__MAIN_TEXT__

Page 1

Odense Magasinet

September 2013

Militær

Flagdag

historisk samling

i Ansgar Anlæg

Sylvester Larsen

1748 UniPlate Fremtidens

grafiske

Månedens Kunstner Mona Vander

1

virksomhed


2


Velkommen til Odense Magasinet september 2013 Denne gang er ”den røde tråd” i bladet vist mere militærgrøn. Det har været en spændende måned, med arrangementer af dem der passer på os. Og det har givet stof til eftertanke, at opdage nogle nye ting. F.eks. et Bunkermuseum, der lignede noget fra en film. Og som afgjort er et meget undervurderet museum i Odense. Men der er nu også plads til både kunst, musik og ikke mindst et spændende virksomhedsbesøg. God fornøjelse.

Indhold: 4 - 9: Flagdag. Mindehøjtidelighed for udsendte soldater 10-19: UniPlate A/S. Fremtidens grafiske virksomhed 20-21: Borgermøde i Odense 22-31: 1748. Musik, teater og skolegang 32-33: Spacemakers 50 års jubilæumskoncert 34-41: Sylvester Larsen. Den nye stil 42-43: Militærhistorisk Samling 44-53: Hvad laver Hjemmeværnet 54-59: Odenses Bunkermuseum 60-81: Månedens Kunstner: Mona Vander 82-83: Odense Magasinet Valg Ekstra 3


4


Flagdag D. 5. September, blev der over hele landet lagt kranse for alle udsendte soldater. I Odense foregik det i Asgar Anlæg, med optog, taler og militærorkester. Stenen for de faldne soldater står i den ende af Ansgar Anlæg mod kasernen og OUH. Med til mindehøjtideligheden var både politikere og repræsentanter fra Fællesrepræsentationen af soldaterforeningen, De Danske Forsvarsbrødre, Folk og Sikkerhed, De Blå Baretter, Forsvaret, og 4. Maj komiteen.

5


6


For femte år i træk afholdes Flagdag for de udsendte soldater. En bevæget dag, hvor familier og pårørende mindes dem de har mistet i kampen for fred, demokrati og menneskerettigheder.

Se video fra dagen

her >>>

7


8


Chef for Totalforsvarsregionen Keld Madsen fortæller her lidt om hjemmeværnet Vi har udsender ikke selv vores folk til opgaver i udlandet. Men vi har i en længere periode fundet de folk der ville til udlandet og har uddannet dem. Og så er det hæren som så har udsendt dem. I de sidste to et halvt år har vi haft permanent udsendelse til Kosovo. I fremtiden skal Totalforsvarsregionerne sammenlægges fra at være tre afdelinger til kun at være to. Så Odense Kaserne vil blive lukket. Men der er stadig forsvar tilbage på Fyn. Der er Hærhjemmeværnet, som ligger på Højstrup Øvelsesterræn. Og så er der hjemmeværnsfolk fordelt over hele Fyn. Som hver dag varetager forskellige opgaver. Det kan være stormflodberedskabet og afspærringer ved ulykker. På landsplan yder vi støtte 12 - 14 gange i døgnet hver dag, året rundt. Bare her i regionsområdet er der 9000 frivillige. 9


10


Ved Haustrups bygninger, står statuen af Thor på sin vogn, på vej mod endnu en af sine mange sejre. Den grafiske virksomhed UniPlate A/S, er heller ikke bange for at tage kampen op. Rene Jantzen er direktør for UniPlate A/S, som startede i 1989. Og som i dag er førende i Skandinavien, inden for tryk og printopgaver. Krisen har ikke ramt så hårdt her, og tiden er blevet brugt til at udvikle nye produkter og lære nyt . Fleksibilitet har været en stor fordel, og her klares opgaver, helt fra små printopgaver til private, og op til store serieproduktioner Rene Jantzen: Direktør

