__MAIN_TEXT__

Page 1

April 2014

Odense Magasinet

Outside2indside:

Skov Rejser

FUCK JANTELOVEN

Digital opslagstavle p책 nettet

M책nedens Kunstner 1

Livs Vision Photography


2


Velkommen til Odense Magasinet April 2014 Så er der Odense Magasin igen. Denne gang med en ung ihærdig iværksætter, der har sit eget rejsebureau, Det er ganske godt gået. Og kreativt tænkt. Så er der lidt selvforkælelse og indre ro at finde hos Bettina Pedersen, der også kan rette op på dårligt selvværd. Der er flotte billeder fra Liv Vision Photography, Glæd jer til at se dem. De er rigtig gode. Og så har Odense Magasinet fået en god samarbejdspartner.

Firmaet ZETEU.COM, der laver hjemmesider, har erstattet supermarkedernes opslagstavler, med en ny platform på nettet, hvor firmaer og private kan finde hinanden. Husk at tryk på annoncerne og linkene der er i bladet!!! Så kommer I videre til hjemmesider og web-shops. God fornøjelse.

Indhold: 10-17: Skov Rejser—Ung iværksætter 20-21: Bogen om allergi 24-37: Outside2indside—Velvære og selvværd 38-39: OXO Reklame 40-49: People Talks—Opslagstavle på moderne medier 3

56-77: Månedens Kunstner: Livs Vision Photography


4


Ugle Pyntepude Heidi Gerlach Madsen +45 22 52 94 04 heidigmadsen@me.com

facebook.com/UglePyntepude

5


6


7


8


9


10


Henrik Skov er en af de unge iværksættere, der har skabt sin egen virksomhed, og kæmper til trods for Jantelov og krise-snak. Vi prøver at udfordre de gamle Vores rejser afgår fra Hamborg, dinosaurer på markedet i rejse- men de danske rejseforsikringer branchen. og garantier dækker. Vores rejser går til hele verden.

Det er også muligt at købe tyske rejseforsikringer igennem os, Målet for 2015 er at vores rejser hvis man ønsker det. skal være CO2-neutrale. Priserne er de samme som hos Vi vil gerne gøre det mere tyske rejseselskaber, men med moderne og bæredygtigt at rejse. dansk trykhed og support.

11


Skov Rejser starter i 2011, og omsætter for et tocifret millionbeløb om året Jeg havde hørt om rejser fra Hamborg Lufthavn. Jeg har altid godt kunne lide at rejser og har interesseret mig meget for marketing.

Så jeg kiggede lidt på hvad der var på markedet, og kunne se at det kunne jeg gøre bedre. Så jeg startede op selv.

Jeg har haft to firmaer før, og det her kunne jeg se der var større muligheder i.

Vi har overblik over 60 forskellige rejseselskaber, så man selv kan danne sig overblik over de rejser man søger efter.

De danske rejseforsikringer, og man kan også tilkøbe tysk rejseforsikring.

Det er jo en dejlig branche med glade kunder der skal ud og opleve noget og nyde ferien Hjemmesiden er lavet så den passer til de forskellige enheder, og så skal det være mere så brugerne selv kan træffe de valg og søge det de skal bruge selv.

12


Efter HHX tog en kammerat og jeg til London med en guitar på ryggen, med en drøm om at finde lykken der. Men der var dyrt i London. Så jeg fik job som tjener på stadion i Manchester.

Jeg har altid godt kunne lide Manchester United, så det var jo et drømmejob at få lov at arbejde der og så kunne se kampene i pauserne.

Da jeg kom hjem, tog jeg på Syddansk Universitet i Kolding. Her tog jeg en iværksætteruddannelse, hvor der også var praktik en gang om ugen, så der var samspil mellem teori og praktik.

Det var jeg rigtig glad for. Jeg blev projektleder for et emballagefirma. Som så affødte mit første firma. Og så var jeg i gang som iværksætter.

13


Efter iværksætteruddannelsen, startede jeg firma nr. 2. Lidt i samme stil. Og jeg holdt stadig samarbejdet med det andet firma.

