Page 1

OKTOBER 2016 JUNI 2009

Maifest FR A

K

00 . 4 L1

TAXFREE WEEKEND

me d

MOTE

Tilbud i alle butikkene

WEEKEND

OPPLEV HØSTENS NYE TRENDER SIDE 4

10-19(18) EXTRA ODDEN 8 - 22

SJOKKTILBUD I BUTIKKENE!

PRINCESS SIDE 3 JUBILERER! Se side 10

ALT OM ÅRETS HÅRLørdag MOTE kommer SIDE 10

Lik oss på

Besøk vår hjemmeside www.odden.no


2

SJOKKFREDAG FR A

K

.0 L 14

SJEKK PRISEN!!!

0

GARCIA

Skjorte

199,-

I dag kun

GARCIA I dag kun

Førpris 599,-

T-Skjorte

49,-

PARK LANE POLOGENSER

I dag kun

299,-

Førpris 900,-

Førpris 199,-

HØSTENS NYHETER! TILBUDET GJELDER KUN FREDAG 21.10.16 FRA KL 14:00 OG SÅ LANGT LAGERBEH. REKKER STØRRELSER FRA S -3XL

WWW.FACEBOOK.COM/ODDENKLAER


3

0 0 0 0 . . 4 4 1 1 L L K K A A R R FF

Eurosko Edit, Chelsea boots, skinn. Før 899,- ............... Bergshaven Gulrot/sjokoladekake. Før 66,- ......................... Odden Klær Park Lane pologenser. Før 900,- ...................... Til Henne Høstens gensere/cardigans. Før 599/699,- ....... CUBUS Poncho. Før 149,- ............................................. Zavanna Utvalgte ytterjakker ........................................... Bull Kids Utedress str 50-80 ............................................ B-young Genser, 50% ull. Før 400,- ................................ Skoringen Skinn. Damestr. Før 1099,- ...............................

399,30,299,299,49,50% 50% 100,549,-


4

Slik skal moteriktige menn kle seg i høst og vinter – Ingen revolusjon i sikte i herremoten denne høsten. Det er fremdeles «casual meets formal», med myke og komfortable kvaliteter og rolig, dempet fargebilde i blått, grått, brunt og beige. Det sier Christian Espegren hos Odden Klær, som priser den mørke årstid med omfattende og spennende utvalg av høstens og vinterens nyheter for menn i alle aldre. – Silhuetten skal fremdeles være slank og fritidsklær har fått en langt mer urban stil med tydelig inspirasjon fra sport, sier han.

Shop-in-shop

Odden Klær er blitt «ny», med enda mer elegante, lyse og attraktive lokaler med tydelig shop-in-shop stil. Kjente merkevarer har fått egne avdelinger, med tydelig stilmarkering og bredt vareutvalg. Her finner vi Garcia, Park Lane, Diesel, Gant og andre velkjente kvalitetsmerker. Og mer skal det bli. – Snart får vi Superdry som er sporty fritidsplagg i beste kvalitet. Det gleder vi ss til, sier Christian, som formelig sprudler av ferske impulser. – Marine, mellomblått og grått blir årets viktigste dressfarger, med spennende meleringer og kontraster. Og størst voltum blir det nok på smale silhuetter i enkeltspent, sier han.

Alt er lov

–Når det gjelder blazere er hovedinntrykket casual look med et bredere bruksområde. Stoffene er gjerne kraftige med struktur og en del

ruter og farger. Og det kjøres lag på lag med pologenser, skjorte, strikkeplagg, sweatshirts og dunvester. Nesten alt er lov. Igjen er det blått og grått som gjelder. Espegren viser mye nytt i bukser. 3D-effekter, trykk og flaneller mikses med røffe ytterplagg og tøffe sko, forklarer han. Korte bukselengder med oppbrett for de unge – og marine, brunt, beige iog grått i ull-look er høstens buksefarger. Komfortable stretchkvaliteter i autentisk look og slank passform dominerer jeans-utvalget, men Espegren kan opplyse at regulære modeller nå tar noe volum fra «skinny».

