Page 1

Sommeren e r m m su af historie

DEN FYNSKE LANDSBY  H.C. ANDERSENS HUS H.C. ANDERSENS BARNDOMSHJEM  FYRTØJET  MØNTERGÅRDEN MEDIEMUSEET  CARL NIELSENS BARNDOMSHJEM  THRIGES KRAFTCENTRAL


Historien om Fyn DR’s store satsning ”Historien om Danmark” er gået rent ind hos danskerne, og folk strømmer til museerne som aldrig før. Det mærker vi også på Oden se Bys Museer, hvor vi kan notere en stigende historieinteresse – særligt hos den yngre generation. Det er en glædelig tendens, for man skal som bekendt kende fortiden for at kunne forstå nutiden – og forme fremtiden. Derfor er det vigtigt for os at gøre historien nærværende og lokal. Kort sagt at fortælle ”Historien om Fyn”. På Odense Bys Museer summer det af oplevelser, aktiviteter, udstillinger og fantastiske fortællinger for hele familien, uanset hvordan sommervejret arter sig. Vi byder jer alle velkomne til at dykke ned i det store skatkammer af fortællinger, som ligger i vores fælles historie.

2


Sæt historien under lup Historiedetektiverne borer sig dybt ned i fortiden og efterforsker alle de spændende spor, som de finder i jagten på historien. I Histotoriets laboratorium kommer du helt tæt på fortiden ved at undersøge arkæologiske fund og ægte museumsgenstande. Du kan blive historiedetektiv den 2. weekend i juni, august og september måned.

HISTORIEDETEKTIV - på sporet af vikingerne 10. - 11. juni kl. 10 - 15 - 10 kr. Dyk ned i runer og vikingehåndværk, lær vikingernes alfabet, lav din helt egen runeamulet i læder og armbånd og bælte i uldgarn – ligesom vikingerne gjorde. Kombinér gerne med et besøg i den nye særudstilling ”Knuds Odense – Vikingernes by” og lær mere om vikingetiden i Odense.

HISTORIEDETEKTIV - på sporet af renæssancen 12. - 13. august kl. 10 - 15 - 10 kr.

damerne dåner af åndenød. Oplev livet dengang, bliv klædt ud som renæssancekvinde, træn dig op til musketer på fægteskolen og bliv klogere på en spændende tidsperiode.

HISTORIEDETEKTIV - på sporet af 1800-tallet 9. - 10. september kl. 10 - 15 - 10 kr. Giv agt! Præsenter gevær! Fane march! Kom og oplev livet som soldat i 1800-tallet. Smag maden, som soldaterne fik at spise, snit din egen bajonet og lær mere om soldaterlivet i gamle dage.

Renæssancen sprudler af farver, kunst, overdådige kjoler og elegante musketerer, der kan fægte, så

3


Sommergøgl og

Møntergården byder hele juli måned på sjove, spændende og lærerige aktiviteter for børn i det nye børnemuseum. Hver uge er der 4 dage med nye aktiviteter i Børnenes Baggård og Histotoriet. Kom og byg jeres eget fuglehus,og tag det med hjem. Eller hvad med at hjælpe historikeren med at finde rundt i de gamle dokumenter? I kan også lege gamle lege fra 1800-tallet, når vi får besøg af Danmarks førende legeeksperter, Gerlev Legepark. De byder op til fællesleg i Børnenes Baggård. Den sidste uge i juli kan I besøge snedkeren og hans kone og få indblik i snedkerarbejdet og de huslige sysler i slutningen af 1800-tallet.

Byg dit eget fuglehus 4. - 7. juli kl. 10 - 15 - 10 kr.

En tidsrejse med historikeren 11. - 14. juli kl. 10 - 15 - 10 kr.

Leg de gamle lege i baggården med Gerlev Legepark 18. juli - 21. juli kl. 10 - 15 - 10 kr.

Besøg snedkeren og hans kone 25. juli - 28. juli kl. 10 - 15 - 10 kr.

4


m

e t cirk s d n i den sjove ed

s

uste klovn

Det m

sjov viden

Traditionen tro charmerer klovnen Jody store og små på Møntergårdens overdækkede scene i det smukke, historiske gårdrum.

