Page 1

2017 KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 1


Folkesjæl på fire hjul. I Danmark har vi en lang tradition for at bruge barnevognen som sovested for de små børn om dagen - året rundt og næsten uanset vejret. Vores særlige tradition har dybe rødder i vores forståelse af sundhed. Gamle værdier i en ny virkelighed. Vi kan ikke forestille os at få børn uden at købe en barnevogn. Barnevognen er praktisk og nødvendig til søvn og transport, for de gamle værdier gælder stadig. Vi finder det stadig bedst for et barn at sove ude og betragter frisk luft og udendørsliv som sundt og godt. 90 års dansk produktion af Oddervognen. Tidens normer om frihed, fleksibilitet og mobilitet afspejler sig i designet på Oddervogne i vores valg af konstruktion og materialer. Vi har produceret barnevogne på fabrikken i Odder siden 1925 og vil fortsat producere en dansk barnevogn ud fra vores 4 kerneværdier: · KVALITET · · DESIGN · · SIKKERHED · · FUNKTIONALITET · 2 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


INDHOLD

De enkelte modellers farver er gengivet så korrekt som det er teknisk muligt. Vi anbefaler altid, at du besøger din nærmeste BabySam, for ved selvsyn at se de flotte farver, således at du dermed kan sikre dig, at farven er præcist den, du ønsker dig.

04: NORTH VOGNE 10: ZIP VOGNE 12: HUSK DIT EFTERSYN 13: X-DREAM STEL 14: # ODDERVOGNEN 16: LIFT 18: ZIP CITY KLAPVOGN 20: ZIP CITY DUO 24: DESIGN SELV 25: BESØG WWW.ODDERVOGNEN.DK 26: TILBEHØR

KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 3


4 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


NORTH DETALJER Mange gode detaljer North vognen er fyldt med mange gode detaljer såsom udluftning øverst i kalechen, smart lynlås i forlæderet, samt praktisk snap magnetlukning der sikrer at forlæderet slutter tæt til vognen. Nyhed i 2017 er den indsatte lygte i kalechen med forskellige lysinstillinger, så du har optimal sikkerhed når solen går ned, samt det aftagelige vaskbare indtræk i kalechen. Derudover er vores nye hovedfarve Blå Melange.

KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 5


NORTH VOGNE Nordisk enelthed Odder North er udviklet med udgangspunkt i det enkle nordiske design, og de nye vævede melange farver giver et enkelt og moderne udtryk. Odder North har en bygetæt lynlås i forlæderet, der giver en praktisk adgang til barnet. Kalechen er forsynet med ventilation, integreret solskygge, indvendig lomme med plads til f.eks. sutter samt et smart kliksystem, der holder kalechen i den ønskede position. Ryglæn med tre positioner medfølger. Optimal sikkerhed Overdelen har en brugervenlig snap magnetlukning i forlæderet, der sikrer, at forlæderet slutter tæt til kassen. Reflekspiping er med til at sikre, at vognen bliver set på de sene aftenture, og som en ekstra sikkerhed for dig, har vi tilføjet en smart lygte i kalechen der har tre lysinstillinger, og derfor giver optimal sikkerhed for dig og din baby.

NYHED Varenr.: 25478 Farve: Blå melange / Silver Valgfrit stel og hjul - her vist i aluminium

6 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


Varenr.: 25479

NYHED Varenr.: 25482

Varenr.: 25480

Farve: Grå melange / Sort

Farve: Sort / Silver

Farve: Brun melange / Sort

Valgfrit stel og hjul - her vist i sort

Valgfrit stel og hjul - her vist i aluminium

Valgfrit stel og hjul - her vist i sort

Varenr.: 25477

Varenr.: 25481

Varenr.: 25483

Farve: Sort melange / Sort

Farve: Sort / Sort

Farve Blå / Blå

Valgfrit stel og hjul - her vist i sort

Valgfrit stel og hjul - her vist i sort

Valgfrit stel og hjul - her vist i aluminium KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 7


8 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


FOKUSPUNKTER

· Ingen farlige kemikalier

· Integreret solskygge

· Lygte i kalechen

En solskygge kan beskytte mod den skarpe sol når man er afsted med den lille.

