Page 1


Bizarrd magasin Siste semester på NKF fikk jeg en oppgave som gikk ut på å utvikle et kosept for et magasin, og deretter designe hele magasinet. Det skulle inneholde minimum 30 sider pluss omslag. Jeg laget et motemagasin som fikk navnet Bizarrd. Grunnen til at det fikk det navnet er fordi det gir innblikk i de ikoniske designernes kreasjoner, hvor du kan lese om deres bisarre og unike mote. Designerne forteller om ideene og tankene bak deres kreasjoner. Ved å sette på en d på slutten av navnet ga det et unikt særpreg og ble litt mer bisart. Den utgaven jeg lagde handler om en spesifikk designer, Alexander McQueen. Han var en unik designer som åpnet moteverden for det bisarre og sære. Magasinet vil komme ut fire ganger i året, vinter, vår, sommer og høst. Hvert nummer vil ikke omhandle en spesifikk designer, men vil ta for seg to eller flere ikoniske designere og fortelle om deres ideer og tanker bak deres kreasjoner.


Q-Smak Siste semester på NKF fikk jeg en oppgave som gikk ut på å redesigne Q-sjokolademelk. Dette gjorde jeg sammen med Rebeca Bacolod og Ulrikke Holmberg. Vi valgte å legge fokus på at det er fersk melk med mye smak. Vi ville skape en smaksserie (Q-smak) som vil bidra til å gi Q-meierienes sjokolademelk en sterkere posisjon på markedet og vil derfor være en større konkurrent for Tine. I fremtiden vil det være åpent for å skape nye smaker, som da gjenspeiler Q-Smak. Det finnes alltid en eller annen som ikke liker sjokolade og da er det naturlig og ha et annet valg. Milkshake og diverse andre smaksatte melkeprodukter kommer som regel i hvertfall 2 smaker: jordbær og sjokolade.


typo magasin Tredje semester på NKF fikk jeg en oppgave som gikk ut på å lage et typografisk magasin på 12 sider inkludert omslag. Tekstene i magasinet skal presentere fire ulike grafiske designere; Stephan Sagmeister, Karel Martens, Claude Garamond og Marian Bantjes. Hvert oppslag skal inneholde tekst om designeren og ha et visuelt uttrykk som er inspirert av den gitte designeren. Magasinet mitt er laget for å være en inspirasjonskilde for mennesker som har lyst til å lese og lære om disse grafiske designerne. Jeg ville få fram et moderne og kreativt uttrykk samtidig som jeg var inspirert av designerne.


Create Norway Tredje semester på NKF fikk jeg en oppgave hvor jeg skulle lage en profil for Create Norway. I forbindelse med Heimens 100 års jubileum skulle de lansere Create Norway, som skulle bli en nettbasert portal for norske designere innenfor brukskunst som interiør, klær, assesoir, sko, m.m. Med dette vil de skape en norsk designidentitet. Videre gikk oppgaven ut på å lage en designmanual med effektive retningslinjer. Jeg laget en logo som er inspirert av Heimens produksjon av bunader og dens tilbehør som søljer og sko. Blomsterformen illustrerer dette. Fargevalget er inspirert av Norsk natur. Norge er kjent for vinter og kulde, is og snø, fjorder og fjell og den lange kystlinjen med hav. De spisse og runde formene er også inspirert av norsk natur. Det er spesielt hentet fra fjorder og fjell som har både runde og spisse former.


Portfolio  
Portfolio  

Portfolio for a school project.

Advertisement