__MAIN_TEXT__

Page 1

Maj 2013

ODENSE Magasinet

Per Bruun Larsen

Et liv med motorcykler

5. Maj I Odense

Syddansk

Lufthavn

Erhvervsskole

Byer Spiller Sammen

Brandts KunstHåndværkermarked

Odense Magasinets 1 års jubilæum

Månedens Kunstner:

Benny Isager


Læs også tidligere numre af Odensemagasinet. Tryk på det blad du vil læse.

www.odensemagasinet.dk 2


Velkommen til Odensemagasinet Maj 2013 I denne måned er det et år siden at det første nummer af Odensemagasinet udkom. Stor tak til alle Jer der læser med. Og ikke mindst til alle Jer der har bidraget med gode historier og fantastiske billeder. Det er en fornøjelse at lave et magasin om en by, hvor der sker så mange forskellige ting hele tiden. Og med så mange dejlige mennesker der slet ikke kan lade være med at lave spændende ting, som andre kan nyde.

Stor tak til Jer alle.

Venlig hilsen Lars Qvick

Indhold: Side

4 - 9: Brandts Kunsthåndværkermarked

Side 1 - 17: Besættelsesmuseum Fyn - 5. Maj Side 20 - 31: Per Bruun Larsen– Et liv med motorcykler Side 34 - 41: Michael Madsens foto-hobby Side 44 - 51: Henrik Hjort—Syddansk Erhvervsskole Side 54 - 57: Når byer spiller sammen

Odensemagasinet ejes af: Pegasus Foto og Video. CVR-nummer: 27 45 41 00 Kragsbjergvænget 4, 1.Th. 5000 Odense C. Mobil: 60 16 88 11 Kontakt for annonce: odensemagasinet@gmail.com 3


4


Brandts Kunsthåndværkermarked afholdes for første gang i 2013.

Lad sanserne få frit spil og oplev den hyggelige og uformelle markedsstemning, mens du går på opdagelse blandt de mange

Danske Kunsthåndværkede”, udtaler Passage Manager Eva Pasgaard, som står for at arrangere markedet.

boder. På markedet vil du kunne gå på opdagelse blandt de mange boder med håndlavet keramik, glasvaser, unikasmykker, boligtekstiler, beklædning og meget mere. ”Vi er stolte over at kunne præsentere et professionelt kunsthåndværkermarked i denne klasse i Brandts Klædefabrik.

Odense skal på Danmarkskortet, også indenfor kunsthåndværk

Der har vist sig stor interesse for at møde de udøvende kunstnere, og dette vil vi gerne imødekomme Og placeringen her i Brandts Klædefabrik er hel ideel, da der med dette marked. er mange synergier til de øvrige omkringliggende kulturDet har været altafgørende for os, institutioner og en hyggelig at kvaliteten er høj, og derfor har stemning med caféerne”, uddyber vi indgået et samarbejde med Eva Pasgaard. 5


6


På markedet får du en eneståen- Der vil være et værksteder for de mulighed for at møde de pro- børnene, hvor de vil være godt fessionelle kunsthåndværkere, underholdt, mens I går på som kan fortælle præcis hvorfor og hvordan de enkelte værker er blevet til.

opdagelse.

Dette giver en hel unik stemning, og du finder værker, som du ikke finder andre steder.

Det er unika produkter lavet af

professionelle kunsthåndværkere Amfi Pladsen i Brandts Klædefabrik, som er centralt placeret i Odense City, danner rammerne om markedet. Pladsen vil blive omdannet til en hyggelig oase, hvor du udover at kunne gå på opdagelse blandt de unikke boder med professionelt kunsthåndværk vil kunne slå dig ned ved cafébordene og nyde en bid mad, en kop kaffe eller en kold øl.