Alle tekstiler i en Oddervogn er nøje udvalgt og testet, så jeres børn kan ligge i sikkerhed for farligt kemi.

Med lygte i kalechen der har forskellige lys indstillinger, kan du tydeligt ses når mørket falder på.

· Lynlås i forlæderet Odders patenterede forlæder med lynlås sikrer en nem adgang til barnet uden at skulle fjerne forlæderet fra vognen.

· Ventilation i kaleche Integreret ventilation i kalechen sikrer en god og behagelig søvn selv på de varme dage.

· Lækkert læderstyr Et styr i ægte læder giver et fast og behageligt greb i barnevognen. Så kan man også gå den ekstra lange tur. · Lomme i indtræk og på kassen Den indvendige lomme i indtrækket giver mulighed for at have alt det praktiske lige ved hånden. Og den udvendige lomme på kassen giver endnu mere opbevaringsplads når man er på tur. · Sammenklappeligt og kompakt stel Et X-dream stel er blandt markedet laveste når det er sammenklappet. Det giver ekstra

· Smart magnetlukning Forlæderet bliver holdt fast med en magnet for enkel og effektiv montering.

· Aftageligt vaskbart indtræk Børn skal sove i et rent og bekyttende rum, derfor kommer vores barnevogne med et aftageligt og vaskbart indtræk der er lige til at smide i vaskemaskinen.

· Valgfrie hjul En Oddervogn kan frit vælges med enten de klassiske lufthjul med eger eller de

plads i bilen.

vedligeholdelsesfrie punkterfrie hjul.

· Stor rummelig varekurv

· Langt liggemål på 98 cm

Den store stof kurv på en Odder barnevogn

Oddervognens lange liggemål sikrer at

er rummelig så man kan have det hele med,

jeres barn ikke vokser ud af vognen med

selv på de længere ture.

det samme. KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 9


ZIP VOGNE Funktionel og praktisk Odder Zip er helt unik i sit udtryk. Superpraktisk med bygetæt lynlås i forlæderet, der giver en enkel og praktisk adgang til jeres barn. Zip-overdelen er desuden forsynet med nyttige lommer, så I har styr på tingene, når I er ude at rulle med barnevognen. Gennemtænkt design Den sporty kaleche har ventilation og er forsynet med et kliksystem, der holder kalechen i den ønskede position. Solskyggen er indbygget i kalechen, og kan nemt slås ud efter behov. Ryglænet har 3 forskellige positioner, og det aftagelige indtræk kan tages af og vaskes. Derudover har vognen refleks piping i forlæder samt kaleche, der sikrer I bliver set på de sene gå ture.

10 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017

Varenr.: 25575

Varenr.: 25577

Farve: Sort / Sort

Farve: Blå / Silver

Valgfrit stel og hjul - her vist i sort

Valgfrit stel og hjul - her vist i aluminium


Varenr.: 25576 Farve: Sort / Silver Valgfrit stel og hjul - her vist i aluminium KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 11


HUSK DIT EFTERSYN Pitstop til din barnevogn Når du køber en Oddervogn, kan du booke 2 GRATIS eftersyn hos Babysam - det første når din vogn er 1 år, og det andet når din vogn er 2 år gammel. Ved eftersynet bliver stellet efterspændt, smurt, gennemgået og tjekket for fejl og mangler - og fik vi nævnt at det selvfølgelig er gratis? Hos Oddervognen synes vi, at I skal have den bedste vogn til jeres dyrebare børn, og et serviceeftersyn hjælper med at holde jeres Oddervogn køreklar i mange år.

