Odensemagasinet Juli 2012

Page 1

Juli 2012

ODENSE MAGASINET

Odenses

største D-A-D-fan Åbning af

DOK 5000 Knastfil Amie Jones Melusive

ELVISVelkommen til Odensemagasinet. Det er et e-magasin, der udkommer én gang om måneden. Og KUN på nettet.

I denne udgave af Odensemagasinet, er den røde tråd ”musik”.

Vi har jo en lang række musikere i Odense som vi godt kan være stolte af.

Odensemagasinet er også stolt over at vores egen ELVIS, Henrik Busborg, har valgt at fortælle om hans næste store oplevelse, her i bladet.

Der vil som der plejer være lagt små godbider i bladet, i form af link til videoer og hjemmesider, hvor man kan se mere.

Der skal også lyde et ”STORT TILLYKKE”. Både til alle de nye studenter, der køre rundt i hele byen og sprede glæde, men også til Anders Nyborg og hans ”hold”, for at stable DOK5000 på benene.

Det var en dejlig dag til åbningen på havnen, og jeg tror det bliver en stor succes, med alle de muligheder der er for arrangementer der.

God fornøjelse med dette Odensemagasin. Og husk at følge med på

Venlig hilsen Lars Qvick

Facebook.


Henrik B

Foto For første gang nogensinde, at man i

Collingwood inviterer Elvis-artister

Jeg er jo bare en ganske almindelig dreng fra Stige, som tilfældigvis har fået at spille lidt god musik. Jeg forsøger at gribe det hele an med en sund ydmyghed.

Samtidig er det naturligvis vigtigt, at du ikke bringer for meget af denne ydmy med på scenen, for Elvis var

larger than life, når han optrådte.


Busborg Collingwood ligger i Canada - to timers kørsel nord for Toronto.

Collingwood Elvis Festival har kontaktet Odenses egen ELVIS, Henrik Busborg, og inviteret ham til festivallen.

nogensinde, at festivallen på måde inviterer en artist over, så jeg er både

”Det er første gang denne

beæret og meget spændt på turen - og ikke mindst

konkurrencen”. Siger Henrik Busborg. Der deltager over

ograf: Kim Sørensen

r over.

100 Elvis'er fra hele verden.

Konkurrencen er den største på verdensplan. Konkurrencen foregår i fire etaper: 2 indledende runder fredag og lørdag + semifinaler og finale om søndagen.

lov til

yghed

Se mere her:

www.collingwoodelvisfestival.com/


Fotograf: Kim Sørensen


Hvordan fandt du på at du skulle være Elvis? Idéen er tudsegammel! Jeg har stået foran spejlet i parcelhus-idyllen i Stige og skrålet til Elvis som ganske ung knægt. Jeg var egentlig en genert dreng, som aldrig optrådte uden for hjemmets sikre rammer. Først som voksen brød jeg med den generte Henrik og kastede mig først ud i soul/funk musikken sidst i 80'erne. Elvis tog så helt og aldeles over i 2004, hvor jeg spillede hovedrollen i en musical om Elvis.

Laver du selv musik/sange, eller bruger du kun Elvis´s sange? Jeg optræder kun med Elvis-musik. I skrivebordsskuffen ligger der egen musik, men lige nu er der slet ikke tid til andet end Elvis.

Hvordan har du det med at se andre klæde sig ud som Elvis? Nu er der jo kæmpe forskel på, hvordan man forholder sig til at "lege" Elvis. Jeg er faktisk cool med, at der findes tusind forskellige måder at gribe opgaven an på. Jeg er af den klare overbevisning, at de fleste Elvis artister gør deres bedste, og det har jeg kæmpe respekt for. Så længe det er gjort af et rent hjerte, har jeg det fint med langt de fleste.