Skjortenytt

Det skjer noe også på skjorte-fronten. Mye ministrukturer og mønstre i klassiske farger preger høstens penskjorter, mens fritidsskjorter har «eksplodert» i 3D-effekter, struktur og print, forteller han. Alle blåfarger, med denimblå i spissen, er riktige høstfarger på skjorter, men også grått og mørke rødfarger er moteriktig.

Rullekrave og losjakke

Christian stiller selv i en kraftig, lang cardigan. Og ha kan fortelle at høstens nøkkelprodukt er genser med rullekrave. De lette merinokvalitetene er viktigste og vises overalt med dress, blazer og ullfrakker. Jakkemodeller med sjalskrage og gensere med zip blandes lag på lag med andre produkter. Når det gjelder ytterjakker vil nok de som har levd en stund glede seg over at losjakken er på full fart inn på på markedet igjen. Stadig viktigere blir også tekniske

STORT UTVALG: Det er «casual meets formal» som gjelder i høst, sier Christian Espegren, som har alt motebevisste menn i alle aldre måtte ønske. funksjonsjakker som city-parkas i renere, urban look.

Viktig tilbehør

Dessuten omtaler han ullfrakken som et nøkkelprodukt. – Kraftige og myke kvaliteter i strukturer, meleringer og mønstringer som fiskeben og ruter, melder han. Christian Espegren er ivrig etter å understreke at det er viktigere enn noen gang å komplettere antrekket fra topp til rå. Brystlommetørkler, caps, hatt, crossover-veske, skinnsekk, skinnhansker, sixpence og skinnhansker er viktige produkter for å gir antrekket helhet, sier han.

SHOP-IN-SHOP: Odden Klær er blitt «ny», med egne avdelinger for kjente merkevarer. Her viser Christian Espegren noen av høstens nyheter fra Park Lane til en kunde. Selv har Christian på seg en av høstens nyheter, en lang cardigan


5

ALLE solbriller

á200,Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Oddensenteret – Tlf 37 04 03 70


6

Hele butikken

SJOKKFREDAG!

Kjøp 2 par få

50%

0

99

Kjøp 2 par få

på det rimeligste paret Gjelder ordinære priser.

Tilbudet gjelder torsdag – fredag – lørdag

K FR A

Uansett antall

Vanlige bilder i 10x13 og 10x15

Fra mobil, minnekort eller annet lagringsmedia Gjelder fra bildefiler. Tilbudet gjelder kun fredag 21/10.

JULEKORT OG KALENDERE

Det lønner seg å være tidlig ute!

.00

L 14

K K O J S

G A D FRE

PR STK

50%

BESTILL I BUTIKK ELLER PÅ ELITEFOTO.NO Tilbudet gjelder i hele oktober

Nå kr

549,Før 1099,-

1199,FØR 1699,-

Viltkamera supertilbud Skoringen Arendal og Grimstad

Skinn. Damestr.

Odden Senter, Grimstad • www.skoringen.no

Et godt viltkamera fra Boskon der det er lagt fokus på enkelt bruk, funksjoner og størrelse. Solid, enkel og sette opp med de viktigeste egenskapene og 2,5 eller 8 mega-piksel kamera. Triggertiden ligger på 0,5 sekunder og batteritiden på opp mot et år.

Actionkamera

599,-

Rått og rimelig actionkamera som tåler en trøkk. Vanntett til 30meter. Filmer i HD og har LCD skjerm. Inkl. hjelm, og sykkel feste.

ODDENSENTERET

TLF: 37 04 48 82


7

.00

FR A

14 KL

! G DA

E 0 1 R . F 1 2 K AG OK

SJ

KU

D E R NF

Poncho

49.Dame

Cubus Grimstad


8

Skummelt og gøyalt i lekebutikken En småskummel titt inn hos Skalleberg Leker levner ingen tvil: Halloween er i anmarsj!