12 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


X-DREAM STEL Alle barnevogne fra Odder kan kombineres præcis, som I ønsker det, da alle vores overdele passer til vores X-dream letvægtsstel.

X-dream stellet fylder mindre i sammenklappet tilstand, og kan let pakkes ned i bagagerummet på de fleste personbiler – store som små.

X-dream er vores bedste bud på et kompakt letvægtsstel i aluminium med mange smarte detaljer som fx design, bremsesystem, håndsyet lædergreb på styret, let materiale og specialdesignede hjul - blot for at nævne nogle få.

Stellet kan frit bestilles med enten punkterfri SLE hjul eller lufthjul på aluminiums fælge.

1

2

3

Med SLE hjul · Varenr.: 24988

Med luft hjul · Varenr.: 24186

Med SLE hjul · Varenr.: 24918

Med luft hjul · Varenr.: 25301

Vores meget kompakte X-Dream stel med North overdel i en

Farve: Sort

Farve: Sort

Farve: Aluminium

Farve: Aluminium

1: VW UP · 2: VW POLO · 3: VW PASSAT KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 13


#ODDERVOGNEN Udforsk #ODDERVOGNEN på Instagram Bliv endelig ved med at tagge alle jeres dejlige billeder med #Oddervognen - vi bliver så stolte af at se, at så mange af jer vælger en ODDER til at passe på det dyrebareste I har. Vi håber I vil følge med på Instagram, hvor vi både deler produktnyheder, konkurrencer, tips og tricks samt et lækkert udvalg af jeres skønne billeder.

14 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 15


LIFT Kun det bedste er godt nok Nyfødte finder ofte tryghed i det hulelignende miljø, som minder dem om den varme og komfortable tid, hvor de lå i maven. Med en lift skaber I de perfekte rammer for den hygge og nærhed, der skal til for at jeres baby også sover trygt og godt udenfor mors mave. Nyhed 2017 Liften er opdateret til et nyt design, og har blandt andet fået et praktisk lædergreb i kalechen. Og så er den selvfølgelig stadig med aftageligt vaskbart indtræk i kassen.

Varenr.: 25424 Farve: Blå melange

16 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


Varenr.: 25431

Varenr.: 25427

Farve: Grå melange

Farve: Sort

Varenr.: 25430

Varenr.: 25429

Varenr.: 25428

Farve: Brun melange

Farve: Sort melange

Farve: Blå KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 17


ODDER CITY KLAPVOGN

Varenr.: 25570 Farve: Grå melange / Sort Stel: sort DUO

18 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017

Varenr.: 25579 Farve: Sort melange / Sort Stel: Sort DUO

Gennemtænkt klapvogn ODDER CITY er vores handy og terrængående klapvogn, med drejelige forhjul og vendbart styr, der gør det nemt at komme omkring i byen og når I er på shopping. Nem sammenklapning ODDER CITY DUO stellet er nemt at folde sammen med den smarte fodpedal, og fylder derved minimalt ved transport. Derudover kan der tilkøbes faste hjul til montering i stedet for drejehjulene, så man får bedre komfort under terrænkørsel.

Varenr.: 25591 Farve: Sort / Silver Stel: Sort DUO


Design, funktion og sikkerhed Styret kan vendes mens barnet sidder i vognen, så det er let at skærme mod vind og vejr. Håndbremsen er nem og effektiv, og sikrer en sikker tur for jeres børn, uanset hvilken retning styret vender. Den store stof kurv er meget rummelig så man kan have det hele med, selv på længere ture. Klapvognen kan bruges længe, da fodstøtten kan justeres i længden, og dermed giver et liggemål på hele 96 cm. Læs meget mere om vores klapvogn på hjemmesiden www.oddervognen.dk

Varenr.: 25578 Farve: Blå melange / Silver Stel: Sort DUO KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 19


20 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


ODDER CITY DUO To vogne i én Med vores DUO vogn får I en handy og terrængående vogn, der både kan bruges som barnevogn og klapvogn. Med et enkelt klik system, kan I skifte mellem liggedel og klapvogn nemt og sikkert.

