεισάχθεια. Αθήνας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρχε η συνέλευση των Αθηναίων πολιτών Ο Σόλων διαχώρισε τους Αθηναίους σε τέσσε(Εκκλησία του Δήμου), αλλά δεν είχε τη δύνα- ρις κατηγορίες, ανάλογα με το εισόδημά τους. μη που απέκτησε αργότερα με τους νόμους του Άρχοντες (κυβερνήτες) είχαν το δικαίωμα να Σόλωνα.

γίνουν μόνο οι πλούσιοι. Όμως, Σόλων ενίσχυσε πολιτικά και τους φτωχούς, γιατί έδωσε τη

Οι Αθηναίοι ανέθεσαν στον Σόλωνα, που θε- μεγάλη δύναμη στην Εκκλησία του Δήμου, τη ωρήθηκε ως ένας πολύ σοφός άνθρωπος, να συνέλευση των πολιτών. Η συνέλευση αποφάγράψει νέους νόμους, μετά την αποτυχημένη σιζε για όλα τα σημαντικά θέματα και ψήφιζε προσπάθεια του Δράκοντα του οποίου οι νόμοι τους νόμους που εκπονήθηκαν από τη Βουλή ήταν πολύ σκληροί και αυταρχικοί, γεγονός που των Τετρακοσίων. Ο Σόλων ίδρυσε το μεγάλο απογοήτευσε τους Αθηναίους.

δικαστήριο της Αθήνας, την Ηλιαία. Αυτά ήταν τα πρώτα βήματα προς τη Δημοκρατία. Ο Κλεισθένης έδωσε όλη την εξουσία στην Εκκλησία του Δήμου. Από εκείνη τη συνέλευση εκλέγονταν οι 10 στρατηγοί που δεν διοικούσαν μόνο τον στρατό, αλλά και το ίδιο το Κράτος. Το Κοινοβούλιο των 400 του Σόλωνα αντικαταστάθηκε από ένα νέο Κοινοβούλιο με 500 βουλευτές. Τα μέλη του νέου Κοινοβουλίου, 50 Αθηναίοι από κάθε φυλή, επιλέγονται κάθε χρόνο με κλήρο. Με το σύστημα αυτό όλοι οι πολίτες της Αθήνας ήταν πιθανό να είναι κάποια ημέρα μέλη του Κοινοβουλίου, του οποίου η αποστολή ήταν να προετοιμάσει τα θέματα που θα συζητηθούν από την Εκκλησία του Δήμου. Ο Κλεισθένης, προκειμένου να εξασφαλίσει το νέο Σύνταγμα, εισήγαγε τον εξοστρακισμό.

www.odigos-epixeiriseon.com

Κάθε πολίτης έγραφε πάνω σε ένα κομμάτι σπα 5


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ σμένου αγγείου (όστρακο) το όνομα ενός πο- Ο Αδριανός κατασκεύασε και διακόσμησε την λιτικού που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος Αθήνα με υπέροχα μνημεία όπως η Βιβλιοθήκη για τη Δημοκρατία και μετά την καταμέτρηση του Αδριανού. όποιος πολιτικός είχε συγκεντρώσει 6 χιλιάδες όστρακα με το όνομά του, στέλνονταν στην Με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μειεξορία για 10 χρόνια.

ώθηκε επίσης και η σημασία της Αθήνας . Κατά τη διάρκεια των βυζαντινών χρόνων η Αθήνα

Έτσι γεννήθηκε στην Αθήνα, η Δημοκρατία και ήταν μια επαρχιακή πόλη της Βυζαντινής Αυτο Σύνταγμα που δίνει σε όλους τους πολίτες τοκρατορίας. Αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια το δικαίωμα και το καθήκον να συμμετέχουν αυτής της εποχής πολλές βυζαντινές εκκλησίες στη διακυβέρνηση του Κράτους. Η Δημοκρατία οικοδομήθηκαν στην Αθήνα. Οι σταυροφόροι ήταν ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα των εισέβαλαν στην πόλη τον 13ο μέχρι τον 15ο αιαρχαίων Ελλήνων.

ώνα, όπου τελικά καταλήφθηκε από τους Τούρκους. Μετά την Ελληνική Επανάσταση η Αθήνα

Η Αθήνα έζησε τις πιο ένδοξες στιγμές της κατά

έγινε η πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την

τη διάρκεια του 5ου αιώνα π.Χ., κατά την εποχή

Αίγινα και το Ναύπλιο. Στο πλαίσιο της βα-

του Περικλή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιό-

σιλείας του πρώτου βασιλιά της Ελλά-

δου, το Χρυσό Αιώνα, χτίστηκε ο Παρθενώνας.

δας, Όθωνα, η πόλη επεκτάθηκε

Τέχνες, Φιλοσοφία, Δράμα, αναπτύχθηκαν στο

προς τα βόρεια και πολλά κτί-

υψηλότερο

σημείο

τους. Δυστυχώς, ο Πελοποννησιακός πόλεμος

ρια κατασκευάστηκαν από Γερμανούς και Έλληνες Αρχιτέκτονες.

μεταξύ των Αθηναίων και της Σπάρτης έδωσε ένα τέλος σε αυτή τη δόξα.

Η Αθήνα σήμερα είναι μία σύγχρονη αλλά και διάσημη πόλη, καθώς και ένα σημα-

Η Αθήνα συνέχισε να αποτελεί κέντρο

ντικότατο κέντρο πολιτισμού•

πολιτισμού και πνευματικής σημασίας,

θεωρείται η ιστορικότερη

ακόμη και κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους.

πόλη της Ευρώπης. Επίνειό

Στα ταξίδια του στην Ελλάδα ο Απόστο-

της είναι το λιμάνι του Πει-

λος Παύλος μίλησε στους Αθηναίους

ραιά.

από τον βράχο του Αρείου Πάγου το 44 μ.Χ.. Κατά τη διάρκεια της

Πολιούχος της Πόλης

βασιλείας του Ρωμαίου αυτο-

των Αθηνών είναι ο

κράτορα Αδριανού, η Αθήνα

Άγιος Διονύσιος ο

έγινε η αγαπημένη του πόλη. 6

Αρεοπαγίτης.


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Λιοσίων 22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5241981, 210 5242583 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθηνάς 63. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3722141, 210 3722163 ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λιοσίων 22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5277420-23 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ . . . . . . . . .210 5277352 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ . . . . . . . . . . . .210 6977000 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ . . . . .210 5277575 ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΥΑΔΑ)-Ίδρυμα Αστέγων Σοφοκλέους 70 & Πειραιώς 35 . . . . . . . . . . . . . . .210 5246516 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ . . . 210 5127942, 210 5125732 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5143394, 210 5147695 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5128789, 210 5122627 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 166 ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . .210 7793777 ΓΡΑΜΜΗ ΑΙDS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7222222 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΙΚΑ . 14944 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14944 ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . 185 ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5194001 ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ. . . . . . . . . . .210 5272000 ΤΡΑΜ ΑΘΗΝΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9978000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ. . . . . . . . . . . . .210 3248311 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 210 5297777 ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1440, 210 5124910 ATHENS SIGHTSEEING PUBLIC BUS N. 400 . . . . . . . . . . 185 ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14944 ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4226000 ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ. . . . . . . . . . . . 22940 22300, 22940 22481 ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .22920 25249 ΛΙΜΑΝΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ . . . . . . . . . . . .22350 31759 YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. . . . . . .210 4191700 ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Διον. Αρεοπαγίτου 15. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9000900 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ Τοσίτσα 1 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8217724, 210 8217717 ΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ Παπαρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος . . . . . .210 3231397 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ Ερμού 148 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3463552 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ Βασ. Σοφίας 22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 2139572 ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ Πανεπιστημίου 12 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3632057 ΜΠΕΝΑΚΗ Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας . . . . . . .210 3671084 ΜΠΕΝΑΚΗ Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, Κεραμεικός . . . . .210 3453111 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ Δωδώνης 119, Σεπόλια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5126611 www.odigos-epixeiriseon.com

ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα 210 3243972, 210 3243987 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1, (Μέγαρο Σταθάτου)216 8001054 ΛΟΥΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ Αναπαύσεως 20 και Τιμολέοντος 2, Μετς . . . . .210 9232568 ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Κυδαθηναίων 14, Πλάκα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3312995 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας . . . . . . . . . . . . . .210 7224238 ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3452150, 210 3414466 ΣΤΟΑ ΑΤΤΑΛΟΥ (ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ) Αδριανού 24, Μοναστηράκι. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3210185 ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Πανεπιστημίου 32 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3382500

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Άμεση Δράση Αστυνομίας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 Άμεση Επέμβαση Λιμενικού Σώματος . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 Άμεση Επέμβαση Ναυτονομίας . . . . . . . . . . . . . 210-6551900 Κέντρο Άμεσης Επέμβασης Στρατού. . . . . . . . . 210-7777777 Άμεση Ιατρική Βοήθεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 166 Ανοιχτή συμβουλευτική γραμμή για το AIDS. 210-7222222 Γραμμή κοινωνικής βοήθειας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 197 ΕΛΠΑ οδική βοήθεια. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10400 Εφημερεύοντες Ιατροί Αττικής . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1434 EXPRESS SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1154 HELLAS SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1057 Ιατροί SOS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1016 Ιατρικό κέντρο Αθηνών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6198115 ΚΕΕΛΠΝΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5212054 Κέντρο δηλητηριάσεων. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7793777 Κοινωνική βοήθεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 197 Νοσοκομεία & Κλινικές ΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1434 Πυροσβεστική Υπηρεσία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 199 Τουριστική Αστυνομία (πληροφ. ΕΟΤ) . . . . . . . . . . . . . . . .1571 Τροχαία Αθ. Υπ. Δημ. Τάξης - Β τμήμα . . . . . . . 210-5284120 Τροχαία Πειρ. Υπ. Δημ. Τάξης - Β τμήμα. . . . . . 210-4175158 Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 109 Φαρμακεία Αθηνών-Πειραιώς & Προαστίων . . . . . . . . . .1434

ΓΕΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Αποτελέσματα αγώνων στοιχήματος . . . . . . . . . . . . . . . 14744 Αποτελέσματα ΟΠΑΠ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8011116727 Γραμμή καταναλωτή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1520 Δρομ. Πλοίων - Ολυμπ. - ΟΣΕ - ΚΤΕΛ. . . . . . . . . . . . . . . . . .1440 Δρομολ. Ακτοπλοϊκών συγκ/νιών . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1440 Πληροφοριακό κέντρο ΟΑΣΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 11185 & 185 Δρομολ. Ολυμπ. Αεροπ. (εσωτ.-εξωτ.) . . . . . . . 210-9269111 Δρομολ. Σιδηρ/μων Εξωτερικού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1440 Δρομολ. Σιδηρ/μων Εσωτερικού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1110 ΙΚΑ (γραφ. επικοινωνίας με τον πολίτη) . . . . . . . . . . . . . . . . 184 Ιππόδρομος & Εθν. Λαϊκά Λαχεία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1445 Κ.Τ.Ε.Ο. πληροφορίες . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1425 Μετεωρολογικό δελτίο Αττικής & Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1448 Μετεωρολογικό δελτίο (υπόλοιπη Χώρα) . . . . . . . . . . . . .1448 ΕΚΠΟΙΖΩ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3304444 Τηλέφωνα υπεραστικών λεωφορείων . . . . . . . 210-5124910

7


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Τηλεφωνική έκδοση πιστοποιητικών . . . . . . . . . . . . . . . . .1502 Τουριστικές πληροφορίες ΕΛΠΑ . . . . . . . . . . . . 210-6068835 Υπηρεσία τουριστικών πληροφοριών . . . . . . . . . . . . . . . . . 174 Υπηρεσίες αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας . . . . . . . . 11414 Χαμόγελο του παιδιού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1056 Χρηματιστήριο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3366800 Ώρα Ελλάδος. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14814 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ Μεσογείων & Κανελλοπούλου 1 . . . . . . . . . . . . . 210-7494000 414 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ (Σ.Ν.Ε.Ν.) Ταζ. Βέλλιου 6, Πεντέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8041158 ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ Αγ. Όλγας 3-5, Ν.Ιωνία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2057000 ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Λεωφ. Αλεξάνδρας 171, Αμπελόκηποι . . . . . . . 210-6409000 ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 251 ΓΝΑ Π. Κανελλοπούλου 3, Παπάγου . . . . . . . . . . . . . . 210-7463399 ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ Βασ. Σοφίας 72, Χίλτον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7220812 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βασ. Σοφίας 80, Ιλίσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2162000 ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 25ης Μαρτίου14, Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2003200 ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΣ (ΑΦΡΟΔ. & ΔΕΡΜ. ΝΟΣΩΝ) Ι. Δραγούμη 5, Παγκράτι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7265000 ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΙΚΟΥ Άντερσεν 1, Ν. Ψυχικό . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6974000 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΝ Βασ. Σoφίας 76, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7286000 ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ Βασ. Παύλου 1, Βούλα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2163000 ΑΤΤΙΚΟΝ Ρίμινι 1, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5831000 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ - «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Λεωφ. Μεσογείων 154, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . 213-2032000 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Χαλκίδος 15-17, Ν. Φιλαδέλφεια. . . . . . . . . . . . . 210-2519564 ΓΕΡΟΥΛΑΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Αραχώβης 35, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3810385 ΔΑΦΝΙ (ΨΥΧΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ) Λεωφ. Αθηνών 374, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2054000 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ Αλκιβιάδου 4, Πλ. Βάθη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8257440 ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ Ιερά Οδός 343, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2046000 ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Χασιάς 9η στάση, Ίλιον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2314103 ΕΛΠΙΣ Δημητσάνας 7, Αμπελόκηποι. . . . . . . . . . . . . . . . 213-2039000 ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Λεωφ. Μεσογείων 107, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . 210-6972000 ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ερ. Σταυρού1, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2068782 ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Υψηλάντου 45-47, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2041000 ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Παπαδιαμαντοπούλου 18-20, Ιλίσσια . . . . . . . . 210-7470555 ΘΡΙΑΣΙΟ Λεωφ. Γ. Γεννηματά, Μαγούλα. . . . . . . . . . . . . . . 213-2028000