Den populære lekebutikken bugner av skremmende, morsomme, skumle og fargerike kostymer, masker og alle typer utstyr – for både små og store. For i disse dager er det slett ikke bare voksne i følge med barn som dukker opp i lekebutikken. – Det er vel eneste gang i året at så mange voksne kommer alene for å handle hos oss. Mange voksne forbereder tydeligvis halloweenfest, og vi har spesielt mange studenter innom på jakt etter spektakulært utstyr, bekrefter Andreas Skalleberg, som synes det er festlig med denne tradisjonen på høsten. – For oss er det veldig gøyalt og fabrikkene sørger for at utvalget av Halloween-utstyr er større enn noensinne. Vi har jo egentlig bare to sesonger i vår bransje, nemlig Halloween og karneval, sier Skalleberg, som selvsagt også merker Pokémon-feberen i butikkene og på nettet. – Da Pokémon Go grep om seg kom interessen som en bølge og vi har faktisk hatt problemer med å skaffe nok varer. Men vi ser at dette på ingen måte er en døgnflue. Det kommer stadig inn nye Pokémon-produkter, som ransler, skrivesaker og andre ting i tillegg til de superpopulære kortene, sier han. – Men selv om Pokémon-feberen hypes voldsomt, er faktisk ikke dette det viktigste for bransjen vår. Fremdeles er det tradisjonsrike og evig populære produkter fra Lego, Playmobil, Barbie

SKUMMEL MORO: Åse Marit Halvorsen hos Skalleberg Leker viser litt av den enorme Halloween-utvalget.

og andre velkjente merkenavn som betyr mest. Heldigvis, sier Skalleberg, som kan fortelle at lekesalg på nettet er i kraftig vekst. Men han har ingen tro på at lekebutikkene vil forsvinne.

KL FR A

0 14.

– Vi har en fin vekst også for våre butikker og vi ønsker sterkt at barn også i fremtiden skal oppleve spenningen og gleden ved å besøke en lekebutikk, sier han.

0

Chelsea boots, skinn, str. 36 - 41 Før 899,Maks 1 par per kunde

399,Gjelder fredag 21. oktober

FRA KL.14.00

www.eurosko.com Oddensenteret • tlf. 37 04 05 64


(gjelder t.o.m. lørdag 22. oktober) 9

K FR A

.00

L 14

SJOKKKKfrEDag! FREDAG

Høstens gensere/cardigans i lammeull, masse farger før kr. 599/699,-

SjoKKfrEDag

kr. 299,-

Sjokkfredag! Sjo Gulrotkake

K FR A

.00 L 14

Nå kun

30,Før 66,-

WEEKEND TILBUD! alt høstens yttertøy

END÷ TILBUD!

20%

(gjelder t.o.m. lørdag 22. oktober)

alt høstens

SjoKKyttertøy frEDag!

Odden senter, Grimstad www.tallaksen.no ÷

20%

Sjokoladekake

Nå kun

30,Før 66,-

Høstens gensere/cardigans i lammeull, masse farger før kr. 599/699,-

SjoKKfrEDag

kr. 299,-

(gjelder t.o.m. lørdag 22. oktober)

Sjo

Odden senter, Grimstad www.tallaksen.no

4876 Grimstad - Tlf. 37 04 07 15 - 37 04 04 46


10

Frisørens hårfine høsttips Kortere hår og contouring for damene, lengre hår for gutta – gjerne med sleik og man bun.