Jeg læste videre til Cand. Merc. For at få mere internationalt kendskab. Så jeg startede for alvor med Skov Rejser.

Vi udviklede miljørigtige embal- Med stor forkromet forretningslageprodukter. plan. Nu skulle det være seriøst. Men markedet var begrænset. Det var der jeg begyndte at arbejde med Skov Rejser.

Det startede med en enkel hjemmeside. Der så er blevet tilpasset, så det nu fungere rigtigt godt.

14


Skov Rejser var en mulighed for Carsten Aaby har selv haft store at lave et stort firma. stillinger med mange ansatte, og efterfølgende fungeret som Sidste år fik jeg så en partner konsulent. med i firmaet. Han ville gerne være med i et nyt projekt, og jeg søgte en Carsten Aaby har en masse partner på. Og så kontaktede erfaring, og han købte sig ind han mig. som fifty-fifty-partner. Vi er måske et atypisk team, Pengene blev så brugt til at men vi komplimentere hinanden udvikle hjemmesiden. Så det godt. har været rigtigt spændende. Han er ekstrem ihærdig.

15


Det er jo et anderledes koncept. Men det har jo også været en fordel, fordi Skov Rejser kan skille sig ud med at rejserne er CO2-neutrale.

Det har været hårdt, men jeg ville ikke gøre noget anderledes.

Det er også en god oplevelse for kunderne, at hjemmesiden har de muligheder de skal bruge, så de spare tid med at ringe og skrive.

Det har været som et maratonløb, hvor man møder en mur, men kommer over den.

Carsten har været godt til at holde gejsten oppe. Men nu er det lykkes.

Når man så når målet, er man vildt glad og stolt over at gennemføre det.

16


Se mere om Skovrejser på:

SKOVREJSER.DK

Dansk Support +45 77 34 81 17 support@skovrejser.dk Åbningstider Man-Tors: 14:00 - 17:00. Fre/Lør: Ønsker du en opringning, send os gerne en mail. Søn: 14:00 - 17:00.

17


18


19


alle

Bogen om

20


ergi

21


22


23


24


Få bedre selvværd Og FUCK JANTELOVEN

25 Fotomanden.com


26


Livstruende sygdom, overvægt, og lavt selvværd har ikke kunne slå Bettina Pedersen ud. I dag hjælper hun andre ud af deres problemer Jeg voksede op med at ”Jeg er ikke god nok”, og det sidder stadig meget massivt i mig. Ubevidst har det så lagret sig i mig. Det førte til at jeg begyndte at trøstespise.

Men det førte jo ikke noget godt med sig.

Jeg begyndte at kigge indad og finde livskvaliteten frem. Det gjorde at jeg fik bedre selvværd, og tabte 52 kilo. Det har jeg holdt nu i syv år.

Nu laver jeg japansk facelift og så coacher jeg, med udgangspunkt i min egen erfaring. 27


28


Jeg er uddannet mastercoach, kundalini healer, japansk faceliftbehandler, og er i gang med uddannelse som NLP-terapeut.

Alle har alle ressourcer

Jeg laver primært japansk facelift og så coacher jeg.

Man kan fra barndommen have nogle handlingsmønstre og tankemønstre, der er meget uhensigtsmæssige.

Den røde tråd, i min behandling Det er så for mig som terapeut opgaven at finde de mønstre og er nogle forskellige japanske få dem klarlagt. massageteknikker. Det er oprindeligt teknikker i skønhedsbehandling, men efter at have arbejdet med det i ca. et år fandt jeg ud af, at det er et formidabelt terapeutisk redskab.

Det får klienten til at centrere sig, og det sænker stressniveaet til absolut nul.

Man kommer virkelig til at mærke sin egen krop. Når man så bliver ét med sig selv, er det udfordringerne kommer op.

Det kan være lavt selvværd, angst, og ikke kunne sige fra. Derfor har jeg kørt coaching ind over som en del af behandlingen.

29


Se video her

30

>>>


Det er vigtigt for mig at kende folks behov

For tolv år siden fik jeg selv meningitis, og der var ingen der troede jeg ville overleve. Men jeg brød mit livsmønster, og kæmpede mig frem til i dag, hvor jeg har nået mine mål, og nu kan give videre til andre. Det her er det jeg går efter. Dét er min passion og mit mål.