11


Eventyret startede faktisk i Odder. Det startede i 1976 med at hedde Odder Repro. Kvalitet og ny teknologi har lige fra starten givet nogle opgaver. Især inden for emballage og etiketter har kom der gang i udviklingen. Og et stort produktionsanlæg blev kørt i stilling til de mange store opgaver. Faktisk var det her, de stregkoder, vi kender fra vare i supermarkeder blev lavet, da de blev indført. I 2010 overtog UniPlate A/S virksomheden, og det er stadig den afdeling der laver etiketter til en lang række produkter. Odense-afdelingen tager sig af kreative løsninger på mange forskellige opgaver. Lige fra print af dåser til mere alternative materialer som skabslåger og fortovsfliser.

Kort sagt en spændende virksomhed der ikke er bange for at prøve nye ting. 12


Kristoffer Frandsen: Daglig leder13


Se video her>>> 14


15


16


UniPlate A/S er blevet kåret som Gazelle-virksomhed i både 2009 og 2010.

”Det skyldes især vores dygtige medarbejdere” siger Rene Jantzen.

Som den moderne virksomhed der involvere sig i nærområdet, og tænker på andre, er det udvikling af medarbejdere og samarbejde med andre der lægges vægt på.

Det ses meget tydeligt med det samme, at det er et sted, hvor man både ser ind i sig selv og lære sig selv og sine kolleger og deres opgaver at kende. Og ser ud på verden for at finde ro, indsigt og nye jagtmarker.

Netværk, fordybelse og ikke mindst fleksibilitet, er nogle af de ting der skal til i fremtidens De mange smukke naturbilleder virksomheder. der hænger i virksomheden, afOg man kan tydeligt se at det er spejler at der er øje for detaljer, en del af dagligdagen her. farver og nye vinkler. 17


Højteknologiske maskiner der har et hav af muligheder, har i gennem de sidste mange år lavet mange af de skilte vi ser hver dag. Både som butikskilte, skilte med oplysninger og advarsler, reklameskilte, og nu også billeder der kan bruges til at dæmpe støjen i lokaler. Og på den måde både pynte og skabe et bedre arbejdsmiljø. Kort sagt: Endnu en virksomhed vi kan være stolte af i Odense.

18


Rene Jantzen: Direktør UniPlate19A/S


20


Så er der igen mulighed for at blande sig i debatten i Odense og give sin mening til kende. Sidste gang Odense Magasinet var til borgermøde, var der en livlig debat omkring fremtiden for de fynske gartnerier. Og der blev diskuteret og taget notater af de mange gode råd. Der er jo ingen garanti for at man kan lave om på noget… Men… Hvis man ikke siger noget, kan man være helt sikker på at man ikke bliver hørt. Så brug nu de muligheder vi har i Odense… det er jo også DIN by.

21


22


Et af Odenses kreative huse har lukket dørene op for deres 24. sæson, hvor sang, dans og musik får mulighed for at leve under de bedste forhold. En stolt Michael Sanvig byder os indenfor i det spændende hus. 1748 er en musikaftenskole.

Og så er det den ungdomsuddannelse der hedder FLOW. Og det hedder 1748 fordi det er Den er i samarbejde med VUC, to huse der er slået sammen. hvor de unge får en HF, der På den ene side Nørrevænget 17 tager lidt længere tid, men så og Buchwaldsgade 48 på den er der mere kreativitet med. anden side.

Det har været et musikbrugerhus siden 1989. Her er kurser i rytmisk musik, dans og teater. Og så har vi en sprogskole der hedder FORA, og Fyns Tegne og Maleskole.

Vi har to store afdelinger, her i huset. Vi har aftenskolens musikundervisning.

Så de får musik- eller teaterundervisning ud over det pensum som VUC har.

Det svare til det TEAM DANMARK har for sportsfolk.

Det er meget afklarende for mange, der så finder ud af om det virkelig er den vej de vil gå, og så har de stadig fået deres uddannelse. 23


24


Vores lærer er enten uddannede eller udøvende musikere eller teaterfolk, og VUCs lærer er uddannet på universitetet og har en god pædagogisk og teoretisk vinkel.