Det er høstens hårfine tips fra Tina Jonassen, daglig leder hos Lucky Frisør på Oddensenteret, som naturligvis er ajour med trendene. – Det er selvfølgelig svært individuelt hvor ivrige kundene er til å prøve nye frisyretrender, men særlig menn er blitt mye mer motebevisste, mener hun. Tina har nettopp kommet hjem fra spennende kurs i Lisboa, hvor hun i tillegg til gode tips om kundebehandling også fikk med seg de ferskeste hårfine impulser. – Contouring er et begrep som hittil har vært mest forbundet med makeup, men det kommer nå sterkt også i vårt fag. Det betyr kort sagt å bruke flere forskjellige farger for å gi kunden en naturlig look og fremheve personligheten. Det er veldig spennende, sier hun, og legger til at for damene er det en klar tendens til kortere hår med frisyre og farge tilpasset kundens naturlige trekk. – Når det gjelder menn ser vi jo alle at stadig flere er begynt med helskjegg og langt hår. Hipstertrenden har nådd norske mannfolk. Og de aller hippeste gutta har anlagt «man bun», det vil si langt hår samlet i en stram hestehale-knute. – Ellers er det fokus på street look for både damer og menn denne høsten, altså en litt rufsete, urban stil. Det gjelder både hår og klær,

K FR A

HÅRFINT: Tina Jonassen hos Lucky Frisør med hårfin sans for kundebehandling og trender.

sier Tina, som stortrives som frisør og spesielt med kundene på Lucky Frisør, hvor hun har vært ansatt i ti år. Sammen med fem kolleger kan hun begynne å planlegge julebord-sesongen.

– Det gleder vi oss til. Det er hektiske dager, men veldig moro med alle kundene vil bli ekstra fine til festlighetene, sier hun.

.00

L 14

21 OKTOBER

30% ALL STRIKK

SJOKK fredag TILBUD

www.byoung.com / b.young Grimstad

Genser

100,-


11

EXTRA STORT UTVALG TIL EXTRA LAVE PRISER

jubileumstilbud hver uke

SEPTEMBER 2016

10

-30%

GILDE GRILLPØLSE

EPLER, APPELSINER OG KLEMENTINER

I løsvekt. Gjelder ikke X-tra produkter

26

90

Maks 2 pk pr kunde. Gjelder så langt beholdningen rekker.

-30%

MANDELPOTET 2 KG

REGAL

Pr pk Pr kg 13,45

Utvalgte varianter. Fra 400 g

55

480 g. Pr pk Pr kg 20,83

-30%

FREIA PLATER

DIPLOM ROYAL

Fra 190 g Fra 137,50/kg. 1 stk fra 29,90

0,9 l Pr l fra 37,88

Prisene gjelder i uke 42. Forbehold om trykkfeil og utsolgt.

Extra Odden 8-22 (8-20)

Coop – litt ditt I Coop får du kjøpeutbytte på alt du handler. Mer informasjon om de ulike fordelene finner du på: Coop.no


12

FR

L AK

0 14.

Ytterjakker

0

50% (tilbudet gjelder på utvalgt yttertøy)

Grimstad 37 09 10 37

Ønsker du en strålende hud?

-30%

Velg riktig hudpleierutine fra Vichy!

Gjelder utvalgte Vichy-produkter

Vitusapotek Navn, Vitusapotek Odden Tlf.: 37 25 27 50 Tlf xx xx xx xx, Åpningstider: man-fre 10-19, lørlør10-18 Åpningstider: man-fre xx-xx, xx-xx

-50%


13

Varmt og tørt for de yngste Barna skal selvsagt ha vinterklær som er varme og holder dem tørre i lek og på tur. Bull Kids på Oddensenteret er godt rustet til våte og kalde dager, med et stort utvalg av utedresser til barna. - Høstens og vinterens dresser fra Name It er vannavstøtende og vindtette, med ekstra foring på knær og bak. Vinterderessene fører vi i størrelser fra 80 til 140, forteller Ann Christin Bull, som opplyser at softshell- og vinterdressene har en vannsøyle på 8000 mm. - Softshell-dressene vi selger er vann- og vindtette og er ganske enkelt et must for barnehagebarn, sier hun. Til de minste barna, opptil fire år, er det gøyal print på dressene, mens dressene til eldre barn er ensfarget. Name It-dressene kom for øvrig på en sterk 2.plass i Foreldre og Barns store test av vinterdresser til barn. - Vi har naturligvis også godt utvalg i regntøy som også er vindtett, med en vannsøyle på 10.000 mm., forteller Ann Christin Bull, som har stort utvalg av klær for aldersgruppen 0 - 16 år. UTEDRESSER: Ann Christin Bull med litt av utvalget av utedresser for både små og store barn hos Bull Kids.