I den tilknyttede gård Farvergården afholder Kulturmaskinen deres årlige fødselsdag, hvor brugerne af deres lerværksted for mulighed for at fremvise og sælge deres værker det på Kulturmaskinens Designmarked. 7


8


På Amfi Pladsen vil børnene kunne prøve kræfter med et helt koncept af tegneskabeloner til både børn og voksne. Kulturmaskinen vil i forbindelse med deres fødselsdag lave leg og gøgl for børn i alle aldre.

Brugerforeningen arrangerer, koordinerer og gennemfører aktiviteter, udsmykninger m.m. i Brandts Klædefabrik, som fremmer foreningens øvrige formål. Markedet arrangeres i samarbejde med Foreningen Danske Kunsthåndværkere.

Censur For at kunne deltage i markedet, skal de udøvende kunstnere være medlemmer af Danske Kunsthåndværkere. Dette sikrer den højeste kvalitet.

Åbningstider: Der er Brugerforeningen Brandts Torsdag 23. maj 12 – 18 Klædefabrik som er initiativtage- fredag 24. maj 12 – 18 re til Brandts Kunsthåndværker- lørdag 25. maj 10 – 16. marked. Formålet med Brugerforeningen Brandts Klædefabrik er bl.a. at markedsføre Brandts Klædefabrik som et attraktivt “være”-, kultur-, aktivitets- og indkøbssted.

Gratis entré Flere oplysninger findes på hjemmesiden: brandts-kunsthaandvaerkermarked.dk 9


10


11


12


Hvad kommer der til at ske 5. Maj i Odense Lufthavn? Der kommer en organisation fra USA der hedder

www.freedomflight.org De har deres spektakulær varmluftballon med og er vejret godt, vil de flyve i den. En DC3/C47 vil lave rundflyvninger for betalende publikum. Andre overraskelser vil komme hen ad dagen mellem kl. 11 og 16. På jorden vil Reenactors sørge for at 2 verdenskrig bliver "levende".

Hvem står bag det? Jeg er hovedarrangør og initiativtager. Siger Jens P Sørvin.

Hjemmeværnet vil udstille. Man kan se veteranbiler fra 30´erne og 40´erne.

Besættelsesmuseum Fyn, Fyns Flyveklub, Center Jump og Odense Lufthavn er medarrangører.

Forskellige militærkøretøjer m.m. Mad og drikke kan købes den dag. Gratis entré til området- på nær entréen til Besættelsesmuseum Fyn. 13


14


Hvornår og hvorfor startede Odense Lufthavn? Byggeriet startede i 1943, da Hitler beordrede, at der skulle bygges flere flyvepladser i Danmark, pga. hans frygt for invasion ved den jyske vestkyst.

Vi er så heldige at vi bliver støttet økonomisk af Nordfyns kommune og Odense Kommune. Museet skildrer modstandsbevægelsen på Fyn, luftkrigen over Fyn, opførelsen og hverdagen for arbejderne på Fyns dengang største arbejdsplads.

Odense Lufthavn - også kaldet Beldringe flyveplads - blev bygget Der vil på sigt blive udstilling i for danske penge og af dansk kommandobunkeren, hvor den arbejdskraft. tyske soldats hverdag bliver fortalt. Flyvepladsen blev aldrig færdiggjort. Efter tyskerne havde kapituleret var pladsen flygtningelejr indtil 1947.

Hvad skete der med Odense lufthavn efter tyskerne ikke var i lan- Hvorfor holder I fast i 2. verdensdet mere? krig? Lufthavnen overgik til civil flyv- Det er et væsentligt stykke Danning, og bla. havde Falck ambu- marks historie, der bør fortælles lanceflyvning derfra. fra generation til generation. Hvad er Besættelsesmuseum Fyn?

Hvordan startede din interesse for Odenses krigshistorie?

Vi er en bestyrelse der består af 2 museer der er slået sammen Historiecenter Beldringe og Odense 40-45.