Hvad har Elvis betydet for dig? Elvis er blevet en kæmpe del af mit liv de senere år. Interessen har været der, så længe jeg kan huske, men nu er det nærmest som kviksand: Jo mere jeg tramper rundt i emnet, jo dybere synker jeg i! Historien om Elvis er fantastisk. Den kunne ikke være skrevet bedre af de dygtigste forfattere. Den indeholder hele spektret: fra fattigdom til storhed og til fald. Under de store linjer ligger det samtidig en masse nuancer, som tegner et billede af en meget sammensat person, som efterlod et uudsletteligt aftryk i musikhistorien. Bogreolen er proppet med bøger om Elvis. Jeg bliver aldrig træt af at finde nye vinkler.

Fotograf: Kim Sørensen


Fotograf: Kim Sørensen Hvad har du betydet/gjort for Elvis? Jeg håber, at jeg har gjort (og vil gøre) Elvis og hans musik ære. Det ville gøre mig glad, hvis Elvis sad med en iskold cola på en sky et eller andet sted og smilede over det, som jeg har forsøgt at bringe over kanten. I Randers har Henrik Knudsen bygget et Graceland. Det er selvfølgelig først og fremmest en forretning, men det vidner også om, at der findes folk, som ønsker at hylde Elvis og det, som han betød og betyder for rigtig mange folk.

Se video af Henrik Busborg & the Devils "Suspicious Minds" HER


Elvis var jo en ener... og figuren er jo også meget midtpunkt... Hvordan bliver det så når der er over 100, af samme slags? Det bliver sjovt! Tanken om at over 100 Elvis'er render rundt i samme by er nok lidt underlig, men det bliver spændende at møde andre med samme interesse. Ud over det er der kæmpe forskel på, hvordan en dansk og en amerikansk Elvis er - ikke mindst uden for rampelyset. Amerikanerne sælger varen konstant - onde tunger vil måske påstå, at de oversælger den, men de giver den virkelig gas 24/7. Det bliver på alle måder interessant at møde dem!


Er det et fællesskab, hvor man nyder at have samme interesse, eller er det en hønsegård fyldt med pyntede haner? Ha! Nu kender jeg jo kun de danske Elvis'er, og der kan jeg kun sige gode ting. Vi er kolleger og har et rigtig godt sammenhold. Måske fordi vi netop, når vi er sammen, endelig render på nogen, som forstår vores tossede og overdrevne hobby! Odensemagasinet ønsker held og lykke i konkurrencen. Og vi glæder os til KONGEN vender tilbage.

Fotograf: Kim Sørensenwww.jvb.dk


Amie Jones


Jeg startede med at synge helt tilbage da jeg var 13 år.. Musik har altid været en del af mit liv da min far og søster også er musikere. Min far har altid sunget for mig og altid fået mig til at synge med, så jeg tror at sangstemmen har ligget i generne. Jeg begyndte dog at synge seriøst da jeg var 13 år . Nu er jeg så 22 og har så sunget i 9 år. Gennem de 9 år har jeg så udviklet mig gevaldigt og prøvede nogen forskellige ting af indenfor diverse konkurrencer, musicaler og så også tv programmer. Jeg synger mest pop og poprock. Jeg synger i band som forsanger og så synger jeg med min søster Bonnie ret tit. Og det er rigtig dejligt at komme ud og gøre det man elsker at beskæftige sig med. Jeg kan godt lide at synge til en lille intim koncert, hvor det er stille og roligt og 'tæt på', men har jo også sunget foran 40.000 i parken (+ 2 mill seer) til X-factorfinalen 2010. DET var en super fed oplevelse! Men der havde man så heller ikke så meget kontakt med publikum, og det elsker jeg at have. Det at blive kendt fra tv, det var jo enormt spændende. Folk tog rigtig godt imod mig og har været så søde. Det sjove var at blive genkendt på gaden osv. Det var vildt underligt at folk vidste hvem man var, og det sker faktisk stadig efter så lang tid. Det er ret vildt! Jeg kan huske da jeg var til 'audition' på TALENT, der fik jeg en til at græde. Positivt selvfølgelig, fordi han blev så rørt af sangen. Det var stort. Jeg vidste ikke rigtig hvordan jeg sku reagere.. De andre der lyttede, blev også vilde og klappede og hujede. Det er så fedt når man får sådan en modtagelse! Jeg har været med i 7 sangkonkurrencer. Både i Middelfart, Assens og Odense. Jeg vandt bl.a. en talentkonkurrence i Rosengaardcenteret hvor jeg vandt 5000 kr. og en indspilning af en single som så desværre ikke blev udgivet. Men der er X-factor og Voice så også med i. 2 gange i X-factor endda :) Det ene år med Bonnie, og andet år selv. Jeg vil selvfølgelig gerne leve af musikken, men det er en hård branche at komme ind i. Men jeg tager det stille og roligt, og så må vi se hvor jeg ender. Jeg vil i hvert fald arbejde for det.. For det er det jeg gerne vil.REPARATION Vindegade 75 i gården Reparation af alle former for strengeinstrumenter. Speciale setup af Fender og Gibson guitarer. Stort udvalg i reservedele til alle kendte mærker. Normal åbningstid alle hverdage fra 12.00-17.30 Aftale om standby og tilkald uden for åbningstid. Telefon 66 19 14 48 Mobil 25 13 35 15 www.soundcare.dk