I 1989 var der nogle driftige mennesker der gik sammen Den Rytmiske aftenskole og Kritisk Oplysningsforbund og så teater Gadesjakket.

Og det giver et godt indblik for eleverne i hvilke karrieremuligheder der er.

Så der var en prøvesal og der var undervisningslokaler. Dengang var drømmen at lave et borger / kulturhus, med kollektive madaftner.

Teater er jo ikke kun skuespil. Der er jo også nogen der skriver skuespil, scenografer og helt op til teaterdirektøren, er der jo en masse brikker der skal passe sammen.

Og det har så udviklet sig til, hvad vi har i dag.

Der har ligget to fagforeninger på hver side af huset.

Det finder man jo ud af, når man begynder at arbejde med det.

Og i dag ligger der et sted, hvor man kan leje små kontorer på den ene side, og friskole på den anden side.

Vi er et meget blandet hus

Så vi ligger i et meget driftigt kvarter.

Lige fra unge der kun vil spille heavyrockguitar og til folk der synger kor en gang om ugen, og hygger med kage og sang.

Og oven i købet i en af de direktørboliger der ligger nogle stykker af. Og som har hørt til havnen og Thrige.

Og det er dejligt det spænder så bredt. 25


26


Min egen baggrund er at jeg er uddannet i klassisk musik på konservatoriet.

Der er to organisationer i huset. Der er FORA 1748 der har nogle små rum.

Og Mødecenter Odense de store Der var ikke nogen rytmisk linje sale og holder konferencer. på det tidspunkt. Men jeg blev Så vi kan leje rum af hinanden, trommeslager og underviser i når vi har behov for det. trommer. Et par år efter min uddannelse begyndte jeg at undervise her i huset. Og så blev jeg spurgt om jeg ville hjælpe med at sætte aftenskoleprogrammet sammen.

Der er faktisk mange erhvervskunder der synes det er lidt sjovt at være her. For de er jo vant til mørke gulve og at der er helt stille.

Og det udviklede sig til at jeg overtog aftenskoleprogrammet, og videre til at jeg blev afdelings- Og her er der jo nogen gange leder. Og i så 2001 blev jeg så 180 FLOW-elever der har gang i forstander for skolerne i huset. spændende projekter.

Så der er faktisk nogen der kommer igen, fordi der er en lidt sjov og skæv profil i huset her.

27


28


Her får man muligheden for at møde en fagmand Elever er mest vant til at dem der underviser, står ved en tavle og snakker, og det er den ”kasse” den lærer er i. Men når man kommer her på kursus, og ser at den underviser man skal have måske er en man lige har set spille en koncert i weekenden på Dexter eller på Amfiscenen, så får man en hel anden indgangsvinkel. Og ligesådan når vi spørger en musiker om han eller hun vil undervise, vil de ofte sige at de ikke har tid.

Og så er der nogen der er dygtige til at sælge sig selv, og nogen der prøver kræfter med talentshows som F.eks. X-Faktor. Vi kan mærke at der er mange der har ville synge, både piger og drenge, fordi der har været meget fokus på det i et stykke tid. Men vi har også set de sidste par gange, hvor Nordisk Film og Blu, der laver X-Factor, der er der mange af eleverne der har sagt ”NEJ TAK”. For de vil hellere gå en anden vej. Så jeg tror der er en modreaktion på vej mod den slags programmer.

Men fordi vores undervisning er tilpasset sådan som den er, passer det stadig med at de kan komme ud og spille til festivaler og julefrokoster, hvor de fleste spillejob jo ligger. I gamle dage, troede man at man skulle gå på konservatoriet for at blive berømt. Det skal man jo ikke. Man skal gå på konservatoriet for at blive dygtig. 29


Drømmene s

30


kal forfølges Vi har et højere gennemsnit på HF en i resten af landet. Og vi har flere der gennemføre deres uddannelse end andre steder. For det er ikke sjusket igennem fordi eleverne hellere vil spille guitar.