Gøgl i gården med Jody 28. juni - 1. juli, 4. juli - 8. juli samt 11. juli - 15. juli kl. 12 - 12.30 - GRATIS

5


Fyr og flamme i

Alle børn elsker at folde sig ud i Fyrtøjet som standhaftige tinsoldater, yndige prinsesser, farlige trolde og frække rotter. Vi holder 20 års fødselsdag og inviterer jer alle sammen til en fortryllende fest i eventyrets tegn. Og I skal selvfølgelig være så hjerteligt velkomne alle sommerferiens øvrige dage.

20 års fødselsdagsfest i Fyrtøjet 17. juni kl. 10 - 16 - GRATIS Fold jer ud til fødselsdag med gratis entré, kagemand, saftevand og fyrtøjsflag til alle børn. Kom og hør folkeeventyr kl. 12 og 14. H.C. Andersen lyttede til folkeeventyr som barn – og nu får I også chancen!

6

For aktuelt dagsprogram se museum.odense.dk/det-sker


Hold sommerferie i Fyrtøjet 24. juni - 27. august kl. 10 - 17 Sæt kursen mod Fyrtøjets forjættede land og lad hele familien gå på opdagelse. Sommerferien betyder masser af sjov, leg og spændende aktiviteter med et væld af kostumer og den sejeste ansigtsmaling. Fordyb jer i atelieret, der bugner af kreative materialer, som I kan boltre jer med.

Fyrtøjet - åbent fre - søn kl. 10 - 16 og alle dage i ferier kl. 10 - 17 7


Der var så dejligt ude Sådan begynder H.C. Andersen eventyret om ”Den grimme Ælling” og fortsætter: ”det var sommer, kornet stod gult, havren grøn, høet var rejst i stakke nede i de grønne enge, og der gik storken på sine lange, røde ben og snakkede ægyptisk, for det sprog havde han lært af sin moder.” Alt det kan du opleve i Den Fynske Landsby – lige bortset fra storken med de røde ben, for ham har vi ikke haft besøg af for nylig. Ellers er alt som på H.C. Andersens tid omkring 1850, og alt er som hverdagen formede sig i et 1800-tals fynsk landsbymiljø.

Oplevelser og aktiviteter 1. juni - 31. august kl. 11 - 15 Vi holder bagedag, arbejder med uld og hør, fremstiller mursten, arbejder i smedjen og meget mere. Find program for hver enkelt dag på:

museum.odense.dk/det-sker

Koen malkes 15. juni - 13. august kl. 13.30 Hvor kommer mælken fra? Det kan ungerne opleve med egne øjne i Den Fynske Landsby. Kom og se, når vi malker Landsbyens ko foran Præstegården, enten med håndkraft eller med en gammeldags malkemaskine.

8


på landet…

Bryggedag 18. juni kl. 11 - 15 I dag skal det gode øl til Landsbyens høstdag brygges. Mød ølbryggerne, når de brygger og fortæller om den smagfulde bryg.

Fotoudstilling - Fynske Landskaber 1. juni - 31. august Den italienske fotograf Luca Berti udstiller sine smukke billeder af nutidens fynske landbokultur i vores besøgscenter.

museum.odense.dk/det-sker 9


Levende Historie Hele sommeren frem til 31. august kan du møde formidlerne fra Levende Historie. De tilbyder en helt særlig mulighed for at forstå datidens arbejdsopgaver og dagligliv, når de optræder i gamle dragter og formidler deres arbejde, som det foregik i 1800-tallet. De laver mad i køkkenerne, de brygger øl og bager. De bemander huggehuset, smedjen og teglværket.

Sommeraktiviteter for børn

Kom med i skole

3. juli - 13. august kl. 11 - 15

4. juli, 11. juli og 18. juli kl. 11.30 13.30

Alle dage kan børnene slå sig løs med masser af sjove aktiviteter. Tilbuddene er forskellige fra dag til dag. Du kan f.eks. komme i knipleskole, lære at brodere, lave dukker af halm, filte en bold – eller noget helt andet sjovt. Se i kalenderen, hvornår: museum.odense.dk/det-sker

Familiedag med æsler 25. juni kl. 11 - 15 Mød de søde æsler og se dem i arbejde. Hør en fortælling om en vandringstur med æsler gennem Andalusien.

Børn får et helt andet forhold til skolen, når de har prøvet at gå i Den Gamle Landsbyskole, hvor tiden bliver skruet tilbage til 1800-tallet. En sjov og lærerig oplevelse med morgensang og overhøring – og selvfølgelig er alle klædt i bondedragter. Tilmelding hos Odense Bys Museer tlf: 6551 4601. Pris 40 kr. pr. barn. Fra 9 år.