l i f t s a Kn 1994 var på mange måder et dejligt år. I Odense-forstaden Dalum gik en flok kasserolleklippede unge mænd og spillede lidt musik. De havde endda fået deres eget øvelokale i Fruens Bøge, og når der ikke blev spillet Soundgarden, så blev der røget hjemmerullere og drukket lunkne colaer. Det var dér idéen opstod - idéen om at skrive på dansk.

For trommeslageren Anders og guitaristen Claus blev pauserne dér hvor de skrev de første sange . Hvis “Singin’ Couples As Seen On TV (Keld and Hilda Tribute)”, “Erik the Elephant” og “Amtscentralen Er Midlertidigt Lukket” var blevet indspillet, og Jack White havde hørt det, så havde vi nok ikke haft White Stripes i dag. Så unikt var samspillet mellem elguitar og trommer faktisk.


Duoen - eller Knastfil, som de kaldte sig - røg i studiet i 1999 da man følte at markedet var modent nok til deres musik.

De indspillede debutskiven Luftcastello i et lille lydstudie på et musikbibliotek. Anders opgav at få sit trommesæt derind. Pladsen var blevet ekstra trang af at der var en producer ved navn Andreas med i studiet. Derfor måtte Knastfil ty til en løsning på trommeproblemet ved at bruge MIDI-trommer. Til dem der ikke er musikproducere eller branchefolk, skal det måske lige siges at MIDI er en forkortelse for Megalækker Lyd.

Nogle af de første fans stod af da Knastfil gik fra trommesæt til MIDI, men bl.a. to dobbeltkoncerter med Roben & Knud samt en koncert på Tønder Festivalen, fik snart mange andre fans til at strømme til.

I 2002 gik Knastfil i studiet igen. Denne gang hos deres gode ven, Ask. Sammen skabte de tre musikalske musketerer CD’en “Live I Læbarakken” . Singlen “Heidi Astrup” var lige ved at blive spillet til GOG’s hjemmekampe mod Viborg. Og singlen “Hold Dig Væk” skaffede Knastfil andenpladsen - og et gavekort til en konkurstruet skobutik - i en talentkonkurrence med bl.a. Lasse Helner som dommer.

Siden da er skobutikken gået konkurs. Mens Lasse Helner efter sigende har klaret sig ret godt.


l i f t s a Kn


Der skulle gå yderligere 5 år inden verden igen var klar til en CD fra Knastfil. I 2007 gik man i gang med at indspille den svære treer (glem alt om hvad Jyde-Kompagniet har fortalt dig. Det er 3’eren der er den største udfordring.) Denne gang blev 5 numre indspillet, og EP’en “... Eller Noget I Dén Rille” blev udsendt i 2009. Anmelderne var begejstrede. Gætter bandet selv på. “Vi tolker det sådan, at grunden til at de ikke har skrevet et ord om os, må være fordi de stadig sidder og lytter!” udtalte bandet i 2010…. Og nu igen I 2012.

