Page 1

Design og kommunikasjon møter teknologi Entusiaster forstår hverandre fort. Vårt engasjement ligger i å utvikle gode løsninger for IT, samhandling, kommunikasjon og innhold. Verken mer eller mindre. Din teknologi- og kommunikasjonspartner.


g i l r Æ ! t l a t I Serit Itum brenner vi for faget vårt. De siste årene har vi vokst og forsterket teamet vårt, og nå er vi rundt 70 engasjerte fagfolk. Vi kan med stolthet fastslå at her jobber både hyggelige datanerder som er glødende opptatt av moderne teknologi, apper, nettverk, drift og systemintegrasjon, en supportavdeling som holder seg våkne hele døgnet, kreative designere som brenner for gode brukeropplevelser på nett og i trykte medier, erfarne kommunikasjonsrådgivere med spissede penner og blikk for målrettet innhold - i tillegg til kunnskapsrike konsulenter og dyktige prosjektledere som sørger for at små og store jobber blir levert på best mulig måte. Til sammen blir dette en meget komplett verktøykasse, som vi med stort engasjement deler med kundene våre. Siden 2013 er vi også partner i den landsdekkende IT-kjeden Serit. Det gir både oss og kundene våre et omfattende kompetansenettverk og et solid utvalg av maskinvare, programvare og nettverksprodukter. Vi samarbeider med markedsledende produsenter, som alle stiller krav til oss om høy kompetanse og sertifiseringer for deres produkter. En ærlig, åpen og tydelig tilnærming gjør at ingen skal være usikre på hvor de har oss. Rådgiverne våre tar ansvar for alle ledd i prosessen, på en trygg, effektiv og helhetlig måte, slik at løsningen dekker ditt behov. Verken mer eller mindre. Vi kaller det ærlig IT og vil at det skal utfordre oss og minne om det ansvaret hver enkelt har for jobben som skal leveres.

Runar Lia Administrerende direktør Serit Itum


«Ærlighet - det første kapittelet i visdommens bok» Tro det eller ei, men vi mener selv vi er ydmyke nok til å innse at det ikke finnes noen fasit, verken for god design, dynamiske websider eller en optimal nettverks- og kommunikasjonsløsning. Desto viktigere er det å ha gode verktøy og grundige prosesser. Prosesser som samler analyse, strategi, kreativitet, engasjement og teknologisk forståelse og omskaper dette til best mulig løsninger for deg som er kunde! Uansett om det gjelder en brosjyre eller et omfattende IT-prosjekt som skal dras i havn med hjelp av våre konsulenter. Vi er mange ulike hoder som skal jobbe sammen. Vi tror at det er disse ulikhetene som gjør oss gode. Derfor utfordrer vi hverandre hver gang vi skal inn i et nytt prosjekt. For først og fremst skal vi være åpne og ærlige i måten vi samarbeider med kundene og hverandre på. Det skal være rom for høylytte diskusjoner om strategi og design, om hvordan kan vi levere en optimal, fremtidsrettet og økonomisk riktig løsning. Spørsmålene som må stilles når løsningen er implementert i kundens hverdag, er like viktige: Leverte vi i rett tid, fungerer løsningen slik den skal og hvor går veien videre? Vi har kalt det ærlig IT og bruker det som vårt viktigste arbeidsverktøy. «Ærlighet er det første kapittelet i visdommens bok.» Det var Thomas Jeffersons ord. Vi gjør dem gjerne til våre egne.

Definere behov Målsetning

Evaluering Oppfølging Support

Behovsanalyse/ løsningsalternativ

Slik vil vi samarbeide Implementering Lansering Opplæring

Avtale Budsjett Fremdriftsplan

Strategi- og løsningsforslag Skisser

3


, n e i n t o j e s h a l He munik al n m a o k sett k n a u Kommunikasjon, web og design

Serit Itum er en profesjonell samarbeidspartner for kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, god design og effektive webløsninger. Vi pleier å si at vi leverer 100 % “integrerte” løsninger! Med det mener vi at vi forener kompetanse om kommunikasjon, markedsføring og god design med et brennende engasjement for moderne teknologi.