Mød de store broholmerhunde 9. juli kl. 11 - 16 Broholmeren er en hunderace med en meget spændende historie – og så er den ”ægte” fynsk. Mød hundene og deres mennesker og hør om den ”gamle, moderne hund”, som næsten var uddød i 1900 tallet, men genopstod igen i 1970’erne.

10


H.C. Andersen Festspillene – Den lille havfrue 12. juli - 5. august kl. 16 - 17.15 Oplev eventyret ”Den lille Havfrue” som en nyskrevet familiemusical på friluftsscenen. Det bliver et magisk møde med havkongens rige, når havfruer, fisk, krabber og alt godt fra havet oversvømmer et af Danmarks smukkeste amfiteatre. Billetter; Børn 60 kr. Voksne: 120 kr. inkl. flot program. Billetten gælder til Den Fynske Landsby hele dagen. Læs mere på hcandersenfestspillene.dk

Eventyrfortællinger 14. juli - 5. august kl. 12.30 - 13 samt 14 - 14.30 Igen i år vil de ældste skuespillere fra H.C. Andersen Festspillene tage nogle af den gamle digters eventyr under kærlig behandling. Hvad siger H.C. Andersens eventyr unge mennesker anno 2017, og hvordan ville han have forholdt sig til den virkelighed ungdommen i dag befinder sig i? Tag med på en tur til forskellige lokaliteter i Den Fynske Landsby, der kunne have tjent som inspirationskilder for H. C. Andersen. Mødested: Hospitalet (nr. 8).

museum.odense.dk/det-sker 11


Sensommerdage i Den Hele sommeren er der masser af aktiviteter og gøremål i en landsby fra 1800-tallet. Men der er en stor mærkedag, hvor Landsbyen står på den anden ende. Det er høstdagen. Velkommen til!

Høstdag i Landsbyen 12. august kl. 10 - 15.30 Deltag i en festlig høstdag, hvor kornet bliver høstet med både le og selvbinder. Når det sidste læs korn er kørt til Præstegårdens lade, er der sang og folkedans, og madmor byder på sødsuppe og andet godt.

Landsbyens gartner viser de mange andre spiselige afgrøder frem, og der er masser af sjove høstaktiviteter for børn. NB. Kl. 13 starter et særligt tilrettelagt høstarrangement for Museumsklubbens medlemmer. Tilmelding nødvendig på tlf. 6551 4601.

Gode råvarer til fynsk/fransk køkken En af Fyns absolut bedste restauranter, Sortebro Kro, har til huse i Landsbyen og tilbereder en del af maden med råvarer fra vores haver, landbrug og husdyr. Kroen har åbent for caféservering i den gamle, nyrenoverede krostue og haven ved siden af. Her er klassiske danske frokostretter tilsat fransk bistroinspiration med udsigt til landsbyens frugttræer, honningbier og blomster. Mere fynsk kan det ikke blive.

12


Fynske Landsby Årets Knipledag

Arbejdsgildedag

26. august kl. 11 - 15

24. september kl. 11 - 15

Sammen med Knipling Danmark markerer vores Kniplepiger Årets Knipledag med en lille udstilling. Vi viser nutidige og historiske kniplinger og har besøg af en lokal forening. Vi har også en knipleskole, hvor alle – både børn og voksne – kan prøve kræfter med kniplingens kunst.

Oplev historien om bondesamfundets arbejdsgilder. Måske du kender humlegilde og kartegilde? På denne dag kan du selv prøve at deltage i begge dele – ligesom vi holder ”mini” rejsegilde. Landsbyens mange frivilliggrupper har også et arbejdsfællesskab, og de fortæller gerne historien om både arbejdsgangen og det tilhørende gilde i 1800-tallet.

Efterårspløjning med hest og plov 17. september kl. 10 - 15 Nyd det efterhånden sjældne syn af marker, der bliver pløjet igennem med hest og plov, så næste års afgrøder kan sås.

Hver torsdag i juli og august kl. 11.30 byder vi på rundvisning med en af Landsbyens egne folk . Vi mødes ved flags tangen.