Min generelle interesse for historie startede da jeg var helt lille, igennem fortællinger fra mine forældre. 15


16


Hvordan har I fået det stablet på Hvordan er det blevet modtaget? benene? Foreløbig har jeg kun fået positiJeg har gjort brug af mit netve tilkendegivelser. værk, og en lille portion frækhed :-) - og da det er et ikke kommercielt arrangement, slutter folk sig gerne til. Mange af deltagerne betaler dyre penge selv i brændstof, til fly og biler.

Hvor tit holder I arrangementer? Det er første gang det afholdes. Kan alle kan være med til det? Ja alle er velkomne både unge og gamle samt børn. Jeg er dybt taknemmelig for al den støtte folk har vist mig og arrangementet.

Læs mere på

www.odense1940-45.dk

Stor tak til: Catering Engros, GSV materialeudlejning, Vinens Verden og Udvikling Fyn.

Eller på

Facebook

17


18


19


20


Per Bruun Larsen er 5. generation i familiens motorcykelbutik. Her viser han billeder fra sit liv Og maskinerne kan også køre på med motorcykler. vegetabilske motorolie, så det

har heller ikke noget at gøre med forurening.

Der er desværre nogen der ikke kan lide motorsport.

Så det burde være muligt at motorløb kunne dyrkes noget mere i Danmark.

Og mange giver ”lyden” skylden. Men vi må jo kun køre en fire fem gange om året på Højbjergbanen, her på Fyn. Og der skal søges tilladelse. Desværre.

Støj på motorcykler i dag til konkurrencer, må jo ifølge loven ikke være højere end dem der køre på vejen. Uanset om det er roadracing, speedway, trial eller motocross. 21


22


1904 startede min oldefar cykelforretning, og så senere med motorcykler, da de kom til. Og det første mærke var det amerikanske mærke Indian. Så næste generation er sikret. Vi har alle kørt motorløb. Min farfar har kørt meget motorløb. Fra København til Paris. Så det var lange ture de kørte. Jeg har selv kørt motocross. Blandt andet har jeg kørt løbet Paris-Dakar i 1988. På det tidspunkt var det ca. 14.000 km.

Den første butik, startede på Sdr. Boulevard, så Ansgargade, og i 1976 flyttede vi til Vesterbro. Etaperne ligger på mellem 800 og 1100 kilometer pr. dag. Så butikken har kørt igennem generationerne, fra min oldefar, min farfar, min far, mig selv og så skal min datter overtage efter mig.

Man spiser bare lidt tørret frugt og drikker kun lidt undervejs, for man køre jo hele tiden. Så jeg tabte 9 kilo. 23


24


Det var en oplevelse, og man lære Jeg blev så hentet af en lægebil, sig selv at kende, for der er jo og så fik jeg noget glasfiber på og ikke andre. blev fløjet hjem. Løbet stoppede desværre 4 dage for tidligt for mig.

Og motorcyklen har jeg så ikke set siden.

For jeg fik knust armen dernede, med 12 brud. Jeg håbede jo på at det bare var en kraftig forstuvning.

Men jeg har en kunde i efteråret, der fortalte at han havde set en køre på den, da han var på rejse i Afrika. Han havde siddet i en taxa, hvor den holdt ved siden af. ”Hvordan kunne du vide det var min motorcykel” spurgte jeg.

Men 400 kilometer senere, var armen helt sort.

”Jo, for der stod stadig: Per Bruun Larsen på tanken” sagde han.

Så jeg måtte kaste håndklædet i ringen.

Så det var lidt pudsigt, at det stod på den endnu. 25


26


Danmark har jo desværre kun haft en rigtig motorcykelfabrik, og det var jo Nimbus. Men der har været flere der har lavet knallerter.

Blandt andet Smith & Co. Odense, på Kochsgade, der også lavede SCO-cykler. Og det var en fra Dalum der lavede motorerne til dem. De havde mange forskellige. Både med og uden gear.