Så længe man forfølger sin drøm, så sidder man ikke stille.

Det er farligt at gå i stå Især når man er ung. Det gør ikke noget man går i en forkert retning, for så vender man sig til at bevæge sig.

Men det er lavet så man både kan få sin uddannelse og spille musik eller teater.

Man starter jo et sted

Det giver et rigtigt god socialt netværk, der gør at eleverne holder hinanden fast, og kommer igennem og for lavet deres opgaver.

Og før i tiden, skulle mange jo være det samme som deres forældre til man skulle på pension. Men sådan er det jo ikke mere.

Vi er blevet bedre til at skifte Og det gør at vi kan sætte huen spor og udvikle os. på nogle elever, som ellers ikke ville have fået deres uddannelse. Jeg gik jo ikke på konservatoriet for at blive skoleleder og sidde bag ved et skrivebord. Det er meget motiverende at vi Men det er bare skide sjovt. møder dem hvor de er. Og det giver en god respekt begge veje, at vi tager deres hobby og interesser alvorligt.

Siger Michael Sanvig - 1748

31


32


Så er det 50 år siden at Spacemakers satte strøm til deres guitar og blev nogle af de første rigtige rockstjerner i Danmark. Kun to år efter blev de Fynsmestre. Det var den tids X-factor… Men lad os se om nogen kan huske Basim, EyeQ, Lotus og Jon om 50 år. HVEM… Ja … der kan du selv se. Men Spacemakers holder stadig. Og de spiller stadig. Oplev dem på POSTEN 13. oktober.

Her er en lille forsmag

Video>>>

33

Bestil billetter her>>>


34


Sylvester Larsen Hvor mange plader har du lavet? På den nye plade er der slet ikke Fem. "Mandagsramasjang", guitar på. "Små synder", "Ska du være fræk", "Shadows" og "The end of Mine sange er med årene blevet dancing". mere soulede og jazzede. Sort amerikansk musik, fra Hvordan har du udviklet dig mu- Louis Armstrong til Stevie Wonder, har haft en kolossal sikalsk igennem dine plader? indflydelse på mig. Jeg er inspireret af mange forskellige kunstnere og genrer. Jeg kan mærke jeg er ved at finde mig selv musikalsk. Det har givet flere af mine albums et ret sammensat udtryk, som sikkert har forvirret Hvad kan du bedst lide... At nørnogle mennesker. de med musikken, eller spille for På mine tre første plader havde et live-publikum? jeg meget fokus på guitaren som bærende instrument, på trods af Det er to meget forskellige ting. at jeg er pianist. At skrive sange er en møjsomDet ændrede sig imidlertid med min sidste plade "Shadows", hvor pianoet rykkede helt frem i lydbilledet og guitaren fik en mere tilbagetrukken rolle.

melig proces, der godt kan være udmattende- især hvis sangene ikke rigtig arter sig som man vil. At spille live er belønningen for at have skrevet musikken.

35


36


Det ser ud som om du klare dig rigtigt godt som den du er... Har det været vigtigt for dig at folk så DIG og ikke "Kim Larsens søn"? Ekstremt vigtigt. Jeg har altid hadet at blive sammenlignet med min far, det være sig både positivt og negativt, og jeg har ikke på noget tidspunkt set det som en fordel for min karriere. Tværtimod. Men det er nu engang vilkårene. Til gengæld tror jeg det er de færreste der vil sige, at vores musik minder om hinanden i dag. Da jeg havde lavet mit tredje album "Ska du være fræk", kunne jeg mærke det var på tide jeg gjorde noget andet. Derfor begyndte jeg at skrive på engelsk Og det var en stor befrielse. Set i bakspejlet var det nok et nødvendigt skridt for at ligge musikalsk afstand til min far.