13


Ud i det blå

Byvandringer, kajakture, barnevognsvandring – Møntergårdens guidede ture under åben himmel har ingen grænser, når det gælder om at komme rundt i historien.

Byvandring om Knud den Helliges Odense – tiden før og efter – GRATIS 27. juni og 8. august kl. 19 - 20.30 Guidet rundtur sammen med overinspektør Anders Myrtue med fokus på at identificere ældgamle træk i det 21. århundredes by. Hvilken rolle spillede Knud for byen, hvorfor blev han dræbt og helgenkåret? Vi besøger stederne, og der orienteres om den seneste forskning og udgravningerne i Thomas B. Thrigesgade, som har bidraget med meget nyt. Byvandringen er en god optakt til et besøg i særudstillingen ”Knuds Odense – vikingernes by”, der vises på Møntergården. Mødested: Overgade 48, Odense C

Vikingetidens og middelalderens Odense – GRATIS 5. september kl. 14 - 15.30 Odense er en gammel by, der gemmer på en masse spændende fortællinger – både om de helt almindelige menneskers hverdag, men også mere storslåede begivenheder som kongehyldninger, magtfulde biskopper og kongemord. Tag med på en guidet tur rundt i byen, hvor vi dykker ned i nogle af byens begivenhedsrige fortællinger og bliv klogere på Odenses ældste historie. Turen er et godt springbræt til et besøg i Møntergårdens særudstilling ”Knuds Odense – vikingernes by”, der præsenterer den nyeste viden om Odenses spændende fortid. Turleder er museumsinspektør Maria Elisabeth Lauridsen. Mødested: Møntestræde 1, 5000 Odense.

14


Tril barnevognen ud i historien På barnevognsvandringen kombinerer du den daglige formiddagstur med en spændende viden om byen. Her kan du mødes med andre på barsel, der deler din interesse for det gamle Odense.

- Byvandring med barnevogn: Vikinger 28. juni kl. 10.30 - 12.30 Bliv klogere på byens tidligste historie fra vikingetid og middelalder.

- Byvandring med barnevogn: Reformationen 30. august kl. 10.30 - 12.30 Få indblik i, hvordan Reformationen satte sit præg på byen.

- Byvandring med barnevogn: 1800-tallet 27. september kl. 10.30 - 12.30 Hør alt om, hvordan 1800-tallet har formet det moderne Odense. Alle arrangementer starter ved billetsalget på Møntergården. Pris: 50 kr., som omfatter kaffe/te og lidt sødt To Go. Tilmeld dig via Møntergårdens Facebook-side.

15


Ud på bølgen blå Kajaktur til kulturhistorien: Vikingerne på Helnæs 1. juli kl. 9 - 16 - tilmelding og betaling Før Odense bliver Fyns dominerende center i slutningen af vikingetiden, kendes en række mindre centre med mange og ofte kostbare metalfund. Et af disse centre lå inderst i Helnæsbugten omkring Haarby med den udgravede kystplads ved Strandby. Helnæs’ maritime betydning ses af to fund: Helnæsspærringen og den endnu synlige, men gådefulde Agernæs Kanal. Kajakturen går fra Nabben til Nørrefjord ved Bruunshuse og retur med stop undervejs.

Kajaktur til kulturhistorien: Både og borge omkring Lindelse Nor 29. juli kl. 9 - 17 - tilmelding og betaling Det fynske Øhav blev skabt under en stor havstigning i ældre stenalder for omkring 7000 år siden. Tilbage stod bakkerne – øhavets mange øer, hvor livet fortsatte præget af havet. Lindelse Nor rummer flere undersøiske stenalderpladser. Målet for denne tur er dog de synlige spor fra middelalderen, herregårdene og de inddæmninger, som endnu engang druknes af havet. Undervejs skal vi høre om ”folkevogne” og ”gråspurve” – smakkejoller, små jagter og færger, der bandt samfundene i Øhavet sammen. Heldagstur fra Rudkøbing til Lindelse Nor og retur med pauser. Turen foregår i tæt samarbejde med Langelands Museum. Begge distancer på 20 km styres af museumsinspektør Jakob Tue Christensen, og du medbringer selv kajak. Svømmevest og spraydeck er obligatorisk, og turen kræver færdigheder på IPP 2 niveau.