27


28


I dag på motorcykelmarkedet går De store motorcykler har som man meget efter at de kør langt biler og campingvogne, været på literen. ramt her under krisen. Men nu ser salget ud til at stige Og nogle af de små køre omkring igen. 50 kilometer på literen, og er billige i vægtafgift. Og nu vil mange gerne have motorcykler, hvor man sidder godt, så man kan køre langt på dem. Det er jo fantastisk til ferie, hvis man skal køre i bjergene. Der får man jo stort set ikke bedre udsigt, når man køre.

Vi sælger også scootere.

Jeg har selv kørt meget i de sydeuropæiske lande. Både ferier og når jeg skulle køre motorløb.

Og markedet for 30-knallerterne er steget. For 45-knallerterne skal jo følge samme regler som biler og motorcykler.

Så det har været nogle gode oplevelser.

De kan bare ikke køre så hurtigt som de øvrige trafikanter, der jo må køre 50 og 60 kilometer i timen i byen. Og så er det jo nemmere med en 30-knallert, der må køre på cykelstierne. 29


30


Butikken har haft tre adresser. Og nu kigger vi lidt efter nogle mere egnede lokaler. For nu har vi spredt værksted, butik og lager ud på flere etager og flere bygninger. Så vi vil gerne have noget der er mere optimalt.

Og når de rigtige lokaler dukker op, så skal vi nok også have et generationsskifte.

www.bruun-larsen.dk 31


32


33


34


De fleste drenge elsker biler. Michael Madsen samler også på biler… mange biler. En imponerende samling med fotos af biller i alle størrelser, og fra forskellige tidsaldre, og ikke mindst til forskellige formål. Min hobby er alt hvad der kører på hjul. Det vil sige Busser , Taxa'er , brandbiler, Af en eller anden grund ender de fleste ambulancer , politibiler , limousiner , med en eller flere blå lamper på. kongehusets biler , militærkøretøjer , tog og andre tranportmidler som færger og Nogle gør jeg mere ud af end andre. fly. En civil politibil med diskret blink er liForuden billeder af alle disse, samler jeg ge så spændende som en fuldt også på modelbiler. ''uniformeret''

35


36


37


38


Jeg er medlem af ''Dansk Selskab For Brandkøretøjer'', ''Falck Museets Venner'' og ''Sporvejshistorisk Selskab''. I alle 3 foreninger tager vi på ture sammen og udveksler billeder med hinanden. Foruden det har jeg også kontakt til folk udenfor disse foreninger. Jeg vil ikke sige at der er noget jeg lige mangler og brænder for at få til min samling.

F.eks. fik Nordfyns kommune ny indsatsledervogn 25 april 2013.

Men F.eks. er både Odense Brandvæsen og Falck i Assens ved at få lavet nye indsatsledervogne, som gerne skulle komme i maj 2013.

Allerede samme dags eftermiddag var jeg ude og tage billeder af den fordi jeg fik en opringning af en brandmand at nu var den kommet.

39


40


Min interesse startede i det små i midten af 1980'erne med udklip fra aviser og blade osv. I slutningen af firserne begyndte jeg så at fotografere selv. Hvor stor min samling er har jeg absolut ikke styr på. Nogle dage kan jeg tage et par hundrede billeder, hvis der sker noget spændende, eller hvis jeg kører efter de nyeste køretøjer der lige er sat i drift. Jeg bruger min Facebook til at lægge billeder ind på. Desuden lægger jeg også billeder ind på hjemmesider. F.eks. beredskabsinfo.dk desuden bruges mine billeder også i tidsskrifter.

41


42


43


44


Danmarks største

erhvervsskole Henrik Hjorth Afdelingschef for Syddansk Erhvervsskole. Vi har ca. 5.400 års-elver. Og en års-elev er en person der er her i 40 timer i 40 uger.

Hvilke uddannelse er der flest der søger ind på? Før krisen var det mest byggeområdet, med tømre, maler, murer, snedker, VVSer og elektrikere.

