__MAIN_TEXT__

Page 1

Januar 2016

Odense Magasinet Pippi

Black

Forest Tattoo

Langstrømpe på Magasinet

Månedens Kunstner 1

Rikke Holler


2


Havnen

3


4

Black Forest Tattoo


Hov, vi har haft åbent i et halvt år! Black Forest Tattoo, Nørregade 19 i Odense har allerede haft åbent i et halvt år. Da vi mødte ind mandag morgen d. 11. januar 2016, var det helt gået vores næser forbi, hvilken dag det egentligt var.

Det gik som sagt op for os, at vi allerede havde haft åbent et helt halvt år! Den første tanke der gik igennem vores hoveder var, at tiden dog var fløjet forfærdeligt hurtigt af sted.

Ikke at det er en særlig dag for særlig mange, dagen i sig selv er faktisk ganske usærlig, men for os betød dagen alligevel en del.

Tænk sig, at det var så længe siden, at vi havde holdt en helt fantastisk reception/åbningsfest, og når vi tænker tilbage på dagen, bliver vi så dejligt glade, og husker tydeligt den nervøsitet der spredte sig i kroppen, inden forretningen åbnede. Kom der mon mange mennesker? Kom der overhovedet nogen? Ville forretningen løbe rundt? Ville det hele mon gå som planlagt? 5


6

Black Forest Tattoo


Det kan til tider være hårdt, ganske vist Det skal ikke være nogen hemmelighed, at når man driver en forretning selv, så er der mange ting at holde styr på, og lige præcis med dette arbejde, har du aldrig fri. Det er måske også derfor vi elsker det så meget.

For os er at være tatovør ikke et arbejde, men det er en livsstil, og du skal altid være klar til at tage en snak om den næste idé, uanset hvor du befinder dig henne, eller hvem du er sammen med. Det er vigtigt at kunden får en god vejledning, og nogle gode svar og ideer, og vi vægter virkelig et tæt og godt samarbejde højt inde ved os. Det skulle helst være sådan, at både kunde og tatovør er tilfreds, og ikke mindst, at kunden får en sikker og god oplevelse.

Her er halvt år efter, kan vi stærkt bekræfte, at det er gået over al forventning. Vi har glade, smilende kunder hver dag, med gode udsigter til mange spændende opgaver ude i fremtiden, og det er skønt at vågne op til at skulle ned i sin egen forretning hver morgen. 7


Vi vil hellere være en lille intim forretning, med trygge rammer og plads til forskellige personligheder, end en stor forretning med mange kunstnere, som desværre godt kan komme til at virke lidt 'ind-og-udigen-agtig', i mange tilfælde. Dette koncept holder vi meget på, men der skal selvfølgelig også være plads til udvidelser i fremtiden. Lige nu har vi f.eks. en lærling i kikkerten (han er fundet), og han starter når tiden er den rette, og vi har også planer om nogle gæstetatovører til at give inspiration og nyt liv i forretningen i ny og næ.

8

Black Forest Tattoo


Det er dog meget vigtigt, at folk kan mærke 'os'. Vi lærer nemlig dig rigtigt meget at kende, når du ligger under nålen, så det er vigtigt for os, at du også lærer os at kende, da vi højst sandsynligt skal tilbringe mange timer sammen.

Fortid, nutid og fremtid, alt kan ske, men lige nu glæder vi os til et halvt år mere, og til at vi kan fejre fødselsdagsfest i Black Forest Tattoo d. 11. juli 2016, men det kan jo være, at vi ses før? Patrick Rosenfeldt & Rie Clemmensen Black Forest Tattoo 9


10


11


12


13


14


Verdens stærkeste pige… Lige midt i Odense Spillestedet Magasinet, i Odense har tradition for underholdning med lokale kræfter, på denne tid af året. Tidligere har det været Odense Vinterrevy. Men da den nu bliver til Odense Sommerrevy, var der mulighed for at H.C. Andersen Festspillene kunne rykke indendørs. De spiller jo hver sommer i Den Fynske Landsby.