Vi ser helheten og utvikler løsninger som fungerer, enten budskapet skal formidles i brosjyremateriell, kundemagasiner, annonsekampanjer, plakater, på sosiale medier eller i webløsninger som kommuniserer med kundene dine. Vi gir deg et team med tverrfaglig kompetanse Strategiske, kreative og teknologiske hoder jobber sammen hos Serit Itum. I web- verdenen kreves det bred kompetanse for å kunne levere tjenester gjennom hele prosessen. Vi har et solid fagmiljø for utvikling av webløsninger, og med Serit Itum som bedriftens web-partner kan du gå trygt inn i den digitale fremtiden.

• Analyser og strategi

• Markedsføring, branding og profilering • Design og teknisk utvikling av websider • Interaksjonsdesign • Søkemotoroptimalisering • Strategisk og operativt arbeid med sosiale medier • Tekst og innhold til alle kanaler • Apputvikling, mobiltipassing og skreddersøm

Vi er først og fremst opptatt av at løsningen vi foreslår, er den som gir kunden de beste resultatene. Vi har både kompetansen og produktene som hjelper deg trygt i mål, enten løsningen ligger i markedsledende produkter eller skreddersydde applikasjoner.

Keith Johansen

Knut Carlsen

Kommunikasjonsdirektør

Salgsdirektør

keith.johansen@serit.no

knut.carlsen@serit.no

Mobil: 924 37 980

Mobil: 951 79 653

Kontakt oss for en prat om hvordan Serit Itum kan løse bedriftens behov for kommunikasjon i alle kanaler.

4

Serit Itum Design og kommunikasjon møter teknologi


Ledende webplattformer

Sitecore er markedets kraftigste markedsføringsplattform for web og gir deg uendelige muligheter for å kommunisere målrettet med kundene dine. Løsningen knytter flere publiseringskanaler sammen i ett, integrert verktøy med gode publiseringsmuligheter og grundige analysefunksjoner. Serit Itum har vært sertifisert Sitecore-partner siden 2003. Vi har et stort og robust drifts- og supportmiljø. Vi kan også ta ansvar for innhold og oppdatering av sidene.

E-redaktør er en enkel og effektiv publiseringsløsning med mange brukervennlige funksjoner for redigering og mye innebygget funksjonalitet. Serit Itum er sertifisert utvikler og samarbeidspartner for denne norskproduserte publiseringsløsningen og har utviklet hjemmesider for en rekke små og mellomstore bedrifter.

PK Eiendom fikk alt pa ett sted PK Eiendom skal bygge en ny, moderne bydel nord i Kongsberg sentrum. Serit Itum har utviklet hjemmesiden og levert design og innhold til Hellebæk.no. Sitecore ble valgt som webplattform, og sidene skal på sikt fungere som en portal for fremtidige prosjekter og utnyttes som en aktiv og målrettet markedsføringskanal. Vi har også designet ny logo og produsert brosjyrer for de ulike målgruppene.

«Vi har møtt rådgivere, designere og webutviklere som har vist stort engasjement for å løse våre kommunikasjonsbehov. Vi har hatt en god dialog i hele prosessen og har fått gode råd for profileringen av Hellebæk. Det er en stor fordel i en slik prosess at all kompetanse er samlet i ett hus, både for kommunikasjon, tekst, design og gjennomtenkte tekniske løsninger.»

Per Mikkelsen, PK-Eiendom, Kongsberg.

Vi har levert logo, webside og brosjyrer til PK Eiendoms utbygging på Hellebæk.