Mange af mine klienter kommer Og så er og bliver jeg bare en gang om måneden, for at få iværksætter, der ikke kan sidde øget velvære. stille. Ved japansk facelift er ansigtet det jeg arbejder med. Men det giver også ro i kroppen, og der er mulighed for at stresse af, og få snakket om hverdagens problemer også. Og det er også en vigtig ting at få løsnet op for.

Vi skal bare være os selv Mit hjertebarn er, at få brudt alle de ”små kasser” som andre har det med at putte os ned i. Det er det jeg brænder for.

Jeg startede fra bunden, og det har været en rigtig spændende proces. Jeg bruger min fortid til at se tilbage på, i nuet, og på den måde forme fremtiden. Det vil jeg gerne bringe videre til andre, så de kan få glæde af det. Næste mål er en række foredrag med titlen: ”FUCK DIN INDRE JANTELOV, OG SLIP DIG SELV FRI”

31


32


Foredrag: Fuck din indre jantelov og sĂŚt dig selv fri.

Kulturmaskinen, Den store sal mandag den 28-4-2014 fra kl. 19 til 21.30.

Pris 200 kr. Se mere her:

www.outside2inside.dk/foredrag 33 Fotomanden.com


34


Den eneste der kan gøre det er Hvis man ikke én selv. passer på sig selv… Hvem skal så??? Coaching lære dig at

sige ”JA til livet”

Hvad enten man lever et liv i overhalingsbanen, med fuld fart frem, eller man sidder i sit eget musehul og synes det hele er lidt synd for sig selv, kan man sidde fast i nogle mønstre, som man selv kan have svært ved at ændre på.

Kig nærmere på min hjemmeside, og tag endelig kontakt til mig, hvis jeg kan hjælpe dig med at komme ud over nogle af dine udfordringer. Eller forkæl dig selv med en gang afstressende massage.

Jeg har også haft svært ved at vise andre, hvem jeg var. Men jeg har lært, at når man hviler i si selv, så lære man også at passe på sig selv. Og igen… Hvis man ikke passer på sig selv… Hvem skal så???

Har man lavt selvværd, har mange tit travlt med at prøve at redde hele verden, for at vise at ”jeg er god nok”. Det giver indirekte en forventning om at ”nu har jeg reddet verden… så kommer den nok og redder mig”… Men det sker bare sjældent. 35


Outside2inside v/ Bettina Pedersen Bregnevej 15 5220 Odense SØ Tlf. +45 31 45 13 84 Mail. bettina@outside2inside.dk Cvr. 33428251 Se mere på hjemmesiden:

www.outside2inside.dk Og på Facebooksiden:

www.facebook.com/Outside2inside.dk 36


37


www.CopyCollage.dk 38


WWW.OXOREKLAME.DK

39


Zeteu et enkelt, flot & billigt webbureau ZETEU.COM

WWW.PEOPLE-TALKS.COM 40


Din online opslagstavle Fra korkplader til digitale platforme Før kunne man sætte sedler op i supermarkederne, hvis man havde et lille firma, der udførte havearbejde, vinduespudsning, eller man havde sin egen lille fodpleje eller noget helt andet. Det kan man ikke mere...

Opslagstavlerne er blevet fjernet, og nu mangler vi et sted, til se hvad der sker i vores nærmiljø. Det odenseanske firma: Zeteu, der laver hjemmesider, har nu skabt en ny platform til at komme i kontakt med hinanden.

41


Zeteu et enkelt, flot & billigt webbureau ZETEU.COM

WWW.PEOPLE-TALKS.COM 42


Din online opslagstavle People Talks er en ny måde for både private og professionelle virksomheder der tilbyder hjælp og ydelser, at finde hinanden. Det kan være lektiehjælp eller havearbejde en gang i mellem, men også store og mellemstore firmaer der bruger siden til at gøre sig synlige på.