Men når vi tæller alle kursister med er vi oppe på over 30.000 om året.

Og det har været ramt af stilstand og manglende praktikpladser. Men det er stadig et stort område.

Der er mange afdelinger fordelt på flere lokationer.

IT er populær, og mekaniker er der stor tilslutning til.

Der er 7 i Odense, en i Vejle og en i Grindsted. Her i Odense er der Risingevej, Munkebjergvej, Lahns Gade, Skolehjemmet, Munkemose allé, og to afdelinger på Petersmindevej.

Og massører, wellness og frisøer er der kommet begrænsning på. fordi der ikke var stort nok behov for nye frisører, i forhold til hvor mange der gerne ville være det. Men når der ikke er så meget gang i virksomhederne, får vi høj efterspørgsel på efteruddannelse. 45


46


Før hed vi Odense Tekniske Skole og var en stor skole, og nu er vi blevet endnu større.

Nogen har måske familie der arbejder i samme fag, eller har en læreplads på hånden.

Vi 900 ansatte, og vi forsøger at arbejde med en fælles kultur. Der er stor forskel på folk, tonen og ikke mindst påklædningen. Og det er jo også stedets styrke.

Og mange af dem høre man ikke rigtigt om, fordi de falder naturligt ind, og klare uddannelsen uden de store problemer. Men vi har også mulighed for at hjælpe folk der ikke er boglig stærke. Både kurser og en såkaldt IT-rygsæk. Og faktisk har jeg lige overrakt et diplom til en ung mand, som havde taget det højeste certifikat i Microsoft.

Der er forskellige tilgang til om det er en smedeuddannelse eller en gymnasieuddannelse.

Han er stærkt ordblind, men fik en IT-rygsæk, hvor alting bliver læst op. Så man behøver ikke at kunne læse for at kunne følge med.

Vi har mange der starter på uddannelse, som fra første dag står med arbejdstøj på og man kan se Og vi har også kurser for folk der at de tager det her alvorligt. aldrig har knækket læse-kurven. 47


48


Min egen baggrund er lidt broget. Jeg har arbejdet mange år i uddannelsesverdenen. Jeg er uddannet på universitetet, her i Odense, hvor jeg har studeret dansk og virksomhedskommunikation. Jeg har undervist på gymnasieskole og på Fulton, og på AMU. Og så har jeg været her på skolen i rigtig mange år, i innovation- og internationaliseringsafdelingen. Her arbejdede jeg primært med uddannelsesprojekter ude i verden. Blandt andet en del år i Fjernøsten. Men også i USA og i de gamle Sovjet, hvor jeg lavede forskellige projekter med efteruddannelse. Så jeg har taget uddannelse i udlandet, og så har jeg akademisk uddannelse, noget ledelsesuddannelse indenfor undervisning og uddannelse. 49


50


Der er altid brug for nogen der kan et håndværk.

Så det blev mere individuelt. Hvor man tager udgangspunkt i den enkelte elev, og fik fokus på at lære de ting der var vigtige.

Og i øjeblikket ser det meget lyst Det ville være rigtigt dyrt. ud, så jeg ser meget positivt på tingene. Men det ville have stor betydning for eleverne at de føler at de bliDer er jo også nogle uddannelser ver hørt og set og taget alvorligt. hvor man ikke skal læse så meget. Og det er vigtigt. Vi har også værksteder, hvor man kan få hjælp og mentorer tilknyttet, som kan hjælpe. Man skal tale med respekt om uddannelserne.

Det ene er ikke bedre end det andet. Vi har alle sammen en opgave. Hvis jeg havde alle penge i hele verden… så skulle man lave meget om på det at tage en uddannelse.

