Page 1

hårkultur Kundemagasinet fra Bibbis frisør

Hårkultur-2012.indd 1

9/6/12 12:14 PM


H책rkultur-2012.indd 2-3


Trivsel - Kvalitet - Service - Miljø Gi oss en utfordring I denne utgaven av HÅRKULTUR presenterer vi et bredt utvalg av frisyrer til inspirasjon. Finner du noe du liker, enten du ønsker en spennende klipp, ny fresh farge, tykkere eller lengre hår, en vakker selskapsfrisyre - vi står klare for å oppfylle dine ønsker! Mange ønsker å sette sitt eget spesielle preg på den store dagen. Bibbis frisør er kjent for sitt brudekonsept og på sidene 8 – 11 viser vi en rekke unike brudepyntinger til inspirasjon.

Vi tar ansvar

Vi ser at samspill i samfunnet er viktig. Bibbis frisør tar ungdom på alvor og vi ser det som et samfunnsansvar å utdanne lærlinger til gode frisører. En innsats som har ført 30 lærlinger til svennebrev under vår regi. I januar 2012 hadde jeg gleden av å motta NHOs nyetablerte Fagopplæringspris, hvis formål er å fremme fag- og yrkesopplæringen og synliggjøre gode lærebedrifter.

Redusert pris hos våre juniorfrisører

Benytter du en av våre juniorfrisører gir vi deg mellom 10 til 40% rabatt. Vi har juniorfrisører som er på ulike stadier i sin utdannelse. De helt ferske bruker litt ekstra tid på arbeidet. Alle våre juniorfrisører blir kvalitetssikret underveis, og en erfaren frisør vil alltid følge tett opp om arbeidsprosessen. Du er i trygge hender.

Trivsel er et hovedmål

Jeg er stolt over den innsats, kunnskap og det engasjement som hver dag utøves av våre frisører. Vi har en kultur som skaper trivsel og suksess, noe jeg håper du som kunde merker når du besøker en av våre salonger.

Velkommen til Bibbis frisør – og forvent det lille ekstra! Vennlig hilsen

Bibbi Engø

”Bibbis frisører jobber etter Miljøfyrtårnkonseptet og vi holder oss oppdatert på produktutviklingen for frisørmarkedet”.

9/6/12 12:14 PM


Rene linjer

Rene linjer Vil du friske opp din frisyre? Ønsker du noe sporty og lettvint? Eller vil du bli helt ny? Bibbis frisør imøtekommer dine ønsker med klipp og fargedesign. La våre frisører inspirere deg, slipp deg løs og stol på vår kompetanse!

Hårkultur-2012.indd 4-5


9/12/12 11:56 AM


Ulike uttrykk Vüre frisører designer og skaper ulike uttrykk som passer for deg!

HĂĽrkultur-2012.indd 6-7


9/6/12 12:14 PM


BRUD På den store dagen er kvalitet en selvfølge….. Bibbis frisør har lang erfaring innen brudepynting. Vi vil gjerne gi deg en strålende start på din store dag. En flott frisyre, en tilpasset make-up og vi designer gjerne pynt og slør. Ønsker du å benytte en av våre dyktige frisører er det lurt å være ute i god tid før bryllupet med timebestillingen. Vi gleder oss til å gjøre deg vakrere!

Hårkultur-2012.indd 8-9


9/6/12 12:14 PM


Alt er perfekt

H책rkultur-2012.indd 10-11


9/6/12 12:14 PM


HERRER

Den moderne mann er både bevisst og stilsikker. Kjenn den gode følelsen som en godt tilpasset frisyre gir deg. Bibbis dyktige frisører kommer med gode råd for klipp, kanskje ønsker du også litt shading? Et godt håndverk, sammen med de riktige produktene, er avgjørende for at du selv skal få til frisyren.

Har du prøvd den nye hårpleieserien SP-men som er skreddersydd hårpleie for menn?

Hårkultur-2012.indd 12-13


9/6/12 12:14 PM


SP Men – skreddersydde behandlinger med produktserie til hår og hodebunn

SP Men deles inn i pleie og styling, SP Men Care og SP Men Styling, og består av totalt 15 produkter spesielt skreddersydd til menn. SP Men Care består av et komplett utvalg av shampooer, eliksirer og tonics, utviklet for å gi menn en sunn hodebunn og sterkt hår. SP Men Styling dekker alle stylingbehov. Serien har også et utvalg av toning mousser i sort og brunt, som gradvis dekker gråtoner i håret.

Hårkultur-2012.indd 14-15


Åpningstider: Mandag - fredag 09-18, lørdag 09 -16. Storgaten 26, Tønsberg. Telefon: 333 00 690

Suit yourself! www.vidars.no 9/6/12 12:14 PM


Fest fin

Er du invitert i bryllup eller til fest? Kunne du tenke deg å se litt annerledes ut? Være litt ekstra fin? Hva med store myke krøller? En lett oppsetting eller hjelp til å legge en festmake-up? Vi hjelper deg gjerne med det lille ekstra!