5


r e v l o v n i g o r e V j s T a b g e En Serit W d e m WebTV

La flere delta i opplevelsen og få tilgang til viktig informasjon fra saksbehandling, presentasjoner, møter og arrangementer. Serit Itum WebTV vil engasjere, begeistre og informere, uansett hvor ditt publikum befinner seg. Med WebTV kan du presentere direkte høykvalitets TV-sendinger, men beholde kontroll over hva som skal vises. En ekstra gevinst er at arrangementet blir godt dokumentert for fremtiden. Komplett løsning og full kontroll Du kan enkelt styre sendingen med en talekontroll, for saker som ikke skal vises offentlig. Med Serit WebTV kan du samle klipp og videoer som ikke egner seg for direktesendinger og plassere videoer fra flere steder eller arrangementer slik du selv ønsker. Du kan også legge klikkbare PowerPoint-presentasjoner og PDF-filer i avspilleren. Programvaren gir deg god oversikt over antall seere.

Enkelt å komme i gang Med Serit WebTV får du en komplett TV-løsning, med mulighet for flere kameraer, lydkanaler og grafikk. Behov for utstyr til lyd og bilde er ofte forskjellig, og vi vil gi deg råd og veiledning om det utstyret du trenger. Vi hjelper deg i gang med bruken av programvare og utstyr og kan bistå med å produsere sendinger. Vi kan også tilby kort- og langtidsutleie av utstyr.

• Bredt bruksområde • Bidrar til et mer åpent samfunn • Gjør det enklere for flere å ta aktivt del i det som skjer • Fungerer på alle plattformer, uansett hvor brukerne befinner seg

Trond Øyvind Nahlin Rådgiver WebTV trond.nahlin@serit.no Mobil: 922 96 900

Kontakt meg for en prat om hvordan Serit WebTV kan gjøre dine møter og arrangementer tilgjengelig for enda flere.

6

Serit Itum Design og kommunikasjon møter teknologi


Bamble kommune overfører møter og kurs med WebTV Halen gård i Langesund brukes i dag av Bamble kommune til kommunestyremøter og andre arrangementer. Serit Itum har installert WebTV med tre kameraer og redigeringsbord i lokalene. Installasjonen er gjennomført uten å virke forstyrrende i det særpregede interiøret.

«WebTV har gjort oss mer tilgjengelig for innbyggerne, og målsetningen er å skape mer engasjement ved at flere kan følge med på det som skjer. Løsningen er enkel å håndtere, og installasjonene glir ubemerket inn i det tradisjonsrike interiøret i den gamle storstuen på Halen gård»

Svein Heggeli, automasjonstekniker, Bamble kommune.

Serit WebTV er et godt verktøy for fjernvisning av alle typer møter, forelesninger og arrangementer, uansett hvor ditt publikum befinner seg. Enkelt, brukervennlig og tilgjengelig på alle plattformer.

7


Digitale skjermløsninger

r e g n i n s ø l m r e j k s e l a t i g Di arte r e n m s o j s og stalla n i d ly Informasjonsskjermer er blitt en stadig viktigere kommunikasjonskanal, og teknologien utvikler seg raskt. Derfor er det viktig å velge en leverandør som følger med i utviklingen. I tett samarbeid med ledende produsenter leverer Serit Itum alt fra konseptutvikling, rådgivning, prosjektledelse og installasjon, til montering, service og drift. Reklame og salgskampanjer i butikk, informasjon i resepsjonsområdet, produksjonslokaler, museer og utstillinger, messer, treningssentre, trafikkknutepunkt; listen over fornøyde brukere er lang. Fleksibelt og enkelt Med digitale informasjonsskjermer er det enkelt å endre og oppdatere innholdet og utforme budskapet. Du kan vise animasjoner og tilpasse presentasjonen og funksjonalitet til publikum, også interaktivt med berøringsskjermer.