Alle vigtige detaljer før kajakturen finder du på museum.odense.dk/det-sker

16


OP PÅ GRAVHØJEN:

Da Voldtofte var verdens centrum

10. september kl. 14 - 15.30 - GRATIS Ca. 1,5 km vest for Voldtofte lå indtil 1800-tallet en samling af store gravhøje, måske 25 i alt. Af disse er kun bevaret fire, Drengehøj, Lusehøj, Bohøj og Buskehøj. De to sidstnævnte hører til blandt de allerstørste gravhøje, vi kender fra Danmarks oldtid. Lusehøj er udgravet, og den har vist sig at være opført over utroligt rige grave med importerede bronzekar og bjergkrystal samt lokale smykker, våben og redskaber af bronze og guld. Fundene viser, at dette område var med til at sætte dagsordenen på den lokale såvel som på den internationale scene i nogle generationer omkring 800 f.Kr. Museumsinspektør Mogens Bo Henriksen er guide. Mødested: Ved foden af Lusehøj, Hesselbjergvej, 5620 Glamsbjerg Husk: Solidt fodtøj, evt. regntøj og kaffe.

17


Flot foredragsrække Den 19. maj åbnede særudstillingen ”Knuds Odense – Vikingernes by” på Møntergården. Nu er der ekstra bonus om udstillingen i form af spændende børneaktiviteter, interessante byvandringer, intens forskning og en stor foredragsrække, hvor du kan blive klogere på Odenses tidligste historie. Kig ind og få vores folder om de mange spændende foredrag – og læs mere på museum.odense.dk/det-sker

24. august – Knud den Helliges liv og levned Museumsinspektør Karsten Kjer Michaelsen Med drabet i Albani Kirke blev Knud i realiteten udødeliggjort i en grad, så han er en del af bybilledet i Odense og en del af byens identitet.

7. september – Optakten til Odense – hvad fortæller fundene fra Odenses opland? Museumsinspektør Mogens Bo Henriksen Arkæologiske udgravninger i og omkring Odense samt et stort antal detektorfund har gennem de seneste 5-10 år dannet en helt ny forståelse af den tidligste menneskelige aktivitet i området.

18

Forskning bag ”Knuds Odense” 21. september kl. 18 - 20 Kun for Museumsklubben. Tilmelding. Museets forskere præsenterer eksempler på de forskningsmæssige spørgsmål og udfordringer, der lå forud for arbejdet med udstillingen ”Knuds Odense – Vikingernes by”. I vil bl.a. høre om undersøgelserne af vikingeborgen på Nonnebakken, bispegraven fra Albani Kirke og om konserveringen af Bispens Bro ved Odense Adelige Jomfrukloster.


Oplevelser i H.C. Andersens Hus Det er næsten som at gå side om side med den store eventyrdigter, når man følger fodsporene i str. 47, der er præget ned i brostenene i den gamle bydel. Download app’en AndersensOdense med udførlig guide til ruten og lokaliteterne. Og glæd dig til de spændende arrangementer i H.C. Andersens Hus i samarbejde med H.C. Andersen Festivals.

WORKSHOP FOR BØRN: Grafik og eventyr 20. august kl. 10 - 12 samt 13 - 15 Gratis, men billet skal bestilles på museum.odense.dk / Tlf. 6551 4601 Bristol Print Collective er eksperter i grafiske trykkemetoder og eventyr og står parat til at lære dig, hvordan du kan skabe grafik og eventyr på samme tid. På workshoppen får du chancen for at skabe en mytisk og eventyrlig verden og fylde den med indbyggere og historier. Sammen med de andre deltagere laver du et stort fælles eventyrkort og en personlig eventyrbog, du kan tage med hjem efter workshoppen. Velegnet til børn mellem 6-13 år.

19


Udflugt i eventyrenes smagsrige

24. august - 26. august kl. 18.30 - 20.30

Tag på kulinarisk rejse med madkunstner Mette Martinussen og H.C. Andersens Hus ind i eventyrenes smagsrige. Sammen med lokale mesterkokke har vi sammensat en fantastisk, fabulerende og magisk gourmetoplevelse og skabt en udflugt, der appellerer til alle sanser. I og omkring Lotzes Have og H.C. Andersens Hus vækkes eventyre ne til live i en magisk iscenesættelse hvor skuespil, lys, lyd, dufte og smag går op i en sanselig totaloplevelse. Billetpris: 700 kr. Tilmelding via hcafestivals.dk