Det er historien om pigen Pippi, der er bor alene i det store hus, Villa Ville Kulla, med sin hest og aben Hr. Nilsson. Se mere på hjemmesiden: www.hcandersenfestspillene.dk

15


16


Odense Magasinet var med, ved en af prøverne. Og mødte en rigtig glad Pippi og en meget tilfreds formand, der kunne glæde sig over billetterne der allerede er næsten er udsolgt.

Det tegner til at blive en stor succes, og der er allerede sat en ekstra forestilling ind i programmet, hvor der i forvejen er flere dage der bliver spillet to forestillinger.

Rune Kallager er formand for H.C. Andersen Festspillene. Forestillingen om Pippi er en del af det kulturelle samarbejde, som Odense Kommune har, med de andre nordiske lande, omkring de tre forfattere: H.C. Andersen, Thorbjørn Egner og Astrid Lindgren. ”Det der er så fantastisk, ved disse tre forfattere, er lige netop deres evne til at formidle historie og eventyr, til både børn og voksne.

Og det er jo helt fantastisk, for Hovedrollen som Pippi, spilles af sådan nogen som os, i den her den 15 årige Nina Haavik Donev teaterverden” Siger Rune Kallasom har spillet teater, siden ger. hun var 10 år. 17


18


Den ny indendørs forestilling, giver masser af mulighed for at ramme stemningerne i historien med lyd og lys. I forhold til at spille udendørs i solskin, bliver der nu skabt en ramme, for at vise de scener, hvor det er nat og hvor det skal vise mere uhyggelige stemning.

Der er mange lamper, lyssætninger og indstillinger der skal passe, så lyset tænder og slukker de helt rigtige steder.

Carsten Friis er en af Fyns mest produktive instruktører, og har svinget dirigentstokken over en stor del af de fynske talenter, inden for musicals. Line Friis Pedersen har koreograferet forestillingen, og Julie Elbrønd Strange er kapelmester for det levende orkester, der levere musikken til Pippi.

Scenograf Malene Højme Ilskov har ramt den helt rette svenske sommerstemning, som vi har set det i serien. Karin Hansen har syet kostumerne 19


20


21


22


Musikken til forestillingen om Pippi er skrevet af Sebastian.

Hvordan gik det så???

Sebastian har selv mødt Astrid Lindgren, da han jo også har skrevet musikken til Ronja Røverdatter.

”Præmieren gik fantastisk, og salen var proppet.

Efter den forestilling, fik Sebastian også tilladelse til at lave musikken til Pippi.

Der var stående bifald, efter de sidste toner, og vi er meget meget glade” siger Rune Kallager.

”Vi kommer tilbage til næste år samme tid og sted med endnu en forestilling.”

På hjemmesiden, kan du se mere om forestillinger, optagelsesprøver og meget andet: www.hcandersenfestspillene.dk

Se interviewet og se lidt fra forestillingen her 23

>>>


Svendbo

24


orgvej

25


26


www.odensebowlinghal.dk 27


MÅNEDENS

28


KUNSTNER

galleri.rikkeholler.dk

29


Fly med to the moon Det sidste halve 책rs tid, har jeg arbejdet med nogle erotiske motiver. Jeg bruger meget det samme motiv. Og jeg arbejder meget med symboler og baggrunde og farver. 30


Jeg udstillede meget i mine unge dag. Og var meget rundt i kunstforeningerne og på udstillinger. Men så begyndte jeg at undervise med billedpædagoggik i folkeskolen. Jeg har tegnet fra da jeg var 7 år, og der fandt jeg ud af at man kunne male med soyasovs og frugtfarve. Så der har jeg brugt rigtig mange timer med at lave det.

galleri.rikkeholler.dk

Det førte til job som kunstpædagog, hvor jeg var i rigtig mange år. Vi fik arbejdet med en masse forskellige teknikker. Så jeg fik ikke gjort noget ved min egen kunst.

31

En kurretisering der duer


32

Missfornøjelser


Jeg kastede mig over musikken, og lærte at spille på ti forskellige instrumenter på ti år, men fik så problemer med ryggen. Jeg savnede også at få maling på fingrene, og fandt så ud af, at jeg kunne arbejde med mine billeder på en tablet. Det gør jeg så nu, hvor jeg både maler ved staffeli og arbejder med billedet i redigeringsprogrammet, så jeg ikke overbelaster ryggen.