• Forsterket brukeropplevelse • Enkel installasjon • Brukervennlig system • Enkel, webbasert administrasjon • Oversiktlig prisstruktur • Gode integrasjonsmuligheter

«Digital out of home» Det webbaserte administrasjonsverktøyet gjør det enkelt å administrere og distribuere innhold til mange skjermer. Løsningen er skalerbar og kan integreres mot f.eks. kalender, ulike datakilder, nyhetstjenester.

Roger Jensen

Håkon Paulsen

Rådgiver

Programvarespesialist

roger.jensen@serit.no

hakon.paulsen@serit.no

Mobil: 90 89 72 37

Mobil: 45 83 29 23

Kontakt oss for en prat om hvordan skjermog lydsystemer fra Serit Itum kan skape gode brukeropplevelser, gi oppmerksomhet til kampanjer og dele viktig informasjon.

8

Serit Itum Design og kommunikasjon møter teknologi


Lyd og bilde i god kombinasjon forsterker opplevelsen Smart bruk av lyd vil forsterke budskapet og gi bedre brukeropplevelser. I mange situasjoner er lyd helt avgjørende for presentasjonen, og det er viktig at lyden ikke oppleves som støy. Serit Itum er distributør for Panphonics og leverer unike produkter for både retningsbestemt lyd og høyttalere som er spesielt egnet for tale. Med lyddusj fra Serit Itum kan du formidle et klart og tydelig lydbilde og fokusere lyden til mange punkter i ett og samme rom uten å forstyrre omgivelsene.

Lyddusjer er solgt til en rekke steder over hele landet. Blant annet står de på Oslo S, Teknisk museum, Inspiria science center, Nasjonalmuseet, Forsvarsmuseet, Norsk Filmsentral, Østfoldmuseene, NAV-avdelinger og Popsenteret.

Krogh Optikk har installert informasjonsskjermer i 15 butikker Krogh Optikk benytter informasjonsskjermer fra Serit Itum for å vise nyheter, kampanjer og relevant informasjon i butikklokaler rundt i hele landet. Innholdet styres enkelt fra kjedens administrasjon i Oslo via styringsprogramvaren Nexus on Demand.

«Serit Itum har levert informasjonsskjermer til 15 av våre butikker, og vi er godt fornøyd med både løsningen og løpende service.»

Anne Krogh Ankerstad, markedssjef, Krogh Optikk

9


i r f m e l b o r p En verdag h T I Hardware og IT-infrastruktur

Med Serit Itum som samarbeidspartner, skal du ha forventninger om en problemfri IT-hverdag. Vi deler vår erfaring og foreslår løsninger som dekker det du har behov for, i dag og for fremtiden. Våre konsulenter tar ansvar for alle ledd i prosessen, på en trygg, effektiv og helhetlig måte. Verken mer eller mindre. Vi kaller det ærlig IT og lar det være en utfordring i alle prosjektene vi går inn i.

• Server og lagring • Virtualisering • Nettverk • Backup og restore

Komplette nettverks- og kommunikasjonsløsninger basert på moderne og smart teknologi, vil gi kostnadseffektiv og trygg drift og bidra til at du når målsetningene dine. Vi har høyt kvalifiserte konsulenter og har gjennom flere år vært en profesjonell leverandør til både private og offentlige virksomheter.

• Sikkerhet • Drift og videreutvikling av klientutstyr, som PC-er, mobiltelefoner/nettbrett

Vi designer og leverer komplette nettverks- og kommunikasjonsløsninger, tilpasset dine behov.

Roar Stenbro

Christer Bråthen

Salgsdirektør

Account manager

roar.stenbro@serit.no

christer.brathen@serit.no

Mobil: 992 65 916

Mobil: 909 61 616

Kontakt oss for en prat om hvordan Serit Itum kan bidra til en problemfri IT-hverdag.