8

ΙΑΣΩ Α.Ε. Λ.Κηφισίας 37-39, Μαρούσι . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6184000 ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. Διστόμου 5-7, Μαρούσι. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6198100 ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ Άρεως 36, Π.Φάληρο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9847961 ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σωκράτους 32, Ν. Ηράκλειο. . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2816598 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Βασ. Σοφίας 114, Αμπελόκηποι. . . . . . . . . . . . . . 213-2088000 ΚΑΤ (ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ) Νίκης 2, Κηφισιά. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2086000 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Ασκληπιού 31, Κολωνάκι. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3674000 ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ «Η ΜΗΤΕΡΑ» Δημοκρατίας 65, Ίλιον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2015700 ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Μετσόβου 33, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8213300 ΛΑΪΚΟ ΝΟΣ. ΑΘΗΝΩΝ (Β. ΠΑΥΛΟΥ) Αγ. Θωμά 17, Γουδή. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7456000 ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΩΝ Δωδεκανήσου 1, Αγ.Βαρβάρα . . . . . . . . . . . . . . . 213-2072900 MEDITERRANEO ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ηλείας 10-12, Γλυφάδα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9628167 ΜΕΤΑΞΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ Μπόταση 51, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4284444 ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ Εθν. Μακαρίου 9, Ν.Φάληρο. . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4809000 ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Δεινοκράτους 70, Κολωνάκι. . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7261000 ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ . . . . . . 210-4649600 ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ Δ. Μαντούβαλου 3, Νίκαια . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2077000 ΝΙΜΙΤΣ Μ. Πετράκη 10-12, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7288001 ΝΟΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Δωδεκανήσου 1, Αγ.Βαρβάρα . . . . . . . . . . . . . . . 210-5613566 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας 105-107, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6412600 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4297039 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ Τέρμα Ζαϊμη, Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6138460 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ελ. Βενιζέλου 26Α, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3646954 ΠΑΙΔΩΝ (ΑΓ. ΣΟΦΙΑ) Θηβών & Μ. Ασίας, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7467000 ΠΑΙΔΩΝ (ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ) Θηβών & Λεβαδείας, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2009000 ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚ. Β. ΑΤΤΙΚΗΣ) Ιπποκράτους 8, Πεντέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2052200 ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Ιακωβάτων 43, Κ. Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2042000 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΕΝ. ΝΟΣ. - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βας. Σοφίας 80 & Λούρου 1, Ιλίσια . . . . . . . . . . . 213-2162000 ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» Πλ. Ελ. Βενιζέλου, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . 210-6402000 ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Μελίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-2058001 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ (ΑΓ. ΕΛΕΝΗ) Δ. Σούτσου 21, Αμπελόκηποι. . . . . . . . . . . . . . . . 213-2023400


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

210-6714877 210-6725060 210-6711016

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Λεωφ. Μεσογείων 227-231, Χολαργός . . . . . . . 210-6598100 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 5 & Ζαλοκώστα, Αθήνα . . 210-3681000 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ηρώδου Αττικού 19, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3385231 Γ. Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Γ. Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Αθήνα . . . . . . . . 210-9098000 ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Πειραιώς 40, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-1516651 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Σταδίου 27, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3744000 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη . . . . . . . . . . . . . . . . . . 231-0379000 ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ακτή Βασιλειάδη, Πειραιάς. . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-4191700 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-3332782 ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ανδρ. Παπανδρέου 37, Μαρούσι . . . . . . . . . . . . 210-3442000 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Αμαλιάδος 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213-1515000 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . 213-1322100 ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 12, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . 210-3736001 ΥΓΕΙΑΣ Αριστοτέλους 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5232821 ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Αναστάσεως 2 & Στρ. Τσιγάντε, Παπάγου . . . . 210-6508000

210-6913524 210-8843137

ΚΤΕΛ

ΣΩΤΗΡΙΑ (ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΘΩΡΑΚΟΣ) Λ. Μεσογείων 152, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . 210-7763100 ΤΖΑΝΕΙΟ (ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Τζανή & Αφεντούλη, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . 213-2081000 ΥΓΕΙΑ Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι . . . . . . . . . . . . . . 210-6827940 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας 72-74, Αθήνα . . . . . .210-7291388, 210-728940 ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔ. ΚΕΝΤΡΟ Λ. Συγγρού 356, Καλλιθέα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-9493000 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ) ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ Βαθυκλέους, Πλ. Πλυτά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ Τιμαίου & Πύλου. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Δ. Πλακεντίας & Φθιώτιδος . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Μητσάκη & Πολυλά. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Πανδίωνος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τσόχα & Μελά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΓΟΥΔΗ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ) Κανελλοπούλου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Βλαχάκη & Καραθεοδωρή . . . . . . . . . . . . . . . . . . Βλάχου & Εφταλιώτη. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Πλ. Κρημνίτσης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Αστραπόγιαννου & Νικήτα . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ευελπίδων . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ Καβάφη & Ζαφειροπούλου. . . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΟΛΩΝΟΣ Λένορμαν & Αλεξάνδρας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Λεάνδρου & Ιφιγένειας. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΛΑΜΠΡΙΝΗ Τεώ & Αμυκλών . . . . . . . . . . . . . . . . Ν. ΚΟΣΜΟΣ Χέλντραϊχ 15 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου & Φρύνωνος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΑΤΗΣΙΑ Αιλιανού & Σίφνου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Πασσώβ 10. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) Αθηνοδώρου 61. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

210-7519411 210-5130600 210-6912918 210-2025634 210-2519333 210-6444777 210-7771990

210-2025635 210-5148280 210-5153725 210-2928206 210-9216215 210-7012579 210-2018883 210-2287506 210-3422642

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αχαρνών 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-2124280 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Νίκης 7, Πλατεία Συντάγματος . . . . . . . . . . . . . . 210-3332000 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Π. Κανελλοπούλου 4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-6977000 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Λεωφ. Μεσογείων 96, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . 210-7767000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . 213-1313000 www.odigos-epixeiriseon.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14505, 14944, www.ktel.org ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-5124911 ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210-8317109 ΠΛΗΡΟΦ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ . . . . . 210-8808080 ΚΤΕΟ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΣΙΑ) Ελληνικό. . . . . . . .210-9969440, 210-9936755, 210-9936758 Καλύβια Θορικού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 229-9321200 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΚΥΟΝΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α. Ε. . . . . . . . . . . . . . ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΑΡΧΕΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. . . . . . . . . . ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΧΕΛΩΝΩΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ . . . . . . . ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ . . . . . . ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . GREENPEACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HELMEPA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . WWF . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

228-4022931 210-5319762 238-6031155 210-5231342 210-3224944 210-8982600 229-7028367 210-5222888 210-8224481 210-8227937 210-3840775 210-9343088 210-3314893

9


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

PERSONAL TRAINERS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 PET SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 PILATES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ-ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ. . . . . . . . . . . 11 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ-CD-DVD. . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ-ΜΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ . . . . . 14 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΖΩΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ . . . . 17 ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 18 ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΜΟΥΣΙΚΗ & ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14-16 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . 11 ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΜΑΚΙΓΙΑΖΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ . . . . . . . 16 ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST. . . . 16 ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. . . . . . . . . . . 18 ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ- MΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . 12 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . 16 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΩΔΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14

10 10

www.odigos-epixeiriseon.com

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙ ΧΟΜΠΙ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ-ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ BUSINESS BOOKS-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Μαυρομιχάλη 5, Αθήνα.... 210 6616089 ,www.businessbooks.gr

ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ - ΒΙΒΛΙΑ ΧΟΡΟΥ Φαραντάτων 43, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6858851, www.dance-library.gr ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΛΛΕΛΗ Μαυρομιχάλη 3, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3641249 ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ιπποκράτους 16, Αθήνα . . . . . 210 3602883, 210 3615223 www.pyrinoskosmos.gr

ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ

PLASTIMODELISMO Ιπποκράτους 48, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3613011 www.pla.gr

ΑΒΑΚΑΣ Αιλιανού 39, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2013203 ΜΑΡΙΝΑ ΕΛ. ΚΟΝΤΗ Βεϊκου 84, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9220608

ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ

ΛΥΡΑ Φειδίου 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . 210 3800029, 210 3826442 www.odigos-epixeiriseon.com

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΖΙΓΚΟΤΖΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δραγατσανίου 6, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3311324

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ Ρόδου 29, Αθήνα . . . . . . . 211 7707589, Κιν.: 6943 180113 www.paramythokosmos.gr

11


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ (συνέχεια) ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 0120693

ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ-ΓΕΡΟΣΙΔΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Αντιφίλου 42, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7231957, www.chorokinisi.gr DANCE WAY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7220045

ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ ART BOOK. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3302884 COPY CORNER. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5246311 ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3636090

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ-ΜΠΑΛΕΤΟΥ MOSSIOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3210112 ΜΑΓΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3236642 ΦΩΛΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3253230

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

ΣΕΡΑΦΙΝΟ Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 97, Άγιος Δημήτριος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9708532 BOOK AND PLAY. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6775510 FANTASY SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8252158 NEVERLAND. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3600996

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ- MΠΑΛΕΤΟΥ

DOO BE BOP Ομήρου 66, Κολωνάκι. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3605964 ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ-ΗΛΙΑΚΗ Ροΐκου 45, Νέος Κόσμος . . . . . 210 9015447 Κιν.: 6934 504050, www.iliakiballet.gr

12

ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑ Λ. Γεωργίου Παπανδρέου 108, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 0121015 www.paixnidoxora.gr

PERPERINO KIDS GARDEN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2587336 ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5139409 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6464466


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ι

ALORE • www.alore.gr

Με την Άδεια λειτουργίας (Φ.Ε.Κ. 807/Β/13) Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) του Υπουργείου Παιδείας

ιΚιούρ - Πεντ ρ ύ ιο νιΚ ν μα αλλιω μ ή ιΚ ετ Προσθ ωτιΚή μ μ ο Κ

ΕΔΩ

είναι το

ς

η σ υ ε δ ί α ρο εκπ

κέντ

μά επαγγελ

Eγγραφές κάθε ΩΡΑ! Μαθήματα κάθε ΜΕΡΑ!

ς ά ι φ ρ ο των ομ

ιχωσή αΠοτρ ύ ο Π η τό: οσω α π ό κιν 3 ιΚή Πρ ό: ισθήτ 8 17 43 α σ τα θερ 3 ό π 0 α ζ 1 2 ια ιγ 0 Κ 6 α 9 11 ομ 801 11 λματιΚ εΠαγγε ή ιΚ Ε Σ: Πλαστ ΕΓ Γ ΡΑΦ , Αθήνα n to s ονύχο μίας 78 s A m a ra

r

s.g o t n a r ma a . w w w fa c e b o

www.odigos-epixeiriseon.com

o k .c o m

/N iko

Α κα δ η

13


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ COPY WRIGHT Ακαδημίας 57, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3604020 FOCUS ART. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293162 STUDIO KOMINIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3601608

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9337863 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2283511

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ- ΜΑΛΛΗ Δ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ Π. Δεληγιάννη Κωνσταντίνου 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8819784

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

TΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ Παρασκευοπούλου 63, Πλ. Θυμαράκια, Κάτω Πατήσια-Αθήνα . . . 210 8325036, Κιν.: 6973 373860 www.tampoumpoukakia.blogspot.gr

ΜΟΡΦΕΣ Λεωφ. Ιωνίας 272, Αγιος Ελευθέριος-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2111330, www.ergastirimorfes.gr

YOGA ATHENS YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0383611 SATYANANDA ATHENS YOGA CENTER . . . . . . . .210 3311178

ΩΔΕΙA ΩΔΕΙΟ ΝΕΑ ΤΕΧΝΗ Πριγκηποννήσων 25, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . .210 8827570 www.ars-nova.gr ΩΔΕΙΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Δάβαρη 5, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9019344

14

Η ZEΣΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΑΣ Μπερόβου 25, Νέα Κυψέλη-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8225388 ,www.folitsa.gr ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ Γαλατσίου 49, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2015083


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

www.odigos-epixeiriseon.com

15


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ (συνέχεια)

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ Αγίου Μελετίου 48, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . .210 8212571

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κάνιγγος 8, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3878734

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Σπετσοπούλας 11, Αθήνα . . . 210 8254700, 210 8229437 www.ekpaideysh.gr

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Νικοπόλεως 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . 210 8610310, 210 8621121, Κιν.: 6944 798655 ARCOBALENO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2010357 ΑΓΚΑΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3229291 ΠΡΩΤΟΒΑΔΙΣΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5143020

ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST MAKE UP LAB BY YIANNIS MARKETAKIS Αγίων Αναργύρων 41, Ψυρρή. . . . . . . . . . . . . .212 1029035 . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6937 214432, www.makeuplab.gr FREDDY MAKEUP STAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3310111 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ . . . . .210 8827696

ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ- ΜΑΚΙΓΙΑΖΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ- ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ (ΣΕΛ. 13) Ακαδημίας 78, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3800237 www.amarantos.gr

16

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ Μπότσαρη 47, Κουκάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . . .210 9210603 www.diadrasi.edu.gr


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ-CD-DVD

ΜΕΘΟΔΟΣ - Γ. ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ & Κ. ΡΕΚΟΥΜΗΣ Κύπρου 32, Άλιμος . . . . . . . . . . 210 9956147, 210 9921765 www.methodos-edu.net

DARK SIDE RECORDS Εμμανουήλ Μπενάκη 57, Αθήνα . . . . . . . . . . .210 3848353

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΜΠΕΛΝΤΕΚΟΣ Π.- ΣΑΡΑΣΙΤΗΣ Δ. Μηθύμνης 16Β, Πλ. Αμερικής-Αθήνα . . . . . . .210 8670130

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ‘’ΔΗΛΟΣ’’- ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΟΥΠΗ Ελευσινίων 11, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5203562 www.dilos.gr ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9222300 ΙΑΣΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5200096 ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3603941

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ SOUND Ερυσίχθονος 7, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3461043, Κιν.: 6974 320607 www.odigos-epixeiriseon.com

NO REMORSE RECORDS Γαμβέτα 4, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3830981

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ APPLE STUDIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3479452 ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6427498

17


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΙΔΙ - ΧΟΜΠΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9241632

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Σ. TAE KWON DO-ΑΘΛΩΝ ΑΡΕΝΑ (ΣΕΛ. 15) Γ. Παπανδρέου & Κλεοβούλης 24, Ζωγράφου . . .213 0269779, Κιν.: 6938 817963, www.athlonarena.gr

PILATES EQUILIBRIUM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7214518 PILATES FLOW . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 4084711

PERSONAL TRAINERS

PET TAXI Πλειάδων 13, Π. Φάληρο . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6945 333218

POWER PLACE-XAMΠΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κανάρη 5, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . .210 3390090

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . .210 7246333 ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6426502

PET SHOP ZOO PLANET Αθηνάς 59 & Σοφοκλέους, Ομόνοια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5224403, www.zooplanet.gr PET HOME Πουλοπούλου 33, Θησείο, Αθήνα . . . . . . . . . .210 3454636

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΖΩΩΝ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κυκλάµινων 9, Ραφήνα . . 229 5303261, Κιν.: 6944 504835

ΔΗΜΟΥ ΓΚΡΕΤΑ Λεωφ. Μεσογείων 80, Αμπελόκηποι. . . . . . . .211 4053569

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

BODY FITNESS CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3601594 CHAMPIONS GYM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8239051

BLEUTEC . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5157889 CAPTAIN HOOK. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5150044

18


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΦΑΓΗΤΟ

CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 CAFÉ- BAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23-24 CAFÉ-BAR RESTAURANT . . . . . . . . . . . 25-26-27 CAFÉ-SNACK DELIVERY . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 CREPERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 MINI MARKET-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ. . . . . . . . . 36-38 VIDEO CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . 20 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ . . . . . . . . . . 20 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . 33 ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- DELICATESSEN . . . . . . . . 33 ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΣΑΓΙΟΥ . . . . . . . . . 40 ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20-21 ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ . . . . . 40 ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38 ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ . . . . . . . . . . . . 38 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . 33 ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38-39 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38 ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ- ΟΥΖΕΡΙ- ΡΑΚΑΔΙΚΑ . 32-33 ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ-ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΊΌΝΤΑ. . . 38 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . 38 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ. . . . . . . . . 36 ΠΑΓΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . 27 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . 34 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . 33 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΩΝ. . . . . . . 40 ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANTS). . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30-31-32 ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . 36 ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ . . . . . . . . . . . 22-23 ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ- GRILL HOUSES . . 27-28-29-30 www.odigos-epixeiriseon.com

19


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ SOROLOP Εμ. Μπενάκη & Αν. Μεταξά 17, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3801118 www.sorolop.com.gr Ο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3475702 BAKER. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6426905

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (ΣΕΛ. 1) 1) Αχαρνών 109, Αγ. Παντελεήμων, 2) Μιχαήλ Βόδα 40, Αθήνα . . . . . 1) 210 8840092, 2) 210 8211769, www.horiatiko.gr

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ορφέως 69, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3412066

ΑΡΤΙΣΤΟΝ Σπυρίδωνος Τρικούπη 61, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8211029

ΒΕΝΕΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3461042 ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6442541

ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ηροδότου 14 & Καρνεάδου, Κολωνάκι . . . . .210 7255454

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ KISSET Διστόμου 38, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8544764 ΚΩΣΤΗΣ (ΣΕΛ. 21) 1)Σαρκουδίνου 57-59 & 2) Ηλία Ηλιού 70, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1) 210 9018677, 2) 210 9028630 www.kostisae.gr ΧΑΡΑ Πατησίων 339Γ, Άνω Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2015009 www.xara.gr ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΗΣ (ΣΕΛ. 112-113) Σίνα 10, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3639625 www.artopoiitis.gr

20

ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ Αμφείας 1, Γκύζι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6446582, 210 6453249


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

PAPAGALINO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3541727 ΚΟΣΜΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9218252 ΛΕΩΝΙΔΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9237233

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Σινώπης 3, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7488876, www.gregorys.gr

CAFÉ-SNACK DELIVERY FOCACCINO ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Λεωφ. Αμαλίας 2, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3223073, www.focaccino.gr CONDANDE Τζώρτζ 30-32, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3843605

ΚΑΛΙΝΚΑ - ΜΑΛΙΝΚΑ Σόλωνος 81, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3388358 ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Βασιλέως Ηρακλείου 6, Εξάρχεια . . . . . . . . . .210 8829839

FAST FOOD EVER COFFEES Θερμοπυλών 45, Γκάζι . . 210 5247910, Κιν.: 6998 001050 www.odigos-epixeiriseon.com

ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9010636 EVEREST. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3616791 SIMPLY BURGERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18380 ΤΟ 24ΩΡΟ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9221159

21


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

CAFÉ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΣΕΛ. 22) Πλατεία Γκύζη 15 & Δελαπόρτας 2, Γκύζη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6460301

CREPERIE MAMAS HOUSE Πειραιώς 117, Γκάζι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3451848 CREPA CREPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9330445 FRAMBOISE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2112477 SUGAR INN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 7150332 ΑΜΑΛΘΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3224635

ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ

CAFE ΜΠΙΛΙΑ Κωλέττη 7 & Μεσολογγίου, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4061238, Κιν.: 6970 553917 ALFIERE CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3609795 SARELLA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3618436 ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3844355

22

CREAM AND COFFEE Κάρπου 13, Νέος Κόσμος. . . .211 2154967, 211 0124206


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ (ΣΕΛ. 23) Κασομούλη 95, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9020320, Κιν.: 6942 225395

ΠΑΓΑΚΙΑ

ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ NANOS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3304926 BEER ACADEMY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3816962 PULP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 4069835

CAFÉ- BAR

UNIVERSAL ICE Μπουκουβάλα 11, Γκύζη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6432584, 210 6445349 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6984 100310

www.odigos-epixeiriseon.com

AVLI Hρακλειδών 14, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3470900

23


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

CAFÉ- BAR (συνέχεια)

KAPELO Σκουφά 66, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3389891

MOMIX Κελέου 1-5, Γκάζι . . . . . . . 210 3469662, Κιν.: 6974 350179 www.momix.gr THROUBI BAR Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, Σύνταγμα . . . . . . . .210 3230928

LALUK CAFÉ BAR Γ. Ολυμπίου 15, Κουκάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0271894

ΡΟΥΑ Ροβέρτου Γκάλλι 26, Ηρώδιο . . . . . . . . . . . . . .211 4044074 . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6951 419608 Fb.: Ρουά - free wii MILLENIUM CAFÉ Βουτάδων 60, Γκάζι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3477080, Κιν.: 6989 296053

24

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 7108428 GASOLINE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3469396 MOMMY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3619682


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

CAFÉ-BAR RESTAURANT

ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ακάμαντος 1, Θησείο . . . . . . . . . . . . . .210 3413795, www.athinaionpoliteia.com

LONTOS Αποστόλου Παύλου 35, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3463844, www.lontosrestaurant.gr CAFÉ BOHEME Ομήρου 36, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3608018, www.cafeboheme.gr www.odigos-epixeiriseon.com

NICE N EASY- BIO CAFÉ/RESTAURANT (ΣΕΛ. 25) Oμήρου 60, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3617201, www.niceneasy.gr

25


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

CAFÉ-BAR RESTAURANT (συνέχεια) PANGO’S Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3834753 ROSEBUD (ΣΕΛ. 26) Σκουφά 40, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3392370 www.rosebud.gr SOHO Βουτάδων 54Β, Γκάζι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3422663 www.sohobar.gr

ΗΡΙΔΑΝΟΣ Αδριανού 9, Μοναστηράκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3219678

26

ΜΟΥΣΕΣ Αδριανού 19 & Αγίου Φιλίππου, Πλάκα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3219332

ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ Γιατράκου 12, Μεταξουργείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5228806, Κιν.: 6972 056713


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ RIALTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6443722 LIBRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3602307 LA BRASSERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3326200 ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7223784 ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3228658 BLACK DUCK MULTIPLARTE . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234760 BARHELONA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3816262 SALERO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3813358 CARTONE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3450202 VIA SKOUFA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3636863 ΤΟ 17 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3647049 RAYMEE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3617851 STAVLOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3452502 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3637897 ΤΕΡΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3215015 BIG APPLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3643820 MAMACAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3470280 ΜΕΝΤΟR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3452948 ΟΡΦΕΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7221539

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΠΑΝΤΙΕΡΑ Πεζόδρομος Γ. Ολυμπίου 2, Κουκάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9220151

ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ Περικλέους 46, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234945 ΘΗΣΕΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3473133 ΚΙΡΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3466960 ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .215 5307827 ΕΡΩΔΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8839856 ΟΞΟ ΝΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3801778 ΓΕΥΟΜΑΙ & ΜΑΓΕΥΟΜΑΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3452802 ΣΥΓΓΡΟΥΟΜΕΝΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9227270 ΣΚΑΛΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3465647 ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3253333 ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3453018 ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3455550 ΑΜΠΙΜΠΑΓΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3426794 ΣΒΟΥΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9220919 ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3460797 PLAKA’S GATE CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3213521 ΜΟΡΦΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3460522 65 67. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3464737 TO KOYKI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9246161 Ο ΛΟΥΚΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9244193

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ- GRILL HOUSES ΚΑΦΕ ΝΗΣΙΔΑ Βουλιαγμένης 44, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9231286, 210 9230880 www.odigos-epixeiriseon.com

ΤΟ ΠΡΟΔΟΡΠΙΟΝ (ΣΕΛ. 28) Ακαδημίας 52 & Ασκληπιού, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3630400

27


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ- GRILL HOUSES (συνέχεια)

Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ Κούνδουρου 3-5, Πλατεία Γκύζη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6464749

ΓΥΡΟ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ Σίνα 25, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3609596 ΓΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Παγκά 24, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6911820 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟ (ΣΕΛ. 29) Πλατεία Μάχης Αναλάτου 1, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 0133 131, 211 0133132

28

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΘΗΝΑΪΚΟ Λαγουμιτζή 66, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9019696

ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ (ΣΕΛ. 31) Εθνάρχου Μακαρίου 126, Δάφνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9730682


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

29


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ- GRILL HOUSES (συνέχεια)

SISSIFOS Μνησικλέους 31, Πλάκα . . . . . . . .210 3246043, Κιν.: 6944 644408, www.sissifos.gr ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ Καραγιώργη Σερβίας 20, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3318810 -811 www.neoklassiko.gr

SOUVLAKI APOLA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3411345 ΚΟΣΜΙΚΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3246984 ΜΕΑΤΜΕΑΤΜΕΑΤ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3388676 ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3311001

ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANTS) ΒΛΑΣΣΗΣ (ΣΕΛ.30) Μαιάνδρου 15, Ιλίσσια . . . . . . 210 6463060, 210 7256335 www.vlassisrestaurant.gr

30

Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Θρασύλλου 24, Πλάκα . . . . . . . . . . 210 3235134, 210 3248593, Κιν.: 6977 358359 www.spilia-akropolis.gr


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

31


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANTS) (συνέχεια)

KOLONAKI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7226333 ACROPOLIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9237260 ΡΟΖΑΛΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3302933

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ- ΟΥΖΕΡΙ- ΡΑΚΑΔΙΚΑ

ΠΑΛΑΙΑ ΙΘΑΚΗ Αγίας Φιλοθέης 2, Μητρόπολη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3229995, www.oldithaki.gr

ΓΚΑΖΟΧΩΡΙ Δεκελέων 2-4-6, Κεραμεικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3424044 www.gazohori.gr

ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, Πλάκα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9227295, www.plakiotissa.gr

FALIRAKI Φαλήρου 18, Κουκάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9247242

ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ - ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ (ΣΕΛ. 33) Δουκίσσης Πλακεντίας 120, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6990920, 210 6990482

ΣΕΙΡΗΝΕΣ Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9235047

32

ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΤΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3845978, Κιν.: 6972 898768


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ GALEONE Τραλλέων 69, Γαλάτσι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2138880 www.galeone.gr L’ARTIGIANO. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6445111

ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- DELICATESSEN LA MAISON DU FROMAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7248101 ΑΡΑΠΙΑΝ ΑΒΡΑΑΜ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3217238 ΜΕΣΣΗΝΕΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3210698 ΦΙΛΕΜΑ Ρόμβης 9 & 16, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3250222 www.toilema.gr

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Γ.ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3412661 ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3413744 ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4822372

ΑΡΟΔΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3216774 H ΣΤΟΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3825961 Η ΛΕΣΒΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3814525 ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2282504 www.odigos-epixeiriseon.com

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BIOPORT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8227339

33


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΗ (ΣΕΛ. 34) Ασκληπιού 87, Νεάπολη Εξαρχείων . . . . . . 213 0276356, Κιν.: 6974 495664, www.elaiourgi.gr

ΤΡΑΤΑ Θεμιστοκλέους 8 & Νικηταρά 9, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3838531 www.trataathens.gr//www.athenstrata.gr ΑΝΔΡΕΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3827820

34

ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ελ.Βενιζέλου 119, Νέα Σμύρνη. . . . . . . . . . . . .210 9319420


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

35


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ-ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3213169 ΜΑΚΑΡΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3422244 ΤΟ ΤΥΡΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΘΥΜΝΗΣ . . . . . . . . . .210 8647793

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .215 5402486 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9241118

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ Αμβρ. Φραντζή 56, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . .210 9025070

MINI MARKET-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ

KISMET Ακαδημίας 57, Εντός Στοάς Όπερα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0282015 ΠΙΠΕΡΙ - ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ευριπίδου 38, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3215891

ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ Αθηνάς 42, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3250956, www.tovalsamo.gr ΓΕΥΣΗ & ΥΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3214402

36

ΑΓΡΙΟ ΚΡΙΤΑΜΟ Ιπποκράτους 18, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 2148463, Κιν: 6937 128648

ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Αθηνάς 44, Βαρβάκειος Πλατεία, Αθήνα. . . .210 3216096 Ο ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6453030 MINI MARKET DELICATESSEN . . . . . . . . . . . . . . . .210 7229559


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

37


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

FOUR SEASONS Καρνεάδου 2, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7249089

ERA 1) Π.Ιωακείμ 1, Κολωνάκι, 2) Ομήρου 2, Ν.Ψυχικό . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1) 211 4112832, 2)211 4076506

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ Ηούς 58, Κάτω Πετράλωνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3457541 ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΕΛ. 35) Αγ. Ιωάννης Ρέντης - Κρεαταγορά . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4817128 Η ΡΟΥΜΕΛΗ (ΣΕΛ. 37) Γ. Παπανδρέου 70, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7757075

ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Πλ. Ελευθερίας 6, Αθήνα . . . . 210 3216372, 210 3219564

ΦΙΛΟΝΟΗ Πατησίων 223, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8656702 ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3420916

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ-ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DOLCE VITA (ΣΕΛ. 39) Πατριάρχου Ιωακείμ 31, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7222427, Κιν: 6942 556657

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ιπποκράτους 102, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3607731 www.kreopoliotatrikala.com ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΤΣΑΜΑΝΤΙΩΤΗΣ. . . . . . . . . . . .210 3804533 ΑΦΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3457309 ΒΑΓΓΕΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9210224

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9210299 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9241473 Ο ΞΙΦΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9247142

38

ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΙΣΕΓΙΑΝΝΗ Λεβέντη 7, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7210136 www.misseyannis.gr


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ

www.odigos-epixeiriseon.com

39


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΑΓΗΤΟ COFFE ISLAND. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .215 5408885

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΡΟΠΟ -ΛΑΧΕΙΑ

ΛΕΣΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3307007 ΦΟΙΝΙΞ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9223874 COFFE ISLAND. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .215 5408885 ΛΕΣΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3307007

ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΣΑΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΣ - ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Πανεπιστημίου 64, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3302625, 210 3822293

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

TSAINA Σόλωνος 28, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3648355 www.tsaina.gr

VIDEO CLUB CENTRAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9222722 ΛΟΥΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9247237

40

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ SOUND Ερυσίχθονος 7, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3461043, Κιν: 6974 320607


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . 42 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . 51 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ . . . . . . 42-43 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 61 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ . . . 62 ΑΝΤΛΙΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ . . . . . . . 53 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ. . . . . . . . . 53-54 ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΦΙΣΕΣ-KOΡΝΙΖΕΣ-ΚΑΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 50 ΓΚΑΛΕΡΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . 56 ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . 50 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . . . . . . . 53 ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 61 ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ SERVICE ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΕΜΠΟΡΙΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . 51 ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΕΠΙΠΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η/Υ . . . . . . . . . . . 58 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ . . . . . . 59 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . 60 ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 59-60 ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ . . 59 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI-GLAS. . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V.& ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 61 ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . . 59 ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΠΛΑΙΣΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ. . 50 www.odigos-epixeiriseon.com

ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΒΙΤΡΩ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 51 ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΜΟΝΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΞΥΛΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 43 ΠΑΓΚΟΙ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΟΥΖΙΝΑΣ. . . . . . . . . . . . 48 ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΡΟΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΣΙΔΗΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ . . . . . 54 ΣΙΤΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΣΤΡΩΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΕΣ ΜΠΑΖΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . 46 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56-57-58 ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΤΕΝΤΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 43-44 ΤΖΑΚΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . 49 ΤΣΑΜΙΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . 54-55 ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ. . . . 44 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . 56 ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . 43

41


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ Ικάρων 6, Άλιμος. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6937 127896 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8229962 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. . . . . . . . . . . .210 3600155 ΧΑΡΟΥΠΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3300133

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ AREA -ΤΜ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7229302 XIΩΤΑΚΗΣ-ΔΙΒΑΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8238805 Α ΚΑΙ Μ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8258950 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7230696 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . .210 7290539

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) Ακακιών 32, Χαλάνδρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6830463, Κιν.: 6937 343105 www.eteka.weebly.com

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ Ικάρων 6, Αλιμος. . . . . . . . Κιν.: 6937 127896, 6974 504868

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Φιλιππουπόλεως 4, Σεπόλια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5106146, Κιν.: 6984 580090 www.zafeiris-engineering.gr ΘΥΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Θερρικλύδων 9, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3469843, Κιν.: 6973 989701

42

ANAKAINISIS SOLUTIONS Ναυάρχου Βότση 22, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5105716, Κιν.: 6998 425907


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8659037 ΚΟΛΕΝΤΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3472938 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ικάρων 7-9, Παλαιό Φάληρο . . . . . . . . . . 210 9802382, Κιν.: 6974 141448, 6948 745599 DESIGN DI INTERNI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3822502 GRUPPO DECORATIVO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9233713 INTERIORS EXPERT. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0356701

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ THESSALIA RECYCLING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8810321 ΑΦΟΙ Β ΚΑΡΑΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3456350 www.odigos-epixeiriseon.com

ECOSEAL Επιδαύρου 84-86, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5156335, Κιν.: 6977 807872 www.ecoseal.gr

43


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ (συνέχεια)

ΧΟΛΟΓΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Εκάτης 14, Κυψέλη, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . .210 6142790 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463 DF STUDIO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0235013 PALLAVICINI ENGINEERING. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7245666 PANFLOW - ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6990205 ΑΡΧΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5140140 ΓΙΑΝΝΑΚΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . .210 5748999

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΩΣΕΩΝ-ΠΑΟΜ (ΣΕΛ. 45) Κρατύλου 6, Κολωνός, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 9610095, 210 5145426, Κιν.: 6938 079942

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Χελμού 18, Άγιος Στέφανος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6217797, Κιν.: 6978 008744 BETODONITIKI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5150363 ΔΟΜΟ STAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8543739 ΛΙΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3468336

ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ PROCOPIOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3232227

ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

ΠΡΙΦΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Πλάτωνος 1, Κερατέα . . . . 229 066664, Κιν.: 6974 003170 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463

BIANCA Δημοκρατίας 3, Ν. Ψυχικό . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6742579 ΑΦΟΙ ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ Αιόλου 22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234993

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΙΔΟΣ Ι.Κ.Ε Μιχαλακοπούλου 190, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . .210 7796741

44

ΧΑΝΙΚΙΑΝ Καλαμιώτου 10, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2530144, Κιν.: 6932 530144


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

45


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .6985 867494

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΦΟΙ ΓΚΟΓΚΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9833933 ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 7514171

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI-GLAS ΤΕΧΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ ΑΦΟΙ ΣΤΡΕΜΠΕΛΙΑ. . . . . . . . .210 3254472

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΜΑΥΡΑΕΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Θεοδωρήτου Βρεσθένης 42, Νέος Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9221858 ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6466312 ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6422551 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9014990 ΜΗΤΡΟΥ ΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6434800

ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ FLOWERS STUDIO CARAFTI Δορυλαίου 4, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6435535 ΦΛΩΡΑΣ Αραχώβης 27, Εξάρχεια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3602232, Κιν.: 6976 169360

ΑΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3214142 ΔΕΝΑΞΑ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3612022 JOLIE FLEUR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3610489 JUST FLOWERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3637097 LAURA SPRING FLOWER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3314984 ΑΝΕΛΚΥΣΗ Ο.Ε. Δευκαλίωνος 61, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2234064, Κιν.: 6936 705950 ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΩΝΗΣ Ο.Ε. (ΣΕΜΚΑ) Κλεοβούλου 28, Νέος Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9011726, Κιν.: 6976 999123 www.semka.gr

46

ΑΝΤΟΝΕΛΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624586

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ ΦΑΝΗΣ Νιόβης 19, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6947 203399, 6937 389045


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

47


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ

ΡΗΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9022942 ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5144688

ΞΥΛΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Φίλωνος 3, Άγιος Δημήτριος. . . . . . . . . . . . . . .210 9705772

ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3231197 ΖΑΜΙΤ ΣΟΦΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3633035 ΖΑΡΝΑΒΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3231554

ΣΕΦΕΡΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Γιαννιτσών 54, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8817977, Κιν.: 6975 861511 GREEN AND HEALTH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8673426 ΓΑΙΟΡΑΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7010296 ΣΚΑΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5239441 ΤΡΟΠΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2018931

ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΖΑΜΠΕΚΟΣ ΑΝΔ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ . . . . . . . . . . . . 210 3610365

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΠΑΓΚΟΙ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΟΥΖΙΝΑΣ AREA CORACRYLIC (ΣΕΛ. 47) Αγίου Θωμά 40, Παιανία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6641987, Κιν.: 6937 295375 www.areacoracrylic.gr

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑΜΑΛΗΣ ΜΟΥΦΙΤ Σκιάθου 58, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . .210 2281071

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΑΒΤΖΗΣ Ζωοδ. Πηγής 71 & Μεθώνης, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3301345, Κιν.: 6972 308719

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΕΡΑΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3225055 Ο ΣΩΤΗΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624349

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΓΕΨΤΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7294566 MEDIA STROM. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3642323 ΦΟΥΑΝΤ ΜΑΧΜΟΥΤ Μενίππου 9Β, Ζωγράφου. . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6992 526880

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΓΑΛΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8313545

ΡΟΜΑ ΕΛΛΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8846178

48


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΤΖΑΚΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ορφανίδου 51, Ανω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2923818, Κιν.: 6945 040200

NEW FAN METAL Πέτρου Ράλλη 35, Ταύρος . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3464809

ΤΕΝΤΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΣΥΡΕΣΙΩΤΗΣ Χ.Α. Μουρκούση 27, Ζωγράφου . . . . . . 210 7758362, Κιν.: 6939 403795, www.siresiotis.gr

TEDES GR Χαμοστέρνας 12, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 3469885, Κιν.: 6973 329199, 6973 347044 www.tedes.gr

ΤΕΝΤΕΣ-ΖΑΧΑΡΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε Βεΐκου 69, Κουκάκι, Αθήνα . . . 210 9222244, Κιν.: 6972 846394, www.skiasi-tenta.gr

ΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Επιδαύρου 32-34, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5128088, Κιν.: 6975 647454

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2029392 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . .210 2516250 ΗΛΙΟΑΣΠΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5138657

www.odigos-epixeiriseon.com

49


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

ΖΑΜΠΕΚΟΣ ΑΝΔ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ . . . . . . . . . . . . .210 3610365

ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ERGOHIRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3222894 ΑΕΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3228520 ΒΡΟΝΤΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3232038

ΡΟΛΑ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8250021 ΟΔΥΣΣΕΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6423333

ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ

ΚΟΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αετοράχης 27, Γαλάτσι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2286853, Κιν.: 6932 246201

ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΠΛΑΙΣΙΑ SAKIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3605738 ΖΑΧΑΡΙΟΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3610608

ΑΦΙΣΕΣ-KOΡΝΙΖΕΣ-ΚΑΡΤΕΣ

ΜΑΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λεωφ. Κηφισίας 78, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6928875

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ Ακαδημίας 85, Αθήνα . . . 210 3819063, www.pigiaisa.gr

ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΕΣ ΜΠΑΖΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Α.Τ.Ε.Κ.Ο.-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ . . . . . . . . . . .210 5749835

ΜΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ζαχ. Παπαντωνίου 19, Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8313800, www.minoskeys.gr

50

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SD DOORS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2280804 STAMALUMIN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5133968