Læs mere om uddannelser og kurser på hjemmesiden:

Men der er nogle ting VI som skole skal gøre og der er nogle ting i samfundet der skal ændres.

www.sde.dk

51


52


53


Når byer

spiller

sammen

Søren Mølstrøm—SMULD

København

Peter Bizz

Odense Emil fra Snejegast

Aarhus

Koncert i UTEATERET / UNDERGRUNDEN i Odense d. 17 Maj kl. 21 54


Hvad er Når byerne spiller sam- Det, der interesserer mig, er om men? musikken kan få det til at klø. Når byerne spiller sammen er et Om det hedder pop, rock eller koncept, der er sat i verden for at heavy og om det kommer fra hokomme ud og spille nogle koncer- vedstaden, Køge eller Herning – det er underordnet, så længe muter. sikken vil noget med mig. Da det ofte er svært for et enkel Band/orkester at få arrangeret en koncert, der kan løbe rundt og trække folk nok til.

Kommer I til flere byer i fremtiden? Vi har jo allerede været i Århus Hvordan fandt I på at skulle la- og nu er det så Odense her d. 17. Maj og så er den sidste by Købenve det her sammen? Mindre orkestre har en tendens havn, når tiden er inde. Og det er som udgangspunkt, de til at være begrænset til den by 3 byer vi ville lave det i, men vi de kommer fra. Men er det ikke interessant for en ville på ingen måde udelukke at det kunne forsætte. Men planen Aarhusianer at høre hvordan var fra starten, at spille i vores 3 undergrunden lyder i Odense? nuværende hjembyer. Og er det ikke interessant for en københavner at høre forskellige Hvorfor synger I alle på dansk? byer spille sammen? Dansk er det sprog, jeg har talt Det mener vi og derfor gik de tre hele mit liv. orkestre (Peter Bizz, SMULD og Jeg går på toilet på dansk. Snejegast) sammen for at bryde denne begrænsning og give bybo- Jeg får min morgenkaffe på erne i Danmarks tre største byer dansk, og jeg cykler på dansk. en oplevelse. Så selvfølgelig skriver jeg også sange på dansk. Kommer der andre stilarter med på et tidspunkt? ”Når byerne spiller sammen” handler ikke om stilarter.

Derudover er jeg elendig til engelsk. Og jeg forstår ikke, hvordan man kan lave engelske tekster, når man lever på dansk. 55


Et band bliver hurtigt indspist.

Musikken fra de tre orkestre, mener vi, er samlet omkring det danske, og fremstiller danske tekster og musik på tre vidt forskellige måder.

Man kommer sjældent udenfor sin egen scenekant og taler ikke så tit med andre bands.

Men, de tre orkestre er ikke udvalgt ud fra det kriterium at de var dansk sprogene, men Eller det gør jeg i hvert fald ikke. mere fordi vi havde de samme ideer og ville opstille et rum for os og publikum og derved danne Jeg er interesseret i at høre, hvad et billede af hvordan diversiteten andre byers sangskrivere skriver kan være byerne i mellem. sange om. På trods af at vi alle sammen ser det samme fjernsyn og læser de samme bøger, tror jeg stadig, at det meste af ens inspiration opstår der, hvor man bor. Og jeg kunne da godt tænke mig at høre, hvad den sangskriver, der handler ind i Frederikssunds lokale Fakta, skriver sange om. Derfor har det jo også været en stor oplevelse at møde Peter Bizz og Snejegast sange, og opleve hvor anderledes de er fra vores sange i SMULD.

Hvor tit laver I de her arrangementer? Vi regner med fast at have en koncert i hver by om året. Dvs. i første omgang tre koncerter om året. Forhåbentligt kommer der flere byer på efterhånden. 56


N책r byer spiller sammen

Peter Bizz, SMULD og Snejegast Koncert i UTEATERET / UNDERGRUNDEN i Odense d. 17 Maj kl. 21 57


M책nedens

58


Kunstner Benny Isager Begyndelsen Det kreative, og trangen til at udtrykke mig i billeder, har altid fyldt meget. Jeg malede på mit første lærred da jeg var i starten af tyverne. Det var en kvinde i gule og orange farver, og jeg kan stadigt huske den overvældende fornemmelse det var at forme figuren på lærredet med lag på lag af farver og skygger. Når jeg arbejder med billederne, har jeg for det meste høretelefonerne på med Pink Floyd, Pearl Jam eller Ben Sidran på ipoden. Musikken er meget vigtig for mig når jeg skal forsvinde ind i mit billedlige univers. 59


60


Inspirationen

anden måde forsøger at afbillede, og cirklerne begejstrer mig.