Varenr. liggedel: 25625 · klapvogn: 25570 Farve: Grå melange / Sort Stel: Sort DUO

Varenr. liggedel: 25536 · klapvogn: 25579 Farve: Sort melange / Sort Stel: Sort DUO

Nye funktioner Vores liftdel er opdateret i et nyt og funktionelt design. Vi har integreret et praktisk bære håndtag i kalechen, og derudover indsat en smart lygte øverst i kalechen, der sammen med reflekspiping, gør dig synlig i trafikken når mørket falder på. Kombiner vognene Lift og klapvogn kan bestilles i hver sin farve, så du får netop den kombination du ønsker.

Varenr. liggedel: 25580 · klapvogn: 25578 Farve: Blå melange / Silver Stel: Sort DUO

Varenr. liggedel: 25535 · klapvogn: 25591 Farve: Sort / Silver Stel: Sort DUO KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 21


· Lygte i kalechen Med lygte i kalechen der har forskellige lys indstillinger, kan du tydeligt ses når mørket falder på.

· Justerbar kaleche Kalechen på ODDER City Duo kan justeres lige så nemt som på vores barnevogne, hvilket giver mulighed for sætte den præcis som man ønsker. Selvfølgelig stadig med aftageligt vaskbart indtræk i kassen.

· Greb i kalechen Liften er opdateret til vores North-design, og har fået lædergreb i kalechen.

· Justerbart styr Det højdejursterbare styr på ODDER City Duo stellet gør at man høj som lav altid er sikret en behagelig gåtur med en Oddervogn.

· Lynlås i forlæderet Odders patenterede forlæder med lynlås sikrer en nem adgang til barnet uden at skulle fjerne forlæderet fra vognen.

22 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


FOKUSPUNKTER · Integreret solsejl

· Justerbart 4 positions ryglæn

Et solsejl integreret i kalechen sikrer at man

Det justerbare 4 positionsryglæn kan læg-

aldrig kommer til at mangle beskyttelse

ges helt ned i en vandret position der giver

mod solens stråler når man er på tur.

barnet muligheden for at tage en lur på farten.

· Nem og effektiv håndbremse En håndbremse der er nem at betjene sikrer en sikker tur for jeres børn og virker i hvilken retning styret vender.

· Vendbart sæde Ved et enkelt tryk på de to håndtag kan sædet vendes i et snuptag. Det giver stor fleksibilitet til opsætningen når man er på farten.

· Vendbart styr Styret på Zip City DUO stellet er vendbart,

· Adapter til autostol

så I kan altid skærme af mod vind og vejr,

Du kan tilkøbe en adapter til ODDER City

nemt og hurtigt.

Duo der passer til Maxi Cosi autostole Maxi Cosi Cabrio og Pebble Gruppe 0/0+. Dermed gør det indkøbsture og andre

· Stor rummelig varekurv

kortere ærinder meget nemmere.

Den store stof kurv er meget rummelig så man kan have det hele med, selv på længere ture.

· Drejehjul kan skiftes til faste Med ODDER City Duo vognen har man mulighed for at købe et sæt faste hjul til

· Justerbar fodstøtte En fodstøtte der kan justeres i længde og

montering i stedet for de drejelige. Faste hjul giver bedre komfort under terrænkørsel.

placering giver muligheden for at den kan følge barnet mens den vokser. KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 23


DESIGN SELV Sammensæt din barnevogn lige som du ønsker. Oddervognen fås i mange forskellige farver og farvekombinationer. Med vores design selv program er der dog mulighed for at skabe en helt unik barnevogn i de farvekombinationer, som I går og drømmer om. Vælg frit mellem vores stel og hjul, find den overdel der opfylder jeres ønsker og design jeres helt egen vogn med lige den farve kantbånd og lynlås der matcher jeres stil. Når du er færdig kan du sende kombinationen til din mail, og tage den med til din nærmeste Babysam for bestilling. Så nemt er det! Se meget mere på www.oddervognen.dk

