Page 22

teSte Doi copii stau în sala de aşteptare la medic, iar unul dintre ei plânge. - De ce plângi? îl intreabă celălalt. - Păi, am venit aici pentru un test de sânge şi o să mă taie la deget. Când aude asta, celălalt copil începe şi el să plângă. - Dar tu, de ce plângi acum? - Eu am venit aici pentru un test de urină!

Proful de geografie întreabă: -Capitala Germaniei? -Berlin. -Capitala Poloniei? -Berlin. -Capitala Franţei? -Berlin. -Bravo Adolf!

bANcuRi - Care este diferenţa dintre un contabil şi o femeie? - Contabilul se bucură când îi iese socoteala, iar femeia când îi intră. Femeia îi spune bărbatului: - Ştiu că nu am dreptate, dar poţi măcar săţi ceri scuze. Am un respect deosebit pentru pisici. Miam dus pisica în alt oraş, am lăsat-o la groapa de gunoi, printre boschetari, fără nici o posibilitate de supravieţuire. Dar s-a întors acasă. Fără urlete, fără ameninţări, fără reclamaţii la poliţie. Nu ca soacră-mea! Bulă se duce la şcoală şi-i spune doamnei învăţătoare: - Dar ce bine arătaţi, doamna învăţătoare! Învăţătoarea: - Afară!!! Bulă, nedumerit, se ridică să plece. Învăţătoarea: - Nu tu, Bulă, restul clasei!

20

Revista Fun Time - Nr. 1 - Noiembrie 2012  

Revista de umor distribuita gratuit in locatii selectate

Advertisement