LAGERSALG LAGERSALG LAGERSALG

-60%

Wella Styling, Eimi og SP

-40% Bed Head

Store innkjøp gir gode priser! Vi kjøper inn store partier slik at vi får gode av taler. Gode avtaler for oss betyr gode av taler for deg!

Vi har alltid minimum -30% til -40% på kjente merkevarer fra Wella og Bed Head. Velkommen til oss for en hyggelig handel – eller klipp!

119,ID Wax

ODDENSENTERET GRIMSTAD

Online timebestilling: www.luckyfrisor.no


14

VI FEIRER ÅPNING AV STOR BUTIKK MED SUPERPRISER! Cluedo – familiespillet

FØR: 299,90 Air Hogs Shadow Launcher

299,90

FØR: 599,-

99,90

Play Doh – lag dine egne superhelter

SPAR 200,-

79,90

FØR: 149,90

SPAR 299,-

SPAR 70,-

49,90

FØR: 149,90

SPAR 100,Disney Planes – UNO kortspill

149,90

FØR: 349,-

SPAR 200,Minions – Operation

149,90

FØR: 299,90

SPAR 150,-

Disney Frozen – tinnkoffert med kreativt innhold

www.skalleberg.no

ODDENSENTERET - TLF. 37 25 66 00 ARENDAL - GRIMSTAD - KRISTIANSAND

SJOKKTILBUD Fredag 21. oktober fra kl 12.00

Vi tenner opp grillen v/hovedinngangen

Pølse per stk

20,-

K FR A

-50% V in t er dr e s s er str 50/56 - 74/80 Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

.00

L 14


15

Meny! Ferskt kjøtt m/løksaus

Lettsaltet torsk m/gulrøtter og purresmør

Pasta carbonara

159,159,89,-

Vi leverer snitter, smørbrød og koldtbord. Be om tilbud!

Foto: matprat.no

ODDENSENTERET - TLF. 37 04 45 65


NYHET BESTSELGER

KR

449 MCKINLEY

NORHEIM GRANITT

PATOS II JAKKE DAME/HERRE

TURBUKSE DAME/HERRE

KR

999

Lett dunjakke. Til allsidig bruk. Egner seg godt både som 2-lags og ytterjakke. 90:10 Dun. Kan pakkes ned i frontlomme.

Lett bukse i behagelig elastisk materiale. Perfekt til korte og lange turer. Justering ved anklene. Formsydde knær.

FJELLSTØVLER

TESTVINNER!

BESTSELGER

10

349

MAKS 3 PR KUNDE

NORHEIM GRANITT

GRILLPINNE

TURBUKSE JUNIOR

MAMMUT

NOVA/MERCURY MID II

Lett bukse i behagelig elastisk materiale. Perfekt til korte og lange turer. Justering ved anklene. Formsydde knær

KR

1299

Flaggskipet av lette fjellsko med fantastisk passform! Nubuck-lær, Gore-Tex og softshell. Myk Vibram/Mammut såle med svært godt grep. Dame- og herremodell.

i: k s å p r e s i r p e Vill

LANGRENNSKI

MED BINDING TIL BARN

FRA

299

ALPINSKI

MED BINDING

FRA

799

ALPINSKI

M/BINDING BARN/JR

FRA

699

SNOWBOARD MED BINDING

FRA

499

INTERSPORT ODDEN TLF: 90 70 30 90

Produksjon og distribusjon: Agderposten Trykk AS

KR

KR

Sjokkfredag oddensenteret fredag 21. oktober 2016  
Sjokkfredag oddensenteret fredag 21. oktober 2016