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ

SUNNY GLASSROOM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6446459 ΠΑΣΧΑΛΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3827630 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3478566

ΣΙΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΡΕΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3427902 ΣΙΓΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3216330 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγίας Σοφιάς 24, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5153824, Κιν.: 6932 843330

ΤΣΑΜΙΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

ΖΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δαμάρεως 84, Παγκράτι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 2136800, Κιν.: 6945 641122 KORETA GRIGOR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9245955 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7640246 ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5623110 ΟΙΚΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΟΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8610000 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463 GLOBAL IG-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Φραντζή 22, Αθήνα . . . . . 210 9219724, Κιν.: 6980 049404

ΠΑΝΟΡΜΟΥ GLASS Πανόρμου 61, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6911006, Κιν.: 6978 713928 www.odigos-epixeiriseon.com

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΜΥΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ιερά Oδός 28, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3453468, Κιν.: 6974 819111

51


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΒΙΤΡΩ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8627920

ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γρ. Κουσίδη 88, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7704961, Κιν.: 6972 884751 www.marmara-tzanis.gr

ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 82, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7775161, Κιν.: 6977 677992

52

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΕΥΓΕΝΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 3236100


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7757133

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΣΕΛ. 52) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4112294, Κιν.: 6941 446446

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝ. ΣΥΡΜΠΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6218538, Κιν.: 6974 447009 ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Καράμπαμπα 81, Άγιος Δημήτριος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9934214, Κιν.: 6937 625479 www.odigos-epixeiriseon.com

ΑΔΑΜΙΔΗΣ Τραλλέων 22, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2222200, Κιν.: 6944 302150 ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΕΛ. 53) Χρυσάνθου Τραπεζούντος 30, Ελληνικό . . . .210 6022146, Κιν.: 6932 838472, www.eak-service.gr

53


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ (συνέχεια)

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

ALPHA ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8641870 ΑΒΡΕΒΗΣ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3633224 ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8222121 ΤΣΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9234444

ARTEMIDE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3646770 ΑΣΤΡΟΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3224391

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΑΚΟΥ Γεωργίου 2, Άλιμος. . . . . . 210 9829481 Κιν.: 6972 075524

ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ Λ. Μαραθώνος 117, Πικέρμι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6038640 Κιν.: 6947 817353 www.perifraxeisportokalakis.gr

ΣΙΔΗΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΙΟΥΛΠΑΛΟΓΛΟΥ Ι. ΑΝΕΣΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 7014878

ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠ. ΤΑΚΚΕΤΖΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3614786

54

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ Γ. Παπανδρέου 37, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7751312, Κιν.: 6932 487611 www.ydravlikesergasies.gr


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΥΔΡΟΣΤΗΡΙΞΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3611419 ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3629922 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΩΜΑΣ Νικοπόλεως 37, Πατήσια, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8671228, Κιν.: 6977 294364

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ (ΣΕΛ. 55) Θέτιδος 28, Γέρακας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6006362, Κιν.: 6939 181937

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ . . . . . . . . . . . . . . .210 3610159 www.odigos-epixeiriseon.com

ASSOS Κύμης 22, Ν. Φιλαδέλφεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5510664, Κιν.: 6977 098255

55


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΑΥΛΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ . . . . . . . . . . . .210 7239027

DEKO CLEANING Ιπποδάμου 19, Αθήνα . . . 210 7568068, Κιν.: 6974 379973

ΓΚΑΛΕΡΙ

KATHARISES (ΣΕΛ. 58) Σαπφούς 150, Καλλιθέα . . . . .210 9513856, www.katharises.gr

ARTVILLE GALLERY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293611 TSANTILIS GALLERY. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3251022 ΑΠΕΛΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3637861 ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3233467

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ASTRO GROUP AE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5155091

ΧΑΡΤΙΚΑ - ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ TOP SERVICE Aναλήψεως 56-58, Βύρωνας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7643173, Κιν.: 6972 262122 www.topservice.com.gr ΑΠΟΛΛΩΝ SERVICE Ριανκούρ Λουίζας 64, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6929834, Κιν.: 6977 330636 ALMA ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5146583 ATTICLEAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3478909 BLUE SKY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9214674 HELLAS CLEANING. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8256907

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECURITY TRUST (ΣΕΛ. 57) Τζαβέλλα 55, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8619151

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗΣ Μ. Σαρκουδίνου 2-4, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0241349 CASH AND CARRY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5152524

56

BEXIS SERVICES Δράμας 32, Κολωνός-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . .210 5152657 . . . . . . . . . . . . . . .Κιν.: 6949 613630, www.bexis-services.gr


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

www.odigos-epixeiriseon.com

57


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (συνέχεια)

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η/Υ

EXPRESS SECURITY-ΜΟΣΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γλάδστωνος 5 , Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3300159, Κιν.: 6949 127654 www.express-security.gr

ΚΑΚΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ασκληπιού 189, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6410168 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6978 116116

Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ. 43) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΥΚΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7235454 ΟΛΥΜΠΙΔΗ ΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8314446 COSMOSEC. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5200325

ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τσουδερού 24, Κάτω Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8311851, Κιν.: 6932 855561

58


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Διακρίας 16-18, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . .210 7793643

BUILDING ENERGY SAVING TECHNOLOGIES Ευθυμίου Κλάδου 5, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7470732, Κιν.: 6974 331837

ΑΝΤΛΙΕΣ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΤΕΧΝΟ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ Κασσάνδρας 10, Αθήνα . 210 3422263, Κιν.: 6937 244255

NET SUPPORT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3635740 S.B.K. HELLAS - ΣΤΑΜΠΟΛΗΣ Σ. Β. . . . . . . . . . . . .210 3313211 SYKAS CENTRE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3620251

ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4613900 ΙΩΑΝΝΟΥ Γ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3454045

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ ENERZY ΕΚΟΛΟΖΙΚ - ΜΟΛΟΚΟΤΟΣ . . . . . . . . . . .210 3224213 ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3390078 ΣΑΚΚΑΤΟΣ Ζ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8232235 Ε.ΤΕ.ΚΑ (ΣΕΛ ..) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6830463

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΩΝΗ Ο.Ε. Αναγνωστοπούλου 12, Κολωνάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3628402, Κιν.: 6947 437587 SOUND & IMAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3630365

ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Ζίννη 15-17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 4936993, Κιν.: 6942 843297

ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ Νιρβάνα 24-26, Κάτω Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8320208, 210 8325034

www.odigos-epixeiriseon.com

59


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

G.A ELECTRONICS Μυκάλης 12, Νέα Σμύρνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0272968, Κιν.: 6972 274535 www.ga-electronics.gr

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΘΩΜΑΣ Ιπποκράτους 132, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7488337, Κιν.: 6937 272380

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΦΕΣΕΧΑ ΣΟΛΟΜΩΝ Καντούνη 20, Νέα Φιλοθέη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6972 295392 ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Φορμίωνος 85, Βύρωνας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6972 505577

60

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3612256 ΤΕΧΝΟΦΩΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. . . . . . . . . . . . . .210 3622134


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ - SERVICE ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

MOBILE KARE (ΣΕΛ.3) Ακαδημίας 92, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3839080 www.mobilekare.gr

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΙΟΥΚΛΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ Θέση ‘Αγιος Γεώργιος’, Ασπρόπυργος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5577751, Κιν.: 6974 136893 www.anakyklosi-margiouklas.4ty.gr

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗ ΑΦΟΙ 0Ε. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6449911

ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V. & ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8223375 ΜΕΛΑΧΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6426488 ΣΜ- ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΕΚΙΡΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . .210 3234718

ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ, Δ. ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε Ορφέως 164, Βοτανικός-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3452779, Κιν.: 6944 332064 www.odigos-epixeiriseon.com

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8251640

61


ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

TZIOVARAS ANTIQUES Ηφαίστου 24, Μοναστηράκι, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 3250429, Κιν.: 6932 962927, 6932 601011 www.tziovaras.gr

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Λεπενιώτου 36, Μοναστηράκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3231194

ΕΠΙΠΛΑ

KROKIDAS SERVICE Κειριάδων 41, Κ. Πετράλωνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3463789, Κιν.: 6944 634998

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ

ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ Ηλιουπόλεως 112, Δάφνη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9709378, Κιν.: 6947 329507

KATSANIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3631173 KOURTIDIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7257578 SMACK & YOU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6450524 ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Μίκωνος 10, Ψυρρή, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9270536

62

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . .210 3231194 ΓΕΝΕΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8226619


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ PARKING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .71 ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .64 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .71 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .64 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MG ROVER -LAND ROVER-MINI COOPER . . . . . . . .65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . .67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . .65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . .67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . .64-65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. . . . . . . .67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . .67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .68 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΑ . . .66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ -ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ . . . . . .64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ. . . . . . .67-68 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ . . . . . . .66 ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . .68 ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .66 ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE . . . . . . . . .70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . .70 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .64 ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .70 ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .68-69 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .66 ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .70 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .71 www.odigos-epixeiriseon.com

63


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

AUTO DRAKAKIS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8310605 GRUPPOCAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9270055 ΠΑΤΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8813490 ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Α . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3461114

ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙ AUTOTAXI ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ. . . . . . . . . . .210 6470900 ΕΜΚΑ CAR ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΡΟΜΒΕΡΤΟΣ . . . . .210 8310508 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ- ‘’ΤΑXI CAR’’ . . . . . . . .210 5158186

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ AUTOSUPPORT K. GIRGIS -T.IBRAHIM . . . . . . . . .210 3467707

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Αμβρ. Φραντζή 67, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9012444, 210 9238158

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ -ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ

ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Καρυών 3 , Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3451470

ΜΕΤΡΙΚΗ ΑΕ Λεωφ. Αθηνών 75 , Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3454437

64

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Ορφέως 164, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3465800

ΜΠΙΜΠΑΣ Λιοσίων 208, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8320828, www.bibas.gr


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ARISTON Λένορμαν 250, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5128849 ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μιχαλακοπούλου 199 , Αθήνα . . . . . . . . . . . . .210 7752890 IMOLA SERVIZIO. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8318655 KARENTA ΑΕ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8319636 PAPAMARKOS KNOWLEDGE. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6460740 Α ΠΕΤΡΑΚΗΣ Φ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΟΕ. . . . . . . . . . . . .210 6400402 ΑΚΡΙΔΑΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9236805

ΝΕΟΦΡΕΝPARTS.GR Φραντζή Αμβροσίου 52, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9016296, www.neofrenparts.gr

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MG ROVER -LAND ROVER-MINI COOPER

ADAL GROUP. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3469960 ASTRO GROUP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5155091 MY AUTOPARTS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9753733 STELCO HELLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5580355 ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Ε.-ΜΗΛΙΑΚΟΣ Δ.. . . . . . . . . . . . . . . .210 9921111

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Δοιράνης 130-132, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . .210 9229014 www.lemix.gr ΦΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9014501 ALFISTI GRUPPO. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6460537

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Αλεξάνδρειας 69, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . .210 5140858 AUTOCARB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5221449 C SERVICE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9019660 ΓΚΙΜΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8313595 ΦΟΝΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9341905

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙA AUTO SERVICE-ΜΟΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Καλλινόβου 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8224966, Κιν.: 6942 402323 www.odigos-epixeiriseon.com

NICK POWER & M Κλεοβούλου 1-3, Νέος Κόσμος-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9010494, Κιν.: 6977 035255

65


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΩΝ

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Σ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Σερρών 97, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3422310

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙA

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΑ

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ Περικλέους 5, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9573656 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6932 617724

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τρίδημα 16, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5152076

ΣΥΝΕΡΓΕΙA ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

ΚΟΙΛΙΑΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ Σπύρου Βρεττού 121, Αχαρνές. . . . . . . . . . . . .210 2465167

66

JAGSERVICE DAMASKINOS Λεωφ. Βουλιαγμένης 270, Άγιος Δημήτριος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6538205 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6938 262728


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ . . . . . . . . . .210 8831457 ΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9226067 ΤΣΙΑΒΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8663527

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΕ Λιοσίων 147, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8831457

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΡΟΒΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ Αριστοτέλους 41, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9225361 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6973 201992

ΧΑΡΕΛΟΣ ΑΝΤ.- ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΟΕ . . . . .210 7799310 ΠΑΤΕΝΤΑΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9702527

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ Φ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-Ι. ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ Σερρών 72, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5121348

ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΗΣ Ι. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αχαρνών 101, Άνω Λιόσια . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2480253 ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6717464

Π. ΚΑΝΔΡΕΒΑΣ-Π. ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Κατεχάκη 30-32, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6713298

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9025919

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ

ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ ΑΕΕ Αργους 148, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5141708

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αναστασίου Κατάρα 26, Αχαρνές . . . . . . . . . .210 2443837

www.odigos-epixeiriseon.com

67


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ (συνέχεια) ΓΕΛΑΓΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Ρεγκούκου 3, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8310464, Κιν.: 6932 899453 ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. ΟΕ . . . . . .210 2801000 ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Π.. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2518730

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΡΜΗΣ-24 ΩΡΕΣ Μεσολογγίου 46, Πειραιάς . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 4115200 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6982 388880

ΤΣΟΜΠΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ. Ζωγράφου 48, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . .210 7754691

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ELXI RENT A CAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9227100 AVENUE -ΤΣΑΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. . . . . . . . . .210 9237811