Er du træt af at blive spurgt om det? Ja. 37

Hvordan har folk taget imod din musik? Jeg har en trofast lille fanskare, som lytter til min musik, og det er jeg taknemmelig for. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg endnu ikke har fået mit store gennembrud, og det tror jeg heller ikke jeg gør. Det er min musik ikke tidstypisk nok til.

Hvis det sker en dag, er det da bare fedt, men det er ikke det vigtigste for mig mere. Der er nyt land der skal erobres. Det er fuldstændig som at være opdagelsesrejsende, bare med musikken som det dragende, i stedet for fjerne og ukendte horisonter.


38


39


40


Du har skiftet meget ud i de mu- Har du været i udlandet og sikere du spiller sammen med... prøve din musik af? Søger du hele tiden fornyelse? Ja, i 2011-2012 boede jeg i Jeg kan godt lide at spille med Berlin, og spillede en pæn de samme musikere i længere række solokoncerter. tid, men hvis gnisten forsvinder, Det var meget lærerigt og gjorde må der nye kræfter til. mig helt klart til en bedre I et band bliver der nødt til at musiker. være en hvis form for solidaritet Vi er i øjeblikket ved at arrangeog korpsånd. re en tour i Tyskland til næste Hvis det bliver for meget år, og måske en række koncer"business as usual" bliver jeg ter i USA også. sur og begynder at råbe ad folk. Jeg forventer den samme indleHvad bliver det næste spændenvelse og dedikation i musikken de du kaster dig over? som jeg selv ligger i den. Godt spørgsmål, som jeg endnu ikke kender svaret på...

41 http://www.sylvesterlarsen.dk/


42


Militærhistorisk Samling Hos Militærhistorisk Samling, kan man komme tilbage i tiden, og se en masse forskellige effekter fra krigens tid. Der er en pæn samling af forskellige våben. Det er et ret undervurderet museum, som fortjener et besøg. 3 etager med udstillinger af historiske foto, flag, sabler modelfly og medaljer. Til åben-hus-arrangementet var det tydeligt at den ældre generation og de nysgerrige børn fandt en fælles interesse, og pluslig var ”den gamle bedstefar” lige så spændende som ungernes skydespil på computeren. Især samlingen af uniformer, skydevåben og bomber var der stor interesse for, og der kom hurtigt en livlig snak om hvordan det var ”i gamle dage”. Så skal ungerne lidt væk fra cyperspace, så send dem med bedstefar på museum i et par timer.

Se mere på:

www.hisam.dk 43


44


Efter 2. Verdenskrig dannede man Hjemmeværnet, som i dag er en stor organisation der står for en lang række opgaver. Hver dag er der forskellige opgaver der løses af Hjemmeværnet. Lige fra de mere synlige opgaver, som at styre trafikken ved større arrangementer til redningsaktioner til havs. Hjemmeværnet består af en masse forskellige afdelinger, og af mange grupper med forskellige interesser og opgaver. Hærhjemmeværnet Flyverhjemmeværnet Marinehjemmeværnet Virksomhedshjemmeværn Hjemmeværnet har mere end 16.000 aktive medlemmer, og af dem er ca. 15% kvindelige medlemmer. Se mere på:

www.hjv.dk

45


46


Jeg har en baggrund i hæren. Og det er jo på fuld tid, så det er meget mere intenst end i Hjemmeværnet, som jo er frivilligt og mest er i fritiden.

Hans Peter Mønsted fortæller her om Hjemmeværnets våben. Vores standardvåben hedder: M95 med plads til 30 patroner i magasinerne.

Det mest spændende i min værnepligttid har været REXturen. Det er en tur på tre dage, hvor man kommer igennem lange gåture med tunge rygsække, ikke ret meget søvn og ikke ret meget mad.

Det er meget let at skille ad, og let at vedligeholde.

Det var sjovt.

Det er et simpelt våben og kan skyde mere end 300 meter.