BEGRÆNSET ANTAL BILETTER! 20


Kulturer mødes

og stærke fortællinger opstår Fabler fra Borneos jungle, indiske folkeeventyr og japansk sit-down-comedy. Så er der for femte år i træk Internationale Fortælledage med Vigga Bro som åbningstaler. Hun vil fortælle sin moderne gendigtning af H.C. Andersens ”De røde sko” på dansk og suppleres de følgende dage af professionelle historiefortællere fra Asien og Frankrig. De vil fortælle på engelsk og give publikum en kæmpeoplevelse i fortællingens magiske verden. Gå ikke glip af Kamini Ramachandran fra Singapore, japanske Katsura Kaishi, franske Abbi Patrix og de to fremragende dansk-vestafrikanske musikere Moussa Diallo og Dowda Jorbateh.

Internationale Fortælledage på Fyrtøjet - GRATIS 21. august - 23. august kl. 17 - 21 3 dage med fortællekunst fra hele verden i samarbejde med H.C. Andersen Festivals.

21


Sommer Det summer af aktiviteter i Carl Nielsens Barndomshjem hele sommeren. Hent programmet med de mange arrangementer på museet eller museum. odense.dk.

Vi slår tonen an til en ny række faste programpunkter på museet som f.eks. torsdagsomvisninger og sangeftermiddage.

22


med Carl Nielsen Aftenåbninger – altid sidste tirsdag i måneden frem til september

SÅ SYNG DA! – fællesskab gennem fællessang fra højskolesangbogen

Carl Nielsen ifølge Peter Dürrfeldt

15. juni, 17. august samt 21. september

27. juni kl. 19 - 21 - GRATIS Foredrag ved forfatter og musikkritiker Peter Dürrfeldt, der bl.a. har skrevet den anmelderroste bog ”Den lille Carl Nielsen”.

Dans i haven med DE ANDRE 25. juli kl. 19 - 21 - GRATIS Vær med, når DE ANDRE – lokale spillemænd fra Årslev Spillemandslag – spiller op til dans i haven bag barndomshjemmet.

Sangaften: Arven efter Carl Nielsen 29. august kl. 19 - 21 - GRATIS

Cykeltur i Carl Nielsens fodspor 21. juni kl. 19 - 21 Kun for Museumsklubben. Tilmelding.

Torsdagsomvisning i Barndomshjemmet 3. august og 7. september kl. 14 - 15

Museumsinspektør Ida-Marie Vorre introducerer sange af de komponister, der har efterfulgt Carl Nielsen. Vi synger et udvalg af dem akkompagneret af pianist Lisbeth Bjerre.

Carl Nielsens 3. symfoni - Espansiva 26. sep. kl. 19 - 21 - GRATIS Den 3. symfoni er blandt komponistens mest elskede symfonier. Kom og hør mere og lyt til uddrag fra forskellige indspilninger. 23


DEN FYNSKE LANDSBY

Sejerskovvej 20  5260 Odense S H.C. ANDERSENS HUS

Bangs Boder 29  5000 Odense C

Munkemøllestræde 3-5  5000 Odense C BØRNEKULTURHUSET FYRTØJET

Hans Jensens Stræde 21  5000 Odense C MØNTERGÅRDEN

Møntestræde 1  5000 Odense C MEDIEMUSEET

Brandts Torv 1  5000 Odense C CARL NIELSEN BARNDOMSHJEM

Odensevej 2A . Nr. Lyndelse  5792 Årslev THRIGES KRAFTCENTRAL

Buchwaldsgade 33  5000 Odense C

Odense Bys Museer ønsker alle en dejlig sommer ODENSE BYS MUSEER Overgade 48 . 5000 Odense C T. 6551 4601 . museum@odense.dk

Læs mere på museum.odense.dk

Ret til ændringer forbeholdes. Foto: Ard Jongsma og Peter Skott. Grafik: Bjørn K. Klausen

H.C. ANDERSENS BARNDOMSHJEM

Sommerprogram 2017 - Odense Bys Museer  

På Odense Bys Museer summer det af oplevelser, aktiviteter, udstillinger og fantastiske fortællinger for hele familien, uanset hvordan somme...

Sommerprogram 2017 - Odense Bys Museer  

På Odense Bys Museer summer det af oplevelser, aktiviteter, udstillinger og fantastiske fortællinger for hele familien, uanset hvordan somme...

Advertisement