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ

RADIOTAXI HELLAS Τατοΐου 92, Mεταμόρφωση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6457000 www.radiotaxihellas.gr

68

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝ Πάροδος Αγίας Μαύρας 4, Χαϊδάρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5323300 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6985 800801


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΣΤΕΡΑΣ Λεωφ. Ειρήνης 32, Πεύκη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6143955, 18288

www.odigos-epixeiriseon.com

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΝΟΤΗΤΑ Μπουαίων 9, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6459000 www.athensradiotaxienotita.gr

69


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE

ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ

MOTO TASSIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2929795

TSIPIDIS BIKES Πατησίων 37, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5243715

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ ΑΕ Καλλιρόης 23, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9213092 www.moto-vagianelis.gr

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

EXPERTCAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2921201 GREEN MOTORS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0049039 MONDO DI MOTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8817111 MOTO JOHNNY’ S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2014854

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMWART SERVICE ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . .211 4021150

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ MOTO-Χ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Άργους 35, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5123236

BRIDGESTONE RIDER’S SHOP Δημητρακοπούλου 32-34, Κουκάκι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9225930

Ο ΘΕΜΗΣ Χ. Τρικούπη 43-45 , Εξάρχεια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3838448

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

ΜΟΤΟ SERVICE ΠΛΕΤΣΑΣ Μιχαλακοπούλου 153, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7754801

MOTO MOURIKIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9240868 ABOUT MOTO STICKERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9021013 ΜΟΤΟ ΠΕΤΣΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9512112 ΥΑΜΑΗΑ SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7701177 MOTO PARK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8311844 MOTO SERVICE - ΘΕΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ. . . . . . . . . . . .210 8395029

70

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΣΠΥΡΑΤΟΣ Ασκληπιού 52, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3390008

ΑΦΟΙ ΛΑΛΙΩΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2282334 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6462662


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

EXECUTIVE TRAVEL Ξενοφώντος 10, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3231001

PARADISE Σόλωνος 82, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7010800, 210 3816451 ΣΤΕΡΓΙΟΥ TOURS-ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ Τζώρτζ 6, Αθήνα . . . . . . . . 210 3300734, Κιν.: 6947 409104 ACE TRAVEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7015239 AFEA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3668800

PARKING

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Πατησίων 302Α, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2280005

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Θήρας 20, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8621427 www.odigos-epixeiriseon.com

AIR CHINA LIMITED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7220630 IRAN AIR THE AIRLINE OF THE ISLAMIC . . . . . . .210 9246574 AEROFLOT ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ . . . . . . . . .210 3220986

71


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ - ΤΑΞΙΔΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

72


ΜΟΔΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΥΕΞΙΑ

SEX SHOP & CABINS-DVD. . . . . . . . . . . . . . . . 80 SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ. . . . . . 74 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕNΔΥΜΑΤΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ . . . . . . . . . . 74 ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΠΙΠΛΑ . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ. . . . . . . . . . . . 76 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . 76 ΕΣΩΡΟΥΧΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΧΩΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ . . . . . . 78 ΚΕΝΤΡΑ SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . 80 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . 75 ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΛΙΘΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ . . . . . . . . . . . . . . 77 ΜΑΣΑΖ SPA THERAPY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΝΥΦΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΟΠΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΠΕΡΟΥΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 80 ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ. . . . . . . . . . . . 77 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ . . . . . . . . 77 www.odigos-epixeiriseon.com

73


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ ACCESSORIZE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8089233 ALLESSANDRO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3388843 AXILLEAS ACCESSORIES. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3249708 EMES CORNER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3222317 EMZO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3245002

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ AVANTIFURS-ΚΡΑΝΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221230 KAPLAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3222226 Κ & Σ ΚΟΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3218536

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ KEM. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7219230 KOUTRAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3231848 MCM STORE ATHENS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7225910 SOFRONAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221350 ΓΩΓΩ ΜΠΡΕΖΑΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3241989

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

CROPCIRCLE Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια. . . . . . . . . . . . . . .210 3810363 HARALAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3356412 LUISA WORLD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3635600

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ AΛΦΑ-ΔΟΥΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 8648668 ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7790095 ΦΑΡΟΣ CLEAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8223266

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ

AGA FASHION Ξάνθου 4, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7211886

ΝΥΦΙΚΑ ATELIER LOUKIA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3627334 THE BEST WEDDING COLLECTION . . . . . . . . . . . .210 3215443

ΕNΔΥΜΑΤΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ CONTESSINA Κριεζώτου 1, Σύνταγμα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3630196

74

A PACK ΠΑΥΛΟΣ Αγκύρας 14, Νέα Ιωνία . . . . . 210 2719088, www.apack.gr ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Αγίου Μάρκου 11, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221084

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΙΔΗ JAMEVAR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3311043 MENNE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7228698


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ

ΜΑΡΤΙΩΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3627007

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΠΙΠΛΑ ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3231676 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221703 ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . .210 3421923 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. . . . . . . . . . . . .210 3211692

ΕΝΔΥΜΑΤΑ BRUNELLO CUCINELLI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7211303 CAMPER. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3629398 COLORI. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7230094 DASSIOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9573582 PERA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3841807

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ BENALEX AE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3226531 LENTZOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3225113 OXFORD COMPANY. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7211133

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ Πατρ. Ιωακείμ 63, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . .210 7216426

FIONA Ερμού 40, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3238669

ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ιπποκράτους 76, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3633843, Κιν.: 6998 693801 CAROUSEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7218941 CASA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3601957 KANNABISHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3614111 NATURA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3615494 ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7225774 www.odigos-epixeiriseon.com

BLACK ROSE BOUTIQUE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9241101 GEOGINA GHIOLMAN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624444

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ CARDELIA DE CASTELLANE . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7291011 LITTLE ANGELS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3645568 PREMAMAN WITH COMPLEMENTS . . . . . . . . . . .210 3626023 PRENATAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3216490

75


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

AND BEAUTY CENTER. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7210789 GOLDEN BEAUTY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8827738

BATON PREMIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3601611 ΠΕΤΡΑΚΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3620570

ΚΕΝΤΡΑ SPA ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΓΙΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5762928 ANATOMIC STEP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3255540 ARCHE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3614607 ΧΑΡΙΣ ΚΑΖΑΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3232492

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΜΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μεσογείων 47, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . .210 6712312 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6937 253943, www.battos.gr

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΑΚΟΥΝΙ ΕΞΠΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221545

ΕΣΩΡΟΥΧΑ INTIMISSIMI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3605775 MED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3636615 ΑΕΡΑΚΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624165 ΑΠΟΣΤΟΛΕΡΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3226498

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ BEAUTY ARTIST Αγ. Λαύρας 68, Αθήνα - Άνω Πατήσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2284777

RENATO Σκουφά 35, Αθήνα . . . . . . . . 210 3607559, www.renato.gr ANDERSON’S ATHENS HEALTH

76

HOLISTIC SPA Επτανήσου 1, Αθήνα . . . . 210 8211756, Κιν.: 6993 996746

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ

THEANO Καλλιδρομίου 45, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6445625, Κιν.: 6942 015698


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

ΜΑΣΑΖ - SPA THERAPY FISH SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 8003700

KOΣΜΗΜΑΤΑ-ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ ELECTROPLATING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3236100

SPA ELITE SPA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7251874 HEALTH SKIN SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3390523 SAIDA NAIL SPA Αμαλιάδος 8, Αθήνα . . . . 210 6437183, Κιν.: 6972 841355

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΛΙΘΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΝΤΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3224361

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA CHRISTINA KAMMENOU JEWELS Πινδάρου 26, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3611556 FB: ChristinaKammenouJewels

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ELITE WEDDINGS PHOTOGRAPHY Ερμού 18, Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6083633 www.eliteweddings.gr DESSY’S NAILS Ρουμπέση 36, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9018448

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ MATSIKAS ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 3638844

ΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ARSENIS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3633057 SARANTOPOULOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3228937

ΩΡΟΛΟΓΙΑ BEST BRANDS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3609900 CHRONO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3236936

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MERLIN SPA Μέρλιν 8, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3389296 www.odigos-epixeiriseon.com

ΔΑΦΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5223400 DΟRIS PLACE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7240360

77


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ - ΛΑΣΚΑΡΗΣ Πλ. Κολωνακίου 3, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . .210 3645929

MAD HAIR Πετράκη 12, Σύνταγμα . . 210 3246024, Κιν.: 6977 195682

ΟΠΤΙΚΑ VISTA Ακαδημίας 62, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3621504, www.vistaoptics.gr

MADDIE’S COIFFURE Βουκουρεστίου 25Α, Αθήνα . 210 3643343, 210 3642539

ΟΠΤΙΚΑ ΣΙΣΜΑΝΗΣ Λεωφ. Αλεξάνδρας 119, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6427614, www.sismanis.gr

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΧΩΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ KOMNINOS (ΣΕΛ. 79) Χερσώνος 6 & Δημάκη, Λυκαβηττός . . . . . . .210 3625027 www.komninoscosmetics.gr, FB:Komninos Cosmetics HONDOS CENTER. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3668120

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

TWINS Υψηλάντου 8, Κολωνάκι. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7210275 ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ Π. Αρμένη Βράϊλα 8, Γκύζη, Αθήνα . . . . . . . . .210 6455171 ΚΕΛΥ Λουίζης Ριανκούρ 42-44, Αμπελόκηποι, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6919602 ΛΙΑ Πανεπιστημίου 18, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3625260, Κιν.: 6977 544412 ΜΑΚΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Πριγκιπονήσσων 4, Κύψελη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3241793, 210 3214020

GALICIUS COIFFURES Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3300092, Κιν.: 6973 413443 GEORGE MARGETIS Δημητρακοπούλου 59, Κουκάκι . . . . . . . . . . .210 9236281

78

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Λέκκα 4, Σύνταγμα. . . . . . . . . . 210 3241793, 210 3214020 www.mixalisanousakis.com ΡΑΜΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Κεδρηνού 75, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6449233


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

www.odigos-epixeiriseon.com

79


ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ

ΠΕΡΟΥΚΕΣ

MENI LIKOKA Μαυρομιχάλη 3, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624715

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ “Ο ΘΕΜΗΣ’ Bουλιαγμένης 110, Νέος Κόσμος, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9012947, Κιν.: 6937 582808

SEX SHOP & CABINS-DVD

ΠΕΡΟΥΚΕΣ ”ΚΑΙΤΗ” Πανεπιστημίου 34, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3624215, Κιν.: 6972 763209 ΠΕΡΡΟΥΚΕΣ ΠΟΣΤΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3220619

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ

BARBER & SHOP Βεΐκου & Παρθενώνος, Κουκάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9226371, Κιν.: 6978 656381

80

HOT CELEBRITIES Συγγρού 40-42, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9230464


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . 98 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ 82-83-84-85-86 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . .93-94 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . . . . . . . . . . . .94-95 ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . 92 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 98 ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . .95-96 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. . . . . . . . . . . . 88 ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ . . . . . 98 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 98 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . .92-93 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . 92 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ . . . . . . .88-89-90-91 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . 82 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . . . . . . . 92 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 95 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER . . . . . . . . 95 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 www.odigos-epixeiriseon.com www.odigos-epixeiriseon.com

81 81


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ

ΒΕΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3614897 FRATTIS AUCTIONS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5147168 GREEK ART AUCTIONS BOTSIS . . . . . . . . . . . . . . .210 7775556

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ARGON ΑΕ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5150888 EUROGRAPH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5157597 ΒΙΟΜΕΧ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9239706

ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ABILITY . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3826947 ΠΑΠΠΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3620147 CONTACT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 7109412 ANOIXIS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3251700

MILVA Κηφισίας 131, Αθήνα. . . . 210 6928796, Κιν.: 6937 021953

ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ

ΑΤΤΑΡΤΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 215 5152740, Κιν.: 6944 885977

CIGAR ACCESSORIES Παπαδιαμαντοπούλου 37, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7708850, www.cigaraccessories.gr SOFOKLEUS 4 ESTI Σοφοκλέους 4, Αθήνα, Κέντρο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3217695, Κιν.: 6974 860360 THE CIGAR-ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ & ΔΩΡΑ Κανάρη 21, Αθήνα, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3603725, www.thecigar.gr ΑΡΩΜΑ ΚΑΠΝΟΥ Λεωφόρος Αλεξάνδρας 215, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6421327

EZZAT ΓΕΩΡΓΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5912460, Κιν.: 6979 353077

ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αναξαγόρα 6, Ομόνοια, Αθήνα. . . . . . . . . . . . .210 5225085

ΙΣΙΔΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΡΙΑ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ (ΣΕΛ. 83) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6655564, Κιν.: 6993 996746

82


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

www.odigos-epixeiriseon.com

83


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ (συνέχεια) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΦΑΡΜΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (ΣΕΛ. 84) Πυθοδώρου 32, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5148165

ΚΑΤΕΡΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6422570, 6944 710746

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2317980, Κιν.: 6934 444566

84

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ-ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΕΛ.87) Τυμφρηστού 17, Χαλάνδρι . . . . . . . . . . . . . . . .210 6814266 www.astro1.gr


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

www.odigos-epixeiriseon.com

85


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ (συνέχεια)

ΝΕΦΕΛΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9882751, 210 9511361

ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΝΑ Πατησίων 121, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8210702, Κιν.: 6977 698319

ΟΥΖΙΕΛ ΒΙΚΤΩΡΙΑ Αχαρνών 188, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8668557