De sidste to år har Knastfil spillet på diverse festival’er rundt om i landet, lige fra Fredericia til Frederikssund. Hvis du til august er på Skanderborg, er der også en god chance for at møde gutterne. Knastfil spiller nemlig fast som husorkester i medarbejderteltet “Vores Bar”, men bevæger sig også ud på pladsen og spreder sang og dance!

Knastfil er lige nu aktuel med deres video til singlen “Optour Rejser”.

Knastfil er: Anders Greis - sang, guitar, mandolin, percussion Claus Vissing - sang, guitar, bas, percussion

Diskografi: “Luftcastello” (1999) “Live I Læbarakken” (2002) “ … Eller Noget I Dén Rille” (2009) Hjemmeside: www.myspace.com/knastfil Booking: knastfil@gmail.commaros er: Professionelle billeder. Grafisk design på web og tryk. Unik fotokunst.

Jeg hedder Maroinca Parra Lauridsen og er født i Venezuela.

Siden 1999 har jeg boet i Danmark med min danske mand og vores to børn. I 2006 stiftede jeg maros, da jeg har en baggrund som grafiker. Siden har jeg uddannet mig til reklamefotograf, hvilket er en fantastisk kombination med det grafiske.

Udover fotografering i alle afskygninger, brænder jeg for at hjælpe andre i gang. Bl.a. med iværksætterpakker, hvor nystartede kan få designet et helt personligt logo, visitkort, og egen hjemmeside til fordelagtige priser.Hos maros oplever du en palet af muligheder i trygge rammer. Der er et personligt engagement i alle kunder, og hver eneste har sin egen historie, der skal fortælles…

Portrætter som kan bruges til alt fra Facebook, LinkedIn og CV, til smuk indramning på væggen.

Jeg giver mig tid til at diskutere fotoets muligheder og prøve forskellige stilarter af. Undervejs i sessionen vil jeg vejlede dig i alt fra poseringer til smukke vinkler og ansigtsudtryk, der på professionel vis vil få dit personlige udtryk til at skinne igennem.

Jeg anbefaler også denne fotosession som f.eks. gavekort til teenageren, som får lov til at være 'model for en dag'. For et helt optimalt resultat anbefaler jeg en stylist. Jeg samarbejder med de dygtigste.

Se mere på maros.dkVed fotografering af børn bruger jeg tid på, at få det udtryk frem, du kender dit barn for.

Legetøj, rekvisitter og fysisk aktivitet i studiet, er det, der gør billedet unikt og giver portrættet karakter.

Både børn og voksne skal slappe af og have en god oplevelse - det giver de bedste billeder - minder for livet....Kombinationen af det fotografiske og min grafiske baggrund giver mig inspiration til at arbejde videre med fotografiet, som et lÌrred, hvor nye udtryk kommer frem. Dette kan ogsü opleves med dine egne fotografier fra ferier, af børnene, fra brylluppet eller yndlingsmotivet. Det kan kombineres til en smuk collage, der indeholder alt det, der er vigtigt for dig.

Fashionfotos, reklamefotos, produktfotos og madreportager.... Er alt sammen en del af min uddannelse , og min passion.