”Igennem mit netværk, kom jeg i kontakt med Frank, og det er også det vi vil have People Talks skal være. Et netværk hvor man kan finde hinanden til at udleve sine drømme og idéer. Og skabe samarbejde på kryds og tværs.”

”Det startede i 2011, hvor jeg søgte nogen at motionere sammen med, da jeg havde skiftende arbejdstider, men gerne ville finde nogen at cykle sammen med” fortæller Morten Nielsen.

”Jeg er vokset op med drømmen om at starte egen virksomhed.” Siger Frank Nydam. ”Selv om ”Men det fandtes ikke, og så købte jeg et domænenavn og gik alle siger det kan være svært at starte firma, så kan jeg mærke i gang med at idéudvikle, og nu det er det jeg brænder for. finde nogen der kunne være Og jeg fortryder ikke et sekund.” med til at bygge sitet op.”

43


Zeteu et enkelt, flot & billigt webbureau ZETEU.COM

WWW.PEOPLE-TALKS.COM 44


Din online opslagstavle ”Der sker en hel masse her i firmaet lige i øjeblikket, og det er langt mere spændende at være med i alle beslutningerne, end hvis man ”bare” var ansat i et firma.” Siger Frank Nydam.

People Talks er kommet for at blive

”Ja, en del af gevindsten ved at starte sit eget firma, er nok den personlige sejr ved at gøre det man brænder for.” Siger Morten Nielsen. ”Det skal ikke være udelukkende for at tjene penge. Det skal også være fordi man godt kan lide det man laver.”

”Vi har flere projekter vi vil føre ud i den kommende tid, og det vil gøre at vi bliver en rigtig spændende virksomhed, med mange, med mange muligheder” siger Frank Nydam.

”Med den udvikling vi er i gang med nu, får vi i hvert fald brug ”Vores firma hedder Zeteu, og for at blive et større team, og People Talks vores produkt lige kunne lave nogle specieleffekter, nu. Der kommer senere nogle programmering og salg” siger flere tiltag og produkter. Men nu Morten Nielsen. ”Så det tegner fokusere vi på People Talks.” rigtigt godt for vores fremtid.”

45


Zeteu et enkelt, flot & billigt webbureau ZETEU.COM

WWW.PEOPLE-TALKS.COM 46


Din online opslagstavle

Vær med fra starten

Det er både til private og til erhverv. Og her kan har vi lavet et sted hvor man kan finde hinanden.

Vi har en kategori der hedder ”Pendler” hvor folk der bor i en ”Vi har været i gang med den her proces i to et halvt år, og nu by og arbejder i en anden, kan finde nogen at køre sammen er det helt klart til brug” siger Morten Nielsen. ”Så det er ikke med, og på den måde lette hverdagen for mange. bare noget der forsvinder om fjorten dage… Vi er helt klar.” Så vi håber at kunne ramme så præcist som muligt, ved at lave ”Det er delt op i kategorier, så mange kategorier. Det skulle der er mange muligheder for at gerne gøre det overskueligt for slå ting op, annoncere og finde brugerne. Det er i hvert fald det man søger. vores mål. F.eks. til sportsstævner og foreninger, hvor mange har en interesse, men søger nogen at dele den med.

Vi sidder klar ved supporten, hvis nogen skulle have brug for hjælp med at sætte opslag og annoncer på siden.”

47


Zeteu et enkelt, flot & billigt webbureau ZETEU.COM

WWW.PEOPLE-TALKS.COM 48


Din online opslagstavle

49


50


allergi

Bogen om

Forebyg allergi og

allergisymptomer hos dig og din familie 51

www.bogenomallergi.dk


52


53


54


55


Månedens Kunstner Livs Vision Photography Så længe jeg husker tilbage har jeg været optaget af at fotografere. Det har altid fascineret mig, at det var muligt at tage et fragment af virkeligheden… øjebliks billede der mange år senere kan bringe mindre frem fra "der var engang".

56


57


58


59


60


Drivkraften er nysgerrigheden Lysten til engagere mig og træde inde i den "verden" der skal portrætteres, hvad enten det er landskabet, mennesket, eller en ting.