10

Serit Itum Design og kommunikasjon møter teknologi


Markedsledende leverandører Serit Itum leverer et bredt utvalg av maskinvare, programvare og nettverksprodukter. Konkurransedyktige priser har bidratt til at vi har inngått flere langsiktige rammeavtaler med offentlige instanser. Gode betingelser og høy kompetanse på utvikling og drift av utstyr inngår også i våre samarbeidsavtaler med små og store bedrifter. Våre løsninger baserer seg på produkter fra markedsledende produsenter som krever at vi jevnlig oppdaterer vår kompetanse og gjennomfører sertifiseringer for deres produkter.

En I T-partner med bred kompetanse Serit Itum har levert profesjonelle løsninger for serverrom, lagring og programvare til Vest-Telemark Kraftlag. Bedriften stiller høye krav til sikkerhet og systemstabilitet og har høye forventninger til support og vedlikehold.

«Vi har hatt et langvarig kundeforhold med Serit Itum og opplever at de er gode på å forstå våre problemstillinger. Det er enkelt å få kontakt med dem, og det er en stor fordel å ha en leverandør med så bred kompetanse.»

Thor Arne Heggtveit, adm. sjef og IT-ansvarlig, Vest Telemark Kraftlag

11


r e s k o v p a k s n n Ku a deles d e v IT-konsulenter

Serit Itum leverer et bredt spekter av konsulenttjenester og har en rekke offentlige og private virksomheter på kundelisten. Vi er først og fremst opptatt av at løsningene vi foreslår, skal løse dine behov. Verken mer eller mindre. En profesjonell og ærlig tilnærming til oppgaven er viktig for å fortjene den tillit som er nødvendig, for å kunne sette oss inn i din IT-hverdag og hvordan denne kan bli best mulig. I tett dialog med kunden tar vi et helhetlig ansvar hele prosjektet.

Programmering av skreddersydde løsninger og applikasjoner må håndteres på en profesjonell måte for at resultatet skal bli slik du ønsker. En grundig kravspesifikasjon, detaljert løsningsbeskrivelse og god prosjektstyring ligger i bunnen for å sikre en god prosess i både små og store prosjekter. Våre konsulenter tenker ikke bare “kode”, men bidrar med konstruktive innspill for at applikasjonen skal bli best mulig. Våre IT-tjenester skal leveres med personlig support, gi stabil drift, full tilgjengelighet, høy fleksibilitet og ha fokus på god økonomi.

• Servicetjenester på hardware, nettverks komponenter og multifunksjonsprintere • Rådgivning, installasjon og vedlikehold • Utvikling og tilpasning av programvare • Planlegging og gjennomføring av IT-prosjekter • Risikovurdering, sikkerhetspolicy og prosedyrer, sikkerhets- og samhandlingsarkitektur • Administrasjon av mobile enheter • Server/nettverk • Backup og lagringsløsninger • Unified Communication/mobiltelefoni • Responsavtale/vedlikehold

Roar Stenbro

Tom Erik Wang

Salgsdirektør

Senior salgsrådgiver

roar.stenbro@serit.no

tomerik.wang@serit.no

Mobil: 992 65 916

Mobil: 905 01 010

Kontakt oss for en prat om hvordan Serit Itum kan bidra til en problemfri IT-hverdag.

12

Serit Itum Design og kommunikasjon møter teknologi


Fleksible konsulenter som deler kunnskap Serit Itum har satt opp systemsenter for opprulling og installasjon av nye maskiner og bygd opp et nivå-4 system for helsepersonell for Midt-Telemark IKT. Vi har vært aktive rådgivere under hele planleggings- og gjennomføringsprosessen.

«Som kunde av Serit Itum opplever vi at vi har fått en partner som bidrar med høy kompetanse innenfor et bredt spekter av IT-tjenester. Deres fleksibilitet og evne til å formidle kunnskap innad i organisasjonen har vært en stor merverdi for oss.»