Uanset om jeg arbejder med den smukkeste model, den nyeste mode eller en clubsandwich er det engagement og kvalitet der prĂŚger shootet.


www.melusive.com


Melusive har eksisteret siden 2010, men tanken om at danne et ambitiøst band startede allerede, da Brian og Stina mødte hinanden i 2007. Der har været løbende udskiftninger undervejs, hvor nyeste medlem er Thomas, der blev en del af bandet for ca. 3 måneder siden. Bandet består i dag af:

Stina Tølbøll Bekker: Lead, vokal,percussion Bjarke Lyholm Helberg: Bas, vokal Anders Romesh Jørgensen: Piano, Synth Brian Peter Jensen: Leadguitar,vokal Dennis Emil Jensen: Guitar Thomas Barcelli: Trommer

Brian fandt Stina igennem Myspace dengang i 2007, hvor hun var ny udklækket student og havde en profil med nogle af hendes egne sange. Han forelskede sig i stemmen, og de begyndte at skrive sange sammen. Senere er medlemmer kommet til igennem personlige kontakter eller annoncer fra forskellige musikfora.

Sangene handler om følelser, i alle afskygninger. Vores nuværende materiale rummer primært de ”grimme og farlige” følelser – dem der foregår i underbevidstheden, og som vi tit undlader at tale om, fordi de gør ondt. Det er indtil videre Stina der har skrevet alle sangtekster, og hun henter kort sagt sin inspiration igennem livet – specielt i relation til andremennesker. Hvem kender fx ikke følelsen af at ville ønske en person inderligt tilbage i ens liv? Eller følelsen af en så ekstrem udmattelse, at man bare har lyst til at give op?


www.myspace.com/melusive


Det er skønt at være i et band, fordi man bliver som en familie, når man er så tætte, som vi er – på godt og ondt! Man er jo sin egen træner eller lærer, derfor kommer ens personlige og professionelle forhold til hinanden tit til at overlappe.

Der opstår derfor en klar rollefordeling, fordi det er hamrende hårdt arbejde at være så ambitiøse, som vi er. For os er det et fuldtidsarbejde, samtidig med at vi elsker musikken overalt på jorden.

Selv de små succeser har derfor stor betydning for vores motivation til at blive ved. Det er dét, der gør det hele værd og giver endnu mere blod på tanden.

Melusive er et dansk rockband med et sanseligt og euforisk lydbillede, vi oplever at ramme et bredt publikum og der er plads til at give sig hen, hvad end det er i stilhed, støj eller midt i mellem.

Vores musik bevæger sig i et stemningsfyldt univers, der ledes af Stinas karismatiske og indfølte vokal.

Vi har hentet inspiration til musikken igennem et forunderligt mix af bl.a. Porcupine Tree, Muse, Portishead, Savage Rose, PJ Harvey og Kira Skov, og udfra det formet et drømmende og teatralsk udtryk; båret af skæve takter, melodiske riffs og medrivende elektroniske momenter, der smelter sammen i intimitet og turbulens på én og samme tid.

Det er meget et spørgsmål om at lytte til musikken, betragte udtrykket, indåndestemningen og lade følelsen bryde ud.


I forbindelse med udgivelsen af vores første Ep: ”Grasping fora phenomenon” lavede vi en distributionsaftale igennem Record Union, der blandt andet inkluderer Spotify, CDon, iTunes, Wimp mm. Dvs. at vi faktisk tjene penge på vores musik. Udover dette bruger vi alle de virtuelle medier, vi kan finde og overskue, som fx facebook, bandbase, myspace, twitter, youtube, egen hjemmeside osv. Melusive på Facebook Vi gør opmærksomme på os selv ved at have stor aktivitet på nettet, lave tonsvis af researcharbejde og ikke mindst ”networking”. Mund-til-mundmetoden skal man overhovedet ikke undervurdere, derfor mænger vi os meget i det musiske og kreative miljø og med branchefolk for at skabe kontakter – og selvfølgelig fordi, det er det mest naturlige for os. Vi sørger altid for at have fysisk og visuelt materiale tilgængeligt, så som visitkort og pressebilleder. Vi har nemlig fundet ud af, at det er sindssygt vigtigt, at man tænker på ens præsentation udadtil. Professionel udstråling gør, at folk også opfatter jer som et professionelt band.