Og så kan jeg personlig godt lide skydning.

47


48


Bombemanden Jesper Ellehauge viser hvordan Hjemmeværnets Rydningstjeneste kan uskadeligøre kanonslag og Krysantemumbomber. Vi har vores egen udgave af RulleMarie, som rykker ud, hvis der bliver rapporteret om fund af ulovligt fyrværkeri. Vi dækker F.eks. krysantemumbomber af med et kraftigt dæk, for at undgå at det sprænger ud til siderne, og så skyder vi en kraftig vandstråle ind i bomben.

Den kan betjenes på afstand, så ingen kommer til skade, når vi affyre vandstrålen.

Vores bombedragt er lavet af Kevlar og med en tyk plade inde i, og så har vi hjelm med meget tykt visir på. Så vi er godt beskyttet. 49


50


Mænd i uniformer Sergent i Hjemmeværnet, Sebastian Nielsen er her i en M44 Battledress-uniform, som er den første uniform som Hjemmeværnet fik. Den er lavet i England.

Under Anden Verdenskrig lavede tyskerne maskingeværet: MG 62, og det bruger vi stadig i dag, fordi det er pålideligt og det skyder hurtigt og har kraftige patroner.

Dengang havde man en Husqvarna maskinpistol som er lavet i Sverige. På billedet til venstre ser vi en senere uniform på der hedder M58, som kom ind i forsvaret i tresserne. Selve uniformen er dansk, men hjelm og taskerne der blev brugt, er lavet i USA og fra England.

Jeg har været i Hjemmeværnet i 2 år. Der er nogle gode øvelser og udfordringer. Det er rigtigt spændende, og der er et godt sammenhold og gode oplevelser.

51


52


53






54


Peter Freisleben viser rundt i Odense Bunkermuseum. Et lille museum, som afgjort er et besøg værd. Og som giver eftertanke til, hvor godt vi egentlig har det i vores fredelige lille land.

Fra 1954 og frem til den lukker i 2008, var det her at Odense Kommunes redningsindsats skulle styres fra, hvis vi blev angrebet eller der skete andre ulykker.

Her ser vi telefoncentralen, hvorfra man kunne inddrage kommunes køretøjer ved en redningsaktion.

Herfra kunne man også tænde luftalarmerne, hvis der var luftangreb.

Det har heldigvis ikke været brug for det som bunkeren er bygget til. Men den har været brugt til at styre hjemmeplejen fordi systemet var gået ned, så man kunne nødstyre herfra så de gamle fik deres medicin.

Og så var vi også klar, da vi skiftede til år 2000, da man frygtede at alle computere ville gå ned.

Så der sad vi ved telefonerne og holdt øje med klokken.

55


56


Vores generator kan forsyne Vi har også en DDR-udstilling. bunkeren med strøm i 30 dage. Da det jo var den egentlige Der er plads til 70 mennesker i årsag til alle disse bunkere. bunkeren. Der var mange tusinde soldater der hver eneste uge, trænede til at angribe Danmark. I soverummet var der nogle få køjer, og så var der 24 senge fra et gammelt tuberkulosehospital. Der var ikke så meget at grine Så man var fire om at dele en af, i Østtyskland, før murens soveplads, i 24 timer. fald. Men styret gav lov til at se Olsen Banden-film, fordi man tænkte at det viste Danmark I 1938 vidste man ikke vi blev som et lidt sløset samfund, hvor besat af tyskerne, men man forman kunne gøre grin med det beredte sig på at der kunne ske hele. noget. Så der blev indkøbt 85.000 gasmasker og senge der kunne bruges som båre.

Der blev også bygget 5.751 af de bunkere der ligger rundt omkring i beboelseskvarterene. Der er plads til 50 mennesker kunne sidde, ved angrebet.

Så Olsen Banden fik en stor betydning for østtyskerne, fordi de sammenlignede skurkene i På Odense Bunkermuseum har Olsen Banden med deres egen vi udstillinger af Hjemmeværnet regering. og Civilforsvaret. En østtysker, der var så stor Her kan man se uniformer og forskellige effekter.