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Αχιλλέως 65, Π. Φάληρο. .210 9818354, www.koupaki.gr

ΠΕΤΡΙΔΗ ΛΙΤΣΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6980 693904

86


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΙΩΜΟΥ ΣΟΦΙΑ Νυμφών 28, Ηλιούπολη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9937372 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6977 911689

ΦΑΙΑΝΤΑ Πίνδου 4, Άγιος Δημήτριος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .213 0285354 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 2152361

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (ΣΕΛ. 85) Π. Τσαλδάρη 125, Νίκαια . . . . . . . . . . . . . . . .213 0286305, www.mystikatiskatinas.gr

FENG SHUI RESEARCH CENTER . . . . . . . . . . . . . . .211 4002615 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8677714 ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8318373

www.odigos-epixeiriseon.com

87


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αμερικής 9, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3392775

ΑΛΕΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3638776 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. . . . . . . . .210 3631050 ΑΡΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7244376 ΑΤΤΑΛΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7217918 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . .210 3304807

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ

NESTORAS TRANS Αγίου Πολυκάρπου 57, Αθήνα . . . . . . . . . . . . .210 3420420

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ Εθνικής Αντιστάσεως 85, Αγιος Δημήτριος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 4003604 Κιν.: 6947 071150 ΓΡΑΤΣΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7222606 ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3613417 ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3625596 ΛΕΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3644214 ΛΟΥΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3843566

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ- ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

SAMOS EXPRESS Αγίου Πολυκάρπου 49, Αθήνα . . . . . . . . . . . . .210 3454982

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα Αποθηκεύσεις - Συσκευασίες Ο& ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝ ΙΚΟ ΩΠ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣ

Συνδέσεις - Ηλεκτρικών Αποσυνδέσεις - Ηλεκτρικών

ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΝΕΦΕΛΗΣ 39-41, ΑΘΗΝΑ

ΚΙΝ. 6977 288 507 e-mail: dimgeorgoulas@yahoo.gr

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ EXPRESS ZAKYΝΘΟΥ Πάροδος Ιεράς Οδού 80 & Κασσάνδρας 34, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3469243

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Νεφέλης 39-41 Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6977 288507

ΖANTE TRANS-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Σαμοθράκης 19, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3455880, 212 9553000

ΔΑΡΣΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ορφέως 218, Βοτανικός-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3478262, Κιν.: 6944 550076

88


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΣΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Ενδυμίωνος 8, Παλαιό Φάληρο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9843146 , 6944 751664

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - EXPRESS ΜΥΚΟΝΟΥ Ορφέως 197Α, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3466933, Kιν.: 6944 310639

ΜΕΤΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Λεωφ. Κηφισσού 91, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3453589, 210 3458335

ΕΦΑΜ ΑΕ Πολυκράτη 15, Μοσχάτο . . . . 210 4810490, 210 4818418 ΖΑBOURAS MOVERS Θεριανού 7, Αθήνα, Γκύζη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6410918 , Κιν.: 6909 197299

Κ.Ε.Μ. ΑΧΑΪΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ Ορφέως 220, Αιγάλεω. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3424770 www.odigos-epixeiriseon.com

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΑΡΩΝΟΣ Πανόρμου 23, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6454694, Κιν.: 6944 327878 www.metaforikivaronos.gr

89


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ- ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ (συνέχεια)

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΩΡΙΔΟΣ - Δ. ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ορφέως 160, Βοτανικός, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3467365, Κιν.: 6944 618539

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΧΑΜΠΕΖΗΣ Αγίας Άννης 43, Βοτανικός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3466560, Κιν.: 6974 855000 www.metaforiki-xampezis.gr

ΠΑΓΙΑΖΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ξενοπούλου 65, Περιστέρι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5760894 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6972 309037

ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS-METAΦΟΡΙΚΗ ΣΥΡΟΥ Πέτρου Ράλλη 2, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4831635 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6932 254700 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΜΟΣ Παπακυριαζή 26, Κορυδαλλός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4942920 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6974 473763 ΣΑΜΙΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ (ΣΕΛ. 91) Πυρσογιάννης 5, Κάτω Πατήσια-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8611507 . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6932 736560, www.samioglou.gr

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ Αγίας Άννης 25, Αθήνα . . . . . . 210 3458351, Κιν.: 6978 194439, www.nk-trans.gr

90

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κορυτσάς 27, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3414031 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kιν.: 6932 222895


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΗΛΟΥ Πλούτωνος 63, Αιγάλεω . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3451530, Kιν.: 6945 581188

ΤΡΑΝΣΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΑΕ Πέτρου Ράλλη 4, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 800889, www.mytrans.gr ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Βουτυρά 70, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8322409, Κιν.: 6932 529254 HELLAS TRANS STASINOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5225161 KAΡΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3411121 STAMATIOU TRANS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2530807 TELETRANS GROUP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3607009 TRANS PACK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2287900

www.odigos-epixeiriseon.com

91


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ορφέως 125, Βοτανικός, Αθήνα. . . . . . . . . . . .210 3412000

ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΩΚΥΤΥΠΟΝ Σόλωνος 120, Αθήνα. . . . . 210 3818919, Κιν.: 6944 425155 ATHENS PRINT. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5145006 BOZ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9019224 COLOURMAGIC. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3211540

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ EDITORIAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8540266 FORESIGHT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7486006 GEODATA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3817315

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΠΑ RESEARCH ΑΕ Ψαρών 25-27, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 4895000 ABACUS RESEARCH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7770023 AGILIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 1003310

ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ MARATHON INVESTIGATIONS Διοχάρους 10, Αθήνα-περιοχή Χίλτον . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8044071, Κιν.: 6937 029222 ACTION - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ MATINA . . . . . . . . . . . . . .210 3300191 KIPOURIDIS PROTECTION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6196205 TSOUKALIS JETSET . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3846747 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234700 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΗΣ Κανάρη 19, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3626726

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ASPIS REAL ESTATE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3311220 BLUEHOUSE ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ . . . . . . . .210 3628900 FUTURESTATE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7294532 INFOCASA ΑΚΙΝΗΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7255653

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ARIS ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8256116 CORMACH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3453821 NGKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3467845 ΤΖΟΓΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3426555 ΤΣΑΓΚΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5154714

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μάρνη 25, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5234559

92

ΔΕΔΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Λεωφ. Ηρακλείου 64, Πατήσια, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2284349


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . .210 9248600 ΝΙΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3236917 ΑΠΟΛΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3483430 EMPEDOS INSURANCE BROKERS . . . . . . . . . . . . .210 8252929

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ Β. ΜΠΟΚΑΣ (ΣΕΛ. 94) Θαρύπου 2, Νέος Κόσμος . . . . . .210 7230970, www.coba.gr

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Βουλής 7, Σύνταγμα, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3217801, Κιν.: 6940 432542 www.genikipanelladiki.gr ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Π ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Αριστοφάνους 20, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3210777, Κιν.: 6977 684371 www.leonidopoulos.com ΤΣΟΠΟΤΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Σπύρου Μηλίου 33, Αγιος Δημήτριος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9969691, Κιν.: 6944 780578

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ -ΕΑΣΥ ΑΑΕ ΟΤΑ Λιοσίων 145, Αθήνα, Κατω Πατησια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8826002, www.aeasy.gr ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ Γ. ΒΑΡΒΑΡΑ Δορυλαίου 28, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3645091, Κιν.: 6932 222373

ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

VESTER ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ Βαλαωρίτου 17, Αθήνα . . . . 210 3259811, www.vester.gr www.odigos-epixeiriseon.com

ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6946 503834, www.tsibidis.gr

93


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ (συνέχεια) AUTOBESIKOS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2237005 ENTAXICAR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5158186 FULL COVER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5154311 ING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9224490 ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. . . . . . . . . . . . . . . .211 7051454

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ABC Μάρνη 32, Αθήνα . . . . . . . 210 5238088, Κιν.: 6972 775522

94

GRAND SOLUTION AE Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7253841 ΓΑΛΑΝΗ Μεταξά Ανδρέα 28, Αθήνα, Πλατεία Εξαρχείων . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3822559 www.galanihomestaing.gr

PATCOVA ELENA 3ης Σεπτεμβρίου 51, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0286896, www.generaljob.gr


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΖΗΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3ης Σεπτεμβρίου 39, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5228080

ALEXANDER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3303661 CHRISTIAN CARE EMPLOYMENT AGENCY . . . . .210 8221097 ERGASIA INFO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5226000 JOB CENTER GROUP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3800202

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ARATOR ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7233772 ARATOR ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7241022 ATTITUDE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3607380 GBR CONSULTING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3605002

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. Καποδιστρίου 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3827172

ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΜΑΡΟΥΛΑ Μιχαλακοπούλου 54, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7220392

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER

INTERCITY COURIER - ICC ΧΡΥΣΑΓΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Άργους 47, Αθήνα, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 5154210, Κιν.: 6973 444004 BCS COURIER (ΣΕΛ. 97) Θαρύπου 2, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9212227

ACS COURIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6459719 COURIER CENTER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5156375

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΙΚΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Μενάνδρου 39, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5248718 www.odigos-epixeiriseon.com

AIRPLANE EDITIONS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8328026 GRALATER LIMITED . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3635845

95


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) GRAPHICS GARAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3475044 SPECIAL HEROES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8828402 TRENDIX . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7299459

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ MULTISACCO - ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥΛΗ ΟΕ Λεωφόρος Κηφισού 54, Αθήνα, Κολωνός . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5751600 www.sakoules-multisacco.gr ΛΙΘΟΤΥΠΙΚΗ Ζηνοδώρου 26, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5143113 ΚΟΣΚΙΝΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3234667 ΛΙΩΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2512922 ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2526868

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ALTSYS Ξενοκράτους 53, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3608010, Κιν.: 6944 720818 www.altsys.gr

CENTAUR PRINT Καραϊσκάκη 35, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .211 0122054

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ-Β.ΤΣΑΜΟΥΣΣΙΑΝ Λέκκα 22, Αθήνα . . . . 210 3238978, www.neagrammi.gr

DOUFEXIS DESIGN ART Τζώρτζ 3, Αθήνα . . . . . . . . 213 0315190, Κιν.: 6909 804880 www.doufexis-art.gr

Σ.Ι. ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ Σαρρή 39, Αθήνα . . . . . . . 210 3255121, Κιν.: 6977 253812 www.s-κare.gr

COPY WRIGHT Ακαδημίας 57, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3604020

ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2019735 GRAPHIC DESIGN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624800 ΗΛΙΟΤΥΠΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5152217 ΜΑΧΑΙΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3812373

96


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

www.odigos-epixeiriseon.com

97


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ - GOLD POINT . . . . . . . . . . . . . . .213 0231762 BGB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3248156 EURO - GOLD. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3251071 GOLD FUTURE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9015275 GOLD HOUSE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2582220

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

ΑΦΟΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Αγιας Λαύρας 4, Ταύρος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3420466, www.daskalakis.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ιθάκης 3, Κυψέλη,Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8828222, 210 8818888 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6998 818888

ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΡΩΦΙΛΗ Αγίου Μελετίου 37, Αθήνα, Κυψέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8817631 ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8672260 ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2281769 ΑΦΟΙ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3604216 ΒΟΥΖΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2235860 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . .210 7210173 ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΦΙΛΥΠΠΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7701477

98

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ Φραντζή 53, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9246682 www.310.gr


ΙΑΤΡΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . .100-101 ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . .101-102 ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . .104-105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ. . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 www.odigos-epixeiriseon.com

ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . 107 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ. . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . . . . . . 108 ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . 102 ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ . 107 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ-ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . . . . . . . . 107 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .106-107 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .105-106

99


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

EXPOMEDIPOINT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8812831 EUROMEDICA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3313246

ΓΛΕΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7779180 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7771077 ΚΙΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7298350 ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8618318 ΤΣΕΧΠΕΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . .213 0312985

ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7011313 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . .210 7259158 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7474184 ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7711312

ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ

ΓΚΟΓΚΑΣ Κ. ΛΑΖΑΡΟΣ Μεσογείων 10, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7718330, Κιν.:6978 710616 ΖΑΦΕΙΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ Άρνης 11, Ιλίσια. . . . . . . . . 211 2142498, Κιν.: 6988 820000 ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Φαιδριάδων 11, Πλατεία Κυψέλης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8652992, Κιν.: 6974 068066 ΓΡΗΓΟΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6982741 ΔΗΜΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7216508 ΚΟΝΤΟΥ - ΦΙΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7774666 ΠΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7211831

ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΔΕΡΒΕΝΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7215117 ΚΑΛΜΑΝΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7235696

ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ

ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Βασ. Σοφίας 121, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6436258, Κιν.: 6974 442000

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3615265 ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7291307

ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7249190 ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7222995

100

ΛΥΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ - ΜΟΥΖΑΚΑ Λεωφ.Κηφισίας 18, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7771246, www.mastologia.gr ISABEL ROSAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7750603


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7233884 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7213294 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7217552 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7215098

ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Σκουφά 35, Κολωνάκι-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3619542 ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓ.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3635900 ΓΑΛΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7233355 ΚΑΛΛΗ ΠΙΝΙΟΥ ΜΑΡ. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3604967 ΚΟΡΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3301040 ΤΣΕΝΕΜΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7777701