Det sidste halve år, har jeg nok tegnet og malet ti timer om dagen. Så jeg har været vildt flittig. Og nu skal jeg bare finde nogle gode gallerier og udstillingssteder.

En svunden tid

Billederne her, er fra arbejdet med en video, jeg lavede på min tablet. Den kan findes på Youtube med billeder og musik, hvor jeg har lavet sangtekst, billeder, spiller sax og guitar.

Den hedder ”Et farvel til en man mister” De er egentlig inspireret af en tanke omkring hvordan Maria Magdalene måtte have haft det, ved at overvære Jesus korsfæstelse, dog i min udgave ment, som en almen trøst til mennesker, der mister en elsket person.

Se videoen her: >>>

galleri.rikkeholler.dk

33


34


galleri.rikkeholler.dk

35


As time goes by

36


galleri.rikkeholler.dk

37

BlufĂŚrdighed


Jeg har undervist i malerteknikker i mange år, og det digitale, er bare endnu en malerteknik jeg har lært mig.

Det er kun forskellige blyanter, i det program, men man kan bygge det op fra skitser og frem til noget der kan ligne et foto.

Det er ikke Photoshop, jeg arbejder med, men et program, hvor jeg skal lave meget selv, for så er det mere levende at arbejde med.

Mange gange, når man arbejder med kunst, så tager billedet over, og forvandler sig til noget andet, end man havde tænkt.

Møen med manden, missen og morgenkaffen

38


galleri.rikkeholler.dk

39

Butterfly


Nogen synes mine billeder er lidt dystre Det passer nok også meget godt, for når jeg spiller musik, spiller jeg også meget i molakkorder. Jeg kan spille på mange forskellige instrumenter, men saxofon er mit hovedinstrument

40

Et lys i mørket


SprĂŚngte rammer

galleri.rikkeholler.dk

41


The last serenade for ladybirds

Bestøvning er bijob

Konen med ægløsning

Find den lille stær, den er efterårsfornøjet 42


kysset p책 min skulder

galleri.rikkeholler.dk

43


galleri.rikkeholler.dk

44


Jeg arbejder med struktur fra ting jeg finder i hverdagen eller i naturen. Det bliver så arbejdet ind i billederne, hvor det giver nogle gode effekter.

Folk fortjener at det er unika, når de køber min kunst. Jeg bruger meget de samme motiver på forskellige måder, og med forskellige udtryk, så alt hvad jeg laver er unika.

Da sneen forsvandt i min have Jeg har lige nu udstillet en del af mine billeder på Filosoffen, her i Odense. De kan ses i Kunstkælderen i Rosengårdcentret. Og ellers ved at kontakte mig.

Jeg vil rigtig gerne finde flere gode steder at vise dem frem. Så jeg leder efter gallerier og andre steder der kunne være spændende at udstille på.

galleri.rikkeholler.dk 45


46


47


48


Tak fordi du kiggede med i Odense Magasinet. Husk at det er et online-magasin. Og at de tidligere numre af Odense Magasinet også ligger på hjemmesiden.

I er også meget velkomne til at følge med på facebooksiden, hvor der bliver delt aktuelle opslag, og arrangementer og begivenheder i Odense.

FACEBOOK

Venlig hilsen Lars Qvick

ODENSE MAGASINET Att.: Lars Qvick Parkvej 2 St.Th. L84 5260 Odense Tlf.: 60 16 88 11 Mail: odensemagasinet@gmail.com CVR: 27 45 41 00 49


50

Profile for Odense Magasinet

Odense magasinet januar 2016  

Odense Magasinet, HC Andersen Festspillene, Pippi, Bowling, Månedens Kunstner, Rikke Holler

Odense magasinet januar 2016  

Odense Magasinet, HC Andersen Festspillene, Pippi, Bowling, Månedens Kunstner, Rikke Holler

Advertisement