24 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


ODDERVOGNEN.DK Brug hjemmesiden På hjemmesiden kan du gå på opdagelse blandt alle vores barnevogne, duovogne, stel og tilbehør. Du kan se alle de flotte farver på vognene, og læse mere om valget af stel og hjul. Derudover er siden fyldt med instruktionsvideoer og du kan også læse mere om vaskeanvisninger og andre vedligeholdelses anbefalinger. Du finder også nyeste nummer af “Når Verden Venter”, vores lækre livsstilskatalog, hvor vi hædrer dansk design, håndværk og kvalitet, og som er spækket med tips og tricks, spændende interviews, samt fede produkter der passer til din Oddervogn. Besøg os også gerne på Facebook og Instagram, og bliv endelig ved med at tagge alle jeres dejlige billeder med #Oddervognen - vi bliver så stolte af at se, at så mange af jer vælger en ODDER til at passe på det dyrebareste I har.

#

KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 25


TILBEHØR Læs meget mere om vores tilbehør på www.oddervognen.dk

Odder sele

Myggenet

Regnslag

Vi har hentet inspiration fra løbetøjet og bruger svedtransporter-

Vores myggenet har integreret refleksbånd, der sikrer at vognen

Vores regnslag har refleksprint og kantbånd, der sikrer

ende stof på indersiden af selen. Materialet absorberer sveden, så

kan ses, når vejret bliver mørkt og gråt.

at vognen let kan ses, når vejret bliver mørkt og gråt.

Myggenettet er lavet af et ekstra kraftigt og slidstærkt materiale og

Regnslaget er åndbart og har et vandsøjletryk på 10.000 mm.

passer til barnevogne med et liggemål på over 95 cm.

Regnslaget er testet af Teknologisk Institut.

barnet forbliver tørt, mens det sover. Selen passer til børn i alderen fra 6 - 36 måneder. Selen er mærket og godkendt af Dansk Varefakta samt testet i henhold til den Europæiske Standard EN 13210.

26 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017


2

3

1

Odder madras · til lift og til barnevogn.

Tilbehør til din klapvogn

Service kit

Odder madrasserne er designet og produceret, så I får den bedste

1: Der kan tilkøbes forlæder til din klapvogn, syet i samme farve

Det bedste vedligeholdelses sæt du kan give din barnevogn:

løsning og sikrer jer en tryg og sund søvn for jeres barn.

som resten af vognen. Forlæderet beskytter dit barn mod vind og

Imprægnering, Tekstilrens og Silicone Spray.

vejr, så din baby kan sidde varmt og trygt hele året rundt. Madrassen er med aftageligt vaskbart betræk. Specielle luftkanaler leder overskyende varme væk så barnet får en frisk og rolig søvn.

2: Derudover kan du købe en adapter til DUO stellet der passer til

For at yde optimal komfort er madrassen vendbar så den tilpasses

Maxi Cosi autostole.

efter barnets alder og behov for støtte. 3: Det er også muligt at købe et sæt faste hjul til montering i stedet for de drejelige forhjul. KATALOG 2017 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · 27


FOLKETS KÆRLIGHED VORES STYRKE O D D E R B A R N E V O G N S FA B R I K A / S BALLEVEJ 7 -

8300 ODDER - DANMARK

E:

MAIL@ODDERVOGNEN.DK

W:

W W W. O D D E R V O G N E N . D K / ODDERVOGNEN / ODDERVOGNEN

28 · ODDER BARNEVOGNSFABRIK · KATALOG 2017

Odder Barnevognsfabrik katalog 2017  

Alt om de nye vogne, farver og funktioner - til det bedste vi har!

Odder Barnevognsfabrik katalog 2017  

Alt om de nye vogne, farver og funktioner - til det bedste vi har!

Advertisement