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8045081 ΒΥΣΣΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓ.-ΚΑΡΠΑΝΟΥ Ε. . . . . . . . . . . . .210 7756982 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3604004 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . 210 7220670 ΚΑΡΑΝΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6464184 ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7229625

ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Δ.. . . . . . . . . . . . .210 6447340 ΖΗΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6440418 ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΤΟΒΑ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624244 ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ - ΧΑΛΔΟΥΠΗ ΣΟΦΙΑ . . . . . . . . .210 8811688 ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6912191 ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Δ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3617551 ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3615794

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΔΩΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7249292 ΖΗΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φ.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3619235 ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7255230

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ ΨΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7218215

ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΚΟΝΤΕΑ Αλκιμάχου 17, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7210789 HEALTH & BALANCE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7254155 ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3647517 ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΜΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7240650 ΤΣΕΡΔΑΝΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7247404

ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . .210 7705394 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3635830 ΔΑΚΟΥ ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤ.. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7237257 ΔΗΜΟΥΛΑ ΥΒΟΝΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7258482 ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9026533 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6456498 ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . . . . . . . . . . . .210 7488801 ΜΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7797437 www.odigos-epixeiriseon.com

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ Σόλωνος 18, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3620025

ΕΛ ΚΑΜΜΟΥΝΙ ΡΑΝΙΑ Μάκ Μίλαν 1, Πατήσια-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 2016166-77

101


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ (συνέχεια)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (ΣΕΛ. 103) Παπαδιαμαντοπούλου 14, Μέγαρο Μουσικής . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293473 www.οδοντιατροι.gr

DENTAL PEARLS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7234000 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 3647545 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3624456 ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ ΠΑΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3390332 ΑΜΠΑΤΖΗ ΒΙΒΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6459279 ΒΡΟΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7216320 ΓΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7218992 ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΓΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μερκούρη Σπύρου 11, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7757750

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Λεωφ. Παπάγου 25, Ζωγράφου . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7754825 www.drpapadimitriou.gr

B.BDENTAL Αμαλιάδος 10, Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6411697

ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ερυσίχθονος 10, Θησείο . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3471114, Κιν.: 6974 979800

102

ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΔΑΜΙΑΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6910110 ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7226373


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

www.odigos-epixeiriseon.com

103


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ

ΒΛΑΧΟΥ Ν. ΜΕΛΙΝΑ Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7221882, www.healthysmile.gr ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 3647545 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΜΠΟΥΡΛΗ ΚΩΝ/ΝΑ . . . . . . .210 2280365

ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΡΟΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Βασ. Σοφίας 96, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6149386, Κιν.: 6944 463321 ΑΛΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7216341 ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7214494 ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7213793 ΔΑΒΙΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7221898 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 7245785 ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7222327

ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΟΝΤΟΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7290029 ΜΠΑΛΜΠΟΥΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . .210 7290959 ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7255755 ΤΣΙΑΜΤΣΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . .210 3638751

ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΣΑΚΑΡΙΚΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λ.Κηφισίας 118Α Αμπελόκηποι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6919198, Κιν.: 6944 270170

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Ασκληπιού 39, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3632377, Κιν.: 6944 776333

104

ΕΦΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ Σπινθάρου 49-53, Νέος Κόσμος . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 9024867 Κιν.: 6974 340880


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . . . . . . . . . . . . . .210 8222101 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3618074 ΙΣΜΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3611396

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7249038 ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7226373

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΣΕΦΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7791394

ΑΒΟΥΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6468538 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . .210 8833233 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7011732 ΕΡΙΚΑΤ ΣΟΥΧΕΛ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6926195

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ

ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293212 ΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7290065 ΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7223633

ΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΔΑΝΑΗ. . . . . . . . . . . . . . . .210 6446161 ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3800333 ΣΜΕΡΛΑ ΡΟΥΜΠΙΝΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7259100

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΕΦΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293412

ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

LASER MEDICAL CENTER OF ATHENS Βασ. Σοφίας 37, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7247750, Κιν.: 6946 051541 www.lasermedical.gr

ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-DR ΖΗΣΗΣ Κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ Ερμού 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3242222 www.drboukouvalas.gr ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7229193 ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7256990

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . .210 7291993 ΜΠΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3633103

ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΦΑΙΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7222067 ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7220966 www.odigos-epixeiriseon.com

ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ Γ. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Βασ. Σοφίας 98Α, Αθήνα. . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7756971 ΚΑΛΑΝΤΖΗ Ε. ΕΥΑ Βασ. Ηρακλείου 6, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 8828352, Κιν.: 6944 625396

105


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ (συνέχεια) ΤΑΚΑΝΤ ΑΜΙΡ Μανωλιάσας 12-14, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7212770, Κιν.: 6977 240558 ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3603721 ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7236028 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΙΟΓΚΡΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3614326 ΕΞΑΡΧΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7211486 ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7293943

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Ηπείρου 6,Μουσειο-Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . .210 8836923 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6959 797581 www.healthpsychologist.gr

ΛΕΜΠΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Ιπποκράτους 209, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6451014, Κιν.: 6945 994565

ΛΙΓΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λαοδικείας 15, Ιλίσσια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 7702375, Κιν.: 6972 446753 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Σιβιτανίδου 34, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6942 586195

ΜΕΛΛΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Καραισκάκη 16-18 Ψυρρή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 3310856, Κιν.:6975 859108

ΑΝΟΙΚΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σωτηρίου Χαραλάμπη 1 & Μαυρομιχάλη, Εξάρχεια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 6435980, 210 6447533 www.opc.gr

ΜΠΟΝΕ ΕΛΕΝΗ Βείκου 46, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 9224160 . . . . . . . . . Κιν.: 6946 953637, www.phychologosathina.gr

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Βασιλ. Σοφίας 52 (πλησίον μετρό Μεγ. Μουσικής) Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 211 0124242, Κιν.: 6974808927

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ Ήλιδος 5, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .215 5406988 www.syneidenai.gr

106


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΑΚΟΥΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3828033 ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3610433

ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κάνιγγος 8, Αθήνα . . . . . . . . . . 210 3819395, 210 3838734 ΨΑΛΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ Αχαρνών 264, Αθήνα. . . . . . .210 8627784, Κιν.: 6977 486491 www.evipsalti.com

ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ-ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΙΑ NTATΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Λουκιανού 14, Κολωνάκι . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7237018 . . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6947 528696, www.datsisfootcare.gr

ΒΙΛΛΑΖ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Λεωφ. Στεφανίας 24, Π. Πεντέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8044370-1-2, www.villaz.gr

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΛΟΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8221941

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ CHOROS CENTER TIME THERAPY- TAICHI CHUAN Πολυκλείτου 1, Μοναστηράκι . . . . . . . . . . . . .210 6432723 www.choros-space.gr ΚΟΑΛΑΝΗ Γερανίου 7, Ομόνοια . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 5245882 . . . . . . . . . . . . . Κιν.: 6947 695957, www.spiritualinsight.gr ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Αχιλλέως 7-9, Π.Φάληρο . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7517837 . . . Κιν.: 6937 066638, www.papakonstantinouefrosini.gr ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΟΥΣΩ Βουλής 17, Αθήνα - Σύνταγμα . . . . . . . . . . . . .210 3246441 ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Μικράς Ασίας 55, Γουδή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6858851, www.tropos-zois.gr

ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7253109 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ . . . . . . . . . . . . . . .210 7295500 www.odigos-epixeiriseon.com

SAINT GEORGE METROPOLITAN Ν. Δημηρακοπούλου 77, Κουκάκι . . . . . . . . . .210 9219682

107


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

GOLDEN CARE - ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΟΣ ΦΩΤΗΣ . . . .210 7297590 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7217633

BOWTECH CENTER Ηριδανού 3, Χίλτον, Aθήνα . . . . . . . . . . . . . . . .210 7296600 www.bowtechcenter.com

ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ ΕΡΓΕΛΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7230240

D.R.S. E.Π.Ε. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6461267

ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΟΝΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6930629 ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΜΑΤΗ ΑΝΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6460959 ΛΟΓΟΜΑΘΗΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8833787 ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7219510 ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . .210 6464866 ΧΑΙΡΗ ΕΙΡΗΝΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7252993

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Ε-YGEIA MEDICAL PRODUCTS Ιπποκράτους 126, Αθήνα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 213 0317148 ,Κιν.: 6947 210243 www.medicalproducts.gr

ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ PANAL-ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Αλκηστίδος 12, Αθήνα . . 210 5136000, Κιν.: 6932 794963

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

AMBULANCE - EXPRESS Εσπερίδων 117, Καλλιθέα . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 210 2010061,Κιν.: 6979 498600 www.ambulance-express.com

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΡΟΖΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Βελβενδού 43, Κυψέλη . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 8674011

PGC MEDICAL PRODUCTS Ναυαρίνου 6, Κολωνάκι . . . . . . . . . . 210 3629383, Κιν.: 6942 462704 , www.pgc.gr

108

ΒΥΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3611672 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3609741 ΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . .210 3611010 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3243764 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΒΑΝΙΤΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 7225832 ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3223696 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3471527 ΕΥΑΓ. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. . . . . . . . . . .210 3638222 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3616423 ΗΛΙΑΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .210 3221680 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΓΡΕΣ & ΟΛΓΑ ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ . . .210 3636236


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

A-Z PERSONAL TRAINERS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 CAFÉ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 CAFÉ- BAR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23-24 CAFÉ-BAR RESTAURANT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .25-26-27 CAFÉ-SNACK DELIVERY. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 CREPERIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 MINI MARKET-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36-38 PARKING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71 PET SHOP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 PILATES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 SEX SHOP & CABINS-DVD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 80 SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 VIDEO CLUB . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 YOGA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14

A ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 98 ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71 ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42-43 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΑΝΤΛΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53-54 ΑΡΓΥΡΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . 82-83-84-85-86 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93-94 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64-65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. . . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . 67 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞEIΔΙΚΕΥΜΕΝΑ . . . . . . . . . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . 65 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ www.odigos-epixeiriseon.com

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ -ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . 64 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 67-68 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΑΦΙΣΕΣ-KOΡΝΙΖΕΣ-ΚΑΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Β ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ-ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ-ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . 36

Γ ΓΚΑΛΕΡΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 94-95 ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 98 ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74

Δ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΓΟΥΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . 95-96 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ-CD-DVD . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17

Ε ΕNΔΥΜΑΤΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- DELICATESSEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82 ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΕΙΔΗ ΧΟΡΟΥ-ΜΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . . . . . 53 ΕΚΔOΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΠΙΠΛΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΕΜΠΟΡΙΑ - SERVICE ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ. . . . . . . . . . . . 61 ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ. 61 ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΣΑΓΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ΕΜΠΟΡΙΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ. . . . . . . . 107 ΕΝΔΥΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

109


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68 ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 98 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ . . . 77 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΕΠΙΠΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η/Υ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . . . . . . . . . . . 14 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΕΣΩΡΟΥΧΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76

Ζ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20-21

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. . . . . . . . . . . . . 61 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΕΠΙΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59-60 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 98 ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40

Θ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Ι ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ & ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100-101 ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101 ΙΑΤΡΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 101-102 ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104 ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 104-105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105

110

ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΙΑΤΡΟΙ ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105 ΙΑΤΡΟΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38

Κ ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΖΩΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXI-GLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38-39 ΚΕΝΤΡΑ SPA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΚΕΡΑΙΕΣ Τ.V.& ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . 61 ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 59 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 80 ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΠΛΑΙΣΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38 ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΒΙΤΡΩ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . 18

Λ ΛΙΘΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92-93 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108

Μ ΜΑΚΙΓΙΑΖ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 ΜΑΣΑΖ - SPA THERAPY. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ- ΟΥΖΕΡΙ- ΡΑΚΑΔΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . 32-33 ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 93 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . 88-89-90-91 ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΜΟΝΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ . . . . . . . . . 70 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΜΟΥΣΙΚΗ & ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. . . . . . . . . . 17 ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23

Ν ΝΥΦΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74

Ξ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ-ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΊΌΝΤΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . 38 ΞΥΛΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48

Ο ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64 ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 102 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43 ΟΠΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 78 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38 ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108

Π ΠΑΓΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 ΠΑΓΚΟΙ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΟΥΖΙΝΑΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14-16 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΌ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34 ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΠΕΡΟΥΚΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 80 ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ITΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ-ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 107 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56

Ρ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68-69 ΡΟΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Σ ΣΙΔΗΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΣΙΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΣΤΡΩΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 www.odigos-epixeiriseon.com

ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΕΣ ΜΠΑΖΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 88 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . . . . . . . . . . . .56-57-58 ΣΧΟΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΜΑΚΙΓΙΑΖΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP ARTIST . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ- MΠΑΛΕΤΟΥ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70

Τ ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (RESTAURANTS) . . . . . . . . . .30-31-32 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71 ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95 ΤΕΝΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43-44 ΤΖΑΚΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49 ΤΣΑΜΙΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51 ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22-23

Υ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54-55 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76 ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . . 44

Φ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . . . . . . . . . . . 17 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 108 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΧΑΡΤΙΚΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14

Χ ΧΑΡΤΙΚΑ- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΙΔΗ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77 ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43

Ψ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ- GRILL HOUSES. . . . . . . . . . . . . . . . 27-28-29-30 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 105-106 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 106-107

Ω ΩΔΕΙA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14

111


ΙΑΤΡΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

112