Kort sa vores m erob verde


agt er mål at bre en!

Det kan godt lyde temmelig urealistisk, men for os handler det udelukkende om, hvad man selv gør det til.

Vi ved, at vi har gang i noget rigtig spændende, som rigtig mange mennesker verden over vil kunne lide. Inderst inde vil vi bare så sindssygt gerne leve af det, vi brænder allermest for. At være musiker er en levevis, man ikke bare kan ændre –derfor stræber vi efter det. Fordi vi ikke kan lade være.

Hvis man fokuserer på koncert-oplevelser, så har vi haft rigtig mange fantastiske af slagsen. Vi kan bl.a. være stolte af, at vi har spillet på Jelling Musikfestival i forbindelse Quasar Rockfinalen og har spillet for 20.000 mennesker til torsdagskoncerten i Kongens Have i Odense.

Men det allerfedeste er at opleve, hvor meget vi får igen fra de mennesker, der ser os og lytter til os - lige meget om vi spiller for 20.000eller 20 mennesker. Det er absolut dét, der gør det hele værd og gør hver eneste koncert til noget specielt. Ligesom i et hvilket som helst andet arbejde, er anerkendelse den vigtigste faktor for lysten, og den har vi været så heldige at få både nationalt og internationalt.


Det er sindssygt vigtigt, at man fra start laver en forventningsafklaring og får styr på de praktiske ting så som gear, øvelokale, økonomi osv. Så længe man har de samme mål og ambitioner, kan det nemlig kun blive en god oplevelse at være i et band.

Det handler meget om at finde balancen imellem det personlige og professionelle forhold, som man har til hinanden, fordi det er vigtigt, at man lever op til hinandens forventninger og krav. Det er primært derfor, at vi har haft udskiftninger undervejs i vores proces – fordi at der var for stor forskel på, hvad vi gerne ville med bandet, og hvor langt vi ville gå for det.

Sidst, men ikke mindst, så husk at have det sjovt sammen! Musik er båret af glæde og passion, og det må man aldrig glemme, uanset hvor ambitiøse man er.

Vi er gået ind i en periode, hvor gammelt materiale skal finpudses og nyt skal kreeres – med henblik på udgivelse af et helt album, hvor vi satser på, at indspilningerne går i gang inden for det næste års tid.

På koncertfronten har vi i nærmeste fremtid et supportjob for The Blue Van til efteråret, og vi arbejder på at få spillejobs i Tyskland og på Festivaler, hvor vi har nogle gode kontakter. Derfor er vi også meget ude i at ville finde et Booking Bureau, så vi kan blive aflastet lidt på den front.

Udover dette bliver der også fiflet med manuskripter til videoer hele tiden, hvilket nok bliver meget aktuelt i forbindelse med vores album-udgivelse. Så der er gang i masse spændende ting både indlands og udlands!


Bandet består i dag af:

Stina Tølbøll Bekker: Lead, vokal,percussion Bjarke Lyholm Helberg: Bas, vokal Anders Romesh Jørgensen: Piano, Synth Brian Peter Jensen: Leadguitar,vokal Dennis Emil Jensen: Guitar Thomas Barcelli: Trommer

www.melusive.com Melusive CONTACT/BOOKING Mail: mail@melusive.com Mob.: +45 22 64 64 31


Dok50

Nyt mødested m


000.nu

midt i DanmarkPå havnen i Odense åbner DOK5000.nu et mødested, der kan rumme alt fra konferencer til konfirmationer. Dok5000.nu er blevet til med kræfter fra private, kulturelle og offentlige aktører. Lokaliteterne på Odense Havn er et rustikt charmerende silopakhus, oprindeligt opført i 1929. Tanken bag er at skabe et åbent hus a’la det gamle forsamlingshus eller sognegården, og derfor er stedet også etableret uden faste leverandøraftaler. Det er med andre ord muligt, både at få en fuld service pakke, og leje lokalerne som de er, og fylde det ind man ønsker. Allerede nu er der planlagt så forskellige events som en teaterperformance, en outletmesse og en elektronisk undergrundsfest i de 2500 kvm. store lokaler.
Video, hvor Anders Nyborg byder velkommen. Tryk HER