Olsen Bandenfan at han kom med i den sidste film. Så det har vi også med i udstillingen. 57


58


Åbningstider: Alle lørdage og søndage kl 10-16 (museet er dog lukket i december måned) Rundvisning kl 11 og 14, som er inkluderet i entréprisen.

Odense Bunkermuseum Kragsbjergvej 99, 5230 Odense M

www.odensebunkermuseum.dk

59


M책nedens

60


Kunstner Mona Vander har en stor kĂŚrlighed til keramik, og laver smukke vaser, krus og skulpturer. Hvert unika produkt Mona fremstiller, er eksperimenternede i sin form, og indeholder skulpturelle, grafiske og hĂĽndvĂŚrksmĂŚssige elementer.

www.movander.dk

61


62


63


64


Jeg blev optaget på Keramisk linje på Kolding kunsthåndværkerskole, som 19 årig. I gennem tre år lærte jeg de grundlæggende ting ved håndværket, som form, farver og teknik. Efter nogle år søgte jeg nye udfordringer og ønskede at gøre brug af mine mere kunstneriske evner. Jeg blev derfor optaget på Fyns Kunstakademi, hvor jeg i en årrække lærte at udtrykke sige mere visuelt og eksperimenterende.

65


66


67


68


69


70


71


72


73


74


Mona har sit eget keramikvÌrksted og udstilling i midten af Odenses hjerte. Der kan man se flere af hendes skønne ting.

75


76


77


78


79


80


Ud over de viste ting, laver Mona også smykker og tegninger. Besøg selv hendes hyggelige værksted. Mona har fast åbningstid hver torsdag mellem kl. 14.30 og 17.30. Vindegade 109 st., i Odense C. Mona Vander

www.movander.dk

81


ODENSE MAGASINET ODENSE MAGASINET Att.: Lars Qvick KragsbjergvĂŚnget 4, 1.Th. 5000 Odense Tlf.: 60 16 88 11 Mail: odensemagasinet@gmail.com CVR: 27 45 41 00 82


Tak fordi du kiggede med i Odense Magasinet. Nu nærmer vi os jo snart kommunalvalget. Derfor har Odense Magasinet besluttet at lave en specialudgave. Odense Magasinet Valg Ekstra, bliver også tilgængelig fra hjemmesiden:

www.odensemagasinet.dk

Og det bliver også et online-blad, som dette. Her vil det være muligt for de opstillede kandidater at vise deres valgplakat, og fortælle lidt om sig selv, sine mærkesager og ikke mindst sin erfaring. Så vi kan se hvem vi kan stemme på. Odense Magasinet Valg Ekstra opdateres løbende op til valget, så der også vil være mulighed at komme med, for de sidste der beslutter sig for at stille op. Der er i den forbindelse oprettet en ekstra facebookside, som I alle er meget velkomne til at benytte til opslag, debatter og diskussioner om Odenses fremtid.

www.facebook.com/odensemagasinetvalgekstra Husk at del Odense Magasinet på Facebook, og andre steder. Og fortæl virksomheder, butikker, iværksættere, kunstnere, musikere og andre der har brug for billig annonce om Odense Magasinet, så vi kan vise hvor meget spændende vi har at byde på, i vores dejlige by. Venlig hilsen Lars Qvick 83


84

Profile for Odense Magasinet

Odense magasinet september 2013  

Mindedag for udsendte soldater, Odense Bunkermuseum, Musikaftenskolen 1748, Sylvester Larsen, UniPlate A/S, Hjemmeværnet, Militærhistorisk S...

Odense magasinet september 2013  

Mindedag for udsendte soldater, Odense Bunkermuseum, Musikaftenskolen 1748, Sylvester Larsen, UniPlate A/S, Hjemmeværnet, Militærhistorisk S...

Advertisement