Page 12

AtMoSfeRă Un tânăr cu tatăl lui se urcă într-un tramvai foarte aglomerat. Tânărul îi zice tatălui: - Măi, tată, mai bine luam un taxi, nu vezi ce aglomerat este tramvaiul ăsta? - Mai lasă-mă în pace, dacă erai la discotecă ziceai că este atmosferă.

bANcuRi ASoRtAte - Dragul meu, spune-mi, nu arăt prea grasă în blugii ăştia? - Te superi dacă-ţi spun adevărul? - Nu. - M-am culcat cu soră-ta.

Ion este în staţiune la tratament şi află că, dacă mai plăteşte 3 milioane, poate să-şi prelungească şederea. Trimite rapid un SMS soţiei: "Trimite-mi 3 mil să mi-o mai prelungesc" A doua zi, sosesc banii cu mandat poștal si următoarea notă din partea soţiei: "Vezi că ţi-am trimis 4 mil. să îţi aranjezi şi grosimea!" 10

La bordelul moldovenesc, patroana strigă la o angajată care era cu un client: - Marişhico, opreşhti plăşherili, că suta-i falsă! - Apăi doamnă, nu mai pot acu', că domnu' tocmai o jubilat! Un arbitru de fotbal, din întâmplare, în loc de cartonaş i-a arătat fotbalistului un prezervativ. Până la sfârşitul meciului nimeni n-a mai îndrăznit să faulteze..

Revista Fun Time - Nr. 1 - Noiembrie 2012  

Revista de umor distribuita gratuit in locatii selectate

Advertisement