Hvis jeg ikke investere den mængde energi, så er det ikke muligt for mig at få den følelse ind i billedet jeg ønsker.

Og det er følelsen i billedet der for mig er et rigtig vigtigt element, at der er noget i billedet at iagttageren kan resonere med at det kan vække en følelse, så mærker man sig selv ved at se billedet. Det er det der gør at jeg finder en stor glæde og taknemlighed ved at fotografere.

61


Da Odense Magasinet spurgte Men der også lige sneget sig et mig om jeg ville være månedens par stykker ind fra Råbjerg mile, kunstner, blev jeg da rigtig glad. som jeg syntes er et helt unik stykke af Danmark.

Billeder skal kunne mærkes Men jeg har nu aldrig set mig selv som kunstner…

Måden jeg er fotograf på, er at jeg selvfølgelig har den fotografiske faglig/tekniske viden i baghovedet, men jeg fotografere i høj grad efter min mavefornemmelse.

Den skal jeg lige smage på. De billeder jeg har valgt at vise her, er hovedsagligt fotos, hvor der er en tilknytning fra Fyn / Odense.

Jeg kan "mærke" billedet, for kan jég mærke det så er der også en chance for at andre kan.

62


63


64


65


66


67


68


69


70


71


72


73


74


75


Jeg for mange forskellige reaktioner på mine billeder, både på Facebook men også folk der skriver private mails. Og jeg er glad for hver og en også dem der er mindre positive for det betyder at folk at taget stilling til billedet at de har en holdning, og det syntes jeg er givende. De fleste forskellige reaktioner jeg har fået er af den hjemløse mand der sidder og drikker en kop kakao. Aldrig har jeg fået så mange private mails.

Alt fra at det er rigtig godt jeg via billedet skaber opmærksomhed og til at hvad bilder jeg mig ind at udstille en af samfundets svageste. Jeg blev så glad over at folk ville bruge tid på ytrede sig for det skaber en rigtig god debat. Nogle dage senere fik jeg en lang snak med manden om hvad billedet havde fået af reaktioner,, hvilket glædede ham. Ligesom jeg forleden dag også spurgte ham om det var i orden at han var med her i Odense Magasinet,, det syntes han var en god ide.

76


Odense Magasinet, spurgt hvad Rådhus,, så mon ikke Anker projekter/drømme jeg har? Boye ringer en dag, haha. Jeg har rigtig mange,, men fotodrømme for Odense, så er jeg En udstilling er også på listen blevet spurgt om jeg vil tage for drømme, ligesom en sponser billeder af "eventyret" i Odense, er det :)). og det kunne sagtens være et projekt. I kan se mine fotografier på min hjemmeside og på Facebook. Jeg har også tanken om at tage billeder fra toppen af alle kirketårnene i Odense og samle Odense i et panoramafotografi.

Hjemmeside:

livsvisionphotography.dk Facebook:

Ligesom jeg rigtig gerne vil på "Borgen"... nærmere Odense

www.facebook.com/pages/ Livs-Vision-Photography/

77


78


Tak fordi du kiggede med i Odense Magasinet. Husk at det er et online-magasin. Og at de tidligere numre af Odense Magasinet også ligger på hjemmesiden.

I er også meget velkomne til at følge med på facebooksiden, hvor der tit bliver delt aktuelle opslag, og arrangementer og begivenheder i Odense.

FACEBOOK

Venlig hilsen Lars Qvick

ODENSE MAGASINET Att.: Lars Qvick Kragsbjergvænget 4, 1.Th. 5000 Odense Tlf.: 60 16 88 11 Mail: odensemagasinet@gmail.com CVR: 27 45 41 00 79


80

Profile for Odense Magasinet

Odense magasinet april 2014  

Skov Rejser - Ung iværksætter, Bogen om allergi, Outside2indside - Velvære og selvværd, OXO Reklame, People Talks - Opslagstavle på moderne...

Odense magasinet april 2014  

Skov Rejser - Ung iværksætter, Bogen om allergi, Outside2indside - Velvære og selvværd, OXO Reklame, People Talks - Opslagstavle på moderne...

Advertisement