Inspirationen finder jeg i mit liv: Derfor er der for det meste altid cirkler i mine billeder i form af sol, måne, planeter, sten, eller andet. Det er min fantasi, mennesker jeg møStreet art, popkunst, plakatkunst og i der, eller noget der sker i familien eller i særdeleshed japanske tegneserier er jeg omgangskredsen. meget fascineret af, og jeg anvender ofte tegneseriestilen i mine billeder. Det levede liv er det jeg på én eller Det er ting jeg oplever, som jeg drømmer om.

61


62


63


64


Processen Efter nogle besøg hos en anden billedkunstner, fik jeg for alvor lært at der er mange måder at behandle et lærred på: Nogle gange har jeg behov for at male direkte på lærredet. Andre gange klistrer jeg papir, karton, savspåner eller andet på lærredet for at

opnå en grovere struktur, inden jeg begynder med farverne. Alle mine billeder har en historie, men først og fremmest skal de have et fedt udtryk. Jeg arbejder med mine billeder ud fra devicen om at udtrykket er mindst lige så vigtigt som indholdet.

65


66


67


68


I Japan er ordet for alle slags tegneserier Det er fantastisk kontrastfyldt at arbejde “Manga” som betyder noget i retning af på lærred med en stil der udspringer af “hurtig skitse” simple streger, og så er det visuelt fedt at se på. I vesten bruger vi ordet Manga om japanske tegneserier, og den stil fylder meget i mine billeder.

69


Jeg arbejder meget impulsivt. Derfor laver jeg simpelthen altid de billeder jeg lige har lyst til nu og her. B책de abstrakt, figurativt, collage, manga og andet.

70


Salget Det er en meget ambivalent følelse at sælge billederne.

Og så vil jeg jo rigtigt gerne have at folk har noget lækkert at hænge på deres væg. Min hjemmeside hedder

www.galleribis.dk og her kan Man får et helt særligt forhold til dem alle, når man står og arbejder så intenst man altid se mine seneste værker. med dem, og samtidigt ved jeg godt, at det er nødvendigt at sælge for at komme På min Facebook side kan du også videre rent kunstnerisk. følge lidt med I hvad jeg laver. 71


72


Næste projekt Jeg ved aldrig hvad mit næste projekt er, Lige nu arbejder jeg på noget manga i før det er i gang. sort/hvide nuancer. Jeg har lært, at det er bedst bare at følge Endnu er det ikke færdigdannet, men min intuition, og se hvor det bringer mig der kommer forhåbentligt snart et par hen. billeder ud af det. Jeg er altid selv meget spændt i begyndelsen.

Benny Isager 73


Odensemagasinet ejes af: Pegasus Foto og Video. CVR-nummer: 27 45 41 00 KragsbjergvĂŚnget 4, 1.Th. 5000 Odense C. Mobil: 60 16 88 11 Mail: odensemagasinet@gmail.com

www.odensemagasinet.dk 74


75


76

Profile for Odense Magasinet

Odensemagasinet maj 2013  

Odensemagasinet Maj 2013. Motorcykler, Kunsthåndværk, Besættelsesmuseum Fyn, Syddansk Erhversskole, Når byer spiller sammen, Månedens Kunstn...

Odensemagasinet maj 2013  

Odensemagasinet Maj 2013. Motorcykler, Kunsthåndværk, Besættelsesmuseum Fyn, Syddansk Erhversskole, Når byer spiller sammen, Månedens Kunstn...

Advertisement