Video med Anker Boyes tale. Tryk HER

Video med John Skovbjergs tale. Tryk HER


Teaterleder Anders Nyborg fra NoDomain som får fast scene i DOK5000.nu udtaler: “Vi håber at byens borgere vil tage godt imod det nye sted. For os ildsjæle har det været vigtigt at skabe et sted hvor rammerne ikke var defineret på forhånd, men hvor alle der lejer sig ind, i princippet kan sætte deres egen standard for, hvordan de ønsker at netop deres arrangement skal udfolde sig. Og så håber vi på at kunne samle rigtig mange penge ind til Børnecancerfonden.”

Video med Anders Nyborgs tale. Tryk HER

Så hjælp DOK5000 og Team Rynkeby med at støtte Børnecancerfonden Følg DOK5000 på Facebook


Mette Munkø Fotograf: Jan Hansen

Fotograf: Jan Hansen

Jeg er professionel nudeart model og har været i faget i 6 år. I hele Juli har jeg valgt at køre tilbud, da flere har efterspurgt det, og nu er vejret forhåbentlig også til, at man kan tage på udendørs locations, så det åbner for langt flere muligheder

Fotograf: Torben Mougaard (Assensfoto)

Fotograf: Torben Mougaard (Assensfoto)


Jeg er hypermobil, har stor variation i mine poseringer og er god til at lege med forskellige udtryk. Mit speciale er nudeart/fineart og bodyparts, så der er mulighed for meget spændende og varierede billeder. Fotograf: Jan Hansen

Se mere på min hjemmeside

www.modelmettemunkoe.com

Jeg vil gerne slutte af med at ønske alle en rigtig god sommer.

Jeg ser frem til at indgå nye samarbejder, og møde en masse spændende mennesker hen oversommeren, så hold jer ikke tilbage, for jeg arbejder både med amatør-hobbyfotografen og den professionel-kommercielle fotograf.

Hos mig er alle velkommen.
Odenses største D-A-D-fan Min interesse for D-A-D startede egentlig allerede omkring 89´ hvor de udgav albummet ”No Fuel Left For The Pilgrims”. Et super album som vi hørte meget dengang, og i min verden det absolut bedste de har lavet til dato. Men dog stærkt efterfulgt af det seneste, det er også fremragende, syntes egentlig ikke de har lavet andet end gode albums, men der er jo altid nogen der skiller sig ud…

Men rigtig ”fan” blev jeg først i 2000, efter en ”Grøn Koncert” i Odense, det var en fantastisk oplevelse.

Så siden den dag har jeg været til alle de koncerter der har været mig muligt, og samler alt hvad jeg kan komme til af samleobjekter med D-A-D.


Min bror som også er stor D-A-D fan og jeg, har efterhånden været til omkring 150 koncerter tilsammen, og brugt langt over 250.000 kr. på samleobjekter og på følge bandet rundt til forskellige koncerter i Danmark og udlandet.


Min bror og jeg fik i 2002 den idé at lave en D-A-D Convention, en messe kun med D-A-D relaterede ting og sager, i forbindelse med deres koncert i Odense.

Planen var at vi ville høre om bandet ville komme på denne messe, som ville blive afholdt på ”Posten” og skrive autografer fans der kom der ind,. Dét ville de, og stillede op alle mand.

Så udover boder med masser af D-A-D ting til salg, og D-A-D musik over anlægget og fadøl i hanerne, var der så også mulighed for at møde sine idoler tæt på.

Det var en kæmpe stor oplevelse, som fan, at få lov til at lave et sådan arrangement, og det var en kæmpe succes, med masser af fans.