Øyvind Erikstein, leder, Midt-Telemark IKT

13


n n i s s o d e m e l i Bl digita n e i d tiden m e r f Sky- og samhandlingsløsninger

Serit Itum utvikler skreddersydde IT- og kommunikasjonsløsninger for bedrifter og offentlige virksomheter over hele landet. Dette omfatter blant annet websider, portalløsninger, intranett, e-handel, webapplikasjoner og et bredt felt av sky- og samhandlingstjenester.

Stadig flere medarbeidere jobber mobilt, med bruk av eget datautstyr. Dette setter IT-avdelinger under press for å sikre utstyr og data. Behovet for å utveksle data med kunder og samarbeidspartnere øker kaoset ytterligere. Usikrede tjenester i nettskyen gir ikke tilstrekkelig sikkerhet, styring og kontroll. Våre sky- og samhandlingstjenester er bedriftstilpasset, sikre og robuste, og fyller behovene for mobilitet og samarbeid for alle ansatte. Alle data lagres på norske, høysikrede datasentre. Dette gir bedriften full kontroll på all informasjon og dokumenter.

• Skyon

• Office 365 • Sharepoint • Exchange og Lync • MS Office SMS autentisering • Citrix Sharefile dokumenthåndtering • Telekom

Profesjonell og sikker fildeling Skyon er Serit Itums egenutviklede skytjeneste. Tjenesten bygger en bro mellom løsninger for e-post, direktemeldinger, videosamtaler, konferanser, dokumentstyring og vanlig kontorarbeid. Se for deg en skyskraper – hvor Skyon er grunnmuren for alle sentraliserte tjenester. Alt er integrert og passer sammen. I denne skyskraperen får du som kunde en egen etasje, som du kan innrede som du ønsker, med full frihet til å velge forretningsapplikasjon, arbeidssted og enheter.

Trond Rosenberg

Tom Erik Wang

Salgsdirektør

Senior salgsrådgiver

trond.rosenberg@serit.no

tomerik.wang@serit.no

Mobil: 450 27 965

Mobil: 905 01 010

Kontakt oss for en prat om hvordan Serit Itum kan bidra til en problemfri IT-hverdag.

14

Serit Itum Design og kommunikasjon møter teknologi


Kompetanseutvikling Grenland fikk mer enn en I T-partner GREP (Kompetanseutvikling Grenland AS) er en attførings- og vekstbedrift, som eies av Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan kommune. GREP gir veiledning, fagopplæring og tilrettelegging for mennesker i og på vei til arbeidslivet og produserer en rekke varer og tjenester. Da valget stod mellom å bygge opp en egen ITavdeling eller outsource driften, var regnestykket meget enkelt.

«Serit Itum hadde et godt pris- og løsningskonsept, i tillegg til et helhetlig tilbud. Det har vært en ekstra gevinst for oss at vi har fått alt fra én leverandør, som også har lokal tilhørighet. Vi har for øvrig stor respekt for hvordan Serit Itums konsulenter har vist samfunnsansvar ved å inkludere og veilede deltagerne i våre attføringsprosjekter.»

Tone A. Engebretsen, IKT-Sjef, GREP Kompetanseutvikling Grenland AS

15


En komplett teknologi-og kommunikasjonspartner Serit Itum har stått støtt som en ledende leverandør av IT-infrastruktur i vårt marked i over 13 år. I dag er vi den største lokale IT-, web- og kommunikasjonsleverandøren i Buskerud og Telemark, med totalt ca. 70 ansatte. Vi har tatt markedets forventninger om helhetlige løsninger på alvor og har integrert kompetanse om både teknologi, kommunikasjon og design i en stor webavdeling på Kongsberg. Vi er også en del av den landsdekkende IT-kjeden Serit, som til sammen har 23 kontorer og 300 ansatte over hele landet. Dette gir oss og kundene våre tilgang til et enda større kompetansenettverk.

Kongsberg | Skien | Notodden | Drammen | Göteborg

Thornesvei 3, 3616 Kongsberg | Telefon 04886

www.serit.no/itum

Serit Itum - Design og kommunikasjon møter teknologi  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you