Hårkultur-2012.indd 16-17


9/6/12 12:14 PM


Best i test! Kom innom en av Bibbis salonger for profesjonell veiledning p책 jane iredale mineralmakeup! janeiredale.no Finn oss p책 Facebook: jane iredale Norway

Den beste mineralfoundationen annonse 20x20cm.indd 1 H책rkultur-2012.indd 18-19

24.05.12 16.13


13

Barn Vi gir en liten overraskelser til barn n책r de klipper h책ret hos oss. Vi har barnefilmer som barna kan se mens vi klipper. Redusert pris til alle barn under 10 책r.

9/6/12 12:14 PM


Linn – Elisabeth Hellberg Hagen Daglig leder ved Bibbis frisør avdeling Olsrød Park. Linn-Elisabeth har jobbet som frisør i 8 år. Hun er utdannet fargespesialist og har både instruktør- og veilederkurs. Linn-Elisabeth har hatt flere opphold ved Vidal Sassoon klippeskole i London, Bjørn Axen i Stockholm og Patrick Cameroon skole i London. I tillegg har hun videreutdannelse i hair extensions/ hair talk Linn-Elisabeth har vært med i Bibbis frisørs kreative team i 7 år.

Hårkultur-2012.indd 20-21

Line Undrum

Renate Virik Olsen

Frisør ved Bibbis frisør avdeling Olsrød Park. Line Undrum har jobbet som frisør i 4 år og er videreutdannet innen hair extensions/hair talk. Line er i sitt første år som deltaker i Bibbis frisørs kreative team.

Frisør ved Bibbis frisør avdeling Kirkeveien, vikarierer nå som daglig leder. Renate har jobbet som frisør i 5 år. Hun er utdannet fargespesialist og har både instruktør- og veilederkurs. Hun er også videreutdannet innen hair extensions/hair talk. Renate har vært med i Bibbis frisørs kreative team i 4 år.


Charlotte Grejs

Kreativ leder og daglig leder ved Bibbis frisør avdeling Linden Park. Medeier i Bibbis Frisør avdeling Olsrød Park og avdeling Linden Park. Tine Jeanett har jobbet som frisør i 10 år. Hun er utdannet fargespesialist og har både instruktør- og veilederkurs. Jobber som stylist innen film- og reklamebransjen. Tine Jeanett har hatt flere opphold ved Vidal Sassoon klippeskole i London, Bjørn Axen i Stockholm og Patrick Cameroon skole i London. I tillegg har hun videreutdannelse innen hair extensions/hair talk, hårdeler og parykker og har fagbrev i make-up. Har tidligere arbeidserfaring som tekniker for Loreal og Wella og er i dag med i svennebrevsnemda. Tine Jeanett har vært med i Bibbis frisørs kreative team i 7 år.

Frisør ved Bibbis Frisør avdeling Kirkeveien. Charlotte har jobbet som frisør i 3 år. Hun har både instruktørog veilederkurs. Charlotte har hatt opphold ved Vidal Sassoon klippeskole i London, og Patrick Cameroon skole i London. Hun jobber også som SP koordinator. Charlotte har vært med i Bibbis frisørs kreative team i 3 år.

Vårt kreative team

Tine Jeanett Engø

9/6/12 12:14 PM


Hair Talk Drømmer du om å få tykkere eller lengre hår? Vi kan gi deg langt hår eller økt volum på en time. Hair Talk består av 100 % ekte Remy hår. Ingen skadelig varmebehandling eller knuter for å feste håret. Håret kan brukes flere ganger, og vi kan sette det på og ta det av flere ganger uten å skade ditt eget hår. Håret finnes i tre ulike lengder og 20 forskjellige farger. Håret kan tilpasses slik at det ser helt naturlig ut. Prisen avhenger av hvilken lengde du ønsker og hvor mange fester som trengs. Kom innom en av våre avdelinger, og vi gir deg et prisoverslag.

Hårkultur-2012.indd 22-23


tlf. 33 40 20 01

teater

konsert

dans

standup

show

foredrag musikal

litteratur

opera 9/6/12 12:14 PM


Over 70% av brukerne opplever håret som tykkere og fyldigere etter bare 4 uker* * Uavhengig markedsundersøkelse gjennomført blant konsumenter som er bekymret over tynt hår.

Nøtterøy

Kirkeveien 103

33 32 16 40

Tønsberg

Torvet, Øvre Langgt 44

33 31 21 50

Olsrød Park Gauterødveien 6B Horten

33 32 47 00

Linden Park, Strandparken 3-5 33 08 15 10

Jobbe hos oss? Ta kontakt med en av våre avdelinger.

Vi takker våre samarbeidspartnere og annonsører.

Hårkultur-2012.indd 24

9/6/12 12:15 PM

Hårkultur