Vi har siden 2002 afholdt dette hver gang de er kommet med nyt album, og i den forbindelse været på tour, dvs. i 2005, 2009 og så igen i år.

Det er vi dybt taknemmelig over kan lade sig gøre, det er uden tvivl min største oplevelse med D-A-D.

Desværre er antallet af besøgende til disse Conventions dalet de sidste par gange, og vi har selv måtte spæde til for at få det til at løbe rundt, da det er os selv der finansiere det hele.

Det gør ikke så meget, da vi syntes det er stort at lave dette, men overvejer nu om der kan blive en 5. gang.

Så hvis der bliver en gang mere bliver det nok ikke i Odense, folk er for svære at trække op af sofaen her i byen desværre…

Se video D-A-D Convention HER


Jeg har mange ting der betyder rigtig meget for mig i min samling, men selvfølgelig er der altid nogle rigtig specielle ting imellem.

Guld pladerne for ”No fuel left for the pilgrims” & ”Riskin´ It All” som er præsenteret til produceren for disse albums er ret unikke.

Ligeledes er Maleriet som Torleif Hoppe malede live ( på storskærm) under deres koncert i Århus 2002 rigtig fedt.


Marchtrommen er lavet specielt til Laust i forbindelse med en pris han skulle have i 2007 ( Ken Gudman Prisen ) derefter fik jeg den i min samling, den er one of a kind.

En sjov historie omkring denne er, at da D-A-D skulle på tour i 2009 lånte Laust den til at spille introén på til alle koncerterne, hvorefter den igen kom retur til mig, det er jo rigtig fedt at tænke på…

Musik betyder alt for mig, specielt D-A-D, Kiss og Loaded ( Duff McKagan fra Guns ´n´ Roses´ )

Jeg bruger som sagt al den tid og penge der er muligt på dette, og det er det hele værd !


A-D D ed m ew i v r te n i e S


Skulle du nu være blevet fristet til at se D-A-D i virkeligheden, så er der koncert i Den Fynske Landsby Lørdag d. 1/9 2012

D

www.jvb.dkPROGRAM 2012

POPPEAS KRONING

OPERA/ MUSICAL-TRÆF

Opera

Seminar/debataften

Valdemars Slot, Tåsinge

Den Fynske Opera

31. Juli—9. August 2012

20. November 2012

COSÍ FAN TUTTE

ÆGTESKAB MED MUSIK

Opera

Koncert

Den Fynske Opera

Den Fynske Opera

4.—8. September 2012

22. November 2012

GOOD OLD DAYS ll

ORPHEUS ´68

Kaberet

Opera

Humlemagasinet, Harndrup

Den Fynske Opera

22.—28. Oktober 2012

23.—28. November 2012

GLASPERLESPIL

WINTERREISE

Gæstespil

Operacafè

Musikforestilling

Den Fynske Opera

Den Fynske Opera

1. December 2012

13.—17. November 2012

WWW.DENFYNSKEOPERA.DK FOR FLERE ARRANGEMENTER OG KONCERTER. RING ELLER SKRIV EFTER SÆSONPROGRAM! Filosofgangen 19 5000 Odense C. Email: denfynskeopera@denfynskeopera.dk


Køb annonce i Odensemagasinet. Størrelse A4 eller A3. Og gerne i Jpeg- eller PDF-format.


Tusind tak fordi du kiggede i dette magasin.

Jeg håber at du vender tilbage. Og hvis du syntes andre skal have glæde af det, må du meget gerne dele det på Facebook, mail og hvad der ellers er af smarte måder at få budskaber ud på.

Næste udgave kommer til August. Og der vil der sat fokus på iværksættere.

Så hvis du har forslag til noget der vil passe til Odensemagasinet, er du meget velkommen til at sende en mail eller skrive på Facebook.

Se nærmere oplysninger på www.odensemagasinet.dk eller skriv en mail til: odensemagasinet@gmail.com På gensyn.Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.